QUOTE (Sportivu @ Jul 20 2010, 10:17 PM)

Ii place tare de tot sa traga din "cubanez" si sa pufaie, dar trage intr-un mare fel

Am fost uimit de E12-le asta. Mai un zgomot de cardan, mai un diff fluierator, barcuta de fata, dar chiar trage super masina. 2.8 cu carburi...

merita facuta din bara in bara, parerea mea ca bart are o baza buna pentru start.
LE: am senzatia ca "si-a mai dat drumul" putin odata cu drumul asta... sa vedem ce zice Mos` Bart

Haleste ulei de nu mai am vazut asa ceva. Mai ales la frana de motor. A condus si nitel domnul Sportivu, a pus frana de motor pe la 160km/ora, si a reusit performanta de facut fum ca sa fie acoperit 2 benzi de autostrada pe o distanta de o suta de metri. Cred ca mananca 1 litru per 100km daca mergi mai tare. La viteza de 100km/ora pare mai acceptabil insa.
Sportivu, ai uitat sa spui ca nu poate fi oprit caldura

si ca motor cam bate. Sa sti ca cand am mers spre casa chiar mergea mai bine masina, parca e mai nervoasa, reactioneaza mai bine la pedala (de acceleratie).
QUOTE (haifisch @ Jul 20 2010, 10:19 PM)

ahaaa....deci bart a avut si ajutoare in caz de ceva

Recunosc ca prezenta de co-pilot a fost linistitor..
QUOTE (TiL @ Jul 20 2010, 11:18 PM)

.. senzatia cu amortizoare duse e unica, plutesti pe valuri

Faza ciudata e ca pe spate are amortizoare noi. Cand trec un limitator sin asta de viteze cu rotile fata nu simt nimic, apoi cu spate sar in sus. Sau cand iau o groapa imi dau seamna numai cand trec si cu roata spate prin ea. Pe autostrada s-a simtit destul de dubios pe valuri, intai pe fata nu simti nimic, apoi spate sa ridica, si totodata, fata coboara

, cum am zis: priceless.
All in all masina merge. Bate, huruia, cardan freaca ceva, barca, fum, dar merge. Sovata, here we come!