Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 528
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
xox
Probabil intr-un service dar nu cunoaste vopsitoru' smile.gif
David
O vara, o pasiune si o sosea de munte... smile.gif http://www.youtube.com/watch?v=PlpuazmzTNA
Halogen
David tre sa iei si tu o rableta biggrin.gif
alex230ro
wow,mega repede a mers treaba,vopseaua ce are ?ca din poze nu imi dau seama exact.la ce service ai vopsit-o pana la urma?
bartro
Imperfectiuni multe la pregatire. Plafon si partea dreapta cel mai visibil. S-au grabit. Vopseaua in sine nu a fost aplicata rau, doar ca era mai deschis decat trebuia. Interceptor ii placea culoarea foarte mult smile.gif
Nu stiu unde a fost vopsit, nici service, nici cine e vopsitorul. Sigur putea sa iese mai bine daca punea mana pe smirghel ca lumea.
Lucrearea e outsourced.
Halogen
bart nu mai minti ca nu sti la cine e masina si faze de genu ca nu e frumos. laugh.gif Ca doar nu te-ai dus langa masina si primu om care era langa tine si se pricepe la tinichigierie i-ai zis fao tati . Imi place ca ne ti in intriga si totul este un suspans. Apreciez treaba asta la tine biggrin.gif
bartro
Mersi, dar chiar nu stiu.
Interceptor se ocupe de ea. Nu am timp nici loc sa intretin 2 neveste, din pacate, si nici nu prea se inteleg intre ele.
Halogen
QUOTE (bartro @ Jan 8 2014, 02:32 PM) *
Mersi, dar chiar nu stiu.
Interceptor se ocupe de ea. Nu am timp nici loc sa intretin 2 neveste, din pacate, si nici nu prea se inteleg intre ele.

2 Neveste ?vreau si eu cum ai facut ?smile.gif))
TiL
QUOTE (Halogen @ Jan 8 2014, 07:21 PM) *
2 Neveste ?vreau si eu cum ai facut ?smile.gif))

Iti arde de circ, bag seama
eugene12
QUOTE (bartro @ Jan 7 2014, 12:07 PM) *
Imperfectiuni multe la pregatire. Plafon si partea dreapta cel mai visibil. S-au grabit. Vopseaua in sine nu a fost aplicata rau, doar ca era mai deschis decat trebuia. Interceptor ii placea culoarea foarte mult smile.gif
Nu stiu unde a fost vopsit, nici service, nici cine e vopsitorul. Sigur putea sa iese mai bine daca punea mana pe smirghel ca lumea.
Lucrearea e outsourced.

Bart,daca tot ai intrat in hora mai ia vopsea si sa refaca doar piesele alea nereusite.Asta daca nu ai completat o inca
bartro
O refacem total.
alex230ro
sa zici aici evolutia,deja ma doare capul cand ma gandesc ca prin vara trebuie sa ajunga si a mea la vopsit.
eugene12
QUOTE (bartro @ Jan 16 2014, 04:49 PM) *
O refacem total.

Ma bucur!Era pacat sa ramana asa!
bartro

bartro
Sau o facem nachtblau? Pareri?
haifisch
sunt frumoase amandoua nuantele....insa eu as merge pe nachtblau.....e mai inchisa.....si la soare se vede frumos si iese in evidenta albastrul ala
bartro
Da, m-a bagat Interceptor boala in cap ca Arktis e prea 'spalacita', spre gri, anost, bla, bla. Desi are si un pic de mov in lumina anuma.
Nachtblau pare un albastru mai pur.
xox
Nachtblau. Arata cel mai bine.
haifisch
@bart interceptor are dreptate...
bartro
Partea interesanta la Arktis mi se pare ca culoarea variaza foarte mult in functie de lumina. Daca te uiti la thread ala cu E12 aproape zici ca e cu mai multe masini.
Nachtblau pare mai constant - e albastru. Si in soare. Si in umbra. Si zi. Si noapte.

TiL
Nachtblau... frumos si cam atat. Culoare nemteasca, ferma.
Arktis blau, foarte interesant daca iese ca la mama lui. Vorba ta, pare ca se deschide la lumina si se inchide la umbra. Desi initial credeam ca apare deschis tot timpul, lucru care oricum imi placea.
bartro
Multumesc pentru parereri!
bartro
Asta ce albastru e? biggrin.gif

(via nu.nl)
TiL
julit
bartro
GhinionBlau metalic.
ps TiL, vezi cum e facut zidul?
TiL
e facut sandwich biggrin.gif
la propriu si la figurat
xox
Testa senzorii de la usa magazinului? biggrin.gif

Culoarea-i misto, io-s curios de ce n-au sarit pungile cu aer? Or fi jantele de vina? dry.gif
io'sŪ
este fake, nu sunt nici urme de lichide scurse smile.gif sau atat de al draq e e39 !
xox
Nu pare fake dupa umbra. Da' nici zidu' nu cred ca era cel mai fericit biggrin.gif
Ciupanezu
Cladiri construite in stil american.

Airbag-urile nu sar intotdeauna, mai ales la o masina veche.
bartro
Nu stiu daca e stil Amirican, asa se fac cladiri inca din aniilor 50 acolo. Si cladiri comerciale sunt proiectate pentru un timp limitat de exploitare, parca 30 de ani.
Si nu e fake.
Ciupanezu
Stil american, adica foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. Materiale ieftine, nimic nu este over-engineered.

La ei cu un baros poti darama majoritatea cladirilor cu 1 etaj. laugh.gif

bartro
smile.gif
Ciupanezu
I-ai dat o noua viata. smile.gif
bartro
Recunosc ca am dat doar banii.
alex230ro
Hai ca merge bine treaba biggrin.gif
xox
Sper ca-i deschisa portiera biggrin.gif
bartro
Nu are broasca, carcotasule tongue.gif
bartro
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfoto...MW_Modelle.html

Arktisblau.
alex230ro
sold!! Arktisblau sa fie biggrin.gif
sa fac si eu ursul la fel? smile.gif)
bartro
Da, sigur, poate obtinem un discount asa.
alex230ro
pai atunci fac si E46-ele anu asta la fel smile.gif)
TiL
Succes! Ar face bine dom' vopsitor sa-si dea toata silinta smile.gif
bartro
Mi-e frica mai mult de dom' amestecator.
bartro
Platit impozit biggrin.gif
05aBi
Sper ca stai bine cu tensiunea... biggrin.gif
bartro
Mai bine ca pensiunarul scandalos inainte de mine care avea de platit 200ron.
Dar sper sa fie ultima data.
alex230ro
mda am si eu la E46 impozitul de plata,la urs s-a platit 150 sau 160 lei cu bonificatie smile.gif)
tomado e28 owner
Felicitari, Bart! Daca s-ar si face ceva util cu banii tai... S-a marit fata de anul trecut? Cat e reducerea daca se plateste la inceput de an?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.