Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 528
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
xox
Stoplic le zic astia-n zervis laugh.gif si-ai sa razi, da' prinde bine de tot produsul asta la oamenii cu masini scumpe si oarecum vechi.

Cel mai probabil aia-i cauza. Plus ce a mai corodat p'acolo si maruntit... Seems legit.
bartro
Si functioneaza, daca s-a infundat inclusiv surubul de golire care are filet M14.
Macar acuma pot sa explic de ce aveam mereu antigel tulbura in ciuda de schimbari de antigel, flush-uri de sistem de racire, si spalari de radiator.
TiL
O fi fost si el la plaja si cine stie ce nebunii a facut de i-a intrat nisip in instalatie.
flauăr pauăr
bartro
O mica victorie, de ieri pot sa opresc caldura in masina. Am inversat furtunele de tur-retur pe calorifer si acuma sufla si rece din aeroterma.
bartro
Am primit un set de pistoane de la un m30b30. Am 4 seturi de pistaone acuma biggrin.gif , fiecare e diferit. O sa le pozez aliniat intr-o zi.
Pana la urma o sa alezez motor la 89mm si o sa folosesc set-ul de pistoane de la m30b30.

Doar trebuie coborat bloc de la etajul 8 (liftul merge pana la 7) si nu stiu cu cine sa fac asta smile.gif
TiL
poate-ti dau o carca de ajutor, aparent raman pe-aici in we
bartro
Ar fi foarte fain.
lucian
il arunci pe geam cu avertizare inainte. face o mica groapa, dar nu e problema, pui un pom dupa
bartro
La mine sub geam sunt masini parcati.
TiL
Cand vrei sa-l arunci jos?

(ca sa-mi dau jos vaza de pe sifonier inainte)
bartro
Multumesc, TiL!
TiL
cu placere wink.gif
bartro
Ajutoarea, mocheta nespalabila despre care tot nu stiu ce culoare trebuie sa fiem prag, oala spate, infundatura in podea spate dar nu grav, si avem dale rosie in curte. Rosshaar e par de cal, nu stiu de ce am mai auzit termen 'iarba de mare' aici.

bartro
CILÍNDRU1 ~e n. Pălărie înaltă, de formă cilindrică, cu boruri înguste, purtată la ceremonii de bărbați; joben. /<fr. cylindre, lat. cylindrus

bartro
Cu ce sa vopsesc blocul motor? por15 ar fi fain dar nu stiu de unde sa iau in Romania.
xander
comanda l din germania
eu asa voi face cand v a trebui sa vopsesc motorul
bartro
Maine dau google cu POR-fünfzehn
xander
http://www.hoeseler-por15.com/
elvislorin
QUOTE (xander @ Apr 24 2013, 12:36 AM) *

exact...recomand...oameni f. seriosi
bartro
Si ma tot gandesc, unde pot sa asamblez motorul. Sa-l urc iar in bloc parca nu mai tine - o sa fie foarte greu cand e asamblat.
Ciupanezu
Daca vrei, poti veni la mine sa ti-l asamblezi, nu te costa nimic.
Nu e deranj.
elvislorin
bart: poti veni si la mine smile.gif))
bartro
Am spalat minunea, e parcat la munca sub un copac si langa o balastiera de nisip (in Bucuresti, desigur) si m-ai atentionat niste colegi de munca sa mai ridic capota ca sa dau cu coasa pe acolo smile.gif
In fine. E in asteptare de zile mai bune. Am comandat si fusta fata noua.
bartro
M-a lovit unu masina in parcare, B 13 TLN VW caddy rosu. Bara spate indoit, fusta spate usor indoita. Sa ma duc la politia?
elvislorin
categoric
bartro
Daca nu era bara gaurita de rugina deja, saream. E o sectie de politia aici in cladirea, o sa vad ce zic acolo.
bartro
hopa:
TiL
QUOTE (bartro @ May 14 2013, 02:00 PM) *
M-a lovit unu masina in parcare, B 13 TLN VW caddy rosu. Bara spate indoit, fusta spate usor indoita. Sa ma duc la politia?

Deja vu: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=47
L-am iertat atunci, dar nu as mai ierta.
05aBi
Dute la politie, si asa pe asigurarea lui ala poti sa iti iei bara noua. biggrin.gif
TiL
wub.gif
QUOTE (bartro @ May 14 2013, 03:31 PM) *
hopa:

bartro
QUOTE (05aBi @ May 14 2013, 06:32 PM) *
Dute la politie, si asa pe asigurarea lui ala poti sa iti iei bara noua. biggrin.gif

Nu, ca e gaurita de rugina langa lovitura smile.gif Nu iti da nici un rca despagubire la asta, si pe buna dreptate.
haifisch
foarte frumoasa achizitia....sa fie inceputul unei reconditionari frumoase!
bartro
Mersi.. Am cam tot ce imi trebuie la tabla acuma, asta e chiresa de pe tort, cum ar fi.
Acuma trebuie gasit tinichigiu.

Despre faruri galbeni: https://www.youtube.com/watch?v=vArQgTQVYcw
Ciupanezu
Niciodata nu mi-au placut farurile astea galbene.
bartro
Nu prea vezi nimic cu ele. Dar asa a venit masina, plus imi place cum arate cu albastru.
xox
Offtopic: inainte de 89 aveam si noi faruri galbene, chiar daca nu erau obligatorii. Multe dacii aveau uneori doar un far asa, altele proiectoare galbene atasate. Am avut si eu http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=10809 laugh.gif
Rares
intr-o vreme, in franta farurile galbene erau obligatorii prin lege. vizibilitate imbunatatita pe timp de ceata, ploaie, etc.
bartro
Dupa ploaie am gasut niste bucati mari de rugina cazuti din pragul dreapta.
TiL
e bine, ai scapat de ceva rugina. Tine-o tot asa
bartro
vs ds vs ro80: http://www.citroenet.org.uk/miscellaneous/.../car0773-1.html
bartro
Alea pe 2002 merg, cred smile.gif
Mersi pentru link!
TiL
le iei? Ca de nu, le iau pentru Gicutza!
haifisch
pai cum sa nu????? de ce sa nu le ia cineva sa le puna pe o masina??? pe un e12 sa zicem....

le pui tu pe tractor......proiectoare de bmw in stare buna, rare.....du-te in targ i-ai si 2 sigle cu bmw......ca sa fie ciulamaua perfecta
bartro
Nu cred ca cele din anunt sunt BMW.
haifisch
nu conteaza.....numai gandul ca vrea sa le puna pe tractor.....ar trebui sa i se taie mainile
bartro
Ia-le tu ca sa fii sigur ca nu ajung pe Gicuta smile.gif
haifisch
nu am pe ce sa le pun
bartro
Rat mobile mad.gif
David
ohmy.gif Sper sa nu-ti fii verificat prietenii lui Jerry instalatia electrica...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.