Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
n3o
e serie noua ala cu 6 butoane langa joystik
georgem
Click to view attachment
de pe ebay.co.uk.
TiL
Caseta de directie si capota E28: 1,5 mil
butcky
Mi-am luat placa aia pe care stau parasolarele dar fara gaura de manivela la trapa (ca acum e electrica) si bancheta spate cu tetiere.
georgem
7 litri de ulei BMW 5W40 de la Automobile Bavaria, cu 32 RON/litru. Am luat 1 litru in plus sa am si de completare mai tarziu.
adrian_ilie
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 30 2007, 11:45 PM) *
am pus amortizoare noi ,ieri ,bilstein cu tija super groasa pe gas .sper sa nu clantane dinti ca le dau jos imediat si le vand .am schimbat uleiul filtrul de ulei si zilele astea o sa schimb filtru de benzina

si ce faci tu cu ceasurile alea???

ti-ai pus B6 nu? cat ai dat pe ele si de unde ti-ai luat?
Merci
INTERCEPTOR
supapa vacuum de la bavaria 1583 000 nu mi vine s acred cati bani am dat pe o supapa de vacuum eu care le aruncam:(((

si bastanele
TiL
Moaaaa!!! Cum arata amortizorul ala... n-am mai vazut de-astea cu tija groasa.

Adaug si eu la lista 2 amortizoare Bilstein fata pentru E28 la promotie: 240 ron ambele wink.gif
bytzu
hai ca am 5 min sa postez si eu:

6 litri ulei 10 40 maxlife valvoline 90 ron
filtru ulei purolator 20 ron
filtru motorina italia 20 ron
filtru decantor cu pahar 12 ron
masca fata cu faruri si puntea fata cu caseta de directie de pe masina 80k - 200 ron
jante wolfrace 17 cu 2 cauciucuri - 400 ron
filtru aer sport 50 ron
discuri frana fata zimmerman 300 ron
placute trw fata-spate - 230 ron
diverse chei si presa de pivoti - 200 ron

vreau sa cumpar: tampoane cutie manuala; bielete antiruliu; bucsi bara de torsiune, capota, bara fata,amortizoare capota

uleiul sper sa-l schimb weekendu asta, ca nu prea am timp; am desfacut si spalat tot traseul de motorina...sa vezi cum fuge acum biggrin.gif
io'sŪ
cutie de viteze pt BABA !!! thumbup1.gif

Click to view attachment
George77
De unde???De la DAn??
io'sŪ
QUOTE (George77 @ Jun 20 2007, 03:10 AM) *
De unde???De la DAn??

nu, nu am reusit sa dau de el sad.gif
butcky
QUOTE (George77 @ Jun 20 2007, 03:10 AM) *
De unde???De la DAn??

E cutia care a fost pe 7-arul ala negru mat PHO cool.gif
io'sŪ
ecsakt! wink.gif
io'sŪ
... si interior de culoare negru wink.gif (la e36) fara fete de usi sad.gif
dedes
QUOTE (io`s @ Jun 1 2007, 04:08 PM) *
mi-a venit kitul:

acum sa vad cand imi fac timp sa-l schimb !! unsure.gif

wow

de unde ai luat kit-ul ca am vazut niste garnituri de care am nevoie la servo ca imi pierde lichid laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (dedes @ Jun 21 2007, 02:06 AM) *
wow

de unde ai luat kit-ul ca am vazut niste garnituri de care am nevoie la servo ca imi pierde lichid laugh.gif

eBay.com
alexb32
6 SPARK PLUGS, HIGH POWER NGK BKR6EQUP
pret: 230 lei
TiL
Disc ambreiaj Quinton Hazell: 217 ron
Iulika0069
QUOTE (alexb32 @ Jun 21 2007, 02:52 PM) *
6 SPARK PLUGS, HIGH POWER NGK BKR6EQUP
pret: 230 lei

Unde ai gasit la pretul asta?
De mult ma bate gandul sa iau cu 4 electrozi, dar nu "mi-am permis" pana acum.. smile.gif
ionusunt
solutie de curatat pielea(nu de hidratare ! ) Ikea .20 ron
f multumit de rezultat.era praf la ordinea zilei in masina,cusaturile din negru erau maro,plus praf strans la colturi intarit.si dupa ce dadeam crema ,ramaneai negru pe tricoul alb .arata f bine si curat acum:)
haristeas51
QUOTE (Iulika0069 @ Jun 22 2007, 02:00 AM) *
Unde ai gasit la pretul asta?
De mult ma bate gandul sa iau cu 4 electrozi, dar nu "mi-am permis" pana acum.. smile.gif

Le-am luat de la un prieten care distribuie piese auto, si si-au meritat toti bani.
io'sŪ
capota fata la e36 smile.gif rosie.. merge cu negru laugh.gif
robert_tzara
QUOTE (io`s @ Jul 1 2007, 01:09 AM) *
capota fata la e36 smile.gif rosie.. merge cu negru laugh.gif

merge merge stai linistit numai ca tre sa te duci la un polish laugh.gif
TiL
Usi strambe, usa ruginita pentru E28 wallbash.gif Mai vreau USI!!! dar bune de data asta...
io'sŪ
azi mi-am comandat radiator nou, maine dimineata il ridic si il montez pe masina spiteful.gif
bartro
QUOTE (io`s @ Jul 3 2007, 02:00 AM) *
azi mi-am comandat radiator nou, maine dimineata il ridic si il montez pe masina spiteful.gif

Comandat de la BMW? Sau ai gasit alternativ (caut si eu radiator)?
TiL
Astept sa-mi vina flansele amortizor fata Lemforder la un mil bucata si filtru de ulei MANN.
io'sŪ
QUOTE (bartro @ Jul 3 2007, 11:16 AM) *
Comandat de la BMW? Sau ai gasit alternativ (caut si eu radiator)?

nuuu la BMW, la ei cred ca era 350E
am gasit alternativ wink.gif
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Jul 3 2007, 02:00 AM) *

ridicat si montat
BEHR cool.gif

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment
n3o
cutia s-a montat si ea ?
io'sŪ
nope, o v-a monta viitorul propietar.. cred biggrin.gif
TiL
Ulei Valvoline HD 20W50, 2x5 litri - pret bun, multumita lui bytzu.
Vopsea Policolor gri carbon + lac, intaritor, si diluant - 400 lei
N-am gasit vopsea intermediara si vineri plec s-o vopsesc sad.gif

Bucsi Lemforder pentru brate superioare - ~80 lei
Aripa stanga - 225 lei

Alte usi si-o aripa dreapta second-hand.
316i
La mine vopseaua policolor a fost primul strat si abia dupa aia au urmat celelalte straturi cu vopseaua buna. heat.gif
nmg
QUOTE (ionusunt @ Jun 25 2007, 10:38 PM) *
solutie de curatat pielea(nu de hidratare ! ) Ikea .20 ron
f multumit de rezultat.era praf la ordinea zilei in masina,cusaturile din negru erau maro,plus praf strans la colturi intarit.si dupa ce dadeam crema ,ramaneai negru pe tricoul alb .arata f bine si curat acum:)

Cum se cheama solutia asta ? Si pe mine ma seaca faptul ca pielea arata ca naiba. Singura chestie care a dat un rezultat cat de cat acceptabil a fost cea de la Sano.
TiL
QUOTE (316i @ Jul 11 2007, 08:28 PM) *
La mine vopseaua policolor a fost primul strat si abia dupa aia au urmat celelalte straturi cu vopseaua buna. heat.gif

Nu inteleg... adica ai pus un strat de umplutura? Sau vopseaua de control a fost Policolor, peste care ai pus vopsea buna? Sau ai vopsit-o cu Policolor acum cativa ani? wanker.gif
316i
Adica primul strat de vopsea, de umplutura sau cum se numeste el, a fost policolor silverpol. Dupa aia urmatoarele 2 maini de vopsea au fost Standox.
Vopseaua de control e din alt capitol, n-are treaba cu vopsirea finala. Vopseaua de control se da dupa ce ai dat pe masina primul strat de shpritzchit ca atunci cand se apuca omul de matuit sa fie sigur ca a matuit toata suprafata si nu i-a scapat nimic.
uwe
QUOTE (316i @ Jul 12 2007, 11:54 PM) *
Adica primul strat de vopsea, de umplutura sau cum se numeste el, a fost policolor silverpol. Dupa aia urmatoarele 2 maini de vopsea au fost Standox.
Vopseaua de control e din alt capitol, n-are treaba cu vopsirea finala. Vopseaua de control se da dupa ce ai dat pe masina primul strat de shpritzchit ca atunci cand se apuca omul de matuit sa fie sigur ca a matuit toata suprafata si nu i-a scapat nimic.

dupa ce se da spritzchit se poate da cu orice vopsea ,dar se da gazat fara sa se acopere chitul
sau in locul acestei vopsele unii vopsitori dau cu o "pudra" de culoare neagra
aceasta operatiune se face cu un scop si anume:
dupa ce se usuca 'vopseaua de control' se freaca cu smirghel si in locurile unde sunt gauri va ramane vopseaua de control
astfel vopsitorul stie unde mai trebui dat chit

practic vopseaua de control nu ramane pe masina...e slefuita in totalitate
316i
QUOTE (uwe @ Jul 13 2007, 10:22 AM) *
dupa ce se da spritzchit se poate da cu orice vopsea ,dar se da gazat fara sa se acopere chitul
sau in locul acestei vopsele unii vopsitori dau cu o "pudra" de culoare neagra
aceasta operatiune se face cu un scop si anume:
dupa ce se usuca 'vopseaua de control' se freaca cu smirghel si in locurile unde sunt gauri va ramane vopseaua de control
astfel vopsitorul stie unde mai trebui dat chit

practic vopseaua de control nu ramane pe masina...e slefuita in totalitate

snf (45).gif
bartro
Fata completa masina, radiator cu capacitate de racire mai mare, bucse punte fata si stabilizator, niste table de la aripa spate, si bari de ridigizare suspensie fata + spate, toba finala, set montaj complet evacuare, dopuri de plastic anti-trantit usi : 1000 Euro.
alexb32
Azi am cumparat un radiator de apa pentru e36 325i vaianta cu AC.
pret: 720 Lei
Firma Behr-Hella
TiL
Ce am mai luat in ultimul timp:

Nas si semnal de aripa, noi
Flanse si kit protectie amortizoare spate.
Rares
Bara fatza, masca fatza (care era pt e12 cu alt fel de capota sad.gif( ), benzina, aripi fata, benzina, etc. wink.gif
MP3 player Sony GigaPanel, amplif auto Denon 2x100W, benzina, 2 dif. 150W sony.

Cosmetice:
1. Spray pt curatare/intretinere piese din cauciuc si plastic (chedere, grilaje, guma de la stergatoare, cauciucurile in sine, furtune, etc.)
2. Pasta pt curatat si dat luciu ornamente cromate.
2'. Benzina
3. Spray degripant/dezincrustant (Mafra Sviting)
4. Spray curatat/degresat frane (Wurth)
4'. Benzina
5. Spray curatat inchizatori/yale (Wurth)
6. Spray mecanisme (pt. balamale usi, balamale portbagaj/capota)
7. Solutie dezghetat parbriz 1L (Wurth); cam devreme, dar era promotie... wink.gif
8. Etc.

Ah, era sa uit: benzina...
CRM112
manometru si ..... kit sigurante care are si un cablu cu care se reseteaza SIL'u biggrin.gif .... rock on biggrin.gif
(cum spunea georgem ca a luat). Nu credeam sa mai gasesc. Inca mai au la Ajip (Barbu Vacarescu)
BBo
Un set de 10 chei imbus 1.5-10mm Stanley smile.gif
florin83
cat?
BBo
25 RONi, Bricostore. Erau si pe la 35 (sau 39 de roni) si la 60. Le-am luat pe astea ca sunt set de 10 (celelalte nu aveau cheia de 5.5mm) si sunt mai ieftine, pentru ca au un ambalaj mai simplut. Cele la 3x RONi erau gen briceag blink.gif .
TiL
http://www.lampa.it/eng/Prodotti_scheda.asp?P=54416
2 bucati, calitate mult mai buna decat majoritatea celor de pe piata (e adevarat, si mai scumpe), dar sunt prea mici... acum trei ani le faceau la dimensiunea ideala. Le-am luat de la furnizor, dar ziceau ca se gasesc si in Cora. Am dat 480.000 lei/bucata.
TiL
Bielete de directie, sau capete de bara... cum s-or numi...
Optimal (nemtesti?) - 170 ron ambele
INTERCEPTOR
cheder la parbriz si bara de conexiune.pt bmw 2000.capacele ulei cromate 2 bucati
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.