Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
uwe
smile.gif
io'sŪ
da, chiar, la care BAV se refera mertan?..... cred ca nu la al meu sad.gif
Sorin
repede la tine tongue.gif
Gabi_323i
323i E30, 2.3 zice el :puke:
mertan
da 2.3 e30 ziceam. :cool:
neamih
cati AH imi trebuie la o baterie pt un 523 e39?
io'sŪ
vezi ca scrie in carte
cred ca vre-o 70
COObra
nu chiar pt masina (desi merge si acolo) dar sa ma laud si eu :unibrow:
alexandru_83
Marfa...la ce bani? smile.gif
COObra
15 batrane
io'sŪ
aha, sa-l stapanesti sanatos
inseamna ca de acum avem aparat shmeker cand vrem sa mai facem poze :unibrow:
COObra
da da da
cu filmatul nu sta el f bine (desi nu am testat destul) ca nu prea intra la card decat vreo 450 de secunde la 30 fps.
ce-i ciudat ca la cat costa o magaoaie dasta (si nu e cel mai tare FZ) vine doar cu card de 16 megi :eek: ........noroc ca am eu de 256 :unibrow:
cristic
super! sa-l stapanesti sanatos!
cristic
eu mi-am cumparat lanturi 70 ron
comisaru
QUOTE (cristic)
eu mi-am cumparat lanturi 70 ron

nu mi le imprumuti si mie maine la munte :unibrow:
sau acum ca tot mi-ai dat nr. tau,te sun sa vii sa ma iei daca nu m-or ajuta caucioacele de iarna prin zapezi :lol:
mike.omega
QUOTE (COObra)
nu chiar pt masina (desi merge si acolo) dar sa ma laud si eu  :unibrow:

Sper ca e model cu stabilizator ca altfel o sa plangi de la 6x in sus biggrin.gif

Eu am FZ30, diferenta maaaaare! :unibrow:
COObra
FZ30 - tzatza de matza dar era diferenta de bani cam mare si sincer nu castig bani din fotografie...doar din pasiune...si bineinteles ca e cu stabilizator :unibrow:
cristic
@comisaru eu le-am luat ca altfel nu mai puteam merge :crybaby: cu toate cauciucurile de iarna era sa raman blocat, daca ai nevoie sti nr de tel :unibrow:
florin83
ce naiba faci tu cu lanturi? am trecut acum 2 zile prin ploiesti si era uscat smile.gif)
cristic
joi 05.01.2006 a trebuit sa dau o fuga cu un amic pana la roman, dupa Adjud imi venea sa plang, era pe jos o combinatie de zapada+gheata+ ceva matrial (anti)derapant de abia mergeai+++++ ningea viscolit, la intrarea in bacau este un metro-praktiker , primul lucru mi-am luat lanturi :unibrow:
Kane
Cumparat azi de la Bavaria far dreapta adaptiv. 1020 EUR fara drosser, bec xenon si calculatoare. Complet era 2200 EUR :eek:

316i
Asta il va inlocui pe ala crapat? smile.gif
CAT
mie cei de la bavaria mi-au dat 40 de milioane pretz la niste faruri de e39 , pe care le-am luat cu 16 de la METEOR - tot Hella
& Bosch, tot nemtzeshti, tot BMW scrie pe ele si aveau si niste sarme cu mufe atarnate de ele- bonus. Ce mama draq?

si mi-am luat si spoiler nou M5 , ca pe ala vechi mi l-a lovit unu cu spatele in parcare. nu l-am platit ca a fost pe asigurarea lu ala, da i-a costat toata afacerea 57 milioane pe cei de la asigurari biggrin.gif .
Robert
QUOTE (Kane)
Cumparat azi de la Bavaria far dreapta adaptiv. 1020 EUR fara drosser, bec xenon si calculatoare. Complet era 2200 EUR

Partial off-topic: Este un exemplu bun pentru ceea ce inseamna pretul pieselor de schimb la masinile moderne, in comparatie cu cele de acum 2 decenii, de exemplu.
E normal, tehnologia costa - dar saltul financiar este spectaculos.

Am vrut insa sa punctez ideea pentru ca, odata cu mult -asteptata "liberalizare" a importurilor de masini second-hand din EU (care evident se va intampla la un moment dat in viitorul apropiat), multi vor dori, pe buna dreptate, sa-si schimbe BMW-urile vechi de 20-30 de ani cu altele moderne, cu o vechime sub 5-6 ani.
Din pacate, costurile de intretinere sunt mult mai mari. Altfel spus, desi cineva isi permite acum sa intretina la un nivel tehnic bun un Serie 3 E30 din 1988 (am dat un exemplu oarecare), este posibil ca un Serie 5 E39 din 2000 sa-l puna pe butuci, dpdv financiar. Nu numai costul majoritatii pieselor de schimb este mai mare, dar multe din operatiile de montare nu vor mai putea fi efectuate in fatza blocului, cu doua chei fixe, un ciocan si o carpa. Va trebui sa ajunga mult mai des la un service autorizat - iar manopera costa serios.

Daca imi permiteti o recomandare: faceti calcule de buget, inainte de a decide cumpararea unui BMW second hand de generatie recenta. In astfel de calcule trebuie incluse si alte cheltuieli semnificative, pe o perioada de cativa ani dupa cumpararea masinii (poate un credit pentru locuinta, naste sotia, etc etc)
Kane
316: dap, ala crapat in parcare biggrin.gif

La masinile peste 2000 eu zic ca un Casco e necesar 100%. Mai ales daca ai vreun accident, ca te rupe in doua manopera + piesele. Bine... la un E39 ai sanse mari sa gasesti piese din dezmembrari si sa nu fii nevoit sa ajungi la dealer. Eu in 12000km cat am facut cu masina am facut doar prima revizie pana acum. A costat 6.5 milioane... 8 litrii ulei, filtru aer, filtru ulei, schimbat lichid de frane + inca 70 de euro pt cele doua filtre de polen. In curand o sa trebuiasca sa schimb si placutele care sunt cam 220euro pe fata si 180 pe spate. Consumabilele astea mai sunt cum mai sunt, mai ales schimbul de ulei care este chiar ieftin (la Passat aceleasi lucruri schimbate ma costau 7 milioane si intrau doar 4 litri de ulei). Mai nasol e daca iti cade vreo caseta de directie sau ceva ca e in jur de 1500 de euro si aia nu mai poti s-o gasesti avariata in parcare smile.gif

Pfff, ce cancer e afara si tre sa ma apuc sa-i dau bara jos

:crybaby:
florin83
ti-l montezi tu? :eek:
Kane
Eu cu un prieten. La Filaret trebuie programare + ca dureaza prea mult + ca mi-l prind in suruburi si sanatate. La modelele astea cu formele Bangle lufturile sunt la ordinea zilei (M6-le de la Siab de ex. avea luft intre bara, capota si aripa si era nou nout). De exemplu data trecuta i-am desfacut un surub sa-i slabesc aripa ca sa scot semnalu si mi-a fugit mizeria biggrin.gif Tre sa reglam tot botul din suruburi ca sa vina linie si mai bine o fac eu decat sa-l bat pe ala de la Filaret la cap cu fa aia, nu e bine, mai desfa........

Ah, normal, si decat sa dau vreun milion jumate mai bine bag benzina de banii aia biggrin.gif
florin83
marfa..
stiu multi oameni cu masini mult mai vechi care nu se baga sa schimbe o siguranta.. sad.gif
Kane
Hehe smile.gif Data trecuta cand a trebuit s-o dau jos si asteptam sa se usuce farul in cuptor biggrin.gif m-am gandit sa-i scot filtrul de aer si sa vad cum se aude. Deci cum poate sa faca monstrul, s-a terminat smile.gif Daca stai langa carcasa te suge si pe tine in motor biggrin.gif
florin83
nu are 2 filtre? :dis:
Kane
Nope. Are 2 de polen doar.
INTERCEPTOR
injector .4.5 milioane:( si 4 amortizoare care nu stiu cat vor costa.plus cauciucuri de 18 2 bucati.
Kane

Ala e farul nou smile.gif

N-am pus bine farurile si i-am dat luft fara sa-mi dau seama :crybaby: Iar tre sa dau bara jos cand o fii mai cald biggrin.gif
INTERCEPTOR
eu mi am luat astea .nu am avut bani de sachs boge sau bilsteindar tot e mai bine decat sa incarc alea vechi.garantie 3 ani
comisaru
cat sunt amortizoarele?
io'sŪ
sa stii ca articulatiile sport facute de KW folosesc amortizoare AL-KO
Sorin
sunt foarte bune alko si sa nu iti para rau ca ai economisit niste bani
Ionut
ultimele achizitii: faruri st-dreapta, becuri philips vision plus si mp3-player alpine 9827R... :unibrow:
florin83
da nu aveai ma faruri?
le vinzi pe alea care le aveai pe masina?
Ionut
QUOTE (florin83)
da nu aveai ma faruri?  
le vinzi pe alea care le aveai pe masina?

sunt la alex acum.... smile.gif
mertan
cat ai dat pe amortizoare si pe kitul ala monroe?
INTERCEPTOR
totul a fost 5 mil.e magazinul unui prieten.aduce orice piese.cine vrea il trag de manuta pana la magazin si isi ia ce vrea.plus un 5 7 la suta reducere pt ca e bmw ist ca mine:P
mertan
cablu de acceleratie cu tot cu camasha aia neagra - bmw e30 320i(1984) si niste bujii bune, nu contrafacute. zi un pretz.
INTERCEPTOR
pai din bacau pana aici .........mai bin eiei de acolo.bujii are ngk .pret nu stiu ca nu i magazinu meu:Pcand vii pe aici daca vii te duc la magazin.dar nu sa vi special:Pda mai bine vin eu .ca sunt indragostit de fetele din bc.frumusele rau.ultima iubita era din bc .am vb 4 ani.pana a disparut prin japonia.vreau in bc sa ma :crybaby: iubeasca fetele de acolo:((
Robert
QUOTE (florin77)
iubeasca fetele de acolo
Well, si esti sigur ca primul lucru pe care il vei auzi de la fete nu va fi: "Show me the money!" smile.gif
mertan
asta este frate. am cumparat una bucata debitmetru tzipla. sigilat din fabrica. masina de pe care o fost luat a avut 120k kilometri. am dat 150 de ron.
Gabi_323i
eu mi-am luat motor smile.gif
316i
Titit! biggrin.gif/
Gabi_323i
QUOTE (316i)
Titit! biggrin.gif/

vrem poze biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (Gabi_323i)
eu mi-am luat motor smile.gif

ce-ti veni sa-ti iei 2,7? ce ai avut cu 2,3-ul?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.