Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
florin83
nu neaparat de tine ziceam, ci in general tongue.gif

georgem
N-am gasit discuri ATE PowerDisc (am inteles ca nu sunt pe stoc pe nicaieri si nu se stie cand vor fi), si cum pe 15 septembrie imi expira ITP-ul si senzorul il am aprins din iunie, am luat discuri de frana Brembo normale si placute Textar (si senzor) pentru puntea fata a masinii. Le-am si montat, si deja tin bine franele, dupa cateva zeci de km prin oras. Cu ocazia asta am schimbat si lichidul de frana.
Preturi (www.autokarma.ro):
- 328 RON discurile
- 180 RON placutele
- 13 RON senzorul
ionusunt
radiator behr 600 ron (pt tari tropicale varianta mai mare ) -termostat wahler -40 ron
furtun oem (din vas in pompa de apa si aeroterma)- 250 ron vasco febi -300ron
pompa de apa hepu 130 ron

daca mai fierbe fac urat !
316i
Daca mai fierbe iti dau eu un motor bun. laugh.gif
ionusunt
mai bun ca asta ?laugh.gif
alex230ro
nu mai fierbe stai linistit
316i
QUOTE (ionusunt @ Sep 8 2008, 02:29 PM) *
mai bun ca asta ?laugh.gif

Cert e ca p-alalalt ar fi trebuit sa-l inveti niste manevre... laugh.gif
ionusunt
care celalalt ? laugh.gif nu mai inteleg nimic blink.gif
316i
Nevermind. smile.gif
81DMC77
Filtru de ulei purolator pt diesel-ul meu, 22.50, urmeaza uleiul.
MeHigh
termostat pentru 2.4 TD E28, 100 RON, nou nout, de 80 grade. Marca? ceva cu W.
ionusunt
wahler biggrin.gif
MeHigh
wahler, da, asa-i zicea. Made in W. Germany.
E ok marca?
INTERCEPTOR
da.
nu vernet.
beru mai e si ala bun ,dar scumpicel
INTERCEPTOR
amortizoare fata pt interceptor.monroe pe gaz.stiu ca s parnaie dar altceva nu am gasit
si ce am gasit era 6 000 000 bucata
MeHigh
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 15 2008, 03:10 PM) *
da.
nu vernet.
beru mai e si ala bun ,dar scumpicel

beru nu aveau. doar ceva frantuzesc ( probabil vernetul, la 55 RON) si wahler asta la 100. Am luat wahleru.
316i
snf (30).gif
ionusunt
transplant de creier .....deci da ! biggrin.gif
316i
Daca singur n-a vrut sa invete, il oblig si tot face ca mine. laugh.gif
mario.b
QUOTE (316i @ Sep 15 2008, 10:02 PM) *
Daca singur n-a vrut sa invete, il oblig si tot face ca mine. laugh.gif

Da si tu mai multe detalii daca se poate, este legat de faza cu compresorul de acum ceva timp acela vortex daca retin bine, lumineaza-ne si noua uochii biggrin.gif
ionusunt
si-a pus turbo pana la urma . t3/t4 cu 0,7 presiune....fuge de rupe
Mihaela D.
Am cumparat semnalele si lucas-urile albe 150 ron, mai urmeaza becurile si montajul lor. Vin cu poze, dupa.
Mihaela D.
Becuri Philips Silver Vision la 48 ron setul si 2 becuri galbene pt lucas-uri la 3.80 bucata.
CRM112
brate anterioare inferioare (sper ca asa se numeste ceea ce am schimbat smile.gif ) - 395 ron bucata
niste bucşi - 75 ron bucata

in alta ordine de idei - placute frana fata Ford Focus 2008 - 305 ron ........ (no comment)
TiL
La pretul asta trebuie sa fi fost bratele superioare. Brat inferior e ca la E28 si costa cam 150ron daca nu-i lemforder.
Sorin
semnale fata fumuriiii
io'sŪ
AC Schnitzer crom badge

Click to view attachment

Click to view attachment
haristeas51
offtopic.gif io's , tu nu mai parchezi masina in fata blocului ? ca nu am mai vazut-o de ceva timp.
io'sŪ
CITAT(haristeas51 @ Sep 20 2008, 12:04 AM) *
offtopic.gif io's , tu nu mai parchezi masina in fata blocului ? ca nu am mai vazut-o de ceva timp.

nope, sta la garaj ca nu mai gasesc loc de parcare sad.gif

Click to view attachment
Ciupanezu
QUOTE (io`s @ Sep 19 2008, 11:51 PM) *

Arată foarte mişto!
Sportivu
QUOTE (io`s @ Sep 20 2008, 12:48 AM) *
nope, sta la garaj ca nu mai gasesc loc de parcare sad.gif

Click to view attachment

Io`s, tu tii masina jos la Obor in parcare? Daca da, da-mi si mie niste detalii, costuri, facilitati, etc...ca am de gand sa "cazez" si eu o masina acolo biggrin.gif
io'sŪ
pana luna asta inclusiv 300 ron/luna
de la 1 oct 330 ron, paza 24/24, acces nonstop pe baza de cartela, vara nu sunt mai mult de 25* iar iarna nu scade temp sub 2/3* cand afara sunt -10/-15 asta la nivelul 0 ca la nivelul 1 e mai cald, ai bonus un spalat gratuit (numai exterior) pe luna, nu e asa mult praf ca afara, sta masina curata chiar si 1 saptamana (daca nu ploua cand mergi cu ea), locul numerotat personal (adica nu parchezi pe unde apuci), eu personal sunt ft multumit, am scapat de mult stres
dezavantaje: mai putin 330ron/luna in buzunar
dezavantajele mele: merg intre 5 si 10 min din casa pana la masina (sau invers) in functie de pas
avantaje: multe, ft multe, in primul rand scapi de stresul locului de parcare cand ajungi acasa, nu stau cu grija ca imi mai fura de la masina una/alta (dar se poate fura din alta parte cand esti plecat cu masina), nu stau cu grija ca o gasesc zgariata sau nu mia gasesc urme de adidasi pe capota (cum mi s-a mai intamplat) dar si aici le poti gasii cand esti plecat cu masina

deci.. recomand, daca exista posibilitate financiara si nu se sta mai departe de 1 statie (4-500m) de pasajul obor

OFF TOPIC ! wink.gif
Sportivu
Multam de info wink.gif raman dator
316i
Acum am incaltari si pentru oras. BBS RS pe 15. Cu multumiri lui Marius KNS. biggrin.gif
Mouse
intretinere soft top de la BAVARIA romaneasca biggrin.gif
Peter Pan
QUOTE (316i @ Sep 22 2008, 11:51 PM) *
Acum am incaltari si pentru oras. BBS RS pe 15. Cu multumiri lui Marius KNS. biggrin.gif

nu sunt RM?
alexutzu
QUOTE (Mouse @ Sep 22 2008, 11:55 PM) *
intretinere soft top de la BAVARIA romaneasca biggrin.gif

ce contine pachetul??
316i
QUOTE (Peter Pan @ Sep 24 2008, 10:54 AM) *
nu sunt RM?

Daca erau RM nu le mai luam. RM sunt de golf GTI cu et mic, 6.5J si din doua bucati. RS-urile sunt 7Jx15 et 35 pentru urs si din 3 bucati. Diferenta se vede in primul rand la capace.
Peter Pan
QUOTE (316i @ Sep 24 2008, 11:14 PM) *
Daca erau RM nu le mai luam. RM sunt de golf GTI cu et mic, 6.5J si din doua bucati. RS-urile sunt 7Jx15 et 35 pentru urs si din 3 bucati. Diferenta se vede in primul rand la capace.

aa, da nu fusei atent la capace...sa le invarti cu placere biggrin.gif
alex230ro
4 gume+jante de iarna Good Year Ultra Grip M+S 205/55/16
BBo
Io mi-am luat asa:
- 7 litri de ulei LL04 5W30 + filtre
- set de arcuri Pro-Kit de la Eibach
- set de furtune pentru servo (2 buc)
- pompa apa+fulie
- radiator + ceva anexe

Si in curand tre' sa-mi iau role si curele... Se apropie ditamai revizia ph34r.gif
alex230ro
radiator?!?!?pompa apa?!/!!!?!shit cati km are masina?ma rog probleme clasice E46, tu nu aveai suspensie sport?
BBo
Nu, e clasica si mi se pare ca e cam inalta (si nu numai mie laugh.gif ).

Radiatorul trebuia sa il schimb de cand am luat masina, e putin indoit (umflat) in partea de jos, dar abia acum mi-a venit mintea la cap ca ar cam fi cazul sa il schimb biggrin.gif daca nu vreau sa imi plezneasca la un moment dat. Pompa de apa am bagat-o la consumabile alaturi de role si curele... m-am gandit ca daca tot umblu prin zona, ar fi pacat sa n-o schimb.
316i
smile.gif
haristeas51
@316i ingreunezi masina smile.gif
316i
O ingreunez dar dopez si caii proportional. laugh.gif
cristic
Roti de iarna 195/65 R15 Michelin Aplin + jante de table + capace bmw (sh sad.gif )
batz
stopuri led,lucasuri albe,nas, astept raspuns de la interceptor pt semnale albe.

biggrin.gif
Mihaela D.
Am cumparat inca doua jante de tabla pt cauciucurile de iarna. 40 ron/buc. Aveam doua de anul trecut.
Mihai_AMD
CITAT(batz @ Oct 2 2008, 07:49 PM) *
stopuri led,lucasuri albe,nas, astept raspuns de la interceptor pt semnale albe.

biggrin.gif

ce sunt acelea lucas-uri?am mai auzit aici pe forum dar nush ce sunt,sper sa nu rada nimeni de mine smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.