Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
io's®
CITAT(florin83 @ Feb 26 2008, 10:39 PM) *
Filtru polen Mann pt E36 - 80ron
e foarte tare ca are instructiuni (poze) cum se monteaza. Am gasit cate DIY-uri pe net cu procedeul de montare, dar niciunul nu avea atatea poze cat are manualul asta biggrin.gif

mi se pare cam mult, eu am dat pe al meu 80 ron care e cu ceva carbon sau nu am inteles, cel simplu era 55 sau 60 ron
la e36 ultima data am dat 35 ron (exact acum 1 an)
Rares
Ma batea un gand...
Set suspensie complet Alpina telescoape + arcuri fata/spate. Kitul apare in catalogul atasat. Din pacate, e mult mai mult decat am crezut... 1.090,00 Euro. sad.gif
Ma asteptam/Speram pana in 600, max. 700 Euro.
O sa raman doar la spoilerul fata Alpina 350E si volan Alpina 4 spite piele cusuta manual 300E
Am cerut si pret la jenti 7J 16" fata si 8J 16" spate de e12. Dar din pacate "not available, anymore" sad.gif Macar aflam pretul...

Deocamdata inca astept strut bars si restul de maruntisuri de la Walloth...
georgem
QUOTE (florin83 @ Feb 26 2008, 10:39 PM) *
Filtru polen Mann pt E36 - 80ron

E cu carbon activ? De unde l-ai luat? era pe stoc?
Eu inca nu l-am schimbat pe al meu si trebuie...
florin83
nu stiu daca e cu carbon activ.. de la comisaru l-am luat. Da-i si tu un pm smile.gif
comisaru
QUOTE (io`s @ Feb 26 2008, 11:02 PM) *
mi se pare cam mult, eu am dat pe al meu 80 ron care e cu ceva carbon sau nu am inteles, cel simplu era 55 sau 60 ron
la e36 ultima data am dat 35 ron (exact acum 1 an)

Este mult pentru ca este MANN. As fi putut sa fac rost de AlCo la 30RON, dar... nu e MANN

MANN nu are filtru pentru E36 cu carbon activ.
georgem
QUOTE (comisaru @ Feb 27 2008, 12:08 PM) *
MANN nu are filtru pentru E36 cu carbon activ.

Dar pentru E34 are cu carbon activ? Ca ma intereseaza...
BBo
MANN nu face filtre cu carbon pentru E34 sad.gif.
http://tinyurl.com/2a3zt9
alexutzu
vreau si eu sa vad cum se monteaza filtrul de polen
pls pls pls
un scan la prostia de manual
florin83
o sa fac niste poze la manual..
sau poate fac un DIY ca vreau sa-l schimb maine sau sambata tongue.gif
BBo
Ce sa fie, ce sa fie ? pardon.gif
florin83
faruri/stopuri? tongue.gif
BBo
Intr-o cutie de 1 m inaltime si 2 lungime ? tongue.gif
florin83
spoiler fata pachet M ?
(am vazut pe forumul celalalt alte poze tongue.gif)
BBo
E tot pachetul, nu numai bara fata. celb (15).gif
florin83
Misto!

cat a fost? pe spate nu pui?
Sorin
mama cate mai plasticele tongue.gif
BBo
Pai e si bara spate. De fapt contine asa: bara fata/spate, grile, proiectoare, rame, difuzorul de aer de pe spate, grila centrala de ventilatie de sub capota, canalele de aer pentru frane, toate plasticele si suruburile necesare etc etc . Pana si bandourile pentru cele doua bare sunt (dar se potrivesc si cele vechi). Am avut un mic orgasm azi dimineata cand au sosit lgh (24).gif

1100 € adus in fata usii innocent.gif
florin83
pe cand montajul ?tongue.gif

pachetul M de E46 nu are si praguri? huh.gif
BBo
De emotie le-am uitat laugh.gif . Da, sunt si pragurile .
Montaju' dupa vopsit... probabil ca mai dureaza vreo 2-3 saptamani smile.gif.
io's®
@BOBO

mai intai monteaza-le, vezi cum vin, poate mai trebuiesc retusate ici-colo si nu cred ca vrei sa le retusezi dupa ce au vopsea pe ele sad.gif
eu stiu ca asa se face, am stat ft mult timp lg un prieten care tot monta diferite elemente de tuning (stiu ca astea nu sunt dar in principiu se face acelasi lucru) de la C&C si acum lucreaza la MAFF, mai intai le punea, le calibra, le regla apoi plecau la vopsit si cand se intorceau se montau definitiv
au fost cazuri cand clientii veneau direct cu elementele vopsite si ori nu veneau bine (ramaneau lufturi neegale sau pur si simplu nu cadeau bine) si ori le mai vopseau odata ori ramaneau cu ele strambe pe masina

deci parerea mea, inainte de vopsitorie sa faci macar o proba sa vezi cum vin
BBo
QUOTE (io`s @ Feb 28 2008, 10:54 AM) *
@BOBO

mai intai monteaza-le, vezi cum vin, poate mai trebuiesc retusate ici-colo si nu cred ca vrei sa le retusezi dupa ce au vopsea pe ele sad.gif
eu stiu ca asa se face, am stat ft mult timp lg un prieten care tot monta diferite elemente de tuning (stiu ca astea nu sunt dar in principiu se face acelasi lucru) de la C&C si acum lucreaza la MAFF, mai intai le punea, le calibra, le regla apoi plecau la vopsit si cand se intorceau se montau definitiv
au fost cazuri cand clientii veneau direct cu elementele vopsite si ori nu veneau bine (ramaneau lufturi neegale sau pur si simplu nu cadeau bine) si ori le mai vopseau odata ori ramaneau cu ele strambe pe masina

deci parerea mea, inainte de vopsitorie sa faci macar o proba sa vezi cum vin

Hmm, crezi ca se aplica acelasi principiu si la piesele originale ? unsure.gif
Imi e cam greu sa le "testez" inainte... sad.gif
io's®
CITAT(BBo @ Feb 28 2008, 11:10 AM) *
Hmm, crezi ca se aplica acelasi principiu si la piesele originale ? unsure.gif
Imi e cam greu sa le "testez" inainte... sad.gif

da, stiu ca este greu, demontare-montare apoi iar demontare si montare ca sa nu stai fara masina pana se vopsesc astea
insa gandeste-te ca si daca nu vine ceva bine.... sad.gif
eu ti-am dat doar un sfat, tu faci cum vrei, eu personal asa as face
florin83
pai le probezi si daca vin bine le dai la vopsit. Stai si tu 2-3 zile fara spoilere pana ies de la vopsit tongue.gif
florin83
QUOTE (alexutzu @ Feb 28 2008, 05:02 AM) *
pls pls pls

http://forums.bimmerforums.com/forum/showt...ght=microfilter

daca n-ai rabdare pana o sa fac eu poze tongue.gif
BBo
QUOTE (florin83 @ Feb 28 2008, 11:21 AM) *
pai le probezi si daca vin bine le dai la vopsit. Stai si tu 2-3 zile fara spoilere pana ies de la vopsit tongue.gif

E usor de zis... da' trebuie sa ma duc la un service sa le probez. Si la unul care stie ce face, stie cum vin toate plasticele alea pe acolo (adica Filaret sau Bavaria).
mellow.gif
florin83
E chiar asa de complicat de pus spoilerul? Nu gasesti pe net un DIY sa faci singur operatiunea?
Sorin
nu e complicat doar iti trebuie rabdare
Rares
QUOTE (florin83 @ Feb 28 2008, 12:55 PM) *
E chiar asa de complicat de pus spoilerul? Nu gasesti pe net un DIY sa faci singur operatiunea?

Necesita mult timp sa pui un kit complet... Nu-ti ajunge un week-end pt o treaba de asta.
316i
Inca un pas inainte. smile.gif
manole74
Injectoare cu debit marit??? Ce ai de gand?????? cool.gif cool.gif
TiL
Parca a luat si un surub sau ceva de genu' pentru comprimat aerul. Creste cererea de benzina biggrin.gif
florin83
QUOTE (alexutzu @ Feb 28 2008, 05:02 AM) *
pls pls pls

am montat filtrul. E diferenta enorma. Cel vechi era negru de praf.. am gasit si cateva ganganii infipte in el tongue.gif

Poze n-am facut decat 2-3 ca m-am grabit sa nu se intunece.
O sa scanez maine manualul si o sa fac un topic.
alexutzu
maine ajung la munca, daca nu uit, imi dau comanda de filtru de polen smile.gif
Rares
Cilindru receptor....

Edit: Am uitat sa atasez pozele.
florin83
Alarma pt masina Maat cu pager..

316i
Mama ce te-ai pus pe treaba. laugh.gif
florin83
trebuie protejata investitia biggrin.gif
CRM112
cele 4 croame de pe usi (sub geam)
niste chedere tot de la usi si unul de pe caroserie, dar l-am luat degeaba....
un regulator de relanti...ceva...soc automat
sistem blocare usa acces rezervor (originala, nu improvizata cum e acum smile.gif )
oglinzi (stanga dreapta, interior, buton reglare).
2 bandouri mici care lipsesc momentan
..cam atat cred

mario.b
Turometru cu shift light, acum mai trebuie sa imi dau seama daca sa i cred pe cei care au facut instalatia de montaj al produsului, in ideea in care un fir trebuie sa vina pe + de la bobina. Oare asa sa vina????
Rares
QUOTE (mario.b @ Mar 1 2008, 09:45 PM) *
Turometru cu shift light, acum mai trebuie sa imi dau seama daca sa i cred pe cei care au facut instalatia de montaj al produsului, in ideea in care un fir trebuie sa vina pe + de la bobina. Oare asa sa vina????

Da.
Firul de pe + la bobina iti va indica turatia....
Mihai_AMD
kit garnituri etrieri fata stg + dr 44ron
2cilindri frana spate ATE 42ron bucata
TiL
2 aparatori de noroi in fata rotilor din fata, 70ron.
George77
Azi mi-a venit galeria de evacuare pt turbo,Oficial azi incepe proiectul,astept sa se topeasca muntele de zapada sa pot scoate masina din garaj si sa incep sa pun pe ea.
florin83
poate faci un topic la "masina mea" tongue.gif
316i
QUOTE (George77 @ Mar 4 2008, 02:15 AM) *
Azi mi-a venit galeria de evacuare pt turbo,Oficial azi incepe proiectul,astept sa se topeasca muntele de zapada sa pot scoate masina din garaj si sa incep sa pun pe ea.

Pfsssss, pfsssss. Titit! to_become_senile.gif
alexb32
mi-am cumparat aeroterma 80 lei celb (15).gif .
si 4 ''buze'' exterioare de BBS RS 500 lei.
si acum am 7x15 fata si 8x15 spate.
florin83
kit ambreiaj Luk pt E36 - 405RON
Click to view attachmentClick to view attachment

tunel ventilatie frane pt E36 - 35RON
Click to view attachment
io's®
sa-l apesi cu placere ! biggrin.gif
Iulika0069
E mai bun Luk decât Sachs?!
316i
Sunt la fel de bune. Si cel OEM este tot LUK sau Sachs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.