Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
brown.shark
bart - dupa cum vezi, poza cu pielea originala imi da dreptate...si subtiata si presata cu clema. iar unde se imbina bratele cu cercul trebuia sa dea bine cu rola, sa se formeze o cuta, nu sa stea intinsa, inainte sa coasa pe spatele bratelor...
lucian
QUOTE (TiL @ Dec 7 2010, 09:50 AM) *
Ne-am schimbat blanita:

nu e mai misto fara capacul de pe butuc? se vad suruburile... rolleyes.gif
am un momo gen si i-am aruncat capacul si acu caut niste suruburi negre cu cap inecat.
TiL
Capacul de pe butuc tine loc de airbag biggrin.gif Vroiam sa para cat mai original, dar deja arata foarte diferit de original. L-am cusut si cu ata colorata, albastru si rosu.
Mihai_AMD
placi de frana,meyle,60ron
si lopata de zapada am luat biggrin.gif
lucian
scaune confortabile. al soferului trebuie retapitat partial.
TiL
wub.gif
TiL
A-nnebunit Mosu: tweetere, capace pentru ele, filtre, maciulie schimbator si fusta piele.
Pentru E28.
brown.shark
QUOTE (lucian @ Dec 22 2010, 08:49 PM) *
scaune confortabile. al soferului trebuie retapitat partial.

prajitura !!!
bartro
Maciulie si fusta de la BMW? Am cumparat si eu pt E12 wub.gif
TiL
Da, sunt SH dar in stare f buna. Era mai misto M-ul original pe care l-am avut, pacat ca am fost cap-de-guma si l-am rupt.
Piesa 13: http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...hg=25&fg=10

bartro
QUOTE (TiL @ Jan 4 2011, 11:47 AM) *
Da, sunt SH dar in stare f buna. Era mai misto M-ul original pe care l-am avut, pacat ca am fost cap-de-guma si l-am rupt.
Piesa 13: http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...hg=25&fg=10

Bun. Mi se pare incredibil cat conteaza detalii de gen, estitic. Mai am de inlocuit scaune, bancheta, mocheta, covasare, plafon, fete de usa, bord, centuri de siguranta, tetiere, volan, pedale, consola centrala, si masina va arata ca noua. Dar e un inceput bune, maciulie + fusta laugh.gif deja ma simt ca acasa la volan, pardon, la schimbator.
tomado e28 owner
Mai bine ai fi enumerat ce NU ai de schimbat tongue.gif Si ziceai de brown.shark ca e perfectionist biggrin.gif
Mihai_AMD
hoinaream azi prin talciocul din Pitesti,pe la vechituri,si am vazut la un batran,un bol cu diverse sigle auto,10ron oricare...bucuros,bag mana si scormonesc,cu gandul sa gasesc ceva cu BMW,dar nimic...
cand sa plec,intraeba mosu
"cu ce cauti?"
...zic..
"cu BMW"...
"pai cu bmw am una singura,dar nu am luat-o la targ,o am acasa,e de mult,de pe vremea cand aveam bmw,dar aia are alt pret,si nu cred ca o vand,daca vrei mergi sa ti-o arat dupa targ"

...mi-a explicat el cum ar fi...ca o medalie..si tare bucuros am asteptat omu sa termine cu targul,si am mers cu el acasa,in comuna Albota (MeHigh tu stii mai bine)...pe drum mosu mi-a descris fostul lui bmw,care l-a vandut acum 15ani,ca fiind de prin anii 70,mic in 2 usi...poate 2002,sau e21...in fine
dupa cca 20min de stat la poarta,apare mosulica cu aceasta cutiuta,infasurata intr-o batista,mi-o intinde si zice
"desfa-o tu"
...credeam ca face misto...
cand am desfacut sa fac infarct...n-am vrut sa o mai las din maini,omu mi-a zis daca ii ofer un pret bun ramane a mea.si i-am dat o bancnota,nu are importanta de cat era,oricum nu de 10ron smile.gif,important e ca acum aceasta kestie se afla unde trebuie,pe biroul unui pasionat wub.gif
brown.shark
...si backplate ?
Ciupanezu
Frumoasă! smile.gif
Dobricaliviu
QUOTE (db85amd @ Feb 14 2011, 12:01 AM) *
hoinaream azi prin talciocul din Pitesti,pe la vechituri,si am vazut la un batran,un bol cu diverse sigle auto,10ron oricare...bucuros,bag mana si scormonesc,cu gandul sa gasesc ceva cu BMW,dar nimic...
cand sa plec,intraeba mosu
"cu ce cauti?"
...zic..
"cu BMW"...
"pai cu bmw am una singura,dar nu am luat-o la targ,o am acasa,e de mult,de pe vremea cand aveam bmw,dar aia are alt pret,si nu cred ca o vand,daca vrei mergi sa ti-o arat dupa targ"

...mi-a explicat el cum ar fi...ca o medalie..si tare bucuros am asteptat omu sa termine cu targul,si am mers cu el acasa,in comuna Albota (MeHigh tu stii mai bine)...pe drum mosu mi-a descris fostul lui bmw,care l-a vandut acum 15ani,ca fiind de prin anii 70,mic in 2 usi...poate 2002,sau e21...in fine
dupa cca 20min de stat la poarta,apare mosulica cu aceasta cutiuta,infasurata intr-o batista,mi-o intinde si zice
"desfa-o tu"
...credeam ca face misto...
cand am desfacut sa fac infarct...n-am vrut sa o mai las din maini,omu mi-a zis daca ii ofer un pret bun ramane a mea.si i-am dat o bancnota,nu are importanta de cat era,oricum nu de 10ron smile.gif,important e ca acum aceasta kestie se afla unde trebuie,pe biroul unui pasionat wub.gif
ai aflat cumva ce reprezinta ? probabil cava : gen crucea de fier sau steaua romaniei la ei . am un client care cauta din astea , daca nu te intereseaza te pun in legatura cu el
tomado e28 owner
N-as crede ca o mai scoate cineva pe aia de la Mihai biggrin.gif
Mihai_AMD
@Dobricaliviu,ti-a raspuns colegul mai sus biggrin.gif
lucian
resou pt. iarna viitoare.
imi mai trebuie butoane
CRM112
aripi spate + usi spate - destul de curate 600 ron. (cam mult dar am acceptat si pt. ca e ceva de munca la dat jos aripile)

am gasit total intamplator pe langa Calarasi si am tras 3 zile de omu' ala sa le dea jos; norocul meu e ca am chiar avut treaba pe acolo.

mai voiam sa iau motorasele de reglaj ale farurilor (cretin eu ca i-am zis; nu stia ce-s alea - pe masina) dar insita sa-mi dea farurile cu totul (mai erau si sparte).
brown.shark
CRM112 - nu te inteleg de ce vrei NEAPARAT sa strici masina ta cu schimbatul aripilor spate. exista piese de reparatie si nu distrugi asa d mult din inbinarile originale. plus ca , nu cred ca masina ta e chiar "sita" la arcade, chiar asa, am facut destule cu fibra, DAR CURATATE PERFECT, si au tinut fara pb la culoare
CRM112
l.e. poate ai sa ma crezi daca-ti spun ca intentia mea NU este sa STRIC masina smile.gif

nu arcadele au fost problema ci "panoul"/piesa "exterioara"; pe toata lungimea (deasupra barei) aparusera broboane de rugina care strapunsera tabla (ca o paranteza: datorita remedierii deficitare de la ultima vopsire cand probabil se mai putea salva ceva).

In orice caz, masina sta pe un banc special pentru astfel de interventii, prinsa de lonjeroane pe tot parcursul repraratiei (schimbat praguri, aripi, etc) si deci sansele ca ea sa iasa "stramba" sunt destul de mici. De asemenea, la vopsitoria cu pricina s-a mai schimbat personlul direct implicat in aceste interventii si am observat ca de data asta masina mea e mai apreciata smile.gif / nu e bagata in aceiasi oala cu orice e34 cu nr. de "Pyce" / Ruse

Ca piese de raparatie: nu am gasit aripi spate de touring (sa le iau noi; e drept ca nu am intrat la AB) iar cele de berlina sunt undeva la 1400 ron.

Urmeaza sa mai iau niste angeleyes pt. proiectul 4eyes (sper sa iasa bine smile.gif )

De asemenea mai am nevoie de 2 cauciucuri de vara bune. Dunlopurile s-au dus cam repede. Aveti vre-o recomandare producator/pret/distribuitor? Am avut mai demult niste BFG care s-au comportat exemplar si cam asta as cumpara si acum.
Mihai_AMD
rolleyes.gif
caut acum vopsea pt ele,ca kitu de lipiciuri si vopsele revell nu l-am gasit.cred ca o sa iau ceva creioane corectoare cu vopsea ca sa am pt interior-crem-,etrieri,jante,grile,etc..caroseria ramane alba
CRM112
bravo! misto achizitie! daca ai mana de chirurg iese ceva f. frumos.

Iti trebuie vopsele acrilice si pensule f. subtiri (1-2mm), subtiri (2-3mm) si medii (4-6mm). Le gasesti inclusiv in Hornbach la preturi bune (multe nuante) inclusiv (pentru caroserie ma gandesc) au unele cu reflexii/luciu (vopsea metalizata oarecum). Partea nasoala e ca ai nevoie de multe nuante si culori iar un tub e cam 15 lei si un borcan 24 iar pe total se aduna banii de shaorma si bere pe 2 saptamani smile.gif

Mai ia in calcul o pila pentru finisaje de exceptie sau probleme cu incompatibilitatea pieselor din turnare/taiere.

Abia astept sa-l vad cum iese. Succes! biggrin.gif

l.e. ai grija cu creioanele sa nu se vada ca desenele de copii mici (liniile adunate care au format acoperirea colorata a obiectului)
io'sŪ
sa pui poze la final, sa vedem ce opera de arta ai facut smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(CRM112 @ Mar 17 2011, 09:49 AM) *
ai grija cu creioanele sa nu se vada ca desenele de copii mici (liniile adunate care au format acoperirea colorata a obiectului)

cu creioanele ies dungi numia pe parti mari,adica scaune sau caroseria...caroseria o sa o las alba,iar scaunele sa vad cum le combin sa iasa ok biggrin.gif
apoi pe piese mici gen etrieri,jante,manere sau grile,sunt super mici si niste creioane sunt tocmai bune zic eu..

sa vad ce lipici folosesc..ca trebuie si lipici conform indicatiilor...poxipol sau superglue e prea penal....tr oricum ceva ce se dozeaza cu mare precizie
TiL
http://www.okazii.ro/catalog/55879952/set-...-uri-stea-.html , sa fie acolo

Plus o vopsea dubioasa, sa-mi vopsesc o capota. Si un odorizant.
tomado e28 owner
Ar trebui sa fie ceva mai dure decat cele stock, intarite... Ca sa pot pune bagajele pentru semestriala (intalnirea anuala) tongue.gif
TiL
Tot suplex am luat si eu pe spate, cica heavy duty. Speram sa tina fundul mai sus, dar nu l-a inaltat.
Si la tine chilotii ajung carpe in atelier?
tomado e28 owner
Heavy duty cred ca sunt si astea... In 3 ore le-am schimbat. Fata de original, nu cred ca l-a inaltat, fata de ce aveam inainte e totusi o diferenta. Cu tubul de bas si 2 oameni in spate deja se lasa exagerat de mult, abia mai mergeam cu ea...

E atat de mare nevoia de carpe incat orice se poate utiliza in acest sens e bun tongue.gif Maine poate montez scaunele de e34 sa vad cum ma simt in ele...
xander
ceva piese pt e28
interesant e ca in kitul LUK rulmentul este INA iar pe placile de la disc scrie VALEO conf (8).gif
TiL
deci luk sunt metalele grele, volanta si placa de presiune
xander
doar pe placi scrie VALEO, discul este LUK
Mihai_AMD
2x bucsi mari pt viitoarea punte spate de e28,cu bascule cu discuri de e34,pt e12-ele meu smile.gif
82ron bucata,Lemforder
bartro
Vezi ca e nasol daca o sa franeaza mai bine cu spate decat cu fata rolleyes.gif
Mihai_AMD
+ sapca BMW Motorsport,95ron
Mihai_AMD
placi pt franare spate TRW pt noua punte de e34 biggrin.gif 110ron
Mihai_AMD
2 gume pt spate Continental TS810,310ron bucata,195x65x15,noi,DOT 3211.
pt fata am sh dar ok,nu au ajuns nici la primul semn de tocire.
TiL
poate cel mai misto cauciuc de iarna, bravo smile.gif
Am avut unele resapate copie fidela dupa TS790. Au fost super bune.
tomado e28 owner
Mi-am luat sistemul de franare complet de e34 535i (discuri, etrieri, pompa+servo). Le-am montat sambata dar mi-a dat ceva cu virgula si sambata urmatoare sper sa definitivez operatiunea biggrin.gif
TiL
spor!

intre timp mi-am mai cumparat si eu putina benzina http://www.spritmonitor.de/en/detail/420661.html Se pune?
tomado e28 owner

MeHigh
2 gume 225/55/16 SH Continental DOT 3210....mai tre 2 sa incalt si spatele acum.
noi sa fim sanatosh'
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Nov 17 2011, 06:12 PM) *
2 gume 225/55/16 SH Continental DOT 3210....mai tre 2 sa incalt si spatele acum.
noi sa fim sanatosh'

nu trage greu golfu cu roti pe 16? :PPPP
georgem
QUOTE (db85amd @ Nov 17 2011, 08:27 PM) *

Asta e dimensiune de seria 5, nu de golf smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(georgem @ Nov 18 2011, 07:01 AM) *
CITAT(db85amd @ Nov 17 2011, 08:27 PM) *

Asta e dimensiune de seria 5, nu de golf smile.gif

eee si tu acuma :PPP
xander
bartro
Am montat si eu caucuri de iarna, aveam 2 bucati Pirelli vechi si am completat cu 2 bucati de Goodride SW601. Nu imi place marca, dar review-uri sunt acceptabile.. Cost 2 bucati plus livrare: 484.80RON.
tomado e28 owner
Am schimbat pompa de apa SWAG, vasc MEYLE si antigelul de vreo 2 ori... Vineri am pus alte cauciucuri de iarna pe spate, cost montat cauciucuri+indreptat jante 190ron sad.gif Multumiri pentru piese lui elvislorin smile.gif
bartro
Scump domnule..
La yaris am platit 150RON asta pentru 4 roti, si tot mult mi se pare. Sunt de tabla.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.