hoinaream azi prin talciocul din Pitesti,pe la vechituri,si am vazut la un batran,un bol cu diverse sigle auto,10ron oricare...bucuros,bag mana si scormonesc,cu gandul sa gasesc ceva cu BMW,dar nimic...
cand sa plec,intraeba mosu
"cu ce cauti?"
...zic..
"cu BMW"...
"pai cu bmw am una singura,dar nu am luat-o la targ,o am acasa,e de mult,de pe vremea cand aveam bmw,dar aia are alt pret,si nu cred ca o vand,daca vrei mergi sa ti-o arat dupa targ"
...mi-a explicat el cum ar fi...ca o medalie..si tare bucuros am asteptat omu sa termine cu targul,si am mers cu el acasa,in comuna Albota (MeHigh tu stii mai bine)...pe drum mosu mi-a descris fostul lui bmw,care l-a vandut acum 15ani,ca fiind de prin anii 70,mic in 2 usi...poate 2002,sau e21...in fine
dupa cca 20min de stat la poarta,apare mosulica cu aceasta cutiuta,infasurata intr-o batista,mi-o intinde si zice
"desfa-o tu"
...credeam ca face misto...
cand am desfacut sa fac infarct...n-am vrut sa o mai las din maini,omu mi-a zis daca ii ofer un pret bun ramane a mea.si i-am dat o bancnota,nu are importanta de cat era,oricum nu de 10ron

,important e ca acum aceasta kestie se afla unde trebuie,pe biroul unui pasionat