Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
bartro
6 bujii NGK ZGR5A - ~85 lei
10 saibe extrentrice pentru reglat tacheti ~125 lei

walde
QUOTE (316i @ Mar 5 2009, 04:15 AM) *
Una e ce stiu ei, alta e ce scrie pe roti...BBS RC090. Sunt aceleasi roti si state si un europa.
RC-urile sunt din doua bucati.
RS-urile sunt indiferent de marime si serie din 3 bucati.

rc-urile mai sunt denumite si style 5

-----------------

2 bucati scaune m3 e36 coupe ( vadere ) ... a fost ceva bataie de cap pana sa le gasesc ...

1 set oglinzi originale AC Schnitzer pt e36 4 usi ...

1 set proiectoare smoked de-a binelea .... ( n-am poze ) smile.gif

si cam atat la exterior ... smile.gif
bytzu
Bobo, nu e cam mult? eu la e39 am dat 220ron pe vas..original bmw
BBo
Atentie, am zis vas + cele doua furtune smile.gif. Vasul a fost tot asa, cam 230 lei parca si furtunele cam 100 lei fiecare.
bytzu
frate..ce nenorociti..ce au furtunele alea, mufe aurite?
haristeas51
adaug si eu la ''cosulet'' , un set bucsi bascule fata m3 e36 / pret 129 Ron ( TVA Inclus ) smile.gif
uwe
CITAT(walde @ Mar 23 2009, 03:03 AM) *
rc-urile mai sunt denumite si style 5

-----------------

2 bucati scaune m3 e36 coupe ( vadere ) ... a fost ceva bataie de cap pana sa le gasesc ...

1 set oglinzi originale AC Schnitzer pt e36 4 usi ...

1 set proiectoare smoked de-a binelea .... ( n-am poze ) smile.gif

si cam atat la exterior ... smile.gif

de as putea sa cumpar niste oglinzi ca ale tale pt. e30??
io's®
CITAT(uwe @ Mar 25 2009, 10:19 AM) *

incearca pe ebay, imi aduc aminte ca am vazut de cateva ori
walde
QUOTE (uwe @ Mar 25 2009, 10:19 AM) *

salutare uwe, din pacate nu pot sa te ajut, oglinzile astea au fost pe o pisica de a intrat la dezmembrat . smile.gif

p.s : ai un interior TARE FRUMOS !
81DMC77
pt ursulica al meu, set de anvelope vara yokohama 1400 ron cu montaj pe jentile primite cadou, Astept primavara sa le montez pe masina
uwe
CITAT(walde @ Mar 25 2009, 02:27 PM) *
salutare uwe, din pacate nu pot sa te ajut, oglinzile astea au fost pe o pisica de a intrat la dezmembrat . smile.gif

p.s : ai un interior TARE FRUMOS !

multumesc biggrin.gif

CITAT(io`s @ Mar 25 2009, 11:01 AM) *
incearca pe ebay, imi aduc aminte ca am vazut de cateva ori

am mai incercat eu prin cineva si ma costa mai mult transportul...
316i
Inca un set de BBS RS, de data asta RS 001. Pentru faimoasa suma de 300RON. dance2.gif
Janta din mijloc este a 5-a janta, rezerva, de la setul celalalt. Am si capacele dar nu le-am pozat.
ionusunt
tu o cauti cu lumanarea sa mor eu laugh.gif sa le stapanesti saanatos ! PS: a5a ai experimentat polishari pe ea ?de luceste asa ?
316i
Da, pe a 5-a am polishat-o, dar inca nu e in stadiul final de bling bling. smile.gif
alex230ro
Clar cand iau jante te mandatez pe tine sa cumperi laugh.gif
Peter Pan
QUOTE (316i @ Mar 27 2009, 02:25 AM) *
Inca un set de BBS RS, de data asta RS 001. Pentru faimoasa suma de 300RON. dance2.gif
Janta din mijloc este a 5-a janta, rezerva, de la setul celalalt. Am si capacele dar nu le-am pozat.

mam' da unde le gasesti fratie? vreau si eu niste bbs le mans la pretz dasta smile.gif))
316i
QUOTE (Peter Pan @ Mar 27 2009, 09:19 PM) *
mam' da unde le gasesti fratie? vreau si eu niste bbs le mans la pretz dasta smile.gif))

Stay tuned. biggrin.gif
Peter Pan
azi mi-am luat flansa cardan febi 180 Ron si rulment intermediar cardan 45 ron.Sapt viitoare merg sa le schimb finaly.In functie de ce gasesc la articulatii e posibil sa mai schimb ceva bucsi biggrin.gif
Mihaela D.
Placute frana, fata spate Ferodo (recomandate de un mecanic care se ocupa 99% de BMW-uri) 220 ron, toate, bucsi brate fata Meyle, la 215 ron kit-ul. Manopera pt bucsi si placute, cu placutele incluse in pret a fost 380 ron.
alexutzu
sa vezi ce frumos vor scartaii acele ferodo smile.gif
Ionut
dupa o aventura cu doua perechi de arcuri mtech, pana la urma am ajuns sa cumpar un set de H&R -3,5cm pe fata si -2cm spate.... smile.gif
Mihaela D.
CITAT(alexutzu @ May 5 2009, 08:22 PM) *
sa vezi ce frumos vor scartaii acele ferodo smile.gif

Crezi? Deja am facut 350 de km si e liniste totala smile.gif
bartro
QUOTE (Mihaela D. @ May 6 2009, 09:29 AM) *
Crezi? Deja am facut 350 de km si e liniste totala smile.gif

Am si eu ferodo pe spate la e32, liniste totala, chiar la cutie automata.
coman cosmin
Faceti reclama proasta la FERODO.Sunt placute bune biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (coman cosmin @ May 6 2009, 02:03 PM) *
Faceti reclama proasta la FERODO.Sunt placute bune biggrin.gif

sunt bune de acord. eu cred ca doar alea de urs scartaie.am auzit asta doar la ursi,si la mine scartaie ferodo la urs. de bune sunt f bune.
LE: cu scartaitul cred ca are legatura si cu modul in care calca placuta(vezi la e30-stramb de obicei ) si cum e discul.(am un disc tocit stramb de la o prob la etrier mai demult.)
Ciupanezu
Ferodo sunt destul de slabe ca marca, la fel si Zimmermann.

Eu am incredere in Ate, Brembo si Textar.
alexutzu
la naiba laugh.gif am un prieten cu o pisica, le are de cateva luni si din prima zi scartaie ca draq
Shark
Ieri mi-am luat un schimb de ulei 0W40 LL-04 pentru E38 (7 litri). Cum la dealerul BMW din Iasi (TRADO) a ajuns 109 ron litrul, am gasit alta sursa, cu 60 ron, aici.
Ce chestie si cu adaosurile astea comerciale, nu? Oare BMW AG nu are nici un control asupra capuselor astora??
io's®
CITAT(Shark @ May 6 2009, 09:12 PM) *
Ieri mi-am luat un schimb de ulei 0W40 LL-04 pentru E38 (7 litri). Cum la dealerul BMW din Iasi (TRADO) a ajuns 109 ron litrul, am gasit alta sursa, cu 60 ron, aici.
Ce chestie si cu adaosurile astea comerciale, nu? Oare BMW AG nu are nici un control asupra capuselor astora??

vezi ca e un user pe celalat forum (club) care il vinde (il vindea, am cumparat eu asta toamna) cu 40 ron/L, m-a dus cu transport cu tot pana in 45 ron/L, bine nu stiu ce preturi mai are acum
Shark
QUOTE (io`s @ May 7 2009, 12:39 AM) *
vezi ca e un user pe celalat forum (club) care il vinde (il vindea, am cumparat eu asta toamna) cu 40 ron/L, m-a dus cu transport cu tot pana in 45 ron/L, bine nu stiu ce preturi mai are acum

Ok, multumesc pt "tip"! Uleiul pe care l-ai luat tu era tot 0w40 LL04? Sunt curios, daca iti mai amintesti sau daca mai ai vreun bidon, ce eticheta de importator avea pe el...
CRM112
mi-am luat "rulou" portbagaj + vâsc ... sunt fericit ca masina e acum mai aproape cu inca un pas de "adevar" smile.gif

urmeaza: montaj casetofon + boxe + woof-woof smile.gif
io's®
CITAT(Shark @ May 7 2009, 02:16 PM) *
Ok, multumesc pt "tip"! Uleiul pe care l-ai luat tu era tot 0w40 LL04? Sunt curios, daca iti mai amintesti sau daca mai ai vreun bidon, ce eticheta de importator avea pe el...

grozadan are user

uleiul e BMW LL04 5W30 dar are mai multe feluri , ce anume vrei sa stii de pe eticheta ca am bidonul in masina (cert e ca scrie clar "made in germany")
Shark
.
Shark
QUOTE (io`s @ May 7 2009, 04:32 PM) *
grozadan are user

uleiul e BMW LL04 5W30 dar are mai multe feluri , ce anume vrei sa stii de pe eticheta ca am bidonul in masina (cert e ca scrie clar "made in germany")

Eram curios sa aflu importatorul.

In alta ordine de idei, mi-am cumparat 2 cauciucuri Bridgestone Potenza RE 050 255/45 R18 pt E38, dimensiune destul de nepopulara si scumpa... Am gasit la cauciucuridirect.ro niste preturi imbatabile fata de tot ce se gaseste pe la noi si anume 833ron/buc (inclusiv TVA si transport!!!). Baietii se pare ca sunt din Germania (cu origine in UK) si au niste depozite mari prin Europa. Au trecut 10 zile de cand le-am platit si pana au ajuns la poarta cu un curier. Per total un chilipir! biggrin.gif

Cauciucurile sunt Made in Japan si au o eticheta de storage din UK. Ce ti-e si cu globalizarea asta...
316i
For future development. Adica pentru viitorul apropiat cand voi renunta la interkühler si o sa trec la wasserkühler. Ca tot e criza... sarcastic_hand.gif pardon.gif
81DMC77
Pt DMD mi-a venit comanda externa pt capacul de la carligul de remorcare de pe bara fata ( a fost furat de pe DMD, le doresc numai eu stiu ce, celor care l-au luat) am iesit cu el la 31 ron.
CRM112
prin conexiunile lui ilie am pus mana pe o bara ca un suport de prosoape smile.gif care duce gazele din EGR in evacuare. A mea era crapata la un capat si nu stiam de ce am o a doua evacuare la motor smile.gif ...50 ron

alta viata
De asemenea, am luat de la Neste piston rola intinzatoare cu 150 ron. Vechiul piston avea un surub proptit in el ca sa nu cedeze...surubul era cam prins cumva twisted de chiulasa si ce ma e pe acolo...bine ca s-a terminat cu bine.

Filtrele toate+consumabile de schimb (ulei Castrol Magnatec 15w40 95ron/4l), filtru aer, ulei, motorina 100 ron (aveam filtrul de motorina smile.gif ) si .... FILTRUL DE POLEN biggrin.gif ...imi adie alizeu' in masina acum....am clima smile.gif

am mai luat ruloul de se pune peste portbagaj la tourere'...la pret de rola intinzatoare. La aceiasi bani am luat si vasc sh pe care-l aud cu placere cum lucreaza.

am mai luat un breloc cu seria 5 caci a inceput sa-mi placa iar masina smile.gif 40 ron, dar nu recomand in mod deosebit. I-am schimbat inelul ca s-a indoit de indata ce l-am "montat".
Ciupanezu
QUOTE (CRM112 @ May 22 2009, 10:03 AM) *
prin conexiunile lui ilie am pus mana pe o bara ca un suport de prosoape smile.gif care duce gazele din EGR in evacuare. A mea era crapata la un capat si nu stiam de ce am o a doua evacuare la motor smile.gif ...50 ron

Din evacuare în EGR şi apoi în admisie şi în motor.

am mai luat un breloc cu seria 5 caci a inceput sa-mi placa iar masina smile.gif 40 ron, dar nu recomand in mod deosebit. I-am schimbat inelul ca s-a indoit de indata ce l-am "montat".

Cel original costă 80 Ron la reprezentanţă şi e foarte de calitate, am de 2 ani unul şi arată foarte bine.
CRM112
da...din evacuare in Egr e firesc tehnic; mie asa mi-a lasat impresia, egr-ul fiind mai sus smile.gif

cat despre breloc; eu intelesesem ca-s originale si sunt 40 ron/10 euro, apoi la intalnire, vanzatorul a avut grija sa-mi spuna ca pentru 9 euro in plus il iau original dar fiind acolo cu brelocul in fata am zis ca-i ok. Oricum, aveam mai mult nevoie de un inel sa pun brelocul meu pt. bmw'uri smile.gif mai mult decat 5'ul propriu-zis smile.gif nu arata neaparat nasol oricum biggrin.gif Am zis sa mai impopoţonez un pic cheia smile.gif

APROPO....am luat cheie romb. Pot sa-i pun undeva placa aia de circuite sa folosesc toate butoanele? Masina are si functia confort...

l.e. cheie romb smile.gif 100 ron cu tot cu taiere
Ciupanezu
Am făcut eu conversia aia.

Nu ai nevoie să te duci undeva, trebuie doar s-o tai.

Scoţi plăcuţa neagră de pe spatele cheii de prefacelift, dai jos cele 2 şuruburi şi scoţi cip-ul.

Dacă noua cheie a venit cu placa de contacte, doar muţi cip-ul în interior şi reiniţializezi cheia.

Dacă nu a venit cu placă de contacte, cumpără o cheie sh originală pentru placa de contacte.
CRM112
cheia pre-facelift este de fapt o cheie cu buton si "lanterna" smile.gif
Ciupane...masina e un e34, nu stie cheia lui. Cheia romb este absolut goala la interior; are doar guma aia unde se lipeste emblema. Inteleg ca-mi trebuie o cheie sa iau cip-ul si ce fac apoi? smile.gif
Ciupanezu
Credeam ca ai E34 cu imobilizator, au existat in ultimii ani de fabricatie.

Daca masina nu are imobilizator, nu exista nici cip in interior.
ionusunt

alta viata
De asemenea, am luat de la Neste piston rola intinzatoare cu 150 ron. Vechiul piston avea un surub proptit in el ca sa nu cedeze...surubul era cam prins cumva twisted de chiulasa si ce ma e pe acolo...bine ca s-a terminat cu bine.

Filtrele toate+consumabile de schimb (ulei Castrol Magnatec 15w40 95ron/4l), filtru aer, ulei, motorina 100 ron (aveam filtrul de motorina smile.gif ) si .... FILTRUL DE POLEN biggrin.gif ...imi adie alizeu' in masina acum....am clima smile.gif

am mai luat ruloul de se pune peste portbagaj la tourere'...la pret de rola intinzatoare. La aceiasi bani am luat si vasc sh pe care-l aud cu placere cum lucreaza.

am si eu un vasc nou.il vrea cineva? e sachs
franko
QUOTE (ionusunt @ May 22 2009, 03:50 PM) *
am si eu un vasc nou.il vrea cineva? e sachs

ti-am trimis PM biggrin.gif
Peter Pan
Bucsi bascule - s-a facut liniste in masina biggrin.gif foarte mare diferenta...erau pilaf cele vechi
316i
Ca sa punem toti calutii pe asfalt...ca ambreiajul vechi deja si-a dat duhul. pardon.gif
TiL
ti-ai luat disc cu multe multe placute de frana?
316i
Da! laugh.gif Bine ca nu miros a peste. biggrin.gif
io's®
pai doar disc?
316i
Doar disc, restul tine bine mersi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.