Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
da_joint
QUOTE (florin83)
pe mosilor, la 100m de la restaurantul burebista, inspre obor e o librarie.. langa librarie e un mic magazin cu piese auto (in scara unui bloc).. acolo biggrin.gif

Ia-mi si mie si iti dau banii Sambata...poti?
florin83
daca mai au iti iau.

aa.. si vezi ce dimensiuni au ale tale..
florin83
barrriton, vrei si tu? smile.gif
Zom
QUOTE (florin83)
barrriton, vrei si tu?  :)

as cam vrea, dar nu voiam sa te pun la cheltuieli. ce masor? lungimea lamei?
florin83
iti iau.. imi dai banii la intalnire.

da.. lungimea lamei trebuie..

aaa.. vezi daca sunt la fel de lungi amandoua..
Zom
ok, mersi mult.
Kane
O fii fost neagra de jeg biggrin.gif

Stie cineva unde gasesc capacele pt roti, ca a uitat neamtu sa le includa si pe alea. Turcii dp Lizeanu au asa ceva?
316i
Capacelele alea ma indoiesc ca-s scumpe. Eventual poti sa ti le iei noi fara nici un stres.
Kane
Mda, am aflat si eu azi dupa ce am traversat Bucurestiu in plina aglomeratie (targ vitan, lizeanu......). Nu avea nimeni si am sunat la Bavaria... 5 euro bucata smile.gif Mai am un drum de facut maine.
316i
Mm, cam scump pentru 4 plastice obosite. Vezi daca gasesti alte variante. :nod:
Kane
Pai la cata benzina am consumat azi cautand porcariile alea, le luam originale si mai mancam si-o ciorba biggrin.gif
COObra
...termostat,
500.000 ROL
benet de pe lizeanu
mertan
filtru de aer Purolator-33ron.
filtru de benzina 4F( e o firma)-23ron.
jegosu ala e filtrul ala de aer vechi. este ars si are gauri in el.
imi cer scuze pt calitatea pozelor, dar sunt facute cu webcamu.
mertan
adica asta. :unibrow:
Azeea
eu am dat 45 ron pe filtru de aer, tot Purator sad.gif
o fi mai ieftin la e12?
florin83
tot E30 are, doar ca e pe benzina biggrin.gif
mertan
cine stie. eu atat am dat p el. acuma am scapat si debitmetrul pe jos. doamne fereste sa nu fi patit nika.
cristic
mi-am luat toba finala .... biggrin.gif ... 69 ron borla
cristic
nu mah mad.gif toba finala
cristic
in ploiesti atat costa :eek:
mertan
e suspect rau de tot. trebe sa fie ceva la mijloc.
316i
Pai la Ploiesti se face Borla ma, d-aia sunt mai eftine.Nu stiam ca sunt chiar atat de eftine da' in fine.
Darren
Pai in cazul asta imi trebuie si mie o toba finala de E36 318. Oare cat o fi? biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (316i)
Pai la Ploiesti se face Borla ma, d-aia sunt mai eftine.Nu stiam ca sunt chiar atat de eftine da' in fine.

io stiam ca la pitesti se fac tobele borla sad.gif
316i
errr...greseala mea.Le-am incurcat. :paranoid:
cristic
hai mai, voi sunteti de belea, e toba finala dar e de dacia nova motor 1.6 biggrin.gif
316i
Blasfemie! :mad:
mertan
pot sa fac o combinatie. dau instalatia mea de gpl si imi da unu un autoblocant. schimb pe schimb. acuma sa imi zicetzi care e mai belea. ce raport. etc etc. cum sa il recunosc.
TiL
Unde gasesc baterii ieftine prin Bucuresti?
As prefera o Caranda de ~70Ah.
ve
Vezi ca iti trebuie mai mult de 70 amperi.
Eu am luat Varta si sunt foarte multumit.

Nu sunt nici foarte scumpe.

Sa fii atent si la dimensiuni. E foarte strans locul.
TiL
M-am zgarcit putin si am luat ZAP de 80Ah (1.570.000), ca era cu 300.000 mai ieftina decat Caranda identica de vis-a-vis. Invarte motorul de-l zapaceste biggrin.gif Inchipuiti-va ca mergeam cu o Bosch de 55Ah veche de ~5 ani.
Incape si una de 100 in compartiment.
Thanks jaffar.
George77
Mai Til tu esti sigur ca iti intra de 100 ca atunci ti-o dadeam eu pe aiai de care ti-am spus si ti-o dadeam moca adica gratis si bateria este buna are ochiul verde,ce ma enervezi ca nu mi-ai spus macar azicand ai vazut ca iti incape,
cristic
eu am varta de 44ah de aproape 1 an si este ok
TiL
QUOTE (SHARK)
Mai Til tu esti sigur ca iti intra de 100 ca atunci ti-o dadeam eu pe aiai de care ti-am spus si ti-o dadeam moca adica gratis si bateria este buna are ochiul verde,ce ma enervezi ca nu mi-ai  spus macar azicand ai vazut ca iti incape,

sad.gif Da mah, intra, ti-am spus asta duminica. Cred ca am loc sa pun si una de tractor, doar ca la aia n-ar ajunge cablul pe borna de +.
Renuntasem la idee, ca nu stiam ca a ta e in stare perfecta, plus ca nu o ai acasa si tot ziceai ca nu incape etc.

Cand ma gandesc ca daca mai aveam 300.000 luam una de 100... ](*,)
Azeea
merge bateria de 80Ah? eu am de 100 si asa stiu ca se recomanda.
si la tine bateria e in portbagaj?
TiL
la mine bateria e in fata
mertan
eu mi-am luat un bosch silver. 2 mil am dat pe ea cu 2 ani garantie si din 6 in 6 luni la verificare.nu stiu catzi ah are. da va spun eu. oricum sunt muyltumit de ea.
speed
Filtru aer MANN = 350.000lei
Filtru benzina MANN = 340.000 lei
1L Ulei diferential (ARAL) = 380.000 lei
mertan
super pretzuri. sa le stapanesti sanatos. :finger: maine fac poze de al ce mi-am luat io. pastrez secretu pana maine. va tin in suspans.
mertan
:drool: SPARGATORUL DE CAUCIUCURI :drool: am achizitionat(am facut un schimb) un hautoblocant 3.91 in carcasa mare.
Ionut
l-ai verificat daca e lsd? ca pe placuta nu vad niciun S in fata lu' 3,91... :dis:
Gabi_323i
ala nu e lsd
speed
Un pret??
mertan
am facut o combinatie.da nu mai conteaza. ma ingrijoreaza ca in fatza are fulia aia cu 6 gauri. pot sa fac ceva la strung sa trec de al 6 la 4 gauri, in cruce. da nu stiu cum sa iar din cerdan catziva cm.
Gabi_323i
QUOTE (jaffar)
QUOTE (Gabi_323i)
ala nu e lsd

cum ti-ai dat seama doar din poza ? trecind peste faptul ca lipseste S-ul de pe eticheta.

pai nu cred ca iti poti da altfel seama, am vazut ca nu are S ohmy.gif
alex230ro
Evacuare sport-Hartge :unibrow:
mertan
alecs ai tupeu sa te dai cu BAV? biggrin.gif
alex230ro
Sunt eu nebun da nu in halul asta biggrin.gif cand o sa am turbo pe 2,3 atunci o sa ma dau tongue.gif
uwe
daca e vorba de BAVul ala care cred eu ....afla ca e 2,3 si nu are turbo :nod:
alex230ro
laugh.gif ma refeream cand o sa pun turbo pe 2,3-ul meu.Eu am crezut ca se refera la 745i BAV
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.