Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
io's®
crezi ca tine? placa sport e mai tare, strange discul mai bine si nu-l lasa sa patineze
316i
Nu "cred" ca tine, _stiu_ ca tine. wink.gif
io's®
CITAT(316i @ May 30 2009, 12:44 PM) *
Nu "cred" ca tine, _stiu_ ca tine. wink.gif

?
huh.gif

edit: o sa ma uit maina, acum tocmai ce am aterizat de la un botez, itidai seama in ce hal sunt , nu/?? biggrin.gif
iulis
QUOTE (bartro @ May 7 2007, 10:13 PM) *
4 bujii Bosch pentru motoras M10B20 < 1972 50RON

imi poti spune si mie ce fel de bujii imi trebuie pt un 316i din 94? si cum stiu ca trebui sa le schimb sau mai bine zis cand trebui sa le schimb! a si miar mai trebuii si un set de fise pt bujii de unde sa le iau de care si cam cat mar costa?sper k poti sa ma ajuti sau macar cineva care cunoaste sa ma ajute si pe mine!....stai ca am uitat mi-ar trebuii si un filtru de aer sport(cam cat mar costa si de unde? am auzit ca mareste puterea cu pana la 20 de cai? unsure.gif ) si mai imi trebuie si acel racord flexibil din cauciuc care se afla intre piesa aceea electronica si carburator(inainte de piesa electronica se afla filtru de aer in caz ca am fost neclar!) multumesc anticipat si sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. smile.gif
TiL
iulis, deschide topic, sau mai uita-te pe la E36, pentru bujii. Uita de povestile cu filtre sport etc. Chiar daca ai un cistig cu ele, e mai mic (poate 5-10 cp?) si il ai numai sus in ture, pe la 4-6000rpm. Cat de des tii motorul in turele alea?

On-topic:
burete de baie dupa ploaie si prelata sad.gif
81DMC77
Pt ursulache al meu:
- discuri frana fata meyle - 120 ron
- placute fata meyle - 60 ron
- pivoti mari meyle - 35 ron/buc
- pivoti mici meyle - 32 ron/buc
- bielete antiruliu fata meyle - 54/buc
- bielete antiruliu spate meyle - 29/buc
La schimbarea suspensie tin sa renunt, ca folosesc masina in fiecare zi pt mers la munca si am de iesit si la iarba verde. Asta e. Pastrez arcurile ca amintire. smile.gif
iulis
QUOTE (TiL @ Jun 2 2009, 08:43 AM) *
iulis, deschide topic, sau mai uita-te pe la E36, pentru bujii. Uita de povestile cu filtre sport etc. Chiar daca ai un cistig cu ele, e mai mic (poate 5-10 cp?) si il ai numai sus in ture, pe la 4-6000rpm. Cat de des tii motorul in turele alea?

On-topic:
burete de baie dupa ploaie si prelata sad.gif

adik cum burete de baie dupa ploaie si prelata? la ce te referi?:-??
alexutzu
mama iulis dar ce "proiectoare" ai... strica frumusete de masina
nu vrei niste proiectoare clare??
TiL
QUOTE (iulis @ Jun 2 2009, 06:31 PM) *
adik cum burete de baie dupa ploaie si prelata? la ce te referi?:-??

Adica sambata seara n-am gasit sa cumpar decat un burete de baie, burete cu care am spalat masina dupa ploaia aia torentiala care a inmuiat jegul. Apoi am luat prelata din Vitan ca sa nu se mai puna jegul pe ea, ca sta de o luna.
iulis
QUOTE (alexutzu @ Jun 2 2009, 06:38 PM) *
mama iulis dar ce "proiectoare" ai... strica frumusete de masina
nu vrei niste proiectoare clare??

laugh.gif BV MA CE ZICI U DE TINE NAI QUI SA LE VINZI? laugh.gif
io's®
CITAT(iulis @ Jun 2 2009, 07:32 PM) *

huh.gif

am citit de cateva ori pana am inteles ce ai vrut sa zici... scrie si tu normal nu gen Ym sau mirc smile.gif
ionusunt
QUOTE (iulis @ Jun 2 2009, 07:32 PM) *

cei ca voi contribuie la stalcirea limbii...nu ma refer la abrevieri,ci la "QUI" sau "ce zici u de tine" . mare lucru un t inainte de u. sau y o u e prea lung ? laugh.gif scuze de off....acum mam sculat.MOR DE MASEA !
Shark
Mi-am luat de pe ebay un senzor de parcare pentru E38 cu 36eur (la noi gaseam original cu 450ron blink.gif ) si un radiator nou pentru A/C la E30 cu 80eur (la noi cel mai ieftin radiator nou, de producator, nu original, era pe la 800ron).
Chiar a inceput sa ma enerveze comertul asta romanesc!
Oare toti isi bat joc de noi? Prevad ca in curand am sa ajung sa-mi iau si bucse de pe ebay, sau lame de stergator, ca vor fi 20% din cat costa la noi... sad.gif
316i
QUOTE (Shark @ Jun 16 2009, 11:24 PM) *
Oare toti isi bat joc de noi?

Da. In conditiile in care cand voiam sa-mi iau un radio acum cativa ani vazusem un pioneer misto rau la cora unde era vreo 16mil. Vezi ca l-am luat nou de pe ebay.com din magazin cu echivalentul a 6mil. Si inca nici macar acelasi vazut in romania, ci din gama Premier.
io's®
4 anvelope dunlop winter sport 205/50/17 bune bune, intr-o saptamana asa vor fi puse pe masina ca nu se mai poate... smile.gif
alex230ro
ha ,cate am mai luaaat:
-angel ais
-senzor axa cu came admisie
-6 bujii
-volan M tech nou
-schimbator M iluminat nou
-bandouri fata noi
-lanterna BMW laugh.gif
-2 gume Dunlop Sport SP1 noi
-4 jante tabla pe 16 de seria 1 care nu se potrivesc la mine laugh.gif (daca auziti pe cineva care vrea jante si gume de iarna de serie 1 am eu )
ionusunt
ce et au jantele ?
alex230ro
hmmm
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=10

42 sau 37 smile.gif tre sa vad diseara pe ele

e in 5 prezoane smile.gif
ionusunt
stiu ca sunt in 5 ,doar nu crezi ca pt urs intrebam ,nu ? laugh.gif
io's®
dar de ce nu se potrivesc? unsure.gif
Ionut
au et 42 si sunt 6,5j...si ating in etrier...lu alex ii trebuiesc minim 16..
io's®
pai am inteles ca astea tot de 16" sunt

CITAT
-4 jante tabla pe 16 de seria 1 care nu se potrivesc la mine

probabil din cauza J-ului de 6.5
alex230ro
da,de la J ,trebuie 7J smile.gif
81DMC77
Pt DMD 5l de ulei 5W30 LL04 la 150 ron, filtru ulei meyle, 14 ron, filtru aer meyle, 19 ron.
alexutzu
QUOTE (iulis @ Jun 2 2009, 06:32 PM) *

stai incordat, s-au vandut de foarte mult timp alea ale mele
era doar un sfat, tu ia-o cum vrei
316i
snf (30).gif
xox
Hai ca-mi fac eu curajul primul si intreb: ce e treaba aia? huh.gif
81DMC77
Dupa cum arata ultima poza, ceva radiator smile.gif
316i
Watercooler. Functioneaza pe acelasi principiu ca intercooler-ul dar este mult mai mic si mai eficient. Functioneaza pe un circuit de apa independent de al motorului, alcatuit din watercooler, radiator de apa, vas de expansiune si pompa de apa electrica.
Ciupanezu
Cât a costat? smile.gif
io's®
eu zic ca te complici.. mai pui niste kg in + pe masina sad.gif
alex230ro
asa M footrest,diagnoza ELM ceva solutie de polishat faruri si cam atat,inca nu au ajuns,cand ajung o sa le fac poze tongue.gif
316i
QUOTE (alex230ro @ Oct 23 2009, 12:29 AM) *
asa M footrest,diagnoza ELM ceva solutie de polishat faruri si cam atat,inca nu au ajuns,cand ajung o sa le fac poze tongue.gif

Niste beculete albastre, ceva? Un odorizant? laugh.gif

QUOTE (io's® @ Oct 23 2009, 12:06 AM) *
eu zic ca te complici.. mai pui niste kg in + pe masina sad.gif

Aaaaa, da ma complic. De ce sa nu mai am 3m de teava din turbina pana in admisie, de ce sa nu-mi fie racit aerul inclusiv cand stau pe loc (fata de intercooler care raceste doar in mers), de ce sa reduc semnificativ lag-ul, de ce sa-mi stea si mie fusta si spoilerul la linie, etc. smile.gif
Nu e ca si cum urmaresc sa am 0-100 in 1.1 secunde si fiecare gram conteaza.

QUOTE (Ciupanezu @ Oct 22 2009, 09:35 PM) *
Cât a costat? smile.gif

Doar el in sine 200$.
io's®
aaa..daaa..
ce rost are sa-ti fie racit aerul la ralanti? huh.gif
teava aia (3 metrii) ar trebui sa fie mai usoara decat radiatoare... furtune.. pompa apa.. electroventilator (eventual) etc sau eu asa cred
cat despre fusta si spoiler aici iti dau dreptate, si mie imi place sa fie estetic smile.gif

pana la urma e treaba ta, e masina ta (si banii tai) si faci ce vrei... normal. eu doar mi-am spus parerea smile.gif nu trebuie sa te superi (nu cred ca ai facut-o)

hai mai repede sus pe masina si sa nu spui daca intradevar se simte diferenta (reala, nu placebo)
316i
Pentru ca in momentul in care abia te misti sau afara sunt 35 de grade aerul nu se mai raceste asa cum si radiatorul masinii are eficienta doar de la o anumita viteza a aerului in sus. wink.gif
Cand incepi deplasarea aerul din intercooler nu se raceste instant asa cum nici apa nu se raceste instant.
Principalul motiv este intai din cauza lag-ului, dupa aia estetic. O sa fie si mai sleeper nemaivazandu-se nici coturile de la intercooler.
io's®
CITAT
afara sunt 35 de grade
intradevar atunci simt si eu nevoie de ceva de genul.. biggrin.gif
316i
Am fost si eu la Codescu sa-mi incarce niste amortizoare bosss ca nu mai statea masina pe drum de la atatia cai bosssssss.
uwe
pai si ia zi bosss le-ai facut de curseee sau de driffft laugh.gif
ionusunt
mama au iesit FORTZAAA boss
io's®
CITAT(316i @ Nov 13 2009, 09:54 AM) *
Am fost si eu la Codescu sa-mi incarce niste amortizoare bosss ca nu mai statea masina pe drum de la atatia cai bosssssss.

in ultima vreme nu ai tu ai postat ceva pe aici... te-ai pus pe bagat banii in masina laugh.gif
uwe
cred ca el baga mai mult decat toti de pe forum....dar nu se lauda ca noi laugh.gif
316i
Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce saibe, piulite si cleme de 7 lei imi iau. Scriu ce e mai interesant. smile.gif
Oricum se gasesc tot felul de indivizi neinvitati sa-mi faca statistici financiare.
316i
Se pregateste o prabusire totala...
io's®
au facut astia circuit la bucuresti si nu stiu eu? tongue.gif
316i
Nu stiu si nu ma intereseaza. tongue.gif
316i
Mda, dupa ce am schimbat arcurile garda la sol a ramas neschimbata si masina mult mai tzeapana. Frumos.
Si a venit si "moshu". biggrin.gif
bartro
Am comandat si o sonda lambda wideband smile.gif Bosch LSU 4.2 ca sa merge cu calculatorul cel nou.
CRM112
Am luat zilele trecute baterie de 100 ah (378 ron) si o oglinda cu incalzire (110 ron).
@316i decorezi pomul? tongue.gif (prima poza)
316i
Da. laugh.gif Trebuie sa-mi mai iau o cutie ca asta de acum are deja 28 de kile (cantarita) si cred ca daca mai pun un surub in ea se imprastie. smile.gif
316i
Si gata. Cosmarul scosului suruburilor rupte s-a incheiat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.