Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
florin83
cat sunt flansele fata?
sixx
4 * Bridgestone Blizzak LM-22 235x45 R17 (aproape) noi:D
da_joint
QUOTE (florin83 @ Nov 6 2006, 03:40 PM) *
cat sunt flansele fata?

am dat 3,2 milioane pe cele fata
316i
Marca?
uwe
2xcaucioace 215/40/16 in premiera NOI biggrin.gif
Sorin
si or sa se toceasca normal sau fortat???? tongue.gif biggrin.gif cool.gif
316i
P-astea poate le poarta mai cu grija. snf (30).gif
TiL
Tampon motor 524td, dreapta - 1.100.000
Plastice pt fixat farurile de faza scurta pe suruburile de reglaj - 2x70.000.
akajohn
QUOTE (TiL @ Nov 13 2006, 12:44 PM) *
Tampon motor 524td, dreapta - 1.100.000
Plastice pt fixat farurile de faza scurta pe suruburile de reglaj - 2x70.000.

4 caucioace Goodyear Winter Grip... trebuie sa le montez... thumbup.gif iarna asta adio derapaje necontrolate si figuranti cu Dacia care sa ma clacsoneze la plecarile din stop tongue.gif
uwe
QUOTE (316i @ Nov 10 2006, 08:28 PM) *
P-astea poate le poarta mai cu grija. snf (30).gif

astea or sa fie pe fata..deci or sa tina biggrin.gif
am mai luat inca 2 pt. spate la mana a doua dar arata ca alea noi sunt Toyo proxes in V
iar cele noi pt. fata sunt aduse de un prieten din Germania la 120 euro perechea firma Nexia tot in V sper ca sunt bune (pt. banii astia)
HUT
uite cadoul Ioaneeeeeeeeeeeeeeee
HUT
ups scuze!! wrong picture! tease.gif

Click to view attachment I'm the king of the world!!!!!!!
florin83
te lauzi cu masina lui ionut? biggrin.gif
iulian325
in poze vad ca radiatorul nu-i ca al meu (care e varza)
cit a costat?
ce cod are?
sau ce model este?

multam
Ionut
QUOTE (iulian325 @ Dec 8 2006, 11:10 AM) *
in poze vad ca radiatorul nu-i ca al meu (care e varza)
cit a costat?
ce cod are?
sau ce model este?

multam

eu asa am luat masina cu radiator mare, dar in general acest model s-a montat pe modelel de america, africa etc, unde era caldura mare...ca pret in jur de 5-6 milioane... smile.gif
Ionut
sau cum a zis 316i e radiator pentru modelele cu aer conditionat.... smile.gif
iulian325
fain de tine smile.gif
Ionut
asa...ce am mai facut la masina..ieri toata ziua am stat si am schimbat impreuna cu nasi, bucsile de la puntea spate si bucsile de la basculele spate...chinuiala mare rau....sa nu va apucati daca nu aveti prese, pt ca o sa va blestemati zilele....ca preturi bucsile mari de la punte au fost 60 ron buc parca si cele mici 50 ron set/bascula....am mai schimbat planetara de pe dreapta spate ca avea un mare joc in ea..100 ron sh...sau 2 pivoti de ix... tongue.gif , merci jointule...si cea mai tare treaba...am schimbat uleiul in diferential...ca huruia etc...si am gasit ulei castrol hypoid 80w-90, made in usa, nu in ue, care e special de LSD...si pretul 13 ron litru....se gaseste la Vatra Luminoasa nr 47....sa nu va lasati inselati de imaginea magazinului is de faptul ca mai vinde si flori, are si xerox si telecomenzi tv....e super uleiul, e ieftin si e si bun....si acum diff-ul meu e silentios si nu mai scoate nici un zgomot... wink.gif si c-am atat.... smile.gif
butcky
celb (4).gif Bravo! Esti tare! Numai eu nu am timp de nimic sad.gif
Ionut
urmeaza la sfarsitul saptamanii sa montez o evacuare completa de inox si apoi sa ma apuc de noua configuratie a motorului... smile.gif
INTERCEPTOR
multe sprayuri teroson si multe cutii cu decanol.panze flez chit si alte nebunii
manole74
Dac tot a venit vorba sa ne falim cu ce-am mai luat pe masina, intru si eu...................
BBS-RS pe 16' cu gume Toyo Proxes T1, cu 245/45-spate si 225/50 fata..................

L. E. Abia stept sa le pun pe masina.................. tongue.gif
316i
De ce n-au facut modelul asta de BBS-uri in 4 prezoane... no.gif
TiL
Filtre de aer si ulei Tecneco. Cred ca-s cele mai ieftine. 460.000 respectiv 390.000 lei vechi.
6l ulei Texaco Havoline 10W40 din Carrefour ~ 1,2 mil.
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jan 24 2007, 05:38 PM) *
Dac tot a venit vorba sa ne falim cu ce-am mai luat pe masina, intru si eu...................
BBS-RS pe 16' cu gume Toyo Proxes T1, cu 245/45-spate si 225/50 fata..................
L. E. Abia stept sa le pun pe masina.................. tongue.gif
exact asa am avut eu pe baba inainte de astea de ///M 8,5J X 16" ET13, daca sunt aceleasi jante ca si dimensiuni ma tem ca nu-ti intra, eu am probat ale mele pe un e28 si ieseau afara cam... 3cm tongue.gif

De ce n-au facut modelul asta de BBS-uri in 4 prezoane... no.gif
masinile au roti in 5 prezoane wink.gif tongue.gif

6l ulei Texaco Havoline 10W40 din Carrefour ~ 1,2 mil.
ai renuntat la ideea cu RSu'?
TiL
Am ales sa pun niste bani de-o parte (un fel de carnet de economii biggrin.gif ), asa cum ma sfatuiesc oamenii care-mi doresc numai binele tongue.gif asa ca nu mi-au mai ramas de RS.
CRM reloaded
bujii beru/platina 40 ron
termostat behr 90 ron
manole74
QUOTE (io`s @ Jan 25 2007, 11:57 AM) *
exact asa am avut eu pe baba inainte de astea de ///M 8,5J X 16" ET13, daca sunt aceleasi jante ca si dimensiuni ma tem ca nu-ti intra, eu am probat ale mele pe un e28 si ieseau afara cam... 3cm tongue.gif

Le-am probat inainte de-a le cumpara si merg,in conditiile in care supensiile sunt modificate tongue.gif Nu le-as fi luat altfel wink.gif
84 HOT
Eu am facut directia acu in weekend... si bielete antiruliu si bucsi la bara stabilizatoare.... si surpriza... nu s-a potrivi bucsa de la semicaseta... era de 24 mm, si semicaseta de 21.... dar am trecut pe la un strung,..... si toate s-au rezolvat... pe dupaamiaza... in final cu un mic reglaj... sau mai mare... la caseta de directie... si acu nu mai am decat un joc de nici 1 cm pe volan... EU sunt multumit... mai ales ca nu mai bate pe gropi masina la viteza decenta...c si Azi... 4 cauciucuri de iarna second... 2 conti... si 2 kleber stare super, 80 ron bucata.. si 67 ron montatu cu echilibrat.... asa la marea arta:) sunt ft happy de echilibrat. Inca nu am avut roti atat de bine echilibrate pe masina... aveau baietii un super aparat... de abia astept sa le testez pe ungaria pe miercuri... sper sa nu ninga sa pot merge peste 80 kmh:D...... sa testez.... putin autovehiculul:)
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jan 27 2007, 04:06 PM) *
Le-am probat inainte de-a le cumpara si merg,in conditiile in care supensiile sunt modificate tongue.gif Nu le-as fi luat altfel wink.gif

sa bagi poze dupa ce le pui
manole74
Da, cu siguranta! Azi am fost la Interceptor, sa mai iau ce-aveam nevoie pentru reparatia masinii si nadajduiesc ca spre sfarsitul saptamanii sa pun poze cu masina tongue.gif Si cu jantele laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (Ionut @ Jan 17 2007, 10:59 PM) *
.....si am gasit ulei castrol hypoid 80w-90, made in usa, nu in ue, care e special de LSD...si pretul 13 ron litru....se gaseste la Vatra Luminoasa nr 47....

ah ce bine ca am gasit postul asta, vreau si eu sa schimb uleiul in diff-ul de la baba si cum este LSD trebuie sa-mi procur ulei special, deci sigur asta e ulei de LSD, da? scrie pe cutie sau cum imi dau seama( sa nu fac vre-o boacana)? adresa.. cred ca stiu unde e , de la M Bravu merg pe Vatra si aproape de intersectia cu V Manu pe stg, nu? e chiar pe colt magazinul?
316i
Scrie pe bidon expliciti ca e special pentru LSD-uri deci n-ai cum sa-l ratezi. wink.gif
alex230ro
4 amortiz scurte(tija groasa)+4 arcuri sport smile.gif
comisaru
si preturi? sau esti secretos...?
alex230ro
7 mil toate.marca nu stiu tre sa ma uit pe ele sh amortiz si arcurile ca noi tongue.gif
butcky
Mi-am luat o grila pt far (originala, nu turcisme) cu 200 mii, cablu pentru pus bateria in bortbagaj cu tot cu tavita pentru baterie cu 500 mii si o emblema 325 ix (spre disperarea lui Florin rolleyes.gif
florin83
QUOTE (butcky @ Feb 10 2007, 01:12 AM) *
emblema 325 ix (spre disperarea lui Florin rolleyes.gif

tzeapa, nu ma mai intereseaza evil (1).gif
oricum e ~10E noua

ps: citesti reviste de femei? laugh.gif
butcky
E la Alexandra acasa... sleep.gif
io'sŪ
....si am gasit ulei castrol hypoid 80w-90, made in usa, nu in ue, care e special de LSD...si pretul 13 ron litru....se gaseste la Vatra Luminoasa nr 47....
QUOTE (io`s @ Feb 1 2007, 12:03 AM) *
ah ce bine ca am gasit postul asta, vreau si eu sa schimb uleiul in diff-ul de la baba si cum este LSD trebuie sa-mi procur ulei special, deci sigur asta e ulei de LSD, da? scrie pe cutie sau cum imi dau seama( sa nu fac vre-o boacana)? adresa.. cred ca stiu unde e , de la M Bravu merg pe Vatra si aproape de intersectia cu V Manu pe stg, nu? e chiar pe colt magazinul?

azi am fost acolo, m-am uitat ca pisica in calendar dupa uleiul asta, era ceva asemanator dar nu scria LSD, era un castrol 80w-90, scria ceva "limitid slip performance" parca si atat, nu scria ca este special pt LSD, scria intradevar ca este pt cutii de viteze manuale si diferentiale (nu specifica LSD), nu am luat, esti sigur ca e bun ce ai luat tu? nu poti pune o poza cu bidonul? era alb la 946 grame ( 1 quart)?
Ionut
QUOTE (io`s @ Mar 7 2007, 07:23 PM) *
azi am fost acolo, m-am uitat ca pisica in calendar dupa uleiul asta, era ceva asemanator dar nu scria LSD, era un castrol 80w-90, scria ceva "limitid slip performance" parca si atat, nu scria ca este special pt LSD, scria intradevar ca este pt cutii de viteze manuale si diferentiale (nu specifica LSD), nu am luat, esti sigur ca e bun ce ai luat tu? nu poti pune o poza cu bidonul? era alb la 946 grame ( 1 quart)?

ala e...80w-90 hypoy C, dar trebuia sa te uiti pe spatele bidonului, ca scrie clar limited slip diff...
uite si link. smile.gif
la mine merge ok...pana acum...
http://www.castrol.com/castrol/productdeta...ntentId=6004016 smile.gif
butcky
Mi-am cumparat ceas digital in locul celui analogic, plasticul cu parasolare fara gaura pentru manivela de trapa (dar e pt modelul fara trapa si nu merge la mine sad.gif ), siguranta automata pentru geamurile electrice si volan M Tech 1 imbracat in piele. Acum nu stiu ce volan sa-mi pun pe ix... rolleyes.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Mar 13 2007, 12:34 AM) *
Mi-am cumparat ceas digital in locul celui analogic............... si volan M Tech 1 imbracat in piele. Acum nu stiu ce volan sa-mi pun pe ix... rolleyes.gif

si eu am cautat o gramada sa schimb ceasul digital pe unul analogic sad.gif
ala cu clacsonul pe mijloc... parerea mea

in sfarsit azi am fost si am luat uleiul pt diff, 13 RON (X 2) bidonul 946 ml (1 sfert de galon)
Click to view attachment
Click to view attachment
INTERCEPTOR
de unde ?130 mi litrul?pt diff banuiesc

am vazut gata .pe vatra la 47.fac o vizita zilele asteA
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 13 2007, 01:24 AM) *
de unde ?130 mi litrul?pt diff banuiesc

am vazut gata .pe vatra la 47.fac o vizita zilele asteA

da, exact acolo, mai aveau vre-o 2 bidoane

edit: ah, am uitat...... spiteful.gif mi-am mai cumparat ceva
wink.gif
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Mar 13 2007, 02:07 AM) *
edit: ah, am uitat...... spiteful.gif mi-am mai cumparat ceva
wink.gif

a ajuns regulatorul dry.gif
Click to view attachment Click to view attachment
l-am si montat
Click to view attachmentClick to view attachment
Gabi_323i

rolleyes.gif
io'sŪ
QUOTE (Gabi_323i @ Mar 22 2007, 11:28 AM) *
rolleyes.gif
blink.gif
ce sa intelegem, ca ti-ai cumparat autobuz pt drag?
butcky
QUOTE (io`s @ Mar 22 2007, 11:21 PM) *
blink.gif

Haaaaaaaaa! Ce tare... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
haifisch
QUOTE (io`s @ Mar 22 2007, 11:21 PM) *
blink.gif

dry.gif mad.gif ziceam de a ta cu rrfpr biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.