pompa de apa made in Germany noua 300lei, curea distributie noua 100lei, rola moca sh dar in stare excelenta

si luni o sa am un set de injectoare o pompa de injectie,filtru de motorina cu inel ptr la iarna sa imi incalzeasca motorina si filtrul, si un set de buji toate 900 lei, eu zic ca le am luat bine ptr niste SH uri

Rulment intermediar 80 lei in stare excelenta
bucsa cardan moca in stare excelenta
vreo 8 tampoane de cutie moca

)
amortizoare spate Monraoe pe gaz 600 lei setul
8-urile alea la bara de torsiune spate sau cum le spune busci anti ruliu... 20 de lei setul de pe un e32 binenteles in stare foarte bune si astea:D
un rezervor de 80 litrii de 525tds e34 moca si asta
interior piele neagra 600 lei
lampi interior cu lupa de e32 nu mai stiu cat am dat si pe astea...
modulator auto, l am cumparat pe un mp3 stricat

)
jante de tabla cu cauciucuri pana fac rost de bani sa sablez rotile de Al si sa le vopsesc sau le las de culoarea aluminiului si le dau un lac
tampoane motor beton si astea moca
un alternator valeu fara carbuni si fara releu tot moca
baterie de 100Ah nu ami tin minte pretul
un injector cu fir moca dar cu firele rupte sa vad daca pot sa fac o relipire
o sa fac rost de un shadow line ptr toata masina gasit in stare foarte buna pe un 1995 525tds e34
ulei cutie si semeringuri
timonerie sh mai buna ca a mea
egalizor auto
2 proiectoare noi, am dat o bicicleta cu rotile 8 fara schimbatoare si foi pe ele

)
set tunuri de aer de pe e32, care vin sub bare sa redirectioneze curentul de aer in cauciucuri si discuri
si cam atat imi aduc aminte in ultima vreme ce am luat la cazanel
Inca mai am nevoie sa imi achizitionez niste bandouri ca is praf ce am momenan...
si prelungirile alea la lampile de mers inapoi si ceata care nu dau de ele, daca are cineva asa ceva sa ma contacteze, si eram sa uit de niste fete de usi pe negru si celelalte accesorii la interior tot negru cele de la bord