Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
TiL
O mica trusa. Chinezarie, dar merge cat de cat
TiL
6 bujii NGK BP5ES, ca alea vechi au 43000km.

Maine vin:
Flansa cardan Meyle 128 lei
Rulment roata fata, cel mai ieftin, Optimal 283 lei

Nu mai aveau oferta la toba finala sad.gif
Mihai_AMD
E34 a primit in week urmatoarele:
- amortizoare spate Sachs - 235ron/buc
- bara conexiune Moog - 240ron
- sonda Lambda NGK - 570ron
- ulei BMW 10W40,filtru aer, ulei, benzina - 310ron
- bielete antiruliu spate Lemforder - 55ron/buc
- bucsi bara stabilizatoare spate Febi - 6ron/buc
- bielete antiruliu fata Febi - 70ron/buc
- bucsi bara stabilizatoare fata Febi - 17ron/buc
io'sŪ
intre timp (cat am fost plecat) mi-au ajuns acasa fusta de spate ACS + discurile de frana si inchiderea de bena pt nissan smile.gif

Click to view attachment
Click to view attachment
81DMC77
placute spate la seat, trw 67 ron, diseara trec la montaj, pregatire pt Transalpina smile.gif
georgem
Eu vream sa-mi cumpar un inbus de 7, sa pot schimba placutele de frana pe spate, si nu gasesc. Unde as putea gasi, ceva idei?
Halogen
QUOTE (georgem @ Aug 17 2013, 05:18 PM) *
Eu vream sa-mi cumpar un inbus de 7, sa pot schimba placutele de frana pe spate, si nu gasesc. Unde as putea gasi, ceva idei?

Brico Store sau Mr.Bricolaj poate o fi una si aceasi naiba stie biggrin.gif dar aicea sigur gasesti !
georgem
QUOTE (Halogen @ Aug 17 2013, 07:07 PM) *
Brico Store sau Mr.Bricolaj poate o fi una si aceasi naiba stie biggrin.gif dar aicea sigur gasesti !

La Brico Store in Baneasa am cautat si nu au. L-am intrebat si pe omul de la raion, stia ca nu au, a cautat si mi-a aratat ca toate seturile sar de la 6 mm la 8 mm, exact ca si la inbus-urile pe care le am eu. Tot asa (dupa 6 urmeaza 8) am gasit si la un magazin mic de la mine din cartier.
Mr. Bricolage e unul singur din cate stiu, la intersectia Calea Vitan - Mihai Bravu. O sa incerc sa ajung si acolo saptamana urmatoare.

Alte idei?
elvislorin
lincos are magazin in bucuresti...da o fuga pana acolo si comanda-l, in caz ca nu il au pe stoc
lucian
CITAT(georgem @ Aug 18 2013, 11:20 AM) *
CITAT(Halogen @ Aug 17 2013, 07:07 PM) *

La Brico Store in Baneasa am cautat si nu au. L-am intrebat si pe omul de la raion, stia ca nu au, a cautat si mi-a aratat ca toate seturile sar de la 6 mm la 8 mm, exact ca si la inbus-urile pe care le am eu. Tot asa (dupa 6 urmeaza 8) am gasit si la un magazin mic de la mine din cartier.
Mr. Bricolage e unul singur din cate stiu, la intersectia Calea Vitan - Mihai Bravu. O sa incerc sa ajung si acolo saptamana urmatoare.

Alte idei?

pot sa-ti imprumut trusa.
abuseif
QUOTE (io'sŪ @ Jul 29 2013, 02:31 PM) *
intre timp (cat am fost plecat) mi-au ajuns acasa fusta de spate ACS + discurile de frana si inchiderea de bena pt nissan smile.gif

Click to view attachment
Click to view attachment

ce marca sunt discurile de frana?
io'sŪ
CITAT(abuseif @ Aug 18 2013, 02:39 PM) *
ce marca sunt discurile de frana?

http://www.autoanything.com/brakes/61A2854A0A0.aspx

CITAT(georgem @ Aug 17 2013, 05:18 PM) *

uite de aici:

beta

au (aveau) preturi decente pt scule profi

sau

draper
georgem
QUOTE (lucian @ Aug 18 2013, 12:13 PM) *
pot sa-ti imprumut trusa.

Multumesc pentru oferta. Am preferat sa imi cumpar, ca sa am si pe viitor.

QUOTE (io'sŪ @ Aug 20 2013, 12:20 AM) *
uite de aici:

beta

au (aveau) preturi decente pt scule profi

sau

draper

Multumesc. Am dat telefon la Premium-Tools ca sunt la 10 minute de mers pe jos de la serviciu, am gasit, am luat (35 ron, era si o varianta la 1 euro + TVA genul asta (link poza) de cheie, dar am preferat varianta asta ca se potriveste la cheia cu clicket pe care o am cu prindere 1/2 si pentru ca e mai usor de lucrat cu ea la etrieri).

Click to view attachment

Am luat si niste cataloage de la ei. Mi-a fost un pic rusine sa cumpar doar asta de la ei, cand am vazut ce gen de scule au ei, dar daca n-am gasit in alta parte...
Oricum, ca o sa imi trebuiasca in curand si niste torx-uri (am de gand sa reconditionez vanos-ul, ca m-am lamurit ca el face zgomotul pe care il suspectam ca ar fi de la un intinzator de la distributie), si poate iau tot de la ei o trusa, daca nu gasesc mult mai avantajos in alta parte.
TiL
Termostat Gates, filtru ulei pentru rabla nemteasca
Filtre motorina, furtune de apa pentru rabla romaneasca
+ ceva antigel si apa
abuseif
mi_am luat strut brace de la bmw 1000LEI a costat,inca nu am pus_o.
io'sŪ
poze
abuseif
alex230ro
filtre-ulei,benzina,aer si polen E46
pasaje spate si contraaripi spate ,bot fata aripa dreapta fusta fata capac trapa-urs
urmeaza ulei la E46 probabil Motul LL04 sau tot Liqui Molly
io'sŪ
CITAT(abuseif @ Oct 22 2013, 12:50 PM) *

la fel ca a mea!

piulitele le-ai luat? ~30 lei /buc blink.gif
abuseif
da are toate suruburile,e noua.se simte mai ales in curbe parca e mai teapan un pic frontul masinii si am observat o mica imbunatatire la trecerea peste gropi,denivelari, pare mai legata.
io'sŪ
m-am referit la cele 6 piulite cu care se prinde pe caroserie
BBo
Sunt scumpe in draci pentru ca au o forma mai deosebita, sunt cumva ingropate...
io'sŪ
ceva de genul..

TiL
aha, ca sa nu ai nevoie de prelungire la suruburile iesite din flanse...
abuseif
am inteles la ce te refereai.le are pe toate.
TiL
ce sa fie, oare?
05aBi
un rechin la plimbare
TiL
poetule biggrin.gif
05aBi
rolleyes.gif
TiL
Ca sa ma exprim mai bacovian, am luat loc de veci pentru Sharky.
Halogen
Sa-i fie tarana usoara biggrin.gif
georgem
De cateva luni am inceput sa cumpar piese pentru masina, dar n-am apucat sa le montez. Am cumparat asa pana acum:

- intinzatorul lantului de distributie de sus (am mai pus poza cu el cand l-am luat)
- termostat si garnituri, a inceput sa nu mai stea temperatura fix la jumatate, uneori incepe sa scada
- kit de reparatie pentru Vanos (www.vanos-bmw.com) si garniturile de la vanos si de la capacul de la axele cu came
- 2 furtunase de la motor care erau crapate plus piesa in care intra ambele (1, 3 si 5 de aici, le am in portbagaj, n-am mai facut poze)
- radiator (racire motor)
- elicea din fata radiatorului de la aerul conditionat (nu mi-a mers niciodata, cu exceptia unui interval de vreo 2 saptamani dupa ce-am schimbat radiatorul de aer conditionat acum cativa ani, cand a deblocat-o si uns-o mecanicul de la service)
- amortizoarele de la capota motor si portbagaj, ca nu mai tin de ceva vreme, mi-a cazut de cateva ori in cap portbagajul si mi-a trantit vantul de cateva ori capota de la motor.

Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment

Radiatorul meu e inca ok (nu e spart), dar pierde lichid la imbinarea de jos a vasului de expansiune (pe care l-am schimbat acum cativa ani), si mai pierd lichid si pe la furtunul de sus din radiator, pentru ca acum cativa ani mi s-a rupt (s-a faramitat) o bucata din tubul de plastic pe care intra furtunul de la termostat. Am
povestit aici ce s-a intamplat, si pana acum am tot amanat sa il schimb.

Nu cred ca pot da jos vanos-ul de pe masina singur, ca imi lipsesc sculele pentru blocat distributia, asa ca probabil o sa merg la un service sa fac operatiunea asta si probabil si inlocuirea radiatorului, termostatului si elicei, ca multe dintre chestiile care trebuie demontate probabil sunt comune.

alex230ro
radiator Nissens,vas de expansiune Behr si o pompa de apa(nu stiu inca ce marca)
abuseif
imbracat volan in piele perforata + piele normala,schimbator in piele perforata.a iesit foarte bine 200 ron pret.
BBo
Pics or it didn't happen.
alex230ro
si la cine s-a facut operatiunea smile.gif
abuseif

http://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii...la-120-ron.html

imbraca si alcantara cred.in poza e volanul meu + schimbator.
io'sŪ
ai trimis piesele cu curierul la caransebes?
abuseif
prin posta am trimis eu.cine vrea trimite prin curier.
xox
Arata foarte bine volanul si cusaturile cu rosu-albastru. 200 ron mi se pare ok, desi schimbatorul e cam "gras". O fi si poza de vina.
abuseif
e normal schimbatorul.
TiL
Upgrade la chei, sa mearga si la plug:
http://www.scule-expert.ro/203-GREEN-Line/...---M130-25.html
http://www.scule-expert.ro/203-GREEN-Line/...--M140-12.html#

M-am repezit, le-am luat deja, sunt curios daca gaeam ceva mai ok.
abuseif
http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-BMW-E46-...=item1c3abf9542

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-BMW-E46-...=item19e6e0c6c3

brate originale msport e46.nu stiu de ce a ridicat pretul,initial era pretul cel mai mic pt amandoua.
bartro
Set covorase facut pe dimensiunile de E12.
bartro
4 kit-uri de revizie pentru zenith inat 35/40.
Am cumparat si recent segmenti si cuzineti.
elvislorin
2 braduti cu aroma de guma smile.gif))
TiL
Turbo?

Am luat si eu cu ocazia black friday la emag o cheie dinamometrica si un compresor de aer putin portabil (cu butelie de 6litri). Si ascutitoare pentru lantul drujbei.

Am probat doar compresorul, cam slabut, i-au trebuit vreo 3-5 min sa umfle o roata complet desumflata.
bartro
2 brate suspensie fata, embleme, cleme panouri usa, ..
elvislorin
o instalatie gpl pt batran biggrin.gif
xox
QUOTE (TiL @ Dec 1 2014, 10:42 PM) *
compresor de aer putin portabil (cu butelie de 6litri).

Cat a fost compresorul? Am avut si eu ceva micut care se lega la bricheta si nu era bun de nimic. Nu trecea de 1atm si a cedat dupa 1 an, fix cand a iesit din garantie mad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.