Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul la masina....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
comisaru
Nici alora de la RAR nu le-a venit sa creada laugh.gif .
Asa e-n talon si asa si e daca te uiti atent. Am uitat ce scrie pe aptibildul ala de pe amortizorul fata, dar e ceva cu"grun".
florin83
am eu niste probleme cu culorile (si la recrutare am dat-o in bara, n-am deosebit niste culori), dar daca a ta e verde eu imi tai venele..
comisaru
Nu te-ai uitat tu la ea destul de atent pt, dar chiar e verde; in carte e trecuta vernil. :nod:
cristic
florin nu stiu daca e recomandat sa-ti tai venele.. biggrin.gif dar masina sigur e vernil
florin83
deci clar.. am eu probleme (mari) cu culoarile..
tre sa ma duc la doctor, poate imi dau ceva la mana ca-s handicapat.. sad.gif
TiL
Masina din avatar intr-adevar pare cam ... verde. Dar am mai vazut niste poze in care avea o culoare nedeslusita smile.gif

P.S. M-am uitat mai bine la poze... se vede ca-i verde. Interesant e ca masina mea a avut cam aceeasi culoare, pana acum un an cand cineva a facut-o argintie. In talon e trecut gri.
mertan
e un pal. ca un fel de maslina dinaia deschis la culoare. nu?
haifisch
nu cumva e opalgrun metallic?
shantzu
florin chiar are probleme cu culorile :unibrow:
TiL
5l ulei Texaco Havoline 5W40 - 600.000 smile.gif
Furtun pentru stropitori (de la magazin Dacia) - 18.000 lei
butcky
Filtru ulei + ulei Mobil 15w40 - 1.500.000 lei - pentru dieselu meu
316i
Una bucata bae de oloi noo.
comisaru
=D> felicitari! :good:
I-ai facut scutu' sau te risti asa o perioada?
uwe
am vopsit jantele si am pus faruri cu angel-eyes
uwe
...
Sorin
deja ma enerveaza rau de tot jentile alea :drool: :drool:
florin83
de ce nu ai aprins farurile ? :crybaby:
uwe
inca nu am facut legaturile (stii tu cu mufele alea)
uwe
farurile au costat 9,5 milioane
uwe
azi am gasit debitmetru sigilat (de fabrica) "neumblat" ;"nemanevrat"; si fara "tuning" :unibrow: ASTA DUPA FFFFF. LUNGI CAUTARI
l-am cumparat si motorul functioneaza super
nu mai are intreruperi si merge mult mai rotund
florin83
link

mai demult erau si pe negru biggrin.gif
mertan
una buc radiator de bmw. de la bajetii veseli. 150 ron. dar nu stiu de ce nu pot sa pun poza. am sa incerc mai tarliu.
comisaru
QUOTE (comisaru)
Ma mai gandesc.  :p  
Mie-mi place cum vine asa cu spoilerul fata original si cu Hartge pe spate. Mai am sa-l vopsesc verde cum e masina. smile.gif  
O sa pun si poze-n weekend cand ajung acasa, sa va dati o parere.

Cam asa arata spoilerul: (sper sa vina mai bine dupa ce-l vopsesc odata cu masina)
comisaru
QUOTE (haifisch)
nu cumva e opalgrun metallic?

asa e
comisaru
si-am vrut sa-mi cumpar alta mocheta, dar pana la urma am vopsit-o pe-a mea.
mostra:
comisaru
spray negru mat; si e mai mult gazata, nu vopsita; gazata in mai multe straturi (daca pot spune asa) si frecata dupa ce se usuca fiecare "strat" ca sa ramana "pufoasa"
comisaru
A mai incercat careva?
Pai mai mult de-aia am frecat mocheta dupa fiecare strat, ca ce vrea sa se ia, sa se ia atunci biggrin.gif .
O sa vad eu in urmatoarele cateva saptamani cum se comporta.
florin83
mi-am luat cap de planetara stanga fata
comisaru
ai gasit de BMW sau l-ai luat pe-ala de VW?
florin83
ala de vw, dar e identic..
si oricum am garantie 12 luni.. biggrin.gif
speed
QUOTE (uwe)
azi am gasit debitmetru sigilat (de fabrica) "neumblat" ;"nemanevrat"; si fara "tuning" :unibrow: ASTA DUPA FFFFF. LUNGI CAUTARI
l-am cumparat si motorul functioneaza super  
nu mai are intreruperi si merge mult mai rotund

Cat te-a costat si unde ai gasit????
uwe
am dat 1,5 mil pe el
l-am luat de la cineva care a schimbat motorul
daca gasesc si pentru tine te anunt (ca l-am vazut pe al tau) biggrin.gif
mertan
ma tu esti nebun. cum naiba sa vopsesti mocheta? eu inca sunt shokat. nu am mai vazut asha ceva.
316i
Da' ce e asa shocant sa vopsesti mocheta? :paranoid:
mertan
nu stiu. mi se pare neobisnuit.
mertan
au venit setul de pleoape. sunt sh. si sunt maronii. sunt de pe masina lui laci laszlo de la horguem tuning. nu o mai avut timp sa faca altele si mi lio dat pe ale lui. au costat 150.000 de lei. cu un spray le fac eu tziplace :drool:
Azeea
in w/e: schimb ulei, am pus elf 10W40 si termostat nou. plus un vascocuplaj functional
si piesa de rezistenta: faruri galbene, cu lupa

pun poze sapt viitoare
florin83
eu mi-am luat 4 becuri h1 philips premium smile.gif
316i
O bucata Kenwood KFC-W3009 http://www.crutchfield.com/S-ZF0OlmMybWV/c...&i=113W3009#Tab
+ o bucata Magnat Phantom 2000 http://www.magnat.de/content/carhifi/produ...19120&pl=5&s=80
+ fire Phonocar.
florin83
QUOTE (316i)

am si eu monitor LG 575N.. (se vede o cutie in prima poza) .. super tare smile.gif
akajohn
am gasit eu la un magazin de amanet o pereche de boxe Alpine la 2 milioane jumate... 55 W si 150 W la maxim pe 4 ohmi... daca gasesc pe cineva sa-mi cumpere mie boxele spate de e46 mi le iau... daca nu... asta e..wink.gif

mi-am luat celebra valva PCV care a costa 42 Euro la automobile bavaria (originala) si am schimbat-o... acum sta relantiul brici smile.gif apropos... cu ocazia asta am descoperit ce e cu celebra problema de la e46 cu aceasta valva... deci ea trebuie sa fie inchisa etans ca sa nu traga masina aer fals... in general de la imbatranire plasticul din care e facuta cedeaza si valva se prinde in 2 suruburi sa zic care au piulitele in corpul valvei... datorita cedarii plasticului acele piulite ingropate nu mai tin si masina trage aer fals pe langa valva... daca se scoate valva cu atentie si se intepenesc bine piulitele in corpul ei si se monteaza la loc s-ar putea sa aveti surpriza ca relantiul sa se calmeze si totul sa fie in regula.... apropos, eroare de check engine pe care o da acest deranjament dispare de la sine dupa rezolvarea lui in maxim 5 minute de functionare (nu dati bani degeaba pe reset)...wink.gif
Rotti
/offtopic: am si eu fix wireless identic cu cel din poza lui 316i smile.gif

/ontopic, si ca sa ma laud: BBS front spoiler :heart:, cu multumirile de rigoare lui MAD(ex)520
316i
Rotti> vrem poze cu spoilerul. smile.gif
Jaffar> Alternator nu cred ca iau dar de condeu o sa am nevoie sigur. Oricum urmeaza sa studiez structura noului setup pana ma apuc sa pun ceva pe masina. tongue.gif
Rotti
poze maine-poimaine... e putin lovit jos si trebuie revopsit...dar la 10 euro... ce mai conteaza biggrin.gif
Ionut
gata....mi-am schimbat parbrizul..am parasolar acum... :cool: ...timp de schimb 10min...am ramas uimit de cat de repede se poate schimba... :eek:
Darren
QUOTE (akajohn)
am gasit eu la un magazin de amanet o pereche de boxe Alpine la 2 milioane jumate... 55 W si 150 W la maxim pe 4 ohmi... daca gasesc pe cineva sa-mi cumpere mie boxele spate de e46 mi le iau... daca nu... asta e..wink.gif

Vezi ca Alpine noi in magazine gasesti tot la banii astia. Vezi Carrefour, cora, importatorii alpine. Vezi www.car-sound.ro, ia-ti DLS la banii astia. Sau macar alpine cu membrana de fibra de sticla.
INTERCEPTOR
se repara masina in totalitate:Paia alba 2000 ti lux.asa ca nu fac lista cu ce repar si cumpar .dar e o lista enormaaaaaaa:PPP
Gabi_323i
vreau eu spoilerul tau vechi
Gabi_323i
QUOTE (Darren)
QUOTE (akajohn)

Vezi ca Alpine noi in magazine gasesti tot la banii astia. Vezi Carrefour, cora, importatorii alpine. Vezi www.car-sound.ro, ia-ti DLS la banii astia. Sau macar alpine cu membrana de fibra de sticla.

vezi ca alpine nu fac boxe :puke:
Darren
Asa e. Fac difuzoare si subwoofere. Oricum trebuia sa-i atragi atentia lui akajohn ca sa nu caute boxe Alpine degeaba.
Unele modele de la Alpine sunt reusite pentru pretul pe care il au. Si oricum, important este sursa de zgomot (aka amplificator), nu dinamica difuzorului. Important e sa fie echilibrat difuzorul, si cei de la Alpine macar atat stiu sa faca. Oricum sunt curios pe ce te bazezi cand spui ca Alpine nu face ... Eu am Alpine pe masina (e drept doar 2 bucati si sunt neimportante) si nu mi s-au parut o afacere proasta pentru pretul platit.
Si din cate am citit in postul meu anterior ii spusesem sa se uite si la DLS pt ca in banii astia ar gasi si alte optiuni. In definitiv nu exista reteta perfecta pe partea audio, si preferintele difera in functie de urechea fiecaruia. Oricum am notat parerea ta :puke:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.