05aBi
Apr 6 2009, 08:44 PM
Imi pare rau, sincer !
Condoleante !
INTERCEPTOR
Apr 7 2009, 11:30 PM
azi am avut o zi cacacioasa...ma doare rau spatele.....m am chinuit sa ma uit in retrovizoare sa pot da cu spatele si nu am reusit....asa ca m am dat jos din masina si m am asigurat:PP rad eu rad dar e de plans,,,am 31 de ani s praf cu oasele....mamaie are 81 si se vaita mai putin decat mine......in fine am sudat niste suporti la bebelusha ca sa i pun scaune si stupoare nu le pot pune ca nu am sistemele pt scaun care il da inainte inapoi...imi vine sa i dau foc...ca nu am scaune...de urs nu merge de pisica am dar sutn alta culoare care e ca nuca in perete in masina...........am renuntat ca ma enervasem...apoi am zis sa fac stergatorul la o masina.....am pus bratul asa de bine ca l am gasit dupa 2 3 ore.............m am mai invartit am mai facut pe dracu si m am trezit ca este 22 si se lasase frigul
am intrat inapoi la parasuta asta de calculator si am realizat ca tot ma doare spatele si am muncit toata ziua si nu am facut nimic..........acum nu am chef sa dorm ......am de facut o gramada de drumuri
de terminat masinile astea pe acii si nu am nici o tragere de inima..........ma enerveaza astia ca nu i da drumu lu becalii sunt trist ca aia se omoara prin chisinau .....aia prin italia mor ca soareciii si diverse
mi am pus niste bob dylan si stau linistit pe net
bartro
Apr 8 2009, 08:00 AM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 8 2009, 12:30 AM)

azi am avut o zi cacacioasa...ma doare rau spatele.....m am chinuit sa ma uit in retrovizoare sa pot da cu spatele si nu am reusit....asa ca m am dat jos din masina si m am asigurat:PP rad eu rad dar e de plans,,,am 31 de ani s praf cu oasele....mamaie are 81 si se vaita mai putin decat mine......in fine am sudat niste suporti la bebelusha ca sa i pun scaune si stupoare nu le pot pune ca nu am sistemele pt scaun care il da inainte inapoi...imi vine sa i dau foc...ca nu am scaune...de urs nu merge de pisica am dar sutn alta culoare care e ca nuca in perete in masina...........am renuntat ca ma enervasem...apoi am zis sa fac stergatorul la o masina.....am pus bratul asa de bine ca l am gasit dupa 2 3 ore.............m am mai invartit am mai facut pe dracu si m am trezit ca este 22 si se lasase frigul
am intrat inapoi la parasuta asta de calculator si am realizat ca tot ma doare spatele si am muncit toata ziua si nu am facut nimic..........acum nu am chef sa dorm ......am de facut o gramada de drumuri
de terminat masinile astea pe acii si nu am nici o tragere de inima..........ma enerveaza astia ca nu i da drumu lu becalii sunt trist ca aia se omoara prin chisinau .....aia prin italia mor ca soareciii si diverse
mi am pus niste bob dylan si stau linistit pe net
Poate mai am 2 scaune de un 02 vechi, oare ar fi potrivit pentru NK? Sunt ambele de pasager sau de sofer, nu mai tin minte, dar le am scos din masina donor unde erau puse stanga - dreapta deci cumva potriva. Probabil trebuie refacut tapiterie. Te intereseaza?
INTERCEPTOR
Apr 8 2009, 08:53 PM
huse...deocamdata nu tapitez nimic.daca se potrivesc ma inter
iar ascult bob dylan
INTERCEPTOR
Apr 9 2009, 12:38 PM
mai devreme putin eram prin curte aud bum bumtrec cateva secunde bum bum iar cateva secunde bum bum si suna alarma cand ma uit 3 pusti gaozari cu mame stricate dadeau cu pumnii in geam la masina..am iesit dupa iei le am zis ca daca i mai prind pe langa masini le rup oasele ...........i a bufnit rasul si raspuns AOLEU si radeau ca prostii .....erau cam mici sa i capacesc.da as capaciu putin pe masa in 2 3 reprize ca i a educat perfect...........cand aveam varsta lor daca raspundeam asa celor mai mari de pe acolo direct suturi in c** si castane...in cel mai feicit mod. s a dus dracu respectul.......din tara asta ..la fel si eucatia...or fi mamicile prea obsedata de gangbang ,oral ,si hardcore de nu mai au timp de copiii???
enucos
Apr 9 2009, 02:07 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 9 2009, 01:38 PM)

mai devreme putin eram prin curte aud bum bumtrec cateva secunde bum bum iar cateva secunde bum bum si suna alarma cand ma uit 3 pusti gaozari cu mame stricate dadeau cu pumnii in geam la masina..am iesit dupa iei le am zis ca daca i mai prind pe langa masini le rup oasele ...........i a bufnit rasul si raspuns AOLEU si radeau ca prostii .....erau cam mici sa i capacesc.da as capaciu putin pe masa in 2 3 reprize ca i a educat perfect...........cand aveam varsta lor daca raspundeam asa celor mai mari de pe acolo direct suturi in c** si castane...in cel mai feicit mod. s a dus dracu respectul.......din tara asta ..la fel si eucatia...or fi mamicile prea obsedata de gangbang ,oral ,si hardcore de nu mai au timp de copiii???
fie le doare in c*r de ce fac progeniturile lor, fie sunt prea ocupate cu asigurarea unui trai cat de cat pentru ei, si nu mai au timp si de educatie.
trebuiea sa-l iei pe unul de urechi si sa te prezinti cu el la masa si la tacsu acasa, sa le spui ce face ala mic, poate luau masuri.
tomado e28 owner
Apr 9 2009, 02:42 PM
QUOTE (enucos @ Apr 9 2009, 03:07 PM)

fie le doare in c*r de ce fac progeniturile lor, fie sunt prea ocupate cu asigurarea unui trai cat de cat pentru ei, si nu mai au timp si de educatie.
trebuiea sa-l iei pe unul de urechi si sa te prezinti cu el la masa si la tacsu acasa, sa le spui ce face ala mic, poate luau masuri.
mai nou, daca le zici parintilor ceva de "ala micu", iti sar si ei in cap, ca de ce te iei de odrasla lor...

S-a cam intins prea mult coarda in tara asta. Ar fi nevoie de ceva masuri. Si acum e cam rau... Cand vor creste astia, cum va fi? Acusi nu vor mai sti nici de frica, de rusine nu se mai stie demult.
sixx
Apr 9 2009, 07:27 PM
Bucii, sincere condoleante !
Abia acum am vazut.
Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita.
Tytus
Apr 9 2009, 10:01 PM
Condoleante si din partea mea.
INTERCEPTOR
Apr 10 2009, 12:02 AM
azi am fost la un spectacoL, la TUDOR GHEORGHE.....super ....pacat de tara asta .........ca INCA mai are oameni deosebiti.se va alege praful.ne vom contopii cu UE si vom pierde toate traditiile........
florin83
Apr 10 2009, 08:39 AM
Eu am fost acum 1 sapt si ceva la un concert al Filarmonicii George Enescu, dirijata de
Cristian MandealA fost prima data cand am mers si mai mult ca sigur o sa mai merg. Cantau superb, dar cam naspa ca te ia somnul
MeHigh
Apr 12 2009, 01:54 PM
A.J. Weinberger, asta toamna, in Iasi, mi-a placut foarte ult concertul lui, recomand daca aveti ocazia, omul interactioneaza 80% din timp cu publicul.
INTERCEPTOR
Apr 19 2009, 01:29 PM
am fost aseara la biserica..SINGUR ma simteam ca un gandac. toti cu prieteni cu familia cu iubitele eu miel negru .....i fine am luat lumina am fost la cimitir la bunici apoi m am dus acasa am lasat lumina am ciocanit un ou cu mamaie apoi m a dus la cimitir la maica mea i am pus lumina un ou la cap si cand saplec ......era o caplea in cimitir micuta rau inauntru 1 oameni si o slubja ....initial am zis ca intr u si eu asa sa ma uit..si am stat pana la 3 30 cu cei 10 oameni ..popa ala super vb asa frumos paca povestea...nu am stat niciodata asa mult in biserica la o slujba...in fine uitasem si de datorii si de turbo si de fiare de tot.m am simtit cu nici o grija.....acum stau ca un retard pe net si ma uit dupa piese si masini......in fine life suck s and then u die.
mi as fi dorit sa scot intereptorul sa l alerg putin...ca sta din decembire pe dr.. si mai ales ca ma freaca unu la creier cu o pisica ca ma face ca m aface..ca stie ca merge rau masinuta ..si el are o pisica de 1600

si rade de motorul meu..

ca e in toane proaste....in fine ......o sa ma culc.soer sa dorm cat mai mult sa treaca repede linistea asta...
bartro
Apr 20 2009, 09:46 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 19 2009, 02:29 PM)

am fost aseara la biserica..SINGUR ma simteam ca un gandac. toti cu prieteni cu familia cu iubitele eu miel negru .....i fine am luat lumina am fost la cimitir la bunici apoi m am dus acasa am lasat lumina am ciocanit un ou cu mamaie apoi m a dus la cimitir la maica mea i am pus lumina un ou la cap si cand saplec ......era o caplea in cimitir micuta rau inauntru 1 oameni si o slubja ....initial am zis ca intr u si eu asa sa ma uit..si am stat pana la 3 30 cu cei 10 oameni ..popa ala super vb asa frumos paca povestea...nu am stat niciodata asa mult in biserica la o slujba...in fine uitasem si de datorii si de turbo si de fiare de tot.m am simtit cu nici o grija.....acum stau ca un retard pe net si ma uit dupa piese si masini......in fine life suck s and then u die.
mi as fi dorit sa scot intereptorul sa l alerg putin...ca sta din decembire pe dr.. si mai ales ca ma freaca unu la creier cu o pisica ca ma face ca m aface..ca stie ca merge rau masinuta ..si el are o pisica de 1600

si rade de motorul meu..

ca e in toane proaste....in fine ......o sa ma culc.soer sa dorm cat mai mult sa treaca repede linistea asta...
Paste fericite, Florine
INTERCEPTOR
Apr 20 2009, 10:28 PM
daaaaaa a fost minunat.
am mancat ca un porcus si am frecat duda ...m am plictisit rau.prefer sa ma murdaresc si sa robotesc la cazane decat sa stau
alex230ro
Apr 28 2009, 08:03 AM
Au pierdut ai mei catelul sambata,pana azi nimic am pus afise peste tot prin Iancului si in imprejurimi si nimic,a facut un prieten si site
http://pierdutcatel.go.ro/ l-am cautat peste tot in zona Iancului-Obor-Vatra Luminoasa-Pache Protopopescu-Electroaparataj si nimic(noi credem ca l-a luat cineva).Sper sa il gasim sau daca l-a luat cineva sa il aduca inapoi
daca a vazut cineva ceva sau il vede poate ma anunta si pe mine
INTERCEPTOR
Apr 28 2009, 08:12 AM
doar nu crezi ca l al luat ca sa l aduca inapoi...ori i a placut ori l a furat sa l vanda.
e plin de afise prin iancului...ori se fura catei ori se pierd..
alex230ro
Apr 28 2009, 09:08 AM
nu stiu ma,ma gandesc ca poate il gasim stiu ca sunt destul de mici sansele dar s-au mai vazut cazuri de catei gasiti dupa cateva zile sau chiar luni,pe mine ma intereseaza daca l-a vazut cineva ,daca l-a luat cineva trebuie sa il scoata pe afara si pe el si atunci poate il observa cineva .
Tigresse
Apr 28 2009, 11:30 AM
QUOTE (alex230ro @ Apr 28 2009, 08:08 AM)

nu stiu ma,ma gandesc ca poate il gasim stiu ca sunt destul de mici sansele dar s-au mai vazut cazuri de catei gasiti dupa cateva zile sau chiar luni,pe mine ma intereseaza daca l-a vazut cineva ,daca l-a luat cineva trebuie sa il scoata pe afara si pe el si atunci poate il observa cineva .
Ai facut bine, afisele sunt cele mai eficiente. Deja anuntul circula pe net, o sa vezi ca il gasesti. Stiu cum e, a mea a stat pierduta anul trecut 3 saptamani, am crezut ca turbez. Cand ne-am revazut, a fost ca la Surprize-Surprize.
Nu cred ca se poate vinde, pare un catel mai in varsta, plus ca e corcit, deci nu si-ar lua multi bani pe el.
alex230ro
Apr 28 2009, 11:39 AM
are 9 ani ,e destul de ciudat pentru ca nu statea sa fie mangaiat de catre straini si era destul de speriat de masini, a mai avut escapade dar dupa 2 ore venea singurel acasa:(
zona in care l-am cautat este destul de mare si nimeni nu a vazut nimic asta ma face sa cred ca a fost luat de cineva.La tine cum a fost a aparut dupa 3 sapt sau a fost vazut de cineva.
PS:am pus cam 100 afise pana acum in zona Iancului Pantelimon Obor
o solutie ar fi sa pot avea acces la camerele de supraveghere ale unei banci din zona dar asta este imposibil
Tigresse
Apr 28 2009, 06:45 PM
QUOTE (alex230ro @ Apr 28 2009, 11:39 AM)

are 9 ani ,e destul de ciudat pentru ca nu statea sa fie mangaiat de catre straini si era destul de speriat de masini, a mai avut escapade dar dupa 2 ore venea singurel acasa:(
zona in care l-am cautat este destul de mare si nimeni nu a vazut nimic asta ma face sa cred ca a fost luat de cineva.La tine cum a fost a aparut dupa 3 sapt sau a fost vazut de cineva.
PS:am pus cam 100 afise pana acum in zona Iancului Pantelimon Obor
o solutie ar fi sa pot avea acces la camerele de supraveghere ale unei banci din zona dar asta este imposibil
Eu o pierdusem intr-o comuna langa Titu, unde o cazasem pentru o saptamana cu puii ei. S-a speriat la un fulger si a sarit peste poarta. Dobitocii care o cazasera mi-au spus de-abia peste 2 zile, cand urma sa vin sa o iau inapoi acasa. Am pus afise in tot satul, era vazuta de sateni pe o arie de cativa kilometri, prin lanurile lor de culturi. Nasol e ca seamana cu o vulpe si cativa sateni au crezut ca e vulpe si o fugareau. Am facut sute de kilometri in acele saptamani, ma duceam in fiecare zi dupa servici si reveneam in Bucuresti noaptea. E bine ca nu sta la nimeni, ca altfel cred ca o vindeau in targ. A haladuit prin satele dimprejur cu un caine mare si negru care cred ca a invatat-o de unde sa manance (mama ei de vagaboanta

) si dupa 3 saptamani, chiar de ziua mea, a gasit drumul inapoi, dupa sunetul unui catel din acea curte.
Pune afise pana la refuz, prin piete si pe la supermarketuri. Sa dea Domnul sa il gasesti, si pe viitor sa nu il mai lasi afara nesupravegheat. Ar fi o idee sa suni si la hingheri, sa nu il fi ridicat ei din zona.
eugene12
Apr 30 2009, 05:45 PM
Azi dupa un drum mai lung cu masina ,vin in Buc si ma intalnesc cu prietena.Unde?la parc la Tineretului.Stau 2 ore in parc si cand ajung la masina gasesc usa de la sofer indoita,yala sparta,si mp3 ul lipsa.Mai mult m-am infuriat de yala si usa ca abia am vopsit masina si a zgariat-o in jurul yalei .Deh...traim in Romania si imi vine sa nu mai fac nimik la masina asta...acum alta vopsea intaritor lac si diluant=2mil minim.Yala ,indreptat,chit..deja imi vine sa merg cu ea asa.In loc sa bag banii in amortizoare spate sau altceva.....fara cuvinte....o sa pun poze
tomado e28 owner
Apr 30 2009, 06:20 PM
Cand veneam cu masina la Timisoara si o lasam o saptamana pe aici, aveam radio-casetofon. Mi-am pus mp3 abia acum, cand o tin acasa, in curte. Astia fac mult mai multa paguba decat ceea ce fura propriu-zis. Iar in tara asta si mai ales in Buc parca lucrurile au luat-o serios pe ulei. Dispar oglinzi, roti, bari si chiar masini cu totul

Nu te lasa descurajat, n-are masina nicio vina. Va continua sa-ti dea satisfactii. Cat despre "binefacatorii" astia, nu are rost sa mai spun nimic. Era o vorba, desi mi-e ciuda cand o zic: in Romania adevarul e ca se bea, iar realitatea ca se fura...
bartro
Apr 30 2009, 09:13 PM
Am un jaf de MP3 in masina, la bloc nu il scot, nu mi au spart inca masina. E urat dar merge. Evit sa am ceva lucios, ca atrage atentia.
Mi au spart odata masina, 2002-ul, pe piata amzei. Au furat din torpedou o camera foto, acuma multi ani.
Se mai intample. Vorba lui Eugen, mai mult deranj e munca in plus la masina.
TiL
Apr 30 2009, 09:22 PM
Cred ca primul lucru lucios observat de hoti a fost masina lui Eugen...
Al doilea motiv pt care umblu cu masina jegoasa (primul este lenea de a o spala, plus ca nu-i perfecta oricum)
bartro
Apr 30 2009, 09:32 PM
QUOTE (TiL @ Apr 30 2009, 10:22 PM)

Cred ca primul lucru lucios observat de hoti a fost masina lui Eugen...
Al doilea motiv pt care umblu cu masina jegoasa (primul este lenea de a o spala, plus ca nu-i perfecta oricum)
Asa e, nu merita sa ai ceva frumos in care ai investit mult timp si bani, si care e expus la conditiile de pe strazi.
coman cosmin
May 1 2009, 09:19 AM

Aseara m-au calcat si pe mine hotii.Mi-au furat din portbagaj de la dacie(masina mea de zi cu zi)toate sculele stranse de mine de cand m-am apucat de mecanica.paguba nu e prea mare,cam 20 de mil dar ma enervez ca m-au lasat fara scule.Si ma enervez mai rau ca maine plecam la pitesti sa ma apuc de e12.Acum o sa stau o perioada sa ma uit la masina cum zace.
Si nu e prima data cand patesc asta.Acun 4 ani mi-au furat scule profesionale de 2000-2500 de euro tot din portbagaj.
316i
May 1 2009, 09:43 AM
Daca tii sculele in portbagaj...si-n portbagaj de dacie...pacat.
alex230ro
May 1 2009, 09:44 AM
cam asa e,portbagajul ala il deschide si un copil de 12 ani
Ciupanezu
May 1 2009, 10:39 AM
QUOTE (coman cosmin @ May 1 2009, 10:19 AM)

Aseara m-au calcat si pe mine hotii.Mi-au furat din portbagaj de la dacie(masina mea de zi cu zi)toate sculele stranse de mine de cand m-am apucat de mecanica.paguba nu e prea mare,cam 20 de mil dar ma enervez ca m-au lasat fara scule.Si ma enervez mai rau ca maine plecam la pitesti sa ma apuc de e12.Acum o sa stau o perioada sa ma uit la masina cum zace.
Si nu e prima data cand patesc asta.Acun 4 ani mi-au furat scule profesionale de 2000-2500 de euro tot din portbagaj.
Probabil că ţi le-a furat cineva care ştia că ţii sculele în portbagaj.
jonelsorel
May 1 2009, 10:40 AM
Probleme avem cu totii se pare mai mari sau mai mici..
Unele cu care ma confrunt eu ar fi:
1. Frustratii pe Romania care n-au nici o idee ce dracu se petrece in tarile in care si-ar dori sa emigreze in ciuda faptului ca au un nivel de trai de multe ori peste mediu, dar nu-s multumiti de el. In aceeasi categorie intra si imigrantii care, o data ajunsi in partea cealalta, isi dau seama ca nici acolo nu-i viata roz asa cum credeau, dar sunt prea "smecheri" sa se intoarca, si ajung sa critice in mod egal ambele parti.
2. Toti posesorii de BMW care se plang ca le consuma mult masina, dar n-ar vinde-o, ca se depreciaza in ochii fetilor. Mai bine zis modelul cocalarului balcanic, care stie oricand sa arate mai mult decat este. Chiar daca e o caricatura vie.
Respect tuturor celor sinceri cu ei insisi si prieteni cu realitatea mare.
tomado e28 owner
May 1 2009, 04:07 PM
E o societate bulversata intr-o nesfarsita tranzitie... Nu mai apucam noi sa vedem ordine in tara asta mai ales ca nimic nu evolueaza spre bine, asa ca trebuie sa ne adaptam...
@coman cosmin: am mai auzit si de alti mecanici care au patit acelasi lucru

Si-au luat alte scule si dupa o saptamana iar i-au furat... Asa ca nu le mai tine acolo, daca nu le poti supraveghea cumva. Din pacate foarte multi romani de-ai nostri sunt amatori de chilipiruri, asa ca aceste obiceiuri nu vor disparea.
eugene12
May 1 2009, 05:11 PM
Si eu tin sculele in portbagaj...poate e nevoie ...am o trusa cu cateva scule uzuale.3 seturi mi-au furat pana acum printre care si sculele tatalui meu,o trusa originala wurth.Acum scot si subwooferul din portbagaj si il vand,si statia ca si asa ma innebunea de cap cand ii dadeam drumul.Ocupa si loc si e posibil sa-mi sparga si portbagajul sa mi-l ia.Si asa au mai incercat si au tras ca taranii din coltul portbagajului au crezut ca e dacie.
Ce spunea baiatul cu E90 V8-"Toti posesorii de BMW care se plang ca le consuma mult masina, dar n-ar vinde-o, ca se depreciaza in ochii fetilor.".Nu am facut masina de ochii fetelor,am facut-o din pasiune si cu multe probleme pe cap si cred ca sunt f multi pe forum care au facut la fel .Daca nu ai bani destuti sa circuli zi de zi cu bmw ul,asta nu inseamna ca nu poti sa ai o pasiune...nu?poate daca imi dau "mami si tati" banuti.Dar e adevarat ca sunt si multi care sufera de "bmw" dar ...
INTERCEPTOR
May 1 2009, 08:48 PM
si mie mi au furat un rand de scule acum ceva ani....dintr un e 34 ...ideea e ca au inceput sa fure pe rupte...si politia nu vrea sa faca nimic....cat despre parte cu consumul si lamentarea.............asta e imi consuma mult si ma plang ...dar noroc ca nu am masinile pt fetite....poate se referea asa in general eugene...oricum nu tre sa te superi de parerea fiecaruia ......tre sa fi indiferent si sa ti vezi de pasiune....la ce discutii am eu cateodata pe bmw club ar trebui sa vand masinile si sa mi iau un tico

P dar nu fac asta,,,fiecare are parerea lui si e dreptul lui sa o spuna... in fine politia e cu ei ,,,,nu cu noi....
Tigresse
May 1 2009, 09:17 PM
Eu nu ma plang de masinile mele care consuma mult. O fi din cauza ca nu le tin pentru fetite, si nici pentru altcineva?

Le tin pentru mine, si sunt constienta ca nu se poate si in barca, si sub barca.
Ma bucur ca azi am stat pe acasa, si n-am vazut multimile de petrecareti de 1 Mai, cu mici indesati in gura. N-as fi suportat sa plec pe undeva si sa aud cohorte de manelisti. M-am chinuit ore in sir la niste suruburi de la capsula de termostat (erau intepenite, iar unul era postat exact sub o curea, si nu aveam loc de tubulara), l-am inlocuit cu termostat nou, am spalat si aerisit radiatorul, am reusit sa pun toate suruburile la locul lor (adica nu mi-a ramas nici unul in plus

).
Apropos de truse de scule, aseara m-am enervat si mi-am mai luat vreo 2 tipuri de chei de 10, ca sa am pentru toate suruburile de 10, indiferent de pozitia ocupata.
Ca bonus, am inlocuit semnalul din dreapta si am scos bancheta din spate si am spalat-o bine cu tot felul de solutii de tapiserii. Normal, acum am criza de spate, de-abia ma misc, dar maine incep din nou. Am aripa noua de vopsit si montat. Sper sa am chef maine de asta si aripa existenta sa nu aiba o tona de mastic cum a avut cea din stanga la imbinarea cu caroseria pe coama, ca sa pot sa o demontez mai usor.
eugene12
May 1 2009, 09:39 PM
QUOTE (Tigresse @ May 1 2009, 10:17 PM)

Eu nu ma plang de masinile mele care consuma mult. O fi din cauza ca nu le tin pentru fetite, si nici pentru altcineva?

Le tin pentru mine, si sunt constienta ca nu se poate si in barca, si sub barca.
Ma bucur ca azi am stat pe acasa, si n-am vazut multimile de petrecareti de 1 Mai, cu mici indesati in gura. N-as fi suportat sa plec pe undeva si sa aud cohorte de manelisti. M-am chinuit ore in sir la niste suruburi de la capsula de termostat (erau intepenite, iar unul era postat exact sub o curea, si nu aveam loc de tubulara), l-am inlocuit cu termostat nou, am spalat si aerisit radiatorul, am reusit sa pun toate suruburile la locul lor (adica nu mi-a ramas nici unul in plus

).
Apropos de truse de scule, aseara m-am enervat si mi-am mai luat vreo 2 tipuri de chei de 10, ca sa am pentru toate suruburile de 10, indiferent de pozitia ocupata.
Ca bonus, am inlocuit semnalul din dreapta si am scos bancheta din spate si am spalat-o bine cu tot felul de solutii de tapiserii. Normal, acum am criza de spate, de-abia ma misc, dar maine incep din nou. Am aripa noua de vopsit si montat. Sper sa am chef maine de asta si aripa existenta sa nu aiba o tona de mastic cum a avut cea din stanga la imbinarea cu caroseria pe coama, ca sa pot sa o demontez mai usor.
FELICITARILE MELE!!!O vopsesti tu???
tomado e28 owner
May 1 2009, 10:06 PM
Mai rar persoane de sex feminin cu astfel de pasiuni

Majoritatea vor doar sa fie plimbate, habar nu au de ce e sub capota sau cum se schimba o roata... si nu dau doi bani pe munca si pasiunea investita in masina, plus ca prefera "ultimu' tip de beamveu"

Spor la treaba! Pe mine ma enerveaza suruburile de 6 (care se desfac cu cheia de 10) pentru ca se rup foarte usor daca sunt ruginite si apoi dau batai mari de cap...
Nu cred ca vorbea de pasionati cand se referea la consum. Eu prefer sa fac economie la carburant (desi nu consuma foarte mult) pentru a avea mai multi bani de investit in masina. Ma plang mai mult de pretul exagerat al combustibilului si de proasta lui calitate. Pe cei care si-au luat pisici 316, 318 "pentru fetite", trag de ele fara a investi nimic si se plang ca le consuma mai mult decat masina anterioara (batrana dacie) nici eu nu-i prea agreez.
Tigresse
May 1 2009, 10:12 PM
QUOTE (eugene12 @ May 1 2009, 08:39 PM)

FELICITARILE MELE!!!O vopsesti tu???
Normal, chiar mai bine decat am vopsit-o pe cea stanga anul trecut. Motivul nu e neaparat de bani (desi si astia imi trebuie, ca sa termin odata bmw-ul), insa imi place. Atunci mi-am facut mana, ca sa zic asa, si am prins curaj. De data asta am luat filler crem (nu gri), si o sa dau ca prim strat o vopsea caramizie, si dupa aia vopseaua mea portocaliu metalizat si lac (pentru a avea o rata mai mare de acoperire). Nu-mi dau seama daca are si asta mastic, ar fi munca de o zi sa-l dau jos de sub aripa, ca sa pot sa o scot. Vad maine, ca azi a venit ploaia si am pus suruburile la loc. Data trecuta singura solutie a fost sa cracanez aripa veche si sa bag un cutter pe dedesupt si sa tai fasiute mici pana s-a desprins. M-am taiat la mana, a fost un chin. As vrea sa incerc sa fac si petele de rugina de pe portbagaj (vreau sa-mi pun sigla adevarata de 2800E, si trebuie sa-i stea bine acolo

), si restul zgarieturilor sau petelor mici de rugina de peste tot. O sa fac cate o parte a caroseriei odata, adica ma apuc de usa, dau rugina jos, chituiesc, smirgheluiesc, dau cu vopsea, in alta zi fac la fel cu a doua usa, si tot asa.
A, am uitat ceva. Stie cineva de unde iau eu maine vopsea insonorizanta (din aia care se da pe partea din interior)? Eu am luat anul trecut un bidon de vreo 5 litri, insa l-am dus la garaj si n-am chef sa trec pe acolo.
Mihai_AMD
May 1 2009, 10:13 PM
CITAT(INTERCEPTOR @ Apr 19 2009, 01:29 PM)

si rade de motorul meu..

nu i-ai zis florin ca daca ambalezi un pic interceptoru il tragi pe admisie?
auzi,cu 1,6 sa aiba tupeu sa ridice vocea la 2.5 tau...zi-i ca ai un polizor in garaj daca vrea sa faca cu ala o liniuta
si eu am fost la inviere si ma bufnea rasul acolo ca era sa dau foc la o baba la par cu lumanarea in imbulzeala aia,,,de fapt am atins un pic si mirosea a parlit
am plecat apoi repede ca lasasem masina cu pozitiile aprinse ca mi-era ca in loc de oua sa ciocneasca astia e12-ele meu
edutxu
May 2 2009, 09:09 AM
nu e 3.0 interceptorul?
bartro
May 2 2009, 09:53 AM
QUOTE (edutxu @ May 2 2009, 10:09 AM)

nu e 3.0 interceptorul?

este.
ionusunt
May 2 2009, 05:55 PM
QUOTE (tomado e28 owner @ May 1 2009, 11:06 PM)

Mai rar persoane de sex feminin cu astfel de pasiuni

Majoritatea vor doar sa fie plimbate, habar nu au de ce e sub capota sau cum se schimba o roata... si nu dau doi bani pe munca si pasiunea investita in masina, plus ca prefera "ultimu' tip de beamveu"

Spor la treaba! Pe mine ma enerveaza suruburile de 6 (care se desfac cu cheia de 10) pentru ca se rup foarte usor daca sunt ruginite si apoi dau batai mari de cap...
Nu cred ca vorbea de pasionati cand se referea la consum. Eu prefer sa fac economie la carburant (desi nu consuma foarte mult) pentru a avea mai multi bani de investit in masina. Ma plang mai mult de pretul exagerat al combustibilului si de proasta lui calitate. Pe cei care si-au luat pisici 316, 318 "pentru fetite", trag de ele fara a investi nimic si se plang ca le consuma mai mult decat masina anterioara (batrana dacie) nici eu nu-i prea agreez.
eu cu alea de 10 am marele razboi.mai ales cu alea la care au umblat fostii propietari ,ori infiletate prost,ori stranse pana la refuz si rotunjite. am unu de 10 bocat care se invarte in gol fix la broasca de la portbagaj si e foarte nasol ca nu prea am cum dracului sa il scot de acolo.daca bag bormasina in el mi-e panica sa nu stric bucata de tabla din caroserie in care se prinde broasca.am incercat sa il tai cu bonfaierul dar miam dat seama repede ca e in zadar daca el se invarte in gol pe filet.foarte eenervant .
cat despre consum ,eu mi am luat masina de consum, smart for two . nu a fost scumpa rau ,a meritat investitia,consuma infim ,nu am probleme cu ea,in loc sa bag banii in rezervor ii bag in urs si alte acarete

e o treaba si aia cu consumu dar nu atunci cand vrei ca masina ta vrei sa le faca pe toate,si sa fuga si sa consume si sa arate.dupa mine e imposibil asa ceva si toate incercarile de contopire dau totdeauna compromis. si cred ca se vede ( vezi cayenne -jeep masina sport cu bot de 911 ,mai nou diesel v10

- opel astra GTC (are toate motoarele pana si 1.3 diesel) dar are linii taioase ai zice ca are 1000 de cai ,se mai cheama GTC ....gata ...etc etc ) -totdeauna masinile care au fost misto au fost cele construite sa serveasca un anume scop. si anume jeepul sa fie jeep - patrol defender sunt f multe . masina sport sa fie masina sport (nu e loc in ea ,consuma ,dar fuge ... ) -ursul daca e sa il judeci dupa caracteristicile lui e cam masina sport care are 4 usi la misto - parearea mea ... .in fine incep si deviez. ideea e ca e normal sa te doara de consum atunci cat carburantu te ustura cum te ustura la buzunar,ca deh e scump pt f multi . chiar e ; nui normal insa cand le vrei pe toate ignorand faptul ca una e cauzata de cealalta ( fuga = consum .... etc) aia nu s pasionati de masini .aia sunt pasionati de basini . va rog eu nu le mai confundati .aia isi iau bmw ca scrie in reviste bmw sa aibe si ei .....sunt niste spalati pe creiere de reclame. sunt interesati de suprafata numai.
la noi e altceva.
Mihai_AMD
May 2 2009, 06:38 PM
CITAT(edutxu @ May 2 2009, 09:09 AM)

nu e 3.0 interceptorul?

ba da 3.0 este
scuzele mele am gresit
deci...sentimentul de rusine al 316-elui ar trebui sa se amplifice

)
tomado e28 owner
May 2 2009, 08:29 PM
QUOTE (ionusunt @ May 2 2009, 06:55 PM)

am unu de 10 bocat care se invarte in gol fix la broasca de la portbagaj si e foarte nasol ca nu prea am cum dracului sa il scot de acolo.daca bag bormasina in el mi-e panica sa nu stric bucata de tabla din caroserie in care se prinde broasca.am incercat sa il tai cu bonfaierul dar miam dat seama repede ca e in zadar daca el se invarte in gol pe filet.foarte eenervant .
Dat cu spray, batut putin si fixat cat de cat sa nu se mai invarta si cedeaza el... Daca nu, nenea Flex e tata lui
Am schimbat si eu azi electromotorul cu unul de e34 cu care porneste acum foarte frumos. Bobina nu era chiar la fel, am pus un fir gresit si misca doar turometrul cand dadeam la electromotor. Bine ca nu l-am ars. Dupa nervii de rigoare, m-au ascultat si suruburile. Se aude un zarait enervant din fata, de la distributie

Daca are cineva idee ce ar putea fi...
bytzu
May 4 2009, 11:21 AM
n-ar trebui sa se auda nimic...vezi ce atinge sau ce ar putea atinge..etc..
foarte util in cazuri de suruburi blocate este o minibormasina cu minipanza de taiat, 3 cm diamteru..face minuni...si nu e scumpa deloc..
Mihai_AMD
May 5 2009, 08:01 AM
sa dea un moderator spam ceva userului TEEXTCHUCHE ca umple forumul de prostii
INTERCEPTOR
May 8 2009, 11:18 PM
sunt mai multi..o sa faca ei ordine:PP
Tigresse
May 8 2009, 11:25 PM
Tocmai am fost la meci. Superba priveliste de sus. Pacat ca scorul a fost doar 1 la 1. Am invatat niste expresii noi, lumea destul de linistita, nu s-a manifestat cum ma asteptam, adica inafara de niste petarde, nimic spectaculos.
bartro
May 9 2009, 12:20 AM
QUOTE (Tigresse @ May 9 2009, 12:25 AM)

Tocmai am fost la meci. Superba priveliste de sus. Pacat ca scorul a fost doar 1 la 1. Am invatat niste expresii noi, lumea destul de linistita, nu s-a manifestat cum ma asteptam, adica inafara de niste petarde, nimic spectaculos.
ma mir, eram la dr. taberei mai devreme, inainte de meci, si era o grupa mare de suporteri care era la baut de bere la loc de joaca pentru copii. Au venit vreo 30 politisti care au gonit baieti de acolo, baieti aruncand cu petarde de s-au suparat toate masinile in zona, si lasand in urma cutii de bere, plase, sticle sparte. Mizerabili, cel putin in manifestare de grup. Golanie grupata.
io's®
May 9 2009, 02:50 AM

am uitat sa-mi fac rovignieta
.gif)
si m-a oprit militia rromana, nici nu a vrut sa discute, 500 ron amenda (platibil 50% in 48h) si retinerea certificatului de inmatriculare
i-am zis sa-mi tina actele 5-10 min ca ma duc in primul peco si imi fac, nici nu a vrut sa auda, cica e o directiva sa-i arda (pe fraierii ca mine) pe cei care nu au
sa-mi fie invatatura de minte... pt cativa roni.. da' am uitat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.