Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
manole74
QUOTE (iulian325 @ Jan 17 2008, 05:09 PM) *
imi pare rau ca e atata lume bolnava
eu sunt mai nesimtit si poa de asta ma prinde mai greu...am vb cu ionut si era si el racit...
sad.gif

va urez insanatosire grabnica!

Merci. Maine ies afara smile.gif
Rares
QUOTE (manole74 @ Jan 17 2008, 05:12 PM) *
Merci. Maine ies afara smile.gif

Sanatosi sa fim toti! Ca boala, vine ea...
iulian325
mi s-a furat oglinda dreapta...
TiL
la naiba, asta nu trece cu sex... bine... daca-i prinzi ai putea sa-i ....(pardon de limbaj)....
Rares
QUOTE (TiL @ Jan 18 2008, 07:06 PM) *
la naiba, asta nu trece cu sex... bine... daca-i prinzi ai putea sa-i ....(pardon de limbaj)....

Daca-i prinzi, ai putea sa-i ***! Deci, tot cu sex trece... biggrin.gif
TiL
eu - cap de guma... tocmai rascoleam prin rucsac si am gasit un plic sigilat cu 18 bonuri de masa valabile pana la sfarsitul lui 2007.
georgem
Eu am cumparat din carrefour pe 31 decembrie de vreo 4 milioane pe bonuri de masa...
Si anul trecut am gasit prin februarie bonuri de masa din anul precedent. Si cu prima ocazie cand am ajuns in carrefour am intrebat daca cumva mai primesc bonuri de masa din 2006. Si mai primeau pana in seara respectiva. Asa ca am fugit repede acasa si le-am luat, si am cumparat tot ce se putea cumpara de ele, cateva milioane si atunci. Si am pierdut prima repriza dintr-un meci din cupele europene cu Steaua pentru asta... Dar a meritat smile.gif Anul asta n-am riscat, in carrefour pe 31 decembrie au zis ca e ultima zi cand le accepta.
Til, ai putea sa incerci in carrefour, poate totusi le mai accepta. Anul trecut au acceptat, dupa cum am povestit mai sus. Altii nu au acceptat, doar ei.
io'sŪ
eu nu inteleg cum de nu le folositi bonurile alea, eu unul nu le suport, abia astept sa scap de ele cand le am sad.gif
georgem
Pai eu nu primesc bonuri, primeste doar sotia mea si le foloseste ea de obicei. Din cand in cand insa le mai uita pe undeva si le gaseste dupa cateva luni, si asa se intampla sa ramanem cu bonuri multe la final de an...
TiL
Pai nici eu nu le suport, de-aia nu le folosesc. Intamplarea face ca plicul asta a fost intr-un rucsac pe care nu prea-l folosesc, intr-un buzunar pe care credeam ca nu l-am folosit de vre-un an smile.gif
O sa incerc si eu carrefour sau altundeva.
Rares
Mda... Nu stiu de ce am luat o teapa de vreo 35o euroi. am comandat la firma Walloth und Nesch (germania) niste chestii pt e12. Strut bar fata / spate aluminiu, kit reparatie etriere fata, niste bucsi, etc

am platit banii in avans prin transfer bancar. Mi s-a spus de la raiffeisen ca transferul dureaza cam 3 zile. Si pana acuma, de atata amar de vreme, nu am primit marfa.

La mail nu raspunde nimeni si am incercat sa sun de vreo 2 ori si nu am putut sa ma inteleg cu nimeni acolo. Nu stiu germana si cica se pare ca nu stia nimeni engleza.

Bart, tu ziceai ca stii firma si ai mai comandat de la ei. Ai avut probleme??
bartro
QUOTE (Rares @ Feb 19 2008, 01:41 PM) *
Mda... Nu stiu de ce am luat o teapa de vreo 35o euroi. am comandat la firma Walloth und Nesch (germania) niste chestii pt e12. Strut bar fata / spate aluminiu, kit reparatie etriere fata, niste bucsi, etc

am platit banii in avans prin transfer bancar. Mi s-a spus de la raiffeisen ca transferul dureaza cam 3 zile. Si pana acuma, de atata amar de vreme, nu am primit marfa.

La mail nu raspunde nimeni si am incercat sa sun de vreo 2 ori si nu am putut sa ma inteleg cu nimeni acolo. Nu stiu germana si cica se pare ca nu stia nimeni engleza.

Bart, tu ziceai ca stii firma si ai mai comandat de la ei. Ai avut probleme??

Am cumparat de 2 ore parca de la iei, nu au fost probleme decat odata ca au uitat sa da traportatorul nr-ul meu de telefon. Pana la urma m-au gasit, si au livrat marfa. Mai stiu pe cineva care a mai luat piese de la iei, tot fara probleme. Eu zic sa fi insistent, dai fiecare zi cat un mail. Pana la urma trebuie se primesti un raspuns. Oricum, nu e frumos din partea lor.
Shark
Mai incearca eventual si cu un fax. In engleza si apoi si o traducere in germana cu babelfish sau google. In felul asta vei iesi mai in evidenta decat cu emailurile.
Rares
QUOTE (Shark @ Feb 21 2008, 12:07 AM) *
Mai incearca eventual si cu un fax. In engleza si apoi si o traducere in germana cu babelfish sau google. In felul asta vei iesi mai in evidenta decat cu emailurile.

S-a rezolvat, provizoriu, problema. AM primit mail de la ei in care isi cer scuze, dar ma informeaza ca anumite repere pe care le-am comandat nu le mai au in stoc (strut bars de aluminiu) si a trebuit sa imi modific comanda....

EDIT: Nu vroiam sa descurajez pe nimeni in ceea ce-i priveste pe cei de la Walloth. Sunt convins ca prelungirea asta a fost o problema care nu a depins de ei. Ei au sperat sa imi poate livra exact marfa comandata. Cand s-a vazut ca nu e posibil, m-au anuntat asa ca am schimbat doua repere din comanda veche si am pus o comanda noua (respectiv am comandat strut bar fata/spate de otel; sper sa nu fie mult mai grele decat cele de aluminiu).
Tytus
QUOTE (georgem @ Jan 18 2008, 11:18 PM) *
Si am pierdut prima repriza dintr-un meci din cupele europene cu Steaua pentru asta...

Nu ai specificat sportul, la ce disciplina te refereai? unsure.gif
Rares
In alta ordine de idei:
Imi merge netu` foarte prost de catava vreme incoace.... Atasez poze cu rezultatul unor internet speed tests:
io'sŪ
huh.gif
am testat si eu, e de 2 ori mai proasta ca la tine si nu ma mai vait sad.gif
Rares
QUOTE (io`s @ Feb 21 2008, 11:22 PM) *
huh.gif
am testat si eu, e de 2 ori mai proasta ca la tine si nu ma mai vait sad.gif

Pai da, dar acuma nu e nici la jumatate din cat ar trebui. Daca ai fi obisnuit cu 4 sau 5 MB/s sigur te-ai vaieta daca ti-ar scadea jub jumatate.
Nu ma plang ca merge incet. Ma plang ca nu merge cum ar trebui....
bartro
QUOTE (Rares @ Feb 21 2008, 11:06 PM) *
In alta ordine de idei:
Imi merge netu` foarte prost de catava vreme incoace.... Atasez poze cu rezultatul unor internet speed tests:

Rezultatul e foarte bun..
Rares
Nu stiu care va uitati la "in gura presei" pe antena 3.
Tocmai a zis Mirciulica ca:
Cel mai bine platit roman din lume "conduce bursa de la Londra, a doua din lume" si are salariu lunar de 400.000 (patru sute de mii) Euro pe luna.
Bravo lui.
Deci se poate...
Rares
QUOTE (bartro @ Feb 21 2008, 11:30 PM) *
Rezultatul e foarte bun..

Si-a mai revenit viteza la internet.... Acum merge aproape bine....
MH21TTN
Baieti, de mine ce sa mai zic.......
Am inceput munca la 17 ani, nici nu terminasem liceul, am continuat si cu facultatea muncind in acelasi timp, pe la 20 ani, am ajuns sa am salariul de 400euro net, plus drumurile platite cand mergeam la clienti, ajungeam pe luna cam la vreo 25-30mil (manager)
D-zeu m-a ajutat sa imi iau si eu un apartament, un teren (care si acum sta saracu neingradit), dupa care mi-am luat si eu pisicuta mea (BELLA)
Pana intr-o zi, vine mama la mine, si face: fata, mai lasa dracu munca asta ca ajungi 2-3 zile pe luna acasa, hai cu mine in Italia, ca m-a chemat soramea, cica mi-a gasit de lucru pe 4 luni, mergi macar in vacanta, sau poate iti gasesti ceva de munca.
Adevaru e ca o luasem razna cu munca, nu mai stiam de mine, nu ma mai intelegeam cu nima, nu dormeam noptile
SI MI-AM DAT DEMISIA
Alea 4 luni s-au facut deja 2 ani
Nu am reusit sa pun nimic deoparte, lucrez la o pizzerie in Roma, culmea, ghiciti ca ce. Sef de sala. Iau 1500 pe luna
Mi-am pus si frumusetea la vanzare, ca imi plange sufletu cand ma gandesc la ea
M-as intorce in tara, dar ce fac, pana imi gasesc ceva de lucru, duc foamea?
Help!
Ce sa fac?
Urasc tara asta si tot ce tine de ea.
Regret enorm ca am plecat din tara, imi vine sa ma sinucid.
Dati-mi si mie o parere

io'sŪ
CITAT(MH21TTN @ Mar 4 2008, 03:10 PM) *
.........
Dati-mi si mie o parere

sa faci exact ce-ti dicteaza inima.... gandeste-te ft bine inainte
florin83
QUOTE (MH21TTN @ Mar 4 2008, 03:10 PM) *
Dati-mi si mie o parere

QUOTE (io`s @ Mar 4 2008, 11:11 PM) *
sa faci exact ce-ti dicteaza inima.... gandeste-te ft bine inainte

wacko.gif
TiL
Cred ca n-ar fi prea greu sa gasesti de lucru in tara, mai ales ca, din ce vad, esti o fire ambitioasa. Salariile au crescut (ca si cheltuielile dealtfel) se apropie cat de cat de cele de afara. Problema e ca ai tendinta sa te pierzi in serviciul tau, mai da-l dracu', 8 ore pe zi sunt suficiente... dar e greu sa ai un serviciu bun care sa-ti manance doar 8 ore sad.gif
Cum spunea io`s, urmeaza-ti instinctul, lasa ratiunea la o parte. La urma urmei, in viata e mai important sa fii fericit decat bogat. Nu stiu cat o sa mai cred in vorba asta, dar perseverez.
enculescusorin
CITAT(MH21TTN @ Mar 4 2008, 03:10 PM) *
Baieti, de mine ce sa mai zic.......
Am inceput munca la 17 ani, nici nu terminasem liceul, am continuat si cu facultatea muncind in acelasi timp, pe la 20 ani, am ajuns sa am salariul de 400euro net, plus drumurile platite cand mergeam la clienti, ajungeam pe luna cam la vreo 25-30mil (manager)
D-zeu m-a ajutat sa imi iau si eu un apartament, un teren (care si acum sta saracu neingradit), dupa care mi-am luat si eu pisicuta mea (BELLA)
Pana intr-o zi, vine mama la mine, si face: fata, mai lasa dracu munca asta ca ajungi 2-3 zile pe luna acasa, hai cu mine in Italia, ca m-a chemat soramea, cica mi-a gasit de lucru pe 4 luni, mergi macar in vacanta, sau poate iti gasesti ceva de munca.
Adevaru e ca o luasem razna cu munca, nu mai stiam de mine, nu ma mai intelegeam cu nima, nu dormeam noptile
SI MI-AM DAT DEMISIA
Alea 4 luni s-au facut deja 2 ani
Nu am reusit sa pun nimic deoparte, lucrez la o pizzerie in Roma, culmea, ghiciti ca ce. Sef de sala. Iau 1500 pe luna
Mi-am pus si frumusetea la vanzare, ca imi plange sufletu cand ma gandesc la ea
M-as intorce in tara, dar ce fac, pana imi gasesc ceva de lucru, duc foamea?
Help!
Ce sa fac?
Urasc tara asta si tot ce tine de ea.
Dati-mi si mie o parere

Pai totul depinde de tine,cat de mult iti place sau cat de mult o sa-ti mai placa pe acolo, eu personal am preferat varianta cea mai saraca...adica sa castig mai putin din punct de vedere material aici, dar sa fiu aproape de prieteni, rude, sa fiu aproape de locul unde m-am nascut, daca visezi tot timpul sa castigi din ce in ce mai mult...la un moment dat te concentrezi numai pe chestia asta...si te schimbi...in bine sau in rau...iar daca te intorci in RO ma gandesc ca daca ai lucrat ca manager nu o sa-ti fie chiar atit de greu sa-ti gasesti un job bunicel....totusi nu e nici la noi cum e prin tranznistria,moldova,macedonia,bosnia...etc

INTERCEPTOR
eu tot trist.sad.gif(
MH21TTN
Baieti, saru mana pentru sfaturi.
Cred ca aveti dreptate
M-am hotarat,, IN AUGUST VIN ACASA
Iar cu ocazia asta vreau sa ma inscriu si in club (am vazut un topic)
Am vrut s-o fac in timp ce citeam topicul, dar m-am gandit bine, sunt la mama dracu-n praznic, si daca e sa particip la vreo intalnire cred ca si mor cand ma voi trezi ca sunt departe.
Asa ca promisiunea mea e: atunci cand ajung in tara ma voi "INFILTRA" mai mult in BMWZONE si tot ce tine de el.
Ahhh, abia astept......
Mersi inca odata pentru sfaturi, iar pentru situatia asta in care sunt ar trebui sa-i dau omor mamei, ca ea m-a sacait la creieri, iar dupa doua luni, a pus palma in cur si a sterso la iubirea ei, ca nu mai putea, iar eu.......... dupa cum bine stiti.
PP all
INTERCEPTOR
eu am fost in franta si in italia.am muncit acolo pe bani de 5 6 ori mai mult ca aici .nu am rezistat mai mult de 3 luni si 6 luni in italia.nu vreau sa mai plec nici pe 2000 euro de aici .cum a zis si sefu mai bine muncesc pe varianta mai saraca .dar macar ma simt bine am prieteni familia aproape toti bani din lume nu ilocuiesc astea. nu i valabil pt toti.
si nu tre s ate inscri in nici un club despre ce vb acolo .esti user aici esti inscris aici .nu trebuie nici o inscriere deocamdata.
poate in alta parte alt club.dar la bmw zone tongue.gifP esti de mult inscris si esti de mult membru si parte din noi.daca vrei in alta parte asta e alta chestie:P

nu ti vinde pisica .vino cu ea.aici .dupa ce ti expira numerele o vinzi si mai scoti din bani.
MH21TTN
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 6 2008, 04:54 PM) *
eu am fost in franta si in italia.am muncit acolo pe bani de 5 6 ori mai mult ca aici .nu am rezistat mai mult de 3 luni si 6 luni in italia.nu vreau sa mai plec nici pe 2000 euro de aici .cum a zis si sefu mai bine muncesc pe varianta mai saraca .dar macar ma simt bine am prieteni familia aproape toti bani din lume nu ilocuiesc astea. nu i valabil pt toti.
si nu tre s ate inscri in nici un club despre ce vb acolo .esti user aici esti inscris aici .nu trebuie nici o inscriere deocamdata.
poate in alta parte alt club.dar la bmw zone tongue.gifP esti de mult inscris si esti de mult membru si parte din noi.daca vrei in alta parte asta e alta chestie:P

nu ti vinde pisica .vino cu ea.aici .dupa ce ti expira numerele o vinzi si mai scoti din bani.

sml (1).gif
sml (1).gif
lnr (13).gif
sml (1).gif

DAR ESTE INMATRICULATA
am luat-o din tara cand a fost sa fie
tocmai de aia, cred ca voi mai baga ceva banutzi in ea ca sufera, nu am mai avut grija de ea atata timp
o fac boboc cand ajung acasa
saru mana biggrin.gif
INTERCEPTOR
a cu atat mai bine.am crezut ca o ai acolo in italia.
enculescusorin
CITAT(MH21TTN @ Mar 6 2008, 05:01 PM) *
sml (1).gif
sml (1).gif
lnr (13).gif
sml (1).gif

DAR ESTE INMATRICULATA
am luat-o din tara cand a fost sa fie
tocmai de aia, cred ca voi mai baga ceva banutzi in ea ca sufera, nu am mai avut grija de ea atata timp
o fac boboc cand ajung acasa
saru mana biggrin.gif

na,atunci mai am eu 2-3 prieteni cu bmw-uri...cu tine ne facem 4 si ne facem club si la severin,sa avem si noi cu cine sa ne intalnim, ca in severin nici macar 5 % din propietari nu-si cunosc masinile si nu-s pasionati de bmw...pentru majoritatea bmw reprezinta o masina de "fenta"...
MH21TTN
QUOTE (sierra1771 @ Mar 6 2008, 11:32 PM) *
na,atunci mai am eu 2-3 prieteni cu bmw-uri...cu tine ne facem 4 si ne facem club si la severin,sa avem si noi cu cine sa ne intalnim, ca in severin nici macar 5 % din propietari nu-si cunosc masinile si nu-s pasionati de bmw...pentru majoritatea bmw reprezinta o masina de "fenta"...

Ai dreptate sierra, am si eu cunoscuti (ca prieteni nu pot sa le zic), aparte ca nu au habar ce inseamna sa ai un bmw, nici macar nu sunt in stare sa-l conduca, nu mai vorbesc de felul in care se comporta cu ele.
Nu stiu frate, eu de cand am masina am tinut la ea ca la o bijuterie, nu a existat sa bata ceva si sa nu imi pese, in minutul 2 eram la mecanic, chiar daca eram in pana de bani, faceam pe dracu-n 4.
Tocmai de aia mi se rupea sufletul ca tre s-o dau, pt ca stiu ce am.
Dar acum ca vin acasa se va schimba treaba.
Abia astept
Ne vedem la Severin!!!!!!!!!!!!!
Mihai_AMD
no.gif sad.gif uffff..nush cu ce sa incep..zilele astea ma chemat un tovaras pe la el care avea un e12 de germania,adus in tara prin 98,cu care a mers pe aici vreo 2-3 ani.de cativa ani masina era parasita in gradina si soarta a facut ca nu am avut niciodata timp sa ma duc sa o desfac mereu amanam.si zilele treucte ma sunat ca sa vin sa imi iau fugitiv asa ce vreau de pe ea ca a 2a zi a vb sa o duc la remat.efectiv era completa masina si in ce stare nu va mia zic sad.gif .in cele 2-3 ore cat am stat pe acolo am luat discurile fata,care erau efectiv noi!!!,placutele la fel,rulmentii fata,saboti si alte maruntaie.motoru la oprit omu.mam ofticat ca nu mia zis ca o duce la remat ca as fi,luato cu tot acasa.dar nu se mia putea face nimic,deje vorbise cu cineva de acolo sa vina sa io ia de acasa,sta la cateva sute de metri de remat.si a 2a zi mam dus si am vazuto la remat,cu plafonu taiat,rasturnata,cu geamurile zobite,interior,bord usi si ce mai are o masina pe ea.am incercat sa vb cu sefu de acolo sa no incarce dar..era tigan si nu aveai cu cine sa te intelegi,ma refuzat.macar de ma mia lasa sa iau maruntaie de la ea,le as fi platit si triplu la pret de fier.dupa 2-3 ore a incarcat-o,stateam la poarta rematului si priveam cand niste minti care nu stiu decat bani duceau spre topit o masina cu atatea piese pe ea,fara sa stie ca cineva are nevoie de ele...asta e,si acu mor cand imi aduc aminte..o parte din vina o dau si tovarsaului meu care nu ma anuntat ca apus ultimatum masinii si o da la fier.dar el mia zis ca ma stia ca sunt strans cu banii de la masina mea daia nu mia zis.ce sa mai..si ca sa imi mai fac sange rau iar..avea amortizoare beton,fete de usi bej,scunele erau cam rupte,ceasuri super,geamuri verzi,parbrizul era crapat,faruri,masca super,un stop lam mai apucat si eu,ia ramas puntea de m20 pe ea,omu a oprit decat motoru,a ramas cutia,posibil in 5 era 81 masina,punte spate toata etc:( sad.gif ..........poate a fost si greseala mea ca de atatia ani nu mam strans odata sa ma duc sai pun cateva milioane in mana so iau,am tot amanat.apropo,el a luat 470ron pe ea sad.gif .macar de acum incolo mam invatat,pe unde oi mia vede cate o epava,si mia stiu ceva pe aici pe la mine,sunt pe ea.am in plan un e28 518 acum,sper pana la vara sal iau,o da ieftina,tot neinmatric
MeHigh
de 2 zile ma doare o masea pe partea stanga de-mi vine sa ma dau cu capul de asfalt. azi ma duc la dentist, poate imi scoate nervul sa scap de chin macar. Nu sunt bun de nimic in starea asta.
Rares
Azi am avut si eu o revelatie si rezultatul e frustrant pt mine.
In ultima vreme am inceput sa imi caut diverse chestii. Culmea e ca le-am si gasit (majoritatea pe ebay) si tot timpul se gaseste cineva care e dispus sa ofere mai mult decat mine. E vorba de spoiler motorsport e12, telescoape noi spate E12, caseta servo completa, etc.
Faza e ca incepe sa fie foarte enervant faptul ca acuma, cand in sfarsit mi-am gasit jenti care sa mearga ok pe masina si mai trebuie sa iau cauciucuri.. acuma trebe alti bani si pentru grup autoblocant de e12, si caseta servo, si spoiler s.a.m.d.
Ce n-as da sa pun mana pe vreo 1000 sau 1500 de euro pe care sa ii investesc. Sa iau TOT ce am nevoie la masina, sa ii trag un vopsit si apoi sa imi trebuiasca doar bani de benzina si maruntisuri...
Si, daca ma gandesc mai bine, cred ca toti suntem in aceeasi oala. Sunt sigur ca toata lumea vrea sa isi cumpere ceva la masina.. si nu e vorba de ceva de care depinde buna functionare a masinii. E ceva ce pur si simplu vrei sa iei, fiindca asa ti s-a pus pata. Si dupa ce iei acel "ceva" ti se mai intinde putin ranjetul catre urechi...

enculescusorin
CITAT(Rares @ Mar 17 2008, 04:02 PM) *
Azi am avut si eu o revelatie si rezultatul e frustrant pt mine.
In ultima vreme am inceput sa imi caut diverse chestii. Culmea e ca le-am si gasit (majoritatea pe ebay) si tot timpul se gaseste cineva care e dispus sa ofere mai mult decat mine. E vorba de spoiler motorsport e12, telescoape noi spate E12, caseta servo completa, etc.
Faza e ca incepe sa fie foarte enervant faptul ca acuma, cand in sfarsit mi-am gasit jenti care sa mearga ok pe masina si mai trebuie sa iau cauciucuri.. acuma trebe alti bani si pentru grup autoblocant de e12, si caseta servo, si spoiler s.a.m.d.
Ce n-as da sa pun mana pe vreo 1000 sau 1500 de euro pe care sa ii investesc. Sa iau TOT ce am nevoie la masina, sa ii trag un vopsit si apoi sa imi trebuiasca doar bani de benzina si maruntisuri...
Si, daca ma gandesc mai bine, cred ca toti suntem in aceeasi oala. Sunt sigur ca toata lumea vrea sa isi cumpere ceva la masina.. si nu e vorba de ceva de care depinde buna functionare a masinii. E ceva ce pur si simplu vrei sa iei, fiindca asa ti s-a pus pata. Si dupa ce iei acel "ceva" ti se mai intinde putin ranjetul catre urechi...

Cred ca inca nu ti-ai dat seama inca...la masinile astea nici o data nu o sa fie doar bani de benzina si maruntisuri...mai tot timpul apare dorinta de a mai schimba ceva...adica de a arunca banii....da asta e...daca n-am avea pasiune pentru masini...atunci pentru ce...pentru genti,pantofi,rochii... happy (24).gif
Mihai_AMD
da,asa e.uite exemplul meu,cand am tras e12 pe dreapta pt reparatie acu apr un an,nefiind nici cu buzunaru full,am zis lasa frate fac strictu necesar sa o scot pe sosea apoi ii pun eu si climatronic( biggrin.gif vorba vine)..pai de unde,am lasat alte PRIORITATI deoparte si miam luat geamuri el,jante,servodirectie,faruri cu lupa si cate si cate "imbunatatiri" zic eu,cand eu nu aveam curele si filtre si lichidele necesare..acu slava domnului am tot nou ce am vrut la ea,si chiar daca o sa o scot pe drum cat mai curand,vb lui sierra,intotdeauna o sa fie ceva de facut.deja ma gandesc la alte accesorii pt motor si interior,bine nu neoane si bilute,ceva strut bar-uri sau o alarma zdravana.si asa suntem toti,cel putin noi pasoinatii ca sunt si baieti"pasionati " de bmw,care il cumpara taticu si el nu stie decat sa ii faca plinu si sa isi plimbe consoarta,ce mor eu pe martalogii astia,nu isi ia bmw de placere,din pasiune,isi ia ca sa se uite fetele la el,si de aici e vb aia,daca f___ 100 de femei,nu le f___ el ci masina.
da,sunt si baieti cu bani multi care,tot respectu,stiu sa isi tuneze elegant si cu stil masina,nu neaparat bmw.pacat ca nu am camera ca sa va arat ce stiu baietii de la mine din oras sa puna la masinile lor,si bmw-uri unele,luate din banii lu tati-beculete la stropgeli(la un e46),capace cu spinere(la o pisica) sau doua dungi albe pe un peugeot 407.eu ias spanzura pe astia,dar e legea aspra laugh.gif
ionusunt
sa vii atunci la bucuresti sa vezi cum se tiganesc ferrari lamborghini si aston martin mellow.gif
un exemplu este ferrariul alb 460 cu jante cromate de 50 de mii de inchi de gangster din harlem (ala le-ar pune pe caddilac oricum tongue.gif )
ca sa nu mai zic ca la dacii sunt campioni ....am vazut azi una care avea in loc de eleron un fel de tzeava de gaz indoita in forma de eleron..cam cum are carutul de la supermarket maneru de care il impingi laugh.gif
sorry de atata off da nu ma puteam abtine tongue.gif
Rares
Ceea ce urmeaza sa "zic" e mai degraba o ne-problema sau ceva asemanator.
Acuma m-am intors de la spalatorie. Interior-exterior.
In spatele meu, la coada, unul cu un Logan si altul cu un Peugeot 307. Amandoi cam intre 40 si 45 de ani.
Eu eram afara, ma uitam la angajat cum da cu aspiratorul, etc. Cand s-a trecut la spalarea propriu zisa a masinii mele, aia doi de afara si-au facut "curaj" si m-au abordat. Nu se cunosteau intre ei. Mi-au pus o gramada de intrebari: din ce an, ce motor, cat consuma, vopseaua daca ii originala, daca merge dezaburirea, daca am schimbat interiorul (scaune, etc.), cate viteze are automata (nu auzise nici unul de automate cu 3 trepte), cat ulei consuma, daca are servo frana si/sau directie, ce taxe platesc pe ea... etc. Unul dintre ei chiar s-a aplecat (a pus mana jos sa se sprijine in ditamai jegul) si s-a uitat sub ea. Cand m-au intrebat ce nu merge la masina nu le-a venit sa creada cand le-am zis ca doar oglinzile nu functioneaza (atunci au aflat, mirati, ca is oglinzi electrice).
Deci exact asa a decurs toata discutia ca si cum ar fi vrut sa o cumpere. Erau foarte entuziasmati. Unul dintre ei chiar mi-a dat numarul de telefon si numele si mi-a zis ca daca vreau sa o vand sa il sun. E al doilea saptamana asta care ma abordeaza pe strada. Acum cateva zile, ajunsesem la serviciu si cand ma dau jos din masina ma opreste unul tot asa, pe la vreo 30 de ani, si ma intreaba daca nu o vand. Asta de zilele trecute mi-a zis direct ca imi da 3.000 euro pe ea, numai dupa cum a vazut-o. Adica nu a intrebat ce probleme are, varsta, consum, etc. Nimic.
Normal ca nu o sa o vand. Cei 3.000 de euro nu se compara deloc cu senzatia si satisfactia pe care le simt cand ma opreste asa lumea pe strada si cand vad ca nu le vine sa creada ca o masina care are aproape 30 de ani poate sa arate atata de bine.
Sper sa nu o luati ca ma laud sau ceva de genul asta... Astea sunt chiar chestii reale care mi s-au intamplat. Sa nu va zic cat de bucuros sunt cand, la semafoare, imi arata soferii de langa mine si unii pietoni semne de apreciere vis-a-vis de masina.
Singurul lucru de care imi pare rau e ca inca nu am bani sa imi iau cauciucuri pt BBS-urile alea de 17". Daca aveam si jentile alea pe masina, arata ca o adevarat bijuterie. Sper sa iau cauciucuri cat de curand si sa ii trag o vopsire generala, sa nu mai am aripile alea negre.
Sunt foarte entuziasmat. Sper sa aveti toti o zi la fel de placuta ca a mea...
George77
Eu sunt revoltat si furios la maxim de ceea ce se intampla in Romania,Cred ca tara asta nu mai are scapare ,citesc articole din ziare pe internet si nu imi vine sa cred,pot incepe su faptul ca vor sa desfinteze Gradina Zoologica ca sa isi construiasca nenorocitii aia case pe locul acela ,s-a umplut ce vile pe acolo si probabil ca le miroase urat ,Alt exemplu este cu doi avocati cunoscuti pt tunurile lor care cica reprezentau pe una din canada ,s-au prezentat cu copii ,nici un act nu era original ca cica ar trebui sa i se retrocedeze nustiu ce unde sunt acum locuinte ,au proces cu primaria ,Primaria nu se prezinta la proces si ute asa castiga aia procesul cu niste hartii care nu valoreaza nimic,clar ca probabil si "Primaria" a avut ceva la afacerea asta ,ma gandesc la oamenii aia care o sa ramana fara case si la aia care au mai furat nu stiu cate milioane de Euro asa.Alt caz care m-a dat pe spate s-a intamplat Joi cand o studenta a fost lovita pe trecerea de pietoni de la muzeul satului de o masina a unei afaceriste care se pare ca are leg cu prim ministrul,e, vaca asta a omorat o fata de 20 de ani ,politia ara acolo dar doar pt a dirija circulatia ca urma sa treaca coloana ofociala a lui nea Tarice, fata a stat acolo si a murit ca un caine horcaind pe jos si nimeni nu a facut nimic ,salvarea sau cine dracu a venit dupa 20 minute ,politaii au mutat masina de la locul accidentului fara ca o echipa sa vina si sa investigheze ,normal ca dupa aia usor sa se spuna ca de fapt nu a lovit-o pe trecerea de pietoni ,bineinteles ca asta va scapa bazma curat ca si aia a lui Paunescu.Ah imi vine sa URLU de nervi.Fratilor daca puteti plecati nene din jungla aia de acolo.Dupa parerea mea Romania nu mai are scapare cu nenorocitii astia de la conducere de care nu vom scapa ca normal urmeaza copiilor sa conduca si tot asa si sa fure pana o sa nenoroceasca tot.
io'sŪ
incercam, cat putem, nu vezi ca americanii astia nu ne mai scot vizele... si nici nu ne dau tongue.gif

o pasarica mi-a zis ceva biggrin.gif... ca cica de la 1 ian 2009 ......... am sa plec dreaq ca m-am saturat biggrin.gif sa vedem wink.gif
TiL
QUOTE (Rares @ Mar 29 2008, 06:10 PM) *
Ceea ce urmeaza sa "zic" e mai degraba o ne-problema sau ceva asemanator
.......

Am mai patit si eu sa se mire lumea de masina mea, dar de cele mai multe ori i-am considerat naivi pe cei ce se minunau, pentru ca stiu ca totusi masina mea a incasat o lovitura, vopseaua nu-i originala etc.
Dar un E12 bine pastrat impune respect si admiratie, poti spune ca e masina perfecta. Stil, dimensiuni, confort etc
bartro
QUOTE (TiL @ Mar 29 2008, 11:42 PM) *
Am mai patit si eu sa se mire lumea de masina mea, dar de cele mai multe ori i-am considerat naivi pe cei ce se minunau, pentru ca stiu ca totusi masina mea a incasat o lovitura, vopseaua nu-i originala etc.
Dar un E12 bine pastrat impune respect si admiratie, poti spune ca e masina perfecta. Stil, dimensiuni, confort etc

La 2002 erau cam 2 categorie, unul cu intrebare daca e de vanzare si alta daca masina e adevarat BMW sau am pus eu embleme..
io'sŪ
CITAT(bartro @ Mar 30 2008, 12:42 AM) *
La 2002 erau cam 2 categorie, unul cu intrebare daca e de vanzare si alta daca masina e adevarat BMW sau am pus eu embleme..

ce tare e asta laugh.gif iti dai seamna ce cunoscatori erau uoamenii biggrin.gif
TiL
Sincer, acum cativa ani (vreo 5) si eu as fi intrebat daca-s la misto ... cha (40).gif
Sportivu
Ca tot e topic de probleme personale, ma gandeam sa impartasesc cu voi putin din colica mea renala dry.gif ce ma chinuie cam de aproape 2 saptamani. Este vorba de pietricele la rinichi, iar durerea in timpul crizei este comparabila (cica) cu cea a nasterii la femei. Momentan trag tare cu bere (fara alcool, ce-o drept) poate am noroc sa elimin cariera fara sa ajung pe mana "macelarilor" din spitalele noastre. A mai avut cineva probleme de genul asta?

PS: Totusi durerile astea m-au facut sa gandesc mai limpede, as zice eu: ma bate un gand sa vand opelul astra de zi cu zi (cu km putini si ceva dotari) sa mai pun ce mai am la ciorap, cu ce-oi mai strange...si sa iau un E46 (coupe m-ar tenta)
bartro
QUOTE (Sportivu @ Mar 30 2008, 01:52 PM) *
Ca tot e topic de probleme personale, ma gandeam sa impartasesc cu voi putin din colica mea renala dry.gif ce ma chinuie cam de aproape 2 saptamani. Este vorba de pietricele la rinichi, iar durerea in timpul crizei este comparabila (cica) cu cea a nasterii la femei. Momentan trag tare cu bere (fara alcool, ce-o drept) poate am noroc sa elimin cariera fara sa ajung pe mana "macelarilor" din spitalele noastre. A mai avut cineva probleme de genul asta?

PS: Totusi durerile astea m-au facut sa gandesc mai limpede, as zice eu: ma bate un gand sa vand opelul astra de zi cu zi (cu km putini si ceva dotari) sa mai pun ce mai am la ciorap, cu ce-oi mai strange...si sa iau un E46 (coupe m-ar tenta)

Nasol cu pietre. Am vazut recent pe teve o reclama pentru un medicament care cica disturge pietre si scap fara interventie medicala. N-am retinut numele produsului, poate te interesezi la o farmacie.
Sportivu
Da! Rowatinex se numeste, e foarte bun, il recomand! eu il iau de o saptamana si astazi si-a demonstrat capacitatile: am eliminat azi, o intreaga cariera de pietre, si-s tare fericit, ca nu mai ajung la spital biggrin.gif + ca am facut presiune cu bere, ca sa iasa odata.
TiL
Ai grija, cu tot entuziasmul sa nu iei supradoza de Rowatinex, poate infunzi injectia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.