Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ionut
Lasa ma Tudore, numai fi trist. Tu sa fii sanatos, ca de restul se ocupa destinul..... cool.gif
butcky
Am ramas fara cele 700 minute incluse din abonamentul la Vodafone sad (5).gif sad (5).gif sad (5).gif Nu stiu ce-o sa fac, ca nu pot sa ma abtin din vorbit sad.gif
INTERCEPTOR
pai prieteni asa sunt invidiosi .asa mi au zis si mie cand am luat interceptorul ti ai luat cazan cazan si radeau .am tacut
si cand a aparut masina dupa 2 ani sau linistit si acuma se uita in sus cand la zic ca sunt niste terminati psihic.deci lasa preteni ca de aia sunt ei sa te enerveze.nu mai pune la suflet.vinde una din ele si fa o pe ceaalalta sa fie bobocel sa nu mai rada de tine si de masinile tale.buci si eu am uitat telefonu azi la o firma si plangeam dupa el .oana la urma am sunat au raspuns i mi au spus ca este tel acolo.si pana maine nu pot sa il am inapoi.sunt la fel de trist.si sunt trist ca nu termin odata masinile astea
iulian325
scos ghipsul
singur
o sapt mai devreme
mana 70/100 nefunctionala
xox
Maine directia radiografie sa crezi tu ca scapi fara. ph34r.gif
iulian325
never
iron man
sudat in argon laugh.gif
INTERCEPTOR
mica intamplare duminica ora 19 aprox.acasa la frate miu cobor jos sa vin home si ma roaga sa pun o melodie sa dau bassu un pic mai tare.am dat vreo 10 20 secunde
am dat incet si apare garcea si subalternul sau pe jos.vine la geam eu dadeam cu spatele sa ies sa plec de acolo ,si mi zice te rog frumos da si tu muzica mai incet ca se aude de la colt .coltul la 10 16 metri.asa in gluma zambesc si zic ok .dar cand ma duc mai incolo iar o dau tare .zambeste si el.ce vad la coltul despre care zicea el
vreo 10 15 ciori care injurau de mama focului si radeau si urlau ca in gura de sarpe uni la 1 metru de alti .si mestecau seminte.imi venea sa ma intorc sa il calc pe omul faradelegii.ieri nu a fost prima oara cand ma simt facut de aceasta tara si de aceasta institute mai josnic decat tiganii.macar de erau niste tigani civilizati adevarati.am ajuns mai rau decat drogati:( doamne mereu ma uimeste aceasta tara
Mihai_AMD
Florine si asta e doar unu din miile de discriminari facute de gabori,ca de tigani nu se ia si noua astia romanii orice lucru e deja un ditamai faptu comis.chiar la mine in oras prin iunie cand era e12-ele in ultimele lui zile de viata recunosc imi rasufla evacuarea pe la jumate si facea un zgomot infernal.am trecut pe lg gabori,am fost la peco si inapoi mau pandit si mau oprit nici una nici doua,nici cum il cheama nici *****-e in **ra gata ca "AMD-ule talonu ramane la mine pana iti faci toba" ,si zic "domnu Zegrea (asa il cheama) acum 2 ore am bagat la cineva in curte si am atins de cuiul de la poarta si am gaurito,amine o fac,nici mie numi place sa faca ca tractoru" ,macar de era un sunet misto.nu,nimi,adu talonu.in momentul urmator trece o cioara de aici din oras,cu un amarat de golf 3 diesel care de cativa ani asa stiu masina aia fara toba si care face zgomot de 14mi de ori mai tare ca la mine,efectiv asurzitor.trece si cu mult peste 50km limita in oras pe lg noi,cred k avea suta ,saluta pe gabori si i zic lu asta "domnu zegrea da asta ce mai e ,avion?" la care el zambind "da ce vrei sai repar eu toba?" bineinteles k nu iam dat talonu,i lam aratat de la mine din mana ca il am dar nul dau la oricine nici macar nu stiu cu cine stau de vorba ca nu sa prezentat
Apple
Era sa ma lase masinuta in drum... Nu mai incerc nimic pana dimineata dar ma intristez... Ce dracu are? si kit de ambreiaj si cutie noi... povestea aici... http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=3795

Nu mai am somn... innebunesc... iar...
M-ajuta cineva? sunt mort fara masina... sad.gif
INTERCEPTOR
incep sa innebunesc in trafic in bucuresti.eu sunt sofer la firma aic cu jante si cauciuce.si merg zilnic prin oras si fac zeci de km.si nu mai am rabdare la semafoare .imi vine sa i imping pe toti .azi am stat la colentina la ceas 20 de minute pe loc:((
io'sŪ
si o sa fie din ce in ce mai rau ... din pacate sad.gif
81DMC77
Cred ca innebunesc si eu si o sa incep sa bat pe cineva. Cat timp a avut sotia mea Corsa, in fiecare zi aparea acasa cu cate o lovitura de portiera in vopseaua masinii. Tin sa mentionez ca se intampla in parcarea spitalului in care lucreaza. Acum nu numai ca i-a zgariat-o, dar i-a si indoit aripa fata stanga la BMW-ul proaspat luat. De aflu cine a fost, vai de mama lui evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif
Mihai_AMD
Sunt asa trist sad.gif(( !!!Cu cateva saptamani in urma am dat un anunt cum ca am un tovaras care are un e34 in stare suuper doar ca e putin atins in fata,prilej cu care im luat farurile smiley pt e12 meu.masina,cea din poze,a avut nr de deutsch si iau expirat.in fine.ar fi dato si cu totul la 30 mil zicea acu 2 luni.intre timp,cand vb cu el ma tot vaitam ca sunt in lucru cu e12-ele(care acu e aproape gata de luat de la mecanic smile.gif ) si ma vaitam la el ca nu prea am bani sal termin.el intre timp,nush ce prob a avut si a dat e34 unui tip din buc cu ..... 15milioane !!! wallbash.gif .mia zis de asta a 2a zi si am simtit ca mor in telefon si eu si tata.ma zic de ce nu miai zis ma ca il luam eu la 15mil,faceam ce faceam si tio luam eu.a zis ca de,ma stia inglotat cu e12-ele si nu mia mai zis.masina era full,'92.520i 24v.vb lu tata de o luam sa stau vara in ea la umbra si tot merita 15mil .asta e.sad.gif.mai ales ca imi placea masina de cand mergea si am mers o gramada eu cu ea..
TiL
UAU! ce pomana...
CRM112
prin amabilitatea primariei ......................... sau cine este de vina ca exista acolo asa ceva, am luat aseara un cataroi (mare) de piatra cubica fix cu roata.
Din singura masina care mergea drept cand luam mana de pe volan, acum nu mai am nici una.
Din singura masina cu 4 jante& 4 cauciucuri perfecte, acum nu mai am nici una.
In schimb, am un cauciuc bun de aruncat la gunoi (o galma ovala cu diametrul mare de cam 15-20 cm).
Pe langa asta, am o pana de un milion dat pe indreptarea si cosmetizarea jantei.
On top of it all, am nevoie de 2-4 cauciucuri identice de iarna. annoyed_h4h.gif
brown.shark
QUOTE (CRM112 @ Oct 12 2007, 01:49 PM) *
prin amabilitatea primariei ......................... sau cine este de vina ca exista acolo asa ceva, am luat aseara un cataroi (mare) de piatra cubica fix cu roata.
Din singura masina care mergea drept cand luam mana de pe volan, acum nu mai am nici una.
Din singura masina cu 4 jante& 4 cauciucuri perfecte, acum nu mai am nici una.
In schimb, am un cauciuc bun de aruncat la gunoi (o galma ovala cu diametrul mare de cam 15-20 cm).
Pe langa asta, am o pana de un milion dat pe indreptarea si cosmetizarea jantei.
On top of it all, am nevoie de 2-4 cauciucuri identice de iarna. annoyed_h4h.gif

condoleante !! care janta ai lovit-o ? da-mi poze poate le cumpar asa cum sint fara sa le repari . de ce nu faceti oameni buni poze cu locul , cu avaria , cu patra / groapa / canalul si apoi sa dati primaria in judecata...sintem in EU...
bartro
QUOTE (brown.shark @ Oct 12 2007, 06:48 PM) *
condoleante !! care janta ai lovit-o ? da-mi poze poate le cumpar asa cum sint fara sa le repari . de ce nu faceti oameni buni poze cu locul , cu avaria , cu patra / groapa / canalul si apoi sa dati primaria in judecata...sintem in EU...

Cate poze ar fi rolleyes.gif
Dar de fapt asa trebuie procedat.
CRM112
spuneti bine cu pozele si asa as fi procedat, numai ca la modul general nu am cu ce sa le fac, si in plus este ceva alergatura, iar in situatia de aseara ar fi cam complicat oricum, pentru ca nu prea aveam ce cauta pe acolo cu masina...cred.

am fost astazi primul lucru sa indrept janta si a iesit ok; nu ma asteptam sa se poata indrepta, arcul de cerc dintre 2 spite, din 5 devenind in mare drept, iar in mijloc putin indoit si in exterior. Pana acum am dat 95 ron mad.gif si trebuie sa gasesc urgent 2 cauciucuri de iarna noi wallbash.gif cum erau si ăla

Cauciucul pereche il pun in schimb la rezerva la beemer - unde am un cauciuc slick (in sensul naspa )
INTERCEPTOR
daca vrei cauciucuri d eiarna au ceva pot s ate ajut .doar sa mi zici marimea.fiecare cu ale lui
am tot incercat apun luneta la cs u si nu am reusit m asimt frustrat oarecum.desi nu cred ca ar trebui ca e prima oara in viat acand am icnercat sa pun o luneta.acuma sunt trist ca masina sta sub plastic si nu pot sa fac nimic la ea.ca e si frig rau.ma doare sufletu cnd stiu ca cealalta sta in ploaie la vopsitor acasa.doamne ce soarta trista am
e urat rau sa nu ti ajunga bani sa faci ce ti lace sau doresti.dar mai urat decat sa fi bolnav sau s ate nasti cu cine stie handicap nu cred ca se poate.asa ca ma mai enervez cate un pic si incerc sa ma dreg singur lasa ca se face lasa ca o sa dai datoriile lasa ca o sa nu stiu ce .numai lasa zic,
316i
Aaaaa, si cand am vrut sa-ti explic cum sa pui luneta ai sarit repede ca stii tu maine bine. dry.gif
INTERCEPTOR
bai nene fiecae face in felul lui.eu fac cum scrie in carte nu cum le pui tu sau altu .ca nu am experienta este altceva
.si nu cum se aseaza chederul pe masina se bate se face nu stiu ce tampenii de la ei.eu asa vreau sa il pun cum scrie in carte
butcky
M-am saturat de mizeria din jurul blocului sad.gif
Au facut trasee ca sa traga toate cablurile prin pamant si au uitat sa vina sa faca curat dry.gif Trebuie sa-mi spal catelul de 3 ori pe zi cand vine de afara sad.gif
io'sŪ
ce te mira, doar traim in rromania tongue.gif
Mihai_AMD
QUOTE (io`s @ Oct 15 2007, 03:22 PM) *
ce te mira, doar traim in rromania tongue.gif

...si asta ne ocupa tot timpul laugh.gif
Vinti
Sa va spun si problema mea personala mad.gif

In urma cu 5 ani imediat dupa ce am terminat stagiul militar m-am angajat in MApN la o unitate militara langa Buc. ma tentat salariul 550 ron era ceva acum 5 ani iar salariile in "civilie" erau in jurul sumei de 300 - 400 ron.
Eram angajat pe functia de centralist telefonic [ adica stateam degeaba ], mai lucram si 24/48 ce mai era super, odata cu trecerea timpului salariul a crescut ajungand sa am in luna mai 2007 1300 ron.
Prin luna februarie iau in primire de la coleg care a plecat la pompieri diferite lucruri.
Problema a aparut in luna iulie 2007, m-am dus la bancomat sa scot salariul si cand dau la interogare sold vad 1000 ron, intreb la unitate de ce am luat atat si imi zic ca imi opreste garantie pentru ca am gestiune si nu se mai da un spor pe care il luam pana atunci, mentionez ca salariul meu este de 660 ron + 450 ron norma de hrana [ in loc de bonuri de masa ] + alte sporuri.
In luna august iau tot 1000 ron mi-am zis asta e pana se strange un salariu [ adica 660 ron ] iau mai putin dar luna trecuta am lat 950 ron am crezut ca a fost o greseala dar cand am intrebat la financiar au dat din umeri ca si cum ai fi zis " de unde sa stim noi de ce iei atat".
Pe data de 8 octombrie imi inaintez demisia incepand cu data de 15 octombrie [ sa am timp sa predau gestiunea ] iar azi cand am verificat sa vad daca sau bagat salariile am vazut incredibila suma de 845 ron.
Deabea astept sa ma duc miercuri la unitate sa vad si eu cum sa ajuns la aceasta suma.
De la 1 noiembrie ma duc la noul meu loc de munca si totodata fostul loc de munca al prietenei mele la o firma de distributie.
Cam atat......ma duc sa schimb radiatorul la masina poate ma mai calmez.
PS
dupa ce sa sunt suparat pe viata am mai constatat ca nu mai am cricul si cheia de roti......probabil au uitat baietii de la service unde am vopsit masina sa-l puna inapoi asta e se mai intampla mai uita omu mad.gif mad.gif
INTERCEPTOR
mi am pierdut iubita .si numai eu sunt de vina .mi am batut joc de ea 3 ani .am tratat o ca si cum nu ar exista .si cand am vazut in bratele altuia cand se saruta in fata casei ei mi sa rupt sufletul.nu mai am chef de nimic nu mai simt nimic.simt ca am murit.desi ar fi fost mai bine daca ar fi fost asa.cat am putt s apierd am fost orb legat la gura ,ma doare tot in mine.ma simt gol .dece acum dupa ce sa terminat .dece acum si nu am simtit asta cand am avut o in palma.dece am intors palma sa se prabuseasca.dece indiferenta mea a omorat o ingera.sunt un nennorocit.nu i prima oara cand fac asa ceva.nu s obosnuit deact sa fu singur acasa eu si fiarele mele .am plans 2 zile in continuu dupa ce am vazut in bratele lu ala cum si a intins gatul spre buzele lui.atunci pt mine sa rupt cerul ,a disparut culoarea florilor nu mai simt mirosul lor am murit .sunt o carcasa un robot.mi a zis ca a inghetat totul in ea pt mine .ca s adus cu ala sa ma uite .ca la sarutat si si dorea sa fiu eu in locul lui ,ca ma vedea pe mine in el .si eu stateam acasa si vb si chicoteam cu tot felul de fete .ca ma gandeam ca nu i nimic grav sa fi parasit.pana am realizat .a durat ceva timp.acum nu mai este nimic.a zis ca i am oferit prea multa suferinta .si nu vrea sa se mai intoarca la suferinta.si cum pot sa fac ca are dreptate.isi dorea o familie cu mine copii si eu radeam ca prostul si am zis NU.ca nu vreau asa ceva.am inselat o in toate felurile posibile.mi am batut joc de viata ei.si acuma simt tot ce a simtit ea .numai ca la 10 % din ce simtea ea.asta e una din clipele n care as vrea sa mor in care as vrea sa nu ma fi nascut .colegul ei de servici pe el il urasc de moarte.desia trecut pe langa mine dupa ce sau sarutat in fata mea .am lasat capul jos am strans din dinti si am strans pumnii.stiam ca in clipele alea ma simt un rechin infometat de sange.daca ma pierdeam atunci poate nu va mai vb atunci.imi doream sa il omor.sa il privesc asa cum il privea ea in ochi cand la sarutat.dece ca barbati unii nu ne dam seama niciodata ce avem langa noi. buci esti in aceasi situatie si tu iti bati joc.am crezut ca asa e barbatesc ca pizda masi si ce care i problema.dar de mult eori nu e asa.am inselat o
ma simt murdar si regret ca am facut o
regret fiecare clipa in care nu am ascultat o in care i am respins dorinta de a face copii cu mine de a sta langa mine pana la sfarsitul vietii.regret ca ma uit dupa alte femei si poftesc .cred ca e o boala in mine care nu o pot vindeca .imi e frica .simt ca ma golesc .imi pare rau si nu pot sa accept iertarea ei si celor de care mi am batut joc.o sa mor cu regrete mari .si nu pot face nimic sa le sterg
iertati ma ca va obosesc .dar nu mai stiu ce fac .ma invart in cerc si simt ca ametesc.imi e frica de necunoascut
imi e frica s aam o familie.ema tu ce ai facut cum ai facut????
si cei mai rau cand mai vazut asa oameni care credeam ca sunt tari si puternici
si au dezvaluit in fata mea dramele.nu am stiut niciodata ca varul meu plange si acuma si regreta ca si a [ierdut iubita cu care a stat 5 ani.si mi a zis ca i e scarba si nu poate sa se apropie de nici o fata.la un moment dat am crezut ca i gay dreacu.
butcky
Nasol! Stiu bine prin ce treci sad.gif
Irina, fata cu care eram de 2 ani, s-a cuplat cu un coleg de servici imediat cum s-a angajat la Vodafone. Ala era o hidosenie! Daca gasesc poza v-o arat! Dupa 1 an a fost data afara din Vodafone si a 2-a zi s-a despartit de ala. smile.gif)))) Acum s-a cuplat cu un prieten de-al meu (fost) - Emil Americanu'. Multi il cunoasteti. Avea un e30 ix break negru cu numere de Germania.
Acum, dupa 2 ani de atunci, abia pot sa spun ca m-am vindecat 100%. Chiar daca e nasol, nu mi-e rusine sa recunosc! 6 luni am plans (la propriu) dupa ea zi de zi. Nu dormeam, nu mancam, nu vb cu nimeni. Usor usor am uitat-o!
Interceptore, ca sa treci peste perioada asta nasoala si sa o uiti trebuie sa stai mult cu prietenii. Mergi la munte, la un gratar, iesiti la un bar. Nu sta singur in casa ca-ti faci mai rau! De reampacat cu ea nici nu te gandi! "Ciorba reancalzita nu mai e la fel de buna!" Si daca a inceput sa iasa cu altii e si mai rau! Uit-o! Sunt o groaza de femei pe lumea asta!!!!
Daca vrei, iesim in seara asta la un suc... wink.gif Te sun mai pe seara!
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 3 2007, 12:26 PM) *
iertati ma ca va obosesc .dar nu mai stiu ce fac .ma invart in cerc si simt ca ametesc.imi e frica de necunoascut
imi e frica s aam o familie.ema tu ce ai facut cum ai facut????

tine minte: viata merge inainte, o sa fie greu o perioada apoi o sa-ti treaca...
incearca sa-ti umpli timpul liber, nu lasa ca gandurile sa te copleseasca

QUOTE (butcky @ Nov 3 2007, 01:28 PM) *
Nasol! Stiu bine prin ce treci sad.gif
Irina, fata cu care eram de 2 ani, s-a cuplat cu un coleg de servici imediat cum s-a angajat la Vodafone. Ala era o hidosenie! Daca gasesc poza v-o arat! Dupa 1 an a fost data afara din Vodafone si a 2-a zi s-a despartit de ala. smile.gif)))) Acum s-a cuplat cu un prieten de-al meu (fost) - Emil Americanu'. Multi il cunoasteti. Avea un e30 ix break negru cu numere de Germania.
Acum, dupa 2 ani de atunci, abia pot sa spun ca m-am vindecat 100%. Chiar daca e nasol, nu mi-e rusine sa recunosc! 6 luni am plans (la propriu) dupa ea zi de zi. Nu dormeam, nu mancam, nu vb cu nimeni. Usor usor am uitat-o!
Interceptore, ca sa treci peste perioada asta nasoala si sa o uiti trebuie sa stai mult cu prietenii. Mergi la munte, la un gratar, iesiti la un bar. Nu sta singur in casa ca-ti faci mai rau! De reampacat cu ea nici nu te gandi! "Ciorba reancalzita nu mai e la fel de buna!" Si daca a inceput sa iasa cu altii e si mai rau! Uit-o! Sunt o groaza de femei pe lumea asta!!!!
Daca vrei, iesim in seara asta la un suc... wink.gif Te sun mai pe seara!

ai dreptate!

wink.gif

florineee... capu' sus, mergi inainte !
iulian325
greu
naspa
INTERCEPTOR
nu stiu ce sa zic cu ciorba
deocamdata vb la tel si plangem aman2 ,ia ma cearta ca dece nu am spus mai demult ca o iubesc si tin la ea.dece ma m purtat urat si am alunat o de langa mine cand ea ma considera lumina ochilor ei .si eu nu pot sa ma scuz in nici un fel ca am fost un mitocam.faptul ca a iesit cu ala si ca am vazut ma facut sa realizez ca o iubesc.daca nu vedeam poate treceam foarte usor peste.asta cu ciorba poa sa fie buna poa sa fie acra.stiu ce ziceti.dar poate am o sansa sa nu fie acra.daca va fi atunci doar imi voi fi prelungit agonia.plang si eu ca sun om nu bucaa de stanca.deocamdata plang mai intr una vb ore intregi la tel,dar simt in vocea ei ca nu mai vrea desi sufletul nu o poate trada ca ma vrea.dar ambitia si incapatanarea ei sunt prea puternice.are si dreptate nu are nici o amintire frumoasa lasata de mine numai cicatrici .ma urasc ca am putut sa fac asta sunt un idiot
Apple
lupta ma. dar lupta cu demnitate. mai sun-o din cand in cand... daca ti se ofera vreun prilej, adu-i aminte de ceva momente petrecute impreuna... dac-o vezi pe la poarta cu vreo prietena sau cu cineva, ia niste flori in mana, orice, si fa-te ca treci accidental pe acolo si da-i o parte din flori... indiferent cu cine e. daca e cu ala, cu atat mai mult...
Insa peste toate astea, fii demn si nu te umili. Insa nu mai fa pe durul ca femeile urasc chestia asta. Bafta multa.
brown.shark
@ interceptor : ce-ai nene ti-e rau....? un barbat care nu se mai uita si dupa altele nu-i barbat ...acu' tu ( eu si destui altii...) orcum sintem intii combinati cu masinile si fetele vin pe planul 2...atiitia euro sa ai tu de cite ori le-am zis eu titularelor (de moment...): "cu o masina asa cum vreau eu combin ceva fete...cu o fata , n-am combinat nici o masina..."never sa nu te mai uiti in jos la faze d'astea , te uiti in ochii ei sii zimbestii...ori i se pune in git , ori ii musca limba fraierului...de trb cu ciorba ce sa-ti zic , ceva adevar este , sint patit , dar habar n-ai ce placere e sa-l "ajuti" pe succesor daca stii cum s-o aduci iar pe fata la cearceaf...am o experienta eu de sparge tot :ma cert cu un puisor cu care eram de vreo 3 ani , se combina c'un costel care dadea dupa ea de vreo 4 ani , se muta cu fraierica in gazda , platea omu la greu... , ea trb sa se duca la sv pe la 8-8;30 si ma suna seara sa ma duc sa o iau de la colt pe la 6 dim...cit de costel sa fii si sa-ti plece femeia din pat...a-luat-o cu acte si acu daca are un sv de pleaca afara cite o luna , ghici cine-l mai ajuta...daca tie ti place fata si vrei sa-i mai dai o sansa asta e doar trb ta , nu putem noi sa vb ce habar nu avem , ca s-o cumintesti , fa-o sa te vada cu vreo 3-4 bunacuni si vina singura cu pizza calda...da ca nu merge macar ai mai sters altele 3-4 de pe lista cu trb de rezolvat...la cita marfa e in buc n-ai sa nu-ti gasesti tu alt puisor sa-ti placa...enjoy hunting...s-a deschis sezonul...doar daca scoti avionul si se umple torpedoul de nr de tel....poate ai noroc si de vreo bunaciune care sa fie si pasionata de masinii...atunci sa vezi distractie...fruntea sus ca ai trb...
butcky
Doamneeeee, ce draci am!!!!!!!!! mad.gif

Zilele astea m-am enervat cu mai multi dobitoci.

La bloc toti s-au nascut proprietari pe locurile de parcare. Cand vin acasa dau 2-3 ture la bloc pana gasesc un loc sa-mi strecor masina. Dimineata o gasesc cu stergatoarele ridicate, biletele de amenintare si flegme pe geam. La papuc chiar mi-au indoit stergatoarele, au dat cu cheia pe usi si mi-au aruncat gunoaie in bena. Si se gaseste cate unu sa tipe de la geam ca sa nu mai pun masina pe locul lui ca "ne suparam". Locul lui de cand? Nimeni nu plateste nimic. Ei spun ca acolo parcheaza de sute, mii de ani si ca automat e locul lor. ATATA VREME CAT NIMENI NU PLATESTE NIMIC, CORECT SI NORMAL E PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT! Nu?
Ultimul cu care am avut o discutie mai aprinsa mi-a spus ca ma da pe mana politiei ca toata lumea din cartier stie ca ma ocup cu masini furate si ca schimb numerele la masini. smile.gif))))))))))))))))))))))))))) Ce tare a fost asta!!!! Am ras cu lacrimi! laugh.gif
Oricum nu mai rezist. Daca mai vad un biletel in geam, o urma de cheie pe vopsea, flegme pe geam sau stergatoare ridicate, merg in targ si-mi iau PAINT REMOVER si le arunc pe masini. Sa inceapa razboiul! Care pe care!

Faza a 2-a:

ma suna unu ca vrea anumite piese. Ne-am conversat la telefon vre-o 2-3 zile (vre-o 5 apeluri din care doar 2 date de el). De cand i-am promis ca-i pastrez piesele m-au sunat 2 persoane ca-mi dau banu imediat pe piese, iar eu le-am zis ca le-am dat sad.gif Omul ma roaga sa-i duc piesele. Ok! Nu am comentat. Ne-am hotarat pe 180 ron. Mi-am rupt masina pana la el (gropi imense, balti si noroaie), vede piesele le ia, le duce in casa, vine cu banii si-mi spune: "Uite 15 sute! Raman dator..."
In primul rand nu-i suport pe astia care spun 12-13- 80 sute. Ca pe maidan! Frate esti incult? Nu stii sa vorbesti? (asta-i un mesaj pentru toti care vb asa, chiar daca unii se vor supara). Asa vorbesc samsarii in targ, burtosii aia nespalati care au tatuaje gen "Gina + Costel = LOVE" si vand telefoane ciordite.
In al doilea rand eu am stabilit ceva cu el la telefon si dupa ce ca i-am adus piesele la botul calului mai si face faze de nesimtit.

Vreau sa fie Vadim presedinte sa-i traga in teapa pe toti!!! Ce tara de kkt!
iMAGiNE
nu esti primul care pateste asa ceva si cu locul de parcare eu nu am probleme pt ca stau la casa si 5-u; meu are toata curtea la dispozitie :* si faza cu locurile de parcare daca as gasii urme de chei sau flegme ca sa curat eu scarba altuia desi s-au intamplat sa mai gasesc urme de chei in gatu masii de invidiosi mi-am luat si eu o masina mai batrana ca mine doar vopseaua m-a atras cel ami mult la ea si cu jantele si cand am fost sa ma interesez cat ii litrul de vopsea ca a mea si mi-a zis 6 milioane daca nu mai bine sa-mi cada fata sad.gif( si apropo de zgarieturi tare mult as vrea sa vad pe unu cam imi da o cheie pe masina JUR ca il bat cu teava de la cric(pt ca am dala hidraulic nu mai folosesc originalul ca mi-am pus praguri) sau cu, cheia de roti,ultimul si-a luato cu o teava de aluminiu la 1 m asa,nu suport nici eu mizeriile astea...eu nu am zgariat nu am stricat nimic la nimeni si vreau acelasi "respect" cred ca nu am cerut nimic in plus si nu stiu deunde atat invidie pe cocalarii astia de exemplu un vecin de la mine a adus din Italia un e39 525TDS frumos rau de tot si am fost l-am vazut l-am felicitat,i-am admirat masina sa fac omu' sa se simta bine + ca imi place modelul acela mult nu am asteptat ca taranii aia sa intre la culcare imi punem izmenele in cap sa am camuflez ca sa ii zgarii masina sa ii scuip pe ea sau altele ce naiba sa le faci TARANU DE ORAS II CEL MAI PROST ANIMAL si un sfat al meu FERITI-VE DE EL.
iulian325
trista realitate dar totusi realitate

sunt si oameni buni- multumesc ionut pt piese!
INTERCEPTOR
de azi am hotarat sa incep o viata noua s anu mai plang dupa ea.
sper cand voi gasi perechea sa aflu sa nu se intample iar ca acuma:P
P am fost un prost iertare pe aceasta cale tuturor fetelor care le am suparat .
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 12 2007, 08:47 PM) *
de azi am hotarat sa incep o viata noua s anu mai plang dupa ea.
sper cand voi gasi perechea sa aflu sa nu se intample iar ca acuma:P
P am fost un prost iertare pe aceasta cale tuturor fetelor care le am suparat .

Nu cred ca s-a suparat cineva.
Bafta cu viata noua!
TiL
Poate ca nu ti-o gasisei, de-aia nu ti-ai dat seama.

Eu inca stau si ma gandesc daca merita sa mentin o relatie doar pentru ca ea tine la mine (sau de mine?) enorm. Si sper sa ajung la acelasi raspuns ca si tine.
INTERCEPTOR
bart am cerut iertare fostelor mele iubite.til inseamna ca esti la fel .las o acuma si nu ti mai bate joc cum am facut eu.mai bine stai singur .sa nu regreti mai tarziu ca ai stat cu ea doar ca ea tine de tine.
butcky
Nu mai rezist! Nu mai pot sa dorm! De cateva zile, de la 8 dimineata, astia care asfalteaza fac o galagie infernala. Picamare, motoare turate, claxoane, vibreaza blocul (chiar am crezut ca-i cutremur). Nici macar locuri de parcare nu mai sunt sad.gif

http://uk.youtube.com/watch?v=ZfoGgpHWncM
TiL
Stiu senzatia. Blocul vibreaza de la batatorul ala de asfalt. Iti dai seama, vreo 14 tone care dardaie pe asfalt biggrin.gif
xox
Viata nu-i roz deloc. Nici acasa, nici la munca, nici cu prietena. De fapt prietena nici nu mai este. Mergem inainte ca bulldozer-ul. Nu exista alternativa. Vreau un an bun, vreau si eu sa fiu fericit. De fiecare data cand cred ca nu se poate mai jos, gasesc noi nivele de iad. Parca e un joc video prost. Game over la final de viata dar nenorocitul merge doar in jos.

Vreau naibii cheat codes si nu exista.
TiL
Asta seara am condus prin oras cum merg smecherii cu girofaruri. Flashuri, depasit coloane peste linii continue, pe langa masini de politie, ce mai, o nebunie.
Numai ca eu aveam dupa mine salvarea care-mi aducea varul de la Tulcea.
Mihai_AMD
QUOTE (TiL @ Nov 23 2007, 11:53 PM) *
Asta seara am condus prin oras cum merg smecherii cu girofaruri. Flashuri, depasit coloane peste linii continue, pe langa masini de politie, ce mai, o nebunie.
Numai ca eu aveam dupa mine salvarea care-mi aducea varul de la Tulcea.

ce s-a inatmplat cu varul tau? sad.gif
TiL
Explozie de gaze in garsoniera. Noroc ca nu dormea si a putut sa iasa pe picioare. Arsurile au evolutii tare ciudate, medicii sunt inca rezervati. Nu pot sa cred, nu vreau sa cred, nu cred ca o sa-l pierdem.
George77
Explozie???,avea butelie sau pierderi de gaze de s-au acumulat??Super naspa frate,sper sa se faca bine
TiL
Nu butelie. Cred ca de la un convector de gaze cu care se incalzea. Explozia a fost generata probabil cand a incercat sa aprinda aragazul in bucatarie, dimineata. Daca a dormit in timp ce gazele se adunau n-a simtit mirosul.
iulian325
viatza asta...
pacat
TiL
Ne-am mai linistit, ieri am putut sta de vorba cu el, se vede ca figura incepe sa se repare, poate sa deschida ochii. Azi il opereaza sa-i refaca pielea de pe o mana.
Ionut
bravo...bine ca se simte ok si ca incet, incet se recupereaza...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.