Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
ionusunt
cam ala era filmu cu masina comunista. scoteau de pe ea tot ce era mai scump de facut (vezi materiale etc) +calitatea asamblarii era ca la o conserva.
bytzu
eu am avut r12...pana sa fie dacia una cu r12...mai mancau multe paini...
ionusunt
QUOTE (bytzu @ Aug 5 2009, 05:10 PM) *
eu am avut r12...pana sa fie dacia una cu r12...mai mancau multe paini...

cred c e ft misto sa vezi diferentele
on : recomand THE LINDEN METHOD pt oricine are probleme de anxietate,atacuri de panica ,etc.
se gaseste si de cumparat.eu am daunloadat pt costa destul de mult.de duminica nu am mai luat xanax,si imi e din ce in ce mai ok.
ionusunt
proaspat intors de la bran castle fest.am fost cu sunetu. ce sa zic....mi am ars o pana ieri seara de seara in brasov,si tin sa va anunt ca noi,bucurestenii ,traim intr-o ghena de gunoi, plina de gandaci si sobolani (oamenii din jur ). daca nu reusesc sa plec cat de curand din tara, o sa ma mut cat mai in vest ...daca nu chiar in bv . mellow.gif
Ionut
tu de abia acum ai realizat ca Bucurestiul a devenit o ghena infecta???? laugh.gif
Ciupanezu
E pacat de orasul asta... sad.gif

Bucurestiul e un oras foarte frumos, problema e cu locuitorii.
ionusunt
QUOTE (Ionut @ Aug 9 2009, 12:18 AM) *
tu de abia acum ai realizat ca Bucurestiul a devenit o ghena infecta???? laugh.gif

abia acum am realizat ca nu il mai inghit.de nici un fel
maine as pleca inapoi acolo .
florin83
Si tu ai venit de la Bran, care sa recunoastem ca e un fel de V.Prahovei.. plin de cocalari de Bucuresti, dar eu ce sa mai zic dupa o saptamana in Apuseni acum 1 luna si ceva, sau dupa 3-4-5 zile pe munte.. sad.gif
A fost pt prima data cand merg in Apuseni (deh.. distanta mare) si am ramas placut impresionat de zona si oameni. N-am vazut oameni mai amabili si calmi ca acolo..In peste 1000km cat m-am invartit pe acolo de 2 ori am folosit claxonul si am injurat.. in fiecare caz era vorba de o masina cu nr de B.badtaste (9).gif In trafic la fel.. vedeai o parcare aiurea, o depasire periculoasa sau mai stiu eu ce faza de 2 lei in 90% din cazuri era masina cu nr de B si nu exagerez deloc. sad.gif
INTERCEPTOR
stim demult ca bucurestiu este o ghena de gunoi si de oameni .mai suntem printr e ei cativa nu foarte multi normali sau ok.dar marea majoritate e stricata.in fine .ce sa zic .asta e....si eu as pleca din bucuresti..dar imi trebuie o casa la curte sa mi mut cazanele ca altfel nu pot pleca .
tomado e28 owner
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 9 2009, 11:34 AM) *
stim demult ca bucurestiu este o ghena de gunoi si de oameni .mai suntem printr e ei cativa nu foarte multi normali sau ok.dar marea majoritate e stricata.in fine .ce sa zic .asta e....si eu as pleca din bucuresti..dar imi trebuie o casa la curte sa mi mut cazanele ca altfel nu pot pleca .

E cam stricata lumea peste tot. N-am mai fost prin Bucuresti de ani buni, nu mai stiu cum e. Dar in trafic vad destui cretini de fiecare data pe traseul Oradea-Arad-Timisoara. Nu am fost atent ce numere aveau tongue.gif Banuiesc ca majoritatea teribilistilor sunt cu masinile de serviciu. E adevarat, atunci cand mergi pe drumuri nationale, parca lumea e muuult mai calma decat pe cele europene, cu E. Case la tara stiu o gramada pe aici, daca intereseaza pe cineva tongue.gif
Ciupanezu
Cam asa e lumea din orasele mari, Bucurestiul nu cred ca este o exceptie.
INTERCEPTOR
aoleu in cta parca sunt altfel si e extrem de curat nu mai vb de cj sau ar bv ..in fine noi tre sa fim mai tigani ca tiganu ..ca asa e bucuresteanu..
nu vreau la tara ca e aerul prea curat prea multa liniste si ma plictisesc.vreau aici in tiganie si mizerie:P
vreau la mare pana una alta
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Aug 9 2009, 09:09 AM) *
Si tu ai venit de la Bran, care sa recunoastem ca e un fel de V.Prahovei.. plin de cocalari de Bucuresti, dar eu ce sa mai zic dupa o saptamana in Apuseni acum 1 luna si ceva, sau dupa 3-4-5 zile pe munte.. sad.gif
A fost pt prima data cand merg in Apuseni (deh.. distanta mare) si am ramas placut impresionat de zona si oameni. N-am vazut oameni mai amabili si calmi ca acolo..In peste 1000km cat m-am invartit pe acolo de 2 ori am folosit claxonul si am injurat.. in fiecare caz era vorba de o masina cu nr de B.badtaste (9).gif In trafic la fel.. vedeai o parcare aiurea, o depasire periculoasa sau mai stiu eu ce faza de 2 lei in 90% din cazuri era masina cu nr de B si nu exagerez deloc. sad.gif

daia am plecat sambata.ca venisera. si aici la fel.foarte calmi,intelegatori si amabili.
David
Sunt unele locuri in tara, in care ai senzatia ca esti intr-o alta lume, o lume in care unii au cei sapte ani de acasa, iar altii nu-i au...
INTERCEPTOR
ce e pe stadioane e si prin oras...incet incet basescu si boc ne au terminat
ionusunt
totu a inceput de cand ceasca a adus taranii la oras....de acolo s-a nascut taranul de oras...
parerea mea.
PS: a nu se intelege ca am ceva cu oamenii de la tara...am ceva cu cei ne educati.daca mai sunt si mai salbatici(de la tara) ,cocktailul e grav.
Tigresse
Tocmai m-am intors din Grecia, Atena. Nici nu-mi vine sa ies din casa, sa vad iar mizeria din Bucuresti. Atena mi s-a parut frumoasa, muntii superbi, marea ce sa mai zic. Strazi curate, balcoane si terase pline cu flori, cu copertine care sa le apere de soare, am ramas bolnava de aceste balcoane. Plantatii de maslini, rodii, smochini. Masini noi si unele foarte vechi. Bmw-uri de prin 90-2000, plin.
Azi dimineata la cafea vecina care a avut grija de catea m-a pus la curent ca cineva mi-a spart masina care era lasata in fata portii. M-au trecut fiori reci pe spate. Nici nu aveam curaj sa ma duc sa vad. Au fortat geamul si au stricat macaraua la sofer (cred ca eu lasasem geamul un pic intredeschis), in rest nimic lipsa, nimic spart. Foarte straniu. Nu cred ca era un hot (nu lipseste casetofonul, nici punguta cu bijuterii care era in cotiera), ci cineva care ma cunoaste si a vrut sa imi faca un rau. Sa-l ......mama lui de nenorocit. Eu inteleg ca strugurii sunt acri, dar chiar asa... Sau cineva care vrea neaparat sa parcheze acolo, din cei care se mira de ce am eu mai multe masini.
In plus de asta, am si pana (tot face roata aia asa), si mi-e lene sa dau la pompa ca sa pot pleca din casa. Iar cealalta masina nu are baterie, si nici aripa si far (nu ca as fi avut o problema sa plec cu ea asa intr-o seara).
tomado e28 owner
Asta e pe post de Wellcome smile.gif Poate o fi vrut sa dea o tura, sa ia masina cu totul sau ai avut noroc si s-a speriat de ceva. Bine ca e doar atat.

Am fost si eu 8 zile la Costinesti. Marea e frumoasa, fetele sunt faine, in rest mizerie, preturi umflate, lipsa de civilizatie. Am mers 16 ore cu trenul, intr-un compartiment normal de clasa a 2-a. Asta e o experienta pe care n-o mai recomand nimanui.
316i
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 26 2009, 10:07 PM) *
Am mers 16 ore cu trenul, intr-un compartiment normal de clasa a 2-a. Asta e o experienta pe care n-o mai recomand nimanui.

Diesel Powah! laugh.gif
05aBi
Am inteles ca acolo in Grecia preturile sunt umflate cu pompa ca la balamuc, in alta ordine de idei, nu cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu toate splendorile pe care le-ai vazut pentru ca, nu stiu ce sa zic, in felul acela viata mi s-ar parea foarte simpla, sau cel putin asa cred. smile.gif
Tot la noi aici e mai 'frumos' si mai palpitant. smile.gif)

Apropo, nu ne incanti si pe noi cu ceva poze ? biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (05aBi @ Aug 26 2009, 11:10 PM) *
Am inteles ca acolo in Grecia preturile sunt umflate cu pompa ca la balamuc, in alta ordine de idei, nu cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu toate splendorile pe care le-ai vazut pentru ca, nu stiu ce sa zic, in felul acela viata mi s-ar parea foarte simpla, sau cel putin asa cred. smile.gif
Tot la noi aici e mai 'frumos' si mai palpitant. smile.gif)

Apropo, nu ne incanti si pe noi cu ceva poze ? biggrin.gif

CE DRACU E FRUMOS AICI BAI NENE ? CE? IA SA TE DUCI TU IN ALTA TARA SA TE VAD CE ZICI ? CE DRACU E FRUMOS IN BUCURESTI? BLOCURILE? CE NENE ?OAMENII ? CE DRACULUI CA LA CHIOSC DACA NU AI MARUNT TE SCUIPA.DE ACOLO INCEPE TOATA FRUMUSETEA ... CE VEDETI VOI FRUMOS AICI NU INTELEG.MIZERIE, TIGANIE, PROASTA CRESTERE LA GREU, INFATUARE , SNOBISM CAT CUPRINDE, NESIMTIRE, TOATA LUMEA CREDE CA E REGE ....
VIATA COMPLICATA TI SE PARE OK ? SA TE VAD CAT MAI REZISTI...CAND O SA CLACHEZI,O SA VEZI LUCRURILE TOTAL ALTFEL!!

PS :caps lock = urlam tongue.gif
316i
QUOTE (ionusunt @ Aug 27 2009, 02:30 AM) *
CE DRACU E FRUMOS AICI BAI NENE ? CE? IA SA TE DUCI TU IN ALTA TARA SA TE VAD CE ZICI ? CE DRACU E FRUMOS IN BUCURESTI? BLOCURILE? CE NENE ?OAMENII ? CE DRACULUI CA LA CHIOSC DACA NU AI MARUNT TE SCUIPA.DE ACOLO INCEPE TOATA FRUMUSETEA ... CE VEDETI VOI FRUMOS AICI NU INTELEG.MIZERIE, TIGANIE, PROASTA CRESTERE LA GREU, INFATUARE , SNOBISM CAT CUPRINDE, NESIMTIRE, TOATA LUMEA CREDE CA E REGE ....
VIATA COMPLICATA TI SE PARE OK ? SA TE VAD CAT MAI REZISTI...CAND O SA CLACHEZI,O SA VEZI LUCRURILE TOTAL ALTFEL!!

PS :caps lock = urlam tongue.gif

+1
alex230ro
ha ha am fost 10 zile in Paris si aproape ca m-a apucat plansul sad.gif
suntem praf
inapoiati
aurolaci
vai de steaua noastra sad.gif
316i
Eu n-am mai ajuns nici la mare de 3 ani si tot sunt lovit de realitatea rromaneasca. Asta e poporul. Niste comunisti toti. Sa ma auda Interceptorul. biggrin.gif
tomado e28 owner
Nu stiu cum e la capitala si nici nu intentionez sa aflu tongue.gif Dar nu se poate generaliza la toata tara wink.gif
Ciupanezu
Unele zone din Bucureşti au o arhitectură foarte frumoasă.
tomado e28 owner
Degeaba ai arhitectura daca te impiedici de gunoaie cand ridici ochii s-o admiri si nu cred ca ii consoleaza aspectul arhitectural pe cei care au scris mai sus. Nu despre asta e vorba. Te poti simti bine intr-un satuc pierdut in Apuseni, daca oamenii sunt ok.
poleposition
Cred ca forumul vecin, BMWClub, si-a trait ultimele clipe de viata... dupa ce a mers ultimele luni groaznic, apoi ultimele 4 zile infiorator, la modul ca dura cate 5 minute sau 20 de minute pana iti incarca o pagina sau aparea ce ai postat, asta daca nu iti aparea vesnica eroare IPS din 3 in 3 minute, si alte zeci de erori si alte mesaje de gen...DE ASTAZI DIMINEATA A CRAPAT DEFINITIV !!!

In drum spre casa, WC sau unde aveti drum, cred ca puteti aprinde 2-3 lumanari la morti.

De mare exceptie desigur si atitudinea conducerii in aceasta privinta. De vis !

The connection has timed out

The server at www.bmwclub.ro is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
ionusunt
QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 02:41 PM) *
Cred ca forumul vecin, BMWClub, si-a trait ultimele clipe de viata... dupa ce a mers ultimele luni groaznic, apoi ultimele 4 zile infiorator, la modul ca dura cate 5 minute sau 20 de minute pana iti incarca o pagina sau aparea ce ai postat, asta daca nu iti aparea vesnica eroare IPS din 3 in 3 minute, si alte zeci de erori si alte mesaje de gen...DE ASTAZI DIMINEATA A CRAPAT DEFINITIV !!!

In drum spre casa, WC sau unde aveti drum, cred ca puteti aprinde 2-3 lumanari la morti.

De mare exceptie desigur si atitudinea conducerii in aceasta privinta. De vis !

The connection has timed out

The server at www.bmwclub.ro is taking too long to respond.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

parerea mea e ca si o merita...la ce oameni sunt pe acolo.....

@tornado-asa e ,nu se poate genraliza la toata tara,dar partea de est si sud est a romaniei este GROAZNICA ca si oameni.uite ,de ex in arad,in brasov,eu m-am simtit foarte bine,foarte amabila si bine crescuta mai toata lumea. la una din caazari am ajuns la 3 dimineata ,am sculat pe toata lumea ,iar propietarul era foarte bucuros ca am ajuns,ba chiar insista sa mi prezinte toata pensiunea. un exemplu ....
arhitectura bucurestiului e frumoasa , dar copiata. plus putine cladiri mai sunt in picioare. ia du te in cluj sau brasov sa vezi acolo cate cladiri vechi si frumoase sunt inca in stare buna.... bucurestiul e o ghena de gunoi plina dee sobolani si gandaci
hayhooy
ce oameni sunt p-acolo ?
acum ca nu mai aveti unde sa patinati, va pare rau si alegeti alternativa si hopa pe BMW Zone.
ce dreacu, nu vedeti ca nici voi nu sunteti departe de "oamenii de-acolo"?
florin83
QUOTE (ionusunt @ Aug 27 2009, 02:53 PM) *

Adica? huh.gif
si eu sunt pe acolo ca si altii de aici..
poleposition
Pai, eu am mai postat pe aici... smile.gif

Cu precadere am postat pe BMWclub , deoarece acolo ne-am facut niste prietenii, ne-am anturat in vederea savarsirii de off topic tongue.gif sau in sfarit, ne-am obisnuit unii cu altii.

Sunt si memebrii BMWZone, care sunt activi pe BMWClub, nu asta cred ca e problema.

Sunt oameni si oameni pe orice forum, ca si in orice comunitate de altfel.

aeerdna
QUOTE (hayhooy @ Aug 27 2009, 03:30 PM) *
ce oameni sunt p-acolo ?
acum ca nu mai aveti unde sa patinati, va pare rau si alegeti alternativa si hopa pe BMW Zone.
ce dreacu, nu vedeti ca nici voi nu sunteti departe de "oamenii de-acolo"?

nu suntem bine primiti pe aici, asa-i ? sad.gif
Cristi B.
Hieloo!
Unde e Chat room??
hayhooy
asta spuneam si io...

@pole: scoate audiu' de la semnatura tongue.gif
poleposition
@Cristi:

Pai nu imi permit sa poluez aici cu Chat Room tongue.gif... apoi cred ca acest topic unde postam acum este ceva de genul.

PS: Ati vazut ca au huiduit-o pe Madonna cand a bagat-o pe aia ca tiganii sunt fratii nostrii ? laugh.gif
florin83
QUOTE (aeerdna @ Aug 27 2009, 03:40 PM) *
nu suntem bine primiti pe aici, asa-i ? sad.gif

dimpotriva, bine ai venit! party.gif

QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 03:43 PM) *
Pai nu imi permit sa poluez aici cu Chat Room tongue.gif ... apoi cred ca acest topic unde postam acum este ceva de genul.

Cam asa ceva.. secret.gif
alex_maniacu_91
CITAT(ionusunt @ Aug 27 2009, 02:53 PM) *

Cum sunt oamenii "acolo"? huh.gif Mutanti cu 3 c**** si 5 picioare? Sau cu personalitati multiple? Majoritatea care au cont aici au cont si acolo. Deci.....cum sunt?
hayhooy
pole, pai nu era si normal sa o huiduie?
madonna asta ar fi facut si ea la fel daca in loc de "mama ce ma doare inima" s-ar sparge boxele cu "like a virgin" biggrin.gif
tomado e28 owner
Am mai postat si eu pe acolo, dar mai putin. Mi se pare ca nu face fata la activitatea crescuta din ultimul timp, de asta apar atatea probleme. Oricum n-am mai intrat de ceva vreme. Oameni sunt de tot felul. Moderatorii mai faceau exces de zel, iar unii parca isi identificau viata cu forumul. In rest, tot despre bmw e vorba, doar ca se axeaza pe modele mai noi si se gasesc si acolo informatii utile. Dar nu cred ca ar trebui sa ne preocupe soarta bmwclub.
LE: @ionusunt: e "tomado", nu "tornado". Cand voi avea M, trec pe varianta ta laugh.gif
@ colegii de pe bmwclub: va rog sa nu-l blocati si pe asta tongue.gif
poleposition
Florine, nu poti schimba rosul ala cu alta culoare, ca unii pe aici avem alergie ... stii tu de ce laugh.gif
Cristi B.
Pai daca 286-le pe care era tinut BMWclub a crapat, si locul de joaca s-a dus pe pluta, o sa se mute membri de acolo, aici.
Naspa...tre sa dau jos autocolantul de pe luneta....
Alex, faci si cu BMWzone??? laugh.gif
florin83
Ala vine standard.. sa vedem ce putem face laugh.gif
poleposition
Cristi, baga spam in lista de mess ca mutam cortu aici biggrin.gif
alex230ro
ba io ma oftic un pic ca nu merge saracia aia de forum ,Florin stie de ce a vazut ce ma interesa laugh.gif

pe de alta parte l-am mai fortat acum vreo 3-4 ani pe Romica sa inchida forumul tongue.gif
florin83
QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 03:53 PM) *
Naspa...tre sa dau jos autocolantul de pe luneta....
Alex, faci si cu BMWzone??? laugh.gif

Ne-a facut Mertan unul:
Cristi B.
Nu-i urat...
Da aia care au suport de numar ce-or sa faca?
O sa dea cu var?
poleposition
Apropos, daca nu bagati reclame la Citroen si Unelte de gradina - sapaliga telescopica si sapa cu cioc ca pe BMWClub, n-ati facut nimic laugh.gif

Alex, de ce ? vanai ceva masina de vanzare pe acolo ? unsure.gif
bartro
QUOTE (alex_maniacu_91 @ Aug 27 2009, 03:48 PM) *
Cum sunt oamenii "acolo"? huh.gif Mutanti cu 3 c**** si 5 picioare? Sau cu personalitati multiple? Majoritatea care au cont aici au cont si acolo. Deci.....cum sunt?

Am auzit ca sunt si canibali. De atuni nu mai am intrat unsure.gif tongue.gif
Cristi B.
Oamenii de pe bmwclubpunctro e rai dom'le...e rai....d'aia a si crapat serveru, de rautate!
Parca vad ce fata o sa faca Rhaziel cand va vedea ca nu mai merge...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.