QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 02:45 AM)

exact! pe mine ma cam enervat faza cu ascunsul pe bmwzone,o consider o problema personala (pe mine m-a enervat ceva) asa ca d-aia am scirs aici.restul caterincii e la locul ei.sorry shark man daca din cauza mea te-ai suparat.nu asta era intenita:P
Stai linistit man! Nu de asta m-am zburlit ...
In alta oriden de idei, problema cu Bucurestiul cred ca se extinde la toata "coasta de est". Nici Iasiul nu e mai prejos. Insa cum treci Carpatii e alta lume, pe bune. Nu mai zic ce e putin mai incolo.
Vara asta am fost putin la Budapesta, ca nu mai fusesem de la revolutie si tot cam alesasi lucru am constatat: oamenii bine crescuti, educati, politicosi.
Stiu ca si dupa revolutie se manca cacat (scuzati!) la adresa lor si cand am fost la ei (cu frica in suflet ca daca ma vad roman imi dau foc), nici pomeneala! La fel si acum. Oamenii arunca guonaiele la cos, daca le faci loc pe strada cand se grabesc iti multumesc, sunt calmi si se poarta frumos. Odata eram in metrou si cand m-am ridicat sa plec mi-acazut sapca din ruxac si au sarit vreo trei (2 babe si un tanar) sa o ridice de pe jos sa mi-o dea!
Semnalizarea drumurilor este impecabila, semafoare peste tot si drumuri nationale fara sate. De autostrada nu mai zic nimic, aia o stiam cat e de buna, dar am constatat ca exista (si in realitate nu numai in povesti) sectoare de drum in oras cu limitare la 70 sau 80 (unde drumul permitea nu te lasau sa adormi cu 50 cum e la noi). Acolo daca ai o limitare, atunci aia chiar are rost. Pe nici un sector de drum nu am simtit nevoia sa merg mai repede decat limitarea, si asta spune multe. Nu va mai zic, aboslut tot ungurii respecta cu strictete regulamentul, am vazut si SLK mergand cu 30 intr-o zona de scoala (chiar daca scoala era pustie si copii in vacanta, dar asa era limitarea).
Saptamana trecuta a fost ziua lor nationala, concurs aviatic pe Dunare, parade si artificii iar la castel expozitie de arta mestesugareasca. Cred ca toata Budapesta era acolo, gemeau de lume curtea castelului si malurile fluviului, pana seara la 12, iar a doua zi cand am trecut in plimbare nu am mai recunoscut nimic, nici macar chiscurile nu mai erau, daramite gunoaie si resturi.
A, si inca ceva, cat am stat acolo 7 zile am auzit doar de 2 ori pe cineva claxonand: un autocar care era se dea peste doi besmetici ce traversau aiurea si unul cu o duba care vroia sa intre intr-o curte si avea nevoie sa-i deschida portarul usa. Va dati seama?
Asa ca au meritat cu varf si indesat aia 900km pana acolo si tot atat la intors, respiratia de "aer proaspat" a fost mai mult decat ma asteptam, am facut 500 de poze, care mai de care mai misto

si am mai scapat putin de cocina noastra...