Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
florin83
QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 04:02 PM) *
Nu-i urat...
Da aia care au suport de numar ce-or sa faca?
O sa dea cu var?

E pt luneta sau portbagaj pardon.gif

QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 04:04 PM) *
Alex, de ce ? vanai ceva masina de vanzare pe acolo ? unsure.gif

El vaneaza multe, da nu prinde nimic wanker.gif laugh.gif
alex230ro
gasisem jante pe 17 bai nene si omu era si interesat de schimb cu 16 ale mele.
Nu schimb masina a ramas ca o tin pe asta,macar momentan citez"imi place mult masina asta si nu vreau sa o dai" na ce sa ai faci acum.
Negociez poate mai reusesc sa iau un urs,desi acolo nu ai convine ca nu are airbaguri tongue.gif
poleposition
Mha, eu cred altceva, cred ca bmwclub, a devenit de fapt forumul Automobile Bavaria, si se aplica aceeasi tactica ca in service-urile AB.

Nu-ti place cum merge, nu mai intra.

Daca comentezi primesti interdictie.

Si in final se inchide cosmelia.

E o tactica si asta.

Sau, la cata carne ne-am bagat toti in AB, or fi cerut lui Romulus inchiderea forumului ca vezi doamne le denigram imaginea.
bartro
QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 03:54 PM) *
Cristi, baga spam in lista de mess ca mutam cortu aici biggrin.gif

Aoleu, vine potopul smile.gif
alex230ro
Florine mai am io un 286 backup pe acasa tongue.gif

vanez multe ha?lasa ca mai ai tu nevoie de curent laugh.gif
poleposition
QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 03:05 PM) *
Oamenii de pe bmwclubpunctro e rai dom'le...e rai....d'aia a si crapat serveru, de rautate!
Parca vad ce fata o sa faca Rhaziel cand va vedea ca nu mai merge...

HAHAHA, pai Rhaziel m-a sunat disperat ca nu stia ce-i cu forumu' tongue.gif

L-am sunat acum si i-am spus ca ne gaseste aici wink.gif

PS: Rhaziel este aproape Preot, deci nu-i problema daca vine potopul ca ne baga din alea sfinte cool.gif
tomado e28 owner
offtopic.gif Pe bune ma... Stricati topicul... Va fac eu altul: Chat Room versiunea bmwzone by bmwclub, asta pana se da iar drumul la robinet dincolo. Cat despre Rhaziel, a aflta sau il sun sa-i dau vestea tragica? unsure.gif
Cristi B.
QUOTE (florin83 @ Aug 27 2009, 04:07 PM) *
E pt luneta sau portbagaj pardon.gif

Ziceam ca aia care au suporti de nr. cu BMWclub, ce vor face acum ca s-a inchis ABC-ul?
QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 04:12 PM) *

PS: Rhaziel este aproape Preot, deci nu-i problema daca vine potopul ca ne baga din alea sfinte cool.gif

Sa dea cu aghiazma cand intra sa nu se spurce locu'....
aeerdna
Avem nevoie de un preot. Unde e preotul nostru ?
Cristi B.
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 27 2009, 04:17 PM) *
offtopic.gif Pe bune ma... Stricati topicul... Va fac eu altul: Chat Room versiunea bmwzone by bmwclub, asta pana se da iar drumul la robinet dincolo. Cat despre Rhaziel, a aflta sau il sun sa-i dau vestea tragica? unsure.gif

Tornado, sunteti multi din Oradea pe aici?
Faceti intalniri in Nagyvarad?
poleposition
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 27 2009, 03:17 PM) *

A aflat, l-am sunat tongue.gif

Era la un botez, suparat ca s-a varsat cristelnita, a spus, cum termina vine pe aici.
tomado e28 owner
Fie si Tornado, daca vreti voi tongue.gif Stai sa numar....... suntem 2: eu si Sheva laugh.gif
poleposition
BMWClub a decedat,
Cum era de asteptat.
Ne-am mutat pe BMWZone,
Sa se-oftice dom' patron.

laugh.gif
tomado e28 owner
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=8289
smile.gif
bartro
QUOTE (aeerdna @ Aug 27 2009, 04:19 PM) *

Ai vrut sa spui: Take me to your leader ?
05aBi
CITAT(ionusunt @ Aug 27 2009, 02:30 AM) *
CE DRACU E FRUMOS AICI BAI NENE ? CE? IA SA TE DUCI TU IN ALTA TARA SA TE VAD CE ZICI ? CE DRACU E FRUMOS IN BUCURESTI? BLOCURILE? CE NENE ?OAMENII ? CE DRACULUI CA LA CHIOSC DACA NU AI MARUNT TE SCUIPA.DE ACOLO INCEPE TOATA FRUMUSETEA ... CE VEDETI VOI FRUMOS AICI NU INTELEG.MIZERIE, TIGANIE, PROASTA CRESTERE LA GREU, INFATUARE , SNOBISM CAT CUPRINDE, NESIMTIRE, TOATA LUMEA CREDE CA E REGE ....
VIATA COMPLICATA TI SE PARE OK ? SA TE VAD CAT MAI REZISTI...CAND O SA CLACHEZI,O SA VEZI LUCRURILE TOTAL ALTFEL!!

PS :caps lock = urlam tongue.gif

Bai nene vezi ca am pus niste ghilimele mai subtile la 'frumos' si oricum, eu stau pe undeva prin ozana ( sector 3 ), iar aici unde stau pot sa zic ca nu exista mai nimic din ceea ce ai specificat cu atata tarie. smile.gif
Si oricum, vorba lui Ciupanezu, unele zone din Bucuresti au niste cladiri foarte reusite din orice punct de vedere.
Ciupanezu
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 27 2009, 12:05 PM) *
Degeaba ai arhitectura daca te impiedici de gunoaie cand ridici ochii s-o admiri si nu cred ca ii consoleaza aspectul arhitectural pe cei care au scris mai sus. Nu despre asta e vorba. Te poti simti bine intr-un satuc pierdut in Apuseni, daca oamenii sunt ok.

Ai dreptate.
Asta nu īnseamnă că Bucureştiul este un oraş urāt, nivelul de civilizaţie este problema.
Această problemă nu există doar īn capitală.
ionusunt
QUOTE (hayhooy @ Aug 27 2009, 03:30 PM) *
ce oameni sunt p-acolo ?
acum ca nu mai aveti unde sa patinati, va pare rau si alegeti alternativa si hopa pe BMW Zone.
ce dreacu, nu vedeti ca nici voi nu sunteti departe de "oamenii de-acolo"?

o mare parte din oamenii de aici sunt muult departe fata de adunatura de snobi de acolo.
wink.gif no offense.
LE: iar pasiunile lor sunt diferite. wink.gif daca ma intelegi. oamenii de aici sunt pasionati de MASINI .nu de cat de scumpa e masina. ieftina sau scumpa ,e o masina ,si cei de pe aici o apreciaza ca atare.nu dupa cate hartii stantate de banca s-au dat pe ea. d-aia aici nu o sa vezi pe nimeni zicand aaa ai o masina scumpa deci nu stiu ce sau vice versa.acolo in schimb se practica chestia gen ce bai ce stii tu cu cazanu tau,....vezi ca ala cu cazanu stie mai multe despre masini decat ala cu masina noua. si aici nu zic ca e misto sa ai masina noua sau masina veche ,ci e misto sa fii pasionat de un lucru. nu de un trend . sa iei masina ca pe o masina ,nu o hartie igienica ,care cand s-a consumat o arunci la gunoi.etc.
cam asta e diferenta dupa parerea mea.
plus nu stiu de ce nu apreciezi macar faptul ca vii aici si zici ca lumea se ascunde si etc si totusi nu ti da nimeni ban...ar trebui sa apreciezi macar ca aici lumea stie sa discute nu sa dea cu toporul.obicei tipic de COCALAR FARA CREIER ! wink.gif
Shark
Am si eu o rugaminte catre un moderator, daca se poate, sa mute ultimele posturi din topicul asta (alea fara rost si scrise la misto) la chat room!!! Mie chiar imi placeau discutiile de aici, era un topic foarte interesant dar a inceput sa fie cam .... poluare!
Rog colegii prospat veniti de pe bmwclub sa nu se supere si sa se descarce (de tensiuni) *** N U M A I *** pe topicul "Chat room"!
Multumesc
tomado e28 owner
Sau sa le stearga. Nu cred ca se va supara nimeni. De asta am creat celalalt topic, chiar daca am intarziat putin. Topicul asta e "al nostru" de descarcare si asa trebuie sa ramana tongue.gif
ionusunt
QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 02:17 AM) *
Sau sa le stearga. Nu cred ca se va supara nimeni. De asta am creat celalalt topic, chiar daca am intarziat putin. Topicul asta e "al nostru" de descarcare si asa trebuie sa ramana tongue.gif

exact! pe mine ma cam enervat faza cu ascunsul pe bmwzone,o consider o problema personala (pe mine m-a enervat ceva) asa ca d-aia am scirs aici.restul caterincii e la locul ei.sorry shark man daca din cauza mea te-ai suparat.nu asta era intenita:P
revenind on topic. astazi am fost la un prieten (matei de pe forum) sa fac una alta la masina.nu asta e important,ci faptul ca locul in care am fost e in afara bucurestiului. asa de bine a fost si de liniste, nu a venit nici un vecin sa ma intrebe frate da cei faci ...o tunezi ??nici un stres..e ceva cu bucurestiul asta de ma scoate din minti.sper cat de repede sa ma mut din ghena asta infecta
Ciupanezu
Stai la bloc, aia e problema. smile.gif
Shark
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 02:45 AM) *
exact! pe mine ma cam enervat faza cu ascunsul pe bmwzone,o consider o problema personala (pe mine m-a enervat ceva) asa ca d-aia am scirs aici.restul caterincii e la locul ei.sorry shark man daca din cauza mea te-ai suparat.nu asta era intenita:P

Stai linistit man! Nu de asta m-am zburlit ... biggrin.gif
In alta oriden de idei, problema cu Bucurestiul cred ca se extinde la toata "coasta de est". Nici Iasiul nu e mai prejos. Insa cum treci Carpatii e alta lume, pe bune. Nu mai zic ce e putin mai incolo.
Vara asta am fost putin la Budapesta, ca nu mai fusesem de la revolutie si tot cam alesasi lucru am constatat: oamenii bine crescuti, educati, politicosi.
Stiu ca si dupa revolutie se manca cacat (scuzati!) la adresa lor si cand am fost la ei (cu frica in suflet ca daca ma vad roman imi dau foc), nici pomeneala! La fel si acum. Oamenii arunca guonaiele la cos, daca le faci loc pe strada cand se grabesc iti multumesc, sunt calmi si se poarta frumos. Odata eram in metrou si cand m-am ridicat sa plec mi-acazut sapca din ruxac si au sarit vreo trei (2 babe si un tanar) sa o ridice de pe jos sa mi-o dea!
Semnalizarea drumurilor este impecabila, semafoare peste tot si drumuri nationale fara sate. De autostrada nu mai zic nimic, aia o stiam cat e de buna, dar am constatat ca exista (si in realitate nu numai in povesti) sectoare de drum in oras cu limitare la 70 sau 80 (unde drumul permitea nu te lasau sa adormi cu 50 cum e la noi). Acolo daca ai o limitare, atunci aia chiar are rost. Pe nici un sector de drum nu am simtit nevoia sa merg mai repede decat limitarea, si asta spune multe. Nu va mai zic, aboslut tot ungurii respecta cu strictete regulamentul, am vazut si SLK mergand cu 30 intr-o zona de scoala (chiar daca scoala era pustie si copii in vacanta, dar asa era limitarea).

Saptamana trecuta a fost ziua lor nationala, concurs aviatic pe Dunare, parade si artificii iar la castel expozitie de arta mestesugareasca. Cred ca toata Budapesta era acolo, gemeau de lume curtea castelului si malurile fluviului, pana seara la 12, iar a doua zi cand am trecut in plimbare nu am mai recunoscut nimic, nici macar chiscurile nu mai erau, daramite gunoaie si resturi.
A, si inca ceva, cat am stat acolo 7 zile am auzit doar de 2 ori pe cineva claxonand: un autocar care era se dea peste doi besmetici ce traversau aiurea si unul cu o duba care vroia sa intre intr-o curte si avea nevoie sa-i deschida portarul usa. Va dati seama?
Asa ca au meritat cu varf si indesat aia 900km pana acolo si tot atat la intors, respiratia de "aer proaspat" a fost mai mult decat ma asteptam, am facut 500 de poze, care mai de care mai misto laugh.gif si am mai scapat putin de cocina noastra...
Raziel
QUOTE (ionusunt @ Aug 27 2009, 02:53 PM) *
parerea mea e ca si o merita...la ce oameni sunt pe acolo.....

Du-te mah!

QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 04:04 PM) *
Apropos, daca nu bagati reclame la Citroen si Unelte de gradina - sapaliga telescopica si sapa cu cioc ca pe BMWClub, n-ati facut nimic laugh.gif

stai linistit ca vad ca baga si astia... pana si la ciorapi...

QUOTE (Cristi B. @ Aug 27 2009, 04:05 PM) *
Oamenii de pe bmwclubpunctro e rai dom'le...e rai....d'aia a si crapat serveru, de rautate!
Parca vad ce fata o sa faca Rhaziel cand va vedea ca nu mai merge...

sa sti c-am facut o tzara de bot...

QUOTE (poleposition @ Aug 27 2009, 04:12 PM) *

ce faci buey, vorba ta, "dai din casa"?

QUOTE (aeerdna @ Aug 27 2009, 04:19 PM) *

aici sunt, veghez...

QUOTE (ionusunt @ Aug 27 2009, 11:44 PM) *
o mare parte din oamenii de aici sunt muult departe fata de adunatura de snobi de acolo.
wink.gif no offense.
LE: iar pasiunile lor sunt diferite. wink.gif daca ma intelegi. oamenii de aici sunt pasionati de MASINI .nu de cat de scumpa e masina. ieftina sau scumpa ,e o masina ,si cei de pe aici o apreciaza ca atare.nu dupa cate hartii stantate de banca s-au dat pe ea. d-aia aici nu o sa vezi pe nimeni zicand aaa ai o masina scumpa deci nu stiu ce sau vice versa.acolo in schimb se practica chestia gen ce bai ce stii tu cu cazanu tau,....vezi ca ala cu cazanu stie mai multe despre masini decat ala cu masina noua. si aici nu zic ca e misto sa ai masina noua sau masina veche ,ci e misto sa fii pasionat de un lucru. nu de un trend . sa iei masina ca pe o masina ,nu o hartie igienica ,care cand s-a consumat o arunci la gunoi.etc.
cam asta e diferenta dupa parerea mea.
plus nu stiu de ce nu apreciezi macar faptul ca vii aici si zici ca lumea se ascunde si etc si totusi nu ti da nimeni ban...ar trebui sa apreciezi macar ca aici lumea stie sa discute nu sa dea cu toporul.obicei tipic de COCALAR FARA CREIER ! wink.gif

ti-am mai zis o data "Du-te mah"... acuma parca ti-as zice si unde...
ai un urs si-un smart, ce pnla mea poate denota aia... ti-ai luat BMW ca sa fi atractia verii, sa pice femeile in limba, si smart ca sa stai pe bara cand s-aprinde becu de la benzina la bmw?
hai ca deja o dai in figuri...
tomado e28 owner
Raziel frate, o facusi de oaie sad.gif Da-i un edit si scrie BAD POST. Ai reinviat topicul de Sanctiuni. Trebuia sa lecturezi o vreme pe aici si apoi sa-ti expui parerea, care ar fi fost alta... Sper sa ma recunosti si sa nu dai cu pomelnicul si in mine tongue.gif

In alta ordine de idei, am fost si eu de cateva ori in Ungaria (e la doi pasi, pot merge si pe jos smile.gif) si intr-adevar e diferenta mare. Nu am prea vazut masini de lux, decat cu numere de RO. Probabil nu se pune accent pe asta ca la noi. Soselele nu se compara, si e verdeata peste tot. Limitari de 70 sunt si aici, am vazut in Oradea si in cateva localitati, iar la drumuri se lucreaza din greu. Astept sa vad rezultatul. Poate ca exista o speranta totusi...
Ciupanezu
Hai că şi ionusunt exagerează.

Comparaţiile de genul acesta vor duce īntotdeauna la flame.
florin83
amandoi au exagerat, amandoi au primit aceiasi sanctiune.
Ciupanezu
Corect. smile.gif
Raziel
mdea... pardon.gif
de multe ori in BMW nu-ti poti vedea lungu nasului...

QUOTE (tomado e28 owner @ Aug 28 2009, 01:00 PM) *
Raziel frate, o facusi de oaie sad.gif Da-i un edit si scrie BAD POST. Ai reinviat topicul de Sanctiuni. Trebuia sa lecturezi o vreme pe aici si apoi sa-ti expui parerea, care ar fi fost alta... Sper sa ma recunosti si sa nu dai cu pomelnicul si in mine tongue.gif

n-am facut-o de oaie... am fost sincer, foarte sincer...

... te recunosc, normal, cum sa nu te recunosc! wink.gif
ionusunt
QUOTE (Raziel @ Aug 28 2009, 12:09 PM) *
Du-te mah!

stai linistit ca vad ca baga si astia... pana si la ciorapi...

sa sti c-am facut o tzara de bot...

ce faci buey, vorba ta, "dai din casa"?

aici sunt, veghez...

ti-am mai zis o data "Du-te mah"... acuma parca ti-as zice si unde...
ai un urs si-un smart, ce pnla mea poate denota aia... ti-ai luat BMW ca sa fi atractia verii, sa pice femeile in limba, si smart ca sa stai pe bara cand s-aprinde becu de la benzina la bmw?
hai ca deja o dai in figuri...

deci atata te rog
nu mai vorbii fara sa stii. mi am luat bmw ca imi place bmw . e marca mea preferata,e masina perfecta pt mine, nu vreau altceva. a fost vorba dupa 3 ani sa mi iau ceva mai nou,insa am preferat sa mi iau smart pt oras si sa fac ursul boboc sa il tin in puf,asta pt ca 3 ani de zile am mers zi de zi cu el.NU MAI VORBII AIUREA FARA SA STII ! bmw ul nu e atractia nimanui decat a mea.eu nu sunt vreun basinos sa ma sparg in figuri la terase pe peste tot,ci chiar abia ies cu el pt ca la cat sa muncit la ea,imi e si mila sa mai MERG CU EA >nu pica nici o femeie in limba ca trec prea repede pe langa ele.iar becul la bmw se aprinde ,ca daia e acolo.sa se aprinda. deci vad ca am avut dreptate de lumea de pe bmwclub. va rog eu,nu mai vb fara sa stiiti despre ce vorbiti.nu stii nimic despre mine.eu nu am zis de tine cand am zis de lumea de acolo,era vorba de romica si alti nebuni frustrati, dar din pacate o sa te includ si pe tine...la cum o arzi.

apropo de bucuresti. nu ca stau la bloc zic eu ca e de vina.ci faptul ca sunt si suntem inconjurati de oameni foarte prost educati. niste animale i as caracteriza eu
batz
nasol ca a devenit o "problema personala" scarba si desgustu fata de compatrioti...clubisti zonisti cum or fi ei chiar si zionisti si cu dumnezeu si cu cauntarstraic si cu "uou" si cu masini bune si cu cazane si cu gel in par si fara gel si cu pantof alb la dunga si patat de motorina si cu tot posibil si imposibil..e nasol cand ti-e rau de nu mai poti dar problema ta e ca ala de langa tine e nebun si ca ce cauta el aici la doctor langa tine.e nasol cand vorbesti de beatles si doors si tu defapt asculti remixu facut de armandosascha von burrengutzenn si cel mai si cel mai nasol e cand ca la stana in curticica daca un vitel produce excremente fac toti viteii convinsi maxim...

p.s. gottesdienst sechs gerade und verstandnis zu frustriert
Ciupanezu
Māncătoria este un sport romānesc.
Raziel
QUOTE (ionusunt @ Aug 28 2009, 04:42 PM) *
deci atata te rog
nu mai vorbii fara sa stii. mi am luat bmw ca imi place bmw . e marca mea preferata,e masina perfecta pt mine, nu vreau altceva. a fost vorba dupa 3 ani sa mi iau ceva mai nou,insa am preferat sa mi iau smart pt oras si sa fac ursul boboc sa il tin in puf,asta pt ca 3 ani de zile am mers zi de zi cu el.NU MAI VORBII AIUREA FARA SA STII ! bmw ul nu e atractia nimanui decat a mea.eu nu sunt vreun basinos sa ma sparg in figuri la terase pe peste tot,ci chiar abia ies cu el pt ca la cat sa muncit la ea,imi e si mila sa mai MERG CU EA >nu pica nici o femeie in limba ca trec prea repede pe langa ele.iar becul la bmw se aprinde ,ca daia e acolo.sa se aprinda. deci vad ca am avut dreptate de lumea de pe bmwclub. va rog eu,nu mai vb fara sa stiiti despre ce vorbiti.nu stii nimic despre mine.eu nu am zis de tine cand am zis de lumea de acolo,era vorba de romica si alti nebuni frustrati, dar din pacate o sa te includ si pe tine...la cum o arzi.

Sa-ti explic cum sta treaba. Cand arunci cu noroi spre o comunitate doar pentru ca anumite persoane d-acolo ti se par tie niste frustrati, s-ar putea sa te alegi cu niste replici, da? Nu toti suntem "romica si alti nebuni" acolo! Eu, desi am avut contactul asta cu tine aici, nu pot sa spun ca Zone e o "adunatura de snobi" care "dau cu toporul", "obicei tipic de cocalar fara creier"...
Ma cunosc cu unul dintre colegii tai de forum, e baiat de milioane, il astept cu drag oricand in Arad, poate si el sa ti-o confirme, am acelasi respect pentru oamenii de calitate de aici, de pe club sau de pe daciaclub sau ce club o mai fi... dar in momentul in care cineva arunca cu balegar si generalizeaza, normal ca ma supar! Nu ne cunosti pe toti asa cum eu nu va cunosc pe voi toti, de aceea, raspunsul meu a fost la persoana, nu general!
De acum, daca ai ceva personal cu mine, spune-mi-o direct mie, nu generaliza, eu NU reprezint aici bmwclub... asa cum nici tu NU reprezinti bmwzone.

Toate bune!
Rog un moderator sa-mi stearga userul de aici!
bartro
Urata episoada. Chiar nu se poate trai impreuna nici macar pe net?
tomado e28 owner
Eh, se poate, cum sa nu se poata? Doar ca Raziel e atasat de comunitatea bmwclub si e foarte ok ca si persoana. Chiar daca are e46 in 4 cil tine mult la masina aia si are mare grija de ea. Probabil s-a simtit lezat, dar ii trece lui tongue.gif
05aBi
Astazi am fost pe la un amic din care sta pe undeva pe langa intersectia Dimitrov, am plecat de la el toate buna si frumoase pana la intersectie asta pentru faptul ca se daduse 'startul', adica se facuse verde la cei care veneau dinspre Iancului si mergeau spre directie Obor, in fine. Un batranel pe la 60 - 70 ani cu un bastonel echipat dadea sa traverseze de pe refugiu ( statie 34 ) spre shaormeria aceea de pe colt, regulamentar, pe zebra. A apucat el sa traverseze cam jumatate din zebra, iar atunci s-a dat verde la cei care veneau dinspre Iancului, iar toate masinile si cateva camioane treceau pe langa el ca si cum n-ar fi fost acolo. sad.gif Iar eu ma intreb de unde atata nesimtire ? De unde au toate animalele permise ? Chiar asa de rau am ajuns incat sa nu acordam unui semen cel mai imfim respect ciupind putin frana ?

L.E. Nu e chiar o problema personala, dar n-am stiut unde sa postez.
Ciupanezu
Sunt foarte mulţi jegoşi care ignora pietonii la trecerile nesemaforizate.
sebaa
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 31 2009, 11:38 PM) *
Sunt foarte mulţi jegoşi care ignora pietonii la trecerile nesemaforizate.

Pe mine ma enerveaza batranii si idiotii care traverseaza pe unde ii taie capul. Chiar duminica am intalnit unu pe magheru, in plina zi! S-a oprit toata lumea sa nu cumva sa mai fie vreun accident cum a fost cel de luna trecuta..
Am vazut aseara o mama cu 2 copii intr-un SUV lexus..copii erau in dreapta si au iesit pe trapa. Nu mi-a venti sa cred...
Ciupanezu
Sunt mulţi pietoni care traversează pe unde vor, asta e foarte adevărat.

Īnsă sunt foarte mulţi şoferi care văd cum pietonii aşteaptă la treceri semnalizate prin indicator şi ei nu-i lasă să treacă, īşi văd de drum sau chiar claxonează.
Asta e lipsă de respect.
ionusunt
si mai exista si acei pietoni care au pretentia sa inghete masina cand trec ei. eu am patit - o ,chiar in perioada mea de anxietate maxima ,mai eram si pe xanax. aveam vreo 60 70 la ora,si hop bunicul cu copilul im sar ca niste balerine pe trecere.abia cumparasem gumele de pe fata,aveau 10 km (luate de noi) ,abs nu exista(smart astea ), dati va voi seama cum s-a dus masina. noroc ca am luat piciorul din frana si am trecut milimetric de ei si masina din stanga mea (eu fiind pe banda din dreapta) . deci nici asa frate..
dry.gif
Ciupanezu
Mai sunt şi mamele cu cărucior care sar pe trecere fără să schiţeze vreo tentativă de a se asigura.
Inconştienţă maximă...
franko
QUOTE (ionusunt @ Sep 1 2009, 02:24 AM) *
si mai exista si acei pietoni care au pretentia sa inghete masina cand trec ei. eu am patit - o ,chiar in perioada mea de anxietate maxima ,mai eram si pe xanax. aveam vreo 60 70 la ora,si hop bunicul cu copilul im sar ca niste balerine pe trecere.abia cumparasem gumele de pe fata,aveau 10 km (luate de noi) ,abs nu exista(smart astea ), dati va voi seama cum s-a dus masina. noroc ca am luat piciorul din frana si am trecut milimetric de ei si masina din stanga mea (eu fiind pe banda din dreapta) . deci nici asa frate..
dry.gif

mie aici inconstienta mi se pare imensa din partea ta ... Nu sunt de acord cu tipul acesta de pietoni , dar sa conduci dupa ce ai consumat xanax , sa mai mergi si cu 60-70 ... cred ca trebuie sa iti asumi ceea ce se poate intampla.
p.s : http://lmgtfy.com/?q=can+I+drive+on+xanax+%3F (primul rezultat )
tomado e28 owner
Nesimtire si tupeu vezi la fiecare iesire in trafic. Ultima data a depasit unul venind din sens opus si dupa ce s-a repliat pe banda sa m-a blituit, probabil nu aveam voie sa ma apropii asa tare intr-un e28... Pe urma stau 5 minute dupa o dubita de firma ce nu voia sa depaseasca un camion si cand ma satur de viteza lor de deplasare (70 km/h) semnalizez frumos si intru in depasire. In acel moment imi sare si dobitocul cu dubita in fata, fara semnalizare. Bine ca n-a dat in mine. Trebuie sa fii concentrat la maxim in trafic, altfel nu te intorci cu masina intreaga.
Cat despre pietoni, o singura data era sa o comit rau de tot, pe o sosea cu 4 benzi pe sens, in Oradea. Se facuse o noua trecere de pietoni, pe care n-o stiam. S-a trezit un bezmetic pletos si cu castile in urechi (genul care nu vad si nu aud nimic in jur) sa traverseze in fuga, dintr-o data. Veneam pe a 4-a banda, in dreapta era un furgon care a franat brusc si pletosul era sa intre in mine (l-am vazut in dreptul portierei din dreapta). Apoi m-a ajuns furgonul din urma si a inceput sa-mi faca morala sad.gif
Daca nu exista, ar trebui sa facem un topic cu intamplari din trafic tongue.gif
florin83
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=112
05aBi
Dar de faptul ca pe unele drumuri judetene unii oameni merg cu copii de mana chiar pe langa drum unde masinile circula cu o viteza de aprox. 80km/h, dar problema e ca copii sunt cei mai aproape de drum. Asta dupa mine e inconstienta maxima, pentru ca totusi e un copil, vede ceva ce ii atrage atentia si intr-o secunda poate sa fuga din mana respectivului care il insoteste.
tomado e28 owner
Am vazut in unele localitati oameni mergand pe sosea, pentru ca era trotuarul degradat blink.gif
@florin: m-am gandit eu ca trebuie sa fie, defapt am si postat acolo, dar mai uita omul tongue.gif Deh, varsta, ce sa-i faci... laugh.gif
ledocteur
QUOTE (franko @ Sep 1 2009, 10:36 AM) *
mie aici inconstienta mi se pare imensa din partea ta ... Nu sunt de acord cu tipul acesta de pietoni , dar sa conduci dupa ce ai consumat xanax , sa mai mergi si cu 60-70 ... cred ca trebuie sa iti asumi ceea ce se poate intampla.

franko nu se referea ma ca luase xanax inainte sa conduca... zicea ca era in perioada cand lua xanax. smile.gif
franko
pai daca era asa ce relevanta avea de trebuia sa precizeze ?laugh.gif
ledocteur
QUOTE (franko @ Sep 1 2009, 02:21 PM) *
pai daca era asa ce relevanta avea de trebuia sa precizeze ?laugh.gif

ca sa accentueze faptu ca era panicat mort cand l-au atacat pietonii laugh.gif
ionusunt
QUOTE (franko @ Sep 1 2009, 10:36 AM) *

eram in perioada in care faceam tratament cu xanax. .luam la culcare 1. eram pe xanax= eram in perioada de tratament

QUOTE (ionusunt @ Sep 1 2009, 02:51 PM) *
eram in perioada in care faceam tratament cu xanax. .luam la culcare 1. eram pe xanax= eram in perioada de tratament

daca eram sub influenta lui, ori adormeam sigur la volan,ori nu opream laugh.gif

PS : nu e ok deloc sa conduci cand ai anxietati. esti atent la alte chestiii...la simptome,te gandesti numai la prostii.

FRANKO DECAT SA VB FARA SA STII , MAI BINE INTREABA >E MUULT MAI BINE!!!

si inca ceva. xanaxu ala sa stii ca nu e heroina...de zici tu ca am "consumat" wink.gif e mult mai mild si decat un diazepam smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.