Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
ionusunt
QUOTE (io`s @ May 9 2009, 03:50 AM) *
superstition.gif am uitat sa-mi fac rovignieta conf (9).gif si m-a oprit militia rromana, nici nu a vrut sa discute, 500 ron amenda (platibil 50% in 48h) si retinerea certificatului de inmatriculare sad.gif

fuyou_2.gif vio (25).gif

i-am zis sa-mi tina actele 5-10 min ca ma duc in primul peco si imi fac, nici nu a vrut sa auda, cica e o directiva sa-i arda (pe fraierii ca mine) pe cei care nu au wanker.gif

sa-mi fie invatatura de minte... pt cativa roni.. da' am uitat

ce jigodii frate....mai bine i-ar arde p-aia care ciordesc miliarde din taxele platite de fiecare sa si ia tuaregi si x6uri si tot felul de porcarii dinastea de mers prin oras.
INTERCEPTOR
un angajat nu si poate arde seful mai ales in structuri de stat de tip comunist...ca si acuma sunt la fel....astia cu meciurile cand sunt gaska.............imi e sila sa pronunt.ma uit cum sunt aia in anglia fara garduri.........diferenta e clara.suntem niste animale needucate...nu noi cei de pe forum in general natia ..........
Ciupanezu
E efectul de turma.
Toti fatalaii se cred smecheri si devin maimute cand sunt in grup.
Probabil o alta forma de frustrare.
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 9 2009, 08:44 AM) *
....ma uit cum sunt aia in anglia fara garduri.........diferenta e clara.suntem niste animale needucate...nu noi cei de pe forum in general natia ..........

Stai un pic, Englezi sunt cunoscuti pentru bataii in fotbal, cand vin in olanda tot ce inseamna politia e pe strazi. Hooligans, de acolo vin.
xox
Da, totusi sunt mai bine organizati si nu beau bere in parcuri de copii. In acelasi timp si damage-ul produs e mai mare.
florin83
QUOTE (io`s @ May 9 2009, 03:50 AM) *
superstition.gif am uitat sa-mi fac rovignieta conf (9).gif si m-a oprit militia rromana, nici nu a vrut sa discute, 500 ron amenda (platibil 50% in 48h) si retinerea certificatului de inmatriculare sad.gif

fuyou_2.gif vio (25).gif

i-am zis sa-mi tina actele 5-10 min ca ma duc in primul peco si imi fac, nici nu a vrut sa auda, cica e o directiva sa-i arda (pe fraierii ca mine) pe cei care nu au wanker.gif

sa-mi fie invatatura de minte... pt cativa roni.. da' am uitat

Eu imi fac pe un an de cand au introdus rovinieta la noi. Nu mi-au cerut niciodata rovinieta cand m-au oprit in afara localitatilor, dar prefer sa merg eu linistit, mai ales ca nu e o suma asa mare.
Majoritatea prietenilor nu-si fac, ca sunt drumurile cum sunt, ca nu imbogatesc ei statul, etc.. de parca il intereseaza pe organ asta cand te amendeaza biggrin.gif
Este suficient sa te opreasca o data si iti iei o amenda din asta care face cat rovinieta pe 5 ani. biggrin.gif
81DMC77
Asa e intotdeauna, ori te opresc atunci cand a expirat ceva si nu-ti dai seama, sau iti cer exact ce nu ai la tine. Eu le am pe toate la zi, in afara de rovigneta, pe care nu o mai platesc, pt ca folosesc masina numai in oras. Cand mergem in afara, folosim DMD-ul.
Tigresse
Eu era s-o patesc anul trecut, cand veneam de la Suceava. M-a oprit un echipaj pe la Piatra Neamt, aveam toate in regula, numai rovigneta nu. Le-am zis ca nu stiu ce e aia, si ca eu credeam ca e un timbru pe care il pui pe pasaport cand iesi din tara smile.gif (nu stiu de unde mi-a venit), si cred ca fatza mea inocenta i-a convins. Mi-au explicat ca eu, care am pe una din masini numere de GL, ar trebui sa am rovigneta si in Bucuresti, nu numai cand ies prin tara. Pana la urma am plecat fara nici o amenda, dar nu vreau sa mai risc, ca oricum am eu alte belele pe la masini (acte neterminate etc). Acum as vrea sa imi cumpar. Astea se pot schimba de pe o masina pe alta? Se gasesc la orice benzinarie?
tomado e28 owner
Eu tot de la Petrom mi-am luat. Nu difera in functie de poluare, cmc, etc, la toate autoturismele fiind la fel. Sunt individualizate, in sensul ca trebuie pentru fiecare masina in parte. Am avut anul trecut, cand mergeam mai mult cu masina. O singura data m-au oprit, anume pentru rovignieta, in apropiere de TM, dar a fost foarte bine ca aveam. Trebuie pastrat si bonul, unde sunt trecute datele masinii. Mi-a expirat in ianuarie, dar imi fac iar cat de curand. Nu merita sa fiu stresat ca nu sunt in regula doar pentru asta.
eugene12
Azinoapte mi-au furat bateria la dacie si aum indoit capota.De parca nu puteau sa deschida usa si apoi capota.Nu e cine stie ce masina,de fapt e pilaf la estetica dar merge....bateria avea 3 luni...acum am pus una veche care o aveam prin garaj.Sper sa tina curent in ea ca altfel tre sa iau bateria de pe bmw..criza smile.gif
Ciupanezu
QUOTE (Tigresse @ May 9 2009, 03:24 PM) *
Astea se pot schimba de pe o masina pe alta? Se gasesc la orice benzinarie?

Nu, se fac pentru fiecare maşină īn parte.

Nu se găsesc chiar la orice benzinărie, eu am căutat destul de mult pānă am găsit.

La Petrom dinspre Bucureşti-Piteşti au sigur, la fel şi la OMV-ul de pe Antiaeriană cu Alexandriei.
edutxu
eu de ieri sunt somer....nici n am fost anuntat dinainte, si nici nu mi a inregistrat contractul dem unca , desi l am semnat...
acu alte belele din urma uc datorii, nici bratele la masina nu le am skimbat, uleiul trebuie schimbat iarasi....

mnah...bucuriile vin toate odata....
brown.shark
edutxu ; citeste cu rabdare p net codul muncii, apoi fa hirtiile care trb catre camera d munca , c.a.s. , garda financiara. esti tutelat bine in cod dar trb sa te zbati pt tine.
Tytus
Eu am vrut sa fiu contribuabil corect si sa imi cumpar rovieta,dar pentru motociclete nu exista...m-au mintit oare oamenii de la Petrom?de atunci am teama sa mai ies cu motorul din oras,pana nu aflu ceva concret unsure.gif

P.S:m-am dus sa imi cumpar pe 1Aprilie,am uitat sa postez tot la acea data!
Tigresse
Stau acum intr-o zona super centrala, aproape de Romana, insa cu "fetite" ofertante pe-nserat. Aseara a trebuit sa stau in spatele unei masini al carei sofer negocia cu fata prin geamul deschis (am asteptat rabdatoare sa se urce fata), iar in seara asta alta fata mi-a facut din mana, dar si-a retras-o usurel cand a observat ca nu sunt barbat. Trebuie sa ma obisnuiesc sa blochez usile sad.gif. As fi vrut sa am tupeu sa opresc si s-o intreb cat costa, sa vad ce fatza face cool.gif .
Ciupanezu
Eu blochez īntotdeauna uşile pentru că īn maşină oricine este vulnerabil din cauza spaţiului mic.

Am şi un spray paralizant pentru orice eventualitate.

Bucureştiul este un oraş plin de hoţi şi drogaţi.
tomado e28 owner
Si eu merg cu usile si portbagajul inchise, preventiv. Si am tot felul de "ustensile" ascunse prin masina. Peste tot e riscant, nu doar in Bucuresti... Cat despre "fetite", nu mai stau doar seara. Mai nou sunt si ziua, in amiaza mare. E trist, dar acum mi se par ceva obisnuit pe marginea soselelor, la fel ca si indicatoarele sad.gif
io's®
CITAT(Tigresse @ May 9 2009, 03:24 PM) *
Acum as vrea sa imi cumpar. Astea se pot schimba de pe o masina pe alta? Se gasesc la orice benzinarie?

nu, trebuie pt fiecare masina in parte (in caz ca detii mai multe masini), nu are valabilitate fara bonul fiscal iar pe bon este trecut nr de inmatriculare al masini inclusiv seria de caroserie

de regula gasesti mai la toate benzinariile care sunt la iesirile din oras (petrom, OMV, nu stiu la altele), se pot face pe o zi, 7 zile , o luna sau un an

nici nu e mult fir-ar a draq dar am uitat sa o fac si acum trebuie sa platesc sad.gif

acum am facut-o pt 0 luna (echiv a 7 euro) pt ca mai am de facut cateva drumuri si sa imi pot recupera talonul
enucos
dar dece ti-a luat talonul?
daca nu mai ai de gand sa iesi cu masina din localitate tot trebuie sa o faci numai pentru a primi talonul inapoi?
alex230ro
QUOTE (alex230ro @ Apr 28 2009, 09:03 AM) *
Au pierdut ai mei catelul sambata,pana azi nimic am pus afise peste tot prin Iancului si in imprejurimi si nimic,a facut un prieten si site http://pierdutcatel.go.ro/ l-am cautat peste tot in zona Iancului-Obor-Vatra Luminoasa-Pache Protopopescu-Electroaparataj si nimic(noi credem ca l-a luat cineva).Sper sa il gasim sau daca l-a luat cineva sa il aduca inapoi
daca a vazut cineva ceva sau il vede poate ma anunta si pe mine

Gata vineri l-am gasit,a ajuns pe la un betiv in zona Izvorul Rece ,nu prea a avut grija de el,i-am dat ceva bani si azi a sunat ca vrea bani mai multi ca el i-a dat mancare de la Mega Image si carne la catel mad.gif
l-am refuzat politicos ,norocul lui a fost ca nu m-a sunat mai incolo ,cred ca mergeam sa il bat dupa ce am inchis cu el m-a sunat soramea sa imi zica ca a fost la veterinar si a gasit la catel o bacterie sau capusa destul de rea-
http://www.animalutze.com/articole/babesioza.php
acum trebuie sa il ducem cateva zile la doctor sa ai facem perfuzii sad.gif

io's®
CITAT(enucos @ May 12 2009, 01:32 PM) *
dar dece ti-a luat talonul?
daca nu mai ai de gand sa iesi cu masina din localitate tot trebuie sa o faci numai pentru a primi talonul inapoi?

probabil asa trebuie
oricum mai am ceva drumuri de facut asa ca am facut-o pt o luna
INTERCEPTOR
bine ca l ai gasit...si eu ce fac daca ies sa l iau pe vara miu de la aeroport de la otopeni platesc rovinieta???/ca in alta parte ..nu ma mai duc...m am salbatici de 3 saptamani numai acasa la reparat masini..cand el vad pe aici imi vine sa le trimit in spatiu inclusiv pe ale mele:pp
Rotti
QUOTE (alex230ro @ May 12 2009, 08:09 PM) *
Gata vineri l-am gasit,a ajuns pe la un betiv in zona Izvorul Rece ,nu prea a avut grija de el,i-am dat ceva bani si azi a sunat ca vrea bani mai multi ca el i-a dat mancare de la Mega Image si carne la catel mad.gif
l-am refuzat politicos ,norocul lui a fost ca nu m-a sunat mai incolo ,cred ca mergeam sa il bat dupa ce am inchis cu el m-a sunat soramea sa imi zica ca a fost la veterinar si a gasit la catel o bacterie sau capusa destul de rea-
http://www.animalutze.com/articole/babesioza.php
acum trebuie sa il ducem cateva zile la doctor sa ai facem perfuzii sad.gif
omule ai grija cu capusa aia, e foarte periculoasa, poate sa omoare un cal in cateva zile. daca ai nevoie iti pot da nr unui veterinar f bun, a tratat multi caini de babezia.
alex230ro
am citit si e destul de batran are 9 ani ,sa vedem ce face veterinarul la care l-am dus daca e iau legatura si cu tine in caz ca nu se imbunatateste situatia lui,iar imi amintesc de nesimtitul ala cum zicea la telefon ca i-a dat mancare buna si ca a avut grija de el:(
Tigresse
Doamne, bine ca l-ai gasit. Am vazut anunt pe animale.ro ca a fost gasit un catel basset http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=52624. Sper sa treceti cu bine de babesioza. In tara asta, medicamentul pentru babesia este greu de procurat (fiind trecut de ceva timp la substante periculoase), insa otrava cu care unii cretini omoara caini se poate cumpara usor.
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ May 13 2009, 08:01 AM) *
am citit si e destul de batran are 9 ani ,sa vedem ce face veterinarul la care l-am dus daca e iau legatura si cu tine in caz ca nu se imbunatateste situatia lui,iar imi amintesc de nesimtitul ala cum zicea la telefon ca i-a dat mancare buna si ca a avut grija de el:(

vb cu batz sora lui e studenta la veterinara si sigur te poate ajuta /iti poate usura procurarea celor necesare. bine ca l-a gasit cineva....si cred ca de pe strada a luat o nu de la individu ala .bine ca l-a gasit ala si nu s-a intamplat ceva mai nasol cu el.
alex230ro
Mai ala statea intr-un subsol,nu stiu ce sa zic l-a gasit in aceasi zi in care l-am pierdut asta e
bartro
Am fost la doctor, orl, ca nu mai auzeam deloc cu urechea dreapta. De un an si ceva nu mai mergea bine, chiar de cand am fost cu Interceptor la un concert de paradise lost. A umblat doctor cu un carlig, a spalat cu apa si a dat si cu un fel de aspirator la ambele urechi, sa scoate dopuri. Acuma mi se pare ca e foarte multe galagie, ma sperie metrou, aud pasare in copaci, la munca sa nu mai spun, vorbeste lumea tare. Sper sa trece. Bine ca nu a fost ceva mai rau.
Ciupanezu
Deci acum auzi perfect cu ambele urechi?
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ May 15 2009, 04:40 PM) *
Deci acum auzi perfect cu ambele urechi?

Da. S-a terminat cu liniste.
ionusunt
QUOTE (bartro @ May 15 2009, 04:51 PM) *

ce sentiment ciudat trebuie sa fie....brusc galagie maxima tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (bartro @ May 15 2009, 04:51 PM) *

Ma bucur. smile.gif
coman cosmin
In cateva zie o sa auzi normal.Asa am patit si eu acum cativa ani si mi se parea ca tipa toata lumea la mine laugh.gif
INTERCEPTOR
iei ceara de la compatimentul motor si pui dop la loc:PPP sau bagi bete dalea cu vata si le lasi asa ca un mic alien bine ca nu a fost ceva mai grav si ai scapat
81DMC77
Mi s-a imbolnavit catelusa, sunt distrus. Cand o vad cum sufera, ma rog sa fiu eu in locul ei. Medicul a zis ieri ca are 4 zile critice, daca reuseste sa treaca peste, scapa, daca nu..... Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi fara ea, as vrea sa mor eu in locul ei sad.gif sad.gif sad.gif
tomado e28 owner
Dar ce boala are? sad.gif Bafta sa scape! Nu i-a dat ceva calmante, sa nu sufere asa de tare?
81DMC77
CITAT(tomado e28 owner @ May 16 2009, 12:34 PM) *
Dar ce boala are? sad.gif Bafta sa scape! Nu i-a dat ceva calmante, sa nu sufere asa de tare?

Cica, are ceva gastrita virala, ceva virus foarte rar, a avut temperatura foarte mare, dar a reusit medicul sa o readuca la normal, nu mananca si nu a mancat nimic de joi dimineata, numai perfuzii, daca bea apa in cateva minute o varsa. Duminica dimineata s-a simtit destul de bine, avea chef de alergat, am fost la control cu ea, la medic si s-a bucurat si el cand a vazut-o asa binedispusa. I-a mai dat ceva calmante si vitamine si a zis ca se indreapta incet spre vindecare, dar aseara, era iarasi destul de abatuta. Suntem mai tot timpul cu ea si ii urmarim orice miscare. Azi ar fi ziua a 4-a, sper din tot sufletul sa treaca si sa se faca bine.

CITAT(sebaa @ May 16 2009, 01:12 PM) *
mama are cancer. din nou.
anul trecut a fost diagnosticata cu cancer la colon si s-a operat. cica ii trecuse
acum cica are 10 ganglioni pe creier. dar nu stiu ce inseamna asta. pe net zice ca nu sunt maligni..dar nu are cum sa fie bine asta.

sper din tot sufletul sa nu fie maligni si ii doresc sanatate maxima, sanatate pe care le-o doresc tuturor, ca e mai buna decat toate
81DMC77
Au trecut cele 4 zile critice si deja se vede ca e mai bine, merge inspre bine, sper sa-si revina de tot.
io's®
azi am fost sa-mi ridic certificatul de inmatriculare ( apropos, certificate de inmatriculare si permisele retinute se ridica de la udriste)... ghiciti ? mad.gif

NU A AJUNS DE LA FETESTI fuyou_2.gif

maine sunt 2 (doua) saptamani de cand mi l-au retinut si inca nu a ajuns in bucuresti (si pe jos daca veneau ajungeau sa il depuna)
peste cateva zile (poimaine, pe 23) imi expira dovada, nenea militianul de la ghiseu mi-a spus sa mai incerc spre sfarsitul lunii, l-am intrebat cum circul cu dovada expirata? cica: nu e nicio problema atat timp cat aveti asupra dumneavoastra chitanta de la rovignieta si este valabila sad.gif

asta e politia rromana ! wanker.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ May 21 2009, 05:30 PM) *
azi am fost sa-mi ridic certificatul de inmatriculare ( apropos, certificate de inmatriculare si permisele retinute se ridica de la udriste)... ghiciti ? mad.gif

NU A AJUNS DE LA FETESTI fuyou_2.gif

maine sunt 2 (doua) saptamani de cand mi l-au retinut si inca nu a ajuns in bucuresti (si pe jos daca veneau ajungeau sa il depuna)
peste cateva zile (poimaine, pe 23) imi expira dovada, nenea militianul de la ghiseu mi-a spus sa mai incerc spre sfarsitul lunii, l-am intrebat cum circul cu dovada expirata? cica: nu e nicio problema atat timp cat aveti asupra dumneavoastra chitanta de la rovignieta si este valabila sad.gif

asta e politia rromana ! :wanker:

intru totul de acord . bai si cand te opresc cu radaru cu 70 cum si- o ard.....dvs stiiti cu ce viteza rulati ?cu extraordinara viteza de 70 kmh de zici ca ai omorat zece oameni avand 700 la ora....mi e scarba din ce in ce mai tare si incet incet elimin cate un motiv care inca ma mai tine aici...
enucos
QUOTE (ionusunt @ May 21 2009, 05:42 PM) *
intru totul de acord . bai si cand te opresc cu radaru cu 70 cum si- o ard.....dvs stiiti cu ce viteza rulati ?cu extraordinara viteza de 70 kmh de zici ca ai omorat zece oameni avand 700 la ora....mi e scarba din ce in ce mai tare si incet incet elimin cate un motiv care inca ma mai tine aici...

Nesimtire tipic romaneasca, prietena mea a cumparat un Matiz acum o saptamana, si acum 2 zile am fost in Pipera sa ia cartea si talonul cu numele ei, dupa cateva minute de stat la giseu ca domnii avau ceva de discutat intre ei, vine unul si ne intreaba nr. de masina, il spunem cauta actele, ne arunca un caiet in fata, pune un deget si zice "treceti aici numarul masinii si semnati", prietena mea normal ca sta sa citeasca ce scrie pe tabelul ala, sa vada ce semneaza, ca e prima data cand isi cumpara masina, si boul ala nu are rabdare sa citeasca si ii mai spune odata cu un ton putin mai ridicat "numarul si semnatura" in ocnditiile in care nu mai era nimeni la rand in spatele nostru, imi venea sa ridic si eu tonul la el si sa-i zic sa astepte, dar nu-mi place sa fac circ, si oricum ea s-a speriat si a semnat fara sa se mai uite, nesimtiti ce mai, si pe urma ne-a aruncat actele pe tejgheaua aia si s-a intors la discutie cu distinsii sai colegi.
INTERCEPTOR
asa sunt ei zeflemitori ...mai ales ca pe banii nostri...
in fine ionusunt...vrei amortizoarele alea sau o freci dubios........hartgeurile...si daca e plecam mai multi ..si face club acolo de bmw isiti romani:P
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 22 2009, 05:04 PM) *
asa sunt ei zeflemitori ...mai ales ca pe banii nostri...
in fine ionusunt...vrei amortizoarele alea sau o freci dubios........hartgeurile...si daca e plecam mai multi ..si face club acolo de bmw isiti romani:P

vin sa o frec dubios si sa le iau luni . sa mi zici cat sau ce mai vrei tongue.gif
Mihai_AMD
pe 15iunie am licenta si dupa ce ca nu prea am gata proiectul pana atunci mai ma seaca si un nemernic de comunist de profesor ca nu vrea sa ma treaca...de fapt pe mult,din 22insi 15 au picat azi examenul la el
ma simt si rau din cauza lui,fusei prin oras la o tura cu rechinu sa ma mai relaxez,degeaba,tot ma doare capul de azi dimineata de la examen..si nic sa dorm nu imi vine
la 5 m-am trezit sa ma invat,degeaba...la 8 fara 10 cand sa intru in sala am vazut ca mapa era goala,uitasem colile acasa decat copiute aveam tongue.gif .abia am gasit o coala printro banca,deschis nu era pe nicaeri aproape decat la un nonstop care avea xerox dar "nu vindem coli"..am insistat,sa le dau 50bani pe coala na vrut.pana la urma iam dat singura coala care o aveam,goala,si iam zis sami faca 10copii xerox la ea,a bufnito rasu si pana la urma mia dat...
mai am joia viitoare examen cu bosorogu asta ca nea reprogramat sper sa trecem unsure.gif
tomado e28 owner
Sunt multi profesori absurzi, cu obiceiuri din alte epoci. Ma lovesc si eu zilnic de astfel de elemente. Mi se pare aiurea sa te tina in sah pentru un singur examen, dar stiu ca nu are rost sa le explici, n-ai cu cine dom'le...

LE: Bafta!
MeHigh
Daca ai face facultatea de medicina, s-ar pune altfel problema?
Peter Pan
la mine in facultate in anul 1 si 2 a fost un prof care nu trecea pe nimeni....din 30 de insi per examen nu trecea nimeni.Si asta 5 examene date cu el in 2 ani....am reusit sa luam examenele cand s-a dovedit ca omul facea parte din MISA si l-au dat afara ie ie...
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ May 23 2009, 11:53 AM) *
Daca ai face facultatea de medicina, s-ar pune altfel problema?

DA!
asta pt ca acolo chiar ca cine stie ar merita sa treaca,ca daca se trece din mila sau pe pile e mia grav ca peste un timp studentu ala viitor medic te va opera sau iti va prescrie o reteta care iti poate schimba viata..in rau bineinteles...

tomado e28 owner
Am auzit de cazuri in care studenti din anii 3-4 la medicina habar nu aveau cum sunt pozitionate organele in corpul uman sad.gif Bineinteles, nu vorbesc de marile centre universitare in care inca se mai face educatie cat de cat, desi nici asta nu e regula. Mai nou e handsfree-ul la moda. Si pe urma se mira lumea de cate se intampla. Ar trebui facut un topic: Probleme Nationale tongue.gif

Off topic: azi in Timisoara: 2 tipe intr-un E93 roz parcat aiurea cu avariile pornite actionau stropitoarele de parbriz si se aplecau pe urma peste bord ca sa nu le "ploua". Pacat ca nu am avut cu ce sa filmez lgh (24).gif A muncit ea mult pentru masina aia...
INTERCEPTOR
sebaa ce sa zic

maica mea 2 este si mama ta
nu vroia in spital nu vroia tratemente nu lua pastile decat daca se simtea foarte rau.....nu tinea regim .manca numai invers de cei spune a doctorul .....si ma lua in brate si ma strangea ...imi zicea iubirica lu mama ...........mananc ce vreau si vreau sa ma simt bine ..sa mor acasa in camera mea ..cand va fi va fi......si a fost cam soon ...pt ea... eu nu prea ma asteptam ca era o razboinica...insa a murit linistita nu s a chinuit prea tare....a facut infarct si dupa 30 40 de min de respirat greu ...s a oprit.........si dusa a fost.....o mai vizitez destul de rar dar ma gandesc destul de des.............degeaba.................m a lasat singur bucurate de ea asa cum e cat e cat se mai poate...eu nu am fost avertizat nu m am asteptat si regret ca am petrecut prea putin timp cu ea.........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.