Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ciupanezu
QUOTE (edutxu @ Jul 12 2010, 10:32 PM) *
totuis nu inteleg rabubnirea asta de rautate a ciupanezului...
fiecare merge pe norocul pe care l are...nu trebuie sa dorim raul nimanui...

Nu-i nici o răbufnire de răutate, chiar am defectul de a nu fi un om rău, în ziua de azi bunătatea e luată drept prostie.

Dacă intră în tine unul fără asigurare, nu cred că ţi-ar plăcea.
Asta înseamnă că trebuie să-l dai în judecată ca să-ţi faci maşina deşi accidentul este din vina lui.
Iar dacă nu are nimic pe numele lui, nu ai ce să-i faci.

ITP-ul şi RCA-ul sunt nişte chestii de minim bun simţ.
Dacă nu ai ITP şi RCA valabile, nu ieşi pe stradă cu maşina, nu există scuze.

Să meargă pe noroc la el în curte, nu pe drumuri publice.

Asta nu e răutate, e simţul responsabilităţii.

Recunosc că am păţit şi eu să merg câteva zile fără ITP fără să-mi dau seama, pur şi simplu a expirat mai devreme decât credeam.
Însă cum am văzut asta, am parcat maşina până am făcut ITP-ul şi am mers cu maximă grijă, iar de atunci am fost foarte atent să nu depăşesc data limită.

Cum să te oprească poliţia de 3 ori şi să te mai şi lauzi că tot n-ai făcut ITP şi asigurare?
xox
Asta-i tara. De cacat, cu legi de cacat si procese si judecatori de cacat. Sper sa trec de interviu cu bine si s-o tulesc de aici repede.

PS: D-nul Eugen, eu unul daca te prind ca dai in beemer-ul meu si n-ai asigurare, te bag in spital (am grija sa nu fie martori) ca daca n-ai itp si asigurare (si nici bunuri pe numele tau) sigur n-ai nici asigurare de sanatate. Macar sa platesti lor ca sa intelegi ca tot se invarte roata. Si cruiser-ul il fac pe banii mei. Deal? smile.gif

PS2: Chit ca-mi ridica Florin warn-ul cu inca 20% simteam nevoia sa zic asta. Nu de alta, da' trebuie sa-ti bagi mintile in cap si sa realizezi ca asta-i ceva ce ti se poate intampla oricand pe strada. Nici nu trebuie sa fie vina ta, oricand poate altul sa dea peste tine si sa vezi atunci circul de pe lume sad.gif

PS3: eu n-am mers nici o zi fara asigurare si fara itp, intotdeauna am stiut cand si ce expira, ma mir cum sa uiti asa ceva cand masina e un lucru important in viata de zi cu zi. Si nu ma refer la ciupa, ma refer la multi altii, inclusiv amici d'ai mei. Eu cand am lovit p'altu din cauza mea, macar aveam asigurare. Inca am si vorbit in service ca nu era omul din oras sa i-o faca mai repede sa plece in treaba lui, iar a mea era pe chituci.

In fine. Fiecare cu ale lui.

Si daca tot suntem la probl pers, eu urasc administratia locala care ne lasa in continuare cu drumuri incredibil de proaste si niste gropi de mi-am facut varza toata fata la masina. Incredibil de prosti oamenii astia care i-au votat, ori au fost fraudate alegerile ori au votat doar cei fara permis ori masina. Incredibil.

Parca traim la sat nu la oras. Si nu orice sat, ci cel mai rapciugos sat din cea mai obosita comuna din cel mai indepartat judet... Urasc orasul asta si tara asta cu legile ei cu tot.
haifisch
cred ca i-ar ajunge corectia administrata de voi 2 smile.gif ...

este o chestie de responsabilitate asta e clar si e cam grav dar hai sa nu o luam cu chestii de genul "daca pe mine ma loveai" sau "daca eram politist si te prindeam"

pana la urma omu a mers pe pielea lui....stie si el mai bine ce consecinte puteau sa fie daca facea un accident sau daca dadea peste un nene politist mai ales cu un bmw vechi....si galben de iti sarea in ochi....asta e magnet pentru "controalele de rutina"

eugen asta clar nu e o chestie care sa o spui indiferent ca ce....ca lauda sau ca idee....ti-ai asumat un risc mult prea mare
Ciupanezu
Chestia asta cu "mergi pe pielea ta" sau "mergi pe norocul tău" nu au nici o aplicabilitate practică.

Riscurile pentru el sunt mult mai mici decât paguba unuia care este lovit de el.

În orice caz, ideea este că RCA-ul şi ITP-ul sunt nişte chestii de minim bun simţ pentru a ieşi pe drumurile publice.

ITP-ul te costă 150 Ron cu tot cu şpagă dacă maşina nu este chiar în stare perfectă, iar RCA-ul 6-7 milioane pe an.
Nu cred că poate spune nimeni că e vreo sumă imensă.

Iar dacă nu vrei să le faci, ia-ţi o bicicletă sau mergi cu RATB-ul.

Mă rog, mă enervează subiectul pentru că e o chestie foarte răspândită, foarte mulţi merg fără ITP şi asigurare şi scapă pentru că nu arată actele.
bartro
Datele legate de ITP si RCA ar trebui sa fie direct disponibil pentru politisti prin acces de niste baze de date. Hartie e ceva de secolul trecut.
florin83
Mie mi-a expirat itp-ul in primavara, si rca-ul la sfarsitul lui iunie, dar eu nu merg cu masina mai deloc smile.gif
Oricum mi-am luat teapa.. stiam ca expira pe 31 mai rca-ul si cand colo a expirat pe 31 iunie. laugh.gif
Pe 29 iunie m-au sunat de la Rca-ieftin (la ei fac rca-ul de ani de zile) sa-mi zica daca vreau sa reinoiesc polita care expira peste 3 zile biggrin.gif
Si eu nu mersesem cu masina deloc luna asta ca stiam ca nu am rca.
georgem
Si la Turul Frantei cand te vedem? Ca vad ca in ultimul timp mai mult umbli cu bicicleta decat cu masina...

florin83
tongue.gif
TiL
Turul Frantei de-a dreptul, nu pe sosele biggrin.gif
Adys_m1986
QUOTE (bartro @ Jul 13 2010, 01:42 PM) *
Datele legate de ITP si RCA ar trebui sa fie direct disponibil pentru politisti prin acces de niste baze de date. Hartie e ceva de secolul trecut.

Va spun sigur ca in scurta vreme va fi,inclusiv sa vada daca masina e inscrisa la financiar....deja se lucreaza la bazele de date...
xander
anul asta l a ratat
de acum la anu laugh.gif
oricum de acum in colo tot mai multi romani vor merge pe biciclete sau scutere cu criza asta si cu taxele care tot cresc
asta nu ar fi un lucru rau pt santatea lor....
io's®
CITAT(Ciupanezu @ Jul 13 2010, 11:22 AM) *
ITP-ul te costă 150 Ron cu tot cu şpagă dacă maşina nu este chiar în stare perfectă,
Nu cred că poate spune nimeni că e vreo sumă imensă.

pe draq.. in scurt timp nicio statie ITP nu o sa mai treaca masini care au probleme, deja s-au inasprit controalele RAR si nu prea se mai risca nimeni, in momentul cand o sa se inchida 3-4 statii ITP din cauza acordarii inspectiei unor autoturisme care nu corespund nu o sa se mai riste nimeni sa dea ITP nici pt cateva sute de euro.

mai nou cica se face ITP naspa scriindu-se seria altui autoturism care a trecut revizia insa nu cred sa mearga asta la infinit, in momentul cand bazele de date vor fi updatate la zi si aceasta "fentare" moare.

CITAT(bartro @ Jul 13 2010, 12:42 PM) *

asa ceva exista deja, am cunostinta pe care l-a oprit politia la scurt timp dupa ce si-a facut ITP insa in baza de date figura fara ITP, gaborii si-au cerut scuze si i-au inmanat actele.
Ciupanezu
Sper să fie vreodată aşa cum spui tu, însă nu cred.

În România faci orice cu şpagă.

tomado e28 owner
Ideea e sa ajunga nivelul spagii asa de mare incat sa nu merite tongue.gif
Ciupanezu
Şi acum 2 ani erau voci care spuneau că s-au înmulţit controalele de la RAR, însă chiar şi acum iei ITP cu orice maşină, indiferent dacă este prezentă sau nu, cu maxim 200 Ron.
Clau
Am venit de afara super nervoasa si vreau sa ma descarc:

Plec acum 3 ore la o sedinta foto si cand ajung la masina arunc (ca de obicei) o privire sa vad daca e totul ok... Numai ca de data asta NU mai era totul OK. Imi lipseau stergatoarele! Uimita ca cineva s-a injosit in asa hal sa fure niste stergatoare imbatranite, vai m. lor, plec nervoasa la drum. Cand ma intorc imi da prin cap sa dau o tura prin toate parcarile din imprejurimi in cautarea stergatoarelor (desi nu mai stergeau bine aratau impecabil, fapt pt care s-au si pacalit). Am vazut mai multe perechi cum erau ale mele(alea dintr-o bucata), dar la multe masini lipseau cu dezavarsire. Semn ca cineva a trecut prin cartier si a facut colectie...

Multi prieteni ma bat la cap sa-mi pun capace la jante. Cum pm sa reziste capace de BBS pe masina daca nu au rezistat niste kkturi de stergatoare???

Uite asa mi-am stricat ziua... SMF in ea de tara si se jegosi care stiu numai sa strice! Din ziua in care am adus masina acasa mi-a fost frica sa nu plece piese de pe ea.... As apela la husa de masina, dar daca o pun dispare si aia pana a doua zi!
Sportivu
QUOTE (Clau @ Jul 22 2010, 05:36 PM) *
Am venit de afara super nervoasa si vreau sa ma descarc:

Plec acum 3 ore la o sedinta foto si cand ajung la masina arunc (ca de obicei) o privire sa vad daca e totul ok... Numai ca de data asta NU mai era totul OK. Imi lipseau stergatoarele! Uimita ca cineva s-a injosit in asa hal sa fure niste stergatoare imbatranite, vai m. lor, plec nervoasa la drum. Cand ma intorc imi da prin cap sa dau o tura prin toate parcarile din imprejurimi in cautarea stergatoarelor (desi nu mai stergeau bine aratau impecabil, fapt pt care s-au si pacalit). Am vazut mai multe perechi cum erau ale mele(alea dintr-o bucata), dar la multe masini lipseau cu dezavarsire. Semn ca cineva a trecut prin cartier si a facut colectie...

Multi prieteni ma bat la cap sa-mi pun capace la jante. Cum pm sa reziste capace de BBS pe masina daca nu au rezistat niste kkturi de stergatoare???

Uite asa mi-am stricat ziua... SMF in ea de tara si se jegosi care stiu numai sa strice! Din ziua in care am adus masina acasa mi-a fost frica sa nu plece piese de pe ea.... As apela la husa de masina, dar daca o pun dispare si aia pana a doua zi!

Daca pui capace cand nu mergi cu masina sa le iei in casa, eu sunt patit...mi le-au saltat la 732 mad.gif
ionusunt
eu am avut capacele din aluminiu polishat la rm uri cu embleme noi vreo 4 5 luni si nu au plecat la plimbare...si se scot foarte usor la rm ....nu stiu cum dracu am reusit laugh.gif
tomado e28 owner
Asta cu stergatoarele am patit si eu pe 1 februarie... Si eu am dat o tura dar nu lipseau decat ale mele... E nasoala senzatia.

Mi-am recuperat azi permisul de la politie pe baza certificatului de grefa. Procesul va fi in 23 septembrie.
INTERCEPTOR
daca iei husa si nu dai cu spray pe ea sau sa scrii ceva cu srpay pe ea..ti o fura tot c ei posibil
eu am cumparat husa 80 ron foarte buna........si am scris cu spray ul pe ea.tot felul de tampenii:P
ionusunt
si eu am scris pe husa " NU ARUNCATI GUNOAIE PE GEAM " pt ca gaseam pana si bucati de carne pe masina.... laugh.gif
coman cosmin
daca si pe masina ai carne iti dai seama ce o fi in frigider laugh.gif
05aBi
Eu am scris pe prelata adresa si diferite aberatii ... biggrin.gif

L.E. Mi se pare ca a innebunit lumea, sau chiar nu stiu ce se intampla de la un timp ...

Nenorocirea de mai jos s-a intamplat acum cativa ani, 2 tineri s-au aruncat de pe blocul care se afla vis-a-vis de al meu.
http://www.gandul.info/news/doi-tineri-s-a...curesti-1020484

Iar acum, o vecina de la urmatoarea scara s-a sinucis ...
http://www.crimetime.ro/politie/o-cheama-m...n-capitala.html
tomado e28 owner
Eu zic sa te muti...
bartro
Se pare ca sinucidere e la moda.
xander
o duce lumea prea bine
INTERCEPTOR
se pare ca se moare.din cauza retardatilor de la conducere si al celor care i au votat.
Sportivu
mie imi suna a sinucidere pasionala, daca pot sa ii zic asa... oricum ca sa faci asa ceva trebuie sa iti lipseasca toate tiglele de pe casa. astfel de oameni sunt lasi si nu merita nici un gand compatimitor.
bartro
Judeci cam dur, parerea mea.
Ciupanezu
Mulţi oameni îşi pot pierde minţile în urma unor şocuri foarte puternice, nu prea ai cum să-i judeci fără să ştii cum a fost în locul lor.
Ciupanezu
QUOTE (05aBi @ Jul 23 2010, 02:26 PM) *
Eu am scris pe prelata adresa si diferite aberatii ... biggrin.gif

Ştiu pe cineva care stă la o scară vecină de tine, e culturist.
05aBi
CITAT(Ciupanezu @ Jul 23 2010, 11:09 PM) *
Ştiu pe cineva care stă la o scară vecină de tine, e culturist.

Cred ca vorbesti de Panait, trage de fiare de vreo 20 ani.
Sta in aceeasi scara cu cea care s-a sinucis ieri.
Ciupanezu
Exact.
INTERCEPTOR
mie imi lipsesc tiglele de pe casa e clar.si eu am avut ganduri si tentative dastea.din varii motive mai ales legate de pitipoance:PP
acum nu ma mai implic asa rau.insa daca iar ma indragostesc iar fac o tenta de suicid..am uitat cum se numete..tenta superficiala .......dar nu am curaj sa fac asa ceva pana la capt.deci as putea spune ca eu sunt las.eu inca cred ca cel care are puterea sa se sinucida este dintr e cei mai puternici oameni de pe pamant..aia cu capul si cu problemele..te afecteaza fara sa ti dai seama..in fine nasol pacat dar asta e viata
cu bune si rele
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 24 2010, 11:58 AM) *
mie imi lipsesc tiglele de pe casa e clar.si eu am avut ganduri si tentative dastea.din varii motive mai ales legate de pitipoance:PP
acum nu ma mai implic asa rau.insa daca iar ma indragostesc iar fac o tenta de suicid..am uitat cum se numete..tenta superficiala .......dar nu am curaj sa fac asa ceva pana la capt.deci as putea spune ca eu sunt las.eu inca cred ca cel care are puterea sa se sinucida este dintr e cei mai puternici oameni de pe pamant..aia cu capul si cu problemele..te afecteaza fara sa ti dai seama..in fine nasol pacat dar asta e viata
cu bune si rele

las esti daca te sinucizi!
e mai greu sa supravietuiesti decat sa inghiti un pumn de pastile sau o sticla de ceva toxic....
daca te ai oprit inaitne sa ajungi la capat inseamna ca mai gandesti putin pe acolo:P:P
a face o prostie e foarte usor...in schimb cand faci un lucru bun iti cam tremura mana
INTERCEPTOR
mie nu mi tremura mana deloc
si nu faceam nici o prostie
eu nu s madalina manole si nu prea am mare lucru de pierdut.
asa ca daca eram mort.singurul lucru care l regretam era ca poate nu ajungeam in rai la ingerase.dar ajungeam la dracoaice si cica alea s nimfomane

in fine
cateodata chiar imi doresc sa ma evapor sa nu mai fiu in tara asta infecta
plina de tigani imputiti
care au rasarit ca ciupercile
INTERCEPTOR
am fost la doctorus azi.si m a intristat baiatul ala
hernie de disc.
si nu stiu ce chestie la cervicala
adica sunt un cazan ruginit:(
cica nu stiuce disc nu mai are apa .est deshidratat si cioca poate sari de acolo si taia un nerv,sau se poate rupe o bicata din el si poate sectiuna un nerv
oricare varianta egal paralizie partea stanga cel putin:(
alta stire mai minunata nu aveam la inceput de week end
sa ma f** in ea de stire:(
si el de rmn
sfaturi... urgent l ainnot sau sala de forta,unde fac anumite exerciutii .nu orice.......
adio ridicari de motoare de piese grele sau alte bazaconii........si cam asta e
great week end
coman cosmin
nasoala veste.oricum tu aveai problemele astea mai de mult.trebuia sa faci rmn mai din timp.
poate mergem iar la sala ca am pofta tongue.gif
bartro
Nasol. Dar eu cred ca tot nu o sa te potolesti, desi nu e de joaca deloc cu asa ceva.
Inotul e foarte bun. Mergi la strand zilnic, fara pesti morti.
MeHigh
aud din ce in ce mai multa lume ca are probleme la coloana, cu discurile. cred ca stilul actual de viata si alimentatia duce la problemele astea.
@Interceptor - vezi ca si patul in care dormi trebuie sa fie intr-un fel, parca tare, sa iti stea coloana dreapta cand dormi. stiu ca e incomod, dar asta e recomandarea. oricum ideea de miscare recreativa si exercitii pentru coloana e un lucru bun, te scapa de multe alte probleme ce pot aparea. eu cand mergeam la alergat si la baschet, inot, fotbal, si moral ma simteam mai bine dupa, deci si la bibilica face bine exercitiul fizic. dar nu cu steroizi si alte prafuri, nu d-ala de Robocop.
TiL
nu e de mirare... aveai probleme demult.
Ai grija, las-o mai usor cu efortul, ia-ti scule care sa iti usureze munca. Si foloseste-le.

Zilele trecute ma uitam pe un site, era o macare de motoare, nu avea pret exagerat. Ai avea lucrul tau si fiind mai nou, mai usoara, e mai usor de manevrat.
Cand ai de impins la ea, cheama unu de pe strada sa ajute biggrin.gif Sau pe nea' Nelu.

Uite exemple:
http://www.sculesiechipamente.ro/Scule-spe...-auto-1903.html
http://www.sculepneumatice.ro/macarale_pliabile.html#a
http://www.biztobiz.ro/produs.php?produsID=47

Asta pentru motoare, dar sunt multe alte lucrari care te solicita sad.gif Ia-ti o saltea zdravana pe care sa lucrezi cand stai sub masina (sa tina cald si sa fie comfortabila). etc etc
coman cosmin
macara ptr motoare gasesti si in vitan sau mai ieftin ca acolo in doraly.e cam 600 ron .f tapana ridica si 600de kile.
bartro
QUOTE (MeHigh @ Jul 30 2010, 10:50 AM) *
aud din ce in ce mai multa lume ca are probleme la coloana, cu discurile. cred ca stilul actual de viata si alimentatia duce la problemele astea.
@Interceptor - vezi ca si patul in care dormi trebuie sa fie intr-un fel, parca tare, sa iti stea coloana dreapta cand dormi. stiu ca e incomod, dar asta e recomandarea.

Trebuie sa fie buna si salteaua la pat. Conteza mult.
TiL
am avut eu un pat in camin... nu ma puteam ridica dimineata din el. Remediul: am scos o usa de la dulap, bagat sub una din saltele, sa fie patul drept. A disparut problema imediat.
INTERCEPTOR
pai primul rmn l am facut acum 5 ani
asta e al 2 lea
a comparat pozele si mi a zis ca s a agaravat ..as putea s apun niste lemne in pat:P dar e mai simplu sa dorm pe jos.
nu stiu daca le o place la fete sa doarma pe tare:P
in alta ordine de idei e greu sa ma potolesc.as vrea.dar alta varanta nu am momentan
o sa caut un job... mai linistitor gen griver.
in fine

prob cu fizicul o suport
insa cea cu fizicul e cea mai tare..........ma tot intreb pt ce dracu m am nascut.care e rolol meu in tara asta nin societatea asta?se pare ca nu folosesc la mai nimic,.in afara de prelungirea agoniei unor rable:P
nu mi gasesc telul.nu mi place ceea ce s acum..adica un nimeni .un nimicL:(
ma cam deprima..sunt foarte departe de ceea ce mi as dori si nu vad nici macar tunelul,daramite luminita de la capatul lui......in fine:(
haifisch
bai da tu esti chiar diliu?.....ce dracu ma vorbesti de tentative de suicid, ca esti inutil in societate....iar ai baut ulei sintetic?

facem o cheta sa iti angajam o tailandeza sa aiba grija de tine si de hernia aia
INTERCEPTOR
da ce are?nimeni nu i perfect.microcosmmosurile unora devin sinusportabile si atunci intervin si gandurile negre,,,,,este in latura umana..
in fien

as prefera totusi o coreeanca sau japozena desi si thailandeza este bine venita
TiL
Chiar ca esti defect. Ia thailandeza aia si taci. Sau ... o filipineza.
coman cosmin
sau o fata mai tuciurie ca tot iubeste el rasa aia mai speciala.poate asa isi mai revine laugh.gif
TiL
aoleuuuu, stiu una buna, mai corcitura asa, sigur l-ar lecui de ura asta laugh.gif Poate ii pune si spinarea la punct.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.