Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
sckhreech
Un idiot , norocul victimei cred ca au fost chiar cainii care au preluat impactul ........ tara de cacat cu oameni de cacat . Trist
05aBi
Soferi profesionisti sunt pe toate drumurile, nu numai la noi e valabila regula asta.
Amandoi au gresit, atat taximetristul cat si pietonul. Taximetristul pentru neadaptarea vitezei la conditiile carosabilului ( mai mult ca sigur cred ca era inghetat ), iar pietonul pentru faptul ca nu a tinut cont de conditiile carosabilului si pentru faptul ca ia fost lene sa se uite in stanga si sa se opreasca eventual daca a vazut ca nebunul avea viteza.
Fiecare s-a aranjat mai mult sau mai putin.
bartro
QUOTE (05aBi @ Feb 1 2011, 04:14 PM) *
Amandoi au gresit, atat taximetristul cat si pietonul. .. iar pietonul pentru faptul ca nu a tinut cont de conditiile carosabilului si pentru faptul ca ia fost lene sa se uite in stanga si sa se opreasca eventual daca a vazut ca nebunul avea viteza.

Ce naiba? Pieton traversa pe verde, drum era gol. Taxi a venit cu viteza, si a declarat ca a vazut pieton dar nu a incercat sa reduce viteza pana nu era prea tarziu. Ca pieton, nu poti sa te pregatesti pentru un astfel de eveniment. Daca incepam asa, trebuie sa ne uitam si in sus, sa nu ne pica vreon avion in cap. Sau sa nu mai traversezi strada niciodata, ca poate vine o masina cu 100km/ora si nu ai cum / unde sa fugi in timp. Chiar nu pot sa inteleg cum consideri tu ca pieton ar avea vina.
Probabil este un fel de gluma si eu nu ma prind.
05aBi
In maniera asta era sa fiu lovit de cateva ori sa-ti spun sincer, iar la 2 faze de genul m-am oprit pe trecerea de pietoni si l-am lasat pe nebun sa treaca mai departe ( prima data a fost intr-o zi de vara unde omul se ducea tare si nu a dat semne ca ar vrea sa se opreasca, si am preferat sa ma duc inapoi, iar a doua acum recent unde am traversat primele 2 benzina iar cand sa o traversez pe a 3-a soferul a franat dar masina s-a dus sanie si s-a oprit dupa trecere ). Iar eu de principiu nu ma angajez sa traversez o banda de pieton pana nu vad ca masina din dreptul benzii mele nu s-a oprit de tot. Asta ce inseamna, Ca sunt paranoic ? Tu cum traversezi trecerile de pietoni ?
Decat sa ma aranjez pe viata din cauza unui prost, mai bine numai ies din casa, nimic de zis. Dar traim in romania unde majoritatea au luat permisele pe bani, unele daciile nu prea au frane, si nu strica sa te uiti de 2 - 3 ori pana sa treci trecerea de pietoni.
De dacii ( berline ) si de taximetristi ma feresc ca de naiba.( atat in trafic cat si ca pieton )
Pietonul nu are vina, dar cred ca i-ar fi stat mai bine daca nu ar fi dat masina peste el. Neglijenta se plateste din pacate.
bartro
Ce faci tu de principiu nu neaparat reprezinta normalitate. Nu este corect sa fie necesar o doza de paranoia ca sa traversezi strada. Ai ajuns fara oase rupte dar bolnav psihic la celalte partea drumului. Si eu ma asigur bine, dar nu pot sa iau in calcul fel in care taximetristul de mai sus evaluaza situatia (vad un pieton, e iarna, ud pe jos, hai sa merg mai departe cu 70km/ora) pentru ca este prea indepartat de normalitate. As pierda zilnic mult timp, nu mai as iesi din casa, as inebuni. Ai mers prea departe cand ai spus ca pieton a gresit in intamplarea asta. Tu poate nici nu traversai acolo in clipa asta, eu as vrea sa cred ca, in caz de situatia de mai sus, as fi sarit in timp din calea lui. Dar eu nu am 59 de ani si poate am reflexe mai bine format. Dar nu asta inseamna ca femeia a gresit cu ceva.
Ciupanezu
Ai dreptate.

Atâta timp cât pietonul a trecut pe la trecere, pe verde, nu are absolut nici o vină.

Viteza unei maşini care circulă cu viteză mare poate fi greu de apreciat.
bartro
05aBi, sper ca nu te am speriat laugh.gif dar eram cam ofticat.
05aBi
biggrin.gif
Doza de paranoia in legatura cu trecerile de pietoni a devenit o obisnuinta pentru mine, deci nu sunt efecte secundare.
Intocmai, daca ai 59 de ani trebuie sa iti iei o anumita rezerva, unde mai pun faptul ca mai avea si catelul acela in lesa, unde saracutul nu a avut nici o vina ...
Cand am spus vina nu m-am referit la faptul ca pietonul e vinovat de producerea accidentului, taximetristul e fara dar si poate. Doar ca intr-un fel, printr-o atentie sporita din partea pietonului, se putea evita totul.
Din pacate asta nu e primul accident si ce-i mai rau, nu o sa fie nici ultimul ...
haifisch
aaaaaaa gabita....soferule ai dat cu bata in balta laugh.gif

ti-am mai zis eu si cand am mai mers cu tine in masina ca nu gandesti si nu faci bine ceea ce faci
coman cosmin
haifish ule din cate tin eu minte si cand ai mers cu altii in masina ai urlat ca nebunu laugh.gif .cred ca la tine e o panica generala cand mergi pe locul din dreapta.
sa nu mai zic de lectiile de soferie care le oferi biggrin.gif
haifisch
pai cum draq sa nu urlu cand tu iei in serios cand iti zice omu sa mergem la shaorma si sa ne intoarcem foarte repede? laugh.gif

si nu urlam daca eram cu E28-u da ai facut sporturi extreme cu dacia de nu stiam de ce draq sa ma mai tin laugh.gif
xox
QUOTE (bartro @ Feb 1 2011, 05:28 PM) *
Ce faci tu de principiu nu neaparat reprezinta normalitate.

Bart, obisnuieste-te cu ideea ca asta-i mediul in care traiesti. Oricat nu-mi convine mie asta, trebuie sa fiu de acord cu Gabi.

Maica-mea are o varsta si daca nu era atenta, o spulbera o pipita cu X3 pe verde. Eu am invatat asta de mic, sa ma feresc de masini.

Deci gresesti. Pentru noi, asta inseamna normalitate. Sa traversezi cu grija inseamna sa mai traiesti o zi. Multi fac treaba asta, pentru ca multi asa s-au invatat. Nu spun doar de capitala sau orasele mari, dar gandeste-te doar ca toate soselele mari din romania trec prin sate. Acolo nu stau tot oameni? Care crezi ca-i realitatea lor?

Wake up, bro.
brown.shark
bart - din pacate, intre noi si voi e o mare diferenta de mentalitate / abordare privind traficul....mi-e rusine sa reunosc dar asta e....plus ca, eu cred ca ar trebui sa se faca o modif la codul rutier, in localitatile rurale, ar fi ok sa fie in fiecare casa macar o vesta reflectorizanta, marime sa-i incapa pe oricare din membrii familiei. sa fie constienti si sa o poarte cand fac iesiri in localitate seara si asta presupune deplasare pe carosabil. am vazut asa ceva in .it si zau daca era ceva nasol, erau si persoane de 80 cu asa cva pe ei si era f mandri de asta. era o initiativa a primarului, super buna, luase veste prin primarie, pret la 50%, le-a dat pe lista la toate familiile. cine nu mergea cu vesta si il prindeau vigili....eram cam scump...si la aia noaptea era lumina de vezi boldul pe asfalt, nu ca in .ro.
bartro
Sper sa nu sa aplica celebru proverb "zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten".
Xox, unde trece DN prin sate, sat s-a taiat in 2. Trist dar cam asa e. Nu sa compara asta cu traversarea de un drum pustiu pe trecerea unde ai verde, in oras, langa un parc.
Personal nu am avut probleme cu traversarea decat odata, unde am putut evita accident prin salt. Si atunci alergam pe trecere.
io's®
si eu sunt de acord cu colegii bart. conduc de mult timp si am vazut o gramada, ma gandesc ca cel mai bine e sa am eu grija de viata mea decat ar face-o altul. in afara de asta, fierul e fier si se poate strica oricand, poate soferul sa aibe toata buna vointa sa opreasca si sa nu mai poata, sau sa i se faca rau si sa nu mai actioneze frana si comenzile masinii, eu si cand am verde, trecere sau nu, ma uit stanga dreapta ft bine, chiar si cu masina pe drum cu prioritate reduc viteza si sunt atent. cei care se arunca pe trecerile de pietoni indiferent daca au sau nu verde sunt inconstienti (cu toate ca intr-un fel au dreptate), cei care alearga de pe trotuar direct pe trecerea de pietoni sunt si mai inconstienti.
bartro
Situatii deschie de tine mi se pari incomparabile cu ce sa intample in film de mai sus.

ps. daca continuam discutia probabil o sa dai vina pe cei care au votat base.
io's®
cu siguranta ei sunt de vina!!! smile.gif si da, nu are rost sa continuam discutia. fiecare e liber sa faca ce vrea, sa traverseze cum vrea....
ReLLaXX
Ieri pe la Titan, orele 16 (in plin trafic), veneam pe verde, banda 3 (langa ax/scuar), la semafor de pe benzile 1 si 2 se facea dreapta deci practic....se statea. Cand am ajuns la 10 metri de trecerea de pietoni am observat prin geamurile masinilor stationare pe benzile din dreapta mea o pitzi bruneta care fugea ca vaca pe trecere, desi avea rosu. Si-a imaginat ca daca sunt 2 benzi blocate, pe a 3-a nu vine nimic?? Am reusit sa franez cu urme si sa o evit, desi vorbeam la telefon, si cu intarziere am reusit sa claxonez, dupa ce am ratat-o. Dar nu am apucat sa-i spun ca in ritmul asta are toate sansele sa nu apuce sa "pupe" urmatorul "cuc".

Si ce daca eram pe verde? Si ce daca aveam pana in 60 Km/h? Vreti sa ne inchipuim ce iesea acolo?

Sa nu ma apuc sa dau N exemple de mame cu copii mici de mana incercand sinucideri pe mijlocul bulevardelor, etc etc etc. E haos pe strazi si e meritul fiecaruia. De la primul la ultimul. La un moment dat am avut de ales ca pietoni intre civilizatie si paranoia. Ca si soferi, intre deplasari calme si placute sau nervi si disperare. In fiecare zi cand ajungeti acasa....stiti ce ati ales. wink.gif
xox
QUOTE (bartro @ Feb 3 2011, 09:37 AM) *
Xox, unde trece DN prin sate, sat s-a taiat in 2. Trist dar cam asa e. Nu sa compara asta cu traversarea de un drum pustiu pe trecerea unde ai verde, in oras, langa un parc.

Si cu ce-i diferit asta fata de ce apare in filmul ala?

Relaxx are dreptate. Iar ca sofer, cand sunt pieton, cu atat mai mult sunt atent la ce se intampla.

N-am vrut sa continui discutia, doar sa spun ca n-ai ce face decat sa te adaptezi la conditiile de aici. (inainte de revolutie, in 88, m-au prins 2 tramvaie intre ele, cand veneam de la scoala. n-a franat nici unul sau ceva, nici macar ala care pleca din statie - n-am patit nimic, dar spun asa ca idee: nu-i ceva nou pentru romani, desi cred ca-i mostenirea spiritului latin, am auzit ca in italia cam la fel de tampiti sunt soferii)
bartro
Context e altfel, eu ma simt altfel cand traversezi DN fata de cand traversez Magheru.

Pana sa intre Romania in UE si poate alte tari gen 'wild west' cred ca Italia era considerat tara cu cele mai multe accidente in trafic smile.gif desi din propria experienta nu pot sa spun ca acolo e chiar nasol.
Ciupanezu
E clar că sunt mulţi pietoni cretini, cel mai mult mă enervează mamele cu cărucior care împing căruciorul în faţa maşinilor, de multe ori nici nu se uită spre maşini, vorbesc la telefon.

Însă, ca şofer, atâta timp cât lovesţi pe cineva pe trecere, iar pietonul trece pe culoarea verde a semaforului, nu ai scuze.
io's®
CITAT(xox @ Feb 3 2011, 05:25 PM) *
desi cred ca-i mostenirea spiritului latin, am auzit ca in italia cam la fel de tampiti sunt soferii)

pot confirma asta.
Dobricaliviu
ce ti-e scris in frunte ti-e pus , valabil pt. amandoua categoriile
bartro
Camera de garda pentru copii, spital Grigore Alexandrescu:

Noi suntem ok din fericire, dar m-a socat de mizerie de acolo. Dupa pozele o asistenta a dat cu matura, insa tot maroniu a ramas podea.
io's®
cand am trecut eu ultima data pe acolo nu era asa. ala era noroi sau ce?
bartro
Era un praf perfect uscat, nu mai era noroi de ceva timp. Material din care e facut podeaua tot maroniu ramana chiar si dupa spalare (nu prea intensiva).
Costynnn
Am si eu o problema : sunt satul de specimenele nenerocite din tara asta!
Am un e34. Mi-au furat sticlele de la oglinzi. Mi-am luat altele. Mi le-au furat din nou. Mi-am luat altele, si le-am inscriptionat. Mi le-au furat din nou. Mi-am luat altele si le-am inscriptionat si am montat si antifurturi d-alea facute din cate 2 bare de fier subtiri si cromate......
Azi dimineata am murit de nervi mai rau ca pana acum. Cand am coborat in parcare la masina, la mine in spatele blocului, am observat cu stupoare ca mi-au rupt si furat oglinzile cu tot cu carcase de pe usi. Si mi-au zgariat si usile in procedeul de rupere. sad.gif
Faza cea mai frumoasa este ca toate astea mi s-au intamplat prin diverse locuri din bucuresti, deci exclud varianta ca au vecinii ceva cu mine.
Oare ce naiba as putea sa fac , sa pot sa circul si eu cu oglinzi pe masina ? sad.gif
M-am saturat de tara asta din cauza tuturor cretinilor care o populeaza si care ma scarbesc zi de zi prin diferite actiuni. Daca as avea posibilitatea, as pleca fara sa ma uit inapoi sau sa regret macar 1 minut........
bartro
Inveata sa mergi fara oglinzi.. sau pune niste oglinzi crapate.
tomado e28 owner
Nu inteleg ce pot face cu ele daca sunt inscriptionate... Mie mi s-au furat doar stergatoarele, oricum e extrem de frustrant. Nu stiam ca oglinzile de e34 sunt atat de cautate. In alte zone ale tarii nu e chiar asa.
haifisch
nu stiai ca sunt cautate oglinzile de e34?

inseamna ca ai sa razi daca iti zic ca sunt cautate si alea de E28 dry.gif
tomado e28 owner
Nu cred tongue.gif Decat daca vor sa isi puna prin casa oglinzi de beamveu... E28-urile au cam disparut...
Ciupanezu
QUOTE (haifisch @ Mar 21 2011, 06:42 PM) *
nu stiai ca sunt cautate oglinzile de e34?

inseamna ca ai sa razi daca iti zic ca sunt cautate si alea de E28 dry.gif

Pana si alea se fura? Doamne, in ce hal.
Costynnn
Are cineva idee daca se potrivesc la mine la e34, oglinzile complete de pisica ? Ale mele erau de facelift, si seamana perfect cu alea de pisica.
io's®
nu cred ca se potrivesc, poate doar sticlele. pune oglinizi de NFL si cu siguranta n-o sa le mai fure
INTERCEPTOR
putina mue romaniei si putina mue politiei si celor care cica conduc romania.....ce sa zic .o tara de cacat cu oameni de cacat........din pacate.suntem putin exceptiii
si eu vreau sa plec. sper cat mai curand si cat mai departe........ma gandesc serios sa vand cs u si interceptorul si bebelusha si e12
tot
ma pis pe ele de masini daca nu ma pot bucura de ele in gunoiul asta de tara si n mizeriile de gropi din romania.......de taxe nici nu mai pomenesc

soo mue romania
tomado e28 owner
Rasare soarele si pe strada noastra...
Nu le vinzi tu pe alea tongue.gif N-ar avea sens. In cel mai rau caz le radiezi temporar si le treci in conservare smile.gif
Daca ai vinde vreuna ai fi ca si personajul din El Zorab biggrin.gif Frumoasa poezie...
INTERCEPTOR
nu stiu poezia ta frumoasa si nici nu m aintereseaza sa fiu vre un personaj......si stai linistit ca o sa le vand .ma pis pe ea de tara infecta
tomado e28 owner
George Cosbuc - El-Zorab

La pasa vine un arab,
Cu ochii stinsi, cu graiul slab.
- "Sunt, pasa, neam de beduin,
Si de la Bab-el-Manteb vin
Sa vând pe El-Zorab.

Arabii toti rasar din cort,
Sa-mi vada roibul, când îl port
Si-l joc în frâu si-l las în trap!
Mi-e drag ca ochii mei din cap
Si nu l-as da nici mort.

Dar trei copii de foame-mi mor!
Uscat e cerul gurii lor;
Si de amar îndelungat,
Nevestei mele i-a secat
Al laptelui izvor!

Ai mei pierduti sunt, pasa, toti:
O, mântuie-i, de vrei, ca poti!
Da-mi bani pe cal! Ca sunt sarac!
Da-mi bani! Daca-l gasesti pe plac,
Da-mi numai cât socoti!

El poarta calul, dând ocol,
În trap grabit, în pas domol,
Si ochii pasei mari s-aprind;
Carunta-i barba netezind
Sta mut, de suflet gol.

- "O mie de techini primesti?
- "O, pasa, cât de darnic esti!
Mai mult decât în visul meu!
Sa-ti rasplateasca Dumnezeu,
Asa cum îmi platesti!

Arabul ia, cu ochii plini
De zâmbet, mia de techini -
De-acum, de-acum ei sunt scapati,
De-acum vor fi si ei bogati,
N-or cere la straini!

Nu vor trai sub cort în fum,
Nu-i vor cersi copiii-n drum,
Nevasta lui se va-ntrema;
Si vor avea si ei ce da
Saracilor de-acum! -

El strânge banii mai cu foc,
Si pleaca, beat de mult noroc,
Si-alearga dus d-un singur gând,
Deodata însa, tremurând,
Se-ntoarce, sta pe loc.

Se uita lung la bani, si pal
Se clatina, ca dus de-un val,
Apoi la cal priveste drept;
Cu pasii rari, cu fruntea-n piept,
S-apropie de cal.

Cuprinde gâtul lui plângând
Si-n aspra-i coama îngropând
Obrajii palizi: - "Pui de leu,
Suspina trist. Odorul meu,
Tu stii ca eu te vând!

Copiii mei nu s-or juca
Mai mult cu frunze-n coama ta,
Nu te-or petrece la izvor:
De-acum smochini, din mâna lor,
Ei n-or avea cui da!

Ei nu vor mai iesi cu drag
Sa-ntinda mâinile din prag,
Sa-i iau cu mine-n sea pe rând!
Ei nu vor mai iesi râzând
În calea mea sirag!

Copiii mei cum sa-i îmbun
Nevestei mele ce sa-i spun,
Când va-ntreba de El-Zorab
Va râde-ntregul neam arab
De bietul Ben-Ardun!

Raira, tu, nevasta mea,
Pe El-Zorab nu-l vei vedea
De-acum, urmându-te la pas,
Nici în genunchi la al tau glas
El nu va mai cadea!

Pe-Ardun al tau, pe Ben-Ardun,
N-ai sa-l mai vezi în zbor nebun
Pe urma unui soim usor
Ca sa-ti împuste soimu-n zbor;
Nu-i vei pofti: Drum bun!

Nu vei zâmbi, cum salta-n vânt
Ardun al tau în alb vestmânt;
Si ca sa simti sosirea lui
Mai mult de-acum tu n-o sa pui
Urechea la pamânt!

O, calul meu! Tu, fala mea,
De-acum eu nu te voi vedea
Cum tii tu narile-n pamânt
Si coada ta fuior în vânt,
În zbor de rândunea!

Cum mesteci spuma alba-n frâu,
Cum joci al coamei galben râu.
Cum iei pamântul în galop
Si cum te-asterni ca un potop
De trasnete-n pustiu!

Stia pustiul de noi doi
Si zarea se-ngrozea de noi -
Si tu de-acum al cui vei fi?
Si cine te va mai scuti
De vânturi si de ploi?

Nu vor grai cu tine blând,
Te-or înjura cu toti pe rând
Si te vor bate, -odorul meu,
Si te-or purta si mult, si greu;
Lasa-te-vor flamând!

Si te vor bate, -odorul meu,
Sa mori tu, cel crescut de noi!...
Ia-ti banii, pasa! Sunt sarac,
Dar fara cal eu ce sa fac:
Da-mi calul înapoi!

Se-ncrunta pasa: - "Esti nebun?
Voiesti pe ianiceri sa-i pun
Sa te de-a câinilor? Asa!
E calul meu, si n-astepta
De doua ori sa-ti spun!

- Al tau? Acel care-l crescu
Iubindu-l, cine-i: eu ori tu?
De dreapta cui asculta el,
Din leu turbat facându-l miel?
Al tau? O, pasa, nu!

Al meu e! Pentru calul meu
Ma prind de piept cu Dumnezeu -
Ai inima! Tu poti sa ai
Mai vrednici si mai mândri cai,
Dar eu, stapâne, eu?

Întreaga mila ta o cer!
Alah e drept si-Alah din cer
Va judeca ce-i între noi,
Ca ma rapesti si ma despoi,
M-arunci pe drum sa pier.

Si lumea te va blestema,
Ca-i blestem faptuirea ta!
Voi merge, pasa, sa cersesc,
Dar mila voastra n-o primesc -
Ce bine-mi poti tu da?

Da pasa semn. - "Sa-l dezbracati
Si binele în vergi i-l dati!
Sar eunucii, vin, îl prind -
Se-ntoarce-arabul rasarind
Cu ochii înghetati...

El scoate grabnic un pumnal,
Si-un val de sânge, rosu val
De sânge cald a izvorât
Din nobil-încomatul gât,
Si cade mortul cal.

Sta pasa beat, cu ochi topiti,
Se trag spahiii-ncremeniti.
Si-arabul, în genunchi plecat,
Saruta sângele-nchegat
Pe ochii-ntepeniti.

Sa-ntoarce-apoi cu ochi pagâni
Si-arunca fierul crunt din mâini:
- "Te-or razbuna copiii mei!
Si-acum ma taie, daca vrei,
Si-arunca-ma la câini!
haifisch
e...uite ca de pe e28-ul meu au disparut
tomado e28 owner
Cand? Parca potrivesc si pe urs... Cred ca pe e28 exerseaza... Sau sunt atat de bolnavi ca au ajuns sa fure din rutina. Sa traiasca 3 zile, incepand de-alaltaieri, toti pasionatii de "sportul" asta.
Adys_m1986
Si mie mi le-au luat la e28 asta iarna....
xox
Adevaru-i ca asta nu-i tara in care sa tii un oldtimer. Si nu ma refer la taxe si impozite, ma refer la infrastructura.

Florin are cs-ul de exemplu, spuneti-mi si mie unde se poate bucura de el?
tomado e28 owner
Din pacate, la el in curte... Ar trebui niste pedepse mai mari si o politie functionala. Mi se pare penibil ca se fura oglinzi, stergatoare, capacele sau ca iti zgarie cu cheia vopseaua. Dovezi ale mentalitatii de 2 bani.
bartro
Florin nu poate fi folosit ca un exemplu generic smile.gif
Ciupanezu
QUOTE (haifisch @ Mar 22 2011, 01:28 PM) *
e...uite ca de pe e28-ul meu au disparut

Foarte aiurea!
bartro
FÍŢE s.f. pl. (Fam.; în expr.) A face fiţe = a se arăta mofturos; a se lăsa rugat. – Et. nec.
Edison
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 22 2011, 09:09 AM) *
nu stiu poezia ta frumoasa si nici nu m aintereseaza sa fiu vre un personaj......si stai linistit ca o sa le vand .ma pis pe ea de tara infecta

Din pacate are mare dreptate. Ceva e putred cu natiunea asta, si dupa 20 si ceva de ani de la Eveniment, constatam ca ne-am afundat mai tare in mizerie, nu cred ca sunt solutii si oricum nu suntem NOI cei care am fi in stare sa le aplicam... Poate ar trebui invitati japonezii sa se stabileasca aici... Scarba mi-e de tara asta... in ce hal am ajuns: o clasa politica corupta, institutii care nu functioneaza, lipsa totala de autoritate, manelism, saraciti, indatorati pana in gat. Ma mir ca mai existam ca natiune.
Sanatate!
tomado e28 owner
N-ai de ce sa te miri, stie poporul asta sa supravietuiasca, dar nu in cel mai fericit mod...
INTERCEPTOR
noi supravietuim ca acum 100 ani........tongue.gif suntem tara fara viitor........plutim in deriva.si mergem unde vor altii:PP ce fru mos.ce mumos.c e pufosenieee
edutxu
mi au furat emblema cu 525 de la e12 sad.gif. sincer nu mi dau seama ce ar putea face cu ea. oare au facuta doar de dragul de a face rau? sad.gif
sunt foarte trist sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.