butcky
Jan 22 2009, 09:18 PM
De la ei este! De cand ne-am mutat a cazut curentul de 99999999 de ori! De revelion la 11:45 s-a intrerupt curentul pana la 4:00! Am sunat de 1 milion de ori la ei. La prize am 170-190V in loc de 220-230V. Am cumparat un stabilizator de tensiune si l-am montat la tablou pe parter. Si la parter nu mai oscila. Statea la 230V! Acum, dupa supratensiune, nu mai merge nici stabilizatorul!
Ciupanezu
Jan 22 2009, 09:21 PM
Aşa păţeşte şi prietena mea, stă la casă.
A avut curentul īntrerupt şi de revelion şi de crăciun.
ionusunt
Jan 22 2009, 10:02 PM
solutia este un stabilizator de tensiune . ai fluctuatii mari ,si pt pana ,un generator .
butcky
Jan 22 2009, 11:04 PM
QUOTE (ionusunt @ Jan 22 2009, 10:02 PM)

solutia este un stabilizator de tensiune . ai fluctuatii mari ,si pt pana ,un generator .
Citeste mai sus! Am cumparat si le-a parlit cu tot cu ala, chiar si el s-a parlit!
sebaa
Jan 23 2009, 12:37 AM
Tata mi-a zis luni dimineata ca are ceva problema cu inima si ca duminica a avut un atac.
Am cautat un cardiolog, intamplator mama unui bun prieten este medic cardiolog. La modu vin generali si patroni la ea, etc..
Si il intreb daca vrea la doctor. Zice ca merge duminica -deci clar terapie alternativa - URASC INCAPATANAREA ASTA PROASTA!
La 58 de ani el vrea medicina alternativa... Si ii zic azi ca stiu eu cardiolog daca vrea. Intreaba - la ce spital? .... cutare - zic eu. Aaaa, nu merg EU acolo! De parca a trait in puf si spitalu ala ar avea ceva.
Daca moare tata, am pus-o. Raman doar cu mama si frati-miu care e plecat din tara si nu se mai intoarce.
Stau in apartament cu 4 camere, intretinerea e enorma. Tre sa vand casa daca se intampla ceva, ca altfel nu imi mai permit sa mananc - daca raman cu acelasi salariu, ma refer.
Pe scurt, cum dracu sa castig mai multi bani?
butcky
Jan 23 2009, 02:25 AM
In primul rand imi pare rau pentru tatal tau.
Eu am trait fara tata (ai mei sunt divortati) si nu e chiar asa rau. Nu pot sa zic ca nu am dus lipsa unui tata cu care sa vb ca baietii. Pana acum mama si-a facut bine datoria de mama+prieten cel mai bun+tata+finantator+bodyguard (cand eram mic). Pe taicamiu nu l-a interesat de mine, chiar daca o duce ffffffff bine. Si fratimiu e plecat definitiv in Danemarca si nu l-am vazut/auzit/vorbit de 5 ani! Suntem certati! Am auzit ca a venit in tara de sarbatori si s-a casatorit. Deci vezi ca nu esti singurul cu probleme. Toti avem probleme! Sa nu crezi ca numai viata ta e gri si restu traiesc in puf! Multi nu vor sa recunoasca si tin in ei ca sa vada lumea ce "tari si smecheri" sunt.
Si despre problema banilor, stai linistit ca "what goes up must come down" si invers. Si eu am avut perioade grele cu rate la banca de peste 5000 euro / luna si imi vindeam lucruri din casa si amanetam bijuteriile ca s-o scot la capat. Totul e trecator! Totul e sa nu cedezi!
TiL
Jan 23 2009, 02:30 AM
Mai bine tine-i pe ai tai intregi.
sebaa
Jan 23 2009, 02:59 PM
Cu maica-mea nu am o relatie tocmai exemplara, respectiv doar ne salutam si cam atat - mai incolo duce la cearta. Nu am vorbit niciodata cu tata "ca baietii", parca nu a existat niciodata asa ceva intre mine si el. Prea mare diferenta de varsta? Nu prea cred, ca am prieteni la sala de o seama cu el si facem o caternica de zile mari. Doar nu are el chef de d-astea probabil.
Poate se simte sa se duca singur la cardiolog, daca nu ii convine unde il duceam eu.
Zom
Jan 24 2009, 10:27 AM
QUOTE (sebaa @ Jan 23 2009, 02:59 PM)

Cu maica-mea nu am o relatie tocmai exemplara, respectiv doar ne salutam si cam atat - mai incolo duce la cearta. Nu am vorbit niciodata cu tata "ca baietii", parca nu a existat niciodata asa ceva intre mine si el. Prea mare diferenta de varsta? Nu prea cred, ca am prieteni la sala de o seama cu el si facem o caternica de zile mari. Doar nu are el chef de d-astea probabil.
Poate se simte sa se duca singur la cardiolog, daca nu ii convine unde il duceam eu.
si tatal meu are inima varza, plus diabet, si nu vrea sa mai mearga la medic. a spus ca vrea sa traiasca atat cat mai are si gata. are 60 de ani si inca lucreaza, facand naveta bucuresti-ploiesti. de cate ori nu raspunde la telefon mama intra in panica. pana la urma, sunt vietile lor si ce putem face este sa ii ajutam atunci cand ne cer ei ajutorul. cu forta nu se poate.
multa sanatate si vezi ce poti face sa fii pe picioarele tale.
TiL
Jan 24 2009, 01:44 PM
Si-apoi, cred ca cel mai bun medic nu-l gasesti in spital, e familia ta.
Urasc spitalele, nici de medicamente nu prea ma ating. Ura de spital o fi si din cauza ca am tinut-o pe vara-mea intre patru pereti pana in ultima clipa, cand ea ar fi vrut sa fie acasa, printre ai ei. Cred ca si eu as face ca tatal tau. Nu ma pricep, dar chestia cu inima o vad cam ca pe ceva random... in care probabilitatea sa se intample ceva rau e afectata de treburile si grijile de zi cu zi.
INTERCEPTOR
Jan 25 2009, 01:44 PM
maica mea a murit de inima si incapatanare.nu vroia la spital manca orice vroia si eu o suparam mereu .si cam asta a fost . cei invarsta sunt super incapatanati.asta o stiu de la mamaie.....
am si eu fluctuatii dalea la casa la curte.............cand este becul aprins aproape ca se stinge ..........o sa tin tot scos din priza........cand se arde se arde dar le dau foc la masinile de la electrica
ledocteur
Jan 25 2009, 03:52 PM
QUOTE (TiL @ Jan 24 2009, 01:44 PM)

Si-apoi, cred ca cel mai bun medic nu-l gasesti in spital, e familia ta.
Urasc spitalele, nici de medicamente nu prea ma ating. Ura de spital o fi si din cauza ca am tinut-o pe vara-mea intre patru pereti pana in ultima clipa, cand ea ar fi vrut sa fie acasa, printre ai ei. Cred ca si eu as face ca tatal tau. Nu ma pricep, dar chestia cu inima o vad cam ca pe ceva random... in care probabilitatea sa se intample ceva rau e afectata de treburile si grijile de zi cu zi.
nu neaparat. e afectata de ce mananci (daca mananci sarat e mult mai probabil sa ti se inrautateasca situatia de exemplu), ce vicii ai, daca faci tratament sau nu etc. sunt foarte serioase problemele cu inima. poti muri fara sa te astepti si fara sa ai vreun simptom. stiu ca e nasol in spitale, dar cand e vorba de viata nu prea mai conteaza. ideea ar fi sa nu gasesti vreun doctor jegos (desi majoritatea asa sunt) ci unul care sa stie ce face si sa nu fie foarte spagar. ah si cu medicina alternativa... e ca si cum ai trata un om care are tensiune cu tuica de prune
alexct
Jan 25 2009, 03:58 PM
daca voi v-ati facut curaj sa va faceti publice problemele,m-am hotarat sa imi public si eu o parte din problemele personale. Nici nu stiu de unde sa incep.
cu masina, adik ursu: sunt multumit de el, doar ca mai are mici bube, de exemplu, l-am spalat dimineata cu pompa cu presiune si am observat ca imi cade toata vopseaua, vreau o bara spate de m-tech ca e oribil spatele si nu-mi permit, parca nu mai merge ca acum o luna, nu mai trage cum trebuie si nu stiu de ce,a inceput sa bage caldura dupa ce s-a incalzit afara.
financiar: sunt in preaviz, n-am bani nici de o bere am datorii la banca, telefonul neplatit si cresc darile in fiecare zi.
emotional: sunt melodramatic, nu suport nimic, mancare, haine, oameni. Am observat ca nu am prieteni duminica la ziua mea, toti cei cu care eram impreuna zi de zi n-au dat nici un semn si stiau ca e ziua mea. Ne-am intersectat pe strada si se uita in alta parte. am avut o relatie de 3 ani cu o tipa pe care am crescut-o, am ajutat-o sa termine scoala, sa se angajeze, i-am deschis mintea. In ultima vreme era insuportabila, incepuse sa minta tot mai mult si se credea prea desteapta. Au trecut 3 luni, imi revin la viata si imi mai da cate un telefon sau un mesaj prin care imi spune niste lucruri tampite care ma termina. IMI VINE SA MA SUI IN MASINA SI SA MERG CAT DE DEPARTE SE POATE. Nu mai suport. Momentan singura mea placere este masina, pe care nu ma satur s-o conduc. Poate suna ciudat, dar ma simt mai bine cand o conduc decat cu o femeie.
Sunt necajit ca nu gasesc si eu o femeie buna in sensul: simpatica, putin desteapta, calma, sa pot face un copil cu ea, sa fie in stare sa-l creasca, genul de femeie cu care vrei sa te certi si nu ai motiv. cam asta imi lipseste cel mai mult. daca as avea o asemenea persoana langa mine, nu cred ca ar mai conta restul. Nici macar nu am pentru cine sa ma zbat. nu ma mai intereseaza de mine, nu ies in cluburi, nu ma imbrac la moda, nu m-am barbierit de 2 saptamani.... Sunt intr-o depresie maxima. incerc sa ma gandesc ca o sa treaca, dar nu trece....
Am citit toate posturile din topicul asta si vad ca sunt o gramada de baieti tineri ca mine care trec prin situatii asemanatoare sau mult mai grav. de obicei sunt obisnuit sa nu fiu inteles de "copiii de varsta mea". Nu cunosc peronal pe nimeni care sa gandeasca la 23 de ani ca mine. toti au alta mentalitate, toti sunt fustangii si nu ii intereseaza ce se va intampla maine.
Ma simt putin mai bine, acum ca m-am exprimat printre voi. Am vazut pe aici multi baieti de treaba, nu e un forum cu multi infumurati si persoane care sa rada de necazurile celorlalti. frumos
MeHigh
Jan 25 2009, 07:53 PM
problema cu telefoanele de la fosta am avut-o si eu, cam 3 luni dupa despartire (eram de 2 ani impreuna, ultimul an l-am si locuit impreuna), si s-a linistit cand i-am spus sa nu ma mai caute, sa nu ma mai sune, sa nu imi mai dea mesaje, decat daca are vreo problema de sanatate, altfel nu ma mai intereseaza. M-a durut, si mi-a fost greu sa ii spun asta, desi nu e ceea ce simt, insa e mai bine asa. Au trecut deja 7 luni de cand s-a terminat relatia noastra, si apele s-au mai linistit. Ce va fi maine, doar Dumnezeu stie.
Alex, mai usor treci prin perioada asta cu alta persoana langa tine, chiar daca nu e cineva fata de care sa ai sentimente, incearca sa gasesti pe cineva dispusa sa investeasca timpul asta in tine, si pe parcurs nu stii ce rezultate poate avea.
Succes.
eugene12
Jan 25 2009, 08:42 PM
QUOTE (alexct @ Jan 25 2009, 03:58 PM)

daca voi v-ati facut curaj sa va faceti publice problemele,m-am hotarat sa imi public si eu o parte din problemele personale. Nici nu stiu de unde sa incep.
cu masina, adik ursu: sunt multumit de el, doar ca mai are mici bube, de exemplu, l-am spalat dimineata cu pompa cu presiune si am observat ca imi cade toata vopseaua, vreau o bara spate de m-tech ca e oribil spatele si nu-mi permit, parca nu mai merge ca acum o luna, nu mai trage cum trebuie si nu stiu de ce,a inceput sa bage caldura dupa ce s-a incalzit afara.
financiar: sunt in preaviz, n-am bani nici de o bere am datorii la banca, telefonul neplatit si cresc darile in fiecare zi.
emotional: sunt melodramatic, nu suport nimic, mancare, haine, oameni. Am observat ca nu am prieteni duminica la ziua mea, toti cei cu care eram impreuna zi de zi n-au dat nici un semn si stiau ca e ziua mea. Ne-am intersectat pe strada si se uita in alta parte. am avut o relatie de 3 ani cu o tipa pe care am crescut-o, am ajutat-o sa termine scoala, sa se angajeze, i-am deschis mintea. In ultima vreme era insuportabila, incepuse sa minta tot mai mult si se credea prea desteapta. Au trecut 3 luni, imi revin la viata si imi mai da cate un telefon sau un mesaj prin care imi spune niste lucruri tampite care ma termina. IMI VINE SA MA SUI IN MASINA SI SA MERG CAT DE DEPARTE SE POATE. Nu mai suport. Momentan singura mea placere este masina, pe care nu ma satur s-o conduc. Poate suna ciudat, dar ma simt mai bine cand o conduc decat cu o femeie.
Sunt necajit ca nu gasesc si eu o femeie buna in sensul: simpatica, putin desteapta, calma, sa pot face un copil cu ea, sa fie in stare sa-l creasca, genul de femeie cu care vrei sa te certi si nu ai motiv. cam asta imi lipseste cel mai mult. daca as avea o asemenea persoana langa mine, nu cred ca ar mai conta restul. Nici macar nu am pentru cine sa ma zbat. nu ma mai intereseaza de mine, nu ies in cluburi, nu ma imbrac la moda, nu m-am barbierit de 2 saptamani.... Sunt intr-o depresie maxima. incerc sa ma gandesc ca o sa treaca, dar nu trece....
Am citit toate posturile din topicul asta si vad ca sunt o gramada de baieti tineri ca mine care trec prin situatii asemanatoare sau mult mai grav. de obicei sunt obisnuit sa nu fiu inteles de "copiii de varsta mea". Nu cunosc peronal pe nimeni care sa gandeasca la 23 de ani ca mine. toti au alta mentalitate, toti sunt fustangii si nu ii intereseaza ce se va intampla maine.
Ma simt putin mai bine, acum ca m-am exprimat printre voi. Am vazut pe aici multi baieti de treaba, nu e un forum cu multi infumurati si persoane care sa rada de necazurile celorlalti. frumos
Man si eu am trecut prin aceeasi situatie ca si tine ,ca sa nu repet topicul.Masina a fost alinarea mea.Acum am o prietena care ma iubeste si care mi-a deschis ochii.Cu fosta ma intalnesc numai ca sa i-o trag si altceva nimik,ma mai gandesc la eadar ma gandesc si prin ce am trecut din cauza ai.In privinta prietenilor am doi si buni...in rest ma bucur ca stimez si sunt stimat de toata lumea.Asa ca :totul este trecator in viata si sa stii ca viata nu se incheie odata cu o relatie nereusita.Crede-ma ca te inteleg.RESPECT
INTERCEPTOR
Jan 25 2009, 10:21 PM
bine ca ai probleme alex ca altfel erai robot, mort sau de piatra:P le vei da de cap tu intr un fel
fosta ma sunat joi si vineri .............ma luat iar la puricat .ca dece nu vreau sa ne impacam ca dece nu vreau sa o vad ca dece ,dece tra la la ca iubire ca ai ei nu o sa mai intalnesc in viata mea(nu ca as mai vreau sa fiu dat pe altul, de proba)nu vreau sa ma vad cu ea nici macar pt o noapte de iubareala..........m a chinuit prea mult nu am plans nici cand a murit mama mea cat am plans dupa ea.desi ma mai gandesc la ea si mai zambesc....na 3 ani si ceva.....si eu am crescut o se pare nu prea am stiut sa fiu un iubit bun.sper sa nu fiu asa si cu copii mei.aoleu daca o sa mi ia masinile sa faca burn cu ele:((
femeia care o cauti tu exista pe undeva ..ideea e sa o gasesti....si eu caut una .......dar nu cred ca gasim ce cautam ......sau poate vreodata cine stie om gasi.pana atunci bucurate de masina cand merge cand se strica.............ca eu de cateva luni nu ma mai bucur de nimic.............poate doar ca mai respir..........in fine la dracu ..........vreau sa dea caldura odata sa lucrez la masini...........nu mai suport sa stau sa ma uit la masinile de afara fara sa le pot repara...........dar nu mai am voie in frig din cauza spatelui ca iar fac crize si iar stau cu dureri insuuportabile de spate 2 3 saptamani.............in rest
ma gandesc in fiecare zi cum platesc eu taxele si impozitele anu asta...ma gandesc sa vand o masina dar la dracu nu stiu care ...........ma gandesc sa mi achit datoriile ca alea ma seaca cel mai rau ............ma gandesc intr una la orice nu am si mi as dori...............
alexct
Jan 25 2009, 10:44 PM
Tu nu stiu cum ai trecut peste problema de acum un an, eu sincer nu cred ca puteam sa depasesc momentul.
Off... femeile astea... e rau cu ele, e rau fara ele.... Si ele stiu si profita, isi bat joc... Frumos din partea voastra ca ma sustineti. Nici nu ne cunoastem... inca
RESPECT
Adrian Pintea
Jan 25 2009, 11:06 PM
Oare de ce si eu am impresia ca ursulica a meu ma intelege si cand ma vede nervos sau obosit de la munca, parca ma cheama la o plimbare sa ma relaxez, si chiar are efect plimbarea?
butcky
Jan 25 2009, 11:28 PM
Si eu cand eram nervos ieseam cu ursul la o plimbare de unu singur! Super relaxant!
Tigresse
Jan 26 2009, 12:16 AM
Eu ma cam plimb in fiecare zi cu Tigressa, deci inseamna ca sunt nervoasa sau cu probleme in fiecare zi

. De aia imi iubesc masinile, ca pot fi doar eu cu ele, si-mi trece totul - ori le calc, in ritmul muzicii, si prind curaj, ori le calc si plang la volan, ori ma plimb agale si observ oamenii de afara, ori ma razbun pe prostii din trafic si scot capul pe geam injurand (saracii, unii nu fac neaparat greseli mari in fata mea sau lateral, insa e de ajuns ca sa ma iau de ei). Mama are o vorba: numai moartea n-are leac. In concluzie, totul e rezolvabil inafara de moarte. (acuma sunt racita cobza si mi-e frica sa adorm, ca poate ma sufoc si nu ma mai trezesc, noroc de catea, ca daca e ceva, ma pupa).
Si ar mai fi ceva: daca treci de un moment nasol (si slava domnului ca am trait destule in ultimul an), si inca n-ai murit, inseamna ca esti puternic si trebuie sa continui, cu mai multa forta, dar cu altfel de strategie. Gandeste-te ca sigur sunt oameni fara casa si chiar fara mancare sau apa care au mai multe probleme ca tine. Eu privesc in fiecare seara de pe geam niste oameni care locuiesc de 2 luni in spatele tomberonului (au avut casa, dar au fost evacuati, si se incalzesc cu doi caini si o pisica), si e de ajuns ca sa vad ca n-am voie sa-l manii pe Cel de sus. Sigur, ei sunt niste betivi acum, probabil n-au muncit cat muncesc eu, si nu i-a dus capul, eu am scoli si doctorate, insa nu sunt mai breaza decat ei, si ei sunt oameni.
xox
Jan 26 2009, 01:50 AM
Era sa urc pe capota un boschetar drogat azi. Nu cu bmw-ul, cu masina de familie, o skoda superb.
Cand aveam ursul, intr-o noapte, mi-au taiat calea o gasca de baieti, vreo 10-15, toti beti. Eram cu fosta in masina si cand am vazut ca unul din ei devine violent, l-am urcat frumos pe capota. Ursul meu nu era cine stie ce, doar 90 cai, din care cine mai stie cati traiau. Dar macar mergea. Cu superb-ul nu ma simt deloc bine. Peste tot simt plastic si parca merg in autobuz. Scartaie, trosneste si pocneste. Si-i o masina relativ noua, intretinuta, cu revizii la zi si toate alea.
Imi e foarte dor de ursul meu si plimbarile care le faceam zi de zi. De cand l-am luat pana l-am lovit, o singura zi n-am mers cu el, imi aduc aminte perfect si care zi. Am stat in casa cu fosta si ne-am ubit. A venit la mine inainte sa ma trezesc si a plecat a doua zi, de asta n-am condus in ziua aia.
Am avut un e24 pe mana, cateva zile, dupa care am aflat ca-i furat si-am dat de proprietar si am returnat masina. Care era tot in stadiu de restaurare, se muncea la ea. Si-mi pare rau zi de zi ca am dat-o. Dar ce era sa fac? S-o pastrez si sa planga altul dupa ea? Sau sa ma prinda pe mine intr-o zi cu ea si sa o ia? No way. Poate ca sunt eu nebun si instabil sau ce mai zice lumea, dar nici chiar asa.
In concluzie, ce-am descoperit eu, e ca noua de fapt ne place sa conducem fiarele astea. Cred ca sunt destui pe aici ca Iulian, Ionut, Catalin, Mihai, Arpi si altii care sunt de acord cu mine. Ne place sa conducem. Si ne plac masinile astea. Nu ca ar fi naspa alte masini, da' noua ne plac bmw-urile. Noi, vechi, ce mai conteaza? In final asta ne-a si adus pe forum si ne-a tinut aici. Placerea de a conduce. Suntem toti intr-o anumita masura nebuni... pentru ca apreciem un lucru care la vremea lui a fost facut cu inima. Iar in ziua de azi, sa fim seriosi... cate lucruri se mai fac fara piata de consum in minte?
Ramanem cu o idee. Pentru noi, conteaza cum suntem, nu cum parem a fi. Daca am facut sens in postul asta, ok. Daca nu, tot ok.
alexct
Jan 26 2009, 06:42 PM
Azi m-a stresat contabila la munk pt niste acte de kkt, s-a rastit la mine. Mi-am introdus ceva carnos in cavitatea ei bucala, am chemat curierul, pt ca sediul societatii este din brasov, am inchis magazinul si le-am trimis cheile insotite de un bilet de dragoste. Sunt pe punctul sa explodez. Pe drum spre casa, un idiot cu matizul cu o pitzi in dreapta mi-a taiat fata, da in mod smecher tare. Ii mai las si eu p-aia care au nevoie sa iasa, nu toti marlanii. m-am dus dupa el si am vrut sa-l agat de c**. a fugit pe trotuar omul. daca iesea la scandal il casapeam pt toti nervii mei.
MeHigh
Jan 26 2009, 07:48 PM
nu e bine nici sa te razbuni pe altii, care poate au gresit, pentru problemele carora nu le gasesti rezolvare. asta nu e o solutie. eu unul, cand am draci sau mai stiu eu ce suparari, stau in casa cu mobilul inchis, sau la servici imi vad de treba si atat, nu zic nimic nimanui, nu vb cu colegii...ei atunci stiu cum sta treaba, si ma lasa in ale mele. Iar seful, un om de nota 10, tot respectul pt el. Ai mai multa rabdare, Alex, ca nu iti va prinde rau. Vei ajunge la concluzia asta, mai devreme sau mai tarziu.
Silviu
Jan 26 2009, 09:07 PM
Si eu cand eram nervos ieseam cu ursul la o plimbare de unu singur! Super relaxant!
Valabil si pentru mine!
Adrian Pintea
Jan 27 2009, 02:07 AM
Cel mai tare ma enerveaza ca s-a umplut orasul de cocalari ce si-au cumparat pisici 316i cu 1000euro si taxa 300 si acuma se cred regii soselelor...Sunt ca ciupercile dupa ploaie si n-au nici o treaba cu bmw-urile si cu condusul in general...Am avut mult de umblat azi prin oras, am ferit destui ca de maneloasele lor date la maxim cu geamurile deschise nu mai vad restul masinilor de pe drum...Seara dupa 12 e super in oras ca nu e nimeni pe drum, tot orasul a fost al meu si mam plimbat vreo 2 ore, numai eu si taximetristii....O zi obositoare a trecut...
bytzu
Jan 27 2009, 10:20 AM
ce-a devenit si clujul...noroc cu boc, era bun acolo, nu inteleg de ce l-ati trimis la noi

cat despre astia cu masini, stai linistit, ca asa e peste tot...se gaseste cel putin unu..
Adrian Pintea
Jan 27 2009, 10:44 AM
Nu l-am trimis noi, i-a dat ordin Base si el s-a conformat...
INTERCEPTOR
Jan 28 2009, 03:02 PM
nu pot sa ma plimb cu interceptorul asa stricat cum este el ..pt ca nu am bani sa platesc asigurarea. nu pot sa ma plimb cu cs u ala infect ca nu e gata si nu mai am bani sa l termin.........nu pot sa merg cu bebelusha ca nu am aparat de sudura sa sudez niste suporti pt scaune ......si daca as avea nu as avea bani sa fac traseul de evacuare................aaaa imi bag p..a in ea de viata..........azi m a anuntat seful ...de fapt a fost prea las sa o faca el si a pus o pe sefa mea preferata .(colega) sa ma instiinteze ea..........am primit mai dragut anuntul din gura ei ........decat daca mi ar fi spus el...in fine de la 1 martie .nu o sa mai am bani sa trec strada si nici sa mai investesc in vre o masina.........pt ca de 2 ani de cand sunt la ei toti bani au intrat in masini...........eu nu mi am luat mare lucru pt mine....2 per de adidasi si cateva bluze..........ca cele mai multe mi le cumpara fosta ca era placerea ei si stia ca eu nu mi as fi cumparat niciodata haine atata timp cat vre o masina plangea dupa vre o piesa sau ceva .avea prioritate.............asa ca supararile mele ....sunt mari de fapt tristeti..neputinte........la dracu ............offf:( o sa pornesc masina si o sa stau in ea si o sa fatai pe acolo prin fata casei..............futui criza masi si problemele masi
tre sa incep sa vand.ce si cui nu stiu:(
butcky
Jan 28 2009, 06:46 PM
Nu ai RCA?

Eu merg de 4-5 ani fara RCA si ITP!!!!

Ca sa nu mai spuneam fara nici un act la mine. Sa vezi balci cand ma opreste politia! La papuc (ca doar pe asta il mai am) nu merge faza scurta si merg cu aia lunga, stop pe frana doar un bec si semnal doar pe dreapta

Frana de mana nu mai merge din anul 2000, frana de picior tine doar pe roata spate dreapta si cauciucurile sunt cu sarmele scoase - VICTORIA din 1997

Ploua in ea si picura drept in adidasul drept. In dreapta e apa pana la glezne. Usa soferului nu se inchide cu cheia, deci nu inchid masina. Si ca sa fie totul complet, azi am parcat masina in fata la AUTOVIT si am stat 2 min pana am cautat un spray cu vopsea. Cand m-am intors masina era lovita in spate. Nu mai are deloc stop pe stanga, l-a smuls de acolo, aripa si bara indoite
Astea probleme....
Mihai_AMD
Jan 28 2009, 08:51 PM
CITAT(xox @ Jan 26 2009, 01:50 AM)

In concluzie, ce-am descoperit eu, e ca noua de fapt ne place sa conducem fiarele astea. Cred ca sunt destui pe aici ca Iulian, Ionut, Catalin, Mihai, Arpi si altii care sunt de acord cu mine. Ne place sa conducem. Si ne plac masinile astea. Nu ca ar fi naspa alte masini, da' noua ne plac bmw-urile. Noi, vechi, ce mai conteaza? In final asta ne-a si adus pe forum si ne-a tinut aici. Placerea de a conduce. Suntem toti intr-o anumita masura nebuni... pentru ca apreciem un lucru care la vremea lui a fost facut cu inima. Iar in ziua de azi, sa fim seriosi... cate lucruri se mai fac fara piata de consum in minte?
Ramanem cu o idee. Pentru noi, conteaza cum suntem, nu cum parem a fi. Daca am facut sens in postul asta, ok. Daca nu, tot ok.
ca mare dreptate ai mai xox...
noua ne plac fiarele noastre si atat..
pe zic e trece mai aud cate un amic ca si-a luat hyundai,clio,ford mondeo sau skoda octavia..si vine la mine si o trage langa e12 ele meu si ma ia ca "tu nu ai abs sau dsc"....stiu bine toti ca bmw meu e din 77 si atunci nici nu se auzise de dsc dar...ca sa iasa si eu cu ceva in evidenta sau sa se dea mari fata de mine si de e12 meu,e12 in care pana nu demult ii plimbam noaptea prin oras..
nu o zic cu lauda,caci aici pe forum nu e vreunu cu care am copilarit,dar am fost primu din baietii de varsta mea care a avut si permis si masina,un biet bmw de 26 ani(atat avea and lam luat eram in clasa a 11a).si nu va zic ce se mai minunau de batranu e12..deh,era cred ca prima masina straina in care puneau undul..si nu va zic ca jumate din cei care acum "se falesc"-cred ei,cu octavia sau megane in fata mea,ma rugau sa stea si ei in masina mea si sa le fac si lor poze in bmw

))
mai am un amic care de curand sia luat ford mondeo,insa sa nascut si a crescut in dacie,,,vai ce mai chicotea cu subinteles cand am luat dacia de la sportivu...
vai ce mias dori sa am aproape aici la gaesti macar un pasionat cu care sa ma vad zilnic,sa reparam la cazane etc...voi snteti departe..si cu parere de rau arecum vad pe zi ce trece cum amicii mei care pana ieri ma ajutau la cazane,se murdareau mai rau ca mine si mancam impreuna 2 conserve de carne pe capota masinii,acum siau luat megane si logane...si mai vin pe la mine numai imbracati de oras,in sensul ca nu mai pot pune mana sa reparam ceva..s nu ca miar parea rau,ca nu siau luat logane si megane din bani produsi,sau bagat parintii in banci pana peste cap de acu cu criza asta mie mai mare mila de ei

)
un mare om,vorbesc de aici de la mine,ramane Soare,cativa il stiti,are e39 m-packet,deci masina relativ noua insa niciodata nu mia subestimat batranu meu e12,cum vorbeste de e39 lui la cate unu la fel vb si de a mea..
si tot pe lista asta sa fie si colegul de la facultate cu e65 hartge,damian,un baiat de milioane care ultima oara ma ajutat in centrul Pitestiului sa shimb un furtun la pompa de benzina ca se pisa sub masina..pe cand cei din megane si logane mi-au dat ocupat cand am sunat
gata ca deja mam iritat a miam adus aminte de ei si cred ca ii sun sai injur

)))
morala:daca as mia avea acum 18 ani as sti cum sa procedez cu unii amici care dupa ce iam plimbat nopti la rand cu masina prin oras acum ma privesc de sus...dar sunt mai jos ca mine
Sportivu
Jan 28 2009, 09:35 PM
bmw = sheer driving pleasure ...
LE: Eu am o obsesie: Cand merg cu E12-le sa ascult Kraftwerk.. (cum facea INterceptoru misto de mine...muzica cu robotzei
.gif)
)
316i
Jan 28 2009, 11:01 PM
QUOTE (db85amd @ Jan 28 2009, 08:51 PM)

vai ce mias dori sa am aproape aici la gaesti macar un pasionat cu care sa ma vad zilnic,sa reparam la cazane etc...voi snteti departe..
Eu zic sa te bucuri de liniste.

Eu prefer sa inchid telefoane si sa n-aud de nimeni si nimic cat timp umblu la masina. Peace and coaiet.
alexct
Jan 28 2009, 11:13 PM
azi am aflat ca fosta e de multa vreme cu altu' cu vreo 10 ani mai mare care e patron de plm..... im vine sa... stiti si voi ca ati trecut prin... ce pot sa fac sa imi iau gandul de la.... plzzz. ... o iau pe pustii si chiar nu vreau sa ..... chiar daca totul din jur mi-o cere
ionusunt
Jan 29 2009, 12:36 AM
QUOTE (alexct @ Jan 28 2009, 11:13 PM)

azi am aflat ca fosta e de multa vreme cu altu' cu vreo 10 ani mai mare care e patron de plm..... im vine sa... stiti si voi ca ati trecut prin... ce pot sa fac sa imi iau gandul de la.... plzzz. ... o iau pe pustii si chiar nu vreau sa ..... chiar daca totul din jur mi-o cere
da-le in m...tii mamii lor de carpe !nu te mai gandi la ele.doar la alea care trebuie

du-te fa 2 3 cerce de vreo 30 ron benzina 2 3 carje un burn te calmezi frumos si te duci acasa
Mihai_AMD
Jan 29 2009, 12:38 AM
CITAT(alexct @ Jan 28 2009, 11:13 PM)

ia bimmeru si du-te linistit sa te relaxezi la o plimbarica...
naspa moment..bafta
316i
Jan 29 2009, 12:41 AM
Sunt momente delicate prin care am trecut toti si vom mai trece. Pot doar sa-ti spun ca cu cat te vei gandi mai mult la asta cu atat iti va fi mai rau. In 90% din cazuri lucrurile cele mai rele/urate care iti trec prin cap in astfel de momente nu sunt adevarate. Iesi mai des cu tov., stai mai mult la taclale cu ei, incearca sa iesi din atmosfera. Nu te holba aiurea la pereti ca nu acolo e solutia. Sau solutia cea mai simpla, iesi cu alta fata, o sa iti ia gandul destul de repede.
Daca ai deja alta consoarta si inca te mai gandesti la fosta...e destul de dubios.
Mihai_AMD
Jan 29 2009, 12:44 AM
CITAT(316i @ Jan 28 2009, 11:01 PM)

Eu zic sa te bucuri de liniste.

Eu prefer sa inchid telefoane si sa n-aud de nimeni si nimic cat timp umblu la masina. Peace and coaiet.

da,si asta e idee buna intr-un fel...si eu vreau liniste uneori,telefoanele nu le inchid doar le dau pe silent

dar alteori vreau sa vad la poarta 10masini sa vine baietii sa vb sa glumim sa bem un suc
INTERCEPTOR
Jan 29 2009, 10:01 PM
alex du te la o sala trage de fiare alearga pe banda pe biciclete .......oboseste te si ia ti gandul ...........si a mea era cu altu cand inca era cu mine..........nu merita .............ea, poate alta va merita sa plangi dupa ea..........daca nu iesi cu 2 3 prieteni la o cafea suc bere nu stiu si gasesti tu o prietena
doar nu o fi ultima...............desi ceva vreme eu asa credeam
doame ce prostalau eram ..acuma mi a trecut si ma bufneste rasul cand imi aduc aminte
buci.................tu esti one of a kind cei mai multi nu vor sa fie nici in locul tau nici ca tine...............ce sa zic nici mie nu tine frana de mana prea bine si cateodat aun semnal o arde dubios ..............da sa merg in halul ala....never............nu mi e ca mor eu ............mi e sa nu moara cineva nevinovat din jurul meu.............esti prea incostient sau poate prea bun pilot pe dacia aia daca as avea bani ti as sfarama o ,,,,,,,,,,,,acum ca am auzit ce e cu ea si ti as da bani de un urs in mintile lui .
muzica de robotei:PPP mie imi place kraftwerk si nu am facut misto.ai tu impresii gresite..........ca te persecut eu

P
alexct
Jan 29 2009, 11:05 PM
Azi m-am angajat la Cosmote, e programul destul de nasol 8-19, dar sunt bani multi, multe multe fete, adik 2 baieti si bossul si fete cat cuprinde. Pana si sefa e fata. Acum ma simt mult mai bine. E cu totul alta viata decat cunosteam pana acum. Sper sa o uit pe zdreanta aia, chiar nu merita sa sufar pentru ea cand lumea e asa frumoasa. Tot ma oftic ca am pierdut 3 ani si nu am cunoscut-o totusi destul. Ar trebui sa-mi fie mai grabnica vindecarea, chiar e distractiv. Poate printre atatea fete imi gasesc si eu o pereche.
io's®
Jan 30 2009, 01:13 AM
CITAT(alexct @ Jan 29 2009, 11:05 PM)

Azi m-am angajat la Cosmote, e programul destul de nasol 8-19, dar sunt bani multi, multe multe fete, adik 2 baieti si bossul si fete cat cuprinde. Pana si sefa e fata. Acum ma simt mult mai bine. E cu totul alta viata decat cunosteam pana acum. Sper sa o uit pe zdreanta aia, chiar nu merita sa sufar pentru ea cand lumea e asa frumoasa. Tot ma oftic ca am pierdut 3 ani si nu am cunoscut-o totusi destul. Ar trebui sa-mi fie mai grabnica vindecarea, chiar e distractiv. Poate printre atatea fete imi gasesc si eu o pereche.
da'repede ti-ai gasit de munca , bravo tie !
CITAT(alexct @ Jan 26 2009, 06:42 PM)

Azi m-a stresat contabila la munk pt niste acte de kkt, s-a rastit la mine. Mi-am introdus ceva carnos in cavitatea ei bucala, am chemat curierul, pt ca sediul societatii este din brasov, am inchis magazinul si le-am trimis cheile insotite de un bilet de dragoste. Sunt pe punctul sa explodez. Pe drum spre casa, un idiot cu matizul cu o pitzi in dreapta mi-a taiat fata, da in mod smecher tare. Ii mai las si eu p-aia care au nevoie sa iasa, nu toti marlanii. m-am dus dupa el si am vrut sa-l agat de c**. a fugit pe trotuar omul. daca iesea la scandal il casapeam pt toti nervii mei.
Adrian Pintea
Jan 30 2009, 02:28 AM
Asa sunt femeile! Sa nu ai incredere in ele niciodata, ca odata si-odata isi arata adevarata fatza, poate dupa o luna, dupa 3 ani sau poate dupa 10 ani de casnicie...Ce sa le faci?...Nu e bine nici cu ele, nici fara ele, asa ca trebuie sa le acceptam asa cum sunt.
Ce ma enerveaza ca tot atunci cand incerci sa nu te enervezi sau sa nu te stresezi la munca tot atunci iti f*** cineva bunadispozitie mai ales atunci cand iti faci treaba...Ce rau e fara urs, cand sunt plecat in delegatie ca acum :-(
alexct
Jan 30 2009, 09:15 PM
QUOTE (Adrian Pintea @ Jan 30 2009, 02:28 AM)

Asa sunt femeile! Sa nu ai incredere in ele niciodata, ca odata si-odata isi arata adevarata fatza, poate dupa o luna, dupa 3 ani sau poate dupa 10 ani de casnicie...
azi dimineata m-a sunat fosta si dupa ceva certuri imi spune: "dragostea e trecatoare, interesul insa este mare". deci nu-mi venea sa cred. A trebuit sa plang de fata cu foarte multe persoane. I-am jurat ca daca are noroc sa ne mai intalnim o bat de nu se mai ridica si apoi scot "trafaletul" afara si ma usurez pe ea, dar nu oricum , in public asa, sa vad ce interes mai are dupa, asta la modul cel mai serios. mai pe seara m-a sunat iar sa imi ceara sa o luam de la inceput. Ce pot sa cred? ori doar exemplarul asta, ori mai multora, pe linia de productie a uitat Barbosu' sa adauge ceva. Deci e chiar dereglata mintal. Asta ma ajuta foarte mult sa trec peste tot. Intre timp m-au sunat si de la fosta firma si mi-au zis ca sunt copil, ca "au tipat la mine in gluma" si ca nu trebuia sa ma supar. Din pacate pentru ei solutia a fost falimentul. Sambata se face evacuarea spatiului.
La firma am o solenza pe care o conduc toata ziua. seara cand ma sui in urs ma simt ca-n Maibach. Cu toate ca e diferenta de 20 de ani intre ele.
Ultimele zile par sa fie mai bune pt mine, sper sa fie la fel si pt voi.
eugene12
Jan 31 2009, 06:33 AM
QUOTE (db85amd @ Jan 29 2009, 12:44 AM)

da,si asta e idee buna intr-un fel...si eu vreau liniste uneori,telefoanele nu le inchid doar le dau pe silent

dar alteori vreau sa vad la poarta 10masini sa vine baietii sa vb sa glumim sa bem un suc
Sal Mihai.Nu as vrea sa fiu nesimtit si sa ma autoinvit la tine,dar sa stii ca am fost de cateva ori la tine si m-am simtit minunat. Baietii care au trecut pe la tine si cei care nu autrecut inca stiu ca esti un baiat de nota zece si mi-ar placea sa ne vedem odata in Gaesti pe acolo pe la o padure ,la un gratar,pe vreme frumoasa si sa ne spunem pasul fiecare face to face sa ne simtim bine si sa uitam de griji,de lipsa banilor ptr ceva nou la masina sau acasa dupa caz,sa uitam de primele iubiri,...sa ne simtim bine in mica noastra comunitate a bmw-istilor...
si,...eu nu=mi inchid tel sau sa-l dau pe silentios ci merg cu masina in nestire...cel mai departe am ajuns la Iasi...si tare bine m-am simtit.La intoarcere mi-am facut alta prietena si ...incerc inca sa o uit pe fosta.Oricum singura mea iubire ramane e 12 le...cu toate ca am avut mici indoieli.Salut toti pasionatii..."Don't worry ,be happy!!!"P.S. Multi si-au facut masinile din piese de la tine luate la un pret de nimik...sper sa nu uite asta
aaaaaaaaa si cei cu logane,skoda sau ce mai au sa-i vedem peste 10-15 ani.
Daca vroiam masina noua imi luam de mult ,dar imi plac vechiturile
Clau
Jan 31 2009, 02:33 PM
QUOTE (Adrian Pintea @ Jan 30 2009, 02:28 AM)

Asa sunt femeile! Sa nu ai incredere in ele niciodata, ca odata si-odata isi arata adevarata fatza, poate dupa o luna, dupa 3 ani sau poate dupa 10 ani de casnicie...Ce sa le faci?...
Nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte, dar vroiam sa-ti spun ca gresesti gandind asa. Stiu ca suna a cliseu, dar lucrurile stau cam asa: omul nu-si arata adevarata fata dupa nu-stiu-cat timp.. ci pur si simplu SE SCHIMBA. Persoana pe care ai cunoscut-o si de care te-ai indragostit e aceeasi. Din motive care depind mai mult sau mai putin de tine, persoana aia se schimba! Uneori ajunge de nerecunoscut. Si atunci, ca sa iti fie tie, ca barbat, mai usor sa accepti ca s-a intamplat ceva cu voi, dai vina pe ea: ca vezi doamne si-a aratat adevarata fata.
Nu mai asteptati sa "isi arate adevarata fata" iubitele voastre.... mai bine incercati sa nu ajungeti sa le determinati sa se schimbe!!
Omul se poate plictisi intr-o relatie, sau poate i se umple paharul de atatea certuri si iti va intoarce spatele si te va trata cum meriti. Totdeauna trebuie sa acceptam realitatea. Si cand o sa fim in stare sa acceptam realitatea o sa stim ce trebuie sa facem sa nu se schimbe in rau........
butcky
Jan 31 2009, 03:23 PM
Ma, hai sa va zic eu care faza cu femeile. Sau sa va zic cum am patit eu cu mai multe.
Le iei cand sunt vai de mama lor, cand nu se uita nimeni la ele si cand dau de un servici bun, dau de bani, isi schimba anturajul, NU se mai uita la tine! Am patit-o de multe ori! La inceput se urcau in bmw e30, dar dupa spuneau ca ce e vechitura aia

Femeile sunt cele mai parsive animale! Nu generalizez, dar marea majoritate asa sunt! Toate isi urmaresc interesul!
Sa zicem ca ai un servici obisnuit, cu un salariu modest, stai intr-un bloc de pensionari si conduci o "vechitura" de bmw. Iti place de una si iesi cu ea! Garantat nu va sta cu tine! In cel mai bun caz va fi o aventura de fucareala si atat! Vorbesc de fete care merita atentie nu de nespalate cu 3 clase!
Deci, ca sa se uite la tine trebuie sa ai o casa ok, masina noua, un salariu bun si un job calumea!
Si daca cineva ma va contrazice si-mi spune ca la ei nu e asa, mai vb peste cativa ani! Toate vor mai mult!
Clau
Jan 31 2009, 04:30 PM
E normal! TOATA LUMEA vrea mai mult! Dar e absurd sa cer mai mult de la celalalt cand eu nu sunt in stare nici de atat!!
Intai sa ma realizez eu si apoi sa am pretentii de la ceilalti.
Daca iei o femeie de la coada vacii si o aduci la oras si ii oferi de toate o sa uite de unde a plecat, ba chiar o sa te uite si pe tine dupa ce isi vede interesul.
Ideea e sa te uiti dupa tipe pe aceeasi lungime de unda cu tine, ca sa eviti surprizele. Nici mai sus, nici mai jos.
alexct
Jan 31 2009, 07:28 PM
QUOTE (Clau @ Jan 31 2009, 02:33 PM)

Si atunci, ca sa iti fie tie, ca barbat, mai usor sa accepti ca s-a intamplat ceva cu voi, dai vina pe ea: ca vezi doamne si-a aratat adevarata fata.
Nu mai asteptati sa "isi arate adevarata fata" iubitele voastre.... mai bine incercati sa nu ajungeti sa le determinati sa se schimbe!!
Nu spun ca nu ai dreptate, dar cand celalalt, cealalta incepe sa o ia pe pustii si incerci sa rezolvi problemele cu frumosul, la care respectiva si-o ia in cap mai tare ca vede ca o pupi in c**, nu ti se pare normal, ca ultima varianta sa incerci varianta cu evitarea? poate vede ca e rau fara. Daca nici asa nu merge, inseamna ca nu mai are rost. Parerea mea.
Ce spui tu e la fel de adevarat. Te iubesti cu cineva, e totul bine si frumos, dar doar seara, dupa ce vii de la masini si prieteni, si ea/el trebuie sa isi rapeasca timp dinorele de somn ca sa fie cu tine, si totusi te iubeste, te accepta, dar nu ii convine si nu poate sa suporte la nesfarsit sa o lasi mai prejos de toate. Cu toate ca si tu o iubesti, insa ai nevoie si de prieteni, si de ea, si de masini sau eu stiu ce alte preocupari mai au. Vreau sa zic ca fiecare activitate iti ofera o placere unica: cu prietenii nu poti sa faci sex sau cerculete, dar poti sa bei o bere si sa faci kterinca, sa iti spui ofurile. Masina o iubesti, ca e normal, insa nu dormi noaptea cu ea, nu faci copii cu ea. Femeia vrei sa-ti fie alaturi, sa-ti faca un copil, sa iti lumineze ziua cand totul se duce la vale.
Voi femeile, scuza-ma ca generalizez dar asa e, vreti toate ca tot timpul liber sa va fie alocat voua. Deci nu se poate trai doar cu o femeie, fara masina si fara prieteni. Va place sa fiti plimbate in masinile noastre, nu puteti sa ne oferiti acelasi sprijin pe care ni-l ofera prietenii la nevoie: bani, ajutor fizic in diferite cazuri, plus ca prietenii inteleg unele chestii pe care femeile nu le pricep. Nu poti sa iesi cu femeia sa bei o bere. E nasol. Cu femeia iesi la o cina romantica, o plimbare pe malul marii, prin padure, pe camp sau mai stiu eu pe unde. Treaba asta nu o faci cu prietenii. Voi nu intelegeti ca nu sunteti singura pasiune necesara in viata unui barbat.
Se face postul prea lung si ma opresc aici. Sunt sigur ca nu exista barbat sa nu ma aprobe. Plus ca nu vreau sa transform topicul intr-o disputa intre femei si barbati.
Mihai_AMD
Jan 31 2009, 08:59 PM
CITAT(eugene12 @ Jan 31 2009, 06:33 AM)

Sal Mihai.Nu as vrea sa fiu nesimtit si sa ma autoinvit la tine,dar sa stii ca am fost de cateva ori la tine si m-am simtit minunat. Baietii care au trecut pe la tine si cei care nu autrecut inca stiu ca esti un baiat de nota zece si mi-ar placea sa ne vedem odata in Gaesti pe acolo pe la o padure ,la un gratar,pe vreme frumoasa si sa ne spunem pasul fiecare face to face sa ne simtim bine si sa uitam de griji,de lipsa banilor ptr ceva nou la masina sau acasa dupa caz,sa uitam de primele iubiri,...sa ne simtim bine in mica noastra comunitate a bmw-istilor...
si,...eu nu=mi inchid tel sau sa-l dau pe silentios ci merg cu masina in nestire...cel mai departe am ajuns la Iasi...si tare bine m-am simtit.La intoarcere mi-am facut alta prietena si ...incerc inca sa o uit pe fosta.Oricum singura mea iubire ramane e 12 le...cu toate ca am avut mici indoieli.Salut toti pasionatii..."Don't worry ,be happy!!!"P.S. Multi si-au facut masinile din piese de la tine luate la un pret de nimik...sper sa nu uite asta
aaaaaaaaa si cei cu logane,skoda sau ce mai au sa-i vedem peste 10-15 ani.
Daca vroiam masina noua imi luam de mult ,dar imi plac vechiturile
da eugene,vb,mia cand so face frumos afara,poate mai vin si altii de aici de pe forum si facem un gratarel la mine aici in apropiere de oras am destule pasuni frumoase
ultimul gratar lam facut asta toamna la mine in gradina printre fiare,cu MeHigh,Sportivu,Soare si...nu mai stiu
vor urma
ps:pt alexct:man,ce sa zic,o vorba care o stiu de la TiL,nu mi-a dedicat-o mie direct,am citit-o pe aici pe undeva ,ca "daca privesti inapoi,inapoi o sa te duci"...mi-a placut mult vb asta,mi-a ramas in minte,am avut si eu in trecut niste probleme asemanatoare din fericre nu legate de prietena..asa ca....bafta,si nu te mai gandi,cum ai zis,viata are atatea frumuseti,bafta
Adrian Pintea
Jan 31 2009, 09:06 PM
QUOTE (Clau @ Jan 31 2009, 02:33 PM)

Nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte, dar vroiam sa-ti spun ca gresesti gandind asa. Stiu ca suna a cliseu, dar lucrurile stau cam asa: omul nu-si arata adevarata fata dupa nu-stiu-cat timp.. ci pur si simplu SE SCHIMBA. Persoana pe care ai cunoscut-o si de care te-ai indragostit e aceeasi. Din motive care depind mai mult sau mai putin de tine, persoana aia se schimba! Uneori ajunge de nerecunoscut.
Nu cred ca gresesc gandind asa...Cum poti sa mai ai incredere in femeile din ziua de azi care le vezi in discoteci cum sunt in limba dupa astia cu bani, dupa arabi, etc...Sa nu mai zic ca ziarele locale de anunturi au pagini intregi de anunturi cu masaje erotice(care defapt sunt prostitutie mascata)...Nu zic ca sunt singurele femei si ca generalizez, dar nu-mi trebuie nici fete de la manastire cu mintea ingusta si cu idei de cand era bunica fata mare...O fata normala greu gasesti, dar si aia odata si odata va calca pe bec, tine de natura lor genetica, se vede ca au numa coasta de la noi nu si putin din creier...
Cel mai enervant e cand devin posesive si geloase si se enerveaza cand iesi cu baietii la o bere, sau cand nu le acorzi atentie, sau cand nu le rasfeti, si in cazul asta femeile ce fac? ghici cauta pe altul sa le satisfaca poftele care sa fie la piciorul ei, daca nici cu asta nu le merge, nu-i nimic, altul...ca fraieri sunt destui
316i
Feb 1 2009, 02:32 AM
Cu ele nu e bine, fara ele iar nu e bine...firul vietii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.