Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
SILE
o sa aiba ceva de tras si o sa trebuiasca sa ii fiti cu totii aproape. oricum bine ca nu a fost mai grav si ce sa mai zic decat doamne fereste.
INTERCEPTOR
nasol til.sper sa se faca bine.multa sanatate.
eu cum zicea si xox cand credeam ca sunt la maximul cu chestiile nasoale .............pac ma mancat in cur sa ma gandesc la fosta iubita si am vrut sa intorc sa ma duc la ea sa o vad si am intors pe linia lu 41 pe la virtutii si saracu ala cu tramvaiul sa urcat pe mine ,mi a facut masina de la servici putin pilaf (dacie papuc) acuma am dus o la reparat sau dus dreacu vre o 300 400 euro:(
noroc ca am scapat si nu am avut decat o lovitura la cap.usurica.multumesc lu dumnezeu ca ma lasat in viata .ca daca avea viteza mai mare nebunu cu tramvaiul ma facea pilaf.mentionez ca eram cu capul in nori visam la ea si am intors pe rosu in scurt.deci maxim vinovat.sunt vinovat de tot ce mi sa intamplat.sper sa ma lase in pace dumnezeu si sa nu mai imi dea poveri dastea ca s tare greu de carat.
butcky
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Noi ti-am spus sa stai cuminte!!! disdain (2).gif

Ti-au retinut permisul? sad (5).gif
xox
Nu fi nebun, uit-o. Treci peste ea (evident nu cu masina) si uit-o. Nu sunt superstitios, nu sunt credincios, dar vroiai sa te duci sa o vezi... Nu vezi ce patesti? Nu mai poti sa te concentrezi nu mai esti tu...

Fa ceea ce am facut si eu cand am avut accidentul: fii fericit ca nu a fost game over, scutura-te de praf si in acelasi timp de tot ce-i rau din trecut si intoarce foaia. S-a terminat un capitol, incepe altul in cartea vietii. Mai tarziu ai sa intorci foile ai sa citesti doar ce-a fost bun intre voi, dar in momentul asta concentreaza-ti energia pe noua foaie, pentru ca stiu din proprie experienta cat de dificil e sa pui tocul pe o foaie alba, nici nu stii de unde sa incepi. Ei priveste asta ca un nou inceput. Ai stat si te-ai uitat la foaie, n-ai vrut sa scrii nimic, dar cand ai vrut sa dai o fila inapoi, ti-a dat cineva una peste cap sa-ti aduca aminte ca treaba ta e acum nu atunci.

LE: scuze pentru repetitiile enervante a cuvantului foaie, dar la ora asta mi-e greu sa mai fiu mester in cuvinte. Sper totusi ca m-am facut inteles si ai sa asculti de sfatul meu.
INTERCEPTOR
am cativa asa zisi prieteni care i am ajutat cand au avut nevoie si nici acum nu si au platit datoriile dupa reparatii.am invatat un lucru nu mai repar pe datorie pt nimeni.ca prea am incredere in orice coleg de forum si se dovedeste ca s si nesimtiti printre noi .aveti grija ca avem parlitori intre noi.nu mai zic nimic eu sunt de vina tot eu sunt prost. mi am invatat lectia.si apropo esti un nesimtit si cand te prind o sa ti rup piciorusele.

lasa ca foaie e un cuvant des folosit.mesri pt sfaturi .ai dreptate asta incerc sa fac si ai dreptate nu stiu ce sa scriu de unde sa incep.vreau sa scriu si imi intorc privirea inapoi si mi fug foile de sub ochi.si daca nu fug le ud cu lacrimi.acuma imi este greu .nu simt nimic.ma simt gol ma simt un nimeni (asa cum sunt si aia care nu si platesc datoriile NIMICURI)
mai ales ca e greu ca nu am pe nimeni nu ies nicaieri nu fac nimic stau doar si ma gandesc intr una .stiu ca mi face rau da nu am ce sa fac.la dreacu doamneee imi vine sa urluuu
brown.shark
ce-ai , te-ai dus cu capu' ? ia fa tu o plimbare pe la 01 noaptea cu vaporu' , asa usor , la pas , cu caldura data la picioare si geamurile deschise sa vezi ce frumoasa e viata...asta daca ai scapat cu carnetul... (sorry) e buc plin de fete...da' te cred ca am fost si eu patit la fel ca tine vreo 6 luni...da' cui pe cui se scoate...trb sa-ti pice alta pe plac...
butcky
Sunt foarte suparat! La mine la birou aveam net de la o retea de cartier. In abonamentul ala beneficiam de net pe 2 pc-uri pentru ca aveam un switch si foloseam alt ip pentru cel de-al 2-lea pc. Adica foloseam netul altcuiva din retea tongue.gif
M-am gandit sa ma mut la alta firma care-mi oferea si telefonie gratis in pretul abonamentului de net. Am semnat contractul pe 1 an si vin zilele astea sa instaleze. Am aflat ca acum o sa am user si parola ca sa nu-mi fure cineva ip-ul sad.gif
Deci o sa raman cu net doar pe 1 pc sad.gif(((
Ce prost am fost sad.gif((((((
bartro
QUOTE (butcky @ Dec 3 2007, 09:42 PM) *
Sunt foarte suparat! La mine la birou aveam net de la o retea de cartier. In abonamentul ala beneficiam de net pe 2 pc-uri pentru ca aveam un switch si foloseam alt ip pentru cel de-al 2-lea pc. Adica foloseam netul altcuiva din retea tongue.gif
M-am gandit sa ma mut la alta firma care-mi oferea si telefonie gratis in pretul abonamentului de net. Am semnat contractul pe 1 an si vin zilele astea sa instaleze. Am aflat ca acum o sa am user si parola ca sa nu-mi fure cineva ip-ul sad.gif
Deci o sa raman cu net doar pe 1 pc sad.gif(((
Ce prost am fost sad.gif((((((

Vezi daca merge un router si pui si 100 de pc-uri.
INTERCEPTOR
nici de vapoarele mele nu mai ma bucur asa tare .au fost zile cand am vrut s ale vand .acuma nu pot sa ma plimg ca nu mai am asigurare si dupa accident am ramas fara bani ca sa repar masina de la firma.ma ingroapa incet incet chestiile astea.abea ca le mai suport.brown shark ai mare dreptate.dar simt ca sa scufundat vaporul:(
brown.shark
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 4 2007, 07:26 PM) *
nici de vapoarele mele nu mai ma bucur asa tare .au fost zile cand am vrut s ale vand .acuma nu pot sa ma plimg ca nu mai am asigurare si dupa accident am ramas fara bani ca sa repar masina de la firma.ma ingroapa incet incet chestiile astea.abea ca le mai suport.brown shark ai mare dreptate.dar simt ca sa scufundat vaporul:(

MA DA TU ESTI CHIAR NEBUN ? trebe' sa scrie in ziar ca orsicit ai neste avioane / unicate acasa ? acu' c'ai mototolit papucu' din cauza unei reclamante , asta e...bine c-ai scapat , ar trebui sa-ti fie invatatura de minte...nu era mai bine sa spargi banii aia cu vreo 2 admiratoare ale sportului cu motor...ai vazut ruptii aia cu lada ce colectie de planetare aveau pe net...MI-A FOST RAU O SAPTAMINA...
INTERCEPTOR
frate sincer e prima oara cand sunt indragostit.nu mi sa mai intamplat.de aia sunt asa si am nici o stare si simt nimic.cum ai zis si tu timpul va rezolva problema.incet ca ma grabesc nicaieri .e si vremea asta pe deasupra tot ca sa fie cat mai rau sa doara cat mai tare.da trecem si peste asta,am reusit sa trec peste moartea mamei mele si sa ma impac cu gandul da peste asa ceva.dar e perioada prea scurta sau intamplat mai multe decat am putut procesa eu si sufletul meu si acum sutn putin pierdut.mama masi de fata sad.gif cata incredere am avut in ea cat o iubesc cat e mult tin la ea si toate astea tre sa mi le tin in suflet ascunse si nu pot sa le impart si nu pot sa fac nimic.pana voi gasi o alta ............vor mai fi multe de indurat.nici nu stiu daca i bine sau rau ca vin sarbatorile.pt mine
robert_tzara
deci nu mai pot de nervi de 2-3 saptamani ma chinui sa fac o amarata de baie in care sa ma pot spala si eu omeneste ,dupa mai multe telefoane la prieteni care au ei cica cunostiinte de reparati sanitare i-mi recomanda un prieten un asa zis instalator vine omu se uita i-mi face o lista de 2 pagini ma duc cumpar piesele vine omu 3 zile munceste cat munceste si zice cai gata cu totul in jur de 1500-1600ron pleca omu acasa si na normal cum nu facusem o baie calumea de 3-4 zile intru sa ma spal si tarrr soneria cin sa fie cin sa fie era vecinu de jos ca l-am inundat imi cer scuze pun mana pe tel sa-l sun pe nenea instalatoru care binenteles ca nu mia mai raspuns de atunci la tel ,mai trec vreo 2 zile i-mi recomanda alt prieten un instalator il chem pe al2-lea deci vine omu face lista se apuca sparge pune teviile pune gresia si faiantza la loc pleaca si iar intru la dus si binenteles ca iar suna soneria moment in care iar apare vecinu intrebandu-ma daca am de cand sa fac ceva ca iar l-am inundat il chem pe cel de-al 2 instalator se uita asta tacticos si spune ca habar nu are ce sa intamplat (de retinut faptul ca sub mine locuiesc 2 familii in acelasi apartament drept pentru care exista 2 contuare de lumina deci fiecare famile in momentul in care foloseste baia asa zisul wc isi aprinde separat lumina) in fine il rog frumos pe cel de-al doile instalator sa-si stranga frumos sculele si sa ma lase dreaqu in pace nu trec nici 2 ore si apare celalat vecin care sta sub mine intrbandu-ma si asta la randu lui dak am boala pe ei si dak am idee dece nui merge lumina lui la baie raspuns politicos ca nu stiu si pun mana pe tel sa sun la instalatorul nr 2 care raspunde la tel si la 2 dimineatza daca vede nr meu il iau la intrebari in legatura cu firele de curent de sub scurgerea mea si raspunde cu juma de gura ca a dat de ceva fire da ca nu lea facut nimik (ce ar trebui sa inteleg de aici ?)in fine il injur binenteles de toata familia lui incepand cu anul 1750 (cel mai misto este faptul ca si cu cel de al 2 lea instalator am cheltuit 1300 ron ) dupa multe cautari alta cunostiintza imi recomanda un vecin de al lui, asta seara a venit omu sa uitat mia facut lista a zis ca schimba tot ca nu stie ce au facut ceilalti 2 dinaintea lui si ca o ia de la zero drept ptr care mi-a cerut mana de lucru cu tot cu pus faiantza si gresia pe care am dat-o toata jos 1500ron estimeaza el ca materialel si tot ce mi-a spus el sa cumpar ma mai duc cam 1200-1500 ron !!!!
asat e ultimul instalator care imi intra in casa dak face vreo prostie ma jur cai dau foc la masian ca stiu unde sta si o tund si pe fiisa care e foarte buna da si foarte figuranta
fratiilor dak e sa faceti ceva in casa modificari nu va carpiti ca o sa va usture buzunarele luati dreaq o firma sa faca de la a la z tot ce trebuie nu mai apelati la cunoscuti si la asa zisii instalatori zugravi sau mai stiu de ce meseriasi lu peste ca nu se merita !!
PS: apropo sigur ati inchis apa la baie ca akum suna vecinu:D
wallbash.gif hang.gif badtaste (9).gif
io'sŪ
moaaamaaa .. cati bani ai ARUNCAT si aia nu au facut nimic... ce uameni !? sad.gif parca e cine stie ce smekerie sa faci o instalatie sanitara de la coloana principala pana la robineti.. acum 2 ani mi-am facut singur instalatia la baie si nu a venit nici un vecin sa se planga, nu ii inteleg pe astia, de ce dreaq au mai facut si scoala de instalatori cand nu stiu sa faca nimic,... mai bine se faceau cacanari(vidanjori) ca acolo chiar nu-ti trebuie scoala

@interceptor:
floriineeee.. esti nebun? las-o nene! uit-o !!!!
a trecut ceva vreme.. fa-ti de lucru, repara la fiare, la ale tale, la ale altuia... pe bani sau nu, NU TE MAI GANDI LA EA !!! ce dreaq, esti baiat mare, nu mai ai 16 ani, iesi cu baietii in oras (ah ce as mai iesi si eu... innocent.gif ) ... gagaie p**dele in oras ... numai numai sa fie agatate, gandeste-te numai ca sunt 3 sau 4 femei pe cap de barbat (sau cel putin asa stiam acum cativa ani spiteful.gif whistle3.gif ) ....... vrei sa-ti dau eu de lucru??? biggrin.gif laugh.gif
INTERCEPTOR
ema ma intreaba cristi daca vrei sa i vinzi toba care o iei de la mine de 330 i.care nu ai mai luat o.ema icnerc usor nu se paote din prima stiu ca s multe da s pretentios rau .ce ai de munca .punem vre un turbo pe interceptor??
TiL
Ai facut greseli, constient sau nu. Pe cele facute constient sa le intelegi (pentru ca le cam faci cu toata lumea, prieteni sau nu), pe celelalte poate ca le-ai facut pentru ca nu era totusi persoana pe care o idealizezi acum. O sa intelegi mai bine cand o sa gasesti pe cineva pentru care sa simti ca vrei sa lasi totul, atunci cand esti cu ea, nu dupa ce a plecat. Cineva pentru care sa vrei sa te schimbi si care sa vrea sa te civilizeze un pic biggrin.gif nu una care zice "mie imi place de tine asa cum esti", "ce bine e langa tine" etc. Ca in felul asta viata ar deveni un somn prelung, o lenevire... ar fi trist.

Esti om mare, asuma-ti greselile, invata din ele si mergi mai departe. Daca privesti inapoi, inapoi te duci.
Tytus
Problema mea majora legata de domeniul in care ne aflam pe net este legata de PROIECTOARELE DE CEATA fuyou_2.gif
Le urasc visceral, chiar daca sunt rotunde mici sau mari, patrate sau hexagon, nu conteaza.Mentionez ca , cu stopuriile de ceata nu am nimic, chiar imi sunt simpatice si utile pe vreme de ceata.
Ai Dacie Logan sau masini de genul asta?Cand iti cumperi masina de familie ai mare grija la optiuni!Dealerul "La Coada Vacii" srl s-a gandit la tine, iti stie gusturiile tale satesti si a bolduit sa vezi bine optiunea PROIECTOARELor DE CEATA!Felicitari daca le-ai comandat!se pot pune tuning oricum foarte facil dupa!Acum este incredibil:Fara turbina la cei 65-100 de cp ai bolidului tau ai clar 50cp in plus din economia de curent pe care o faci cu pozitiile si PROIECTOARELE DE CEATA, cu care mergi evident tot timpul in oras si nu numai,mai ales seara si noaptea.Te simti singur si iti este urat, esti deprimat mai ales acum de sarbatori?e clar, fa ceva!uite daca aprinzi si PROIECTOARELE DE CEATA mai ai un beculet colorat in bord nu mai simti nevoia de beculete la bradul de craciun si de ce sa nu vada fraieru din fata ca tu E SMECHERI si ai 4 becuri aprinse la masina in loc de 2!ca halogenele tale fac sex in grup si in paralel unele peste altele pe verticala?Ca poate mai apar niste pui mici de PROIECTOARELE DE CEATA si acolo la radiator (am vazut si cu 4 PROIECTOARELE DE CEATA fuyou_2.gif )ca sa iti duci mai bine tractoru la santier sa lumineze noroiu din capu tau fnd (22).gif .Sper ca nu se simte nimeni in aceasta discutie vizat, personal in cei aproape 10 ani de carnet nu am simtit utilitatea sau nevoia folosirii lor nici pe vreme de ceata.daca nu mi-ar da eroare in bord de bec ars(inca lucrez la asta)le-as scoate si la BMWul meu sa fac aerisiri la frane de ex cum le-am scos fara regrete de la Rav pt aerisiri la frane si la antena detectorului de radar care dadea failure de la caldura motorului, daca nu ar costa piesele extrem de scump la Toyota le-as topii in piata publica cu tortura bineinteles laugh.gif
In Austria am citit ca este o amenda de 200 de euro daca folosesti PROIECTOARELE DE CEATA pe vreme normala.Daca eram Austria statul nostru era Bill Gates tongue.gif
De ce oare masini care se respecta si sunt sport gen Ferrari sau Lamborghini sau BMW Z4M rolleyes.gif etc nu au asemenea luminite penibile si au mult mai utilele aerisiri pentru frane de ex?
Acest post nu este la misto si eu declar public:urasc PROIECTOARELE DE CEATA mad.gif
TiL
I feel you biggrin.gif Cei mai tari sunt aia cu pozitii si ceata, fara faza scurta. Nu pot sa estimez deloc distanta, nu pot sa intru in depasire daca vine asa ceva din fata.
Exista niste marci de masini care te chiorasc al dracu, nu stiu cum au avut voie sa le omologheze, pentru ca, intuitia mea zice ca ele ar trebui sa bata numai aproape, sau paralel cu soseaua la nivel jos, nu sus, in ochii nostri.

Despre utilitatea lor... am constatat ca sunt foarte bune pe ceata si pe ninsoare. Am mers intr-o Fabie pe ninsoare abundenta, pe autostrada, si vizibilitatea era mai buna doar cu proiectoare de ceata, fara faza scurta.

Proiectoarele BUNE (adica oglinda si sticla sa fie ca la mama lor) de E28/E30 sunt iarasi superbune. Am avut la 318i unele care bateau incredibil, o fanta de lumina paralela cu soseaua, fara sa orbeasca. La E28 aveam unul bun care batea asa... mi l-a spart un caine. Cel ramas bate cum bat chinezariile astea noi, in toate directiile sad.gif Useless.
bartro
Foarte mare dreptate cu faruri de ceata. Mai sunt si unii care merg cu pozitiile albastru care aproape nu se vede deloc si faruri de ceata. Eram sa pocnesc una ca asta odata care iesea de la o straduta in care eu vroiam sa intru. Ma gandesc ce parerea a avut politia despre asa ceva daca eram sa dau in ala. Pana la urma nu circule la timp de noapte cu niste lumini cum este scris in cod rutier.

In Olanda nu ai voie sa le folosesc fata nici spate numai daca vizibilitate este redusa din cauza ceata la 25 de metri sau mai putin. Si in Olanda este des ceata asa ca stii despre ce e vorba banuiesc. Pe langa asta, faruri de ceata fata trebuie reglate cum trebuie ca sa nu bate aiura stanga dreapta sau in sus.

Totusi recunosc ca pe timp de noapte am mers mai des cu un VW polo cu faruri de ceata aprinse pe autostrada sau in oras, pentru ca, fiind masina straina poate, numai cu faruri se vedea bine in distanta, dar gropi in asfalt in fata masina nu vedeam bine cu ele. Acolo mi s-a parut util.
io'sŪ
@interceptor: care cristi? cred ca o dau, numai daca imi recuperez banii care i-am dat, adica 200 ron wink.gif vb pe PM sau Ym
cat despre turbo.... nu e mare smekerie, numai sa treci la motronik biggrin.gif

@tytus: mai demult, cand eram mai copil.. deh... mergeam si eu asa ca smekerii cu proiectoarele aprinse, insa am inteles cum sau lucrurile si acum parca am uitat definitiv ca am buton pt asa ceva, le folosesc numai atunci cand am nevoie, precizez insa ca pe e34/36 cand nu prea te ajuta farurile sunt ft bune, numai sa fie reglate bine ca altfel nu se foloseste nici soferul de ele si enerveaza si pe ceilalti participanti la trafic (gen tu tongue.gif pe mine nu prea ma straseaza la altii decat daca nu sunt reglate bine)
xox
Subscriu si eu la protestul contra luminilor de ceata. Cu precizarea ca cel mai tare ma 'nerveaza cele de pe spate. Nu pricep la ce-i ajuta sa le aprinda. Decat ca-mi pune mie un rosu in plus. Si e si puternic, deh, e facut sa-l vezi pe timp de ceata. De ceata !!! Si nu in oras unde oricum nu vii cu asa viteza mare din spate sa ai surpriza sa iti apara din ceata o masina.
Sorin
pe mine ma enerveaza ca proiectoarele mele pentru ceata nu prea ma ajuta
vreau sa-i schimb becurile cu unele cu frecventa mai mica dar cred ca degeaba nu o sa ma ajute ... sunt de asa natura ca imi lumineaza numai colturile , pe ceata densa frectie ca si xenonul parerea mea care merge la 6000k
daca nu rezolv cu becurile de proiectoare o sa-mi iau 2 tunuri galbene si gata
io'sŪ
nu am inteles ce ai vrut sa zici, ai csenon in proiectoare?
Sorin
nu am xenon in proiectoare ... am becuri normale HB3 dar nu se ridica la denumirea de proiector de ceata
xenon am doar pe faza scurta si pe ceata e cam greu ca imi face un zid alb in fata
bartro
Sunt trist, pentru ca au bagat la vanzari casa de la bunici mei. Bunicu a murit de ceva ani, bunica nu mai era posibil sa ramana acolodin cauza probleme de sanatate. Imi pare rau pentru ea, si pentru ca inca o bucata mare din copileria mea dispara. Incet incet sa sterge tot. Devin un om fara trecut, fara tara.

http://wonen.inlimburg.nl/website/content....12573A70055457D
TiL
sad.gif Asta-i chiar trist... sa stii ca vine clipa in care renunti la ceea ce tine de copilaria ta, ca nu poti sa te mai intorci decat sa le vezi pe dinafara, din strada sad.gif Cu toateca ai mei au vandut casa in care am copilarit pana la 18 ani,, nu m-a afectat prea tare, s-au mutat la 1 km distanta. Dar n-as renunta niciodata la ideea ca oricand ma pot intoarce in oraselul natal si sa stau ca la mine acasa. Sper sa nu fiu nevoit sa o fac, macar am un frate care se stabileste acolo.
georgem
Trist intr-adevar. Si mie mi-ar parea rau sa fie vanduta casa bunicilor, care e langa casa parintilor la tara. Au murit bunicii de cativa ani si casa e mostenita de o sora a mamei. Se gandea sa o vanda, dar nu cred ca mai vrea, ca pretul e foarte mic in zona respectiva. Daca ar fi vandut-o m-as fi gandit serios sa o cumpar eu, numai sa nu ajunga la cineva strain.
bartro
QUOTE (georgem @ Dec 10 2007, 02:39 PM) *
Trist intr-adevar. Si mie mi-ar parea rau sa fie vanduta casa bunicilor, care e langa casa parintilor la tara. Au murit bunicii de cativa ani si casa e mostenita de o sora a mamei. Se gandea sa o vanda, dar nu cred ca mai vrea, ca pretul e foarte mic in zona respectiva. Daca ar fi vandut-o m-as fi gandit serios sa o cumpar eu, numai sa nu ajunga la cineva strain.

Casa parintilor nici asta nu mai e. Imi vine sa mut inapoi ca sa sa opresc eroziune asta de identitatea mea. Chiar daca m-am mutat ain alt tara, ma simt inca legat cu zona unde m-am nascut si unde am crescut. Sau poate chiar din cauza ca m-am mutat aici pun o importanta mai mare?

Pe langa asta, ma mir de cum acolo o casa cu etaj si mansarda si 4 dormitoare pe un teren de 255mp este 139.000 si aici sa cere peste 100.000 pe niste rable de apartamente, cu tot ca nivel de salariu este mult mai mic aici.
georgem
QUOTE (bartro @ Dec 10 2007, 03:03 PM) *
Pe langa asta, ma mir de cum acolo o casa cu etaj si mansarda si 4 dormitoare pe un teren de 255mp este 139.000 si aici sa cere peste 100.000 pe niste rable de apartamente, cu tot ca nivel de salariu este mult mai mic aici.

Da, si eu m-am mirat, pretul mi se pare foarte bun. Dar si aici gasesti probabil case la preturi mici, dar in zone mai indepartate de Bucuresti sau de alte orase mari.
TiL
Da, m-am mirat si eu de pretul mult prea mic. Incearca sa o cumperi, daca zona e linistita si nu se pune problema intretinerii/pazei. Dar 140.000 E sunt totusi ceva bani sad.gif
iulian325
sad.gif
trist

si vin sarbatorile
nu simt asta
nush de ce

cand eram copil luna decembrie era poate cea mai frumoasa din an
acu e o fugareala constanta...
io'sŪ
QUOTE (bartro @ Dec 10 2007, 02:03 PM) *
Sunt trist, pentru ca au bagat la vanzari casa de la bunici mei. Bunicu a murit de ceva ani, bunica nu mai era posibil sa ramana acolodin cauza probleme de sanatate. Imi pare rau pentru ea, si pentru ca inca o bucata mare din copileria mea dispara. Incet incet sa sterge tot. Devin un om fara trecut, fara tara.

http://wonen.inlimburg.nl/website/content....12573A70055457D

139k E casa pe pamant cu 4 dormitoare ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

in rro iti cumperi un 3 camere (2 dormitoare) la bloc nu prea central, la etaj poate destul de sus, si traiesti intr-o tara de K**
eu cred ca d'asta-s trist sad.gif ca traiesc in rro
TiL
QUOTE (iulian325 @ Dec 10 2007, 10:33 PM) *
sad.gif
trist

si vin sarbatorile
nu simt asta
nush de ce

cand eram copil luna decembrie era poate cea mai frumoasa din an
acu e o fugareala constanta...

Same here. Acum sunt disperat sa pun motorul si puntea pana la Craciun, ca sa petrec linistit si sa fiu mandru de masina mea, chiar daca ai mei probabil nu vor fi prea fericiti cand or auzi ca iar mi-am luat consumator. Dar nu cred ca reusesc sad.gif
Stiti ca cei mai fericiti sunt posesorii de dacii si tico? Ma tem ca-i adevarat.
iulian325
cei mai fericiti cre ca sunt copii si nebunii...
io'sŪ
sunt suparat

mi-au afisat intretinerea la bloc, nu asta ar fi problema pt ca ma asteptam la suma

deci sa incep cu inceputul: in aceasta toamna s-au montat in bloc repartitoare de caldura si robineti la calorifere. buunn...
de cca 1 luna, nu mai pot sta in casa decat incaltat, imi ingheata picioarele de frig ill (2).gif (lucru pe care nu l-am simtit ani trecuti, chiar eram disperat de cat de cald e in casa) mi s-a umflat parchetul intr-un loc, mi-au facut 2 pereti igrasie care la fel pana anul acesta nu am avut (unul grav de a trebuit sa-l captusesc cu polistiren si rigips deci am si santier in casa moil.gif ).

ieri mi-a venit hartie cu citirea repartitoarelor si suma totala de plata exclusiv pt caldura , 211ron din care ~5 ron este comisionul firmei care le citeste , deci 206 ron numai caldura, nu mi se pare o suma exagerata avand in vedere ca in casa am ~24* si caloriferele sunt la 4-4.5 din 5 maxim puncte de reglaj

ma bate gandul sa ma uit si la vecinul de sub mine si... surprizaaaaa 45 ron caldura ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif fuyou_2.gif vio (36).gif wallbash.gif Whip.gif spank.gif no.gif diablo.gif vio (8).gif vio (25).gif
astfel mi-am dat seama ce se intampla, probabil tine robinetii de la calorifere inchisi, dreaq stie cum doarme in frig, insa EU nu trebuie sa fiu afectat de SARACIA LUI
probabil ca pe vremea lui ceausescu injura de mama focului ca nu dau caldura si acum cand are din belsug tine robinetii inchisi de SARACIE CE E
eu as intelege daca ar fi amarat (nu stiu, nu am tangente cu el , am avut si multe altercatii si prin tribunale etc unde NUMAI eu am iesit victorios wink.gif ) insa eu nu ar trebui sa sufar, ce vina am eu sa-mi inghete picioarele LA MINE IN CASA unde caloriferele duduie de caldura si sa-mi mucegaiasca peretii ???

m-am gandit ca nu am ce sa fac, trebuie sa inghit in sec si sa merg mai departe, insa explodez de nervi, sa se mute in p!^d@ ma-si la tara sau la vre-o stana sau undeva unde sa nu ii afecteze si pe altii daca sta in frig, saracia dreaq, numai probleme mi-a facut cretinul asta (un wanker.gif ) de cand s-a mutat sub mine fuyou_2.gif

abia astept sa scap... de tzara asta de kakat ill (9).gif
laur
Ca naiba..toata lumea are probleme wink.gif ca si mine..marea mea problema este scoala..sunt in clasa a 12 a am bacul..si nu imi vine deloc sa ma duc la scoala...permis..nu am .. masini ...... am la picioare o gramada..imi e foarte lene sa invatz:)) ai mei nu ma lasa sa aranjez sa iau permisul..cred ca nu o sa il iau niciodata in ritmul asta:)) .. cu banii..nu am probleme...imi dau parintii sa imi fac toate poftele..dar ma gandesc ca o sa vina ziua cand o sa trebuiasca sa produc si eu niste bani...femei..sunt peste tot smile.gif) numai tarfe..la mine in pitesti nu se plange nimeni de fete:D doar te duci intr`o seara in disco .. si iti faci treaba cu vreuna in toaleta..si.. relatiile stabile mi se par .. pierderi de timp wink.gif cat timp suntem tineri mai bine ne facem de cap..ne traim viatza..pe la 30 35 de ani ar trebui sa ne insuram:D deci.. PROFITATI CAT TIMP SUNTETI TINERI wink.gif ca o sa va para rau
INTERCEPTOR
mai bbine te apuci s ainveti pt bac si carnte.pt mine e bien dupa cum zici tu mai am 5 ani de libertate.daca e asa mare desfrau acolo in oras la tine sa ma chemi si p emine sa vin si eu .ca sunt tare trist poate mai uit:P
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 16 2007, 07:52 PM) *
mai bbine te apuci s ainveti pt bac si carnte.pt mine e bien dupa cum zici tu mai am 5 ani de libertate.daca e asa mare desfrau acolo in oras la tine sa ma chemi si p emine sa vin si eu .ca sunt tare trist poate mai uit:P

.... pai ce e mah mowgli pana la pitesti??? de la tine de acasa te urci pe centura, virezi dreapta pe A1 si intr-o ora esti acolo laugh.gif dar vezi ai grija la iesire ca altfel de duce pana in capatul celelalt al pitestiului wink.gif
316i
Si poate mai scoti si "locomotiva" la aer. biggrin.gif
xox
Cu gume de iarna evident ca licitatiile s-au incheiat azi dar nu stim cand incep drumarii treaba ph34r.gif
CRM112
Sunt fiert, copt, plin de draci, de la 6:00 am. Am gasit bimmeru' trosnit wallbash.gif ; un/o dobitoc/aca fara cauciucuri de iarna. Nici un numar lasat in parbriz, nimic. Bara spate s-a spart undeva din dreapta tevii de esapament, spre stanga, cu totul. La fel, partea stanga spate e infundata; sper sa nu fi afectat ceva la roata. Nici nu am avut rabdare sa ma uit foarte atent. Imi venea sa sugrum pe cineva. Din nou......daca aveam un ştift de web-cam poate eram mai castigat. sad.gif Iar imi este sila de cat de jos pot ajunde unii oameni din tara asta.

Nici nu a stat mult pe ganduri jegu', pentru ca prietena mea nu dormea la ora aia si a auzit trosnitura....s-a dus repede la balcon sa se uite, si nu era nimeni si nimic in intersectie (dar nici nu a bagat de seama ca-i lipsea juma de bara masinii dry.gif )

Imi vine sa urlu si abia incepe ziua....penultima wallbash.gif
bartro
QUOTE (CRM112 @ Dec 17 2007, 08:02 AM) *
Sunt fiert, copt, plin de draci, de la 6:00 am. Am gasit bimmeru' trosnit wallbash.gif ; un/o dobitoc/aca fara cauciucuri de iarna. Nici un numar lasat in parbriz, nimic. Bara spate s-a spart undeva din dreapta tevii de esapament, spre stanga, cu totul. La fel, partea stanga spate e infundata; sper sa nu fi afectat ceva la roata. Nici nu am avut rabdare sa ma uit foarte atent. Imi venea sa sugrum pe cineva. Din nou......daca aveam un ştift de web-cam poate eram mai castigat. sad.gif Iar imi este sila de cat de jos pot ajunde unii oameni din tara asta.

Nici nu a stat mult pe ganduri jegu', pentru ca prietena mea nu dormea la ora aia si a auzit trosnitura....s-a dus repede la balcon sa se uite, si nu era nimeni si nimic in intersectie (dar nici nu a bagat de seama ca-i lipsea juma de bara masinii dry.gif )
Imi vine sa urlu si abia incepe ziua....penultima wallbash.gif

Ce netimtit. Nu inteleg astfel de comportament, au RCA, nu platesc din buzunarul iei. Faci treaba la politia si gata. Asa am prins odata cu noroc o femeie care m-a lovit masina cand facea intoarcere pe drum. A fugit, am vazut nr imnatriculare, am mers la politia, ea a ramas fara carnet 3 luni de zile.

Parca ai casco, nu?
CRM112
Casco am, dar la Renault, ca il folosesc zilnic.
La bmw, nu am. Acum ma intreb cat de bine e prinsa bara acolo; sa nu cada - nu de alta, dar in urmatoarele 2 saptamani nu vreau sa ies din casa cu nici un pretext, mai ales sa cheltui bani aiurea - doar daca gasesc bara, sa o cumpar, dar nu vreay sa sun la nici un service.
Daca ma intreaba cineva(agent) - s-a intamplat in dimineata zilei.
...mo_ _ _ _ _ _ cker.
brown.shark
QUOTE (bartro @ Dec 17 2007, 08:33 AM) *
Ce netimtit. Nu inteleg astfel de comportament, au RCA, nu platesc din buzunarul iei. Faci treaba la politia si gata. Asa am prins odata cu noroc o femeie care m-a lovit masina cand facea intoarcere pe drum. A fugit, am vazut nr imnatriculare, am mers la politia, ea a ramas fara carnet 3 luni de zile.

Parca ai casco, nu?

bine i-ai facut. asa le fac si eu . schimb tel daca vor sa vb pe loc cu mine si apoi ma duc la pol . daca vor sa vina bine...daca nu si mai bine...
bartro
QUOTE (CRM112 @ Dec 17 2007, 09:47 AM) *
Casco am, dar la Renault, ca il folosesc zilnic.
La bmw, nu am. Acum ma intreb cat de bine e prinsa bara acolo; sa nu cada - nu de alta, dar in urmatoarele 2 saptamani nu vreau sa ies din casa cu nici un pretext, mai ales sa cheltui bani aiurea - doar daca gasesc bara, sa o cumpar, dar nu vreay sa sun la nici un service.
Daca ma intreaba cineva(agent) - s-a intamplat in dimineata zilei.
...mo_ _ _ _ _ _ cker.

Parca la e32 bara si tot e sub bara sa schimba fara suduri etc. Daca nu e infundat panou spate (intre stopuri) nu e grav.
CRM112
bara ca bara; mai e si aripa stanga spate, exact deasupra rotii unde e infundata, si nici nu ma pot deplasa lejer cu masina din cauza asta. (atinge aripa/roata)

Oricum, am terminat pe topicul asta; mi-a mai trecut. Imi fac sarbatorile in casa.....asta e, si pe 3/4 ma pregatesc s-o duc sa-i fac macar aripa, si mai apoi bara. Oricum, tragand linie, am nevoie de bandoul mic cu tot cu cleme (cel din continuarea usii), 1/2 tona de kit (ca asa se repara la noi.... sad.gif ), o bara noua, mana de lucru (iar nu mi se va mai inchide cum trebuie portbagajul wallbash.gif ) si ~150 ml de vopsea .
a - era sa uit, toate astea daca ceva din angrenajul rotii nu a patit nimic. ill (9).gif
316i
Daca te duci la un tinichigiu, nu un tablagiu, o sa-ti indrepte frumos aripa si o sa ai nevoie de 40g de chit. wink.gif
Nu te duci tot la ala in aparatori unde ai vopsit-o?
CRM112
pai tot acolo voi ajunge, dar numai pentru vopsitor, care stie sa faca treaba.

apropo, pentru o usa care nu se mai inchide de inghetata ce e, ce sa-i fac?
brown.shark
QUOTE (CRM112 @ Dec 18 2007, 08:48 AM) *
bara ca bara; mai e si aripa stanga spate, exact deasupra rotii unde e infundata, si nici nu ma pot deplasa lejer cu masina din cauza asta. (atinge aripa/roata)

Oricum, am terminat pe topicul asta; mi-a mai trecut. Imi fac sarbatorile in casa.....asta e, si pe 3/4 ma pregatesc s-o duc sa-i fac macar aripa, si mai apoi bara. Oricum, tragand linie, am nevoie de bandoul mic cu tot cu cleme (cel din continuarea usii), 1/2 tona de kit (ca asa se repara la noi.... sad.gif ), o bara noua, mana de lucru (iar nu mi se va mai inchide cum trebuie portbagajul wallbash.gif ) si ~150 ml de vopsea .
a - era sa uit, toate astea daca ceva din angrenajul rotii nu a patit nimic. ill (9).gif

vopsit aripa spate si bara la asa dimensiune , calitate , trb 0,500 l .
316i
QUOTE (CRM112 @ Dec 18 2007, 01:54 PM) *
pai tot acolo voi ajunge, dar numai pentru vopsitor, care stie sa faca treaba.

apropo, pentru o usa care nu se mai inchide de inghetata ce e, ce sa-i fac?

Tot la el am vopsit masina eu, florin83 si jointu, stiu cum lucreaza. Eu am vopsit-o inainte sa lucreze in aparatori. wink.gif
Pentru usa iei o sticla de apa calda/fiarta din casa si torni pe cheder.
alexb32
eu mi-am dat cu Silicon pe chedere. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.