sunt suparat
mi-au afisat intretinerea la bloc, nu asta ar fi problema pt ca ma asteptam la suma
deci sa incep cu inceputul: in aceasta toamna s-au montat in bloc repartitoare de caldura si robineti la calorifere. buunn...
de cca 1 luna, nu mai pot sta in casa decat incaltat, imi ingheata picioarele de frig
.gif)
(lucru pe care nu l-am simtit ani trecuti, chiar eram disperat de cat de cald e in casa) mi s-a umflat parchetul intr-un loc, mi-au facut 2 pereti igrasie care la fel pana anul acesta nu am avut (unul grav de a trebuit sa-l captusesc cu polistiren si rigips deci am si santier in casa

).
ieri mi-a venit hartie cu citirea repartitoarelor si suma totala de plata exclusiv pt caldura , 211ron din care ~5 ron este comisionul firmei care le citeste , deci 206 ron numai caldura,
nu mi se pare o suma exagerata avand in vedere ca in casa am ~24* si caloriferele sunt la 4-4.5 din 5 maxim puncte de reglaj
ma bate gandul sa ma uit si la vecinul de sub mine si... surprizaaaaa 45 ron caldura
astfel mi-am dat seama ce se intampla, probabil tine robinetii de la calorifere inchisi, dreaq stie cum doarme in frig, insa EU nu trebuie sa fiu afectat de SARACIA LUI
probabil ca pe vremea lui ceausescu injura de mama focului ca nu dau caldura si acum cand are din belsug tine robinetii inchisi de SARACIE CE E
eu as intelege daca ar fi amarat (nu stiu, nu am tangente cu el , am avut si multe altercatii si prin tribunale etc unde NUMAI eu am iesit victorios

) insa eu nu ar trebui sa sufar, ce vina am eu sa-mi inghete picioarele LA MINE IN CASA unde caloriferele duduie de caldura si sa-mi mucegaiasca peretii ???
m-am gandit ca nu am ce sa fac, trebuie sa inghit in sec si sa merg mai departe, insa explodez de nervi, sa se mute in p!^d@ ma-si la tara sau la vre-o stana sau undeva unde sa nu ii afecteze si pe altii daca sta in frig, saracia dreaq, numai probleme mi-a facut cretinul asta (un

) de cand s-a mutat sub mine
abia astept sa scap... de tzara asta de kakat