Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ciupanezu
Oricum cred că e mai bine să nu conduci cānd ai atacuri de panică sau cānd eşti sub un astfel de tratament.

E păcat să faci un accident dintr-un asemenea motiv.
ionusunt
daca nu conduci atunci cand ai astfel de probleme...de fapt daca te cufunzi in starea aia si nu mai faci nimic....se inrautateste. te complaci in ea.ideea e sa treci peste.fara xanax daca se poate. eu am luat oo perioada.dupa care nu am mai luat.aveam dalea de nu mi venea sa ies din casa ca nu ma simteam apt sa fac nimic.sincer faptul ca mi am vazut de ale mele in per aia m-a ajutat enorm sa trec peste

VA ROG FRUMOS NU VA MAI DATI PARERII DESPPRE CEVA CARE NU CUNOASTETI. VAD CA E SPORT NATIONAL
Ciupanezu
Tu superi degeaba. smile.gif
franko
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 1 2009, 04:09 PM) *
Tu superi degeaba. smile.gif

chiar te superi degeaba ... fii si tu mai explicit cand zici ceva ...
ionusunt
nu ma supar.dar decat sa dai cu parerea despre un lucru pe care nu il cunosti,parerea mea e ca mai bine intrebi cum e. cum am mai spus.sa stai numa in casa anxios fiind,mai rau iti faci,iti agravezi starea,iti lasi anxietatea sa se instaleze si mai puternic .
that is all.
franko
am inteles acest lucru , doar ca poti sa iesi din casa si fara masina . Adica doar ca sa iti faci tie bine risti sa daunezi altor persoane . Eu stiam ca libertatea fiecarei persoane se termina acolo unde incepe libertatea alteia.
Ciupanezu
Poţi să ieşi din casă şi să te plimbi īn parc, să mergi undeva să mănānci, sunt multe variante.

Eu n-aş conduce dacă aş avea o asemenea problemă, mi se pare prea riscant.

Atacul de panica este o manifestare paroxistica a anxietatii, autolimitata in timp. Durata sa este de aproximativ 20 de minute, de la debut si pana la scaderea in intensitate a simptomelor.

In cursul atacului de panica, frica sau disconfortul sunt insotite de cel putin patru dintre urmatoarele simptome, care apar de o maniera abrupta si ating intensitatea maxima in mai putin de 10 minute :

• batai puternice/neregulate/rapide ale inimii
• senzatie de dificultate/incapacitate de a respira
senzatie de sufocare
durere sau disconfort toracic
• transpiratii
tremuraturi/contractii localizate ale muschilor
• greata/jena abdominala
ameteli/senzatie de instabilitate/senzatie de lesin/cap vid
senzatie de irealitate/modificarea perceptiei propriei persoane
frica de a-si pierde controlul/ a innebuni
• frica de a muri

• furnicaturi
• frisoane sau valuri de caldura

Prin urmare, chiar este riscant să conduci cānd ai atacuri de panică, e ca şi cum ai conduce băut.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 1 2009, 07:06 PM) *
Poţi să ieşi din casă şi să te plimbi īn parc, să mergi undeva să mănānci, sunt multe variante.

Eu n-aş conduce dacă aş avea o asemenea problemă, mi se pare prea riscant.

Prin urmare, chiar este riscant să conduci cānd ai atacuri de panică, e ca şi cum ai conduce băut.

bine ca stii tu mai bine
de pe net
bravo
eu iti zic din experienta
esti praf.tiam mai zis. nu mai vb fara sa stii pe propria piele
ledocteur
ciupanezule sunt mai multe aspecte in ceea ce priveste simptomatologia unei boli... in primu rand anxietatea fiind o chestie psihica, simptomele NU se manifesta tot timpul... se manifesta la un anumit TRIGGER smile.gif daca tu reusesti sa ocolesti triggeru, de exemplu daca CONDUCI, nu te mai gandesti la ce ti-a declansat atacul smile.gif in caz ca ti se declanseaza atacul la volan, ai timp sa tragi repede pe dreapta... ceea ce a si facut fratimiu cand a fost cazu. Alt aspect important e faptul ca simptomele NU apar toate si in nu in acelasi timp.
Deci avand in vedere toate aspectele astea, indicatia medicului psihiatru (adica tata pt cunoscatori) n-a fost in niciun moment ca ionusunt sa nu conduca. De obicei nu poti conduce daca n-ai discernamant (vezi in cazul unor psihoze) sau daca ai "consumat" substante care iti pot altera performantele la volan. acu se poate interpreta daca poti conduce in cazul in care nu ai un picior, dar cunosc un batranel care si-a luat carnetul si fara un picior laugh.gif

in alta ordine de idei, am si eu niste intrebari pt tine:
1. ce zici de prima echipa pe care a folosit-o bergodi in meciul cu dinamo?
2. cine crezi ca va castiga alegerile prezidentiale si de ce?
3. ce crezi despre gripa porcina? e vrajeala ca sa se vanda tamiflu si viitorul vaccin, sau e pe bune?
Ciupanezu
E uşor cānd spui chestiile astea pe net, mai greu īn realitate.
Eu aş evita aşa ceva, nu īnţeleg care-i problema dacă asta e părerea mea.
Eu mi-am spus părerea, vouă nu vă convine părerea mea, asta e.

Am evitat să conduc şi cānd am avut dureri de cap mai puternice, am preferat să iau un taxi decāt să risc aiurea să fac un accident.
Nu mă joc cu condusul, responsabilitatea este foarte mare.

QUOTE (ionusunt @ Sep 1 2009, 07:22 PM) *
bine ca stii tu mai bine
de pe net
bravo
eu iti zic din experienta
esti praf.tiam mai zis. nu mai vb fara sa stii pe propria piele

E ca şi cum ai spune că dacă n-ai căzut de la etaj vreodată, nu ştii că doare.
poleposition
deci cine are atacuri de panica ?
ledocteur
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 1 2009, 07:49 PM) *
E uşor cānd spui chestiile astea pe net, mai greu īn realitate..

ai pus punctul pe i laugh.gif
parerea mea este ca parerea ta este nefondata. daca tu eviti sa conduci cand te doare capu jos palaria pentru tine. in ceea ce priveste cazutu de la etaj... daca e sa cazi de la etaju 10 direct in cap cred ca nu mai ai timp sa te si doara laugh.gif
@poleposition atacuri de panica avea ionusunt... acum i-au cam trecut, mai are ramasite asa. dar cred ca ciupanezu este urmatorul declansator laugh.gif
franko
de cand cu ciupanezu ar trebui sa ia xanax preventiv laugh.gif
Ciupanezu
QUOTE (franko @ Sep 1 2009, 09:00 PM) *

Părerea ta pare oarecum avizată. laugh.gif

QUOTE (ledocteur @ Sep 1 2009, 07:53 PM) *
parerea mea este ca parerea ta este nefondata. daca tu eviti sa conduci cand te doare capu jos palaria pentru tine.

Oricine se poate īnşela, nu contest asta.
Īnsă, better safe than sorry.

in ceea ce priveste cazutu de la etaj... daca e sa cazi de la etaju 10 direct in cap cred ca nu mai ai timp sa te si doara laugh.gif

E relativ.
Există oameni care supravieţuiesc după o asemenea căzătură.
Contează pe ce aterizezi.

@poleposition atacuri de panica avea ionusunt... acum i-au cam trecut, mai are ramasite asa. dar cred ca ciupanezu este urmatorul declansator laugh.gif

laugh.gif laugh.gif
ledocteur
QUOTE (franko @ Sep 1 2009, 09:00 PM) *

ba mai bine 1 diazepam si 2 antinevralgice... plus lui ciupanezu niste dormicum ca are nevoie laugh.gif
Ciupanezu
Aş lua degeaba, beau prea multă Cola. laugh.gif
batz
bca piatra iarba sau zgura.care e diferenta?smile.gif)urmele lasate pe fata? laugh.gif
Ciupanezu
Contează.

Dacă muşti din asfalt, probabil că şansele de supravieţuire sunt nule.

Pămāntul sau plafonul unei maşini pot amortiza foarte bine căzătura.
batz
era doar un test.smile.gif) am notat rezultatele pe o foie.o pastrez!
ledocteur
ciupanezu iti pusesem si eu 3 intrebari... de ce nu-mi raspunzi? sad.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Sep 2 2009, 12:12 AM) *
era doar un test.smile.gif) am notat rezultatele pe o foie.o pastrez!

fi atent. maine ne suim pe bloc la mine,si sarim in spate.sunt copaci,pe jos paamant si rosii si castraveti pusi de vecini.iarba nu au vrut sa puna ca le o luam eu pe toata laugh.gif . sarim ,dupa care postam pe forum.eventual si poze laugh.gif wink.gif
Ciupanezu
Faceţi caterincă aiurea.

Ştiu foarte bine ce īnseamnă să cazi de la etaj, īnsă nu vreau să spun de unde, nu este un subiect pe care să-l discut pe internet.

QUOTE (ledocteur @ Sep 2 2009, 12:32 AM) *
ciupanezu iti pusesem si eu 3 intrebari... de ce nu-mi raspunzi? sad.gif

Alea erau nişte ironii.
Smudo
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jan 16 2007, 12:52 AM) *
1 sunt super trist .imi cade parul:(( fost rock er cu plete sad.gif( si nu e nimic de facut

Daca mai e valabila chestia atunci incearca
Click to view attachment
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 2 2009, 12:40 AM) *
Faceţi caterincă aiurea.

Ştiu foarte bine ce īnseamnă să cazi de la etaj, īnsă nu vreau să spun de unde, nu este un subiect pe care să-l discut pe internet.

Alea erau nişte ironii.

si eu stiu ft bine ce i aia anxietate si atac de panica. daia nu vb serios despre cum e sa cazi de la etaj. ...ca nu stiu cum e.
oricum imi pare rau sa aud ca ai cazut de la etaj.urat episod. sper ca esti ok si intreg.
Ciupanezu
Nu am căzut eu, a căzut cineva apropiat mie.
franko
problema personala : traficul infernal de cand au inceput gradinitele laugh.gif
alex230ro
ba lasati dracu abureala,am condus si cand m-a durut capul si mahmur si nu am omorat pe nimeni .
@Franko se merge cam naspa dar nu ma intereseaza ca ziua ma dau cu micii giganti(Matiz sau Tico)
Peter Pan
QUOTE (ledocteur @ Sep 1 2009, 11:21 PM) *
ba mai bine 1 diazepam si 2 antinevralgice... plus lui ciupanezu niste dormicum ca are nevoie laugh.gif

mai bine niste aer curat si liniste undeva la munte.Atacul de panica in mare parte din cazuri apare cand sangele nu mai este suficient oxigenat.(poluare, fumat mult etc)
batz
ba jerry,toti sunt colegi cu tine de banca frate?
alex230ro
domnu batz ceva noutati cu barili alea stabilizatoare?!
on topic :ma bate gandu sa vand cazanu
ieri am primit cotatie de vopsit si indreptat aripa spate-20 mil laugh.gif i-am zis omului de la service ca e mult la care m-a luat cu replica-sunati si la Bavaria.Probabil are impresia ca doar ei si Bavaria vopsesc BMW-uri
a auto1one Srl e serviceul
316i
Trebuia sa-l intrebi daca in banii astia iti pun aripa noua OEM. smile.gif
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Sep 2 2009, 12:24 PM) *
domnu batz ceva noutati cu barili alea stabilizatoare?!
on topic :ma bate gandu sa vand cazanu
ieri am primit cotatie de vopsit si indreptat aripa spate-20 mil laugh.gif i-am zis omului de la service ca e mult la care m-a luat cu replica-sunati si la Bavaria.Probabil are impresia ca doar ei si Bavaria vopsesc BMW-uri
a auto1one Srl e serviceul

suna ma pe mine.in loc de bavaria . laugh.gif e indoita rau ?

QUOTE (Peter Pan @ Sep 2 2009, 11:35 AM) *
mai bine niste aer curat si liniste undeva la munte.Atacul de panica in mare parte din cazuri apare cand sangele nu mai este suficient oxigenat.(poluare, fumat mult etc)

sa stii ca mi a facut mult bine la bran....mult de tot.cam de atunci m-au lasat.
florin83
Si de ce nu mergi mai des la munte? Dar incearca si altceva in afara de Bran unde a inceput sa se stranga toata cocalarimea din Bucuresti.
Tot in zona Bran poti merge aici:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=83254
ionusunt
cum e gata gata ursul,primul drum va fi la munte.clar.la Magura te referi ?
florin83
Daca stai dupa masina.. sad.gif
Eu daca nu ies in weekenduri din Bucuresti turbez.

LE: da, la satul Magura ma refer.

Da-o dracu de masina.. tu pt ea mergi la munte, sau pt tine?
Eu n-am mai fost cu masina mea in afara Bucurestiului din iunie, din concediu cand am facut vreo 1600km prin tara biggrin.gif
alex230ro
QUOTE (ionusunt @ Sep 2 2009, 01:27 PM) *
suna ma pe mine.in loc de bavaria . laugh.gif e indoita rau ?

sa stii ca mi a facut mult bine la bran....mult de tot.cam de atunci m-au lasat.

Hmm bag o poza,sincer cred ca un ciocan bine tintit se indreapta nu pare mare problema

@Vladut-nop doar indreptat+vopsit mellow.gif
316i
Da' cum s-a indoit aia? Ca zici ca e indoita pe interior.
alex230ro
habar nu am asa am luat-o ,banuiesc ca a agatat un stalpulet de parcare cineva smile.gif se si vede unde e sarita vopseaua acolo a fost lovita
poleposition
Auzi, da' tu de ce nu mai bagi lumea in seama ?

Tot s-a vorbit despre tine si te intrebam ceva pe chat room ala, dar te faci ca nu vezi.

Cred ca trebuie sa scriu despre Tine cu Majuscule ca sa observi... gen Dumnezeu, El, Lui, Tu...
alex230ro
huh.gif unde?
poleposition
nu tu man... Domnul Vlad 316i... cu majuscule

Inalt prea sfintia sa etc.
316i
A. Pai eu dincolo nu intru. smile.gif
Si nu fi tare-n gura ca te alerg cu 120d si cu 1.8t de te iau dracii. laugh.gif
drinks.gif
poleposition
nu bre', aici la chat room, discutam despre e30-ul tau, una alta, dar nu ai zis nimic cool.gif

eu am estimat ca la 0.8 bari ai avea pe 1.8is vreo 230-250 CP... cat ai pana la urma ? sau ai schimbat si pistoanele pt 1.2 bari ?

si vezi ca daca esti tare-n gura, te alerg eu cu M6-le pana iti sar supapele prin evacuare laugh.gif
316i
Mai ai rabdare 6 luni sa-mi vina toate fondurile si discutam si cu M6. Deocamdata discut cu alte iemuri. laugh.gif
Acum merge in 0.65 dar e bine reglata. Dupa ce o sa mai merg cu ea o luna, doua, o sa incerc un 0.8 cu un reglaj bun ca sa o iau treptat.
ionusunt
QUOTE (poleposition @ Sep 2 2009, 03:44 PM) *
nu tu man... Domnul Vlad 316i... cu majuscule

etc.

innocent.gif lgh (24).gif lgh (24).gif lgh (24).gifInalt prea sfintia sa

uite, bate si la tobe tongue.gif laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=t3IZJ1d3HxQ...43B&index=5
io's®
vlad, nu i-ai raspuns lui pole la intrebare.... faci ca politicienii cand sunt intrebati cate ceva de jurnalisti .. evita raspunsul povestind despre altele biggrin.gif

LE: ca sa nu mai spun ca niciodata nu ne-ai prezentat-o, cel putin eu nu-mi mai aduc aminte cum arata, ultima oara cand am vazut-o avea sub capota M40B16 laugh.gif pe bune! ...si te gandeai la MteckII (sa-i pui)
Zom
QUOTE (alex230ro @ Sep 2 2009, 12:46 PM) *
Hmm bag o poza,sincer cred ca un ciocan bine tintit se indreapta nu pare mare problema

@Vladut-nop doar indreptat+vopsit mellow.gif

bre alex, eu am dat pe reparat + vopsit doua usi si o aripa + vopsit bara fata 17 mil... si au iesit brici. daca vrei sa te trimit la astia de mi-au facut mie masina nu tre decat sa spui...
ionusunt
pai hai ca va zic eu.divulg tot biggrin.gif sper sa nu ma blesteme IPS laugh.gif
sub capota lingi motorul.nu e nici un fel de tiganie. turbina e un t3/t4 ,ajutata de un haltech. acum are intercooler,urmeaza un watercooler si o fusta care deja o are,ca sa nu mai vada nimeni ce si cum.poze a pus cu ea la jante bbs, de cand a pus rs urile,si arata intr-un fel. de fugit fuge de rupe pamantul. 180 cu a3a. a prins si 220 in ora.pe grivitei .
suspensia e koni la amortizoare,h&r arcele.franele sunt de 2.5 daca nu ma insel,iar de cand a pus discuri bune,si opreste masina.

in interior e stock-recaro ,volan m tech 2 ,schimbator m luminat ,cu toate gadgeturile care le poti avea in urs (are si cruise control care si functioneaza) ,+obc de e36 (Cel mare) . webasto . +ceasurile de presiuni in turbo si ulei+temp ulei. din cate stiu i-a dat 260 kmh (pe obc ul de e36 afisat) pe autostrada buc - pitesti.
am uitat sa mentionez faptul ca acaretul a fost ranforsat la praguri si la oalele spate. in portbagaj are toate tavitele posibile,bucata de tapiterie de pe capacul portbagajului, + canistra originala care se prinde in interiorul rotii de rezerva. e un urs complet ,full,frumos ,si pe deasupra si upgradat,si care mai si functioneaza bine.
316i
Moa. laugh.gif Hai ca vin la urmatoarea intalnire cand se mai face la circ. Daca ionusunt nu-si face masina pana atunci il agat si pe el. smile.gif
alex230ro
e frumos cazanu da-l dracu tongue.gif
bine ca si proprietarul e nebun dupa el laugh.gif

@Cristina am gasit service,daca e mai am telefon de la ionusunt,banuiesc ca e serviceul din Iancului unde ai facut E34 nu?

edit:ce circ bai nene ca al tau nu e de dus la circ e prea periculos la Zoo direct cu el in cusca
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.