pai hai ca va zic eu.divulg tot

sper sa nu ma blesteme IPS
sub capota lingi motorul.nu e nici un fel de tiganie. turbina e un t3/t4 ,ajutata de un haltech. acum are intercooler,urmeaza un watercooler si o fusta care deja o are,ca sa nu mai vada nimeni ce si cum.poze a pus cu ea la jante bbs, de cand a pus rs urile,si arata intr-un fel. de fugit fuge de rupe pamantul. 180 cu a3a. a prins si 220 in ora.pe grivitei .
suspensia e koni la amortizoare,h&r arcele.franele sunt de 2.5 daca nu ma insel,iar de cand a pus discuri bune,si opreste masina.
in interior e stock-recaro ,volan m tech 2 ,schimbator m luminat ,cu toate gadgeturile care le poti avea in urs (are si cruise control care si functioneaza) ,+obc de e36 (Cel mare) . webasto . +ceasurile de presiuni in turbo si ulei+temp ulei. din cate stiu i-a dat 260 kmh (pe obc ul de e36 afisat) pe autostrada buc - pitesti.
am uitat sa mentionez faptul ca acaretul a fost ranforsat la praguri si la oalele spate. in portbagaj are toate tavitele posibile,bucata de tapiterie de pe capacul portbagajului, + canistra originala care se prinde in interiorul rotii de rezerva. e un urs complet ,full,frumos ,si pe deasupra si upgradat,si care mai si functioneaza bine.