Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
robert_tzara
asta seara am patit-o la fel numai ca akum nu a avansat asa mult nu am mai asteptat salvarea si am dus-o direct la budimex unde i-au facut un control mai amanuntit si au descoperit ca are o viroza mai puternica si nush ce infectie la stomac (enterocolita) nu este asa grav asa ca m-am mai linistit
mersi florine!!! sper sa nu mai treaca absolut nimeni prin ce am trecut eu ieri ,nici macar dusmani dusmanilor mei
cu masiniile dale dreaq de fiare vb unui prietem bagam bani intr-o pusculita careia i-am pierdut cheia si nici n-o v-om putea vreodata sparge unsure.gif
sebaa
Robert, sa ti se faca bine fetita cat mai repede, sa fie cu voi de craciun acasa si sanatoasa.
E bine ca ati aflat ce s-a intamplat si de ce i-a fost rau, cauza problemei este si ea importanta.
Tigresse
Sanatate micutei, sa aveti grija si cu mancarea asta de la gradinita, nu e intotdeauna verificata.
Mihai_AMD
robert,multa multa sanatate fetitei tale,inteleg prin ce ai trecut.si sa aveti sarbatori fericite impreuna
robert_tzara
multumesc tuturor pt incurajari, momentan fetita este bine acasa a ramas doar cu acea viroza dar ia tratament in continuare din 4 in 4 ore in rest toate bune
Ciupanezu
Īnsănătoşire grabnică!

Şi eu am trecut prin ceva asemănător cu sora mea, are doar 9 ani.
A făcut o reacţie alergică la Coldrex şi i s-a umflat faţa.
Pe la 1 noaptea am dus-o la spital, am condus cāt am putut de repede, reacţiile alergice sunt foarte periculoase.
INTERCEPTOR
ziua mea . a fost un esec ........pt mine si putina caldura pt altii.scandalurile de acasa pt un nenorocit de teren si o casa au cam luat amploare.se pare ca lipsa banilor innebuneste oameni.taica miu sa certat cu sora lui si cu vara miu...dalea grele cum vedeti la tv.cu injuraturi interdictii si etc.....azi am ajuns acasa fericit ca pot vedea si eu fastest indian in the world.............taica miu era in scandaluri cu mamaie.tot cu dalea nasoale....... stateam in pat ma uitam la film si incercam sa ma rup de ei ........as vrea sa plec de aici sa am o casa mica undeva la curte sa mi pot pune fiarele linistit sa nu mai aud de nimeni.desi sunt familia mea.cateodata ai urasc .as vrea sa uit de ei...nu mai pot masinile imi manaca mare parte din energie si ce mai fac ei pe aici .....ma distrug psihic.............fizic si moral............de azi am sa incetezz sa mai visez la turbo la suspesnii la reparatii am sa fiu cum zice indianul o leguma.anume o varza..............desi cred ca sunt demult
dar am incercat sa maschez frustrarea si tristetea...m am minit singur ca s fericit.hmmm ce ironic am fost cu mine insami.ma gandesc in primavara sa scot pe e hay interceptorul si cs ul.bebelusha va muri odata cu mine si odata cu visele mele.la ea nu voi renunta... nu mai pot nu i mai suport cand ai aud ca se cearta....de la 2 ani si jumate nu am avut liniste decat perioade scurte de timp.aceasta familie petrescu este blestemata:( si as vrea s ama rup de ea.sa termina cu goana dupa avutie dupa terenuri si eruo. vreau doar liniste.sad.gif
se cam naruie toate visele mele.incet incet dar sigur............nu am nici macar vointa sau puterea celui din fil............desi el era asa fericit. in sopronul sau.as vrea sa am si eu sopronul meu si masinile mele.. poate voi in talni si acea femeie care va da stralucire armurii mele si ma va face sa fiu iar fericit si cu fruntea sus zambitor si iubitor de viata,.pana atunci tre sa gasesc o modalitate sa evadez sa scap de porcaria asta nenorocita de viata. azi e una din zilele in care mi as fi dorit sa nu ma fi nascut.dar ce sa fac.nu am fost intrebat daca vreau sa m anasc............la dracu .......am deschis calc special ca s apot vb cu boi..............sau cu site ul sau cu straini..................incerc sa ma linistesc.nu s cel mai nefericit om din lume dar in fericirea mea sunt nefericit...... daca as muri acum ......nu as regreta absolut deloc/. poate peste cateva zile cand ma voi obosnui cu rutina asta de sacndaluri si morti masi de situatie de sarbatori.....mi ar mai tree.dar azi mi ar place sa mor fie si pt cateva ssaptamani..............va dorec doar sanatate si liniste.......eu nu prea am parte de nici unele:( dar ajunge cat am scris .ma duc sa ma ascund in perna si sa ma fac ca nu exist in aceasta familie.............care nu va avea niciodata liniste...........si odata cu ea nici eu.hai va las sa dormiti dragi camarazi................filmul a fost superb...................INDIAN ,interceptor:(
INTERCEPTOR
si ma tot gandeam ca nu pot pleca...............ca daca mor.......am facut 31 de ani si nu am lasat nimic in urma mea...........3 4 rable restaurate si vreo 100 de bmw uri reparate................nu insemn nimic.poate speram mai mult de la viata mea.poate mi ar fi placut sa las ceva cum a facut el in film...............si ma tot gandesc ........ce las in uram .............cateva fete triste ca am disparutsi nu au reusit sa ma determine sa fac o familie un copil CEVA.... mai mult decat un fier insufletit de mine..............nu am facut nimic.nimic nimic nimic.traiesc ca o varaza ....ca sa consum din pamant sa cresc ca sa fiu consumat..........cine ar simti lipsa unei stele din tot universul daca ea s ar stinge........poat edoar cele cateva din jurul ei cu care s a privit cu care a mai vb pe care a mai evervat.............si restul lumii nu va stii de existenta ei.........a mea .............desi visez maret.......sunt mai rau ca demnitari aia care nu fac nimic...............desi as vrea nu pot...........o iau razna incet dar sigur........................sorry cca nu am facut 850 i ul sorry ca nu am terminat cs ul si sorry ca nu am grija de bebelusha si de interceptor......am clacat nu mai pot................voi sunteti stelele din preajma mea.unele ma asculta altele imi soptesc unele ma enerveaza pe unele le enervez(fete) si cativa bmw isti.............aici e universul meu.........unde m as fi refugiat atata timp daca nu va aveam pe voi si masinile si muzica.............poate innebuneam demult............o placere sa conduci o placere sa stii ca cineva te asculta te citeste .freude am fahren
sebaa
florin, nu mai fii trist, ca nu-i asa de rau cum pare.
da, banii chiar innebunesc oamenii, mai ales cand nu ii au. am vazut asemenea certuri des in familia mea, si nu duc nicaieri.
stiu ca e greu sa vezi si partea buna a vetii in momentul asta,dar incearca sa iti asumi meritele pentru ceea ce ai facut si ceea ce esti astazi.
esti sanatos, ai o pasiune, esti priceput in ceea ce faci, ai prieteni. priveste partea pozitiva
uite, iti recomand un film: The Secret. Pe langa el, iti recomand si o carte : Milionar Peste Noapte, de Mark Fisher. De cand am citit cartea si vazut filmul nu am mai fost la fel. Sigur, momentele nasoale de depresie nu au disparut, dar am invatat sa trec peste ele mai usor.
TiL
Florine, fa cumva si mai bucura-te de masinile la care muncesti, adica foloseste-le. Nu munca e scopul, munca e pentru un scop.
Si eu eram satul de viata, ma gandeam ca iar plec acasa, ma intalnesc cu fosta, ne-o tragem precum cainii si iau ma intorc obosit si sictirit la Bucuresti, fara chef de nimic. Nici nu ma mai gandeam sa rezolv problema cu caldura la masina... decat asa daca pica din cer.

Pana cand un amic a zis hai sa facem revelionul la Cernauti. Si uite-asa saptamanile astea au capatat un sens, dupa doua duminici lucrate pana dupa 12 noaptea am din nou caldura in parametri si interiorul curatel, gata pentru musafiri. Am rezolvat si cu rotile... poa' sa vina iarna.

Nu mai fi chitros sa tii totul pentru masina, pune si pentru tine ceva deoparte. Remember cand te-am chemat la mine la tara si-am zis sa mergi cu Interceptor, dar strambai din nas, ca mananca multa benzina. Dar tu te bucuri de toata benzina aia wink.gif Pana la urma tot eu am dat cu bata-n balta, ca n-am mai avut timp de plimbari.

O sa treci de momentele astea nasoale. Mi-aduc aminte cand m-ai adus cu Interceptorul de la aeroport. Eram mai tare ca Basescu, mergeam cu Interceptorul BMW e30 Cabrio.gif

INTERCEPTOR
nu ma mai bucur de nimic.mai ales can dplatesc la circa financiara 25 d emil:( pt 4 masini din care merg doar cu una:( de socs de pe rol nu se poate.....of si nu asta e singura [roblema
eu nu merit nimic.masinile mele merita tot.datorita lor in mare parte sunt ceea ce sutn si am ceea ce am.fara ele as fi fost o varza.o leguma.sau poate mai rau vre un betiv sau drogat
oricum vinovat de sit asta este .....taica miu .si fosta.care a trebuit sa mi racaie inima sa ma transforme din sloiul de gheata indiferent care eram ,iubitor de aventuri,,,,,,,,,,sa ma puna acuma pe ganduri sa ma faca sa mi doresdc o iubita,in fine.o nebuna oricum .dar nu stiu daca mi a facut bine sau rau ca am devenit asa.cei mai rau e ca cce vreau eu nu o sa gasesc niciodata cred.si va trebui sa fac compromisuri ceea ce urasc...........dar pana in clipa in care o sa fi ti invitati la nunta sau direct la botez fara acte:P la dracu nu am chef de nimic nimic
bytzu
directore, tatal unui prieten al meu avea o vorba, acum cativa ani, cand mai mult stateam in garaj decat traiam.." in rampa, sub masini, nu sunt femei!"

in concluzie, nu stii de unde sare iepurele, dar trebuie sa faci si tu ceva in sensul asta, usurel, nu trebuie sa grabesti lucrurile, ca nu iese nimic, ia-le asa cum vin si le faci tu cumva,asa fac si eu, nu vorbesc din carti
INTERCEPTOR
ce dracu .............nu grabesc nimic.numai ca am cam obosit si ma cam doare capul sa zic asa.............de grabit............ma grabesc nicaieri ............atii tu........da cedez nervous
xander
ala care mi-a furat capacelele din interiorul jantelor ii urez sa se opreasca cu masina la viteza max in cel mai mare pom mad.gif
ce dobitoci cat pot sa coste 2 capace
m-am saturata de kkt ul asta de tara vreau inapoi in franta tongue.gif
edutxu
florine stii can u mi place sa vb depsre mine, dar cu tine totusi am mai scapat unele cuvinte.
la mine inca nu sunt certuri pt teren...inca ...cine stie... dar asta e irelevant...important e scandalul.
eu mereu gandesc negativist...pentru ca stiu ca niciodata nu mi ese asa cum vreau eu. n a fost lucur pe care sa l fac si sa mi iasa asa cum mi am imaginat eu.
nu ma pot da pe mine exemplu, pentru ca tu mi ai dat exemple mult mai relevante dacet ti asi putea eu da...
totusi uneori e bine sa cautam partea buna a lucrurilor rele....chiar daca de fapt e o masca, asa cum i ai spus tu.
si o varza...sa stii ca nu esti....
o varza eram eu atunci cand mi am dat seama ca nu stiu sa fac nimic, nu am nimic, nici macar o pasiune
cu scoala am dat o n bara si i am demonstrat iarasi maicamii ca nu sunt bun de nimic, si in astea 6 luni de cand stau cu ei nu e zi in care sa nu mi amitneazca, ca nu am luat licenta, ca nu sunt bun de nimic si alea alea....
n am argumente ca sa o contrariez, si poate ca daca asi avea tot nu asi face o pentru ca nu mi asi permite
cu tine am vb si cred ca stii despre ce e vorba....
totusi gandeste te ca ai o pasiune, 2 d fapt...muzica si mecanica...
poate ca nu e ceea ce t iai dorit tu, dar altii isi doresc sa aiba aceste lucruri.
eu nici sah nu stiu sa joc...am renuntat din cauza k mi l a aruncat taicamiu pe geam, k urla ala mic ca eu castigam mereu...
si asa cum a zis si til...., desi nu suntem noi in masura ce sa faci.....1 luna...lucreaza pentru masina, a2a pentur tine, si a3a pentru benzina la masini ca sa mergi cu ele.....
asa ai avea satisfactie in urma lucrului tau...
cum ai zis si tu...ai facut masinile alea foarte frumoase...n ar fi pacat sa ti vina intr o zi nebuneala sa le vinzi si sa nu te fi bucurat de ele?
incearca sa fructifici ceea ce iti place sa faci.....
ia cate o masina...fa o tipla si vinde o....
si daca musai vrei tu libertate si liniste la curte....fa mi o vizita....
si pormit eu ca nu te deranjeaza nimeni....
kiar imi lipesc si eu gura ca sa nu te deranjez cu nimic tongue.gif
offffffffffffffff
trebuie sa o scoatem la capete
si sa nu ne plafonam....
daca nu o facem noi care avem tot interesul...cine sa ne ajute?
INTERCEPTOR
si eu as vrea in germania sa am o casa mica acolo cu garaj mai mare decat casa.in franta am stat si nu mi place prea tare.....desi doamnele de 40 50 de ani arata beton:PP in fine .mie imi tot fura capacelele de la ventile........niste animale........pacat de tara asta ca nu ne lasa nici un pic sa ne bucuram de ea.
Mihai_AMD
certuri legata de terenuri am avut si eu garla in ultimii ani pt terenu lu bunicamea unde in timpul liber stau cu masinile in gradina acolo(multi stiti locul) si miera greus a plec ca imi palce mia ales vara cand am de lucru si vin 10tovarasi cu cate o sticla de cola fiecare pe la mine tongue.gifP
pana la urma terenul a ramas alu tata ca era vb sal imparta la 4 frati cati are tata dar care in ultimii 15ani nu sa interesat nimeni de bunicamea
legat de femei nu mai sunt in cautare,nici nam fost,actuala cu care urmeaza sa fac nunta nu am cautato neam gasit reciproc....acu 3-4 ani numia de femei numi ardea sa caut cand abia facusem 18 ani si eram goga dupa un cazan de bmw sa am si eu
bytzule buna rau vb amicului tau,cunosc multi insi care siau faucut veacul sub masini si acu la varsta a2a nu e nimic de ei.trebuie sa stim sa mia iesim si de sub masini,nu la propriu,intelegeti..
la anu termin facultatea si o sa ma angajez,sper smile.gif),si o sami fie greu ca nu mai sunt liber ca acum daca vreau dimineata la 8 ma duc la curte si pana seara busesc si bibilesc la fiare
ma uit la fratimio abia in week mai are si el timp de una de alta la dacia lui.sii placea si lui ianinte sa stea toata ziua ca mine pe masina
dar si cu servic e bine ca ai un ban sigur...si e bine sa mearga si acolo o carte de munca ca ma trezesc la 70 ani fara pensie si le cer la nepoti bani sa tunez bmw-ul smile.gif)
florine nu intra in disperare ca nu esti batran.in occident barbatii se insoara la 40 ani
hai sa lasam supararile acum de sarbatori,se ne mai inseninam..eu de 2 zile ascult in masina numai colinde si parca ma simt mai bine.lasa ca in ianuarie bag iar pe guta smile.gif)) am glumit
numai bine!
elvislorin
florine daca te consoleaza cu ceva...nu o sa fii singur in situatia asta...incet incet te prind din urma sad.gif
Ciupanezu
Vārstă?
Tigresse
QUOTE (sebaa @ Dec 24 2008, 11:53 PM) *
relativ..e vb de tipa cu muntele si tipa de care ziceam in august..le-am facut cunostinta odata,dar nu vorbesc decat de astrologie intre ele..
idei ceva?

QUOTE (Ciupanezu @ Dec 25 2008, 12:33 AM) *
Vārstă?

Eu cred ca-i trebuiau idei pentru aseara, dar poate mai e timp sa cumpere ceva. Deci pentru a face un cadou potrivit (despre care voi barbatii nu prea stiti sa-l alegeti) trebuie stiuta varsta, stilul fetei (elegant, sportiv, conservator, etc), preocuparile. Cel mai simplu sfat e sa faceti o vizita intamplatoare printr-un magazin, cu pretextul ca va trebuie un cadou pentru mama sau sora, si sa urmariti la ce se opreste fata sa se uite (fiti receptivi la ce spune si nu veti da gres).
Ciupanezu
Nu e cazul să cumperi haine pentru că ar trebui să le cunoşti foarte bine ca să ştii ce le-ar plăcea şi ce nu.

Dacă se īmbracă mai ales casual, ai putea cumpăra nişte dog tags din argint, găseşti īn Mall-ul din Vitan pe la magazinaşele cu bijuterii.
Costă un pic peste 100 Ron şi sunt din argint.

Mai poţi cumpăra un inel Bvlgari din argint, găseşti īn Unirea la parter.

Oricum, īncearcă să te inspiri de la felul īn care se īmbracă ele.
sebaa
ok..multumesc pentru idei. o sa merg maine la cumparaturi si sper sa prind inspiratie in magazin:P
Craciun Fericit Tuturor!:)
bytzu
mortii lor..mi-au sutit oglinzile la e39..tara de cacat ...
Tigresse
QUOTE (sebaa @ Dec 25 2008, 08:01 PM) *
ok..multumesc pentru idei. o sa merg maine la cumparaturi si sper sa prind inspiratie in magazin:P
Craciun Fericit Tuturor!:)

Uite, pe viitor ai putea sa te ghidezi si dupa zodia fetei (fetelor) in alegerea unui cadou:
http://www.astrologyzone.com/lifelove/giftguide/index.html
Ma amuz intr-un fel ce greu va e sa faceti un cadou unei fete. E atat de simplu. Doar trebuie sa fiti atenti la ce ii place dintr-o revista sau magazin, si nu ma refer ad-literram, ci ca gama de preferinte. Insa fiti atenti, ca s-ar putea sa aiba si preferinte ascunse, pe care daca i le ghiciti, veti iesi cu siguranta din anonimat. Bine, eu nu ma pricep deloc la ce prefera fetele de Bucuresti cu fitze.
Ciupanezu
Alea sunt oricum de evitat.
robert_tzara
intr-o tara de kkt cu oameni de kkt cu totul de kkt ca nu mai pot de nervi azi dimineazat suna telefonul pe la ora 10 raspund era venicu de sub mine sa ma duc jos ca langa masina mea sunt 4 gabori inghetati care ma asteapta ,cobor si cand ajung la masina constat ca geamul meu din dreapta are o gaura cat gura unei galeti de 10l binenteles ca dobitocul nestiind so deschida ia fost mai usor sa sparga geamul,alte pagube ar mai fii navigatia pe care am dat destul de multicel si fata usa putin rupta probabil ca atunci cand sa aplecat sa cotrobaie prin torpedou sa lasat pe usa si fiind cioburi alea au intrat in material fisurand-ul asa ca dak stiti pe careva care dezmembreaza un x5 vreau si io geamul fata dreapta fuyou_2.gif wallbash.gif evil (20).gif
Mihai_AMD
CITAT(robert_tzara @ Dec 28 2008, 03:03 PM) *
intr-o tara de kkt cu oameni de kkt cu totul de kkt ca nu mai pot de nervi azi dimineazat suna telefonul pe la ora 10 raspund era venicu de sub mine sa ma duc jos ca langa masina mea sunt 4 gabori inghetati care ma asteapta ,cobor si cand ajung la masina constat ca geamul meu din dreapta are o gaura cat gura unei galeti de 10l binenteles ca dobitocul nestiind so deschida ia fost mai usor sa sparga geamul,alte pagube ar mai fii navigatia pe care am dat destul de multicel si fata usa putin rupta probabil ca atunci cand sa aplecat sa cotrobaie prin torpedou sa lasat pe usa si fiind cioburi alea au intrat in material fisurand-ul asa ca dak stiti pe careva care dezmembreaza un x5 vreau si io geamul fata dreapta fuyou_2.gif wallbash.gif evil (20).gif

sad.gif naspa moment...
lucian
QUOTE (xander @ Dec 23 2008, 12:46 AM) *
ala care mi-a furat capacelele din interiorul jantelor ii urez sa se opreasca cu masina la viteza max in cel mai mare pom mad.gif
ce dobitoci cat pot sa coste 2 capace
m-am saturata de kkt ul asta de tara vreau inapoi in franta tongue.gif

hai, ca si eu m-as intoarce!
TiL
Din ciclul "Imi merit soarta", a doua zi de Craciun mi-am facut praf baia de ulei. Urcam o serpentina pe un mic munte, zapada batuta... si o dadeam de fund. Am zis 'hai inca un derapaj si gata'. Si gata a fost, am pierdut-o, si m-am infipt cu baia in singura bordura existenta acolo (de fapt prima treapta a scarii de beton care urca spre o casa).
Doua zile nu m-am uitat la masina, muream de ciuda ca mi-am ranit fierul tocmai cand eram incantat de comportamentul ei. Am lasat-o pe rampa la cineva. Dar apoi mi-a venit chef sa lupt cu soarta, ca vorbisem cu prietenii sa mergem pentru revelion la Cernauti. Am gasit o baie de E34, m-au ajutat un necunoscut sa trimita baia de la Bucuresti, apoi frate-miu mi-a adus-o de la Tulcea la tara. Si am montat-o la loc. Acum riscul sa o sparg e mai mare, ca asta de E34 are burta mai in fata, dar macar am facut-o.

Sa-mi fie invatatura de minte.
Mihai_AMD
azi (n.r. 15ian) un prieten al meu a plecat in lumea celor drepti,,,,Mihai "Dascalu",avea numai 31 de ani
se lupta de la o vreme cu o boala la inima care in ele din urma ia cedat...
eram prieteni buni,a fost dascal la biserica acu cativa ani insa a avut o mica smecherie cu o tipa si l-a dat afara din cadrul biserciii...
incerca zilnic sa faca cate o combinatie,singur se zbatea lua cate o dacie o dezmembra apoi o ducea la remat..desi era f bolnav si abia respira,avea si astm la plamani saracu,,,
era inebunit dupa masini desi nu avea carnet..avea un Z4 macheta care o tinea des in buzunar si mereu mi-o arata..de curand isi losese si un A6 argintiu...era la fel de incantat si de el..parca era copil asa se bucura...machete pe care mai devreme cand am fost cu lumanare cu niste amici la el am vrut sa sugerez rudelor sa i le puna langa el acolo...sa se bucure de ele in continuare..dar am omis...
mereu ma intreba de bmw...de fapt primul e12 al lui tata era luat de la un unchi al sau
am gasit si o poza in pc cu el,asta vara ,cand i-am facut o poza in e12,asa multumit era saracu...
:@05aBi si Sportivu daca mai tineti minte in seara cand ati venit cu e12 ele de la cluj in septembrie am stat de vb acolo in ata la restaurantul ala,era si tata si mai era un tip grasut asa cu scuterul...el era saracul...nu va spun ce ma descusut de e12 in zilele urmatoare,i-a placut mult
ce sa mai zic,R.I.P Mihaita si...candva o sa ne revedem acolo sus mellow.gif
Ciupanezu
Dumnezeu să-l odihnească! sad.gif
iulian325
rip
31 ani...saracu

luati si va bucurati de fiecare zi ca si cum ar fi ultima ca numaratoarea nu o tinem noi sad.gif
TiL
sad.gif Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
aleXpeed
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace sad.gif
INTERCEPTOR
dumnezeu sa l odihneasca in pace si poate in lumea cealalta are z4 lui .

parca si eu as vrea inapoi in germania definitiv sau in franta ..........incep sa urasc tara asta........singurul lucru care ma tine aici sunt prietenii nu foarte multi si fetele astea frumoase de care oricum nu am parte........de fapt nu prea mai am parte de nimic in ultimul timp..........dar am vazut ca prietenul lui mihai a decedat la 31 de ani asa ca ma f** in ea de tara si o sa mi iau viata la trait.............ca prea m am afundat in tristete si suparari si datorii .ma simt de parca deja sunt mort............ceea ce nu i bine...........la draacu ...........

mihai cand te duci la el in vizita sapa 10 cm si pune i macheta de z4 acolo...sunt sigur ca ar vrea sa o aibe acolo daca era atasat de ea.........nu cred ca e ceva rau daca faci asta
Mihai_AMD
CITAT(INTERCEPTOR @ Jan 16 2009, 01:58 PM) *
mihai cand te duci la el in vizita sapa 10 cm si pune i macheta de z4 acolo...sunt sigur ca ar vrea sa o aibe acolo daca era atasat de ea.........nu cred ca e ceva rau daca faci asta

dap,buna idee...mai bine asa decat sa incerc sa spun asta rudelor ca nu or sa inteleaga poate ca ma ia ca imi arde de glume..
edutxu
QUOTE (db85amd @ Jan 16 2009, 02:42 PM) *
dap,buna idee...mai bine asa decat sa incerc sa spun asta rudelor ca nu or sa inteleaga poate ca ma ia ca imi arde de glume..

dumnezeu sa l ierte...
se spuen totusi ca dunmnezeu ii ia la el pe cei care sunt buni si care ii plac lui....acu cine stie...
sau ca sa fie mai aproape o poti pune tu langa el...fara sa stie nimeni...

pacat...
nush ce sa spun...
vorbele nu prea au nici un efect acum....sad.gif
INTERCEPTOR
me just sad.si sad si sad si sa ma f** in ea de viata si de criza si de guvern si de tot...........
lucian
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jan 16 2009, 01:58 PM) *
dumnezeu sa l odihneasca in pace si poate in lumea cealalta are z4 lui .

parca si eu as vrea inapoi in germania definitiv sau in franta ..........incep sa urasc tara asta........singurul lucru care ma tine aici sunt prietenii nu foarte multi si fetele astea frumoase de care oricum nu am parte........de fapt nu prea mai am parte de nimic in ultimul timp..........dar am vazut ca prietenul lui mihai a decedat la 31 de ani asa ca ma f** in ea de tara si o sa mi iau viata la trait.............ca prea m am afundat in tristete si suparari si datorii .ma simt de parca deja sunt mort............ceea ce nu i bine...........la draacu ...........

faza asta cu prietenii e relativa.
am cativa prieteni in buc. dar nu reusesc sa ma vad cu ei. de la o anumita varsta se schimba prioritatile in viata omului.(unii au copii, o nevasta care stramba din nas..)
eu unul as prefera sa traiesc in alta tara decat romania si sa-mi vad prietenii si famila odata de 2ua ori pe an. oricum nici acum nu-i vad prea des.
TiL
Eu unul as prefera sa traiesc la tara, unde mi-as vedea prietenii macar o data pe luna, chiar daca sunt in alta localitate wink.gif Iar pe prietenii din Bucuresti i-as vedea de vreo doua ori pe an, ca i-as gazdui cu cea mai mare placere la mine cateva zile.

Il invidiez pe frate-miu care s-a intors acasa.
INTERCEPTOR
cred ca in curand voi pleca.sper in 2 3 4 ani sa ies din mizeria asta de tara plina de hoti si incompetenti.de gauri in asfalt si denivelari si canale si de orice alte sute de chestii care ti fac viata mizerabila
lucian
Til, o casa la tara e faina. sa ai curte si neaparat garaj pt. "fier" unde sa poti sa surubaresti in liniste.
ce ti-ai prop. tu Interceptorule, e cam mult. 3-4 ani inseamna o probabilitatea mare de a ramane in rom. forever.
nici in strainatate nu e usor, practic te resetezi, dar macar esti departe de romani si de obiceiurile lor de kk.
azi de ex., am fost prin oras cu masina cu un pic de treaba. nici duminica nu sunt relaxati romanii-claxoane la semafor, depasiri aiurea.
am ajuns sa detest bucurestiul si pe locuitorii sai. pt. mine sa conduc e o placere, ma relaxeaza masina si ies de multe ori la plimbare. da poti sa mergi linistit?
nu frate, apare unul intr-o astra care tine sa-ti dem. ca e tare. si nu inteleg o treaba: de ce conduc unii cu gluga trasa pe cap???
sebaa
QUOTE (lucian @ Jan 18 2009, 08:09 PM) *
nu frate, apare unul intr-o astra care tine sa-ti dem. ca e tare. si nu inteleg o treaba: de ce conduc unii cu gluga trasa pe cap???

probabil le e rusine cu mutrele lor de frustrati sau sunt prea zgariciti sa bage caldura in masina - consuma mai mult domle cu climatizarea pornita- si astfel dardaie de frig in masina. cum le este frig, sunt nervosi si se grabesc la destinatie.
316i
QUOTE (lucian @ Jan 18 2009, 08:09 PM) *

Eram acum vreo doua saptamani cu un prieten cu 7 E32 pe lizeanu, duminica, gol, frumos. Mergeam si noi mai asa cum merge omul duminica liber fara graba ca na cu salupa nu prea se cade sa faci raliu si vine romanul cu astra care incepe sa spumege si sa faca ca toate alea ca ce facem ca dormim pe noi.
Vazand ca nu-l bagam in seama incepe sa injure sa faca ca toti dracii si ranitii, ne rupe fata, etc. Deschid geamul, il invit politicos (hehe) sa se dea jos sa vina sa ne masuram ca niste barbati adevarati nu ca niste muieri dupa volan. Si pleaca. Concluzia: nici 7-le nu mai impune respect. Ce va urma? Sa ne dam cu tractoarele si basculantele?
butcky
QUOTE (316i @ Jan 19 2009, 12:03 AM) *
Deschid geamul, il invit politicos (hehe) sa se dea jos sa vina sa ne masuram ca niste barbati adevarati nu ca niste muieri dupa volan.

laugh.gif lgh (24).gif lgh (12).gif Scuze! Nu m-am putut abtine!

Ce sa zic si eu legat de mutatul la casa... Nasol! De 3 luni m-am mutat la casa si pana acum am stat numai la bloc. Nu-mi place la casa! Sunt obisnuit cu haosul de la bloc, alarme, bataie pe locul de parcare (am ajuns si la tribunal), certuri cu vecinii etc etc. Mi-e dor de toate astea! Parca din astea ma alimentam cu energie! Acum nu mai ies cu catelul afara sa dau ture in jurul blocului (aveam 2-3 gagicute cu care plimbam potaia tongue.gif ). De cand m-am mutat, parca am cazut in depresie. Vreau la bloc! Aici e foarte liniste si parca-mi tiuie urechile huh.gif Degeaba am curte, terasa, garaj... imi lipseste haosul. Si parca nu sunt la mine acasa. Tot timpul am senzatia ca sunt in vizita la cineva sad.gif

p.s.
mi-a spart papucul de peste 20-30 ori biggrin.gif Fara exagerare! Mi-e lene sa-l bag in curte si aproape in fiecare dimineata il gasesc deschis. Mi-au luat tot din el in afara de gunoaiele din usa: sufa de tractat, cabluri de curent, bata de baseball, scule, acte neimportante, niste proiectoare care erau in torpedou (de fapt doar unul), mi-au luat si o perna care o tineam su fund sad.gif Am zis ca intr-o zi stau la panda si il omor cu bataia...
316i
QUOTE (butcky @ Jan 19 2009, 12:48 AM) *

Nu pe mine ma alearga ciorile prin oras dupa ce le lovesc si fug.
Mihai_AMD
CITAT(316i @ Jan 19 2009, 12:03 AM) *
7-le nu mai impune respect. Ce va urma? Sa ne dam cu tractoarele si basculantele?

eh,crezi ca astrangiu ala stia ce e ala 7?mai ales e32 care e totusi "veche" in conceptia unora
daca era tot 7 insa e38/e65...se astepta sa coborati cu niste pistoale si sigur nici capul spre voi nu mai intorcea
Mihai_AMD
CITAT(butcky @ Jan 19 2009, 12:48 AM) *

Ce sa zic si eu legat de mutatul la casa... Nasol! De 3 luni m-am mutat la casa si pana acum am stat numai la bloc. Nu-mi place la casa! Sunt obisnuit cu haosul de la bloc, alarme, bataie pe locul de parcare (am ajuns si la tribunal), certuri cu vecinii etc etc. Mi-e dor de toate astea! Parca din astea ma alimentam cu energie! Acum nu mai ies cu catelul afara sa dau ture in jurul blocului (aveam 2-3 gagicute cu care plimbam potaia tongue.gif ). De cand m-am mutat, parca am cazut in depresie. Vreau la bloc! Aici e foarte liniste si parca-mi tiuie urechile huh.gif Degeaba am curte, terasa, garaj... imi lipseste haosul. Si parca nu sunt la mine acasa. Tot timpul am senzatia ca sunt in vizita la cineva sad.gif

p.s.
mi-a spart papucul de peste 20-30 ori biggrin.gif Fara exagerare! Mi-e lene sa-l bag in curte si aproape in fiecare dimineata il gasesc deschis. Mi-au luat tot din el in afara de gunoaiele din usa: sufa de tractat, cabluri de curent, bata de baseball, scule, acte neimportante, niste proiectoare care erau in torpedou (de fapt doar unul), mi-au luat si o perna care o tineam su fund sad.gif Am zis ca intr-o zi stau la panda si il omor cu bataia...

incet incet o sa te obisnuiesti si chiar o sa-ti placa la curte daca zici ca ai si spatiu in curte,garaj..
eu unul stau la bloc dar nu e zi de la dzeu(cand nu am alte prioritati) sa nu ma duc la curte(la 2km de oras) si sa ma joc pe acolo,fie ca surubaresc pe la masina fie ca mia repar usa la o magazie etc...si totusi am crescut la bloc si pana la 20ani nu vroiam sa aud de casa...acum vreau "cand oi fi mare" sa ma mut definitiv la casa...ai ca tot omul unde sa faci un garaj,sa cresti un porc,sa amenajezi curtea ca sa te bucuri de viata dimineata cand te trezesti si in loc sa vad pe vecinu cu capota saltata la dacie vad iarba mea tunsa frumos de-o parte si de alta a aleei..am dat un exemplu
plus ca la casa se pare ca scapi mia ieftin cu intretinerea..
si ca sa fiu la obiect cu pasiunea noastra pt masini...poti sa repari linistit in curte(vara) sau garaj la cazan,sa ai o rampa/canal ceva..la bloc e greu sa stai in fata blocului dupa ce se intuneca si chiar si ziua,sau in garajul din fata blocului de 2 pe 2 care jumate e ocupar de un televizor vechi si fosta masina de spalat
asa ca si eu ma alatur lui TiL,cu mentiunea ca nu neaparat la tara,dar curte sa fie!
butcky
Vorba lui Til... din ciclul "imi merit soarta": acum 5 minute am auzit 3 bubuituri mega puternice. M-am si speriat, am crezut ca au darmat cateii ceva. Merg in camera unde s-a auzit si surpriza... camera plina de fum! Am scos tot din prize. Calculatorul (ala mare, nu laptopul) fumega! Nu era pornit, doar bagat in priza. Cand merg in bucatarie, o alta surpriza... miros de ars. Venea de la frigider! sad.gif S-a ars si ala. Am sunat la electrica si le-am spus ca a fost o supratensiune si ei au spus ca nu au nici o legatura si sa sun la producatorii electronicelor ca ei sunt de vina blink.gif

Paguba: 1 PC DELL - am dat 800 euro si 1 combina frigorifica INDESIT - 4000 ron

vio (33).gif

TiL
pai... de ce iti meriti soarta? Deci nu s-a intamplat din vina Electrica?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.