florine stii can u mi place sa vb depsre mine, dar cu tine totusi am mai scapat unele cuvinte.
la mine inca nu sunt certuri pt teren...inca ...cine stie... dar asta e irelevant...important e scandalul.
eu mereu gandesc negativist...pentru ca stiu ca niciodata nu mi ese asa cum vreau eu. n a fost lucur pe care sa l fac si sa mi iasa asa cum mi am imaginat eu.
nu ma pot da pe mine exemplu, pentru ca tu mi ai dat exemple mult mai relevante dacet ti asi putea eu da...
totusi uneori e bine sa cautam partea buna a lucrurilor rele....chiar daca de fapt e o masca, asa cum i ai spus tu.
si o varza...sa stii ca nu esti....
o varza eram eu atunci cand mi am dat seama ca nu stiu sa fac nimic, nu am nimic, nici macar o pasiune
cu scoala am dat o n bara si i am demonstrat iarasi maicamii ca nu sunt bun de nimic, si in astea 6 luni de cand stau cu ei nu e zi in care sa nu mi amitneazca, ca nu am luat licenta, ca nu sunt bun de nimic si alea alea....
n am argumente ca sa o contrariez, si poate ca daca asi avea tot nu asi face o pentru ca nu mi asi permite
cu tine am vb si cred ca stii despre ce e vorba....
totusi gandeste te ca ai o pasiune, 2 d fapt...muzica si mecanica...
poate ca nu e ceea ce t iai dorit tu, dar altii isi doresc sa aiba aceste lucruri.
eu nici sah nu stiu sa joc...am renuntat din cauza k mi l a aruncat taicamiu pe geam, k urla ala mic ca eu castigam mereu...
si asa cum a zis si til...., desi nu suntem noi in masura ce sa faci.....1 luna...lucreaza pentru masina, a2a pentur tine, si a3a pentru benzina la masini ca sa mergi cu ele.....
asa ai avea satisfactie in urma lucrului tau...
cum ai zis si tu...ai facut masinile alea foarte frumoase...n ar fi pacat sa ti vina intr o zi nebuneala sa le vinzi si sa nu te fi bucurat de ele?
incearca sa fructifici ceea ce iti place sa faci.....
ia cate o masina...fa o tipla si vinde o....
si daca musai vrei tu libertate si liniste la curte....fa mi o vizita....
si pormit eu ca nu te deranjeaza nimeni....
kiar imi lipesc si eu gura ca sa nu te deranjez cu nimic

offffffffffffffff
trebuie sa o scoatem la capete
si sa nu ne plafonam....
daca nu o facem noi care avem tot interesul...cine sa ne ajute?