Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
xox
Am incurcat topic-urile, aveam mai multe deschise si credeam ca sunt pe ala cu bordul de pisica pe urs si am vazut jos ca citea shark topicul. Vroiam sa-si dea cu parerea.
Rog un moderator sa-mi stearga astea ultimele 2 posturi ale mele. Multumesc.
alex230ro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 10 2007, 11:25 PM) *
ce mi sa intamplat pana acum nu i nimic fata de ce am simtit azi si ieri .cand sa intamplat urmatoarea chestie
a venit stef posesor bmw 528 i argintitu care a lasat vreo 2 saptamani masina pe aici .cu schimbat brate sh amortizoare noi si flanse de amortizor. si baterie ca era varza sau cam varza
si mi spune cu un ton bizar (am simtit imediat tonul din voce ca e ceva necurat ) ca am schimbat eu flansele de la amortizoarele lui si am pus altele nasoale.
adica el a platit flanse noi si eu am pus unele sh.daca am ajuns sa fiu facut HOT (persoana care fura ) 2 cacacioase de flanse cacamas pe ele si pe ziua cand am pus mana pe masina lu stef .am schimbat flanse la nu stiu cate masini in 2 luni .si am avut aici masini de 20 000 de euro e 39 e 46 si sa fiu facut hot pt flanse de pe o masina care mi ar fi mila sa nu i le pun si as fi dat de la mine piese numai sa fie cat de cat mai normala.
cum dracu sa mi mai vina mie sa fac ceva la masini cand aud chestii dastea
manole esti urmatorul la flanse .vii si stai langa mine.
care mai aveti dubii in privinta mea sa nu mai imi aduceti nici o masina .indiferent cu ce e de reparat la ea.decat sa ma faceti hot mai bine ma lipsesc de toti care aveti ceva cu mine.

Foarte urat din partea lui,nu cred ca mai merita sa te gandesti la asta,a lasat atata lume masinile la tine si daca a tipat unul nu inseamna ca nu o sa mai vina nimeni mai ales ca ceilanti stiu ca esti de incredere.
INTERCEPTOR
da dar dece sa urle la 2 piese de cacat .macar tipa si el la amortizoare la eu stiu ca mare lucru nu poti sa iei de pe o masina ..mai ales una care are cam tot in stare proasta.nici nu aveam cum sa i pun ceva nasol in loc ca la el era deja nasol.dar ma der foarte tare ,flanse .flanse flanse,am ajuns sa fur flanse.cand am arucat oeri si azi jumate de e 28:((
io'sŪ
in seara asta iar am ajuns acasa si nu am gasit loc de parcare, le-am dat la vecini cateva acceleratii (cred ca remus si-a facut destul de bine treaba) , am iesit din masina injurand si am parcat-o de-am'p**&ea....
cred ca ma apuc de pene diablo.gif
INTERCEPTOR
pai nu mai ai baba gata loc de parcare.vezi aia o stia lumea o respecta.asa un e 46.........
xox
naparlesc de cald

nu am dormit de 2 zile de cald

adorm ma trezesc e prea cald nici o urma de vant putoare in autobuz asfalt moale nici o pasare macar nu piuie
florin83
acum 1 sapt eram pe munte si in sacul de dormit cu 2 perechi de pantaloni pe mine am facut frigul toata noaptea. ziua mai mult de 15 grade nu cred ca erau..
si acum... heat.gif heat.gif
xox
40 grade la etajul 4

38 grade la mine in casa

48 la octavia pe termometru (fara ac masina...) fuyou_2.gif

florin, te urasc, vreau si eu la munte ill (2).gif
florin83
acum si eu vreau biggrin.gif
Mihai_AMD
stati linistiti k si eu am fost facut hot de un prieten care mia lasat un e12 doar 2 ore in curte sai schimb acele de bord cu unele rosii si a venit dupa 2 ore si ma acuzat k iam schimbat luneta ohmy.gif ,ca cica era mai verzuie cu 2 ore inainte. laugh.gif .eu am 3 e12 si un e28 in curte si sunt prafuite,lea vazut si el,si tot nu a crezut.ma deranjat rau,initial am crezut k glumeste dar nu a fost asa,o tinea pe alui k iam schimbat luneta,am vrut sa io fac verde cu sprayul sa o vada mai bine k tot verde e.in fine,sunt oameni intre oameni
INTERCEPTOR
frate aceasi prob am si eu cu un e 28 la care am schimbat flansele de amortizor si a zis ca am pus altele second de la mine:P astia oameni .daca vrei luneta de e 12 am si eu una o dau cu 500 000 da e alba
pun niste iarba pe ea sa fie verde
Mihai_AMD
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 18 2007, 03:36 PM) *
frate aceasi prob am si eu cu un e 28 la care am schimbat flansele de amortizor si a zis ca am pus altele second de la mine:P astia oameni .daca vrei luneta de e 12 am si eu una o dau cu 500 000 da e alba
pun niste iarba pe ea sa fie verde

a,nu mersi oricum,eu am lunete de e12,2 verzi si 2 albe,treaba a fost atunci cu nebunu ala k cica iam schimbat eu luneta.c mai zici cu caseta aia de servo de e12?cat imi iei cu totul sa o pui?
INTERCEPTOR
pai iti trebe caseta borcanul si niste furtune .car eu nu stiu daca le mai am tongue.gif borcanul este caseta este.si 2 furtune e pos sa fie si restul da nu stiu unde
mai trebuie si pompa de servo plus suportul
de pus nu stiu cand si cat iti iau
INTERCEPTOR
e clar urasc mustele si tantari sunt groaznici.si de femei mai scapi da de muste si tantari nici vb
INTERCEPTOR
azi am realizat ca sunt departe rau de dumnezeu.nu tu biserica nu tu cimitir la maica mea.nimic.numai piese bani si reparatii.sad.gif
ma simt gol pe dinauntru .ma simt un nimic:((
Zom
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 3 2007, 02:29 PM) *
azi am realizat ca sunt departe rau de dumnezeu.nu tu biserica nu tu cimitir la maica mea.nimic.numai piese bani si reparatii.sad.gif
ma simt gol pe dinauntru .ma simt un nimic:((

nu e nevoie de mers la biserica ca sa fii aproape de dumnezeu. daca nu furi, nu dai in cap, si esti un OM integru, esti mult mai aproape de dumnezeu decat aia care nu scapa nici o slujba. crede-ma, stiu de-aproape oameni care tin toate posturile de peste an, si merg la biserica, si nu au nimic sfant in ei. oameni ca astia m-au facut sa sufar cel mai mult in viata de pana acum.

asa ca, din putinul pe care am ajuns sa-l cunosc despre tine, iti pot spune sa stai linistit, ca esti mai plin pe dinauntru decat multi altii smile.gif fruntea sus!
INTERCEPTOR
da nu marefeream sa merg zi de zi .asa doar sa ma opresc s amai aprind o lumanare sa ma rog putin la sanatate ca altceva nu am nevoie.si cam atata.mersi mult pt ce ai spus.
INTERCEPTOR
ce am patit azi nu am patt nicodata.si nu vreau sa mai patesc eu sau altu.
veneam la intalnire la kisselef.cred ca sa suparat pescarusu pe mine ca nu am mai trecut pe la el.in fine.la semafor la arc pe banda 2 .se face verde eu ma uitam la unu in dacie ca avea o fata frumusica rau el se uita la mine si la masina.trec cam 2 3 secunde de verde deci era super verde.plec 1 a 20 la ora dau a 2 a si cand colo apara un opel astra din 2006 2007 cred care venea de la televiziune ,el normal acolo tre sa opreasca sa cedeze eu plecasem deja si acceleram cred ca aveam 30 35 in a 2a si il vad pe nebun ca se arunca.ma gandeam daca pun frana intr u in el .poate nebunu se opreste si dau mai departe. am vazut ca vine prea tare soo am bagat piciorul in ea.am trecut la cativa cm de o mare lovitura in partea mea stanga si o mare bataie ce si lua ala .am mai auzit asa putin scart de la abs u lui .daca eu nu acceleram mai tariceanu si el nu cupea frana acuma eram la tv cu bmw ist bataus si aslte dastea,recunosc ca mi tremurau mainile sipcioare si cand am ajuns la rond sad.gif(
ionusunt
ala trebuia urmarit si speriat bine de tot ....parerea mea.oricum nasoala faza .mai ales cand ai o masina ca a ta .
georgem
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 10 2007, 02:37 AM) *
un opel astra din 2006 2007 cred care venea de la televiziune ,el normal acolo tre sa opreasca sa cedeze eu plecasem deja si acceleram cred ca aveam 30 35 in a 2a si il vad pe nebun ca se arunca.

Am patit si eu acum aproape 2 ani cu audi-ul aceeasi faza acolo. Cel care s-a bagat pe rosu din stanga era cu o dacie. Am franat si eu si el, eu am oprit drept, exact cum mergeam, el s-a rasucit cu 90 de grade, i-a fugit fundul masinii spre dreapta (frane de dacia) si a ajuns paralel cu mine. Masinile s-au atins, mi-a rabatat oblinda si mi-a zgariat putin aripa (chiar pe marginea unde e mai umflata deasupra rotii). L-am lasat in pace, desi nu merita...
Mihai_AMD
Ceva asemanator am patit si eu in Pitesti,un prapadit de pustan cu o dacie d-aia rieger tuning nu mi-a a cordat prioritate intr-un sens gir la intrare in oras si mia atins aripa si bara fata pe colt.eram cu tata si asta e mai nebun ca mine,neam dat jos lasand masina cu usile deschise in jumatea sensului,nimeni nu claxona toti (vreo 3 masoini )asteptau sa vada ce facem .mam dus la ala cu dacia care deja se incuiasa pe dinauntru si cu geamu un eget lasat zbiera k il omoara tacso daca chem politia si afla.iam zis sa coboare k nui face nimeni nimic intrun sfarsit mia scos 2.5milioane pe geam si mia zis ca nul cunosc nu ma cunoaste sal las in pace din mom ala.deja ma apucase un ras de nici de politie numi mai ardea sa chem,numai zic de pustan k ii tremurau si rotile la masina de frica nu numai el.
INTERCEPTOR
bine ca nu a fost mai rau.eu cred ca il tavaleam.bine asa cum imi tavalea el masina .
alta problema super dureroasa am impresia ca am inceput sa ma ingras sad.gif am burtica parca s gravid in 3 luni:((( si paru cade din cad la ploaia:((
TiL
stresu' mare... troacele astea ne duc la groapa.
haristeas51
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 13 2007, 12:50 PM) *
bine ca nu a fost mai rau.eu cred ca il tavaleam.bine asa cum imi tavalea el masina .
alta problema super dureroasa am impresia ca am inceput sa ma ingras sad.gif am burtica parca s gravid in 3 luni:((( si paru cade din cad la ploaia:((

Ar fi bine sa te duci la un doctor, nu e bine sa stai asa.
INTERCEPTOR
mai stau pana la 4 luni daca nu scade fac avort.si ma apuc de sport
haristeas51
Eu vroiam sa ma refer la problema caderi parului.
p.s. vezi ca nu ai voie sa faci avort dupa luna a3-a laugh.gif
INTERCEPTOR
[ar mai e prea putin pt a fi salvat
o s ail radiem definitiv si vom fi cheliosi
sad.gif
316i
Si dupa ce te faci chelios incepi sa te uiti la Romper Stomper si mai era un film din acelasi gen dar am uitat numele... laugh.gif
Rares
Pe mine ma deranjeaza:
1. Trezitul dimineata, la amiaz, dupa-masa, seara sau noaptea. Indiferent daca dorm mult sau putin, de-abia ma trezesc.
2. Ma deranjeaza faptul ca, pt. moment, am cheltuieli mai mari decat salariul si asta inseamna ca datoriile se adancesc de la o luna la alta.
3. Ma deranjeaza cei la care nu se aprind stopurile si care nu semnalizeaza.
4. Ma deranjeaza cei care conduc sau parcheaza cum apuca (e la moda parcarea tip "strutz": baga fata masinii intre alte 2 masini si spatele ii ramane pe mijlocul strazii. Dar, ce conteaza?! Doar fata e in parcare. Ca strutul:daca baga capul in nisip crede ca nu il mai vede nimeni)
5. Ma enerveaza adormitii la volan, mai ales in cazul unor semafoare care tin 2 min pe rosu si 20 sau 2 de secunde pe verde
6. Ma enerveaza faptul ca, oricat as lucra, niciodata nu pot sa imi pun bani deoparte pt un concediu sau ceva de genul asta. Si nu din cazua ca sunt risipitor. Cred ca nimeni cu salar modest nu poate pune bani deoparte.
7. Ma enerveaza ca, din cate am vazut eu, banii trag la bani si la tzarani care stau de 25 de ani la oras, isi cumpara A6 nou-noutz din reprezentanta si il umple cu cu abtibilduri si stegulete si mai cine-stie-ce.
8. Ma enerveaza astia care au masini generatii mai noi si considera ca noi, astialalti, ar trebui sa facem plocoane in fata lor si ca ar trebui sa le cerem voie sa circulam pe drumuri publice (un dobitoc de asta mi-a lovit masina acum vreo 3 luni cu un BMW seria 5 2004. Tot el era crizat ca de ce nu am pus frana sa il las sa intre in fata mea, el trecand de pe banda 1 pe banda 2. La politie la declaratii i-am zis ca "NU AM VRUT" de fata cu politaiul de la constatari si castravetele nu a avut ce sa imi faca)
9. Ma deranjeaza ca as vrea sa fac multe la masina si nu pot ca nu am bani (nu sa ii fac tunning extrem sau ceva de genul asta. O vopsea frumoasa, un spoiler, un prag, etc.)
10. Etc.

P.S. 11. Ma deranjeaza faptul ca ma deranjeaza toate astea de mai sus.
iulian325
am cazut absurd (prost) din piciore, rupt mana stanga...

multumesc lui jorjel ca m-a dus la urgente si ca m-a suportat lesinat in masina lui
316i
Te-o luat cu leshin? fnd (22).gif
iulian325
da huh.gif
INTERCEPTOR
o bere rece cu mana cealalta sa uiti de durere.insanatosire grabnica.
rares problemele tale le avem cei mai multi da nu prea le spunem .da le avem asta e sigur.
butcky
M-a calcat pe picior un S 500 cu jante cromate pe "20. Eram in benzinarie la primul Petrom cand iesi din Brasov.
81DMC77
Urata faza. Sper sa te insanatosesti repede si fara dureri.
georgem
QUOTE (butcky @ Aug 23 2007, 06:54 PM) *
M-a calcat pe picior un S 500 cu jante cromate pe "20. Eram in benzinarie la primul Petrom cand iesi din Brasov.

Ti-a luat pielea de pe partea dreapta a calcaiului?
n3o
QUOTE (butcky @ Aug 23 2007, 06:54 PM) *

Doamne fereste ... insanatosire grabnica ...nush de ce dar numai maestrului Butcky ii se putea intampla asa ceva ... si de la competitie (Mertz)
butcky
QUOTE (georgem @ Aug 23 2007, 09:33 PM) *
Ti-a luat pielea de pe partea dreapta a calcaiului?

Nu mi-a luat pielea. Lipseste o bucata de carne sad.gif Mi-am adunat ramasitele de pe janta mertzului sad.gif Tot nu-mi vine sa cred cum de nu s-a rupt piciorul, ca a trecut cu roata peste el sad.gif
iulian325
imi pare rau man sad.gif

bafta cu recuperarea
florin83
acum pe dupa masa, cand a mai stat putin ploaia zic si eu sa cobor la masina sa vad ce mai mesteresc..
cand ajung.. tot interioru ud!! scaunele fleasca de sus pana jos, mocheta mustea de apa... wallbash.gif

am zis initial ca e de la trapa (nu e montata, decat pusa asa de forma), dar dupa aia mi-am dat seama ca sunt scurgerile sad.gif

furtunu de la scurgerea dreapta-fata e topit (de la tinichigerie sigur ca am avut niste rugina si pe acolo si cand a sudat..) si toata apa se scurgea pe plafon wallbash.gif si apoi pe scaunu din dreapta..

scurgerea de la sofer era infundata... tot de pe la vopsitorie-tinichigerie cred ca a stat fara trapa tot timpu si cred ca a intrat mizerie..

furtunu ala topit trebuie sa-l schimb, cealalta scurgere am desfundat-o si zic sa fac proba cu apa..

intorc masina in asa fel incat sa fie cu spatele la vale sa testez si scurgerile din spate si torn apa..
prin dreapta curgea pe la aerisirea de la portbagaj asa cum trebuie, prin stanga nu curgea wallbash.gif
bineintels ca toata intra in masina...
ma uit in portbagaj dupa furtun (asta dupa ce demontez mocheta si din portbagaj sad.gif) si vad ca nu aveam furtun in stanga vio (33).gif
bag mana dupa el in sus (prin interiorul aripii) si dau de el.. era impletit fuyou_2.gif - toata apa se scurgea in portbagaj si spre bancheta spate wallbash.gif
mai mult ca sigur ca desteptii de la vopsitorie au facut asta.. ca sa nu-l vopseasca cand au vopsit portbagaju l-au bagat in sus..
drept urmare am desfacut tot interiorul iarasi si le-am pus la uscat
da_joint
naspa...daca ai mocheta fleasca te sfatuiesc sa o dai afara la uscat
florin83
pai am dat tot afara sad.gif
io'sŪ
cooperativa.. munca-n zadar! sad.gif
butcky
Nu stiam unde sa postez filmuletele astea unsure.gif
I-a zburat lui Silviu o bucata de fier prin deget blink.gif Si s-a "operat" cu cuterul ohmy.gif

http://www.youtube.com/watch?v=a4bxkFP-LXo

http://www.youtube.com/watch?v=3Rdi6iY9g-8
81DMC77
Medici trebuia sa va faceti.
Zom
QUOTE (81DMC77 @ Aug 27 2007, 10:34 PM) *
Medici trebuia sa va faceti.

daca nu ma inseala memoria, silviu are o scoala inrudita cu medicina la activ biggrin.gif
Sorin
nu te inseala:D
butcky
QUOTE (Zom @ Aug 29 2007, 09:39 AM) *
daca nu ma inseala memoria, silviu are o scoala inrudita cu medicina la activ biggrin.gif

Stomatologia crazy.gif
xox
Mi-am cumparat inca un urs, al lui Jorjel. "Baetu" lui cum ii zicea. Si-s intrat cam in datorii, si este enervat ca toti cunoscutii imi zic de ce nu mi-am luat ceva mai nou mai bun mai etc. Si ar trebui sa-mi fie prieteni sa ma inteleaga nu sa ma ia la misto.
Am doua acu, unu lovit si asta tre sa bag bani cumva in amandoua sau sa vand xoxu' nici eu nu stiu ba nu sunt bani pentru una-alta ba nu vreau sa vand xoxu. Nici eu nu stiu ce sa fac banii nu sunt deloc cat ar trebui sa fie amandoua perfecte. M-am saturat de micile glumite glume intepaturi era sa-l iau la bataie pe un amic tot zicea ca mi-am luat inca un cadavru. Si mi-e ciuda ca asa sunt eu prost si ma bag in tot felul de prostii si nu reusesc sa ies cu ceva bun la sfarsit. Si nu zic de masini zic de combinatii de tot genul in loc sa-mi vad de treaba mea.

Si sunt suparat ca am gasit un seria 6 intr-o curte la un depozit dar are nr de anglia si volan pe dreapta sad.gif
iulian325
tudor are mai multe femei decat probleme ...sau se aduna si astea la probleme?
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
imi dau lacrimile

aaa
are si permis !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.