Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
bytzu
cum? sad.gif
Dalmatianu'
puii mei...era programata ptr rar la ora 11... seara cand era traficul mai lejer am fost sa caut sa vad exact unde e rar-ul...la ora 00:00 am parcat masina... dimineata la 8 nu mai era...:|. vbisem cu cel care a parcat unde trebuia sa fie masina...ala zice ca a parcat pe la 4-5 dim....deci..in intervalul asta a disparut...
tomado e28 owner
QUOTE (Dalmatianu' @ Mar 2 2009, 03:26 PM) *
puii mei...era programata ptr rar la ora 11... seara cand era traficul mai lejer am fost sa caut sa vad exact unde e rar-ul...la ora 00:00 am parcat masina... dimineata la 8 nu mai era...:|. vbisem cu cel care a parcat unde trebuia sa fie masina...ala zice ca a parcat pe la 4-5 dim....deci..in intervalul asta a disparut...

Nasol. Si avand in vedere eficienta Politiei Romane... Probabil in curand va aparea un anunt "Okazie! Dezmembrez urgent pisica" sad.gif Trebuie sa fie foarte frustrant sa nu mai gasesti masina unde ai lasat-o. Langa filiala R.A.R. ai lasat-o?
Dalmatianu'
QUOTE (tomado e28 owner @ Mar 2 2009, 05:29 PM) *
Nasol. Si avand in vedere eficienta Politiei Romane... Probabil in curand va aparea un anunt "Okazie! Dezmembrez urgent pisica" sad.gif Trebuie sa fie foarte frustrant sa nu mai gasesti masina unde ai lasat-o. Langa filiala R.A.R. ai lasat-o?

Nup. Am fost noaptea sa vad unde e R.A.R-ul ca sa nu il caut ziua pe aglomeratie, apoi m-am intors. (stau in camin la rom-americana, din fata caminului au luat-o)
INTERCEPTOR
hei............nu dispera .acuma nu prea mai este un secret ca juma de forum stie pe ascuns ca si mie mi au furat e 34 ...........si asta i sa le f** mortii de ciorii......sunt astia de pe chitila vatra noua..............eu am pus la locul ei seara la 22 si cand am venit acasa la 24 30..........nu mai era.........in ajunul craciunului..........am vrut sa uit si sa tin ascuns ..........sa nu ma sune nimeni sa mi spuna ca i pare rau.........cum sa intamplat.........bla bla........asta e....ce e mai rau ca am platit taxa si am inmatriculat o si am ramas doar cu actele......sunt frumoase.....mai ales cartea...........in fine sper sa le curga sangele la ciorile alea cum curgea masina aia pe sosea............cat am iubit o
acum sunt in gaura cu 4000 euro
imprumutat si fara servici..........offff ce viata.....zambesc ca prostul..............desi nici eu nu stiu dece
Mihai_AMD
zi cu ghinion la capitolul "reparatii bimmere"
daca si altcineva a mia avut ghinion ieri sa posteze
mam decis saptamana treuta sa pun alternator de la e34 lui mihai de unde am luat injetia.cand sal pun,am vazut ca se prinde altfel si ca tr cu suportul de pe blo cu tot.dupa ce am pus si suportul am vazut ca tr si pompa de servo a si aia diferea nu mia mergea a mea.o aveam si pe aia de la mihai,am puso dar surpriza nu mi se mia pupau furtunele mele de pompa de e28 u pompa de e34.....toata saptamana am cautat un furtun d epresiune de e34 dintre caseta si pompa.am gasit tocmai ieri,la mecanicu meu din calinesti.bucuros ma duc la el(unde era si mehigh cu e34 sai faca cate ceva) iau furtunu,vin u el acasa,cand vad ca cu pompa se pupa dar nu mia se pupa cu caseta mea care e de e12,mergea surubu pe filet dar era orientat altfel.am zis ca turbez.era aproape inserat.am dat fuga cu bicicleta lu tataia la unu care avea sudura,am desfacut capul ala cu olender cum iizie si mi l-a alamit in alta pozitie ca sa mi mearga la mine
bucuros,am venit acasa,am stat pana la 20 sa montez tot ep acolo,and sa dau la cheie vad ca bolborosea ca dracu in borcanu de servo.....
eu puneam ulei si el scadea mereu....ei,zic,pana se duce in pompa ca e goala..si sa dus..sa dus tot in pompa...mai a dracu pompa cat inghite.cand vad ca apare de sub roata stanga fata ulei...in graba uitasem sa strang urtunu la prinderea pe pompa..alt ulei nu mia aveam acasa,niste amici ma asteptau in oras ca le zisesem ca in 30min apar sieu cu bimmerul...am zis ca innebunesc iar...mam dus pe jos.azi e duminica nu cred ca gasesc in ca***tu meu de oras ulei at,daca nu iau miane de la pitesti
si app de mehigh,ii las lui "onoarea" sa va povesteasca,mai mult ca sigur tot aici ce a patit TOT IERI la e34 sad.gif...,il astept azi pe la mine sa vad si eu live minunea sad.gif
TiL
pfff, bine ca nu m-am atins ieri de masina, nici cu privirea smile.gif
Ma miram eu ca imi merge asa bine, dar eu am facut niste demolari prin baie. So daca aveati de stricat ceva, ieri a fost The Day.
tomado e28 owner
Ieri chiar a fost zi cu ghinion sad.gif Eram foarte bucuros ca mi-am achizitionat un radiator de ulei pentru e28, si cand am ajuns acasa... stupoare... la dimensiuni se potrivea cu ce imi trebuia, dar furtunele si prinderea difereau... sad.gif am cautat pe Realoem si se pare ca sunt detinatorul unui radiator de ulei de 635csi sau M535i... l-am dat la bunicu-meu sa desfaca furtunele de pe el... a desfacut pana la urma ce a strans neamtzul acum 30 de ani, dar reductiile fiind de aluminiu n-au rezistat si nu stiu daca il mai pot folosi, chiar daca reusesc sa-l prind cumva de masina... asta e... mai incercam saptamana viitoare smile.gif trebuie nervi de fier cu masinile astea si eventual putin noroc.
eugene12
Dupa cum vad ieri a fost zi cu ghinion.M-a oprit politia ,eram cu e 12 le care e slefuit in fata tot si fara numar.Ma cauta de serii si ma verifica prin statie deoarece"nu aveam"actele la mine.Colac peste pupaza cand da un prieten sa iasa din masina din spate,se sparge geamul lateral.A intrat opritorul de la usa in el.
Am "rezolvat" cu militienii si azi cu geamul:montat si probat.O politista blonda la propriu si buna rau s-a luat de mn ca e roata de pe spate moale biggrin.gif .Imi venea sa o injur de draci.
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 10 2009, 12:15 AM) *
hei............nu dispera .acuma nu prea mai este un secret ca juma de forum stie pe ascuns ca si mie mi au furat e 34 ...........si asta i sa le f** mortii de ciorii......sunt astia de pe chitila vatra noua..............eu am pus la locul ei seara la 22 si cand am venit acasa la 24 30..........nu mai era.........in ajunul craciunului..........am vrut sa uit si sa tin ascuns ..........sa nu ma sune nimeni sa mi spuna ca i pare rau.........cum sa intamplat.........bla bla........asta e....ce e mai rau ca am platit taxa si am inmatriculat o si am ramas doar cu actele......sunt frumoase.....mai ales cartea...........in fine sper sa le curga sangele la ciorile alea cum curgea masina aia pe sosea............cat am iubit o
acum sunt in gaura cu 4000 euro
imprumutat si fara servici..........offff ce viata.....zambesc ca prostul..............desi nici eu nu stiu dece

MAN PENTRU ASTA AR TREBUI SA NE STRANGEM TOT FORUMUL SA MERGEM PESTE EI CU MASCATII (ASTA DACA ARE CINEVA PILE BINEINTELES)
PESTE EI !!!!! ESTI DESTUL DE SIGUR CA AIA SUNT ?ADICA AI INFORMATII SIGURE ? AI GRIJA DE BABACIUNI !!! ADICA E3/E9 SI 2000 !!!!
ASTIA VA E CLAR CA DE PIESE LE FAC , NU ? blink.gif

EDIT : sau sa punem cap la cap o alta combinatie ...le facem un flagrant frumos . o masina momeala , multi insi imprastiati in dacii tico cielo masini comune pe toata strada
e nevoie de timp si da stiu sunt nebun da daca o facem iese wink.gif tare as rupe mana unui dinasta ......

EDIT 2: florine o solutie buna pt tine ar fi o camera video conectata la pc ... o pui si tu pe gard intrun pom , ii faci ceva sa nu ploua si gata...nu stiu la scoruri cum sunt , dar daca pretul e decent eu zic ca merita,mai ales ca ai o mie de masini in fata casei una si una...
Peter Pan
in doraly gasesti camere de luat vedere ieftine si bunicele, isi fac treaba.Sunt si f usor de folosit.
Ciupanezu
@ionusunt: Crezi că mascaţii au nevoie de tot forumul alături? smile.gif
Pe de altă parte, mascaţii nu se ocupă cu aşa ceva ci cei de la Furturi Auto.
Interceptor ar trebui să meargă la poliţie.
bytzu
la mascati cred ca pot aranja eu ceva...seful meu le-a fost comandant...
monteria
gaseste masina si am sa te ajut sa o scoti de la ciori.
coman cosmin
Masina nu mai e intreaga de luni bune sad.gif .Au furat-o ptr piese nu pentru altceva.Cei din chitila sunt renumiti ptr asa ceva.Acum doua luni au furat masina unui tovaras tot de pe chitila la ora 3 dimineata si pana la 8 masina a fost taiata si facuta bucati(doar caroseria,restul au demontat oamenii cu grija).
Slabe sanse de gasit masini furate la noi.Domnii militieni nu le cauta,doar daca pica vreuna furata pe la vreo razie.
Adys_m1986
Mamaaa si eu daca stau in Chitila si am 4 Bmw uri in curte inseamna ca le am furat?? smile.gif)Lasand gluma , in comuna unde stau eu nu e chiar cum spui tu(as fi aflat ceva)in schimb pe soseaua Chitila e groaza! mai vad cate unii seara cum stau la panda in benzinarie,,,
Adys_m1986
QUOTE (coman cosmin @ Mar 16 2009, 04:00 PM) *
Masina nu mai e intreaga de luni bune sad.gif .Au furat-o ptr piese nu pentru altceva.Cei din chitila sunt renumiti ptr asa ceva.Acum doua luni au furat masina unui tovaras tot de pe chitila la ora 3 dimineata si pana la 8 masina a fost taiata si facuta bucati(doar caroseria,restul au demontat oamenii cu grija).
Slabe sanse de gasit masini furate la noi.Domnii militieni nu le cauta,doar daca pica vreuna furata pe la vreo razie.

Si inca ceva : eu cred ca are toate sansele sa o gaseasca (aproximativ) intrega ca o masinile de genu asta se folosesc la furaciuni cu numere de pe afara....
CRM112
nu e asa grav ca ceea ce citesc uneori pe aici, dar am patit si eu o "bucurie" care ma termina psihic wallbash.gif aseara am iesit un pic din Bucuresti pentru a rezolva o problema a unui cunoscut si pe delicioasele drumuri din jud. IF mi-am facut praf/varza/XXXX una din jante. Cauciucul sper sa fi scapat ca era nou si s-a desumflat in timp. Janta este praf si pe buza din interior, si pe cea din exterior. Daca nu mi-o vor putea repara ma vad nevoit sa renunt la intreg setul si nici n-am alte jante/16 pe care sa mut cauciucurile sad.gifsad.gifsad.gif

l.e. si cand îi auzeam textele in timp ce schimbam janta imi venea sa explodez: "trebuie ca s-a intamplat in nu-stiu-ce groapa.........dar ce urat ai luat-o...dar in ce hal arata......ai vazut dunga de pe cauciuc......" ...om la 40'j de ani...ce pot eu sa-i fac? A zis ca suporta cheltuiala de la reparatie.....dar DACA nu se poate face? ? sad.gif sad.gif am mai vazut/avut jante facute praf...dar ca asta nu sad.gif
bytzu
vezi la autosoft ce zic baietii...te ajuta cu de toate; in cel mai rau caz, cumperi una noua, acelasi model...cred ca se gasesc sad.gif
CRM112
Am sa merg dupa pranz la autosoft; initial am zis ca merg la primat, un pic mai inainte, dar stiu sigur ca scula lor de indreptat e ciocanul. Despre Autosoft am mai auzit recomandari. Sper sa nu ma usuce si sa se poata face.

Despre cumparat una noua .... mai bine iau un set sh (alt model). Daca gasesc acest model sh, va avea alta culoare, cea originala. Astea au fost vopsite de catre cel de la care le-am cumparat. sad.gif

..facerea de bine.....f***** de mama......
TiL
mai e o vulcanizare mica langa obor, cum mergi pe Pantelimon, imediat dupa ce traversezi bvd care da in Gara Obor, pe dreapta. Le indreapta destul de bine. Sau ai nevoie de sudura?
Mi-e mi-au reparat si un cauciuc pe care l-am spart intr-un pietroi, tot nou era, de nici o luna smile.gif S-a desumflat 2-3minute.
Au pus doua petece mari (~50ron ambele) si nu s-a mai desumflat din vara pana acum. Au ramas si galme pe cauciuc, dar asta e...
butcky
Nu stiu de ce postez asta... Scuze daca supar pe cineva sad.gif Postez ca sa ma descarc! sad.gif
Am si eu un mare necaz. Tatal meu a murit aseara!
Nici nu am cuvinte... Am stat prea putin timp impreuna. Ai mei au divortat cand eu eram mic si am stat cu mama. Ne-am revazut acum vre-o 2 ani (dupa 20 si ceva de ani). Cam de un an, ieseam impreuna aproape zilnic. Mergeam peste tot! Petrecea mai mult timp impreuna de cand a plecat fratele meu din tara. El a stat cu taicamiu.
A fost un om plin de viata, glumea tot timpul, chiar prea mult spuneau unii. Din orice gasea sa faca o gluma. Nu stiu ce sa mai zic. Regret! Poate ca puteam sa fac ceva... Deja mi-e dor de el! Ultima oara l-am vazut cand mi-a expirat dovada la permis. Am fost cu motocicleta la el si cand am plecat imi facea cu mana de la balcon si radea. M-a rugat sa mai stau, dar am zis ca nu pot si ca mai trec eu pe la el... sad.gif Nu mai zic nimic ca nu mai pot! Am dat in boceala!

Inaca o data scuze ca am postat, dar vroiam sa vb, sa ma descarc. sad.gif
lucian
imi pare rau.
vorbele sunt de prisos.
si eu l-am pierdut pe taica-meu acu' cativa ani si stiu cum e.
Ionut
condoleante si imi pare rau....daca ai nevoie de cel mai mic ajutor iti suntem alaturi....oricand si oriunde...
manole74
Dumnezeu sa-l ierte! Parea destul de tanar tatal tau.......
bartro
Condoleante sad.gif
bytzu
Dumnezeu sa-l odihneasca! din pacate stiu cum e...chiar dc pare cliseu, daca pot/putem ajuta cu ceva..
florin83
imi pare rau! sad.gif
Condoleante!
butcky
Multumesc tuturor! Cat de cat sunt ok! Aseara am avut o repriza de boceala si nu mi-e rusine sa recunosc. Exact ce ma calmeaza, nu pot sa fac. Condusul! Nu am permis! Si am rugat-o pe maica-mea sa conduca ea. Ne-am plimbat de nebuni tot Bucurestiul pe la 2-3 dimineata. Am fost si la el in fata blocului, sub balcon. Era masina lui parcata in fata! sad.gif
Maine e inmormantarea! Ma bucur mult ca vine cu mine Alexandra. Multi o stiti ca veneam la intalniri cu ea acum vre-o 2 ani. Am fost si la Bimmerfest! Taica-miu a tinut ffffffff mult la ea! Si eu am iubit-o si inca o mai iubesc. Sper sa ma reampac cu ea! El a tot pastrat legatura cu ea, se intalneau la un suc si a tot incercat sa ne reampace!
tomado e28 owner
Condoleante sad.gif Dumnezeu sa-l odihneasca! Parca intotdeauna cei mai buni pleaca prea repede dintre noi...
81DMC77
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! sad.gif
INTERCEPTOR
bai ce dracu sa zic...eu stiu ce am simtit cand a murit maicamea.si eu crescusem cu es de la 2 ani pana cand a murit..am stat impreuna.......si acuma imi pare rau ca faceam pe durul si marele barbat care nu i placea sa l mangaie mama lui si sa i spuna vb de dragoste eu ai ziceam mereu lasa ma domne cu iubareala asta............acum au trecut 3 ani ...m am mai linistit insa imi lipsese enorm GRASA NEBUNA cum ai ziceam eu..
buci condoleante desi vb ajuta prea putin. ps nu i rusine sa plangi #eu am plans si dupa maica mea si dupa fete si la desene animate si la filme indiene.plang...nenorocirea e sa nu plangi... plangi te odihnesti te calmezi te linistesii..........asta e viata cateodata ma intreb si eu daca e mai bine la dumnezeu sau aici....dar nu ma bag cand o sa mi fie randul.desi eu vroiam sa fortez lucrurile in unele clipe..
bucii fii tare... tre sa trecem si prin asa ceva
inca odata condoleante si imi pare rau ...............
TiL
Dumnezeu sa-l odihneasca sad.gif
eugene12
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca...
Sheva
Dumnezeu sa-l ierte, condoleante. Daca te putem ajuta cu ceva (desi eu sunt cam departe), nu ezita sa ne spui sad.gif
Mihai_AMD
ah... no.gif nimeni nu si-ar dori sa treaca prin asa ceva..insa asta ne aspteapta pe toti ma devreme sau mai tz sa ne luam la revedere de la cei dragi si mai apoi ceilalti de la noi...e sg lucru care il urasc la viata asta,ca odata vine si sfarsitul.
condoleante bucii.............................. no.gif
Adys_m1986
Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante....vorbele sunt de prisos...aceeasi poveste ca si cu tatal meu care s a stins acum in februarie, tot despartiti, aiurea rau viata asta...
elvislorin
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ciupanezu
Condoleanţe!
io's®
Condoleanţe!
poleposition
Butcky, tatal meu a murit acum 1 an...din toata familia pe el il iuabeam cel mai mult, acum restul familiei s-a dus dracu ca el o tinea legata. Am ramas cu multe pareri de rau si mult sentiment de vinovatie pentru lucruri care nu le-am facut sau le-am facut prost... sau prea putin timp petrecut impreuna... sad.gif

Te inteleg, am scris ce am scris mai sus ca sa nu para acest "te inteleg" o ipocrizie.

Alaturi de tine,

Poleposition.
BBo
Imi pare rau pentru tatal tau. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui !
Sincere condoleante.
butcky
Va multumesc mult inca o data! Azi a fost inmormantarea la Straulesti 2. A venit ceva lume, dar sincer mi-as fi dorit sa vina toti prietenii lui.
Am plans mult! Tot azi m-am revazut dupa aproape 6 ani cu fratele meu. Taicamiu si-a dorit sa nu ne mai certam! M-am dus la el si am dat mana! Mi-a vorbit cam rece, dar ma bucur ca l-am vazut! Sunt convins ca nu ne vom impaca! Va pleca inapoi in Danemarca si nu o sa-l mai revad. Si-a mai dorit sa ma reampac si cu Alexandra. Azi a venit si m-a luat de acasa sa mergem la cimintir. M-am bucurat enorm ca am revazut-o dupa 1 an jumate. Acum e si ea fata mare! Avea 17 ani cand ne-am cunoscut! Un ingeras de fata! Lucreaza la Toyota Romania. Si ma bucur ca s-a realizat! Mi-as dori sa ma reampac cu ea, dar dupa cum se comporta nu prea am sanse. Dar o s-o iubesc toata viata! Atat mai am pe lumea asta: pe mama, Alexandra si pe mama ei, care ma considera fiul ei. Pe fratimiu nu pot sa-l pun pt ca este extrem de distant cu mine. sad.gif

elvislorin
aceeasi poveste si la mine...luata de mica...crescuta...parintii ei ma vedeau ca si copilul lor...fata a crescut...si cerintele...de la un muritor de rand a sarit la unul cu ceva lei in cont...restul povestii nu mai conteaza,,,ca ai ei ma plac in continuare...ca a destramat o familie...ca a distrus doi oameni...astea sunt nimicuri in calea fericirii ei...daca te impaci cu fata e mare lucru...inseamna ca ii vine mintea la cap...dar e grele sad.gif
butcky
Ieri dupa inmormantare m-am plimbat cu ea de mana de la Unirii la Romana. Am fost fffff fericit! Apoi am mers la ea si am stat de vorba intinsi pe pat! Sper ca nu a facut toate astea din cauza necazului meu.
Azi vine la mine la un gratar! S-ar putea sa vina si cu mama ei! Abia astept!
io's®
CITAT(butcky @ Apr 5 2009, 04:26 PM) *
Ieri dupa inmormantare m-am plimbat cu ea de mana de la Unirii la Romana. Am fost fffff fericit! Apoi am mers la ea si am stat de vorba intinsi pe pat! Sper ca nu a facut toate astea din cauza necazului meu.
Azi vine la mine la un gratar! S-ar putea sa vina si cu mama ei! Abia astept!

hai ca ti-ai mai revenit ! tongue.gif

biggrin.gif

PS: azi e ... maine, deci tre sa ne tii la curent smile.gif
bytzu
data viitoare sa ne zici din timp, ne organizam si facem intalnire in fata curtii la tine, cu pancarte mari pe care scriem " bucii + alexandra = love" si d-alea cu "iarta-l pe bucii....!!!" chiar dc nu are pt ce sa te ierte...da bine la public...

capu sus, ia permisu inapoi, si noi ne ocupam de alaiul de nunta!
butcky
QUOTE (io`s @ Apr 6 2009, 11:26 AM) *
hai ca ti-ai mai revenit ! tongue.gif

biggrin.gif

PS: azi e ... maine, deci tre sa ne tii la curent smile.gif

Legat de problema mea... nu mi-am revenit. Incerc sa ma impac cu ideea ca nu mai este.

QUOTE (bytzu @ Apr 6 2009, 11:38 AM) *
data viitoare sa ne zici din timp, ne organizam si facem intalnire in fata curtii la tine, cu pancarte mari pe care scriem " bucii + alexandra = love" si d-alea cu "iarta-l pe bucii....!!!" chiar dc nu are pt ce sa te ierte...da bine la public...

capu sus, ia permisu inapoi, si noi ne ocupam de alaiul de nunta!

ARE PENTRU CE SA MA IERTE!!! Acum 1 an jumate mi-am batut joc de ea si de bunatatea ei! Acum regret!
A fost la mine fara mama ei. Am facut gratarul in curte si am stat la masa. A fost foarte ok! Mai pe seara a venit si Sorin si tin sa-i multumesc!
Sorin
ehhh....
butcky
Am cautat numele lui pe Google... sad.gif

http://anunturi.romanialibera.ro/a93424/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.