ionusunt
May 4 2007, 08:09 PM
bafta la lasat si nu omora ursu de tot din cauza asta

apropo,nu il mai dai?
dust
May 5 2007, 03:48 PM
mersi de urari, stai linistit ca nu-l omor de tot, ba da il "dau"

daca gasesc omu sa-l iubeasca
INTERCEPTOR
May 9 2007, 03:48 PM
azi am realizat ca desi am 3 carute nu pot sa ma bucur de nici una.ba consum mare ba taxe imense ba piese la fel de scumpe ca alea de e 39 ba un idiot care parceaza in spate
ba unu care sta si se freaca cu bluzii lui cu tinte de vopseaua mea.ba nu stiu ce scris pe masina spala ma, ion +flori =love ba hai steaua ba hai dinamo si alte dastea.astea nu ar fi nimic daca as avea bani macar sa pot sa cumpar piesele care mi le doresc si sa nu mai fac calculul la bani si la benzina inainte sa plec undeva.si daca depaseste bugetul sa stau acasa sa ma uit la tv.am trecut de mult de faza cu asteptatu l sa castig 1 milion de dolari la loto.am incetat sa mai astept sa moara vre o ruda cu milioane de euro de care eu nu stiu .si am incetat sa mai sper sa gasesc fata care imi place ,si mi as dori o.in rutina de bucuresti an incetat sa ma mai bucur de putinul care mi l pot permite.sunt trist dar mai mult decat trist ma simt bine inauntru asa cum sunt si ma intristez si mai rau cand vad cate un tanar in carut cu rotile sau vre un copil care nu poate sa vada sau sa vorbeasca.atunci realizez ca s fericit da nu stiu sa ma bucur de viata si pun totul pe seama banilor si lipsei de noroc.cand daca am sta toti la un suc si ne am purica de masini am realiza ca avem destul fata de alti dar visam la ce nu putem avea si la ce lambo are vecinu.sper sa putem sa fim mai fericiti ....asa cat se poate .
io'sŪ
Jun 2 2007, 03:56 AM
parcare facuta de un handicapat mintal , un om fara judecata, un idiot !!!!
Click to view attachmentin partea stanga nu se poate iesi pt ca e sapat un sant ( se schimba o conducta de gaze) si nu se poate trece nici macar cu picioarele dar cu masina
acum stau si ma gandesc.. ce o fi avut omul ala in creier cand a oprit masina in felul asta??? deci am ambele masini blocate + e46ele unui vecin care de regula pleaca la servici cam de dimineata... (poate ca e sambata si nu lucreaza) si inca un papuc al unor muncitori ce lucreaza la schimbatul conductei

dar daca aveam o urgenta.. un necaz si trebuia sa plec cu una din masini ce dreaq faceam???... drept pt care m-am enervat si i-am desumflat toate 4 rotile (nu de tot, atat cat poate sa mearga lipa lipa la prima vulcanizare... daca nu e atent si ia o groapa.... ala e!!!

) si i-am mai intors oglinzile si stergatoarele + un bilet lasat cu "atentionarea" ca pe viitor vor fi tot 4.. dar PENE.
MAREEEE NOROC AU UNII CA NU AM EU JEEP......

edit: sa las nr de inmatriculare al idiotului, poate va intaliniti si sfatul meu e sa va feriti de el.. va imaginati, nu, cat poate sa judece !?!?
dacia papuc bleumaren carosat fibra (alb) IF 03 TEO
iulian325
Jun 2 2007, 07:23 AM
esti un om de treaba
in acest caz eu i-as fi scos ventilele la roti...la toate
iulian325
Jun 2 2007, 07:28 AM
QUOTE (dust @ May 4 2007, 09:23 AM)

Am o grava problema... de ieri m-am lasat de fumat!
Care e problema? IS CRIZAT DE IMI VINE SA BAT TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
please help cu ceva sfaturi !!!!!
P.S cine are ursuletul ala maro cu numere de iasi IS .. DMX?
am vorbit ieri cu proprietarul DMX
JORJEL il stie
florin83
Jun 2 2007, 07:54 AM
io's, faze d-astea se intampla de cateva ori pe zi aici la mine..
e o alee care duce in parcarea din spatele blocurilor.. mereu se gaseste cate un idiot sa parcheze acolo..
si nu blocheaza 2-3 masini ci 20-30, poate mai mult..
316i
Jun 2 2007, 09:49 AM
QUOTE (iulian325 @ Jun 2 2007, 08:23 AM)

esti un om de treaba
in acest caz eu i-as fi scos ventilele la roti...la toate
Eu chiar le-am scos de cateva ori.
butcky
Jun 2 2007, 10:14 AM
Am o noua problema...

Hai sa va povestesc
Eu cu fratimiu suntem certati de mai bine de 2 ani, timp in care nu ne-am vazut

Acum vre-o 2 saptamani ma suna o cunostinta comuna si-mi spune ca fratimiu a castigat loteria si tocmai a plecat in Orlando Florida definitiv. Am aflat ca a plecat si cu o pitipoanca dupa el si ca sa-i dea si ei viza s-a casatorit cu ea.

Aici in tara a vandut tot tot si le-a spus la toti ca nu mai vine niciodata
Daca ai cum da de el, da-i un telefon, ca poate l-a mai lasat supararea. Nu stiu de ce v-ati certat, dar e pacat sa nu mai vorbiti deloc.
iulian325
Jun 2 2007, 10:57 AM
mare pacat
si asta o zice calin care dealtfel e tare sentimental
butcky
Jun 2 2007, 11:05 AM
Ne-am certat dintr-o prostie! Am avut un video-chat, nu a mers afacerea si ne-am luat la cearta
Acum 1 an ne-am intalnit pe strada la Romana si nu a vrut sa vorbeasca

Asta e... E alegerea lui!
Apple
Jun 2 2007, 09:22 PM
acu sa ma plang si eu...
intai m-a lasat rulmentul si ambreiajul pe undeva pe la munte... in aceeasi zi dupa ce dimineata am accidentat o solenza si-am zis sa fiu baiat bun si sa nu stea ala dupa cartea mea verde... adica i-am dat 10 mil sa-si faca masina ca atat costa la reprezentanta o portiera cu totu... (mai ales ca a fost dragutz si-a zis ca s-a intamplat in parcare ca sa nu raman fara permis).. la politie am pierdut 7 mil din buzunar habar n-am cum..

asta e... a trebuit sa imprumut din alta parte alte 6 mil...
la munte cum ziceam au crapat alea... dar masina a mai mers bine mersi o saptamana... apoi a crapat de tot in drum spre medgidia ...

ma duceam la un deces si vreo 70 din prostiile de asa ceva erau la mine in masina... ma rog... am fost tractat de un tir 100 km.. apoi a vrut acolo cumnata-meu sa-mi dea teapa... mi-a zis ca ar fi cutia dusa... eu luasem kit de ambreiaj nou... a trebuit sa alerg si dupa o cutie... am gasit da nu getrag ci zf... l-am f....t pe mecanic pentru ca eram convins ca se poate adapta totul... pana la urma a facut-o...am ajuns in bucuresti... a doua zi am luat o ditamai canalizarea si-am spart baia de ulei... am schimbat-o... nu se etanseaza cum trebuie... am desfacut-o iar acu nu mai reusesc sa prind 2 nenorocite de suruburi...

nu mai vor sa prinda pe filet ... imi vine sa mor.... m-am chinuit toata ziua...ma dor toate de nu mai pot...
sunt inglodat in datorii din cauza masinii... creca-s vreo 20 de milioane adunate... fara sa calculez si alte acareturi facturi etc...
taman azi dupa faza cu baia ma suna si vopsitorul unde am 1502-ul... sa-mi zica ca nu i-a ajuns vopseau si mi-a ramas capota nevopsita si ca nu prea prinde lacul... imi vine sa crap... si nu mai am bani s-aduc un e28 de la c-ta sa-l fac si pe ala cum vroiam luna asta... halal 1 iunie...
sunt total terminat nervos... total terminat fizic de la atata munca in curul lui e34 si ma enerveaza vopsitorul ala nenorocit .. mai bine o vopseam eu... acu am cazut si de pe scaun cand eram suit in bucatarie sa iau din dulapu de sus sarea... si creca am facut entorsa... nu mai pot de nervi... si-mi vine sa plang... ghinioane unu dupa altu...
QUOTE (Apple @ Jun 2 2007, 10:22 PM)

acu sa ma plang si eu...
intai m-a lasat rulmentul si ambreiajul pe undeva pe la munte... in aceeasi zi dupa ce dimineata am accidentat.......
.......... si-mi vine sa plang... ghinioane unu dupa altu...
Ia-o usurel, daca te ambalezi si mai tare nu rezolvi nimic. Cateodata se aduna ghinioanele si nu ai ce sa faci. Stii cum se zice, dupa ploaie vine soare.
316i
Jun 2 2007, 11:56 PM
Asa e, ia-le pe rand si gandeste-te bine inainte sa te apuci sa faci ceva. Toti avem perioade de ghinioane de nu ne vine sa ne mai dam jos din pat si altele in care se intoarce roata.
io'sŪ
Jun 4 2007, 12:32 AM
ieri am iesit cu un prieten sa-l fac o tura cu masina, i-am dat 2 coxuri si a inceput cutia sa faca si mai rau galagie... aproappe imi e rusine sa mai merg cu masina, cred ca se aude mai tare ca un IKARUS de pe ruta lui 101..

VREAAAUUUUU CUTTIIIIIIEEEEE !!!!!!!!!!
INTERCEPTOR
Jun 9 2007, 11:21 PM
getrag 265 300 euro pe e bay
imi cade parul rau de tot cred ca raman
chel
si pe deasupra am fost la control la ochi si ma obligat doctora sa port ochelarii
si innebunesc de la masinile astea
apple sa cam adunat la tine
da lasa ca trece si o sa razi de fazele astea sau o sa povestest irazand.am avut si eu clipe cand credeam ca s blestemat .trec si vin se mai intampla
butcky
Jun 18 2007, 11:21 AM
Acum am primit mesaj de la Vodafone cu cat am de plata
Am dat de naiba!
.gif)
Am vb mult, dar nu ma asteptam chiar la suma asta

15.000.000 lei Iar o sa inceapa scandaluri in casa ca de ce nu ma angajez...

(((
n3o
Jun 18 2007, 12:09 PM
singura solutie
.gif)
acum serios cum ai ajuns la suma aia ... eu ma plangeam la 2 mil ca am primit si eu factura azi
ccc
Jun 18 2007, 07:19 PM
QUOTE (butcky @ Jun 18 2007, 09:21 AM)

Acum am primit mesaj de la Vodafone cu cat am de plata
Am dat de naiba!
.gif)
Am vb mult, dar nu ma asteptam chiar la suma asta

15.000.000 lei Iar o sa inceapa scandaluri in casa ca de ce nu ma angajez...

(((
Chiar, de ce nu te angajezi?
Acum fara gluma, ai cerut desfasurator sa vezi pentru ce iti cer aia 15 mil? Sa nu fi bagat si de la ei...
n3o
Jun 18 2007, 08:59 PM
asta am zis si eu .... dar la 15 mil iti vine un roman acasa ... mi-a venit mie odata la 4 mil vreo 8 foi parca in colet sigilat
butcky
Jun 19 2007, 12:24 AM
In cateva zile vine si factura. Am sunat la ei cu scandal si au spus sa astept factura sa o studiez si apoi sa fac scandal

)
xox
Jun 19 2007, 03:15 PM
butcky are 5 ursi?
butcky
Jun 19 2007, 03:32 PM
QUOTE (xox @ Jun 19 2007, 04:15 PM)

butcky are 5 ursi?

Doar cu 325 ix-ul am mai ramas! E scris cu
BOLD 
Masinile sunt in ordinea in care le-am avut.
n3o
Jun 19 2007, 05:09 PM
SILE
Jun 29 2007, 09:53 PM
no. hai sa ma plang si eu un pic. cu ce sa incep. am 18 ani deci nu am nici un venit in afara de bani de la parinti. si inainte sa termin cls a 11-a , mi-am zis asa: muncesc 3 luni in vacanta pe vreun salariu de 5 mil, strang bani adica vreo 15 mil, mai pun si eu deoparte ce mai pot de la ai me, adica renunt la adidasi berici, ciocolatele, discoteci, suculete si etc, etc si poate prin iarna o sa pot sa imi iau si eu vreo coaja de bmw pe la vreo 1000-1500 de euro. si dupaia am zis asa: imi iau masina o duc la un prieten la garaj si incep sa bag bani in ea sa o aduc in stare buna. ca si asa timp as avea destul si nu m-as plictisi pt ca imi place sa imi bag nasu si sa ma murdaresc. dar no, nu iti iese nici o data daca iti faci planuri ca un prost. nu am gasit sa ma angajez si iata cum mi-se duc visele pe apa sambetei. acu nu am decart vreo 100 de euro si de bani aia nici macar dacie nu imi iau. ce bine ar fi daca mi-ar pica un bmw oricat de praf din cer chiar in pat cred ca as fi cel mai fericit baiat din lume da nu ce pot sa fac decat se visez. si pe scurt asta e cea mai mare problema a mea de acuma.
xox
Jun 30 2007, 01:25 AM
Stai linistit abia incepe vara chiar si 2 luni daca muncesti si strangi 2-300 euro si tot e bine. Atat doar sa nu-i cheltui. Cat despre BMW nu te grabi fa putina experienta pe alta masina. Au murit niste cunostinte ale mele ieri intr-un accident ploua si a pierdut controlul masinii. Tractiunea spate nu-i de joaca, de fapt nimic nu-i de joaca in trafic. Strange bani cumpara-ti o dacie acumuleaza experienta si apoi treci la alta masina.
Acu' asta-i doar parerea mea, sunt multi care ma vor combate, in final ideea e sa nu fii suparat ca n-ai bani de masina deocamdata. Cu timpul se rezolva si asta.
iulian325
Jun 30 2007, 07:40 AM
SILE
Jun 30 2007, 10:25 AM
QUOTE (xox @ Jun 30 2007, 02:25 AM)

Stai linistit abia incepe vara chiar si 2 luni daca muncesti si strangi 2-300 euro si tot e bine. Atat doar sa nu-i cheltui. Cat despre BMW nu te grabi fa putina experienta pe alta masina. Au murit niste cunostinte ale mele ieri intr-un accident ploua si a pierdut controlul masinii. Tractiunea spate nu-i de joaca, de fapt nimic nu-i de joaca in trafic. Strange bani cumpara-ti o dacie acumuleaza experienta si apoi treci la alta masina.
Acu' asta-i doar parerea mea, sunt multi care ma vor combate, in final ideea e sa nu fii suparat ca n-ai bani de masina deocamdata. Cu timpul se rezolva si asta.
multumesc mult. persoanele ca tine ma fac sa am incredere si sa visez in continuare

. si cum ai zis si tu intr-o zi poate poate . oricum pot sa zic ca disper in fiecare zi cand intru pe forum si vad ca vb despre masini si eu canci. da no asta e. las ca o sa imi iau si eu bmw si o sa fie mai frumos ca ale voastre
316i
Jun 30 2007, 10:55 AM
Asa, asa!
georgem
Jun 30 2007, 04:45 PM
Am luat lunea trecuta amenda 36 de Euro in Milano pentru ca am parcat si n-am platit
La hotel imi spusese receptionerul ca pot sa parchez pe locurile care sunt marcate cu dunga albastra pe sosea gratis. Asa am facut, numai ca se pare ca era valabil pe strada unde era hotelul respectiv (chestia cu gratis), in alte locuri se plateste ziua cu 1 Euro/ora in general. Fiecare parcare de genul asta are un indicator unde scrie intre ce ore se plateste si intre ce ore e gratis (noaptea e gratis in general, ziua se plateste). Asa ca am platit 36 de euro amenda, se plateste la posta in Italia.
Ma mai plang ca maine trebuie sa fac aproximativ 1250 km de la Palermo la Florenta, si mare parte din distanta asta se merge pe o singura banda (am vazut la dus). Pana acum am facut peste 3000 de km de cand am plecat din Romania. Red Bull rulles, numai ca e cam scump, intre 2.6 si 3 Euro in general la benzinarii. Si benzina costa cam 1.38 - 1.39 Euro in Italia, si nici autostrada nu e gratis. Intre Roma si Napoli am platit parca 29.5 Euro, in rest cam 10.5 Euro la ~ 300 km, si in cateva locuri cate 0.7 - 1.5 Euro pe distante scurte. De la Napoli pana in sudul Italiei a fost gratis, dar mare parte a fost in reparatii, am stat vreo ora si ceva pe loc, am mers pe drum national o portiune, si mult timp pe o singura banda. Am dat 26 Euro pe ferryboat, ca sa trec in Sicilia. Tare a fost ca a mers navigatia gps si pe ferryboat, desi aveam deasupra o platforma metalica. Viteza era cam de 28 km/h, 6.9 km distanta totala.
In rest toate bune

Masina merge bine, prin Italia se merge pe autostrada cam cu cat iti permite aglomeratia, am prins si 220 km/h pe unele portiuni scurte. Sper sa nu primesc vreo amenda prin posta, am tot vazut pe unele portiuni ca viteza e supravegheata cu sistemul Tutor, si am cautat acum pe internet si se pare ca se calculeaza viteza medie pe portiuni de ~ 25 km/h si se trimit acasa amenzile.
florin83
Jun 30 2007, 07:30 PM
QUOTE (georgem @ Jun 30 2007, 05:45 PM)

Ma mai plang ca maine trebuie sa fac aproximativ 1250 km de la Palermo la Florenta
sper sa mai apuci sa citesti asta:
cumpara-mi si mie te rog din Florenta daca ai drum pe la stadion (Artemio Franchi - ai mai jos adresa si cum se ajunge) un tricou cu Fiorentina daca ai bani si ti dau eu cand ajungi.... sunt fan de prin 90 cand era lacatus, apoi batistuta, edmundo..
If taking the highway A1 Milano-Napoli, exit Firenze Sud (the first Fiorentina area for who's coming from Rome, the last for who's coming from Bologna). Go through Varlungo Marco Polo street, then follow the indications "STADIO" present at the crossroads. Distance from the highway exit: 4.6 km .adresa:
Viale Manfredo Fanti, 4 50137 Firenzeasta e ce vreau:
http://www.fiorentinastore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=144 marimea M
Atentie! e tricoul de antrenament, nu de joc..
ps: scrie
aici detalii din excursie
florin83
Jun 30 2007, 07:52 PM
m-a suparat bucii rau azi!
ma suna sa cobor putin sa-mi arate ceva!!!
zic sa cobor 10min sa vad ce vrea.. imi da bip inainte sa fiu jos sa il vad cand vine sa imi arate ca i s-a stricat caseta de transfer si ca poate sa faca asa ceva:
Click to view attachmentexact in fata blocului..
acum astept sa ma injure pe mine vecinii
iulian325
Jul 1 2007, 12:02 PM
ionusunt
Jul 1 2007, 07:52 PM
deci ce am inteles eu din ce a scris florin :
a venit bucii sa ii arate ca si-a bulit o piesa la masina,si cu piesa aia bulita poate sa o buleasca si mai rau
Sunt suparat. M-am uitat la forum-ul vw. Si pe sectiunea aircooled si pe alte sectiuni. Sunt multi (foarte multi - vw este o masina populara recunosc - nu doar din nume) si cel putin la aircooled foarte uniti.
Acu ce ma supara foarte tare e ca nu suntem si noi la fel. Ce ma supara e ca BMW a ajuns in rromanica sa fie o masina de figuranti. Cel putin pe bmwclub am vazut multi care si-au luat masinile astea pentru ca sa fie "smecheri". Pentru ca numele ii pune mai sus. Ca vine gigi cu bmwu' si "E mai tare ba 5aru meu ca pasatu' lu' X! Ha! Ce tare is eu asta ca fraeru' ala are Logan si eu am seria 3 cu climatronic ba nene stii si climatronicu' asta nu stiu ce face da' suna bine a dracu'". Ma supara oamenii care au destula minte sa intre pe un forum, dar nu au destul discernamant intre un nume si o senzatie.
Sunt total de acord, satus-ul social se prezinta si cu masina. Esti barosan ai bani si atunci nu stai la volan, soferul sta. Si ai 750iL. Ca sa fie un fuckin' statement pentru partenerii de afaceri sau pentru competitie. Iti dotezi parcul de masini cu 3 si 5. De acord. Esti un om cu bani, vrei masina sportiva, iei un 6. M6 daca vrei sa te simti ca James Bond. Esti cu bani si cu o pasiune, iei un E24 sau E9. Sau un M3. E30. Ai familie, bani, si vrei sa simti ca ai masina? Ok, un 5-ar se incadreaza bine. In functie de bani, consum si orice altceva. Exista un bmw pentru orice pasiune, pentru orice dorinta. Si noi si vechi. Pentru unii conteaza una si pentru altii conteaza alta.
Dar nu mai suport copii de 20-21 ani carora le cumpara mama si tata seria 3 - eventual diesel cu pachet M. Si cutie avtomata. Ca de, sa nu-i fie complicat. Nu mai suport pui de raceri care se iau la semafor, fara nici un nimic in cap. Ca deh, el are 3-ar din 2003 145 cai sau cat mai are si e smecher. Sau astia alti idioti care se baga in depasiri pe contra-sens si asa mai departe. Sau tigani imbacsiti cu seria 5. Pute rau inauntru la majoritatea, nu stiu daca ati avut ocazia sa vedeti. Mai apar prin targuri de masini. Ambreiaj varza abtibilduri si mai stiu eu ce urme prin masina. "mi-a nascut piranda pe bancheta din spate sunt asa mandru de puradei n-am spalat-o de atunci" da-o-n ma-sa de treaba pune-o sa nasca in spital sau in cort da nu in masina nene!! Ce naiba bmw-ul nu-i cresa. Sau cum se cheama locul ala unde nasc femeile. Tot imi vine in cap policlinica sau nascatoare da stiu ca-i zice altfel. Si inca una: sunt satul de gagici care nu ma bagau in seama care au auzit ele ca am bmw si ma suna hai in oras. Femeie, am o masina de 20 ani sigur nu ti-ar place ca n-are aer conditionat n-are nustiu ce sistem audio si navigatie si scaune care scarpina nu mai zic unde. Si dupa ce merg odata "parca nu e asa comfortabila cum credeam" - are suspensie sport "da parca scartaie pe acolo" - bre, are douaj' de ani daca nu-ti place ia un autobuz "si parca e cam cald inauntru" - da e fututa incalzirea si trage aer cald de la motor, mai ai si alte obiectii sau ne-o punem? "dar parca nu se da scaunul asa pe spate si n-am loc de bordul tau e stramb" - fata, bordul e orientat spre mine, ca deh eu o conduc asa-i normal sa fie toate la indemana mea "si volanul de ce-i asa mare?" - da-te jos in momentul asta mergi pe jos acasa e 5 dimineata sigur prinzi maxi-taxi.
In fine, sunt satul de rromanica poate. Dar sunt satul si de oameni care vor si nu vor. Nu ma apuc acuma sa fac scandal ca ala poate da' nu vrea, sau ala care e comod ca asa e el. Sau lenes. Sau ce naiba o mai fi. Vreau sa merg undeva la munte, vreau sa vad alte masini cu numele BMW si vreau sa vad ca proprietarii nu le apreciaza ca sunt BMW dar ca sunt construite pentru sofer sau pentru placerea de a fi intr-o masina. Si sa vad oameni diferiti legati de o pasiune comuna. Sa simt ca spiritul si valorile care ne fac oameni mai traiesc.
SILE
Jul 2 2007, 06:07 PM
super tare. sunt de acord cu tine in tot ce zici, iar chestia cu bordul stramb ma dat pe spate de ras, ma jur
batz
Jul 2 2007, 07:03 PM
QUOTE (xox @ Jul 2 2007, 05:37 AM)

Sunt suparat. M-am uitat la forum-ul vw. Si pe sectiunea aircooled si pe alte sectiuni. Sunt multi (foarte multi - vw este o masina populara recunosc - nu doar din nume) si cel putin la aircooled foarte uniti.
Acu ce ma supara foarte tare e ca nu suntem si noi la fel. Ce ma supara e ca BMW a ajuns in rromanica sa fie o masina de figuranti. Cel putin pe bmwclub am vazut multi care si-au luat masinile astea pentru ca sa fie "smecheri". Pentru ca numele ii pune mai sus. Ca vine gigi cu bmwu' si "E mai tare ba 5aru meu ca pasatu' lu' X! Ha! Ce tare is eu asta ca fraeru' ala are Logan si eu am seria 3 cu climatronic ba nene stii si climatronicu' asta nu stiu ce face da' suna bine a dracu'". Ma supara oamenii care au destula minte sa intre pe un forum, dar nu au destul discernamant intre un nume si o senzatie.
Sunt total de acord, satus-ul social se prezinta si cu masina. Esti barosan ai bani si atunci nu stai la volan, soferul sta. Si ai 750iL. Ca sa fie un fuckin' statement pentru partenerii de afaceri sau pentru competitie. Iti dotezi parcul de masini cu 3 si 5. De acord. Esti un om cu bani, vrei masina sportiva, iei un 6. M6 daca vrei sa te simti ca James Bond. Esti cu bani si cu o pasiune, iei un E24 sau E9. Sau un M3. E30. Ai familie, bani, si vrei sa simti ca ai masina? Ok, un 5-ar se incadreaza bine. In functie de bani, consum si orice altceva. Exista un bmw pentru orice pasiune, pentru orice dorinta. Si noi si vechi. Pentru unii conteaza una si pentru altii conteaza alta.
Dar nu mai suport copii de 20-21 ani carora le cumpara mama si tata seria 3 - eventual diesel cu pachet M. Si cutie avtomata. Ca de, sa nu-i fie complicat. Nu mai suport pui de raceri care se iau la semafor, fara nici un nimic in cap. Ca deh, el are 3-ar din 2003 145 cai sau cat mai are si e smecher. Sau astia alti idioti care se baga in depasiri pe contra-sens si asa mai departe. Sau tigani imbacsiti cu seria 5. Pute rau inauntru la majoritatea, nu stiu daca ati avut ocazia sa vedeti. Mai apar prin targuri de masini. Ambreiaj varza abtibilduri si mai stiu eu ce urme prin masina. "mi-a nascut piranda pe bancheta din spate sunt asa mandru de puradei n-am spalat-o de atunci" da-o-n ma-sa de treaba pune-o sa nasca in spital sau in cort da nu in masina nene!! Ce naiba bmw-ul nu-i cresa. Sau cum se cheama locul ala unde nasc femeile. Tot imi vine in cap policlinica sau nascatoare da stiu ca-i zice altfel. Si inca una: sunt satul de gagici care nu ma bagau in seama care au auzit ele ca am bmw si ma suna hai in oras. Femeie, am o masina de 20 ani sigur nu ti-ar place ca n-are aer conditionat n-are nustiu ce sistem audio si navigatie si scaune care scarpina nu mai zic unde. Si dupa ce merg odata "parca nu e asa comfortabila cum credeam" - are suspensie sport "da parca scartaie pe acolo" - bre, are douaj' de ani daca nu-ti place ia un autobuz "si parca e cam cald inauntru" - da e fututa incalzirea si trage aer cald de la motor, mai ai si alte obiectii sau ne-o punem? "dar parca nu se da scaunul asa pe spate si n-am loc de bordul tau e stramb" - fata, bordul e orientat spre mine, ca deh eu o conduc asa-i normal sa fie toate la indemana mea "si volanul de ce-i asa mare?" - da-te jos in momentul asta mergi pe jos acasa e 5 dimineata sigur prinzi maxi-taxi.
In fine, sunt satul de rromanica poate. Dar sunt satul si de oameni care vor si nu vor. Nu ma apuc acuma sa fac scandal ca ala poate da' nu vrea, sau ala care e comod ca asa e el. Sau lenes. Sau ce naiba o mai fi. Vreau sa merg undeva la munte, vreau sa vad alte masini cu numele BMW si vreau sa vad ca proprietarii nu le apreciaza ca sunt BMW dar ca sunt construite pentru sofer sau pentru placerea de a fi intr-o masina. Si sa vad oameni diferiti legati de o pasiune comuna. Sa simt ca spiritul si valorile care ne fac oameni mai traiesc.
m-ai spart cu chestia asta.mai bine de atat nici ca se putea spune....
desi m-ai cam incadrat si p mine acolo,eu avand 20 ani si un e46 coupe...singura faza e ca e din 2000(taicamiu e panicat rau cu siguranta si a zis ca imi da nejte bani dar sami iau mai noua) manual si 3.0benzina

si nu l-am luat ca e bmw si ca anturez domnisoare sau mai stiu eu ce mai ales ca stau prost cu benzina...ci ca sincer ma nenorocit ionusunt cand m-a plimbat prima oara cu ursu lui tot de 20 ani aproape si am ramas extraordinar de tripat p ceea ce poate face un bmw p sosea si nu in chilotei sau in cafenele cu arfe
asa ca dau un mega UP si o mare @#$% tiganezilor care strica imaginea de senzatie BMW....
iulian325
Jul 3 2007, 09:04 PM
cata filozofie si frustrare in capul lui simpaticului tudor xox
si ce schimbi cu asta?
sau e doar de refulare?
E doar un topic de probleme personale. Cum vrei sa le zici. Nu urlu, ca sa nu-mi trezesc vecinii
INTERCEPTOR
Jul 7 2007, 06:56 AM
dupa ce am mai dat si 800 000 sa audc masina acasa de la vopsit pe platforma acuma ma gandesc cum s ao duc inapoi ca este vopsita praf

( imi vine sa il omor pe ala de al vopsit.nu inteleg cum poate sa si bata joc
astia care nua veti ce face mai terminati cu luatul la misto.stii bine care esti.dute frate si fa misto de altii.ca esti mai frustrat decat toti la un loc.cred ca nu ai unde sa refulezi si te iei de oameni aiurea.dastia ca tine e plin .
io'sŪ
Jul 8 2007, 12:38 AM
pey de ce ai mai luat-o daca a iesit naspa? vopsitorul ce a zis?
georgem
Jul 8 2007, 08:04 PM
QUOTE (florin83 @ Jun 30 2007, 08:30 PM)

sper sa mai apuci sa citesti asta:
cumpara-mi si mie te rog din Florenta daca ai drum pe la stadion (Artemio Franchi - ai mai jos adresa si cum se ajunge) un tricou cu Fiorentina daca ai bani si ti dau eu cand ajungi.... sunt fan de prin 90 cand era lacatus, apoi batistuta, edmundo..

N-am mai apucat sa citesc, dar nici n-am avut timp sa merg prin Florenta. Am ajuns seara tarziu (italienii inchid devreme magazinele, si fac pauza de la 2 la 4 in general), si dimineata am plecat devreme, ca trebuia sa fie la 12 in Milano

Si in ton cu topicul, la plecarea din Italia am luat o amenda de 74 de Euro de la un echipaj care patrula pe autostrada. M-au oprit ca era ploaie si eu mergeam cu putin peste 120, si mi-au explicat in italiana (nu stiau engleza) ca "in caso di piaggio la velocita e centa dieci", nu "centa trenta". Am avut noroc ca aveam cash la mine si am plecat mai departe, mai erau doar cateva zeci de km pana la austrieci. Noi sa fim sanatosi.
INTERCEPTOR
Jul 8 2007, 11:59 PM
vopsitorul era cu copilul lui la spital .acasa era numai mama lui.eu eram la poarta cu aia de tractat ala tipa ca se grabeste si cam asta a fost .e asta e viata la romani.cateodata frumoasa cateodata te omoara cate unu .o duc inapoi saptamana asta
INTERCEPTOR
Jul 10 2007, 10:25 PM
ce mi sa intamplat pana acum nu i nimic fata de ce am simtit azi si ieri .cand sa intamplat urmatoarea chestie
a venit stef posesor bmw 528 i argintitu care a lasat vreo 2 saptamani masina pe aici .cu schimbat brate sh amortizoare noi si flanse de amortizor. si baterie ca era varza sau cam varza
si mi spune cu un ton bizar (am simtit imediat tonul din voce ca e ceva necurat ) ca am schimbat eu flansele de la amortizoarele lui si am pus altele nasoale.
adica el a platit flanse noi si eu am pus unele sh.daca am ajuns sa fiu facut HOT (persoana care fura ) 2 cacacioase de flanse cacamas pe ele si pe ziua cand am pus mana pe masina lu stef .am schimbat flanse la nu stiu cate masini in 2 luni .si am avut aici masini de 20 000 de euro e 39 e 46 si sa fiu facut hot pt flanse de pe o masina care mi ar fi mila sa nu i le pun si as fi dat de la mine piese numai sa fie cat de cat mai normala.
cum dracu sa mi mai vina mie sa fac ceva la masini cand aud chestii dastea
manole esti urmatorul la flanse .vii si stai langa mine.
care mai aveti dubii in privinta mea sa nu mai imi aduceti nici o masina .indiferent cu ce e de reparat la ea.decat sa ma faceti hot mai bine ma lipsesc de toti care aveti ceva cu mine.
INTERCEPTOR
Jul 10 2007, 10:34 PM
sunt super trist .super suparat.
xox
Jul 10 2007, 11:49 PM
Shark zi si tu ceva...
ccc
Jul 11 2007, 12:19 AM
voi aveti probleme serioase...
INTERCEPTOR
Jul 11 2007, 10:16 AM
avem.cine i shark?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.