Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
TiL
He, he, fercitule! Daca treaba-i reciproca, go on!
Nu priviti situatia ca una prea complicata, daca sunteti hotarati se rezolva usor.
florin83
sunt plin de draci!!

am zis aseara sa-mi pun windows vista.. bun..
aveam la hard 2 partitii.. una mica de 5gb pe care statea sistemul de operare, adica xp si restul hardului o partitie mare..
ei bine windows vista vrea minim 5.6gb.. asa ca am bagat partition magic sa fac partitia mica mai mare putin..
partitia mare aparea ca primary partition si mai era logical drive tot de aceiasi dimensiune.. eu am facut resize la logical drive (parca) si dupa ce a facut operatiunea am constatat ca imi stersese absolut totul de pe partitia mare.. TOT.. poze, filme, muzica, documente... unele vechi de 5-6 ani... wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
Darren
mi s-a intamplat si mie. De asta scrie pe toti peretii in partition magic sa faci backup inainte sa-l folosesti la chestii din-astea. Incearca cu programe de recuperat partitii/fisiere. Recomand Ontrack Easy Recovery(iti mai trebuie un HDD sa salveze datele recuperate de pe hdd asta.)
iulian325
uite ca n-am fost atent
si aflu ce dilema traieste xox...

ma , de ce n-ai zis nik?
oricum iti recomand sa le iubesti pe amindoua tongue.gif
georgem
QUOTE (florin83 @ Feb 1 2007, 12:21 PM) *
sunt plin de draci!!

am zis aseara sa-mi pun windows vista.. bun..

Pai tu ai vrut sa-ti pui aseara windows vista, cand el urma sa fie lansat azi???
(sorry, nu m-am putut abtine, de la geam vad sigla "microsoft" unde a fost azi bill la lansare... eu eram insa in alta parte, montam servere in rack-uri, nu l-am vazut).

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Pentru recuperarea datelor, inainte sa te apuci, daca ai inca un hard disc, ar fi bine sa incerci sa faci o copie fizica a discului de pe care ai pierdut datele si sa incerci sa recuperezi de pe copie, sa nu te atinci de primul disc.
iulian325
QUOTE (Zom @ Jan 22 2007, 09:00 PM) *
good point interceptore! zi-le tu, ca eu m-am saturat smile.gif incerc sa am contact cu cat mai putini oameni, pentru ca nu mai stiu in cine mai pot avea incredere. prieteni? ce-s aia? in nici un caz aia care nu stiu sa discute un subiect in mod civilizat si care isi schimba parerile mai des ca ciorapii... in fine, hai sa nu incep si eu ca aveti voi destule suparari. smile.gif

ma tot gindesc la ce-ai acris
nu-ti dau dreptate
eu imi fac mereu prieteni noi
si nu-i pierd nici pe cei vechi chiar daca ne vedem mai rar tinem legatura
nush..poa sunt eu mai sociabil...
de ex cei mai noi :xox si jorjel ...parca ne stim de o viata si ne cunoastem mai putin de 1 an; cu toate ca e dif mare de virsta ne intelegem super;(bine ..si eu sunt in mintea copiilor)

incredere...

nu m-a furat nici unul pina acu
aaa
doar jorjel o bricheta laugh.gif

iar de ajutat eu zic ca dupa putere si posibilitati am fost ajutat de fiecare data la momentul oportun de multe ori fara sa cer acest lucru
sunt mindru de prietenii mei
pe unii nu i-am vazut in viata mea - cu toate ca corespondam pe ymsg sau forum aproape zilnic; acesti oameni m-au ajutat fara sa ceara nik inapoi...cum naiba sa ma insele...si cu ce?

...
e absurd sa renunti la viata sociala
eu am nevoie de prietenii mei!
jorj3l
QUOTE (iulian325 @ Feb 1 2007, 08:22 PM) *
ma tot gindesc la ce-ai acris
nu-ti dau dreptate
eu imi fac mereu prieteni noi
si nu-i pierd nici pe cei vechi chiar daca ne vedem mai rar tinem legatura
nush..poa sunt eu mai sociabil...
de ex cei mai noi :xox si jorjel ...parca ne stim de o viata si ne cunoastem mai putin de 1 an; cu toate ca e dif mare de virsta ne intelegem super;(bine ..si eu sunt in mintea copiilor)

incredere...

nu m-a furat nici unul pina acu
aaa
doar jorjel o bricheta laugh.gif

iar de ajutat eu zic ca dupa putere si posibilitati am fost ajutat de fiecare data la momentul oportun de multe ori fara sa cer acest lucru
sunt mindru de prietenii mei
pe unii nu i-am vazut in viata mea - cu toate ca corespondam pe ymsg sau forum aproape zilnic; acesti oameni m-au ajutat fara sa ceara nik inapoi...cum naiba sa ma insele...si cu ce?

...
e absurd sa renunti la viata sociala
eu am nevoie de prietenii mei!

si mai trist e ca nu mi`am dat seama cand am ciordito.... cha (2).gif cha (40).gif
sunt cleptoman e clar....
pacat ca mi`au trebuit 21 de ani sa`mi dau seama...
si asta ar putea fi o problema personala, no ?

alta problema ar fi ca
-maine am examen si abia acum am vazut ca telefonul nu`mi citeste integral .rtf-urile ....asta e big problem !!!!
-masina trancane din toate incheieturile nu stiu ce sa mai schimb...
-de cand mi`am luat "bijuteria bavareza" toata ziua ma cert cu mama ca mai imi trebu 3 milioane ca iar s`a futat ceva...
-ma gandesc ca mai am ~ 2,5 ani de copiat cu telefonu la facultate si la terminare tot cu atlasibu in italia la carat stanci ajung...

mai sunt si altele dar nu`mi vin pe moment...
jorj3l
inca o problema: daca eu si ulian cetim amandoi acest topic, de ce jos iulian325ix apare scris inclinat si subliniat iar jorj3l normal ? no.gif hang.gif
florin83
QUOTE (georgem @ Feb 1 2007, 06:11 PM) *
Pai tu ai vrut sa-ti pui aseara windows vista, cand el urma sa fie lansat azi???

e luat pe sub mana.. happy (24).gif
de ieri pana azi dimineata am avut instalate 3 versiuni: ultimate, home basic si inca una care imi scapa...
am ramas la home basic... nu vrea asa multe resurse ca celelalte..

QUOTE (Darren @ Feb 1 2007, 12:25 PM) *
mi s-a intamplat si mie. De asta scrie pe toti peretii in partition magic sa faci backup inainte sa-l folosesti la chestii din-astea. Incearca cu programe de recuperat partitii/fisiere. Recomand Ontrack Easy Recovery(iti mai trebuie un HDD sa salveze datele recuperate de pe hdd asta.)

QUOTE (georgem @ Feb 1 2007, 06:11 PM) *
Pentru recuperarea datelor, inainte sa te apuci, daca ai inca un hard disc, ar fi bine sa incerci sa faci o copie fizica a discului de pe care ai pierdut datele si sa incerci sa recuperezi de pe copie, sa nu te atinci de primul disc.

prea tarziu.. deja am facut alte partitii, le-am formatat, am instalat windowsul de vreo 3 ori... dry.gif
Zom
iulian, eu vorbeam despre mine smile.gif tu esti mult mai norocos. cand eram mult mai tanara aveam o droaie de prieteni, toti din piatra neamt, stiu cum sunt oamenii pe-acolo. cu oamenii aia cand vorbesc la 100 de ani e cum zici tu: parca n-am vorbit de ieri. in rest...nu prea am avut timp de socializari si, in plus, recunosc, nu sunt o persoana foarte sociabila. cred. si gata cu off(topic)urile. nu ma plang, mi-e bine asa biggrin.gif
florin83
QUOTE (jorj3l @ Feb 1 2007, 08:57 PM) *
inca o problema: daca eu si ulian cetim amandoi acest topic, de ce jos iulian325ix apare scris inclinat si subliniat iar jorj3l normal ? no.gif hang.gif

apare asa pt ca posta in topicul respectiv in acel moment.
jorj3l
QUOTE (florin83 @ Feb 1 2007, 10:05 PM) *
apare asa pt ca posta in topicul respectiv in acel moment.

mercy !! air_kiss.gif

o problema rezolvata !
mai sunt 999 !
George77
Un pic OFF TOPIC FFlorine vezi ca exista un programel .Vista Transformation.Este bunicel spun eu pt cei cu calculatoare mai slabe,iti imita windowsul vista de fapt iti face ca XP ul taui sa arate ca vistya ,iti mai i-a doar 40 de rami din memorie.
florin83
il stiu demult.. dar il imita doar la look smile.gif
iulian325
hm
a trecut astenia???
nimeni nu mai e depresiv, nu mai vrea sa-si sodomizeze roata de rezerva,
nimeni nu mai emigreaza,lacrimeaza

ce mai
bucurie

pai e plictisitor asa...
adica nu mai e nimeni de consolat?
aaa
iar topicul si-a atins scopul???

hai ma, chiar asa?
jorj3l
QUOTE (iulian325 @ Feb 19 2007, 06:41 PM) *
hm
a trecut astenia???
nimeni nu mai e depresiv, nu mai vrea sa-si sodomizeze roata de rezerva,
nimeni nu mai emigreaza,lacrimeaza

ce mai
bucurie

pai e plictisitor asa...
adica nu mai e nimeni de consolat?
aaa
iar topicul si-a atins scopul???

hai ma, chiar asa?

lgh (9).gif lgh (12).gif lgh (24).gif sad (5).gif
dust
hai ca ma plang eu ca n-am bani sa-mi iau un concediu de macar o luna ca de 2 ani n-am mai avut concediu...
idei?
ccc
Pai vrei si tu o luna de-odata. Ia cate o saptamana si stai acasa, e cel mai ieftin... cool.gif
iulian325
Depresiv…
Fratele meu mai plapind din capitala m-a lovit crunt…
Toata noaptea m-am zvircolit indurerat…(poa si de la combinatia exploziva ingerata…de mazare si fasole)
Sunt warnuit…inima-mi ofteaza neconsolata…
Eu am incercat sa-l avertizez pe inocentul alex de primejdiile ce-l pot paste pe strazile capitalei, nicidecum nu am facut referire la vre-o eventuala agresiune din partea mea…scuze alex daca gestul meu inocent ti-a cauzat panica…
In cursul noptii vladut m-a fost alaturi laudindu-mi tehnica desavirsita in arta volanului si rugindu-ma sa-i impartasesc din tainele ei…cu palcere vladut …cind ajungi la iasi…
Calin de asemenea a incercat sa ma consoleze trimitindu-mi marsuri funebre…multumesc frate…
Alaturi de prieteni suferinta e mai usoara, chiar daca greseala –mi apartine, mustrarile imi mistiue sufletul plapind…
Iertatreeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
316i
Biiiiiiiiiiiis, biiiiiiiiiiiiiiis, celb (4).gif
nmg
QUOTE (iulian325 @ Feb 22 2007, 10:29 AM) *
Depresiv…
Toata noaptea m-am zvircolit indurerat…(poa si de la combinatia exploziva ingerata…de mazare si fasole)
Eu am incercat sa-l avertizez pe inocentul alex de primejdiile ce-l pot paste pe strazile capitalei, nicidecum nu am facut referire la vre-o eventuala agresiune din partea mea…scuze alex daca gestul meu inocent ti-a cauzat panica…
In cursul noptii vladut m-a fost alaturi laudindu-mi tehnica desavirsita in arta volanului si rugindu-ma sa-i impartasesc din tainele ei…cu palcere vladut …cind ajungi la iasi…
Calin de asemenea a incercat sa ma consoleze trimitindu-mi marsuri funebre…multumesc frate…
Alaturi de prieteni suferinta e mai usoara, chiar daca greseala –mi apartine, mustrarile imi mistiue sufletul plapind…
Iertatreeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Frate, textul e in perfecta concordanta cu avatarul tau. console.gif
florin83
QUOTE (iulian325 @ Feb 22 2007, 10:29 AM) *
Depresiv…
....

ce probleme ai si tu.. laugh.gif console.gif
iulian325
ma asteptam la niste reactii mai virulente...hm huh.gif
316i
Inca nu mancase lumea de seara si d-aia. Pe stomacul gol mai greu. laugh.gif
da_joint
Iulian ...foarte induiosator le-ai spus lucrurilor ...aproape ca ma faci sa plang...nici eu nu am dormit prea bine...am avut mustrari de constiinta...dupa ziua de ieri si ce sa intamplat pe aici...
ccc
Iuliuane, ca sa-l parafrazez pe Iorgovan, esti ierbivor? rolleyes.gif

Pana nu-ti ceri iertare in genunchi nu-ti scoate warnu. Eu pot sa te ajut sa ti-l cresc daca vrei. cool.gif
da_joint
QUOTE (ccc @ Feb 22 2007, 09:33 PM) *

Pana nu-ti ceri iertare in genunchi nu-ti scoate warnu. Eu pot sa te ajut sa ti-l cresc daca vrei. cool.gif

NO SHIT
iulian325
QUOTE (ccc @ Feb 22 2007, 09:33 PM) *

mareeeeeeeeee om
pretenul meu ...ce sa fac?
spank.gif
Zom
iulianeeee, ce-ai facut mai? pai e frumos din partea ta sa-ti iei warn? credeam ca asta e rezervat pentru elementele antisociale si rele - asa ca mine biggrin.gif.
poate ar trebui sa apara un topic despre pedepse deja, ca sa stim si noi, pedepsitii, cum stam party.gif

p.s. ce imi plac emoticoanele astea noi!
Sorin
de ce ti-ail uat warn ..... ma scuzati ca sunt pe dinafara ???
n3o
party.gif astia parca danseaza pe BUG MAFIA lgh (24).gif
alex230ro
Probleme:nu stiu cat de personale:tre sa dau ursul si vroiam sa iau un Chevrolet Aveo mare gresala!!! masina e o caricatura cea in 5 usi bord urat cea cu 4 usi bord frumos dar mare rau cea mai mare dezamagire :motorul 1,4 16 valve 96 cai zic ei pe dracu daca are 70 sa zica mersi....una peste alta dezamagire totala.Maine merg la Hyundai si la Renault sa vedem si acolo peste ce dau.
georgem
Trist sad.gif
alex230ro
Da foarte trist am ajuns la concluzia ca un urs de 2300E e o masina care iti poate oferii satisfactii mai mari decat o masina de 10.000E !! In afara de dotari-Aveo era full geamuri aer cond semi automat airbag etc masina nu are nimic!!Am plecat foarte dezamagit si nervos de acolo,sincer nu stiu ce masina noua sa iau si care sa ma faca sa uit de urs sad.gif.Vedem maine sper sa am mai mult noroc
io's®
QUOTE (alex230ro @ Feb 23 2007, 05:26 PM) *
Da foarte trist am ajuns la concluzia ca un urs de 2300E e o masina care iti poate oferii satisfactii mai mari decat o masina de 10.000E !! In afara de dotari-Aveo era full geamuri aer cond semi automat airbag etc masina nu are nimic!!Am plecat foarte dezamagit si nervos de acolo,sincer nu stiu ce masina noua sa iau si care sa ma faca sa uit de urs sad.gif.Vedem maine sper sa am mai mult noroc
pai.. te cam indrepti gresit , mai bine incearca VW
alex230ro
Ema un VW mai bine dotat si cu un motor acceptabil 1,4 macar ajunge la aproape 13.000E DDP!!! chiar si mai mult vorbim de Polo aici ca la altele... asa la oferta la vro 11.000 DDP e Polo cu motor de 1,2...
n3o
vrei sa ai neaparat garantie la masina ?
io's®
QUOTE (alex230ro @ Feb 23 2007, 05:55 PM) *
Ema un VW mai bine dotat si cu un motor acceptabil 1,4 macar ajunge la aproape 13.000E DDP!!! chiar si mai mult vorbim de Polo aici ca la altele... asa la oferta la vro 11.000 DDP e Polo cu motor de 1,2...

pai tu vrei la 10k sa fie si frumoasa, si full, sa consume putin, sa fuha de rupe..... si ce dreaq mai vrei, parerea mea e ca tre sa te consolezi cu ce gasesti in banii astia wink.gif(....noua sa fie !!! buba.gif )
ionusunt
incearca la nissan...almera aia de 1.5 nui rea,are o gramada de dotari,se conduce ok(adica nu vomiti),si e finisata destul d bine,muzica din ea e acceptabila,si e vreo 12 mii,varianta fara volan d pele si jante(in rest are de toate).si un a peste alta inca arata a masina biggrin.gif .iarasi,un suzuki swift ar fi muuult mai ok ca chevroleto daevo si alte dinastea.succesc alex si ne pare rau d urs sad.gif ( .ai gasit sa-l dai? sad.gifsad.gif
florin83
cred ca nu ai auzit de rezultatele lui aveo de la euroncap... smile.gif
alex230ro
Si Suzuki e pe lista si ma uit si la Nissan.Ursu ar trebui sa fac sapt viitoare.
ionusunt
suzuki e f misto si f bine asamblat,materialele sunt de o calitate f buna(nu exagerez,lam vazut,iar nissan almera are un vecin de-al meu,bun prieten)in schimb e un pic mai scump ca nissan,care e si cva mai mare si la tinuta de drum cred ca t avantajeaza o masina mai lata.
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Feb 23 2007, 08:03 PM) *
cred ca nu ai auzit de rezultatele lui aveo de la euroncap... smile.gif

oricum nu ti-o iei sa faci accident cu ea (adica sa t bucuri de euroncap:P ) care oricum e o chestiune si de marketing(renourile daia se vand..nu ca ar fi cine stie c masini
florin83
dar totusi.. o stea la euroncap... in 2006.. conf (9).gif
ionusunt
pai atata avea e36ele parca in 91 party.gif
off topic:tari smailiurile astea noi
INTERCEPTOR
bai nene mai terminati cu masinile astea chinezesti .ce sa intamplat pana la urma .cu care ai ramas de care te ai despartit?cu care esti .ceva noutati .nu stiu ce sfat s ati dau
eu unu nu stiu ce as face daca as iubi 2 fete .da cred ca as iubi 2 fete tongue.gif
mai rau e ca am prob cu coloana vertebrala si nu as vrea sa repar bmw uri din scaunul cu rotile:(( offf viata asta
Tytus
sanatatea este mai importanta chiar si fata de un bmw....bafta smile.gif
iulian325
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 24 2007, 12:01 AM) *
bai nene mai terminati cu masinile astea chinezesti .ce sa intamplat pana la urma .cu care ai ramas de care te ai despartit?cu care esti .ceva noutati .nu stiu ce sfat s ati dau
eu unu nu stiu ce as face daca as iubi 2 fete .da cred ca as iubi 2 fete tongue.gif
mai rau e ca am prob cu coloana vertebrala si nu as vrea sa repar bmw uri din scaunul cu rotile:(( offf viata asta

mergi la o sala man
din nefericire corpul uman imbatrineste... mellow.gif
INTERCEPTOR
la ce sala ,de dans???????????? daca e nu mai am voie sa ridic sa ma fortez.e deja prea tarziu .la sala am fost de la 16 ani.si am ridicat greutati care altii le viseaza .soo de acolo mi se trage cel mai rau .
iulian325
tre recarosare atunci biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.