Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Ciupanezu
Oricine mai trece prin perioade mai proaste, puţini au tăria să recunoască.
INTERCEPTOR
azi dim am plecat spre targ si am ajuns in bv apoi pe transfagarasan apoi in buc 700 km cu aproximatie
si cum era de asteptat locuri minunate...ceata de nu vedeai la 10 metri in fata............susu l;a balea
gratare peste gratare........... gunoaie la maxim ..maxim am spus....
si drumul de cacat

cel putin cel care vine spre curtea de ag, pitesti este praf..partea cealalta bv -balea e mai ok......
pacat de peisajjj

romani au de toate dar au un popor de cacat...cu mici exceptii
uni si au luat gunoiul in masina..altii l au lasat pe acolo pe pajisti
este clar nu mai incape indoiala
suntem niste mizerii conduse de alte mizerii
nu stiu care dupa care s a molipsit
ca stiu sigur ca acum 10 ani nu eram asa:((
bartro
Sa odihneasca dumnezeu pe bebelusi care au murit la maternitate giulesti in seara asta. Si sanatate la cele 8 care sunt in stare grava. Nici nu pot sa-mi imaginezi prin ce trec parintii, nici nu au identificat bebelusi si probabil parinti nu sti daca copilul lor este inca in viata. Niste suflete inocente luat din cauza un accident care probabil ar fi fost de evitat.
INTERCEPTOR
a mi bag p*** in ea de tara si ei de rpamani
cu toti suntem de vina.suntem niste egoisti.niste oameni de rahat
nu facem nimi cum trebuie decat daca primim spaga sau daca avem vr eun interes..
sa i f** in gura pe aia de la psd pnl pdl

suntem niste mizerii
TOTI

intr un fel sau altu
caracterul gaunos este in noi.si asta din lipsa educatiei sociale.......nu ca am fi suflete rele:((am fost transformati de societate in lichele
Costynnn
Stiu ca nu s-a mai scris de ceva timp pe aici, dar am sa dezgrop eu topicul cu o problema , la care as aprecia daca mi-ati da unele idei, solutii.
De mai bine de jumatate de an , lucrez de acasa, la computer. Problema este ca vecina de la etajul de deasupra mea, o baba cam dusa cu capu, care locuieste singura, are un caine, un pechinez. De la ora 8 dimineata pana la ora 20-21 seara, femeia este la munca. Cainele urla si latra non-stop toata ziua, fara oprire !! M-a exasperat !! Faza cea mai frumoasa a aparut in 10 decembrie, cand din plictiseala sau orice alta idee mareata, femeia si-a mai luat inca un pechinez !!!!!!!! Acum unu urla ca un lup la luna, si celalalt latra in continuu in continuu. Asta se intampla zi de zi, de la ora 8 la ora 21.
Tata e pensionar. Nu mai suportam calvarul asta, zici ca e adapost de caini aici. Nu putem dormi, nu ne putem odihni, nu avem nici un pic de liniste.
Am incercat sa vorbim de zeci de ori cu femeia , sa faca ceva cu cainii, dar fara nici un succes. Ridica din umeri, zice ca nu are ce sa le faca, si cu asta basta.
Va rog frumos, sa imi dati o idee ceva, ce as putea sa fac sa scap de nenerocirile de deasupra, ca nu mai am mult si ma imbonlavesc de nervi. Nu mai rezist. Politia are ce sa faca in cazuri d-astea ? protectia animalelor ?

O zi buna...
Adrian Pintea
Ii da o amenda pt disturbarea linistii publice in cel mai rau caz...
brown.shark
trb sa-i faci o notificare administratorului cladirii (soliciti raspuns in 6 zile lucratoare de la depunere, nu poate sa te plimbe 30 de zile) sa-ti prezine copii cu semnatura sa si a presedintelui asociatiei de proprietari si stampila asociatiei, nr de inregistrare, dupa acordul tuturor locatarilor vecini cu proprietara animalelor de companie pentru a le avea in imobilul in care locuiti, cat si dupa cerererea initiala a acesteia pt primul catel, respectiv dupa a doua cerere, deci si 2 seturi de acorduri ale vecinilor. vezi ca daca mai vrei lamuriri gasesti pe net uniunea asociatiilor de proprietari, sau cam asa are denumirea, poti sa intrebi si la ei.

la politia locala poti sa soliciti un control al existentei cartilor de sanatate cu vaccinurile la zi pt cele 2 animale, daca nu, sunt o posibila sursa de raspandire de germeni in imobil cu consecinte pt sanatatea celor care il locuiesc / folosesc. faci vorbire in inscris si despre zgomot / deranj.
TiL
Sigur trebuie sa poti face ceva. Fa niste inregistrari, adreseaza-te cu ele si cu plangere la politie sau vezi daca gasesti alta autoritate, dar eu la politie m-as duce.
Apoi probabil vor veni si ei sa masoare decibelii si daca se constata ca sunt peste nu-sh ce limita, trebuie sa ia masuri.

E interesant sa sicanezi si cum zice brown shark, dar chiar daca e in regula cu toate hartiile, ceea ce ziceam mai sus tot trebuie sa se aplice.
vioE21
Sau operatie sa le taie corzile vocale..., stiu ca e naspha, dar daca vrea sa-i pastreze..
io's®
eu personal nu cred ca ai ce face, orele legale pt liniste sunt intre 22 si 6-7, stiu si cred ca e destul de nasol ceea ce patesti tu.
stiu ca toti cainii din lume sunt sensibil la zgomote puternice, pune zilnic niste bombe (petarde) la usa vecinei, poate se sperie si nu mai ies de sub pat laugh.gif

ohmy.gif pai daca vecina e plecata toata ziua.. cine draq iese cu ei afara sa-si faca nevoile??? va dati seama in ce hal miroase in casa aia?
05aBi
La mine in bloc programul orelor de liniste e in felul urmator
13-17
22-06
Pe langa faptul ca catelul ala avea o viata chinuita stand singur in casa, ia mai trebuit sa ia unul ... daca nu ai timp de caini/animale de ce mama naibi iti mai iei ?
Tare asta cu petardele laugh.giflaugh.gif
Ori langa usa, ori pe traseul de tevi din baie sau bucatarie pentru ca comunica si s-ar auzi mai bine laugh.gif
bartro
Ore de liniste sunt si ziua, nu numai noapte. Problema e ca caine nu e dresat cum trebuie. Eu cred ca legal ai ce sa-i faci.
xox
Am si eu doi d'astia in bloc, dar le cunoastem proprietarele si nu-s babe laugh.gif asa ca tacem si suportam tongue.gif
Costynnn
Da, femeia sta singura, si e plecata de acasa la munca in intervalul luni-sambata intre orele 8 - 20/21 . Deci cine vrea sa ii sparga casa, poate sa o faca linistit. Platesc bine de tot daca in drumul de iesire din casa, omoara si cainii smile.gif)
Da, nu iese cu ei afara decat dimineata inainte sa plece si seara cand vine acasa. Nu stiu cum miroase in casa si sincer nu vreau sa aflu. La mine nu se simte nimic.
Sincer ma uimeste faptul ca latra non stop fara oprire. Zici ca e o inregistrare pusa pe repeat smile.gif

Am incercat si aseara sa vorbesc cu femeia civilizat, dar fara succes. Deci nu am altceva decat sa ma duc la politie, ca nu vrea sub alta forma. Multumesc tuturor pentru sfaturi, chiar bune. O sa incerc sa vad ce reusesc.
brown.shark
intreba p cineva care se pricepe la caini, sunt parca niste fluiere cu ultrasunete care ii deranjeaza, probeaza unul. si aia cu petardele e buna.

sau de ce nu-ti faci rost de nr ei de tel si sa o suni noaptea p la 3-4.....poti sa o suni si la si ziua pe la 2-3 sa-i spui ca esti vecinul de sus si ai inundat-o....si ca o rogi sa vina repede acasa....dragalasenii d'astea....
io's®
CITAT(brown.shark @ Jan 8 2011, 10:18 AM) *
sau de ce nu-ti faci rost de nr ei de tel si sa o suni noaptea p la 3-4.....poti sa o suni si la si ziua pe la 2-3 sa-i spui ca esti vecinul de sus si ai inundat-o....si ca o rogi sa vina repede acasa....dragalasenii d'astea....

cu telefonul noaptea e naspa ca poate afla cine o suna si ii poate face reclamatie. dar aia cu innundatia e buna, numai ca am inteles ca e vecina de deasupra lui, dar ii poate spune ca a inundat ea tot blocul si ca tocmai sunt pompierii si ii vor sparge usa sa opreasca apa, sau ca a fost exlozie la ea in apartament.. sau multe altele, numai sa afle numarul ei de mobil laugh.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

azi dimineata m-a anuntat un vecin ca am spart geamul la masina, am coborat si am constatat ca lipseste CDplayer-ul cu tot cu trimul de deasupra lui... mad.gif
treaba buna (daca o pot numi asa) e ca nu au stricat nimic prin bord, adica totul s-a demontat "ca la carte"

am fost la politie, am pierdut ceva timp pe acolo, mi-au umplut masina cu ceva praf verde, au tras cateva cadre sa o faca vedeta, am scris cum nu am mai scris de la scoala si cred ca degeaba , macar sa-si faca AN-uri ca pe hoti nu cred ca o sa-i prinda ... sad.gif

asta e tara noastra, cu oameni de cacat care fura si altii la fel care cumpara de la ei sad.gif
brown.shark
o porcarie de cadou de duminica dimineata...o fata nu te suna sa te cheme la cafea....
pt furt fa-ti rost si de o factura buna / grasa de la un detailing, spalatorie, fie pt casco fie daca-l prind pe cretin.
io's®
nu mai exista CASCO

PS: o fata nu ma suna, ca poate raspunde nevasta-mea laugh.gif
brown.shark
poate suna pt o consultatie...tehnica...vrei , nu vrei, trb sa mentii prestigiul familiei...nu ca ai vrea tu, dar e bine pt imagine... cool.gif

la cat de delicat e E46 si la buc, casco e cam necesar.
Ciupanezu
Nu e deloc necesar casco la la o maşină atât de veche.

Plăteşti enorm pentru nimic.

Dacă şi-ar face casco, probabi ar plăti minim 1000 € pe an.
Dacă nu eşti genul de om care face accidente în prostie, n-are nici un rost.
brown.shark
in buc de obicei te ajuta altii sa-ti folosesti casco
Ciupanezu
În 4 ani mi-au furat 2 seturi de oglinzi şi o oglindă separată.
Asta înseamnă 200 € pentru acea oglindă cumpărată de la dezmembrări, + 400 € în total pentru 2 seturi de oglinzi, unul de M şi unul normal.
Dacă aş fi continuat să plătesc asigurarea casco, aş fi plătit 1300 € anual.
Merită în aceste condiţii?

Eu sunt sigur că nu.
TiL
Mai plateai si franciza, nu?
05aBi
Mie nu mi-a furat nimenea niciodata nimic ... biggrin.gif
TiL
mie daca-mi fura masina cu totul, face paguba mai mica decat o lovitura usoara la io`s.
Ma refer la paguba materiala, nu cea morala tongue.gif
Ciupanezu
Să nu exagerăm.
Maşina ta face în jur de 1500 €, nu?
Un E46 lovit uşor se repară mult mai ieftin.

Cu 1000 € îl vopseşti capital.

QUOTE (TiL @ Jan 10 2011, 11:55 AM) *
Mai plateai si franciza, nu?

Nu, am avut casco înainte de chestia asta cu franciza.
io's®
si eu m-am gandit ca daca aveam casco probabil as fii platit cateva mii pana acum, iar acum am gaura de 4-500 € maxim. mi-am asumat raspunderea... greseala mea e ca nu am pus alarma mai demult sad.gif
Ciupanezu
Casco merită doar la o maşină de maxim 4 ani vechime.

Dacă e mai veche, nu ti-o mai fură nimeni dacă ai o alarmă bună pe ea pentru că nu mai valorează mult pe piaţa maşinilor furate.

Iar dacă e recentă, în afară de riscul de furt, nici nu găseşti piese sh ca s-o repari, mai ales cele scumpe precum farurile.
BBo
QUOTE (io's® @ Jan 9 2011, 02:36 AM) *
azi dimineata m-a anuntat un vecin ca am spart geamul la masina, am coborat si am constatat ca lipseste CDplayer-ul cu tot cu trimul de deasupra lui... mad.gif
treaba buna (daca o pot numi asa) e ca nu au stricat nimic prin bord, adica totul s-a demontat "ca la carte"

Deci nu mi s-a parut cand am vazut ca nu aveai geam pe partea soferului sad.gif .
Cred ca o mutasesi, pentru ca era parcata invers, cu partea soferului spre gard.

Initial am vrut sa te sun, dar:
- nu aveam nr de telefon
- nu eram sigur daca vazusem bine

PS: De mult vroiam sa fac pasul asta: http://www.antiefractie.ro/produse/166--folie-antiefractie/
Nu protejeaza 100%, dar macar hotul are parte de elementul-surpriza si poti interveni, daca mai ai si alarma.
brown.shark
folia si alarma sunt o combinatie super. plus ca folia e super si pt ocupanti in cazul unei tamponari.
in ceeace priveste casco, m-ar mira ca un utilizator cu vechime al acestui forum sa nu-si recupereze banii platiti anual la casco, cu delicatetea naturala care ne caracterizeaza....
Ciupanezu
Dacă nu conduci ca o femeie beată şi nu eşti atât de idiot încât să laşi lucruri la vedere în maşină (genţi, portofele, bagaje etc.), şansele să-ţi recuperezi banii daţi pe casco sunt minime spre 0.
io's®
BBo: initial masina mea era parcata invers fata de cum ai vazut-o tu, am fost la politie si ma pregateam sa ma duc dupa geam cand ai vazut-o tu, eram la cafea si sapaturi pe net dupa dezmembrari, am optat sa parchez asa pt ca era ceva mai ferita pe partea unde circulau pietonii.

e buna si folia normala, cea mai deschisa, cu alarma si folie deja se diminueaza procentul pt spargere. alarma deja indeparteaaza hotul daca are ceva de demontat asa cum am patit eu, cel mai mult poate cauta cateva secunde prin torpedou si consola sa vada ce poate lua. folia de care o fi e buna ca in caz de spargerea geamului nu se mai imprastie cioburi prin toata masina (am aspirat 1 ora daca nu mai bine).

brown.shark: sunt si utilizatori cu vechime care nu incearca sa-si recupereze banii dati pe casco, unul dintre ei sunt chiar eu atunci cand am avut casco. wink.gif

ciupa: stiu si cazuri in care banii dati pe casco se recupereaza fara exemplele date de tine LOL si chiar si in anii cu prima de asigurare marita datorita daunelor, dar cine vrea/poate sa faca asta, mie-mi place sa dorm linistit pe perna tongue.gif
brown.shark
io's® - prima alegere ar fi de la 3M, folie antiefractie. dar cred ca s-a mai ridicat si concurenta. oricum nu cred ca trb sa-ti explic eu ca vorbim despre folie cu adeziv, nu din cea care se lipeste / adera cu apa.
nu-i nevoie sa incerce proprietarul s recupereze banii, la ce tot citesc pe forumuri ce si cat se fura in buc de la masini, e dezastru. ar trb sa ajunga bietii proprietari sa faca echipe de "vigilantes"...
Ciupanezu
QUOTE (io's® @ Jan 11 2011, 12:45 AM) *
ciupa: stiu si cazuri in care banii dati pe casco se recupereaza fara exemplele date de tine LOL si chiar si in anii cu prima de asigurare marita datorita daunelor, dar cine vrea/poate sa faca asta, mie-mi place sa dorm linistit pe perna tongue.gif

Am înţeles.
Adică propunea să dăm ţeapă firmelor de asigurări.
În acest caz nu văd cu ce am fi mai buni decât cei care comandă piese de pe maşinile altora şi cei care le fură.
BBo
BBo: initial masina mea era parcata invers fata de cum ai vazut-o tu, am fost la politie si ma pregateam sa ma duc dupa geam cand ai vazut-o tu, eram la cafea si sapaturi pe net dupa dezmembrari, am optat sa parchez asa pt ca era ceva mai ferita pe partea unde circulau pietonii.

Stiu, intotdeauna trag o ocheada de cate ori trec pe acolo si d-asta mi s-a parut cam ciudat ca era parcata invers, dar apoi am realizat si de ce.
Iti doresc succes cu politia/CASCO/etc sad.gif

brown.shark
QUOTE (Ciupanezu @ Jan 11 2011, 11:35 AM) *

Am înţeles.
Adică propunea să dăm ţeapă firmelor de asigurări.
În acest caz nu văd cu ce am fi mai buni decât cei care comandă piese de pe maşinile altora şi cei care le fură.

iti propun sa presupui doar pe ceeace spui tu. sau sa citesti tot, incet si cu atentie.
Ciupanezu
Am înţeles foarte bine.

Dacă nu faci fraude, n-ai cum să-ţi recuperezi sistematic banii plătiţi la casco, pur şi simplu n-ai cum.
xox
Mai exista si varianta in care esti incredibil de ghinionist iar circumstantele nu te ajuta deloc smile.gif

Atunci ai nevoie de casco tongue.gif
brown.shark
corect
Ciupanezu
QUOTE (xox @ Jan 11 2011, 04:57 PM) *
Mai exista si varianta in care esti incredibil de ghinionist iar circumstantele nu te ajuta deloc smile.gif

Atunci ai nevoie de casco tongue.gif

Eu cred că în viaţă îţi faci singur norocul sau ghinionul.

Mă rog, revenind la lucruri mai exacte, asigurarea casco e foarte scumpă pentru o maşină de peste 5-6 ani dacă nu ai obiceiul de a lovi maşina foarte des.

O reparaţie pe casco va costa întotdeauna mai mult decât merită.
Dacă loveşti maşina şi rezolvi tu totul, faci reparaţia pe banii tăi adică, vei ieşi mult mai ieftin, plus elimini timpii morţi cu alergătura după constatări, nu aştepţi să-ţi aprobe devizul şi alte tâmpenii.

alex230ro
Corect,eu am avut CASCO un an si cam degeaba,ce-i drept am rezolvat cateva zgarieturi dar cum a zis si Cipanezu mai sus cu 4-5.000 ron vopsesti masina,CASCO la mine a fost aproape 4000 ron din care am vopsit 2-3 elemente smile.gif
xox
QUOTE (Ciupanezu @ Jan 11 2011, 08:57 PM) *
Mă rog, revenind la lucruri mai exacte, asigurarea casco e foarte scumpă pentru o maşină de peste 5-6 ani dacă nu ai obiceiul de a lovi maşina foarte des.

Adevarat, dar eu tot merg pe ideea lui io's, merita si doar ca sa dormi noaptea linistit. Spun asta dupa ce-am reparat un b2500 pe banii mei (rca-ul n-a platit si csa nu s-a bagat) si am reparat masina mea de doua ori iar acum o repar a treia oara.

Nu-i de gluma cu bizonii din trafic... (si culmea toata lumea spune ca noi suntem bizoni, astia cu bmw-urile - nu se uita nimeni la unul cu Logan care se crede sofer sau la taximetristi ori la astia de-ti aduc pizza home, ca sa nu mai zic de aia cu adevarat periculosi care merg noaptea cat poate masina, ca deh, strada-i goala si daca-i un bmw pe acolo, sigur nu-l deranjeaza).

M-am enervat si m-am amarat in acelasi timp sad.gif

Si daca tot suntem la probleme personale, imi spune cineva de ce mai sunt prieten cu o fata care nu se gandeste decat la ea?
bartro
Eu zic sa pleci din Iasi, e periculos acolo. Rezolvi si problema cu fata.
xox
Sa stii ca nu-i o idee asa rea. Problema-i c-am ratat o plecare in Belgia deja sad.gif
Ciupanezu
QUOTE (xox @ Jan 12 2011, 02:26 PM) *
Adevarat, dar eu tot merg pe ideea lui io's, merita si doar ca sa dormi noaptea linistit. Spun asta dupa ce-am reparat un b2500 pe banii mei (rca-ul n-a platit si csa nu s-a bagat) si am reparat masina mea de doua ori iar acum o repar a treia oara.

Răspunsul nu este acelaşi pentru toată lumea.
Dacă faci accident mai des, indiferent de motiv, casco poate fi util.

În cazul meu, e o risipă de bani.
io's®
tu-le mort!!-n gat alora de trebuia sa dea cu ceva pe jos azi sa nu inghete. abia am circulat si era sa ma fac si varza, aproape ca nici in picioare nu se putea sta.tara de cacat.. si anotimp imputit annoyed_h4h.gif
TiL
Mie-mi place anotimpul. M-as plictisi doar cu vara...
Da, e ciudat de circulat afara, am mers pe dr. taberei si mai peste tot sunt portiuni cu zapada atat de batuta ca n-a mai putut fi inlaturala. Dar se simtea ca merg ca pe un asfalt razuit, initial ma credeam schumacher, crezand ca am aderenta super, dar m-am prins repede ca merg pe gheata, am lasat-o mai moale. Cocoasele de zapada batuta sunt f greu de inlaturat. Daca sunt mari le rade cu lama, dar fiind mici nu ajunge la ele, si antiderapantele nu le strapung usor. Exemplu practic: ia o mana de zapada si topeste-o invartind-o in mana, rezolvi problema repede. Ia o mana de zapada, fa-o un mic bulgare, turteste-l cat poti si invarteste-l intre maini ca sa-l topesti -> o sa ai de lucru multa vreme pana-l faci apa.

PS. iarna nu-i ca vara tongue.gif
PS. afisez ironie din cauza vederilor politice. Pur si simplu nu suport romanii care se plang ca "autoritatile au fost luate pe nepregatite". Care nu inteleg ca nu te pui cu natura. Si ca inainte de toate trebuie sa se pazeasca ei insisi, sa aiba grija cum merg si sa adapteze mersul la conditiile de jos. Eu nu o fac intotdeauna si recunosc asta. Meritam de multe ori sa ma fac praf, dar totul din vina mea. Culmea, alta data am vazut cum romanul injura ca ne-a umplut oraselul de nisip cu sare de pomana. Dupa ce am iesit 1 km din sat am vazut si de ce: pe jos alterna promoroaca picata din copaci, bucati de polei, asfalt curat. Adevarata loterie.
Niciodata nu o sa fim multumiti.
bartro
Eu am umblat cu yaris, n-am avut probleme, doar plecare de pe loc e un pic mai greu tongue.gif si trebuie franat din timp.
alex230ro
unele zone sunt ok altele nu ,dupa noroc si dupa cat de des au trecut utilajele,oricum bate vantul destul de tare si zapada se pune repede la loc
bartro
Ca sa vedeti ce soferi 'profesionisti' sunt pe drumurile:
http://www.gandul.info/news/un-taximetrist...i-video-7936044
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.