Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme personale
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
sebaa
Cum v-am promis , aveti link cu primul articol:
http://www.automarket.ro/stiri/fiat-500-ce...anie-14660.html

Vor urma:)
INTERCEPTOR
bravo.
i a sa mi faci si mie cateva reportaje la masini si interviuri tongue.gifP
sau nu numai mie, la membri de pe forum:PP ca s multi pasionati aci:P
xox
QUOTE (sebaa @ Sep 9 2008, 01:15 PM) *
Cum v-am promis , aveti link cu primul articol:
http://www.automarket.ro/stiri/fiat-500-ce...anie-14660.html

Vor urma:)

Felicitari, si la cat mai multe! thumbup1.gif
sebaa
Merci, cititi in continuare..sunt 3-5 pe zi.
Azi de exemplu am fost la deschiderea showroom-ului Land Rover.smile.gif
INTERCEPTOR
auzi da un reportaj despre site ul asta nu poti sa faci??
tongue.gif
poate poti
INTERCEPTOR
eu am avut un week end frumos.as putea zice.sambata am muncit pana la 19 la masina .sportivu stie ca a fost in vizita.si duminica am fost in companie unei domnisoare foarte draguta.am vazut f1 moto gp ul.......alles gutte
sergiu67
dragii mei! ce va asteptati de la aceste asa zise domnisoare?nu le duce capul si nu stiu cate prune au in straita wallbash.gif .una gandesc si alta fac...si in legatura cu povesteea de week-end cu muntele ai facut mare greseala..mai bine mergeai din start la land rover, mai ales daca nu esti sigur ca o sa primesti ceva.si acum daca zici tu ca nu o sa o mai cauti sa ma scuipi pe mine intre ochi daca nu o sa te tot streseze gagica aia.ca asa is ele....si mie mi-a zis una sa nu o mai caut si am zis ca daca ea vrea am sa-i respect dorinta, dar crezi ca ma lasa ea in pace?le e ciuda evil (1).gif ill (9).gif .
grija mare de voi...si de dragele voastre ..masini...ca restu.... vio (25).gif
INTERCEPTOR
adevarat .nu merge cu oala.ca si la baieti .nu s toti la fel de badarani cum zic fetele.si nici toate fetele nu s nebune cum zic baieti.doar ca s enimereste cateodata o nepotrivire de caracter .care iti strica un week end cateva sute de minute pe telefon etc.
dar daca nu treci prin dastea ar fi prea frumos.am patit si eu asa ceva.si a fost instructiv.tot la munte .si nici un pic de fun.doar placerea de a ingheta de frig si a respira aer curat,suntem asa de prieteni ca nu am mai vb niciodata.de fapt nu am vb nici cat am stat la munte.ce nu inteleg dece am acceptat aman 2 sa plecam daca stiam ca nu suntem dornici ce ceva.eu am plecat ca nu aveam cu cine si ea a mers ca vroia la munte.deci eram impreuna dar separat:P hi hi hi asa inveti.. sunt bune lectiile astea

adevarat .nu merge cu oala.ca si la baieti .nu s toti la fel de badarani cum zic fetele.si nici toate fetele nu s nebune cum zic baieti.doar ca s enimereste cateodata o nepotrivire de caracter .care iti strica un week end cateva sute de minute pe telefon etc.
dar daca nu treci prin dastea ar fi prea frumos.am patit si eu asa ceva.si a fost instructiv.tot la munte .si nici un pic de fun.doar placerea de a ingheta de frig si a respira aer curat,suntem asa de prieteni ca nu am mai vb niciodata.de fapt nu am vb nici cat am stat la munte.ce nu inteleg dece am acceptat aman 2 sa plecam daca stiam ca nu suntem dornici ce ceva.eu am plecat ca nu aveam cu cine si ea a mers ca vroia la munte.deci eram impreuna dar separat:P hi hi hi asa inveti.. sunt bune lectiile astea
MeHigh
haide ma, nu e dracu asa de negru. sa fim noi sanatosi, cati dintre noi pot spune ca nu au patit chestii de-astea? cred ca nici unul. eu deja am inceput sa ma amuz la chestii de-astea, si sa investesc in excursii de genul asta. ma refer la bani, bineinteles smile.gif))
INTERCEPTOR
sa ma fuck in el de serv.de azi cand au inceput aia mici scoala........ s a marit programul cu 1 ora.adica muncesc 9 ore pe zi:(
MeHigh
welcome to the club, man. eu muncesc 9 ore pe zi de vreo 3 ani incoace. plec de-acasa la 7:00 AM si revin acasa la 19:30 PM. Eu, si alti 1.300.000 bucuresteni. sa ma fuck in el de oras.
TiL
Am ajuns si eu azi noapte in Bucuresti dupa o saptamana petrecuta la tara. Parca am ajuns pe alta planeta, mai ales ca s-a cam dublat traficul.
Parca tot traiesc in lumea mea, acolo, departe. Poate-mi revin, cu toate ca nu-mi doresc.
De meciurile cu actuala fosta nu mai povestesc, ma bucur ca am venit cu masina intreaga biggrin.gif Si totusi parca imi pare rau ca n-am luat-o cu mine, e trist sa stai singur pe vremea asta.
Am hotarat sa merg mai des pe-acasa, nu ca asta vara cand incercam sa evit pe ... cineva. Iubesc prea mult locurile alea, as fi in stare sa pun benzina in fiecare WE ca sa-l petrec acolo, daca n-ar fi drumul atat de obositor. Si-apoi trebuie sa-mi fac dracu' un viitor aici...
Partea buna e ca nu ma mai doare ficatul fnd (7).gif trei nunti la rand nu i-au priit.

INTERCEPTOR
tu muncesti 9 ore la serv si te duci acasa te plikbi etc.eu de la serv ma duc mananc repar la masini pana la 21 22 (aseara ploua si eu am desfacut drectia la 850)si asa ca muncesc intr una
INTERCEPTOR
l am prins pe florin83 pe bmwclub.si aici nu era online...........haaaaaaaaa bineeeeeeee.deci de cand ti ai luat pisica te ai dat cu aia cu bani............bine........rusinica:PP caterinca.
sebaa
Azi am fost la lansarea oficiala Audi A3 si S3 in Romania. Am primit cadou un ipod shuffle:d
Ciupanezu
Îţi merge. tongue.gif
io's®
CITAT(INTERCEPTOR @ Sep 16 2008, 12:27 PM) *
l am prins pe florin83 pe bmwclub.si aici nu era online...........haaaaaaaaa bineeeeeeee.deci de cand ti ai luat pisica te ai dat cu aia cu bani............bine........rusinica:PP caterinca.

si ce daca.. si eu intru destul de des pe acolo..
biggrin.gif numai ca nu ma vezi ca stau invizibil laugh.gif
ionusunt
azi trebuia sa imi ridic permisul,suspendat pe 30 de zile.....la udriste surpriza....domnule aveti permisu suspendat pe 60 de zile....reveniti in octombrie.
sa nu mai zic de faptu ca nu am facut nimic si mi l-a luat.am facut stanga de pe barbu vac pe bd ficusului ,iar politistului i s-a parut ca am facut stanga de pe contrasens,nu stiu cum dracu blink.gif daca stiam ca facusem ceva de luat permisu nici nu il dadeam......... am incercat sa ii explic....nimic.nu am semnat pv...am vrut sa contest insa lipsa de timp si multele drumuri de facut m-au facut sa renunt (adica romania) .azi a fost una din cele mai urate zile de anul asta......

LE : dupa ce mia zis ala de 60 d zile am sunat 2 prieteni ,unul cu care eram in masina unul cu care am vb la tel....sa ii intreb
"ba am retinut eu prost ?sunt eu un retard ? sigur a zis ala 30 zile ? " - fiecare a zis da ......deci am fost calcat in picioare de militie ...ca numa politie nu e asta
sebaa
Nu ai intrebat daca poti sa dai examen sa il iei mai repede? Urasc momentele astea birocratice..
Eu TREBUIA SA DAU EXAMEN SA IL POT LUA IN 60 zile. dar eu facusem si accident
Marti sau miercuri il iau inapoi, dar masina nu e gata inca:(
florin83
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 16 2008, 12:27 PM) *

zici de mine innocent.gif ,dar tu ce cauti pe acolo? sarcastic_hand.gif
florin83
apropo de luat carnetul.. era sa mi-o iau si eu duminica trecuta.
Eram pe DN1 aproape de Posada si am depasit pe linie continua. Spre Posada se fac la un moment dat 2 benzi in sus si se gasise unu care mergea cu 30km/h sa-l depaseasca pe altu de mergea cu 28km/h.. am mers in spatele lui pe banda 2 si cand am vazut ca nu se da la o parte am intrat pe contrasens si l-am depasit. Era linie dreapta si nu venea nimeni din fata.
In capatul liniei e curba spre stanga si pe dreapta e un mic loc de parcare cu o fantana. Acolo era un gabor care m-a vazut sad.gif.
A fluierat la mine si apoi l-am vazut cum sare la masina huh.gif Eu intre timp intrasem pe banda 2, iar pe banda 1 erau alte masini.. nu cred ca mi-a vazut numarul..

Am facut curba la dreapta si imediat e muzeul Posada. Am intrat in parcarea muzeului, am parcat masina dupa niste alte masini parcate si m-am dus sa vizitez muzeul.. innocent.gif si asa nu am intrat niciodata acolo si am trecut de sute de ori prin zona laugh.gif
Mai mult ca sigur venea dupa mine si chiar daca nu venea ma dadea prin statie ang (1).gif
INTERCEPTOR
am zis la caterinca.si eu intr u mereu
INTERCEPTOR
acum am intrat si o surpriza neplacuta facuta de cap de pluta alex230ro care il mananca in cur sa spuna pe bmwclub ca eu repar la 850
esti prost de bubui alex sad.gif
TiL
e o rusine ca repari buburuza?
io's®
azi am luat un sant (cu 3 km/h) facut de cei care schimba cablurile si am ramas fara aparatoarea de noroi unde e si senzorul de temperatura exterioara sad.gif , acum pe bord imi indica -40*
jur ca daca era in timpul saptamanii si erau muncitori pe acolo ii luam la bataie pe TOTI, de la ultimul salahor pana la cel mai mare director, ma dadeau astia la stiri pe toate posturile
BBo
150 lei costa ultima data.... am inlocuit-o si eu. Ai pierdut si senzorul sau doar a sarit din mufa lui ?
INTERCEPTOR
nu eo rusine da nu am chef sa stie tot forumul bmwclub ca eu mai repar cate o masina..nu am chef de comentariile lor.doar din prisma asta
ledocteur
am picat o restanta la facultate si cu ocazia asta m-au trecut la taxa... 37 de milioane taxa. sad.gif mai rau e ca m-a facut taicamiu de cacat.
io's®
CITAT(BBo @ Sep 22 2008, 11:34 AM) *
150 lei costa ultima data.... am inlocuit-o si eu. Ai pierdut si senzorul sau doar a sarit din mufa lui ?

nu e cazul de schimbat nimic, nu s-a spart nimic, s-a smuls din suruburi, se rezolva cu niste saibe mai late
senzorul a ramas pe aparatoare cu tot cu mufa si s-a smuls firul din instalatie
imi trebuie ~2 ore sa ma ocup sa o pun la loc, mai nasol e ca nu prea am timp sad.gif
INTERCEPTOR
imi e foame.si lene.si nu am chef de nimic.as avea chef sa stau intr un pat mare cu o fata frumusica sa ne iubim.dar lasa ca stau la birou frumos si ma uit pe net:( ce viata
Tigresse
Ce bine de unii mad.gif . Eu am avut sedinta de la 8 la 12, era să şi adorm la un moment dat. Mai am sedinte din astea inca 4 zile.
INTERCEPTOR
si eu as vrea sa adorm ......dar nu de tot si nici singur.tongue.gif
MeHigh
eu nu mai vreau nimic. de dimineata m-am trezit cu starea asta, in care nu vreau nimic. imi e indiferent tot ce se intampla.
INTERCEPTOR
eu vreau o iubita frumusica inca cateva bmw uri si vre o 3 4 copii .maxim 1 fata:P restu baieti
cateodata ma trezesc si eu si ma rog sa adorm definitiv .dar sunt stari si momente trecatoare.
cand vin clipele frumoase de ex cand fuge masina de spate tongue.gif sau imi zambeste o fata draguta nu mai vreau .
aseara am vrut .am vazut o bruneta slaba de 180 cu par pana la fund.care nu era tiganca si era superba.numai ca era cu iubitul ei .am privit si m am intristat:( nu i prima oara si nu va fi nici ultima.cand oi gasi si eu iubirea mea..................sa nu mai vreau cu altele
INTERCEPTOR
ce e viata fara amor??'
ce e mai frumos decat sa faci sex? exclus curse si cerculete drift burn etc:PP
TiL
Sa iubesti
sebaa
sau Sa fii iubit;)
Tigresse
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 23 2008, 01:24 PM) *
eu vreau o iubita frumusica inca cateva bmw uri si vre o 3 4 copii .maxim 1 fata:P restu baieti

Dar copiii ăştia vrei să fie toţi ai tăi? Adică să ţi-i facă ea? Nu cred că găseşti uşor pe cineva dispus să facă asta. Poate să ţi-i deseneze. wink.gif
Sportivu
vai de capu meu! ar iesi niste Soldatzei adevarati din Interceptor! biggrin.gif Instructie face cu ei, zi de zi! Traiasca Interceptoru si neamu ce va sa vie` ! biggrin.gif

LE: toate ca toate...da` si eu imi doresc o "nebuna, incapatanata si mandra" wub.gif langa care sa`mbatranesc cu miros de interior de rechin ( prietenii stiu la ce ma refer) , de sarmalute si checuri ( tongue.gif ) si nepotei pe genunchi...
haifisch
.... + alea 200 de kg care o sa le ai de la sarmalutele si checurile nevestei laugh.gif
Sportivu
eh, 115 deja le am biggrin.gif nu mai e mult!
INTERCEPTOR
pai si eu caut ....
si ce astea cu fite fac unu doar ca sa aibe un copil.eu vreau 2 3 4
nu ma intereseaza .familia mea e foarte mica si nu mi place.as vrea mai numeroasa.am vazut e mai frumos .sau cred eu ca e:P
nu face nu o sa fie cu mine
Sportivu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 24 2008, 03:20 PM) *
pai si eu caut ....
si ce astea cu fite fac unu doar ca sa aibe un copil.eu vreau 2 3 4
nu ma intereseaza .familia mea e foarte mica si nu mi place.as vrea mai numeroasa.am vazut e mai frumos .sau cred eu ca e:P
nu face nu o sa fie cu mine

Sef de Trib, ah? biggrin.gif Florin Fund-de-Rechin-Alunecos ?!? lgh (24).gif
INTERCEPTOR
bai aia cu fund alunecos nu mi se potriveste. ca nu s gay.inca.
deci florin bot de rechin e mai frumos si a lui satra de copii....ma mai gandeam la alternative 4 sotii si 4 copii .merge si asa:P
Sportivu
lgh (24).gif lgh (12).gif hai ca rad aici ca tembelu de nu mai pot...m-am cracanat de ras... am luat-o razna!
Clau
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 24 2008, 03:23 PM) *
bai aia cu fund alunecos nu mi se potriveste. ca nu s gay.inca.
deci florin bot de rechin e mai frumos si a lui satra de copii....ma mai gandeam la alternative 4 sotii si 4 copii .merge si asa:P

Cred ca "fund de rechin alunecos" se referea la faptul ca derapeaza spatele masinii laugh.gif

PS: sa te vad cum o sa faci cand s-o juca satra aia de copii pe langa masinile tale si cand s-or urca incaltati pe bancheta sau pe scaunul de la sofer si cand or trage de toate manetele si apasa toate butoanele posibile prin bord... ca pe mine deja ma exaspereaza nepota-miu... to_become_senile.gif
haifisch
ce a spus clau aici imi aminteste de o faza....cand am fost cu tov catalin sa vb cu propr 735-ului de piese care l-a avut

omu avea copil mic si cat vorbeam noi acolo el statea in ea

cu coada ochiului l-am vz cum se juca la bord la semnalizare.....dadea cu ea in sus si in jos de zici ca era joystick laugh.gif

eu am facut niste ochi cat cepele de imi venea sa arunci cu cheile de la masina in el laugh.gif

asa ca....are dreptate clau smile.gif
sebaa
Povestea asta imi aduce si mie aminte de o intamplare din copilarie.
Eram in masina,si masina era parcata in panta, pe locul de parcare din fata garajului meu.Tata era in fata masinii, si eu il intrebam ce face fiecare.La mercedes, cu exceptia catorva modele , frana de parcare se aplica cu o pedala si se elibereaza cu o clapeta. Eh, mercedes-ul meu bot de cal avea o clapeta sa ii zicem, si intreb ce face asta? Si nu se uita, nici n-a apucat sa raspunda, ca am tras de ea direct..si hopa masina la vale peste el. Doar o usa de la garaj era deschisa, deci se facea praf partea din fatza a masinii, si in momentul ala tata a reusit sa opreasca masina care o lua la vale spre el si sa imi strige sa pun frana. De atunci tin minte ca nu m-a lasat sa ma urc in masina vreun an,cam asa:))
Clau
Si eu era s-o patesc cand eram mica, dar nu din cauza mea...
Eram la tara(baile Govora, pt cine stie) si masina era parcata in fata curtii, pe o strada lunga, in panta, cu botul in jos. La vremea aia putine masini pe strada...
Cica ma jucam cu sora-mea si inca un var (cu totii mici) prin masina (o 1300) si intre timp eu am adormit. Ei au scos-o din viteza si masina, cum era si logic, a luat-o la vale. S-a speriat sora-mea si l-a strigat repede pe tata care a luat-o la fuga dupa masina, ca altfel poate nu mai scriam azi aici innocent.gif
Mihai_AMD
azi dimineata in parcare.cobor eu sa scot masina de pe scuarul unde o tin noaptea si sa o trec in parcare normal....nu aveam intentia sa plec nicaeri doar ca mai apoi nu mai gaseam loc ca e unsupermarket aii lg mine si se aglomereaza repede...o mut in parcare si mai stau 5min in ea sami pun fata la d etc,cand din dacia 1310 de lg mine coboara un barbat in varsta u baiatu lui la vreo 35 ani asa,se vedeau ca sunt de la tara.vrbeau intre ei la botu masinii mele dar pe mine nu ma bagau in seama si eu ma uitam nedumerit la ei...
"bah sti ca aveam si noi una la fel?acelasi model rechin"
"da ma dar al nostru era cu motor mare cu 6cilindri"
faza la care intervin si eu mandru:"poi si asta e nene in 6,e de 2000"
la care ala batran"a,nu..al nostru era mare...mult mai mare,nu mia stiu de cat...il adusese o ruda a mea pana in revolutie si consuma enorm dar rupea tot..pana la urma mam infipt cu el intrun copac si a ajuns la fiare vechi"..........cea mia interesanta parte e aceea "dar al nostru avea pe lateral asa niste dungi aurii si scria ceva cu "A"...mia fost frica sa pronunt si pana la urma iam zis "cumva alpina"..."da,da,alpina "zice fiso.......................
si asta a fost povestea unui e12 alpina cu motor "foarte mare" care a pierit pe strazile romaniei in anii 90:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.