nmq, muta-te la mine in cartier, ca io te las sa iesi din parcare, nu fac nici o manevra fara sa semnalizez si sa ma asigur (si sa injur soferii barbati nesimtiti care nu m-ar lasa sa schimb banda nici picati cu ceara), plec urgent de la semafor cand se face verde... si ce mai fac? a, cand vreau sa parchez caut un loc in care sa intru din prima, cu fata si sa nu fac manevre decat daca nu vin masini din spate pe banda de langa bordura

altfel, ma doare mana de la cate claxoane dau muierilor proaste care raman la 2 metri de masina din fata fara sa se gandeasca o secunda ca, daca s-ar misca pana in fundul aluia din fata poate ar ajuta la deblocarea unei intersectii... in fine.
aa, ieri eram in cotroceni, in spatele unui e60, plecasem de la semafor si cred ca aveam deja 30km/h, cand asta din fata vireaza brusc stanga, fara semnal, fara nimic si ramane jumate pe banda. dupa ce l-am injurat pe ala, am blestemat franele de la masina mea care nu sunt cele mai performante posibil, plus ca abs-ul intra cand ii vine lui pe chelie, chiar pe uscat daca este o denivelare in asfalt. acum, intreb: daca il faceam garaj, eu eram de vina ca nu eram la destul de multi metri in spatele lui? sau el ca a virat brusc, fara sa semnalizeze?!
dar problemele cu traficul deja sunt parfum pe langa porcariile care se intampla in jurul nostru si pe care nu le putem controla si care cel putin mie imi induc o stare nasoala de frustrare combinata cu dorinta de a pleca unde vad cu ochii, in cea mai izolata insula din pacific. nu mai suport toate legile de 2 lei, total ilogice, inspectiile cu care te trezesti si care inainte de a da buna-ziua te anuna cate sute de milioane ai de platit amenda ca nu ai nus' ce hartie despre care nu ti-a zis nimeni nimic cum ca ar trebui sa o ai, etc, etc. nu mai suport nici stirile despre tot soiul de legi si taxe aberante, nici organizarea serviciilor publice (vezi administratiile financiare din anumite sectoare), imi vine sa-i omor pe astia de au facut santuri de jur imprejurul blocului ca sa schimbe niste tevi si, desi lucreaza zilnic, de 3 saptamani nu fac altceva decat sa mai sape alte santuri, ma scoate din sarite sistemul sanitar si ma bucur pe zi ce trece ca nu am ajuns sa fac parte din el, si...si...si....
voi nu aveti nici o vina

sau poate avem cu totii o vina: suntem prea pasivi si ridicam din umeri si ne acceptam soarta.