so,
E aiurea sa-mi afirm problemele personale pe net.... Ca si idee mi-am luat masina, ursu din 86, 2.0 classic, de pe forumul "ala"(sau cum ii ziceti), eu m-am atasat de forumul asta. Am vazut printre altele ca unii colegi au conturi peste tot, cu acelasi urser sau disimulate, in fine, ne ascundem dupa deget. Ma refer la conturi pe forumuri legate de bmw, inclusiv pe "ala". Nu, nu e capra vecinului, e apropo de Romania tara de rahat. Mi se . stiti voi.
Deci cu problemele
personale scriu urmatoarele din cauza faptului ca am ce am citit la Interceptor. M-a rupt in paispe si sunt sober. In fine, trecand peste offllineurile normale din orice topic de pe bmwzone

va zic asa.
Acum 2 luni, am fost operat pe creier de un chist cam de marimea unui ou de gaina, rosu de Pasti daca vreti. Sunt ok acum, evident.
Problema mea personala este urmatoarea: MAMA are cancer pulmonat gradul 4 (ultimul) si cu metastaze craniene aka nasol rau de tot. Sunt disperat, mi-as vinde de la ficat la suflet sa nu o mai vad ca tuseste.....
( Cu toate astea Interceptoare, te-am sunat sa-ti zic la multi ani, cu toate ca ne-am vazut o data. Asta ca si offtopic, Vlad mi-a fost alaturi de cand mi-am luat ursu si pana acum, multumesc, la fel si Andrei, la fel iti multumesc, Mouse, la fel, iti multumesc, poate ca m-am mai intalnit cu multi useri dar nu am vorbit despre bmwzone de aici si "ignoranta personala din partea amandoura".. fiind o comunitate. Vroiam sa particit si eu la o intalnire, dar din ideea, de altfel idioata "sa-mi fac masina" nu am avansat ideea, acum, din prisma a ceea ce am zis mai sus, mi-e foarte greu sa plec si sa ma "distrez", poate da, intr-un viitor oarecare vin. Tot din motivul ca sa-mi "fac masina" nici nu am deschis topic cu masina mea.)
Am 30 de ani, f**t ce prind, nu conteaza, am un servici la un semi stat, am ursu (WRT) si al familiei o kia ceed (WRC), la urs nu am mai gasit WRC.
In ultima luna dorm cam 3 ore pe noapte, caut pentru mama mea pe net orice alternativa de a-i mai prelungi viata si cu un an, sper. Eu fiind "conducatorul tratamentului" .. in fine.. sunt mai mult decat "probleme personale".
A, si pentru topicul ala cu ce-si mai ia lumea la masini, am luat de la Catalin din Satu Mare, geamurile alea butterfly :| Evident nu la pretul ala.
Deci gropi in Romania, Boc ne-a ruinat, da, ca a impus impozitul forfetar, practic a rupt vreo 40% din IMM din PIB mi se par, acum, probleme mici. Sunt mari, dpdv macroeconomic, dar vorba aia, mi se r**e acum, am cea mai de rahat posibil perioada din viata mea, probabil.
Azi am ajuns la un doctor care a inventat un produs farmaceutic in 1959 si cu ajutorul lui, acest doctor a salvat 20.000 de cazuri de cancer, apoi l-au luat la ochi, ANM-ul si MS nu-i da aprobare de productie, pt ca citostaticile folosite pe mapamond au fost produse in WWW II si deh.. trebuie valorificate... in fine, mai multe delalii pe pm.
Nu o dau in depresie, dar e rupere la mine aici.
So cheer up.
Nu stiu unde am vazut la TV dar remarcand un spot si NU pe burtiera.......... LIVE LIFE LARGE

Deci filmu-i asta..
Nu stiu de ce scriu astea aici si nu si pe forumuri de gen, poate ca vroiam sa ma descarc, e totusi INTERNET, dar tin sa multumesc celor care vor avea rabdarea sa citeasca postul si sa ignore gresleile gramaticale normale la gradul de oboseala si de stres.
Multumesc de asemenea si omului de pe forum care a avut puterea de a ma asculta semi live.

deci LIVE LIFE LARGE