QUOTE (coman cosmin @ Jul 9 2010, 09:07 AM)

mai frumos e ca el mi-a zis mie ca are martori si cand i-am zis sa vina cu ei a dat-o de gard.asa ca i-am zis si eu ca ii aduc martori si s-a calmat.
la tine era mult mai usor de rezolvat.la mine
e cu amenintari din partea politistului,cu alergari prin jurul masinii(eu pe el ca incercam sa ii rup mufa de nervi),cu folosit de spray paralizant(fara efect).l-a mine idiotul nici macar nu s-a prezentat(nu mi-a zis cum il cheama),mi-a zis ca nu e obligatoriu si ca scrie pe procesul verbal cum il cheama(nu se vedea nimic).i-am promis idiotului ca o sa aflu cum il cheama si ca o sa il sun cand il dau in judecata.si m-am tinut de cuvant.
pacat .puteai sa castigi procesul destul de usor cu un avocat bunicel.te duceai cu probe(poze )de la locul "faptei".eu le-am anexat la contestatie.
sper ca nu v-am plictisit.
Să fim serioşi, ori era poliţistul foarte prost, ori înfloreşti rău de tot.
1. Dacă începeai să-l alergi ca să-l baţi, era ultraj. Dacă aveai tupeul să faci asta, se băga uşor în maşină şi cerea întăriri, te luau mascaţii pe sus.
Nu există aşa ceva, să-l alergi pe un poliţist şi el să te ierte.
2. Pentru un poliţist de la rutieră este EXTREM de simplu să facă rost de martori, mai ales dacă îl şi tratezi aşa cum spui că ai făcut-o.
Îl opreşte pe un taximetrist care a făcut o greşeală pentru care îi poate lua permisul şi îi zice că nu-i ia permisul dacă semnează să fie martor pentru el şi se prezintă şi la tribunal. Decât să rămână fără permis, prin urmare şi fără pâine, preferă să accepte.
Aşa că ori înfloreşti ori nu spui toată povestea.
QUOTE (xox @ Jul 9 2010, 07:47 AM)

Adica era beat si a facut accident dar a scapat? A iesit cu alcoolemia sub pragul acela limita?
Intreb si eu, ca nu ma pricep la cazuri d'astea si-am auzit tot soiul de povesti.
Încep prin a spune că nu comentez moralitatea faptei, este un băiat foarte de treabă care într-adevăr a greşit, însă s-a învăţat minte pentru că s-a chinuit apoi 3 luni să-şi recupereze permisul şi să scape basma curată, iar apoi a mai cheltuit încă 3000 € să-şi repare maşina, aşa că nu se va mai urca la volan beat.
Pe scurt, a lovit nişte maşini parcate având alcoolemie peste pragul limită.
I s-a luat alcoolemia pe loc, el a spus că de fapt tocmai băuse 2 pahare de vin cu un amic pe care l-a chemat imediat să probeze acest lucru.
L-au dus la IML, a ieşit alcoolemie de dosar penal.
A vorbit rapid cu un avocat, a doua zi a cerut avocatul o nouă calculare a alcoolemiei la IML, alcoolemie care normal că a ieşit sub 0.8 gr.
A folosit ca argument faptul că alcoolemia a ieşit mai mare decât era din cauza faptului că accidentul a avut loc imediat după consumarea alcoolului, mă rog, ideea este că a redactat cererea aşa cum trebuia, plus că a dat şpagă 1000 şi ceva de euro acolo unde trebuia, pe baza relaţiilor avocatului.
A scăpat după vreo 3 luni cu permisul în buzunar şi cu cazierul curat.