Help - Search - Members - Calendar
Full Version: un rechin la malul dunarii
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Rotti
nasol. daca pot sa te ajut cumva cu trasportul da-mi un semn
ionusunt
QUOTE (elvislorin @ Jun 26 2009, 04:22 PM) *
un litru la 4000 de km

si iti si curge pe undeva gen supurare ? sau doar scoate fum ?
enculescusorin
CITAT(ionusunt @ Jun 30 2009, 02:42 PM) *
si iti si curge pe undeva gen supurare ? sau doar scoate fum ?

il manca...acum nu...ca i-am pus 20w50
haifisch
ti se pare mult cat papa al lui ionusunt? laugh.gif

stai sa vezi la mine laugh.gif

o sa ma intrebi daca nu cumva am svaitzer in loc de baie de ulei laugh.gif
Ciupanezu
Un consum de 1 litru la 4000 km este în limitele normale date de producător.

Sau unii mai cred în "Cumetre, nu consumă gram de ulei!" ? biggrin.gif
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 30 2009, 05:27 PM) *

Vorba aia, daca nu consuma ulei inseamna ca ai probleme grave biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 30 2009, 05:27 PM) *
Un consum de 1 litru la 4000 km este în limitele normale date de producător.

eu credeam in "cumetre , ia vreun litru la 7 8 mii"...
Ciupanezu
Depinde de stilul de conducere.

elvislorin
dupa 1500 km cu valvoline 20w50 nivelul e la maxim...iar masina si-a luat ceva forja...dar nu exagerat...reprize scurte
sunt f multumit pana acum
haifisch
fii in continuare multumit....la tine papa ulei in limitele bunului simt....plus ca trage mai ok acum smile.gif

edutxu
e normal sa crape ulei....nu mult dar e normal...
ce sa mai zicem de masinile diesel noi care sunt facute sa crape rolleyes.gif
ionusunt
off topic : pana si smartul meu din 2004 papa ulei(in limitele bunului simt ,dar aici e vb de cateva sute de grame,proportional cu dimensiunile reduse tongue.gif ). bine la ala e noru de fum frecvent in spatele lui isi cam ia omor prin oras pe 1 2 3 .
elvislorin
tot off topic: mi-a venit zilele trecute un nene la schimb de ulei...astra 1.6 din 2002...ii papa cam jumatate de litru de ulei la mia de km...i se parea normal...cumparase el nu stiu ce carte de la reprezentanta in care ii spunea ca e normal un consum de 600 grame la mia de km smile.gif)...i-am aprins becul: bine domne dar atunci cum de iti da tot in cartea aia interval de service la 10-15 mii km...ce rost mai are intervalul asta daca dumneata il completezi pe tot in 5-6 mii km smile.gif)...abia l-am convins sa dea o fuga pe la mecanic smile.gif)
edutxu
QUOTE (elvislorin @ Jul 3 2009, 08:53 AM) *
tot off topic: mi-a venit zilele trecute un nene la schimb de ulei...astra 1.6 din 2002...ii papa cam jumatate de litru de ulei la mia de km...i se parea normal...cumparase el nu stiu ce carte de la reprezentanta in care ii spunea ca e normal un consum de 600 grame la mia de km smile.gif)...i-am aprins becul: bine domne dar atunci cum de iti da tot in cartea aia interval de service la 10-15 mii km...ce rost mai are intervalul asta daca dumneata il completezi pe tot in 5-6 mii km smile.gif)...abia l-am convins sa dea o fuga pe la mecanic smile.gif)

cum am mai zis...e normal sa crape....
mecanicul ce poate sa i faca in afara de faptul ca poate sa i ia o compresie... blink.gif
elvislorin
mai demult unul din iuzeri : 316i s-a oferit sa imi dea schemele electrice de la rechin...sa imi leg pilotul automat, consumul instantaneu si luminile de marsarier (masina a avut automata si s=a pus manuala fara a se reface cablajul iar acum cele zise mai inainte nu mai functioneaza)....daca stie cineva dintre voi ce e cu el sau daca le aveti dati-mi si mie un semn

also...ma pregatesc sa cumpar si un interior...negru, crem sau maro...scaune, bancheta fete de usi...eventual si plafoniera
ionusunt
QUOTE (elvislorin @ Jul 6 2009, 10:15 PM) *
mai demult unul din iuzeri : 316i s-a oferit sa imi dea schemele electrice de la rechin...sa imi leg pilotul automat, consumul instantaneu si luminile de marsarier (masina a avut automata si s=a pus manuala fara a se reface cablajul iar acum cele zise mai inainte nu mai functioneaza)....daca stie cineva dintre voi ce e cu el sau daca le aveti dati-mi si mie un semn

also...ma pregatesc sa cumpar si un interior...negru, crem sau maro...scaune, bancheta fete de usi...eventual si plafoniera

vb eu cu el laugh.gif sigur a uitat .
elvislorin
sper sa nu uiti si tu laugh.gif
ionusunt
QUOTE (elvislorin @ Jul 8 2009, 09:32 AM) *
sper sa nu uiti si tu laugh.gif

am inteles ca va aveti pe mess dar nu vorbiti. vlad alexandrescu ii zice pe mess tongue.gif . dai un pm
enculescusorin
CITAT(ionusunt @ Jul 8 2009, 02:56 PM) *
am inteles ca va aveti pe mess dar nu vorbiti. vlad alexandrescu ii zice pe mess tongue.gif . dai un pm

frate poate ma are el pe mine in lista...dar eu nu il am...cel putin nu sub numele asta
tomado e28 owner
QUOTE (sierra1771 @ Jul 8 2009, 03:00 PM) *
frate poate ma are el pe mine in lista...dar eu nu il am...cel putin nu sub numele asta

elvislorin = sierra1771? tongue.gif Sau folositi acelasi comp? smile.gif
elvislorin
la magazin folosim acelasi calculator...se mai intampla sa nu observ ca a ramas logat el si invers laugh.gif
elvislorin
@ionutsunt: i-am add lui 316i de vreo cateva zile...dar nimic....poti sa iei legatura cu el?
ionusunt
QUOTE (elvislorin @ Jul 16 2009, 11:05 AM) *
@ionutsunt: i-am add lui 316i de vreo cateva zile...dar nimic....poti sa iei legatura cu el?

schimba injectoare la e39 .azi a terminat.suna l maine .sigur raspunde . iti dau nr de tel pe pm .
elvislorin
salutare
a trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe aici. am facut mai multe pe la masina: schimbat regulator de presiune la retur, facut perdelutza din spate si montat pachet m de la mama lui din germanica biggrin.gif.
pana acum am montat barele fata-spate si eleronul pe portbagaj...mai am pragurile dar nu sunt hotarat daca sa le pun sau nu...sunt multe gauri de dat si mi-e frica de rugina
Click to view attachment
Click to view attachment
haifisch
misto

deci al doilea M528i smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(elvislorin @ Sep 4 2009, 09:28 PM) *
salutare
a trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe aici. am facut mai multe pe la masina: schimbat regulator de presiune la retur, facut perdelutza din spate si montat pachet m de la mama lui din germanica biggrin.gif.
pana acum am montat barele fata-spate si eleronul pe portbagaj...mai am pragurile dar nu sunt hotarat daca sa le pun sau nu...sunt multe gauri de dat si mi-e frica de rugina
Click to view attachment
Click to view attachment

celb (4).gif bravos domnule elvis
sper sa vi la intalnire sapt viitoare sa o vedem live

pune si pragurile,e pacat ca altii ca mine plang dupa niste praguri(am pus kitu bbs fata-s[ate si nu am praguri)
elvislorin
cred ca o sar peste intalnirea asta...am ramas cam lefter dupa toate cheltuielile facute in ultimele zile laugh.gif
dar pun o poza mai buna (si cu rechinul spalat)Click to view attachment
David
Bravo, felicitari! Ai grije de ea, ca sa aiba si ea grije de tine!... celb (4).gif
elvislorin
nu prea am facut mare lucru la masina
schimbat ulei si filtru ulei (valvoline 15w40) + garnituri evacuare
Click to view attachment
Ciupanezu
Foarte mişto arată! smile.gif
manole74
Bravo! E superba..... wub.gif
elvislorin
multzumax....mai am de lucru o gramada...iar timpul si banii nu imi permit...deocamdata biggrin.gif
elvislorin
azi am facut schimb de ulei la un m5 e39 laugh.gif ...asa ca sa imi fac reclama laugh.gif ....si de antigel.....ar fi trebuit sa trag si niste poze...dar ma urca vreunu pe cocalari.com laugh.gif
elvislorin
batranul a primit un set de fete de usi...negre, din piele rolleyes.gif
niste scaune, o bancheta, poate si mocheta neagra si e ca nou biggrin.gif
manole74
Si poze ca sa vedem si noi minunea????? huh.gif
elvislorin
vor veni si alea smile.gif)
elvislorin
in primavara vreau sa schimb motorul...sa pun un 2.5 24v de pe e34...cine a mai facut asa ceva?ce modificari ar trebui facute: la suporti motor, suporti cutie, calculator - bord, etc? i need all the help i can get
05aBi
http://www.mye28.com/viewtopic.php?t=62849...asc&start=0

Sper sa iti fie de folos. smile.gif
elvislorin
multam...vad ca si americanii mai fac reparatii la bordura smile.gif))
05aBi
Cred ca stramosii lui au fost romani ... smile.gif)
Modificari vad ca sunt multe, sincer nu cred ca se merita. Mai bine ai modifica 2.8 de pe masina in sensul sa-i pui injectoare de m50, electrica ...
elvislorin
eu zic ca mi-ar fi mai usor sa pun alt motor la care sa fac niste modificari (care au fost facute si de altii si explicate destul de bine) decat sa schimb injectia si electronica...la asta chiar ca nu ma pricep

mai am nedumeriri referitoare la transmisie...grup de fapt...nu ma refer la adaptarile facute pt montaj...ma refer la combinatie cutie de e34 m52 si grup de 2.8 e28....cum imi afecteaza comportamentul masinii (trepte, viteza), consumul etc?
iorgos
De ce vrei tu sa faci schimbare de motor?
elvislorin
pai sa vedem....un motor mai puternic, mai elastic si mai economic...hmmmm
iorgos
Este bine pana la un punct. Ai luat toate posibilitatile, referitoare la montaj motor+cutie+cardan+electrica?
elvislorin
nop...de aia am postat....sa vad sfaturi, pareri etc....
iorgos
Pot spune doar un lucru lasa-i mototul masini chiar daca trebuie sa faci motorul cap coada. Nici un alt motor nu este mai elastic sincer nici cel de 3500cmc , bine cu conditia sa fie in toate mintile lui.
Asta este parerea mea sincera.
elvislorin
motorul e bun...are doar 125 mii km....trage bine de tot...dar e greu de bibilit la el...la noi in zona nu gasesti mecanic care sa stie sa lucreze pe ele...mai bine pun un m52 pt care gasesc mecanic...l-jetronic e o injectie tare pacatoasa....imi consuma in draci tocmai pt ca nu gasesc pe nimeni care sa puna motorul la punct....iar sa ma car de fiecare data pana la bucuresti pt reglaje imi e peste mana....
TiL
Ce reglaje, in afara de avans?

In rest... piese bune: fara aer fals, , regulator de presiune in rampa, sonda de temperatura sa fie buna... plus cele de bun simt, reglaj tacheti, ulei bun, etc.

Si eu credeam ca M30 e o bruta, dar m-am convins ca nu-i asa cand am mers cu un 528i adus din Spania, era incredibil de soft.
Noi le "reglam" sa traga dom'le.
elvislorin
hehe...voi stiti cum...eu nu...sad.gif
evildeath
QUOTE (TiL @ Feb 7 2010, 07:31 PM) *
Si eu credeam ca M30 e o bruta, dar m-am convins ca nu-i asa cand am mers cu un 528i adus din Spania, era incredibil de soft.
Noi le "reglam" sa traga dom'le.

m30-ul e o bruta, 2.8-ul care l-am avut inainte trage grav ... si ala a fost reglat si la lampa stroboscopica, mi-ai povestit si mie de cel din Spania dar eu unul nu pot sa caracterizez un m30 decat printr-un sound agresiv si un feeling si mai agresiv. nu mi se par deloc motoare soft
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.