Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Mihai_AMD
da...jantele chiar sunt desene animate
eu am exclamat uau pt kit biggrin.gif
ReLLaXX
QUOTE (db85amd @ Nov 24 2010, 10:47 AM) *
da...jantele chiar sunt desene animate
eu am exclamat uau pt kit biggrin.gif

Nu de mult am vazut masina pe viu. E departe de ce se vede in poza asta. Kit-ul nu da foarte bine pe masina din mai multe motive. Pragurile vin prea evazat si se termina ciudat pe arcele aripilor. Bara spate arata frumos doar din lateral. Din spate nu are legatura cu linia 7-lui. Bara fata e ok, cu mentiunea ca e sensibil mai inalta decat pragurile si bara spate, ceea ce din punctul meu de vedere strica tot farmecul. Cand am vazut eu masina preferam sa o vad stock decat asa. De eleron nu zic nimic....nu-mi place deloc si ma obisnuiesc greu si cu cel de "fabrica". Per total kit-ul ala arata cam "aruncat" pe masina. Desigur, e doar o opinie personala.

La acelasi drum spre Timisoara, undeva dupa Deva (eu mergand spre Tim.) a trecut pe contrasens un E23 negru (sau derivat apropiat), stock, impecabil, cu numere de Ro. Nu am vazut niciodata masina si nici nu am apucat sa vad numerele de inmatriculare (eram atent la ea). Era un exemplu bun de linie la E23. Felicitari proprietarului, daca citeste cumva din umbra. smile.gif
TiL
o fi ala de se vinde cu 1200E laugh.gif , numere de BH
ReLLaXX
QUOTE (TiL @ Nov 24 2010, 04:12 PM) *
o fi ala de se vinde cu 1200E laugh.gif , numere de BH

Derivat de negru nu inseamna gri, si ala de care spui tu e departe de perfect. Daca nu ma lasam furat de linia generala apucam sa vad un nr de inmatriculare. Poate data viitoare. wink.gif
tomado e28 owner
Era unul negru prin TM care arata foarte bine, dar nu l-am mai vazut de vreun an...
Adrian Pintea
Ala cu nr de BH ce era de vanzare la un parc la intrarea in Oradea dinspre Cluj a ajuns la Cluj, l-am tot vazut prin oras, inca nu i-a schimbat numerele
iorgos
Poze cu E23 din Timisoara.

Are drepate Claudiu, din toate punctele de vedere.

Cand o merge sa pun si poze o sa le urc.
iorgos
Pozele promise.
Ciupanezu
Aiurea...
bartro
Masina facut de lego. Dar macar nu a ajuns la remat.
nmg
QUOTE (iorgos @ Nov 26 2010, 11:11 AM) *
Pozele promise.

Nah.
TiL
Nu-i asa rau cum pare.

ia sa-i puna niste jante cu ET mic, si 16-17". O sa salivati. Singura problema ramane eleronul. Cu care m-as obisnui.
ReLLaXX
QUOTE (TiL @ Nov 26 2010, 12:25 PM) *
O sa salivati.

Sau nu...smile.gif
io'sŪ
sigur NU
haifisch
de acord cu claudiu si ema smile.gif
Ciupanezu
E sinistră maşina aia.
io'sŪ
ohmy.gif

haifisch
lgh (12).gif lgh (24).gif
David
Ratacit pe uscat! smile.gif
lucian
l-am vazut si eu prin romana. cred ca e o lucrare care a participat la concursul org. bmw rom cand s-a lansat si o carte, bla, bla..
mai e una la bmw filaret inauntru-aia e din hartie.
xander
blink.gif
xox
laugh.gif E de junkrace da' nu ma prind care-i treaba cu caprioara.
Ciupanezu
O fi road kill şi a luat-o s-o pună pe grătar. laugh.gif
05aBi
Let's go shopping biggrin.gif
05aBi
CITAT(05aBi @ Nov 2 2008, 08:25 PM) *
pe asta l-am gasit in drum spre scoala, arata impecabil atat la exterior cat si la interior..
ce sa mai.. de vis rolleyes.gif http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=19072

http://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-van...tml#post4214102
bartro
Sau, ce face 2 ani si 5 luni de zile de Romania cu o masina.
David
Nu e BMW, dar nu m-am putut abtine sa nu va arat asta...
haifisch
smile.gif foarte tare sa vad din nou poze cu masina asta

prima data mi-a aratat-o fratele meu mai mare ..... facuse niste poze pe telefon cand a fost in DE si mi-a aratat si mie acum 4-5 ani

arata poate chiar mai bine decat atunci.....
bartro
N-a stiut cum sa scrie suck.
Mihai_AMD
un urs dubios,pozat ieri la cateva strazi de Foisoru de Foc,nush sa descriu exact locul
CRM112
diverse bmw'uri smile.gif

si altii au sh din anglia smile.gif

altii au motoare mici
Mihai_AMD
CITAT(CRM112 @ Apr 27 2011, 10:40 AM) *
altii au motoare mici

daa...mai ales e34 ala ditamai dricu cu brisca aia de 1.8
io'sŪ
interesant, e46ele ala cu numele de olanda dar cu rhd unsure.gif
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Apr 27 2011, 10:50 PM) *
interesant, e46ele ala cu numele de olanda dar cu rhd unsure.gif

eu am vazut de GB cu lhd....
Mihai_AMD
am fost azi la bmw pitesti sa comand ceva piese,si am pozat noua serie 6...
cam naspa in poze,dar infioratoare in realitate....
pacat ca exista momentan decat 640i si 650i...daca era in 618d poate erau mai accesibile la noi wink.gif))
la plecare a iesit juma de showroom sa se uite la cazanu meu,niste tipe chiar l-au pozat. biggrin.gif
io'sŪ
si eu l-am vazut live smile.gif

Click to view attachment

elvislorin
QUOTE (db85amd @ Apr 30 2011, 01:04 AM) *
am fost azi la bmw pitesti sa comand ceva piese,si am pozat noua serie 6...
cam naspa in poze,dar infioratoare in realitate....
pacat ca exista momentan decat 640i si 650i...daca era in 618d poate erau mai accesibile la noi wink.gif))
la plecare a iesit juma de showroom sa se uite la cazanu meu,niste tipe chiar l-au pozat. biggrin.gif

la noi 312d ar fi cele mai vandute laugh.gif laugh.gif laugh.gif ...si ar mai baga si ceva chiptuning
bartro
Zona sos. Giurgiului, proprietar era langa masina. Spune ca are motor 3.8 turbo, pe portbagaj scrie alpina B10.
haifisch
ce eleron "frumos"
lucian
culoarea o strica. si e plina de rugina, din suedia tongue.gif
elvislorin
m-am intors din belgia...am vazut o gramada de bunatati...dar nu le-am facut poze la toate...am ratat poze cu un z1 si cu un 328 cred (din ala de pe prin anii 30...am vazut ca au facut un prototip omagiu pt masina asta)...faine bunatati...sa nu mai zic ca am vazut sute de motoare bmw si harley in la roche en ardenne...am mers acolo cand erau zile libere...plin de tinerei si tinerele la 50-60 ani calare pe motoare si imbracati in haine de piele...plin de batranei la volanul unor bijuterii de prin 30-40-50 care se plimbau pe dealurile din zona...superb....o sa pun cateva poze
elvislorin
Click to view attachment
Click to view attachment
bartro
Politia Olandeza in 1984:
(Prin nu.nl)
TiL
Duminica dimineata, pe la 9, o mamaie stafidita dar cocheta, mergea cu un E28 de PH cu vreo 80la ora prin Comarnic.
N-am apucat sa-i fac poza biggrin.gif
bartro
Am vazut si eu un E28 condus de o tanti prin Bucuresti. O fi un trend?
05aBi
frumos finisat, dar totusi...
http://www.ebay.de/itm/BMW-CSI-E9-30-BREIT...=item1e7154a847
xox
E30 fan =) Da' banui ca gusturile nu se discuta, asa-i?
TiL
cine mi-a aratat fundu' dimineata...
elvislorin
cat naiba costa asigurarea, itp-ul si impozitul pe bulgarica la cazane din astea?
TiL
dracu sa ma ia, nu stiu. Dar parca prea am fost prost pana acuma...
si perseverez!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.