Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
coman cosmin
Din lipsa de somn aseara am luat bucurestiul la cutreierat cu masina.
Rezultatul:e24 doua bucati ,una arata bine si una dezastruos
e12 doua bucati
e21 o bucata
poze in curand ca era noapte si nu aveam cu ce sa fac
haifisch
2Xe24 si e12 nu cumva leai vz pe strada eminescu ? smile.gif
bartro
QUOTE (haifisch @ Dec 20 2008, 03:02 PM) *
2Xe24 si e12 nu cumva leai vz pe strada eminescu ? smile.gif

Pun pariu ca da tongue.gif
ce pacat de masinile alea.
haifisch
e12le lam vz intr-o zi pe la baba novac.......l-am urmarit putin.......omu vrea 2000 de euro pe ea si da cu fum ca un trabant
bartro
QUOTE (haifisch @ Dec 21 2008, 12:50 PM) *
e12le lam vz intr-o zi pe la baba novac.......l-am urmarit putin.......omu vrea 2000 de euro pe ea si da cu fum ca un trabant

e12 de pe eminescu? Am vrut s-o cumpar, dar cam scoate fum, asa e. Nici nu prea circula cu ea. Nu mai are injectie originala, e schimbat cu tot cu chiulasa. Cine stie ce o fi in motor asta.
coman cosmin
Corect alea doua e 24 si un e 12 sunt alea de pe strada eminescu.din cate am aflat omu e nebun rau de tot si vrea o gramada de bani pe masini.Pacat de ele,merita o soarta mai buna.
bartro
De ceva timp la veteranilor sad.gif e 'abandonat' un e30 325ix..
Cozmin_4u
hai ca am vazut si eu un E12 crem din gresala si nu prea am apucat sa il vad pra bine ca mergeam cam rpd....dar se pare ca sta de mult timp p acolo, din ce am vazut eu arata bine vopseaua... dar v-am zis am trecut cam repede... se afla pe sos barbu vacarescu pe partea stanga knd te duci spre pod baneasa
INTERCEPTOR
bine zis nu ai vazut bine. sunt 2 bucati...........si nu prea arata bine nici unu..........si eu tot din viteza le vad zilnic de 2 ori
lucian
QUOTE (Cozmin_4u @ Jan 22 2009, 11:40 PM) *
hai ca am vazut si eu un E12 crem din gresala si nu prea am apucat sa il vad pra bine ca mergeam cam rpd....dar se pare ca sta de mult timp p acolo, din ce am vazut eu arata bine vopseaua... dar v-am zis am trecut cam repede... se afla pe sos barbu vacarescu pe partea stanga knd te duci spre pod baneasa

posesorul e pe forum
Cozmin_4u
inseamna ca mi sa parut ca arata dine din cauza prafului de pe el smile.gif)
butcky
Am vrut sa-i fac poze, dar nu am reusit tongue.gif Bine ca l-am gasit pe net!
81DMC77
Click to view attachment 530 i al unei doamne doctor din Cluj. Doamna are varsta de 82 de ani si zice ca il are de nou. La intrebarea ca, de ce nu-l vinde, sa-si ia altceva, a raspuns ca, "ce sa-si ia?" smile.gif Nu eu am intrebat-o. biggrin.gif
TiL
QUOTE (81DMC77 @ Jan 24 2009, 09:27 PM) *
La intrebarea ca, de ce nu-l vinde, sa-si ia altceva, a raspuns ca, "ce sa-si ia?"

Bun raspuns, respect pentru stimabila doamna.

Dar... E28 530i? Parca n-a existat.
eugene12
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 4 2008, 12:18 PM) *
tongue.gif

Marfa rau!!!

QUOTE (coman cosmin @ Dec 20 2008, 11:48 AM) *
Din lipsa de somn aseara am luat bucurestiul la cutreierat cu masina.
Rezultatul:e24 doua bucati ,una arata bine si una dezastruos
e12 doua bucati
e21 o bucata
poze in curand ca era noapte si nu aveam cu ce sa fac

Asa fac sieu cand nu am somn...un e 12 este pe la Foisorul de Foc..e intr-0 curte abandonat,am intrebat si cica proprietarul a murit si nu stie pe cine sa-mi recomande sa vb
lucian
QUOTE (eugene12 @ Jan 25 2009, 07:57 AM) *
Marfa rau!!!

Asa fac sieu cand nu am somn...un e 12 este pe la Foisorul de Foc..e intr-0 curte abandonat,am intrebat si cica proprietarul a murit si nu stie pe cine sa-mi recomande sa vb

ala visiniu? eu am vrut sa-l iau acum 4-5 ani cand cerea 600 de dolari.
caroseria e terminata, motorul e carb. de 2500.
mario.b
QUOTE (bartro @ Dec 24 2008, 04:17 PM) *
De ceva timp la veteranilor sad.gif e 'abandonat' un e30 325ix..

Nenea tu stai in zona piata veteranilor??? nu de alta dar si eu stau fff aproape de acea piata.
bartro
QUOTE (mario.b @ Jan 25 2009, 11:30 PM) *
Nenea tu stai in zona piata veteranilor??? nu de alta dar si eu stau fff aproape de acea piata.

Stau in zona, da smile.gif
316i
QUOTE (TiL @ Jan 25 2009, 06:36 AM) *
Dar... E28 530i? Parca n-a existat.

N-a fost.
81DMC77
528i, am gresit eu, imi cer scuze mellow.gif Ma gandeam ca e aproape de 3000 si am ramas cu ideea ca e 530i.
eugene12
e un e 12 528 albastru cu stopuri mici in berceni.I-am lasat nenumarate afise si nimik...nu a sunat nimeni
bartro
QUOTE (eugene12 @ Jan 26 2009, 06:01 PM) *
e un e 12 528 albastru cu stopuri mici in berceni.I-am lasat nenumarate afise si nimik...nu a sunat nimeni

In ce stare e? Imi place mult e12 pre facelift..
butcky
A cui e ursul asta rosu B 03 URS ....

http://www.youtube.com/watch?v=LNtdaWHKIbw...feature=related
ionusunt
acum 2 min in fata geamului meu ...sa fac stop cardiac si nu altceva blink.gif
LE se vede si smartul meu parcat acolo . tongue.gif
Ciupanezu
Cred că ţi-a făcut vreun amic o farsă. laugh.gif
Arată incredibil...
manole74
Arata nemaipomenit iar ''snitzelurile'' vin la fix! tongue.gif
butcky
Este masina unui nene pe la vre-o 40 si de ani! Vara trecuta am vazut masina parcata pe Str. Roma si l-am asteptat. Am facut cateva poze la masina (cred ca le-am postat aici) si am stat de vb cu el. E pasionat rau omul! wink.gif
xox
Merge omul la 3 luni si plateste iar numere rosii in Nurnberg? blink.gif Alea de pe masina expira in intr-o saptamana si ceva.
ionusunt
se poate...masina o are de mai bine de un an.
butcky
Prin Ferentari... rolleyes.gif

Ciudat ix-ul ala.

butcky
Te cunosti cu Dragos? smile.gif Ce mai face motorasul meu? wub.gif
io'sŪ
CITAT(butcky @ Mar 3 2009, 07:02 PM) *
Te cunosti cu Dragos? smile.gif Ce mai face motorasul meu? wub.gif

personal, nu.
am vb cu el la tel de cateva ori inainte sa iau cutia de viteze de la silviu, cea care a fost pe masina lui inainte de transplant
imi pare rau ca nu am stat de vb cu el putin, dupa ce am facut pozele nu stiu cand s-a urcat in masina si a plecat, ne-am uitat unul la altul (probabil m-a vazut ca i-am pozat masina) si s-a dus mai departe
mi-a placea sa stau putin de vb cu el , nu atat despre masini cat despre aparate foto so fotografii/fotografiere, poate reuseste el sa-mi explice anumite functii ale aparatului foto ca nici acum dupa ~3 luni nu am reusit sa aflu unsure.gif
butcky
Pentru cine nu stie, Dragos Cristescu (posesorul PHO-ului) este fotograful de la PLAYBOY si multe alte reviste.

http://www.dragoscristescu.ro/
sper sa va placa pozele...
butcky
Frumoase jante! rolleyes.gif
Shark
QUOTE (io`s @ Mar 3 2009, 06:22 PM) *

Ce-i asta? MAD MAX?? Are si mitraliere pe ea? unsure.gif
butcky
QUOTE (Shark @ Mar 8 2009, 02:23 PM) *
Ce-i asta? MAD MAX?? Are si mitraliere pe ea? unsure.gif

Nu! Are fostul meu motor M5 3,8 - 340 cp rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Mar 3 2009, 06:22 PM) *
P
H
O

e interesanta masina...cred ca ar fi chiar misto daca nu ar avea barile din fibra ,sau din fibra dar nu strambe.
butcky
Azi pe la Piata Victoriei un M3 alb nou nout cu numere rosii. Din pacate rasunau manelele din el. Nu foarte tare dar cat sa se auda si afara. A incercat un f mic drift la o intoarcere si apoi s-a luat cu mine spre Romana. Eu eram cu motorul.

S-a reluat programul asfaltarilor sau a bordurilor? Ca din asta au bani toti gelatii cu ochelari "Morandi Style" si tricouri "Gigolo Italiano - De puta madre - 800$" sad.gif Din terenu lu' bunica nu mai scot nimic ca e inghetata piata...
the_rifle
QUOTE (butcky @ Mar 8 2009, 10:58 PM) *
S-a reluat programul asfaltarilor sau a bordurilor? Ca din asta au bani toti gelatii cu ochelari "Morandi Style" si tricouri "Gigolo Italiano - De puta madre - 800$" sad.gif Din terenu lu' bunica nu mai scot nimic ca e inghetata piata...

LOL nici mie nu-mi merge bine cu terenul biggrin.gif
batz
bai e criza.si aia au banii la saltea.au aparuit o tona de m3uri e46 e92 ce vreti voi.numa ca soferii trendari cum zicea si buci,gelati manelati si cu banuti la saltea.dar din pacate 0 legatura cu sofatu..smile.gif
ionusunt
normal e criza nu se dau creedite cu usurinta de acum un an 2....daia nu vindeti terenuri....insa lautaru credeti ca primeste bani din credite ipotecare la nunti de mafioti ?
INTERCEPTOR
daca mai vad masini dastea nu mai ies din casa
INTERCEPTOR
cap de taur.natural
Cozmin_4u
frumusetea asta am vazut-o pe la gradina icoanei pe acolo parca asa se numeste....s-ar putea sa ma insel laugh.gif masina arata marfa rau.... celb (4).gif wub.gif
Peter Pan
QUOTE (Cozmin_4u @ Mar 29 2009, 07:49 AM) *
frumusetea asta am vazut-o pe la gradina icoanei pe acolo parca asa se numeste....s-ar putea sa ma insel laugh.gif masina arata marfa rau.... celb (4).gif wub.gif

am alergat dupa el tot stefan cel mare ca sa-i trag 2 poze intr-o duminica....dar nu era f buna lumina si au iesit naspa.....
haristeas51
e32-u acela este de mult prin Bucuresti, inainte avea niste jante mult mai frumoase . smile.gif
manole74
CITAT(Cozmin_4u @ Mar 29 2009, 07:49 AM) *

EXCEPTIONALA! rolleyes.gif
TiL
QUOTE (haristeas51 @ Mar 29 2009, 12:05 PM) *
e32-u acela este de mult prin Bucuresti, inainte avea niste jante mult mai frumoase . smile.gif

Si parca nu avea emblemele Alpina pe ea.
http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=69228
butcky
Nu e Alpina! Statea parcata in fata Salii Palatului si a avut alte roti wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.