Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
haifisch
oho....chiar ca...

veche da buna
xox
Si cu 6-le ala rosu peste strada wub.gif ... Nu e cel din filmul "Marilena de la P7"?
316i
Ba da. smile.gif
ionusunt

QUOTE (xox @ Nov 9 2009, 05:36 AM) *
Si cu 6-le ala rosu peste strada wub.gif ... Nu e cel din filmul "Marilena de la P7"?

ce dreacu de film mai e si asta nene ? laugh.gif maricica de la scara ?
LE : acuma vad ca e facut de nemescu. cum e filmu ?

sorry de off topic dinala grav tongue.gif
xox
QUOTE (ionusunt @ Nov 9 2009, 05:38 PM) *
LE : acuma vad ca e facut de nemescu. cum e filmu ?

E dragutel asa, cel putin prima oara m-a surprins cand l-am vazut.
QUOTE (ionusunt @ Nov 9 2009, 05:38 PM) *
sorry de off topic dinala grav tongue.gif

+1 unsure.gif
316i
E ok filmul. Nu e ceva exceptional dar nici nu iti irosesti timpul uitandu-te.
sergiu67
daca numele topicului e BMW-uri de pe strazi pun si eu 2 poze, din pacate numai spatele am reusit sa il pozez...dar va zic ca arata f bine masina...stiu ca are motor 2.4 td, are interior de piele galbena, inclusiv bordul e imbracat in piele, are a/c, 4 geamuri electrice,....si sincer nu mai stiu ce imbunatatiri are ca a trecut ceva ani de cand nu am mai vb cu tipu a cui e masina...
oricum per general e chiar frumoasa masina rolleyes.gif
05aBi
Acum daca era sa-i fi sters numerele, o recunostea cineva ? biggrin.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Nov 16 2009, 06:22 PM) *
Acum daca era sa-i fi sters numerele, o recunostea cineva ? biggrin.gif

A iesit foarte frumos smile.gif
316i
Ce spoiler e ala?
05aBi
Motorsport de e12. biggrin.gif
CRM112
bijou! wub.gif
io'sŪ
azi am vazut un urs sub o prelata unsure.gif whistle3.gif ph34r.gif

Click to view attachmentClick to view attachment

scuzati calitatea pozelor, era bezna desavarsita si sunt facute cu telefonul sad.gif

PS: ft ft misto prelata, atat ca avea semnul VW pe ea tongue.gif laugh.gif

haifisch
daca stergeai numerele nu o recunosteam....a iesit tare bine MEN

2 chestii am si eu de adaugat....suspensia...ar arata mai bine putin mai "level" si bratele de la stergatoare....

spoiler-ul ala nu e oare de pe un e12 cu MXZ la nr?....care zacea parasit?

316i
QUOTE (io'sŪ @ Nov 21 2009, 12:38 AM) *
azi am vazut un urs sub o prelata unsure.gif whistle3.gif ph34r.gif

scuzati calitatea pozelor, era bezna desavarsita si sunt facute cu telefonul sad.gif

PS: ft ft misto prelata, atat ca avea semnul VW pe ea tongue.gif laugh.gif

Ma nene ce cauti pe langa masina mea? laugh.gif
Shit, m-au ginit, acuma tre sa-i schimb locul din nou. laugh.gif
Da, e prelata oem de passat. tongue.gif
io'sŪ
din intamplare, am treaba pe acolo de 2-3 ori pe saptamana insa doar vineri m-am bagat in parcare sa vad cum e (parcarea), de altfel parchez chiar in fata si cand... ce sa vad... o _bestie_ biggrin.gif ..ascunsa ph34r.gif

nu mai schimba locul ca nu am zis unde e... wink.gif
ionusunt
poate il dau eu de gol....ma mai gandesc laugh.gif rolleyes.gif
Burrutz
Uitati ce bijuterie:x...numai buna de restaurat: http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=vg4v3zxobcw1
bartro
Cat e de muncit la asta.. pot sa fi sigur ca nu mai prea are podea. Si e destul de scump petru stare in care se afla.
Problema mai e ca nu prea gasest tabla si alte lucuru speicife pentru touring, sunt destule diferente cu sedan, la care mai gasesti. Dar ar fi o masina unicata in tara.
xox
Are those side-draft carburetors? blink.gif
bartro
QUOTE (xox @ Dec 6 2009, 02:55 AM) *
Are those side-draft carburetors? blink.gif

Da, pare a fi solex 40phh de la un 2002ti sau 2000ti(lux). Nu sunt acolo din fabrica, dar merg pus pe motor de 2L.
sconx
QUOTE (bartro @ Dec 6 2009, 11:41 AM) *
Da, pare a fi solex 40phh de la un 2002ti sau 2000ti(lux). Nu sunt acolo din fabrica, dar merg pus pe motor de 2L.

Fabrica nu le-a pus.Dar Alpina le-a pus cu siguranta.
bartro
Iar 6:
05aBi
De pe plaiurile mioritice ... biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Jan 24 2010, 11:59 AM) *
De pe plaiurile mioritice ... biggrin.gif

ohoo...misto jentoaiele biggrin.gif
de fapt misto buza,ca despre miez...da naspa ca e prea mic acolo,am impresia ca jantele alea au avut aceasi dimesiune la miez,acelasi miezuc si la 14" si la 17",buza umplea diferenta
little six bmw
parca era pe la focsani ...
PushtiulK
Un bmw vazut azi laugh.gif

io'sŪ
cred ca e parasit .. sa-mi zici pe unde l-ai vazut ca parca am nevoie de ceva de la el laugh.gif laugh.gif
xox
QUOTE (io'sŪ @ Feb 12 2010, 11:30 PM) *
parca am nevoie de ceva de la el laugh.gif laugh.gif

Suportul de numar de pe spate? laugh.gif Ca oricum restul pare destul de bine sigilat tongue.gif
PushtiulK
Pai contra sumei de vreo 22-23k va zic si va pot oferi si cheia:))

Un BMW la Ranca, Gorj:

xox
As putea sa jur ca LSO-ul l-am vazut si aici printr-un post pe forum russian_ru.gif Sunt 99% sigur ca are cont aici proprietarul?

PS: Am si eu poze de la Ranca doar ca din vara laugh.gif fara bmw-uri, doar cu un gps care arata ca eram in mijlocul pustietatii. Foarte frumos acolo.
TiL
sad.gif a facut poc?
io'sŪ
CITAT
As putea sa jur ca LSO-ul l-am vazut si aici printr-un post pe forum Sunt 99% sigur ca are cont aici proprietarul?

PS: Am si eu poze de la Ranca doar ca din vara fara bmw-uri, doar cu un gps care arata ca eram in mijlocul pustietatii. Foarte frumos acolo.

http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=24234

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=6268

PushtiulK
Da si mie imi arata gps-ul ca sunt pe camp smile.gif)
elvislorin
QUOTE (xox @ Feb 15 2010, 08:02 PM) *
As putea sa jur ca LSO-ul l-am vazut si aici printr-un post pe forum russian_ru.gif Sunt 99% sigur ca are cont aici proprietarul?

PS: Am si eu poze de la Ranca doar ca din vara laugh.gif fara bmw-uri, doar cu un gps care arata ca eram in mijlocul pustietatii. Foarte frumos acolo.

o intamplare nefericita sad.gif...dar se rezolva zilele viitoare cool.gif
io'sŪ

pacat ca nu avea si jante ALPINA sad.gif, imi pare rau ca nu am facut poze la frane, avea ceva frumos acolo biggrin.gif
little six bmw
misto masina ... si numarul de inmatriculare ... cool.gif
ionusunt
QUOTE (io'sŪ @ Mar 5 2010, 10:58 PM) *

pacat ca nu avea si jante ALPINA sad.gif, imi pare rau ca nu am facut poze la frane, avea ceva frumos acolo biggrin.gif

ciudata maxim istoria masinii asteia.a fost masina de politie candva in germania (undercover pe autobahn).motorul este marit la 5.6 ,dar nici un fel de alpina.bara spate parca e acs. e cea care era pe vremuri la sala palatului in spate parcata. a fost a unui prieten.
CRM112
stiu ca mai era una, poate coincidenta, tot un '5.0 cu nr. de ro cu spp. nu stiu daca e o conexiune intre cele doua.
Ultima oara cand am vazut-o (asta de mai sus) era unu barbos la volan, parca scos din clipurile cu cypress smile.gif

Ieri am vazut pe str. Roma un porsche non-turbo din '65 cred. Frumos, curat si cu "patina timpului" inclusa. Voiam sa fac o mini-sesiune foto dar ma grabeam.
ionusunt
QUOTE (CRM112 @ Mar 8 2010, 09:26 AM) *
stiu ca mai era una, poate coincidenta, tot un '5.0 cu nr. de ro cu spp. nu stiu daca e o conexiune intre cele doua.
Ultima oara cand am vazut-o (asta de mai sus) era unu barbos la volan, parca scos din clipurile cu cypress smile.gif

Ieri am vazut pe str. Roma un porsche non-turbo din '65 cred. Frumos, curat si cu "patina timpului" inclusa. Voiam sa fac o mini-sesiune foto dar ma grabeam.

nu cred ca exista in 65 turbo..
CRM112
ma refeream la modelul ăsta . Din exprimarea mea intr-adevar se intelege ca in '65 exista si varianta turbo. smile.gif Imi cer scuze.
Pt. ca nu stiam din ce an au pus portbagajul inalt si motoare turbo am specificat cat mai multe ca sa se inteleaga smile.gif
io'sŪ
CITAT(CRM112 @ Mar 8 2010, 04:54 PM) *
ma refeream la modelul ăsta .

care asta? "Page not found" sad.gif

ceva de genu':

CRM112
prima varianta de 911. asta cred ca merge
05aBi
Nu e de la noi, dar in schimb e foarte misto. biggrin.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Mar 25 2010, 01:54 PM) *
Nu e de la noi, dar in schimb e foarte misto. biggrin.gif

Tare smile.gif
haifisch
@io's ....ala e 356

@gabitza nu te mai saturi de site-ul ala de poze
io'sŪ
CITAT(haifisch @ Mar 25 2010, 07:20 PM) *
@io's ....ala e 356

da, stiu.
tomado e28 owner
Postez cateva masini vazute prin TM. Cea rosie, urata, nu e BMW tongue.gif
haifisch
f tare e28-ul ambulanta si mai ales e23-ul cu kitul ala
Ciupanezu
E23-ul ar fi arătat mult mai bine dacă ar fi fost ca Baba, fără kit-ul ăla. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.