Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Jul 1 2008, 06:04 PM) *
la pret si la cum arata rolleyes.gif
speechless

http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=938374

deja m-a luat cu ameteli...ce n-as face pt masina aia...
316i
Masina aia nu face atatia bani nici poleita in aur. Nici macar daca era 3.5 turbo.
TiL
Mda, 10.000 e mult, dar nu cred ca se supara daca-i pui 7000 in mana. Iar masina aia... merita macar 5000.
Sorin
daca e si cum arata in poza merita banul
butcky
Uite ce era parcat azi langa masina mea rolleyes.gif Scuze pt calitatea pozelor, dar tel asta nu face poze cand e lumina puternica dry.gif
Proprietarul pe la 40 ani, am stat de vb cu el si mai are un M5 e39. I-am propus sa intre pe forum sa posteze masinile rolleyes.gif
Masina este IMPECABILA!!! Interiorul era ca nou! Jante exact ca ale lui Ema rolleyes.gif Belea rau!
05aBi
wub.gif x 999
ionusunt
asta e masina de la robert_tzara din parcare....ramai mut..

LE :eram sigur ca al lui e m5ul e39 cu aripi cu aviare de plastic tongue.gif biggrin.gif
mario.b
QUOTE (butcky @ Jul 3 2008, 09:57 PM) *
Uite ce era parcat azi langa masina mea rolleyes.gif Scuze pt calitatea pozelor, dar tel asta nu face poze cand e lumina puternica dry.gif
Proprietarul pe la 40 ani, am stat de vb cu el si mai are un M5 e39. I-am propus sa intre pe forum sa posteze masinile rolleyes.gif
Masina este IMPECABILA!!! Interiorul era ca nou! Jante exact ca ale lui Ema rolleyes.gif Belea rau!

Ce frumusete de masina, de multi ani visez la asa ceva, poate intr-un viitor.....................
io'sŪ
CITAT(butcky @ Jul 3 2008, 09:57 PM) *

l-am vazut acum 3-4 saptamani pe mosilor tongue.gif

tare rau!
PushtiulK
ia uitati ce uratenie de masina:P

io'sŪ
biggrin.gif

te-am vazut la promotor

wink.gif
haristeas51
pai , ... primim si noi un link ?
io'sŪ
CITAT(haristeas51 @ Jul 5 2008, 11:34 PM) *
pai , ... primim si noi un link ?

uite!
paco_wonderboy
masina a fost a lui Alex55 de pe celalat forum care are acum un superb Porsche turbo din 2007-8 nu mai stiu exact biggrin.gif
MeHigh
salutari baiatului cu ursuletul, care mi-a facut cu mana langa Lacul Lesu, duminica 06-07-2008.
florin83
zace de vreo 2-3 sapt la mine in fata blocului sad.gif
batz
florin,e masina unui vecin care a intrat cu ea in vitrina aia de langa masina ta. laugh.gif ionusunt stie mai multe
ionusunt
QUOTE (batz @ Jul 17 2008, 02:33 PM) *
florin,e masina unui vecin care a intrat cu ea in vitrina aia de langa masina ta. laugh.gif ionusunt stie mai multe

sa nu mai vb ca interceptor are toate piesele care ii trebuie si a zis ca i le si monteaza...iar propietarul (veccinul meu tudor-batz il stie tongue.gif ) nici macar nu a mai deschis masina de atunci.... sad.gif si cat m-am agitat sa ii fac rost de piese ....

accidentul s-a intamplat dimn lipsa de experienta a soferului (~6luni de carnet ) + teribilismul de a face drifturi ....pacat de masina ca era tipla tipla pt anul ei mai ales (91)
florin83
QUOTE (batz @ Jul 17 2008, 02:33 PM) *

stiu, mi-a povestit si el si vecinii laugh.gif
florin83
ieri l-a luat biggrin.gif
ionusunt
am vazut tongue.gif
evildeath
poza asta intra mai bine la jante de pe strazi =))
ionusunt
QUOTE (evildeath @ Aug 4 2008, 03:05 AM) *
poza asta intra mai bine la jante de pe strazi =))

ti-a sarit vreo fisa ?tongue.gif mergi in 5 cumva ? laugh.gif
bartro
QUOTE (ionusunt @ Aug 4 2008, 04:20 AM) *
ti-a sarit vreo fisa ?tongue.gif mergi in 5 cumva ? laugh.gif

La un moment dat erau foarte multi care aveau jante de E21 pe Nova. Mai ales taximetristi.
evildeath
QUOTE (bartro @ Aug 4 2008, 12:28 PM) *
La un moment dat erau foarte multi care aveau jante de E21 pe Nova. Mai ales taximetristi.

pai am vazut si taximetrist da nu am fost pe faza sa ii fac poza...plus ca alea erau chiar refacute....biggrin.gif
ionusunt
eu am un coleg la munca cu o nova dinasta PREPARATA tongue.gif laugh.gif spoilerita are 4 tevi si roti dastea alpina de 7j x15 laugh.gif cand l-am intrebat ce masina are mi-a spus " o nova de curse " laugh.gif
05aBi
merg eu ce merg pe strada .. si aud deodata un zgomot de dacie fara evacuare..
si cand ma uit .. era al e21-lui sad.gif
daca era sa fi fost decat asta nu era nimic .. dar avea si un tuning infect rau .. spatele mai merge.. dar fata era sub orice critica mad.gif
avea numere de Alba Iulia ..
INTERCEPTOR
de pe strazo
ledocteur
am vazut azi pe strada un 2002 cabrio... nici nu stiam ca exista. imi pare rau ca n-am avut aparatul la mine in momentu respectiv. era impecabil, rosu... asta in anglia, nu in romania smile.gif
INTERCEPTOR
sa ti fie rusine din 2 motive
sa nu stii ca a existat cabrio si 2 sa nu faci tu poze la semenea raritate......rusine dubla
xox
Din Iasi, 2xE28 impecabilus.
xander
primu parca era de vanzare pe 4 tuning
iar pe al 2 lea lam vazut intr-o seara pe copou si m-a intrebat din mers de unde am farurile tongue.gif
Mihai_AMD
un e39 in Pitesti...
ionusunt
pac/mai am un E24 alpina da e pe telefon poza si nu am descarcato tongue.gif a si un e46 330i superb ....avea la nr W E46 tongue.gif
PS ; pisicul e 323i tongue.gif
PS@: mai puun poze si la masini de pe strazi tongue.gif acolo numa mercedes vechi jag etc biggrin.gif
ledocteur
masina din muzeu
Mihai_AMD
cateva poze de azi de la Salonul Auto Pitesti...
sergiu67
am sa postez si eu aici cateva poze, daca tot umblu cu aparatul foto dupa mine....bmw- cu nr de bucuresti e de fapt aici in zalau...superb...din pacate numai asa am reusit azi sa-i fac poza...restul is din piata auto
sergiu67
si acum daca am vazut si o dacie m-am gandit sa pun si eu poze cu actualul mijloc al meu de transport...
sergiu67
QUOTE (sergiu67 @ Sep 16 2008, 09:02 PM) *
am sa postez si eu aici cateva poze, daca tot umblu cu aparatul foto dupa mine....bmw- cu nr de bucuresti e de fapt aici in zalau...superb...din pacate numai asa am reusit azi sa-i fac poza...restul is din piata auto

bmw alb...vara
Rares
Am vazut a doua oara un 3.0 cs.
Si, tot a doua oara, era in mers.
Negru, SUPERB! E cu numere provizorii de cluj, deci tot nu ma las pana nu ii fac poze.
Wram cu masina la coada la spalatorie, exact ca si prima data cand l-am vazut. Altfel, as fi fost in stare sa il urmaresc. Aveam motorina pt 400km... biggrin.gif
butcky
De prin Grecia...
io'sŪ
ce urat ii sta la e28-ul ala cu bara aia... >:P parca nu-l prinde deloc sad.gif
butcky
Dar vopseaua era impecabila!
BBo
82 BRD, ieri la rondul de la Baneasa smile.gif .
xander
De prin franta biggrin.gif
CRM112
z3m coupe....
indubitabil biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (CRM112 @ Oct 13 2008, 04:54 PM) *
z3m coupe....
indubitabil biggrin.gif

Z3 COUPE wink.gif
///M are alte grile laterale ,alta bara fata si alte jante .
uite o poza :
CRM112
corect, asa e biggrin.gif
am zis ca poate trec neobservat tongue.gif
oricum, masina tot frumoasa este smile.gif
81DMC77
De pe strada unde lucrez wub.gif Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment si de la Azuga Click to view attachment
INTERCEPTOR
e bay .http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=82620198&pageNumber=3&__lp=55&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=ROMANIA&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&tabNumber=2

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ant1.searchInFr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.