Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
butcky
QUOTE (bartro @ Jan 28 2008, 11:08 PM) *
Arate bine 1600 ala smile.gif

Am vazut azi dimineata un E12 520/4 cu stopuri mici in trafic (al cui este??):

ABOUT US
IP Devel is a leader in the Romanian software outsourcing market
IP Devel is the sole Romanian provider of a unique set of skills in the software offshore outsourcing world

Acolo lucrezi?
316i
QUOTE (BBo @ Jan 30 2008, 10:28 AM) *
WTF, eram si eu acolo cand si-a pus cauciucurile (pe Fundeni, nu ?) laugh.gif. De asta mi se parea cunoscuta...
Ai fost si tu atunci ? Nu te-am recunoscut smile.gif.

Nu am fost eu, trecea un tov. pe acolo. biggrin.gif
INTERCEPTOR
super masina
Rares
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 9 2008, 10:06 PM) *
super masina

Da, intr-adevar, super masina. Cred ca cine o vede in oglinza retrovizoare are tendinta de a se trage mai spre dreapta carosabilului... arata nervoasa rau.
316i
super masina

Vrei sa mor? biggrin.gif
ionusunt
super masina

io-s mort deja ..... ce masina wub.gif
Mihai_AMD
nu e chiar un bmw de pe strazi dar nu stiam unde sa pun poza.am gasito pe net ,si mi sau parut interesante "rotile" lui,eu unul nu am mia vazut pana acum si mi se par ffffffffff utile intr-un garaj/curte cand lucrezi mai serios la o masina,numai eu stiu ce patesc cand o mut de colo colo asa impinsa..
ionusunt
super idee! un fel de cum sunt standurile pt motociclete pt sezonul rece sau pt service.!! se pot face cred nui mare lucru si super util !!!!
Shark
Asa e. Super idee. Atat doar ca rotilele alea trebuie alese foarte judicios. La un calcul simplu, pt o masina de 1,6 tone, fiecare roata trebuie sa sustina 200kg. Si in plus si rulmentul ala pe care se roteste in ax vertical trebuie sa functioneze la greutatile astea...
brown.shark
functioneaza perfect de vreo 15 ani facute cu rotile de la carucioarele pt lazi de piine , doar trb gresati bine rulmentii
Rares
QUOTE (db85amd @ Feb 15 2008, 08:31 PM) *
nu e chiar un bmw de pe strazi dar nu stiam unde sa pun poza.am gasito pe net ,si mi sau parut interesante "rotile" lui,eu unul nu am mia vazut pana acum si mi se par ffffffffff utile intr-un garaj/curte cand lucrezi mai serios la o masina,numai eu stiu ce patesc cand o mut de colo colo asa impinsa..

E12 cu stopuri mici... a avut nevoie de ceva tinichigerie, din cate se vede...
bartro
La mine la munca, mai am vazut masina asta prin bucuresti. Mai am vazut inca un e12 acolo azi. Sa inmultesc smile.gif cer scuza pentru e32 cara a aparut si asta in poza wink.gif
bartro
QUOTE (bartro @ Feb 15 2008, 10:42 PM) *
La mine la munca, mai am vazut masina asta prin bucuresti. Mai am vazut inca un e12 acolo azi. Sa inmultesc smile.gif cer scuza pentru e32 cara a aparut si asta in poza wink.gif

M-am dat seamna, e a lui Lucian smile.gif
Mihai_AMD
QUOTE (bartro @ Feb 15 2008, 11:00 PM) *
M-am dat seamna, e a lui Lucian smile.gif

exact!,are motor de 2.3 de urs,pacat ca are tot cutia cu 4trepte..
ionusunt
f frumos e12ele cool.gif ii sta bine in poza langa septar biggrin.gif
bartro
QUOTE (db85amd @ Feb 16 2008, 12:51 AM) *
exact!,are motor de 2.3 de urs,pacat ca are tot cutia cu 4trepte..
Daca a pastrat si diferential de 2,0 ajunge la 100km/ora destul de rapid, cred smile.gif
QUOTE (ionusunt @ Feb 16 2008, 03:59 AM) *
f frumos e12ele cool.gif ii sta bine in poza langa septar biggrin.gif
Asa le am gasit in parcare, fratii BMW.
Rares
Noul M3 pt cursele Le Mans...
Ce ziceti?
Mihai_AMD
CITAT(Rares @ Feb 22 2008, 10:35 PM) *
Noul M3 pt cursele Le Mans...
Ce ziceti?

....eu zic ca o sa castige biggrin.gif
bartro
QUOTE (db85amd @ Feb 22 2008, 10:41 PM) *
....eu zic ca o sa castige biggrin.gif

Eu ma intreb de ce era necesar un eleron asa de imens.. ar fi downforce mult prea putin cu caroserie obisnuita? Mai am vazut asa ceva pe masina de 'tarani'..
florin83

cred ca e necesar.. majoritatea au asa, indiferent de marca
316i
QUOTE (bartro @ Feb 22 2008, 11:10 PM) *
Eu ma intreb de ce era necesar un eleron asa de imens.. ar fi downforce mult prea putin cu caroserie obisnuita? Mai am vazut asa ceva pe masina de 'tarani'..

Iti dai seama ca nu l-au pus acolo de design si ca totul e gandit...mai ales la Le Mans!
bartro
QUOTE (florin83 @ Feb 22 2008, 11:24 PM) *
cred ca e necesar.. majoritatea au asa, indiferent de marca

Probabil smile.gif inseamna M normal nu atinge performantele de masina asta nici pe aproape..
Rares
QUOTE (316i @ Feb 23 2008, 12:09 AM) *
Iti dai seama ca nu l-au pus acolo de design si ca totul e gandit...mai ales la Le Mans!

Eu ma gandesc la importanta eleroanelor de F1. Ati vazut ca la intrarea la standuri se mai corecteaza unghiul eleronului. Un eleron setat corect poate sa imbunatateasca un timp de tura cu zeci de milisecunde. Ceea ce a foarte mult. Cu cat suprafata eleronului e mai mare, cu atat forta de apasare e mai mare. E o crestere direct proportionala.
Un unghi prea mare genereaza "drag", pe cand un unghi prea mic nu genereaza destul downforce, pierzandu-se din stabilitate si tractiune...
Modelul asta de M3 va intra in cursa in 2009 si va avea 485CP. Degeaba ai 485 CP daca transferi la pamant doar 470, nu?
Si ati vazut, tot la F1... Eleroanele setate corect ar putea face ca masina, la o viteza mai mare de 180km/h sa ruleze cu susul in jos (pe tavan). Forta de apasare ar fi asa de mare incat ar depasi forta gravitatiei, tinand masina "lipita" pe tavan...

http://www.fast-autos.net/vehicles/BMW/2009/M3_Race_Version/
Mihai_AMD
un e32 cu bot d e65,l-am gasit pe net..
butcky
QUOTE (db85amd @ Feb 24 2008, 09:44 PM) *
un e32 cu bot d e65,l-am gasit pe net..

Ce tiganie! badtaste (9).gif
florin83
parca topicul asta era cu bmw-uri vazute de noi pe strazi.. huh.gif
Mihai_AMD
CITAT(florin83 @ Feb 24 2008, 09:59 PM) *
parca topicul asta era cu bmw-uri vazute de noi pe strazi.. huh.gif

k,scuze,stiu dar am zis sa nu mai fac un topic nou pt o poza
butcky
Parca era un topic cu astfel de masini... tongue.gif Se poate muta discutia si poza acolo wink.gif
butcky
Il mai tineti minte? laugh.gif
L-am gasit azi pe o strada. Se lucra la el.
io'sŪ
fosta masina a lui razvan, inainte sa fie omorata de butcky laugh.gif
INTERCEPTOR
la naiba vad pe 1 mai un e 23 impecabil; am si vb cu propietarul azi am vazut masina iar.e ca noua.am vb cu el poate o intra si el pe aici masina este superba
BBo
Un E28 de pe Hristo-Botev foarte ingrijit (desi nu pare in poza). Capacele de la roti pastrau inca culoarea vie a emblemei... wub.gif
haifisch
chiar e frumos E28-ul ala smile.gif

ma bucur ca mai exista niste exemplare frumoase in orasul asta
Sorin
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 6 2008, 08:27 PM) *
la naiba vad pe 1 mai un e 23 impecabil; am si vb cu propietarul azi am vazut masina iar.e ca noua.am vb cu el poate o intra si el pe aici masina este superba

trec des pe acolo dar de fiecare data nu am aparatul la mine sa ii fac o poza pentru referinta
butcky
Pe la Bobocica...
05aBi
masina lui bambi din walt disney ? rolleyes.gif
haifisch
bataie de joc.....no offence
05aBi
nici mie nu-mi place .. aiurea rau desenul de pe ea ..
05aBi
BMW unicat coupe
lol laugh.gif
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...-cm-141590.html
bartro
QUOTE (05aBi @ Mar 24 2008, 06:59 PM) *
BMW unicat coupe
lol laugh.gif

What's so funny?

Unicat nu e, dar e masina mai rar in Romania. Stiu masina de ani de zile, am fost anul trecut sa vad ce mai a ramas, ca era de vanzare. Vad ca de atunci s-a schimbat nr de inmatriculare.
TiL
Cam.... scumpa biggrin.gif
Unul din baietii lui Ceausescu a avut una de-asta parca. Mi-a aratat-o cineva mai demult intr-o curte prin spate la Dinamo, arata bine la exterior, cu toate ca statea de ani buni.
bartro
QUOTE (TiL @ Mar 24 2008, 07:15 PM) *
Cam.... scumpa biggrin.gif
Unul din baietii lui Ceausescu a avut una de-asta parca. Mi-a aratat-o cineva mai demult intr-o curte prin spate la Dinamo, arata bine la exterior, cu toate ca statea de ani buni.

Chiar.. acuma am vazut pretul smile.gif . Romani, ce sa zic. Masina anul trecut era de vanzare pentru 1000 de Euro. Fara sa negiociez.
Masina din anunt a circulat ani de zile in zona Panduri. Cand am vazut eu masina era pe uneva langa Bucuresti, Magurele.
ionusunt
QUOTE (05aBi @ Mar 24 2008, 06:59 PM) *

pretul e cel mai unic tongue.gif laugh.gif
manole74
Daaa!Ma mir ca n-a dat-o pana acum ohmy.gif
Mihai_AMD
daaaa,foarte unicata.cea mai unicata.eu mas duce cu bartro cu a lui la om la poarta si las da cu capatana de capota pana ar recunoaste ca mai e cel putin una ca a lui laugh.gif
io'sŪ
cred ca a pus un 0 (zero) in plus la suma biggrin.gif
ionusunt
la cat d unicata o prezinta,eu cred ca nu a pus un 0 in plus tongue.gif pana mea 4 mii era ala albastru de la dinamo.....
io'sŪ
da pe ala verde il stie cineva?
ledocteur
ala de pe retromobil.ro?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.