Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
butcky
Am un vecin care are un ix nou (de fapt xi laugh.gif ). Am facut cateva poze...
ccc
Bucii, nu mai speli masina aia? Ca langa xi-ul nou si curat nu prea da bine...
Tytus
Buci, ai reducere la taxa de facultate ca esti vecin la IBR? biggrin.gif
butcky
QUOTE (ccc @ Mar 18 2007, 04:46 PM) *
Bucii, nu mai speli masina aia? Ca langa xi-ul nou si curat nu prea da bine...

E 4x4! E normal sa arate asa tongue.gif

QUOTE (Tytus @ Mar 18 2007, 06:41 PM) *
Buci, ai reducere la taxa de facultate ca esti vecin la IBR? biggrin.gif

Reducere? Ei imi dau taxa ca-mi iau vederea la balconul de pe spate smile.gif)
georgem
Unul cu jante ca ale lui io's azi aproape de Universitate...
Click to view attachmentClick to view attachment
comisaru
Nu-i sta chiar asa de bine.
georgem
Rotile ca rotile, dar masina arata extraordinar. La volan era un tip la vreo 60 de ani. Mi-a fost rusine sa fac poze sa nu ma vada, ca as fi facut si din fata poze.
io'sŪ
offtopic.gif
da' tu ce faci.. stai pe trotuar si astepti sa treaca masini marfa sa le faci poze ??
intreb asta pt ca eu de cate ori (se intampla sa am aparatul la mine) vreau sa fac o poza unei masini marfa, pana scot aparatul... pana se deschide... pana..... nu mai e masina biggrin.gif
tongue.gif
georgem
Mergeam pe jos la masa si era aglomerat, de aceea am avut timp sa scot aparatul si sa fac 2 poze. Masinile nu se miscau.
da_joint
revenind la e34- PHO-ul...am gasit site-ul proprietarului www.dragoscristescu.ro
Sorin
mey e e32 dar sa nu spui la nimeni
da_joint
ups...sorry
ionusunt
marfa poze cu masina wink.gif omu e fotograf biggrin.gif
Peter Pan
da...chiar misto
INTERCEPTOR
nu am avut ap foto.dar azi am vazut un ursulet portocaliu frumos rau de tot .parca de arad,si un 1602 albastru impecabil superb de buz b 77 nu mai stiu ce
nmg
Nu e de pe strazi, cel putin nu de pe strazile din Romania dar n-am stiut unde sa le pun ... Poate facem si noi un topic cu masina zilei sau ceva asemanator.

Ziceti voi daca nu e superba ! wub.gif

LE:
PS: pe cat sunt jentile ?
florin83
mai mult imi place al lui io's.. urasc cromul sad.gif
TiL
Supeeerba! I love (some) chrome.
ionusunt
QUOTE (TiL @ May 8 2007, 05:57 PM) *
Supeeerba! I love (some) chrome.

pe 7ar,in special e23,mi se pare ca da bine si cu si fara...bine sa arate!
316i
Sunt pe 16 sau 17 jantele. Manole are modelul ala. wink.gif
io'sŪ
tind sa cred ca sunt pe 16, dar nu mai mult de 17
in genul asta erau jantele pe masina mea cand am cumparat-o, enkey 8X16 et 12

frumoasa masina !! ce bine ii sta si fara eleron ... dar cu semnalele alea albeee wub.gif
nmg
QUOTE (io`s @ May 8 2007, 10:33 PM) *
cu semnalele alea albeee wub.gif

Mda ... si stopurile le are custom, tot asa, fara galben, cum le-o fi facut. Pacat ca nu am si poze cu interiorul ... m-as fi imbolnavit. Iar jantele se potrivesc foarte misto cu stilul masinii. Ma intreb insa cat de usor ar fi sa cureti si sa lustruiesti toate spitele acelea ...smile.gif

@chrome haters & Co:
Puteti sa strambati din nas cat vreti dar trebuie sa recunoasteti ca se potriveste bine cromul pe masina asta. Contrasteaza foarte frumos cu restul masinii, ii accentueaza curbele si ii scoate in evidenta linia clasica. tongue.gif
georgem
QUOTE (nmg @ May 9 2007, 08:15 AM) *
Puteti sa strambati din nas cat vreti dar trebuie sa recunoasteti ca se potriveste bine cromul pe masina asta. Contrasteaza foarte frumos cu restul masinii, ii accentueaza curbele si ii scoate in evidenta linia clasica. tongue.gif

Nu pot decat sa-ti dau dreptate. Pe alte masini ar veni urat, dar pe asta... wub.gif
io'sŪ
QUOTE (nmg @ May 9 2007, 08:15 AM) *
Mda ... si stopurile le are custom, tot asa, fara galben, cum le-o fi facut.

asa cum le-am facut si eu, numai ca eu am pastrat culoarea alba la lumina de mers inapoi.. chiar daca ea nu mai functioneaza tongue.gif biggrin.gif exista in comert (sau exista) un spray special pt asa ceva dupa care le-am dat la un vopsitor si mi-a dat si o mana de lac ca sa nu se decoloreze

cat despre crom... gusturile.....
heat.gif bine ca nu-l am biggrin.gif
nmg
QUOTE (io`s @ May 9 2007, 09:58 AM) *

Nu ca as avea vreo inclinatie deosebita pentru crom. Dar nici nu zic nu din start. Depinde ce iese, daca efectul e bun, imi place, daca nu, nu. La tine a iesit ceva deosebit si fara crom. Si ar trebui sa-i spui 'fantoma', nu 'baba', eu asa o vad smile.gif
INTERCEPTOR
superba
io'sŪ
QUOTE (nmg @ May 9 2007, 10:10 AM) *
Si ar trebui sa-i spui 'fantoma', nu 'baba', eu asa o vad smile.gif

bine... biggrin.gif BABA FANTOMA atunci !!! asa e bine?? tongue.gif
nmg
QUOTE (io`s @ May 9 2007, 10:00 PM) *
bine... biggrin.gif BABA FANTOMA atunci !!! asa e bine?? tongue.gif

lgh (9).gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ May 9 2007, 09:58 AM) *

din cate imi amintesc tie nici nu iti placea e23 pana sa dai de asta shadow line smile.gif
ionusunt
cu dedicatie speciala pt interceptor biggrin.gif
florin83
m6 coupe si m6 cabrio
Tytus
Mai rar sa vezi asa una langa alta in oras beach.gif
Cu cea cabrio merge o femeie foarte incet de obicei iar cel coupe este tinut fara mila zii si noapte pe trotuar,santier si praful de la Obor ill (2).gif se vede ca nu e muncita happy (24).gif masina aia....
florin83
da, coupe-ul acolo isi face veacul, iar ala cabrio e condus de o blonda smile.gif
sa fie conincidenta ca sunt parcate unu langa altul sau se cunosc. huh.gif
ionusunt
ieri am vazut cred ca cel mai marfa urs sedan.negru diamant ,jante hamman de urs (4x100) de 17 toli,simpla(fara eleroane si tiganii),325i ,piele neagra si scaune sport,volan mtech II+multe dotari.era de maramures,nu am avut aparat la mine.
butcky
Interceptore, am reusit sa fac poze la BMW-ul ala vechi de care ti-am povestit. Daca esti interesat mergem sa vedem al cui este rolleyes.gif Masina este prin zona Agricultorilor.
bartro
Frumoasa descoperirea.. e un 2000 model vechi, undeva din aniilor 60..
Pare rezonabil de intact. Pacat de ea.
io'sŪ
QUOTE (nmg @ May 8 2007, 05:25 PM) *
Nu e de pe strazi, cel putin nu de pe strazile din Romania dar n-am stiut unde sa le pun ... Poate facem si noi un topic cu masina zilei sau ceva asemanator.

Ziceti voi daca nu e superba ! wub.gif

LE:
PS: pe cat sunt jentile ?

na ca mai pun si eu o poza cu masina asta !
cica ar fi 745iA Highline ( biggrin.gif ) si ar avea 600hp ohmy.gif

mai muuuulte poze aici si aici
m-am imbolnavit cum poa sa arate, semnalele alea albe ma termina, da' parca nu-mi vine sa dau 90 $ pe ele sad.gif

LE: rectific, dupa ce am citit mai bine, masina are 343hp si 620 Nm ( ohmy.gif )
n3o
dooooooamne cum poate sa arate wub.gif sad (5).gif wub.gif
manole74
Azi, pe Nicolae Filipescu, in preajma Departamentului de Stat pentru Culte,am vazut bmw-ul asta- 540 i........... rolleyes.gif
INTERCEPTOR
al unui prieten bun.
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 9 2007, 12:54 AM) *
al unui prieten bun.

Imi place :-)
haifisch
frumos e21....

numai ca il strica sigla aia cu M3.....no offence tongue.gif

oricum banuiesc ca te asteptai sa vina replica asta de la cineva smile.gif
ionusunt
QUOTE (manole74 @ Jun 28 2007, 06:25 PM) *
Azi, pe Nicolae Filipescu, in preajma Departamentului de Stat pentru Culte,am vazut bmw-ul asta- 540 i........... rolleyes.gif

acum 2 ani eram cat pe ce sami iau 540i e34/......era albastru...superb.....nu a fost sa fie ca numi cumpara nimeni volvoul sad.gif
INTERCEPTOR
nu este masina mea .este prieten.stie si de la mine da asta e
butcky
Asta era in targ la Vitan rolleyes.gif
Shark
Superba. Din nefericire este cel mai nefericit motor pt Romanica! Te rupe la impozit ca intra la categoria de peste 3000cmc, si doar asa, un pic peste, iti vine sa plingi!!!
Si asta ca sa nu mai vb de taxa de inmatriculare ....
florin83
ce sunt sagetile alea de pe volan?
ionusunt
STUPID FLAPPY PEDAL GEARBOX laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
georgem
Oare de ce are suportul de numar din fata cu Porsche Bucuresti Nord, iar cel din spate cu Subaru Motors? conf (3).gif
Masina arata foarte bine, nu mi-ar displace deloc sa o am.
florin83
QUOTE (ionusunt @ Jul 23 2007, 10:46 PM) *
STUPID FLAPPY PEDAL GEARBOX laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu vad nici o clapeta si pe sagetile alea nu cred ca se apasa blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.