Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw-uri de pe strazi..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
batz
vai in ce hal poate sa fie m3-u asta wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ionusunt
am orgasm auto :X:X:X
PS : ce avatar ai batz biggrin.gif
batz
QUOTE (ionusunt @ Oct 23 2008, 04:57 PM) *
am orgasm auto :X:X:X
PS : ce avatar ai batz biggrin.gif

uuum tum tum tum tuuuuuum to_become_senile.gif mamba.gif
io'sŪ
CITAT(INTERCEPTOR @ Oct 23 2008, 02:33 PM) *
e bay .http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=82620198&pageNumber=3&__lp=55&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=ROMANIA&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&tabNumber=2

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ant1.searchInFr

daca e ceva sa nu-mi placa la masina asta e...

preţul biggrin.gif si culoarea laugh.gif

rolleyes.gif

ce mi-ar place s-o hingheresc putin cool.gif
ionusunt
vb lui batz ...numa ca la v8 e vrrrrrrrrruuum tum tum tum tuuuuuum
xox
Urs pick-up in Iasi. Initial am vrut sa-l pun la alta sectiune pentru ca personal nu-mi place deloc dar am zis mai bine aici.
TiL
Not bad tongue.gif
05aBi
pe asta l-am gasit in drum spre scoala, arata impecabil atat la exterior cat si la interior..
ce sa mai.. de vis rolleyes.gif
Ciupanezu
Superb!
bartro
QUOTE (TiL @ Nov 2 2008, 05:35 PM) *
Not bad tongue.gif

Da, se vedem cum il inmatriculeaza in Romania. Cred sa o sa fie un urs papuc la dezmembrat in curand.
INTERCEPTOR
dece sa nu se poate inmatricula??
mie imi place enorm .mai ales lu taica miu ......pick up
florin83
Am vazut ieri pe la Busteni un M3 E30 rosu wub.gif Nu am apucat sa ii vad numarul ca venea din sens opus, dar sigur nu era de Romania.
TiL
Cred ca l-am vazut aseara pe la 9 la Miorita, intra in oras. Mi l-a aratat mad-ul, dar a trecut repede smile.gif
florin83
eu l-am vazut tot ieri pe la 4-5 dupa masa se indrepta spre Brasov.
CRM112
parca ar fi reclama la seat leon lgh (12).gif
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 3 2008, 10:58 AM) *
dece sa nu se poate inmatricula??
mie imi place enorm .mai ales lu taica miu ......pick up

Ca trebuie se trece de RAR. Acolo iti fac probleme daca ai roti altfel, cred ca la caroserie aia modificata te pune sa faci omologare individuala cu teste dinamice etc, asta daca ai vreun act de la atelier care a facut modificari.. Adica, sti cum e cu RAR. Daca nu e o masina boring, gasesc motive.
florin83
pai e f.stoc ix-ul..de ce sa nu treaca? huh.gif
bartro
QUOTE (florin83 @ Nov 3 2008, 02:04 PM) *
pai e f.stoc ix-ul..de ce sa nu treaca? huh.gif

De pick-up vorbeam smile.gif
316i
QUOTE (05aBi @ Nov 2 2008, 07:25 PM) *
pe asta l-am gasit in drum spre scoala, arata impecabil atat la exterior cat si la interior..
ce sa mai.. de vis rolleyes.gif

Il conduce o domnisoara bruneta. wink.gif
ionusunt
varsta aproximativa laugh.gif ? domnisoara cu ix ....ft tare !
INTERCEPTOR
tongue.gif
INTERCEPTOR
uite un 2000
Shark
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 4 2008, 12:18 PM) *
tongue.gif

Ce tare-i asta! Dar care-i faza cu puiul ala spanzurat? blink.gif
INTERCEPTOR
o fi la caterinca,o fi vre un protest fata de ceva anume...who knows
bartro
Azi pe la pod la aurel vlaicu.

ionusunt
http://s214.photobucket.com/albums/cc92/184S1/m42club/

asta eu zic ca merita loc la masina mea .......mai bateti si voi userul la cap biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
sconx
QUOTE (bartro @ Oct 4 2007, 06:39 PM) *
E28 528e editia americana, stie cineva ceva despre masina asta?

Dupa un an ti-am raspuns.Tot acolo este masina. Tu ai putea stii daca ii citesti anuntzul din geam....
bartro
QUOTE (sconx @ Nov 9 2008, 02:57 PM) *
Dupa un an ti-am raspuns.Tot acolo este masina. Tu ai putea stii daca ii citesti anuntzul din geam....

Pe vremuri nu avea anunt sad.gif
sconx
QUOTE (bartro @ Nov 9 2008, 08:38 PM) *
Pe vremuri nu avea anunt sad.gif

Imi cer scuze, aveam impresia ca are...din masina.Am pus benzina si m-am dus pana la el.
NU are nici acum.
bartro
Pacat, imi pace masina asta. Arate cam abandonat. Nu cred ca mai are viata lunga.
Mihai_AMD
CITAT(ionusunt @ Nov 8 2008, 10:46 PM) *

asta eu zic ca merita loc la masina mea .......mai bateti si voi userul la cap biggrin.gif tongue.gif laugh.gif

dar al cui e ursu? huh.gif
ionusunt
316i
sconx
QUOTE (bartro @ Nov 9 2008, 10:52 PM) *
Pacat, imi pace masina asta. Arate cam abandonat. Nu cred ca mai are viata lunga.

Ba are destula zic eu.Daca-l iei te duci la spalatorie, polish, aspirator la greu si ai o masina deosebita. Sub praful ala e ceva ok cred m-am uita vre-o 3 minute....E interesant, nu vezi la totzi tzaranii.
sconx
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 10 2008, 02:45 PM) *

Marfa!
Dar uitati-va la anuntzul asta: http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...5cp-234137.html
e ceva neconcordantza pe-aici sau nu vad bine, dar atent la poze.Si e in Ro.
ionusunt
te referi la conversia de bot cu cea de e46 ?am mai vaz pe la nemti ,dar facute cum trebuie!adica aveau linie ...imbinat calumea fiecare panou fara diferente ...
mie unul numi plac inventiile astea
botu e prea lung spatele scurt...mi se pare ca nu merg una cu alta
Ciupanezu
Iese ţigănie mare.
sconx
QUOTE (ionusunt @ Nov 11 2008, 01:53 AM) *
te referi la conversia de bot cu cea de e46 ?am mai vaz pe la nemti ,dar facute cum trebuie!adica aveau linie ...imbinat calumea fiecare panou fara diferente ...
mie unul numi plac inventiile astea
botu e prea lung spatele scurt...mi se pare ca nu merg una cu alta

MEGAKITCHIOS ! Si daca-l pocneste asigurarea ce aripa ii da de E36 sau E 46?? to_pick_ones_nose2.gif Struzo-camilele draq
xox
QUOTE (bartro @ Nov 8 2008, 09:49 PM) *
Azi pe la pod la aurel vlaicu.

E24 e cel din filmul "Marilena de la P7". Chiar ma intrebam cand am vazut filmul de ce nu l-am vazut niciodata pe forum sau ceva.
batz
oribil acel e36/46 chiar tiganiada maxima.singuru care arata relativ ok e ala din cluj de la drifteri dar e cu bot e46 nonfacelift si parca nu e diferenta de dimensiune asa mare arata normal.dar! tot urasc ideea asta.

p.s. e24 ala e fooarte tare.il vad mai mereu p la ritmului.
ionusunt
nu e asa de tare....ala ar merita sa fie de NOTA 10 la ce potential are masina .
adica la un closer look asa...masina are patina timpului imprimata calumea pe ea... ar merita o revigorare
coman cosmin

Unde mai exact pe la ritmului ca vreau sa il vad si eu biggrin.gif
81DMC77
Click to view attachment Click to view attachment primul e al unui bun prieten de familie, proaspat achizitionat biggrin.gif si ursul prins la gard, la fragutele din gradina smile.gif
Tytus
E36 cabrio impecabil:

io'sŪ
CITAT(coman cosmin @ Nov 12 2008, 09:01 AM) *

Unde mai exact pe la ritmului ca vreau sa il vad si eu biggrin.gif

mai exact la intrare pe baicului din pantelimon, ritmului e pus ca punct de reper smile.gif

PS: tu lucrezi la "mitcony" ?

CITAT(ionusunt @ Nov 8 2008, 10:46 PM) *

ce sa-l mia batem, eu personal nu am vazut-o nici macar live nu mai vb sa o pipai sau sa o simt smile.gif
316i
Ca unicornul...toata lumea stie ca exista, dar foarte putini au ocazia sa-l vada. laugh.gif
Ursu e de ieri acasa si am inceput asamblarea. Un mic teaser. celb (15).gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Nov 25 2008, 06:04 PM) *
nu mai vb sa o pipai sau sa o simt smile.gif

da sa vezi ce fuge ! si ce sunete scoate .... biggrin.gif
io'sŪ
hai odata..... smile.gif
MeHigh
frumoasa nuanta de vopsea, parca l-as vedea si eu putin tongue.gif
coman cosmin
[quote name='io`s' date='Nov 25 2008, 06:04 PM' post='84821']
mai exact la intrare pe baicului din pantelimon, ritmului e pus ca punct de reper smile.gif

PS: tu lucrezi la "mitcony" ?

Mersi.O sa ma duc sa o vad.
Da lucrez la mitcony
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.