Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scânteia veselă
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
butcky
lgh (24).gif lgh (12).gif laugh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=KoGk8uH8Zo4
xox
Subaru vs Snowboarders

http://www.youtube.com/watch?v=Av0VsTxJd78

Sau "4x4 is more fun with company around" laugh.gif
florin83
Un arab la aeroport: - Name? - Abdul AlRazhib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no, I mean male or female. - Yes, male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, dog, even sheep. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no, deer run to fast!
Rares
Marketing Feminin:
1)Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui:’Sunt foarte buna la pat’. Asta e Marketing Direct.
2)Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul din prietenii tai se duce si ii spune:’Tipa aceea e foarte buna la pat.’ Asta e Publicitate.
3)Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri nr de tel. Dupa o zi il suni si ii spui:’ Sunt buna la pat’. Asta e Telemarketing.
4)Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria:’Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?’ Asta e Customer Relationship Management
5)Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te ridici, iti aranjezi rochia, te duci la el, si il inviti sa bea ceva.Ii spui cat de bine miroase, ii lauzi costumul, ii oferi o tigara si ii spui:’Sunt foarte buna la pat.’ Asta e Relatii cu Publicul
6)Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te apropii si ii spui:’Sunt foarte buna la pat’ si-i mai arati si un san. Asta e Merchandising.
7)Esti la o petrecere si vezi un tip super.El vine la tine si iti spune:’Am auzit ca esti foarte buna la pat.’ Asta e Brandul, puterea marcii.

Marketing Masculin:
1)Esti la o petrecere si vezi o tipa super. Te duci la ea si ii spui:’Sunt foarte bun la pat si rezist toata noapte fara oprire’. Asta e Publicitate Falsa si se pedepseste conform legii.
butcky
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ionusunt
c tareee
Shark
http://www.youtube.com/watch?v=ehEo-9UodAM...feature=related
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Am ras de-am pocnit ...
Mihai_AMD
nu e chiar comica poza asta dar am zis sa nu mai fac alt topic pt o poza.sa explic..la mine in oras,pe un loc viran din fata unei biserici de la periferie,in noaptea de inviere de face un ditamai focul,de cativa metri,unde se strange dupa miezul noptii sute de oameni,cu lemne stranse cu o zi in urma de la localnici,de catre pustanii care organizeaza focum..fiecare da ce are:un lemn,o buturuga,blani,etc..eu dau mereu cauciuce biggrin.gif ..asa...si anu trecut am facut zeci de poze la foc,si tocmai de curand,uitandu-ma iar pe ele am vazut ceva impresionant zic eu:intr-una din poze,cea de mai jos,focum pare a avea infatisarea unui om/fantoma ce o fi aia,spuneti si voi..poate oi avea eu imaginatia prea bogata biggrin.gif
io's®
ce vand unii ..... Doamnnneeeee... mare e gradina...
butcky
QUOTE (io`s @ Feb 24 2008, 01:25 AM) *
ce vand unii ..... Doamnnneeeee... mare e gradina...

Vrei sa te invat eu cum e cu banii pe CASCO? tongue.gif
Rares

Cred ca avertismentul e valabil world wide...
Rares
Am gasit un test pe interenet despre cat de "obsedat" esti in ceea ce priveste marca BMW:

http://www.unixnerd.demon.co.uk/bmwpurity.html

La sfarsitul testului mi-a spus asa:

Your BMW Purity Test Results
You answered "yes" to 41 of 97 questions, making you 57.7% BMW pure (42.3% BMW corrupt).
According to the scoring guide, your bmw experience level is: Not bad but you need to study harder.

biggrin.gif
butcky
You answered "yes" to 68 of 97 questions, making you 29.9% BMW pure (70.1% BMW corrupt).
According to the scoring guide, your bmw experience level is: Your friends avoid talking to you about BMWs!

Asa e! Toti imi spun: "Sper ca nu vorbesti iar de BMW-uri..." biggrin.gif
io's®
CITAT(butcky @ Feb 24 2008, 06:04 PM) *
Vrei sa te invat eu cum e cu banii pe CASCO? tongue.gif

hmm.. ok, bun, .. dar restul.... nu tre sa arati la casco?
butcky
QUOTE (io`s @ Feb 25 2008, 12:41 AM) *
hmm.. ok, bun, .. dar restul.... nu tre sa arati la casco?

Rotile le cumpara unu care are unele identice dar intregi si are polita casco. Apoi merge la asigurator si spune ca si-a spart jantele. El primeste bani sau alte jante si pe ale lui le vinde tongue.gif Si asta e doar un exemplu... laugh.gif
florin83
nu chiar asa funny totusi.. smile.gif
batz
You answered "yes" to 48 of 97 questions, making you 50.5% BMW pure (49.5% BMW corrupt).
According to the scoring guide, your bmw experience level is: Not bad but you need to study harder.
georgem
QUOTE (batz @ Feb 27 2008, 05:04 PM) *

Eu sunt slab de tot, mi-a iesit ca imi doresc ca intr-o zi sa am propriul meu BMW blink.gif
Asta e, mai am de studiat.
TiL
Se pare ca inima tot la Audi ti-a ramas biggrin.gif
Rares
QUOTE (georgem @ Feb 27 2008, 05:42 PM) *
Eu sunt slab de tot, mi-a iesit ca imi doresc ca intr-o zi sa am propriul meu BMW blink.gif
Asta e, mai am de studiat.

Si cam ce model ai vrea sa ai? biggrin.gif
georgem
QUOTE (TiL @ Feb 27 2008, 05:45 PM) *
Se pare ca inima tot la Audi ti-a ramas biggrin.gif

Nu, e la BMW. Dar avand Audi-ul din 2001 si BMW-ul doar din 2007 iti dai seama ca am mai multe cunostinte despre Audi/VW decat despre BMW...
Cunostintele mele sunt aproape zero despre BMW-urile mai vechi de 1980, si n-am nici colegi carora sa le povestesc despre BMW (colegii mei de birou au Opel Astra CDTI respectiv o dacie), asa ca punctajul obtinut e destul de mic.
io's®
nu am stiut unde sa postez si decat sa fac un nou topic am postat aici

so
in seara asta am fost in parcarea de la XXL cu niste prieteni si ne-am distrat putin, am dat in mintea copiilor cu niste jucarii pt barbati (copii maturi)

laugh.gif

LINK 1

LINK 2

am cam inghetat de frig .......brrrrrrr ill (2).gif
georgem
Bine ca n-a sunat nimeni la politie sa spuna ca sunt unii cu masinile acolo si fac cerculete cu masinile tongue.gif
manole74
Am un prieten ,care-a adus din China o asemenea jucarie si le-am vazut potentialul.......... Fain!
TiL
Suna ca o paraitoare de formula 1 biggrin.gif
io's®
CITAT(TiL @ Feb 29 2008, 09:28 AM) *
Suna ca o paraitoare de formula 1 biggrin.gif

asa un mare zgomot fac incat tipam unii la altii sa ne intelegem laugh.gif
TiL
Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia
cu care sa se insoare. A decis sa-i dea fiecareia cate
5000 de dolari, ca sa vada cum ii cheltuie fiecare.

Prima iese in oras si se infrumuseteaza de toti banii.
Isi ia haine dupa ultima moda, isi schimba coafura,
isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice
barbatului:
- Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine,
pentru ca te iubesc asa de mult!

A doua a iesit in oras si a cumparat crose de golf, un
televizor cu ecran mare, un laptop si i le-a dat
barbatului. I-a zis:
- Am cumparat aceste cadouri pentru tine, pentru ca te
iubesc asa de mult!

Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste
in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de
dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis:
- Investesc restul banilor pentru viitorul nostru,
pentru ca te iubesc atat de mult!

S-a gandit el mult si bine despre cum au cheltuit
femeile banii. In cele din urma, s-a insurat cu cea cu
sanii cei mai mari.
MH21TTN
TOAST
Stim cu totii ca in jungla sunt foarte multe animale si reptile foarte periculoase
Sa luam ca exemplu un sarpe veninos
Ce facem daca ajungem prin absurd in aceste jungle si dam de acel sarpe?
Daca ne musca de mana legam, strangem, sugem veninul si i-l scuipam
Daca ne musca de picior tot asa.......
Dar ce ne facem daca ne musca de CUR?
SA BEM ATUNCI PENTRU PRIETENII CARE NU NE VOR LASA IN BELEA!!!
MeHigh
de la munca: in cercul rosh' =))))
georgem
QUOTE (MeHigh @ Mar 4 2008, 02:36 PM) *
de la munca: in cercul rosh' =))))

offtopic.gif Puteai sa decupezi numai fereastra respectiva, sa nu vada toata lumea chestii confidentiale de pe la tine de la firma...
bartro
QUOTE (butcky @ Mar 11 2008, 10:39 PM) *

Da, culmea, daca te prinde cu caine acolo iti dau amenda smile.gif

Mi se pare corect asa, daca nu deranjez pe nimeni..

Idea in spate este acelasi ca la droguri usoare, daca se intample in ilegalitate e mai greu de controlat.
Rares
QUOTE (bartro @ Mar 11 2008, 11:01 PM) *
Mi se pare corect asa, daca nu deranjez pe nimeni..

lgh (24).gif
florin83
smile.gif)
bartro
QUOTE (Rares @ Mar 11 2008, 11:12 PM) *
lgh (24).gif

blush.gif Pun greseala pe faptul ca nu sunt Roman. Se accepte?
Rares
QUOTE (bartro @ Mar 12 2008, 12:23 PM) *
blush.gif Pun greseala pe faptul ca nu sunt Roman. Se accepte?

Se accepta.
Sper ca nu te-ai suparat. smile.gif
Iti dai seama ca m-am imprastiat de ras cand am citit...
Rares
Guvernul Romaniei a aprobat formarea unei echipe guvernamentale mixte cu Japonia pentru lupta anticoruptzie. Acestia se pare ca vor fi viitorii titulari:

1. Nimika Nuymoka
2. Yaspaga Shidute
3. Wreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Skimbaley Inparay
6. Winoakuma Kosuma
7. Furatzara Kutotu
8. Bagabany Labayatu
9. Totkumita Madeskurk
10. Nufurytu Furyo
11.Latrukasa Wikushpaga
io's®
lgh (12).gif
butcky
Am primit asta pe mess biggrin.gif

Noua Diferenta Intre Rockeri si Manelisti 1.Rockerul are motocicleta.. Manelistul are o bicicleta 2.Rockerul are un tricou cu trupa preferata.. Manelistul are un tricou mulat cu De Puta Madre (=mata este curva) acelasi model la toti.. 3.Rockerii canta despre realitate si hobby-uri..Manelistul canta despre dusmani ca are prea multi.. 4.Rockerii au parul lung si atat..Manelistii il dau cu gel de 50 bani din bazar.. 5.Rockerii dau din cap..Manelistii dau din ce gandesc(din cur).. 6.Rockerul isi vede de treaba lui.. Manelistul isi vede de treaba altuia.. 7.Rockerii sunt uniti si prietenosi..Manelistii se iau la bataie intre ei ca unu are lantul mai gros decat celalalt.. 8.Rockerul o sa dea mesajul mai departe.. Manelistul o sa taca laugh.gif
Rares
QUOTE (butcky @ Mar 13 2008, 11:00 AM) *
Am primit asta pe mess biggrin.gif

Eu am primit altceva:

Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita:

1) Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.
2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.
3) Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!
4) Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.
5) Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.
6) Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.
7) Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu. Poti sa deschizi si ochii.
8) Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.
9) Tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc"
Rares
La bowling...

http://www.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg&NR=1
MAS
QUOTE (Rares @ Feb 24 2008, 08:26 PM) *
Am gasit un test pe interenet despre cat de "obsedat" esti in ceea ce priveste marca BMW:

http://www.unixnerd.demon.co.uk/bmwpurity.html

La sfarsitul testului mi-a spus asa:

You answered "yes" to 41 of 97 questions, making you 57.7% BMW pure (42.3% BMW corrupt).

biggrin.gif

La mine a iesit asa:

You answered "yes" to 50 of 97 questions, making you 48.5% BMW pure (51.5% BMW corrupt).

smile.gif)))
butcky
Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat: “Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i seva taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.” sad (5).gif
Tytus
QUOTE (butcky @ Mar 26 2008, 01:03 PM) *
Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat: “Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i seva taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.” sad (5).gif

Tare rau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif acum ar trebuii revizuit acest text, adaptat la zilele noastre mai ales pentru "muierii",fiindca ele fiind majoritare ca numar, cutuma clasica cu violul masculului asupra sexului slab nu prea mai e valabila, mai mult sau mai putin ca act fizic... e cam invers in zilele noastre.God help us!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Rares
Din seria "mass messages":

"Da mai departe daca ai un pic de suflet...
Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena) pentru informatzii va rog contactati-ma: suporter_steaua@giulesti.ro am nevoie urgent de bricheta ca urmeaza meciul cu vaslui...
rog seriozitate"

http://www.youtube.com/watch?v=AiNEM4rrtwo
enculescusorin
http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_bmw_...07_86207X1.html, deci unii oameni sunt chiar viseaza prea mult....cum sa spui ca un e12 simplu....e alpina....unicat....si mai e si corcit in ultimul hal....ce i-as da de dulce propietarului....
Mihai_AMD
CITAT(sierra1771 @ Mar 26 2008, 08:53 PM) *
http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_bmw_...07_86207X1.html, deci unii oameni sunt chiar viseaza prea mult....cum sa spui ca un e12 simplu....e alpina....unicat....si mai e si corcit in ultimul hal....ce i-as da de dulce propietarului....

conf (9).gif lgh (12).gif
scuzele de rigoare dar..asta ori e nesim*it si crede ca nu a mai vazut nimeni asa ceva,ori e p*ost si de unde a luat-o io fi zis ca e alpina si unicat a inghitito si da mai departe...nu se poate asa ceva.daca nu zicea toate cuvintele de lauda gen limuzina unicat alpina si alte aberatii iar pretul era undeva de max 1000 euro asa cu indulgenta,mai ziceai
bartro
QUOTE (db85amd @ Mar 26 2008, 10:20 PM) *
conf (9).gif lgh (12).gif
scuzele de rigoare dar..asta ori e nesim*it si crede ca nu a mai vazut nimeni asa ceva,ori e p*ost si de unde a luat-o io fi zis ca e alpina si unicat a inghitito si da mai departe...nu se poate asa ceva.daca nu zicea toate cuvintele de lauda gen limuzina unicat alpina si alte aberatii iar pretul era undeva de max 1000 euro asa cu indulgenta,mai ziceai

Primul Alpina pe motorina pe care am vazut. A, mai e si alb metalizat. O fi vopsea alpina-weiss.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.