brown.shark
Mar 8 2011, 08:59 PM
cred ca-ti trb ochelari, cam citesti din 2 in 5 si intelegi doar ce banuiesti.
si cam gata cu bascalia pe forumul oamenilor, ai chef de impresii, da-mi ce replici vrei, pe forum la tine...
am plecat la FRIENDS
Ciupanezu
Mar 8 2011, 10:38 PM
Mihai_AMD
Mar 8 2011, 11:21 PM
CITAT(Ciupanezu @ Mar 7 2011, 05:44 PM)

Prima e făcută de mine, a doua de poleposition:

Ciupanezule..deci am ras cu lacrimi
.gif)
hai sa mai ne destindem un pik
ia uite ce mi-a trimis un amic pe mess
cred ca trebuie reclamat la protectia animalelor
eu o bagam invers ca si-asa nu-mi plac pisicile

)))))))
io's®
Mar 8 2011, 11:44 PM
va roog.. nu transformati in bmwClub. daca aveti ceva de impartit folositi cu incredere PM sau YM sau skype sau.... mai bine face-to-face
asa, credeam ca am ramas fara moderatori

Ciupanezule, funny, si am avut ceva de citit pana sa ajung la multasteptatul ulei grafitat

.
DAR toata discutia asta parsiva trebuie mutata in alt topic, nu e frumos sa o atarnam aici. Eventual... pe alt forum, ca sincer... nu stiu cum a picat asa de-odata. Nu urmaresc celelalte forumuri, presupun ca v-ati impuns pe-acolo...
cefi
Mar 9 2011, 01:09 AM
Ciupa,ma intreb daca nu ti-a dat report rechinu`
O.T.:

Daca a mai fost...my bad.Mi-s nou pe acest meleag
bartro
Mar 9 2011, 09:30 AM
QUOTE (TiL @ Mar 8 2011, 11:48 PM)

asa, credeam ca am ramas fara moderatori

Am fost cu ochi pe ei, domn' administrator.
QUOTE (TiL @ Mar 8 2011, 11:48 PM)

toata discutia asta parsiva trebuie mutata in alt topic,
Nu pot sa-mi imaginez un topic adecvat pentru ce a fost scis aici (title = ma laud si aici cu glume facut partial de terti pe un alt forum ?), asa ca n-am mutat nimic. Se poate pune pe invisible din punctul meu de vedere.
brown.shark
Mar 9 2011, 10:30 AM
TiL - tehnic vorbind,daca ai scris asta " ... multasteptatul ulei grafitat ...", sa inteleg ca nu esti de acord cu folosirea uleiului / unsorii grafitate ?
bartro
Mar 9 2011, 11:46 AM
Terminati, va rog frumos.
Ciupanezu
Mar 9 2011, 12:01 PM
Nu văd de ce s-ar ascunde ceva, nu a fost lezat orgoliul nimănui.
Topicul e de amuzament, deci e ontopic toată treaba.
Dacă nu e vorba de înjurături, e mai bine să evitaţi ideea asta de ştergere.
Gunoiul ascuns sub preş continuă să existe.
Nici eu n-as sterge nimic. Dar nu-i frumos ce se intampla aici.
Si ultima mea afirmatie pe tema asta: brownshark, ba da, sunt de acord. Dar e un stereotip la tine sa recomanzi unsoare grafitata, nu poti sa nu-l observi
brown.shark
Mar 9 2011, 03:00 PM
ca recomand ulei sau unsoare grafitata pt o multitudine de lucruri, SUNT PERFECT DE ACORD, cu oricine a observat / spus asta.
dar, daca cineva, poate sa imi spuna ca am indicat folosirea lor in situatii in care nu era cazul sau era recomandat altceva mai bun, SA O FACA, nu ma supar, si eu invat ceva oricand daca e de bagat la cap, nu-s obtuz / refractar.
m-au deranjat doar comentariile din partea unor useri care nu au experienta practica,n-au nici disponibilitate sa inteleaga fenomenul, dar comenteaza, atata tot.timpul pierdut de unii in paint / photoshop, putea fi folosit pe net pt verificarea afirmatiilor mele, dar e mai simplu sa faci bascalie inutila...asta nu e un forum "urzica", e un forum pt pasionati, unii chiar se murdaresc pentru masinile astea... dupa cum vedeti, eu vb doar unde ma pricep, m-am bagat pe prea multe subiecte de fotbal sau altceva de gen....???
Ciupanezu
Mar 9 2011, 08:35 PM
Păstrezi aceeaşi notă arogantă de a posta de parcă eşti inventatorul acidului din Coca Cola sau al cerului albastru.
Fenomenul se poate înţelege foarte uşor, însă e mai greu de înţeles atitudinea arogantă utilizată preponderent în posturile tale.
Ca să încheiăm discuţia, poate chiar n-ai înţeles şi eu chiar nu sunt răuvoitor:
WLF te-a întrebat ce înseamnă MoS la care tu ai răspuns: băi chiar mă iei la mişto
Adică ceva de genul: Te credeam cunoscător, ce naiba nu cunoşti atâta lucru...
Tocmai ca să nu existe discuţii de genul ăsta şi să nu piardă lumea timp cu editări, ai putea folosi un limbaj un pic mai puţin arogant, adică să-i fi explicat omului din vasta ta experienţă ce înseamnă MoS2, adică bisulfură de molibden şi să-i fi spus de ce ar fi bine să o utilizeze.
Plus că eu în locul tău chiar nu m-aş fi supărat dacă ar fi făcut cineva o chestie similară, totuşi suntem pe internet, nu e nevoie sa luăm totul ca pe o jignire şi să ne dăm sensibili, mai ales când limbajul pe care-l folosim nu e întotdeauna cel mai prietenos.
bartro
Mar 9 2011, 10:31 PM
Eu tot ma intreb de ce nu va lamuriti acolo unde s-a nascut discutia asta: pe bmwclub. Ati venit aici cu hainele murdare de acolo. V-am rugat sa opriti.
Ciupanezu
Mar 9 2011, 10:39 PM
Aceleaşi discuţii au loc şi aici, acolo a fost doar picătura care a umplut paharul.
io's®
Mar 9 2011, 10:50 PM
chiar, va rog daca doriti sa continuati folositi PM.(punct)
inchis temporar.
TiL
Mar 10 2011, 12:20 AM
Redeschis.
Offtopicul va fi sanctionat.
Ciupanezu, 20% warn pentru provocarea discutiilor de mai sus. E topic de veselie, nu de atac la persoana.
brown.shark
Mar 10 2011, 08:52 AM
mods - daca e oportun si benefic pt spatiu / calitatea forum, chiar va rog sa stergeti din postarile mele anterioare/ prezente, acelea pe care le considerati off, sau inutile. chiar nu are rost sa umplem spatiul cu nimic si apoi sa fie deranj cu upgrade forum.
Ciupanezu
Mar 10 2011, 12:10 PM
Discuţiile nu ocupă mai nimic. Pozele şi pdf-urile sunt cele care ocupă cel mai mult spaţiu.
QUOTE (TiL @ Mar 10 2011, 12:20 AM)

Redeschis.
Offtopicul va fi sanctionat.
Ciupanezu, 20% warn pentru provocarea discutiilor de mai sus. E topic de veselie, nu de atac la persoana.
Păi dacă tot e topic de veselie, a fost de veselie până când brownshark s-a atacat, aşa că warn-ul ar trebui să fie ori pentru amândoi, ori pentru nici unul, că doar el a început cu vorbele despre prostie la adresa mea.
tomado e28 owner
Mar 10 2011, 12:35 PM
Nu se discuta deciziile moderatorilor
Ciupanezu
Mar 10 2011, 12:55 PM
Hai să lasăm tâmpeniile astea marca BMWclub.
Orice om poate greşi, aşa că decizia oricui poate fi discutată.
Mihai_AMD
Mar 10 2011, 10:11 PM
hai sa va destind cu un bank auzit azi
un american ajunge in bucuresti,si e luat de un taxi de la aeroport,spre o destinatie
mergand pe bulevarde,
americanul intreaba "vai,ce e acolo?"
taximetristul: "primaria sectorului 2"
americanul: "a,da,frumos..in cat timp a fost construita?"
taximetristul: "e,nush exact,cativa ani"
americanul: "aaa,pai la noi o asemenea cladire e gata in cateva saptamani"
mai merg ei ce mai merg,la un moment dat,
americanul: "vai,dar acolo ce este?"
taximetristul: "ala e ateneul roman"
americanul: "a,da,frumos..in cat timp a fost construit?"
taximetristul: "in 2 ani jumate"
americanul: "aaa,pai la noi o asemenea cladire e gata in 3 luni"
mai merg ei ce mai merg,la un moment dat,
americanul: "vaaaaiii,dar asta ce mai e?"
taximetristul: "asta e Casa Poporului"
americanul: "asta in cat timp a fost construita?"
taximetristul: "nush exact,ca azi dimineata nu era aici"
05aBi
Mar 11 2011, 12:16 AM
Mihai_AMD
Mar 18 2011, 08:19 AM
nu stiu daca e asa de ras....se poate considera si de plans...
a doua zi de vineri,cand e "mare" promotie vizavi de mine,la MiniMax Discount....un fel de "hai ca dam la pret redus ce se strica prin magazin"
asta pt ca vinerea trecuta au fost portocale la 1leu kg...nu pot sa spun ce era la prima ora pana sa deschida la usa..credea romanu ca i-a pus dzeu mana in cap...apoi s-au convins ca erau ba necoapte,acre,tari de nu se decojeau sau stricate,in plasa sigilata...am luat si eu,din curiozitate,si cred ca prima daca purcelusii lu mamaia au mancat portocale
azi dimineata,la fel,mare ingramadeala,am tras si 2 poze,pana in deschidere si apoi la 5min a venit ambulanta sa ia o femeie..
ok frate...sunt binevenite niste alimente la pret redus,dar..eu zic ca asta e magarie pe fata.era mai credibil daca in loc de 2.8kg era 1.99 sau ceva de genu,dar la 1leu nush ce naiba calitate vrea romanu sa aibe marfa,prea se arunca asa,cred ca aia sunt fraieri si da asa ieftin

.......nush,poate gresesc eu care nu cred in promotii.pt mine o promotie inseamna,o marfa care e gata sa expire,sau are oricum cel putin un defect ,altfel nu de fraier vinde magazinu respectiv asa la pomana
poate m-am intins prea mult cu discutia,insa sunt convins ca asa e peste tot in tara,din pacate prea multi prefera "ieftin si mult" in loc de "scump si putin"...
TiL
Mar 18 2011, 12:44 PM
Mentalitatea asta, practicile astea, sunt importate de afara, nu tin de tara noastra...
E adevarat, la alimente e putin dubios. Mi-aduc aminte cand mancam iaurt gratis in regie, veneau cu duba cu iaurt in ziua expirarii

Dar promotiile la produse neperisabile pot fi foarte avantajoase pentru cumparator.
Ciupanezu
Mar 18 2011, 01:44 PM
Când lumea o duce rău, e oarecum normal să vezi astfel de lucruri.
Tigresse
Mar 18 2011, 07:48 PM
QUOTE (05aBi @ Mar 11 2011, 12:16 AM)

Super tare. Sunt de acord cu ce a sfatuit-o omul. Dar cate din fandositele de oras ar fi de acord cu asta si nu l-ar cataloga "nesimtit"? Nu am vazut insa un raspuns al celei care a intrebat.
bartro
Mar 18 2011, 09:46 PM
Se speram ca nu mai are timp de calculator pentru ca ajute pe prietenul ei
tomado e28 owner
Mar 18 2011, 10:07 PM

Posibil... Sau a schimbat forumul
bartro
Mar 19 2011, 01:25 PM
brown.shark
Mar 19 2011, 03:49 PM
e veche bart, plus ca, stii si tu bine ca e facatura...
bartro
Mar 21 2011, 02:06 PM
bartro
Mar 22 2011, 04:04 PM
Capace de etrier brembo-look:
http://www.4tuning.ro/masini-tunate/cele-m...ewsletter_30066Ma imaginez ca are si efect positiv asupra temperatura de acolo..
bartro
Apr 7 2011, 04:18 PM
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics...-from-hell.htmlDeci astia sunt responsabili pentru toate dizastre naturale!
tomado e28 owner
Apr 9 2011, 02:56 PM
Din fericire sunt putine sanse sa se aventureze si prin Romania... sper
Mihai_AMD
Apr 30 2011, 12:07 AM
dupa ce ca acum,la regim,abia imi permit o doza de cola la cateva zile,azi am zis sa o savurez dupa ce parchez la un auchan,si din pacate cand am intrat pe poarta,un pic mai cu viteza,l-a savurat bordul,si stalpul si panoul usa dreapta

))
ReLLaXX
May 2 2011, 01:43 AM
Nu ai idee cat de atent ma uit dupa un tip de suport de pahar pe care sa pot sa-l integrez in masina. Tu ai noroc, ai varsat niste suc, eu era sa duc baba la iarba verde din motive similare.

Mai bine faci o pauza si savurezi lichidu' linistit.
81DMC77
Sep 2 2011, 05:45 PM
elvislorin
Sep 6 2011, 12:12 AM
bartro
Dec 7 2011, 11:13 AM
xox
Jan 26 2012, 10:49 AM
Shark
Jan 26 2012, 09:14 PM
QUOTE (xox @ Jan 26 2012, 10:49 AM)

Chechen wedding tradition

Si ce-i de ras aici?
tomado e28 owner
Jan 26 2012, 10:35 PM
Aho, aho, primari tâmpiţi
Staţi şi nu dezăpeziţi
De opt ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o soră şi doi fraţi
În Logan la Afumaţi
Iar mătuşa şi bunica
Stau în Opel la Săftica
La bunic îi fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Nici pe jos, nici în mâncare
Nu e nici un pic de sare
Pluguşor cu patru boi,
Io sunt unul dintre voi
Ia mai şofaţi băăăi!
xox
Jan 27 2012, 03:51 AM
QUOTE (Shark @ Jan 26 2012, 09:14 PM)

Si ce-i de ras aici?
N-am stiut ca-i pe bune traditia (abia dup'aia am citit descrierea) si prima oara cand am vazut clipul m-a pocnit rasul, mai ales ca nici e46le nu s-a lasat mai prejos.
05aBi
Feb 20 2012, 11:48 AM
pisici
xander
Mar 19 2012, 10:41 AM
intrebati va sotiile/prietenele:Daca circula cu 80km/h in cat timp parcurge 80de km?
http://www.youtube.com/watch?v=Qhm7-LEBznk
05aBi
Mar 30 2012, 01:51 PM
tuning
bartro
Mar 30 2012, 02:41 PM
omg!
io's®
Mar 30 2012, 07:09 PM
pacat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.