MeHigh
Jan 5 2011, 06:52 PM
brown.shark
Jan 6 2011, 09:00 AM
nimic anormal, asa se fac la final reglajele marunte de caroserie.
bartro
Jan 9 2011, 11:32 AM
bartro
Jan 11 2011, 03:20 PM
O reclama foarte dubioasa pentru duster - nu cred ca e funny
http://www.youtube.com/watch?v=kEt0fV4Foeg...player_embedded
xox
Jan 11 2011, 04:54 PM
Pikey reference
bartro
Jan 20 2011, 01:27 PM
La volan la 100 de ani:
http://www.zie.nl/video/algemeen/100-jarig...en/m1fzvjkfws6sNascut in 1911, permis din 1929, fost sofer de TIR. Merge inca 12.000km/an..
io's®
Jan 20 2011, 04:48 PM
se tine bine mosu, nu arata de 100.
PS: urat
suna olandeza, nu stiu insa cum suna romana. poate ne spui tu
MeHigh
Jan 20 2011, 07:31 PM
brown.shark
Jan 20 2011, 08:22 PM
ce parere aveti ca "dincolo" e service unavailable de 1ora si....
tomado e28 owner
Jan 20 2011, 10:30 PM
As observa daca ar tine o luna... Nicio problema, se va recupera
io's®
Jan 20 2011, 11:10 PM
CITAT(brown.shark @ Jan 20 2011, 08:22 PM)

esti mort daca nu merge dincolo
bartro
Jan 20 2011, 11:26 PM
Bine ca nu ne au invadat ca data trecuta.
io's®
Jan 20 2011, 11:33 PM
pai atunci nu a mers mult timp.
tomado e28 owner
Jan 20 2011, 11:59 PM
Data viitoare cerem taxa de inchiriere a spatiului virtual
brown.shark
Jan 21 2011, 11:28 AM
QUOTE (io's® @ Jan 20 2011, 11:10 PM)

QUOTE (brown.shark @ Jan 20 2011, 08:22 PM)

esti mort daca nu merge dincolo

eu personal consider o prostie ca sa ajuns la cateva forumuri de BMW (chiar, cate sunt cu totul ??? ) in loc sa fie o comunitate de oamenii care sa se ajute, nu sa se contreze degeaba. daca tot e sa aiba cineva pb la cotet, sa caute p un forum, nu pe 4. dar si BMW asta, ar trb sa se vanda dupa un test IQ....nu la liber....ca, uite ca doare...
Ciupanezu
Jan 21 2011, 11:51 AM
Sunt multe.
S-a ajuns la această situaţie din cauza modului în care acel forum e administrat.
Toate celelalte forumuri au fost făcute din frustrările acumulate din cauza faptului că acel forum nu-şi trata utilizatorii corect şi cu respect.
bartro
Jan 21 2011, 11:57 AM
Mi se pare ok cum este acuma, BMWclub e un fel de bucuresti, anonimitate, oameni de toate feluri, unde BMWzone mai degreaba e o comuna mica unde cunosti oameni. In functie de ce caut, aleg forumul unde postez; in general pe club cu grad mai scazut de seriositate

.
Mai e si faptul ca aici chiar oameni sunt mai interesati si educati in BMW-uri clasice.
Ciupanezu
Jan 21 2011, 02:44 PM
io's®
Jan 21 2011, 04:44 PM
hai ca aduce asa putin
TiL
Jan 21 2011, 05:51 PM

bai voi suferiti grav.
Si stiti care-i cea mai grea suferinta? Aia in care ti se pare ca suferi.
Ciupanezu
Jan 21 2011, 05:54 PM
Recunoaşte că e haioasă poza.
TiL
Jan 21 2011, 06:08 PM
este
io's®
Jan 21 2011, 06:50 PM
ciupanezuleee.. nu ne mai facem bine....
pana nu pleaca base draq de la
carma tarii
io's®
Jan 26 2011, 08:18 PM
Basescu merge sa « consulte » o vrajitoare : Vrajitoarea, foarte concentrata, închide ochii si îi spune :
- Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. Basescu zâmbeste si o întreaba :
- Deci multimea este fericita ?
- Da, ca niciodata !
- Si oamenii alearga dupa masina ?
- Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii.
- Sunt si oameni care poarta drapele ?
- Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun.
- Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ?
- Da, oamenii striga fraze de speranta : «Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sarbatoare.
- Si eu, eu cum reactionez la toate astea ?
- Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis
Ciupanezu
Jan 26 2011, 09:05 PM
05aBi
Feb 7 2011, 12:02 AM
bartro
Feb 12 2011, 11:50 AM
brown.shark
Feb 12 2011, 05:22 PM
bartro
Feb 18 2011, 07:57 PM
coman cosmin
Mar 3 2011, 09:26 AM
brown.shark
Mar 3 2011, 11:00 AM
mai bea omu' dar s pare ca in MOLDOVA e sport national.
oricum, super tare aia cu : " nu umbla la el, ca e asa, de forma..."
Ciupanezu
Mar 7 2011, 05:44 PM
Prima e făcută de mine, a doua de poleposition:

tomado e28 owner
Mar 7 2011, 07:14 PM

Colegul nostru s-a facut remarcat si unii chiar au timp liber
Le: Imi place mai mult prima.
coman cosmin
Mar 7 2011, 07:27 PM
destul de amuzant.sper sa fie "gustata"gluma
haifisch
Mar 7 2011, 08:05 PM
nu prea cred ca o sa fie gustata....
dar e funny rau
brown.shark
Mar 7 2011, 11:50 PM
cica e o vb, romaneasca si destul de veche; "cainele moare de alergatura, si ---------------- ..." complectati pe linia punctata....
cred ca e ceva genetic pt rasa umana, majoritatea specimenelor, daca nu inteleg ceva, fie iau in deradere, fie o baga pe aia cu "asa ceva nu ezixta..."....
tomado e28 owner
Mar 8 2011, 12:06 AM
O fi ea si pentru rasa umana, dar pe plaiurile mioritice e la rang de sport national "grija" fata de altii
Ciupanezu
Mar 8 2011, 01:15 PM
QUOTE (brown.shark @ Mar 7 2011, 11:50 PM)

cica e o vb, romaneasca si destul de veche; "cainele moare de alergatura, si ---------------- ..." complectati pe linia punctata....
cred ca e ceva genetic pt rasa umana, majoritatea specimenelor, daca nu inteleg ceva, fie iau in deradere, fie o baga pe aia cu "asa ceva nu ezixta..."....
Stai liniştit, te-am înţeles foarte bine, nu despre asta e vorba, iar dacă tot îţi plac vorbele româneşti vechi, îţi spun şi eu una.
Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul.
tomado e28 owner
Mar 8 2011, 01:41 PM
Am trait momentul in care Ciupanezu ii reproseaza cuiva ca isi da cu parerea in prea multe locuri si domenii... Asta e fratilor... Nu va mai faceti asigurare pe un an intreg, trebuie ca vine sfarsitul lumii...
P.S: ar trebui sa fie net-ul suficient de vast pentru toti... Asa ca trageti o gura maare de aer oxigenat si schimbati subiectul
Ciupanezu
Mar 8 2011, 01:45 PM
Eu am bunul simţ de a nu-mi da cu părerea asupra domeniilor la care nu mă pricep.
tomado e28 owner
Mar 8 2011, 02:06 PM
De cand e datul cu parerea o crima? E democratie, atat timp cat nu jignesti si pastrezi niste limite e ok. Daca mai si scrii corect, deja e bonus

Dar trebuie respectat dreptul la opinie. Daca te deranjeaza, poti da ignore si gata, ai rezolvat. Am inteles treaba cu wiki, dar n-are rost sa incepeti vreun razboi virtual
Ciupanezu
Mar 8 2011, 02:12 PM
Nu e nici o crimă atâta timp cât menţionezi că doar îţi dai cu părerea, nu când te dai doctor docent în orice domeniu.
Dreptul la opinie i s-a respectat de n ori.
Nu e nici un război, însă el a preferat să treacă la jigniri în loc să râdă sau să ignore.
bartro
Mar 8 2011, 02:27 PM
QUOTE (Ciupanezu @ Mar 8 2011, 01:45 PM)

Eu am bunul simţ de a nu-mi da cu părerea asupra domeniilor la care nu mă pricep.
Nu e vina ta ca esti asa priceput la toate
brown.shark
Mar 8 2011, 08:02 PM
ciupa - eu cand ti-am zis sa lasi net-ul si sa iesi in parc, ti-am zis de bine, poate faci vreo "cumparatura" frageda, (vezi ca nu-s ranchiunos, am zis frageda nu statuta), si mai scapi de stress....postul ala cu "alergatura" chiar nu era pt tine....dar, te-ai dat in fapt....
BTW - unde "m-am dat eu doctor docent " ???
asta, " Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul." =e foarte buna / la obiect, sper ca o sa fie bine pt noi,userii care citesc forumurile astea 2, pt ca in final vad ai inteles ca nu-i bine sa iti dai cu parerea unde nu stii....
Ciupanezu
Mar 8 2011, 08:20 PM
Ţine-ţi sfaturile pentru tine, nu-mi amintesc să-ţi fi cerut vreunul.
În general.
De exemplu faza cu WLF şi uleiul grafitat.
Dacă te uiţi pe raftul unui magazin, va scrie ulei grafitat, iar printre oameni care lucrează în domeniu e numită bisulfura de molibden, dar nimeni n-o să-i zică MoS.
Tu ai folosit denumirea asta de parcă era o discuţie între voi, cunoscătorii, şi nu era nevoie să-i spui pe nume, doar nu esti atât de conformist, plus că eşti elitist. :laugh:
Nu m-am dat în fapt deloc, pentru mine era vorba respectivă.
La fel ai făcut atunci când am zis că E30 baur e o urâţenie sinistră, ai făcut tot o aluzie la prostie şi apoi te dădeai nevinovat.
Dacă tot ai chef să mă jigneşti, asumă-ţi treaba asta ca un barbat.
Nu era un lucru pe care ar fi trebuit să-l înţeleg eu ci tu, însă e clar că nu o vei face.
Ai spus MoS de parcă ai fi spus H2O la apă.
Dacă vrei să fii perceput altfel, când postezi oferă mai multe argumente şi mai puţine vorbe de cunoscător care n-are nevoie să argumenteze nimic pentru că vorbele sale sunt garantat adevărate şi s-ar înjosi dacă le-ar argumenta.
Cam asta e percepţia mea despre tine şi a multor altora.
Shark
Mar 8 2011, 08:27 PM

Era un topic fun ...
brown.shark
Mar 8 2011, 08:42 PM
ciupa, Shark cam are dreptate,eu zic sa lasi polemica si du-te la fete...uneori ajuta.
cu discutia despre e21 BAUR, chiar ti-am scris clar acolo ca fiecare are dreptul sa spuna ce vrea despre o masina, doar n-o sa-ti placa tie obligatoriu ce-mi place mie ....
n-am nici o data pretentia ca ceeace am postat trebuie urmat sau crezut, cine vrea, se documenteaza / verifica pe net, cine nu, trece mai departe, cine nu prea intelege...comenteaza...ca e usor...cam ca la fotbal si politica...
n-am avut intentia sa te jignesc vreodata, cand o sa fie cazul o sa-ti dai seama singur...insa, indiferent ce replici primesc, eu consider ca sunt pe un forum, suntem colegi, ca avem opinii diferite si le sustinem cu argumente, viabile sau nu, asta e alta treaba, dar n-am postat ceva cu intentia clara sa jignesc ever o persona pe care nici macar nu o cunosc...
....a bon entendeur, salut !...
Ciupanezu
Mar 8 2011, 08:47 PM
N-am frustrări din acest punct de vedere, urmează-ţi propriul sfat dacă simţi că ai nevoie.
brown.shark
Mar 8 2011, 08:53 PM
dca ai intelege, ti-as raspunde, dar cum nu e forumul nostru, eu zic sa nu mai ocupam locul cu discutii despre "impresii", vrei polemica, ne mutam la tine p forum ca ai spatiu liber destul...
datorita cunsumului frecvent de "produse" variate, chiar nu simt nevoia.....a simti o nevoie implica o lipsa....chiar nu-i cazul meu...

... sincer...
Ciupanezu
Mar 8 2011, 08:56 PM
Înseamnă că, printre atâtea alte lucruri, eşti şi un amant latin.
E bine de ştiut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.