Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scânteia veselă
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
MeHigh
reglaje fine la Trabant: http://www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo
brown.shark
nimic anormal, asa se fac la final reglajele marunte de caroserie.
bartro
The rent is too damn high party.
bartro
O reclama foarte dubioasa pentru duster - nu cred ca e funny blink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=kEt0fV4Foeg...player_embedded
xox
Pikey reference tongue.gif
bartro
La volan la 100 de ani:

http://www.zie.nl/video/algemeen/100-jarig...en/m1fzvjkfws6s

Nascut in 1911, permis din 1929, fost sofer de TIR. Merge inca 12.000km/an..
io's®
se tine bine mosu, nu arata de 100.

PS: urat suna olandeza, nu stiu insa cum suna romana. poate ne spui tu tongue.gif biggrin.gif
MeHigh
http://www.youtube.com/watch?v=uM2CtXPmTqM
brown.shark
ce parere aveti ca "dincolo" e service unavailable de 1ora si....
tomado e28 owner
As observa daca ar tine o luna... Nicio problema, se va recupera smile.gif
io's®
CITAT(brown.shark @ Jan 20 2011, 08:22 PM) *

esti mort daca nu merge dincolo laugh.gif laugh.gif
bartro
Bine ca nu ne au invadat ca data trecuta.
io's®
pai atunci nu a mers mult timp.
tomado e28 owner
Data viitoare cerem taxa de inchiriere a spatiului virtual tongue.gif
brown.shark
QUOTE (io's® @ Jan 20 2011, 11:10 PM) *
QUOTE (brown.shark @ Jan 20 2011, 08:22 PM) *

esti mort daca nu merge dincolo laugh.gif laugh.gif

eu personal consider o prostie ca sa ajuns la cateva forumuri de BMW (chiar, cate sunt cu totul ??? ) in loc sa fie o comunitate de oamenii care sa se ajute, nu sa se contreze degeaba. daca tot e sa aiba cineva pb la cotet, sa caute p un forum, nu pe 4. dar si BMW asta, ar trb sa se vanda dupa un test IQ....nu la liber....ca, uite ca doare...
Ciupanezu
Sunt multe.

S-a ajuns la această situaţie din cauza modului în care acel forum e administrat.

Toate celelalte forumuri au fost făcute din frustrările acumulate din cauza faptului că acel forum nu-şi trata utilizatorii corect şi cu respect.
bartro
Mi se pare ok cum este acuma, BMWclub e un fel de bucuresti, anonimitate, oameni de toate feluri, unde BMWzone mai degreaba e o comuna mica unde cunosti oameni. In functie de ce caut, aleg forumul unde postez; in general pe club cu grad mai scazut de seriositate tongue.gif .
Mai e si faptul ca aici chiar oameni sunt mai interesati si educati in BMW-uri clasice.
Ciupanezu
io's®
hai ca aduce asa putin tongue.gif
TiL
laugh.gif
bai voi suferiti grav.
Si stiti care-i cea mai grea suferinta? Aia in care ti se pare ca suferi.
Ciupanezu
Recunoaşte că e haioasă poza. smile.gif
TiL
este tongue.gif
io's®
ciupanezuleee.. nu ne mai facem bine....

pana nu pleaca base draq de la carma tarii

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
io's®
Basescu merge sa « consulte » o vrajitoare : Vrajitoarea, foarte concentrata, închide ochii si îi spune :
- Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. Basescu zâmbeste si o întreaba :
- Deci multimea este fericita ?
- Da, ca niciodata !
- Si oamenii alearga dupa masina ?
- Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii.
- Sunt si oameni care poarta drapele ?
- Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun.
- Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ?
- Da, oamenii striga fraze de speranta : «Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sarbatoare.
- Si eu, eu cum reactionez la toate astea ?
- Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis
Ciupanezu
drinks.gif lgh (9).gif snf (45).gif
brown.shark
bart - vrei la club bag seama...te-au trezit fetele alea 2 moscolite cu kwark..... snf (30).gif dance2.gif party.gif ...sper ca ai scapat sa nu le vada "sefa".... blush.gif
bartro
absurd!
http://www.youtube.com/watch?v=ZAdvSV8KPjU
brown.shark
mai bea omu' dar s pare ca in MOLDOVA e sport national.
oricum, super tare aia cu : " nu umbla la el, ca e asa, de forma..."
Ciupanezu
Prima e făcută de mine, a doua de poleposition:

tomado e28 owner
smile.gif Colegul nostru s-a facut remarcat si unii chiar au timp liber tongue.gif

Le: Imi place mai mult prima.
coman cosmin
destul de amuzant.sper sa fie "gustata"gluma laugh.gif
haifisch
nu prea cred ca o sa fie gustata....

dar e funny rau
brown.shark
cica e o vb, romaneasca si destul de veche; "cainele moare de alergatura, si ---------------- ..." complectati pe linia punctata....

cred ca e ceva genetic pt rasa umana, majoritatea specimenelor, daca nu inteleg ceva, fie iau in deradere, fie o baga pe aia cu "asa ceva nu ezixta..."....
tomado e28 owner
O fi ea si pentru rasa umana, dar pe plaiurile mioritice e la rang de sport national "grija" fata de altii tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (brown.shark @ Mar 7 2011, 11:50 PM) *
cica e o vb, romaneasca si destul de veche; "cainele moare de alergatura, si ---------------- ..." complectati pe linia punctata....

cred ca e ceva genetic pt rasa umana, majoritatea specimenelor, daca nu inteleg ceva, fie iau in deradere, fie o baga pe aia cu "asa ceva nu ezixta..."....

Stai liniştit, te-am înţeles foarte bine, nu despre asta e vorba, iar dacă tot îţi plac vorbele româneşti vechi, îţi spun şi eu una.

Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul.
tomado e28 owner
Am trait momentul in care Ciupanezu ii reproseaza cuiva ca isi da cu parerea in prea multe locuri si domenii... Asta e fratilor... Nu va mai faceti asigurare pe un an intreg, trebuie ca vine sfarsitul lumii...

P.S: ar trebui sa fie net-ul suficient de vast pentru toti... Asa ca trageti o gura maare de aer oxigenat si schimbati subiectul smile.gif
Ciupanezu
Eu am bunul simţ de a nu-mi da cu părerea asupra domeniilor la care nu mă pricep.
tomado e28 owner
De cand e datul cu parerea o crima? E democratie, atat timp cat nu jignesti si pastrezi niste limite e ok. Daca mai si scrii corect, deja e bonus smile.gif Dar trebuie respectat dreptul la opinie. Daca te deranjeaza, poti da ignore si gata, ai rezolvat. Am inteles treaba cu wiki, dar n-are rost sa incepeti vreun razboi virtual tongue.gif
Ciupanezu
Nu e nici o crimă atâta timp cât menţionezi că doar îţi dai cu părerea, nu când te dai doctor docent în orice domeniu.

Dreptul la opinie i s-a respectat de n ori.

Nu e nici un război, însă el a preferat să treacă la jigniri în loc să râdă sau să ignore.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Mar 8 2011, 01:45 PM) *
Eu am bunul simţ de a nu-mi da cu părerea asupra domeniilor la care nu mă pricep.

Nu e vina ta ca esti asa priceput la toate tongue.gif
brown.shark
ciupa - eu cand ti-am zis sa lasi net-ul si sa iesi in parc, ti-am zis de bine, poate faci vreo "cumparatura" frageda, (vezi ca nu-s ranchiunos, am zis frageda nu statuta), si mai scapi de stress....postul ala cu "alergatura" chiar nu era pt tine....dar, te-ai dat in fapt....

BTW - unde "m-am dat eu doctor docent " ???

asta, " Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul." =e foarte buna / la obiect, sper ca o sa fie bine pt noi,userii care citesc forumurile astea 2, pt ca in final vad ai inteles ca nu-i bine sa iti dai cu parerea unde nu stii....
Ciupanezu
Ţine-ţi sfaturile pentru tine, nu-mi amintesc să-ţi fi cerut vreunul.

În general.

De exemplu faza cu WLF şi uleiul grafitat.

Dacă te uiţi pe raftul unui magazin, va scrie ulei grafitat, iar printre oameni care lucrează în domeniu e numită bisulfura de molibden, dar nimeni n-o să-i zică MoS.
Tu ai folosit denumirea asta de parcă era o discuţie între voi, cunoscătorii, şi nu era nevoie să-i spui pe nume, doar nu esti atât de conformist, plus că eşti elitist. :laugh:

Nu m-am dat în fapt deloc, pentru mine era vorba respectivă.

La fel ai făcut atunci când am zis că E30 baur e o urâţenie sinistră, ai făcut tot o aluzie la prostie şi apoi te dădeai nevinovat.

Dacă tot ai chef să mă jigneşti, asumă-ţi treaba asta ca un barbat.

Nu era un lucru pe care ar fi trebuit să-l înţeleg eu ci tu, însă e clar că nu o vei face.

Ai spus MoS de parcă ai fi spus H2O la apă.

Dacă vrei să fii perceput altfel, când postezi oferă mai multe argumente şi mai puţine vorbe de cunoscător care n-are nevoie să argumenteze nimic pentru că vorbele sale sunt garantat adevărate şi s-ar înjosi dacă le-ar argumenta.
Cam asta e percepţia mea despre tine şi a multor altora.
Shark

Era un topic fun ...
brown.shark
ciupa, Shark cam are dreptate,eu zic sa lasi polemica si du-te la fete...uneori ajuta.

cu discutia despre e21 BAUR, chiar ti-am scris clar acolo ca fiecare are dreptul sa spuna ce vrea despre o masina, doar n-o sa-ti placa tie obligatoriu ce-mi place mie ....

n-am nici o data pretentia ca ceeace am postat trebuie urmat sau crezut, cine vrea, se documenteaza / verifica pe net, cine nu, trece mai departe, cine nu prea intelege...comenteaza...ca e usor...cam ca la fotbal si politica...

n-am avut intentia sa te jignesc vreodata, cand o sa fie cazul o sa-ti dai seama singur...insa, indiferent ce replici primesc, eu consider ca sunt pe un forum, suntem colegi, ca avem opinii diferite si le sustinem cu argumente, viabile sau nu, asta e alta treaba, dar n-am postat ceva cu intentia clara sa jignesc ever o persona pe care nici macar nu o cunosc...

....a bon entendeur, salut !...
Ciupanezu
N-am frustrări din acest punct de vedere, urmează-ţi propriul sfat dacă simţi că ai nevoie. smile.gif
brown.shark
dca ai intelege, ti-as raspunde, dar cum nu e forumul nostru, eu zic sa nu mai ocupam locul cu discutii despre "impresii", vrei polemica, ne mutam la tine p forum ca ai spatiu liber destul...

datorita cunsumului frecvent de "produse" variate, chiar nu simt nevoia.....a simti o nevoie implica o lipsa....chiar nu-i cazul meu... blush.gif ... sincer...
Ciupanezu
Înseamnă că, printre atâtea alte lucruri, eşti şi un amant latin.

E bine de ştiut. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.