florin83
Jul 5 2006, 04:02 PM
moaaa.. ce adevaraciune..
PS: ce legatura are faptul ca are 4 prezoane cu tractiunea spate?
Bavarezu
Jul 5 2006, 04:04 PM
pozele aste tre sa le trimiti ,sa apara la rubrica aia kitch tuning...
mertan
Jul 5 2006, 09:51 PM
vad eu cum fac.... pai io stiu... are grup de urs... :unibrow: am factu si eu o comparatie ceva... ce te ieie d emine
florin83
Jul 5 2006, 10:03 PM
nu ma ieie de tine, dar nu intelegeam :cool:
moama ce vb mey ... ala e prototip e inca in stadiu d dezvoltare concureaza la clasa cu enzo :retard:
florin83
Jul 6 2006, 12:45 AM
vine Bula acasa de la scoala , cu o fatza de flamand
--maica-sa -- Bula , sa-ti fierb un ou?
--Bula --Da fierbe-ti tu o tzatza!!
Nevasta unui detinut merge in audienta la directorul inchisorii.
- Domnule director, va rog sa-i dati barbatului meu o munca mai usoara.
- Dar, doamna, sotul dumneavoastra lipeste etichete pe sticle, vi se pare ca e greu?
- Nenorocitul, mi-a zis ca sapa un tunel...
Un elefant sta cocotat itr-un visin. Trece o marmota in zbor:
-Ce faci elefantule in visin?
-Mananc cirese!
-Pai cum mananci cirese in visin?
-Pai le-am adus de-acas'!
Mama a ajuns la al treilea cantec de leagan. Copilul insa continua sa se rasuceasca in pat. La al patrulea cantec rabufneste:
-Mama, mai canti mult sau ma lasi sa dorm?!?
Gimi
Jul 7 2006, 11:36 AM
"Aceasta reclama pt Honda Accord a fost filmata 'live', fara computer graphics. Au filmat de 605 ori si de fiecare data ceva minor mergea gresit si totul trebuia pozitionat din nou si luat de la inceput. A 606-a oara totul a mers perfect. Filmarile au durat 3 luni si in final costurile s-au adunat la 6 milioane de dolari. Dupa cele trei luni, cei din echipa de fimare erau gata sa-si schimbe meseria.
Totul era amplasat cu atata grija ca toti mergeau pe varfuri ca nu cumva sa deranjeze ceva si sa cauzeze probleme nepravazute. Detalii cat de mici afectau precizia intregului ansamblu. Spre exemplu, in cursul zilei studioul se incalzea si parchetul se umfla putin cauzand o piulita sau teava de esapament sa se invarta mai repede, a explicat Rob Steiner, unul dintre producatori.
Nu exista decat 6 Honda Accord facute manual. Spre disperarea inginerilor de la Honda, echipa de filmare a dezasamblat doua dintre ele pentru filmari...
:eek:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/honda.php
Luk a patruns gandurile nebanuite ale femeii:
http://www.in360.ro/creier/
QUOTE (Gimi)
"Aceasta reclama pt Honda Accord a fost filmata 'live', fara computer graphics. Au filmat de 605 ori si de fiecare data ceva minor mergea gresit si totul trebuia pozitionat din nou si luat de la inceput. A 606-a oara totul a mers perfect. Filmarile au durat 3 luni si in final costurile s-au adunat la 6 milioane de dolari. Dupa cele trei luni, cei din echipa de fimare erau gata sa-si schimbe meseria.
Totul era amplasat cu atata grija ca toti mergeau pe varfuri ca nu cumva sa deranjeze ceva si sa cauzeze probleme nepravazute. Detalii cat de mici afectau precizia intregului ansamblu. Spre exemplu, in cursul zilei studioul se incalzea si parchetul se umfla putin cauzand o piulita sau teava de esapament sa se invarta mai repede, a explicat Rob Steiner, unul dintre producatori.
Nu exista decat 6 Honda Accord facute manual. Spre disperarea inginerilor de la Honda, echipa de filmare a dezasamblat doua dintre ele pentru filmari...
:eek:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/honda.php
nush c sa zic dar rotzile alea 3 care urca nu am inteles cum este posibil :|
mertan
Jul 9 2006, 04:25 PM
2 poze facute azi in targ... scuzati calitatea si claritatea... inelegetzi voi....
ce terminatzi

.. mai ales aia cu dacia e penala rau ...cred k o sa imi fac un cont pe daciaclub sau cum se numeste sa fac kterink de ei :unibrow:
Robert
Jul 10 2006, 05:38 PM
Inca o dovada a faptului ca BMW face masini cu o repartitie optima a masei (foarte bine echilibrate).
n3o
Jul 10 2006, 10:57 PM

cat norok a avut k au fost barile alea jos s-a putut urca acolo si k nu a ramas infipt in parapetii aia :nod:
Andreea
Jul 11 2006, 08:32 AM
Robert
Jul 11 2006, 10:37 AM
Un brailean a montat pe o Nova un motor Renault de 1.8l si 136CP.
Fara discutie, modificarea este demna de lauda si respect:
Dacia Nova GTi 16V
Ceea ce mi se pare insa haios este modul in care sunt exprimate performantele masinii:
"Masina in stadiul actual trage foarte bine are un demaraj pe treptele 1,2,3 demential
umileste multe masini cu pretentii de sportive gen bmw 320i e36 calibra 2.0 c20ne etc..."
Deci, omul a precizat exact modelul de BMW pe care l-a umilit. Si ca sa evite vreo urma de ambiguitate (daca ar fi spus doar "BMW 320i" am fi putut crede ca era vreun E21 vechi si neingrijit), a specificat si platforma: E36
jaffar, ai grija pe drumurile tale catre Braila, sa nu fii umilit de Dacia Nova GTI 1.8 16v.
n3o
Jul 11 2006, 02:20 PM

fi atent k s-au razvratit au inchis topic-ul ..k intram sa fac katerink
Robert
Jul 12 2006, 08:10 PM
O idee foarte buna de masuta de sufragerie.
Are cineva pe acasa un bloc de motor V8 din aluminiu, care nu-i mai foloseste?
n3o
Jul 12 2006, 09:33 PM
da ma intreb cum o fi sa manaci pe un v12 :retard:
http://www.youtube.com/watch?v=e-xvosHPsOY...riti%20de%20ris c faci manelele din oameni :dis:
n3o
Jul 12 2006, 09:37 PM
florin83
Jul 13 2006, 08:36 AM
mertan
Jul 13 2006, 10:00 AM
n3o
Jul 13 2006, 03:59 PM
n3o
Jul 13 2006, 11:57 PM
n3o
Jul 14 2006, 09:36 PM
n3o
Jul 14 2006, 11:14 PM
n3o
Jul 19 2006, 11:03 PM
http://www.worldjumpday.org/ deci maine la ora 13:39:13 secunde toata lumea sus
n3o
Jul 20 2006, 11:06 PM
florin83
Jul 24 2006, 11:43 AM
n3o
Jul 24 2006, 12:26 PM
s-ul e mut nu sti ... k la franceza
n3o
Jul 25 2006, 11:09 PM
n3o
Jul 27 2006, 04:14 PM
Un politist opreste masina la o benzinarie. Coboara, dar isi uita cheile inauntru si i se incuie portiera. Nestiind cum sa descuie usa fara chei il intreaba pe benzinar. Acesta, vazand ca geamul de la portiera este putin deschis, il sfatuieste pe politist sa incerce sa descuie usa cu o sarma. Zis si facut. Dupa un timp trece un om pe acolo si se pune pe ras. -De ce razi, dom'le? il intreaba benzinarul. - Pai este un politist mai incolo, care incearca sa traga siguranta de la usa masinii cu o sarma, ca sa o descuie. - Si ce e rau in asta? Ca eu l-am invatat... zice benzinarul - Pai, nu e nimic rau, dar e altul in masina, care zice: "mai la stanga,mai la dreapta"!!!
3 furnicutze fumeaza iarba de se fac praf. Trece elefantul pe langa ele si le intreaba: - Ce pm faceti aici mai furnicutzelor? Ele se sparg de ras si ii zic elefantului: - Auzi mah elefantule pun pariu ca nu poti sa ridici frimitura asta de paine si sa ti-o pui pe cap! Elefantul ia frimitura si o pune pe cap, furnicutzele se spargeau de ras - Auzi mai elefantule pun pariu ca nu poti sa calci pe frimitura asta! Elefantul calca, la care furnicutzele: - Sa moara mama, catamai sandwich-ul!!!
Ce inseamna a avea curaj? Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat si intrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana indrazneste sa o intrebe: - Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva?
Robert
Jul 27 2006, 05:32 PM
E ceva mai vechi, dar totusi funny chiar si cand il citesti a doua oara:
What's going on in the forums?
Bentley Forums
- - - I used the ash tray today. How do I replace it?
Camaro/Firebird Forums
- - - My girl slept with my brother and my wife. How can I kill 'em? btw, I have a record and I ain't going back.
Mustang (Chevelle) forums
- - -Some punk kid in a Civic tried to race me.
Civic forums
- - -Some punk kid in a Mustang tried to race me.
VW Bug forum
- - - The Save the Earth concert was a success (pics)
Lamborghini forum
- - - Wind noise around 300 Km/h
Miata forums
- - - Some redneck jackass in a Chevy Tahoe just ran over my car (pics)
Chevy Tahoe forum
- - -Miata stuck in my undercarriage. How do I safely remove it? (pics)
Cadillac forum
- - - Problems parallel parking at bingo.
Delorean forum
- - - Just got back from the future and blew a head gasket. Please help. I'm from 1985.
Mercedes forum
- - - My wife and her stink hole lawyer are trying to ruin me in divorce court. How do I get them both killed and not get in trouble with my medical board?
Dodge Viper forum
- - - I frightened myself on the way home from work yesterday. How to get pee stains out of the leather?
McLaren F1 forum
- - -Some punk kid in a F16 tried to race me.
Hummer forum
- - - Had a fender bender today. 24 hurt, 10 killed. Do I have to get the black touch-up paint from the dealer? He's 40 Km away. That's $35 in gas.
Fiat forum
- - -Hello? Am I the only member?
Subaru WRX forum
- - - I hate cops. Got ticketed for drifting in the Walmart parking lot.
Supra Forums
- - -Head to big to fit in car, should have bought a Targa.
Ford 2.3 forums
- - -Help! Replaced everything, still doesn't start!
n3o
Jul 27 2006, 06:38 PM

:crybaby:
ZerO_CooL
Jul 28 2006, 01:09 AM
n3o
Jul 28 2006, 02:20 AM

acum chiar mi-au dat lacrimile
sixx
Jul 31 2006, 06:02 PM
Masinile anului.
n3o
Jul 31 2006, 06:40 PM

ce tare e si competitia asta
Subaru a cam intrat ca musca-n lapte. Au luat premiu la categoria 2-2,5 litri. Engine of the year a iesit altcineva
Respect pentru Audi.
Robert
Aug 1 2006, 03:11 PM
Maria Mercedesa , cumnata Magistralei , ruda cu Fane Bordura , neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteai Ronaldinio Romario Huan Carlos Marimar sufera de el . Aceasta maladie este incurabila ... pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsat de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pt a polei cu aur si ultima surla din cele 29 de la palatul sau . Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness , cafea , 3 in 1 , red bull si alte cheshtii din astea.
florin83
Aug 5 2006, 03:41 PM
:retard:
Robert
Aug 7 2006, 05:10 PM
In imaginea de mai jos este un BMW la care proprietarul a facut "tuning". Va prindeti de model de BMW este?
florin83
Aug 7 2006, 05:14 PM
e28?
mertan
Aug 7 2006, 05:48 PM
dap... e e28
I-a mai ramas linia de rechin. Pacat de masina :puke:
Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate ))
am descoperit planu secret al copiilor mici de ai enerva pe parinti
http://pic6.piczo.com/amallya/?preview=y&g=20100674
SUPERBEC
Aug 9 2006, 07:36 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.