Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Mihai_AMD
aproape cheala...inaintam incet din cauza banilor alocati acestei refaceri /timpului dar cu curaj si rabdare biggrin.gif

o sablare a caroseriei cat ar costa? trebuie cheala cheala? ca nu as mai da jos instalatia electrica de pe la bord...
Mihai_AMD
Traieste! In acelasi stadiu ca in ca acum 3 ani, insa nu am renuntat la ideea de refacere, am gasit in sfarsit un baiat aici aproape care pana in vara finalizeaza atelierul si voi da caroseria pe mana lui, apoi, daca o vad tinichigita si vopsita, mai mare dragul sa o asamblez.
Am schimbat planul cu motorul, nu voi mai pune clasicul m20 ce l-a avut, planul ar fi sa pun un 4.0 V8, nu pentru liniutze nu pentru scandal, pentru expo si atat smile.gif Ramane sa ma interesez mai bn daca ma rezolva cineva cu itp-ul, ca o sa apara ditamai vaca de motor in poze la itp cand l-oi face fata de m20 ce l-a avut...
TiL
Dom'le, e motor BWM incapsulat, cu multe capace de palstic pe el, de-aia pare atat de voluminos.
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Mar 6 2015, 01:53 PM) *
Dom'le, e motor BWM incapsulat, cu multe capace de palstic pe el, de-aia pare atat de voluminos.

sa stii ca daca ii pun V8 ii scot capacele ca sa para ceva obosit biggrin.gif
Mihai_AMD
A venit vremea sa dezgrop topicul smile.gif
E12-ele meu s.a reincarnat smile.gif
Continuam proiectul inceput de colegul Matei acum cativa ani... voi posta poze pe parcurs ce voi lucra la ea smile.gif
Mihai_AMD
...si ceva poze cu cazanul, la ora actuala biggrin.gif
Mihai_AMD
Se lucreaza ...
-lungit instalatie spre calculatoare, sute de fire smile.gif)
-construit suporti vas antigel, borcan servo, vas lichid ambreiaj (separat de vas lichid frana), vas stropgel, desfacut admisii si capace chiulasa pentru vopsire/ schimbat garnituri/ etc
-construit traseu furtune apa tur retur borcan/ aeroterma, etc
-desfacut interior, urmeaza sa ajunga de peste hotare instalatia completa a masinii, de E28, interiorul va fi tot E28
-etc, etc smile.gif
Incet, din cauza timpului liber, dar sigur smile.gif

Rog un moderator sa-mi modifice si mie titlul topicului, in "E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit" Merci!
FiveThreeFive
Mihai,

Este foarte interesant proiectul tau si ar fi excelent daca gasesti timp sa ne tii cat mai des la curent cu evolutia lui.
Sper sa il duci cu bine la capat; lucrand ingrijit va rezulta o masina unica si exceptionala. Spor si succes!

Off-topic:
Am o curiozitate personala: cum se rezolva partea "oficiala" a inlocuirii motorului?
De-a lungul anilor am mai urmarit cateva proiecte similare pe forumuri. Similare nu prin tema in sine, ci prin faptul ca se inlocuia motorul cu unul care era imposibil sau extrem de greu / scump de omologat.
Imi imaginez ca, dupa finalizarea proiectului, o sa vrei sa te deplasezi fara emotii cu masina pe drumurile publice. Banuiesc ca RAR este exclus. Iar pe de alta parte ITP pe ochi frumosi este o mare loterie, care desi inca mai functioneaza e foarte probabil sa dispara in viitorul apropiat.
Probabil poti pleca de la ideea ca nu o sa o mai vinzi niciodata, deci n-ai treaba cu RAR. La ITP nu stie nimeni sa deosebeasca un motor de altul dupa aspect, dar cum faci cu corespondenta seriei motor cu cea din cartea de indentitate? Daca nu se potriveste, te respinge automat. Daca nu exista seria, iar te respinge.

Imi imaginez ca nu e foarte OK sa se raspunda pe forum la aceste dileme personale ale mele, dar as aprecia daca cineva m-ar lamuri macar prin PM.
Este o dilema veche a carei rezolvare n-am reusit sa o inteleg.
Mihai_AMD
smile.gif
In actele mele scrie fara serie motor smile.gif o sticla de cola rece si avem itp smile.gif
io'sŪ
bai esti nebun !!! acum vad ce faci tu aici ohmy.gif neaparat tre sa fac o tura cand o termini tongue.gif
Mihai_AMD
A sosit instalatia de E28 de peste hotare smile.gif

Se lucreaza la a 4a evacuare care nu incape de caseta de directie

Se lucreaza si noaptea in casa, la bricolaj capac motor biggrin.gif
drujbex
Acesta e proiectul, nu? http://modifiedcarforums.com/forums/member...-e12-v12-3.html
Eram curios daca s-a mai pus V12 pe E12, si singuru' rezultat gasit e cu aceeasi masina tongue.gif

Mi se parea ft misto ideea intiala, cu niste carburatoare insetate instalate, EFI delete.

E32-urile fac 30 de ani si o sa decoleze grav preturile, apuse sunt (?) vremurile cand luai cu 25 mil unu' cu totu' radiat, ideal pentru un astfel de proiect tongue.gif

O sa fie un sleeper pe cinste. Sa fie proiectul meu (si nu e, ce scriu e doar o parere personala) as omite sa-i instalez toate ornamentele, l-as lasa asa, unfinished, si cu niste BBS-uri d-alea groase pe 15, drepte dar nu polishate. Plus obligatoriu portbagaj pe plafon tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(drujbex @ Feb 12 2016, 12:27 PM) *
Acesta e proiectul, nu? http://modifiedcarforums.com/forums/member...-e12-v12-3.html
Eram curios daca s-a mai pus V12 pe E12, si singuru' rezultat gasit e cu aceeasi masina tongue.gif

Mi se parea ft misto ideea intiala, cu niste carburatoare insetate instalate, EFI delete.

E32-urile fac 30 de ani si o sa decoleze grav preturile, apuse sunt (?) vremurile cand luai cu 25 mil unu' cu totu' radiat, ideal pentru un astfel de proiect tongue.gif

O sa fie un sleeper pe cinste. Sa fie proiectul meu (si nu e, ce scriu e doar o parere personala) as omite sa-i instalez toate ornamentele, l-as lasa asa, unfinished, si cu niste BBS-uri d-alea groase pe 15, drepte dar nu polishate. Plus obligatoriu portbagaj pe plafon tongue.gif

ala e proiectul, insa in prima faza biggrin.gif

masina o sa fie identica 100% cu cea de mai jos, careia nu-i mai pot folosi caroseria,,,

David
Cine putea sa faca asa ceva cu un E12, daca nu Mihai!?
io'sŪ
CITAT(Mihai_AMD @ Feb 12 2016, 01:36 PM) *
masina o sa fie identica 100% cu cea de mai jos, careia nu-i mai pot folosi caroseria,,,

imi place ce vad (aud) wink.gif
Mihai_AMD
Motorul a fost desfacut pana la chiulase, curatate toate alementele/ anexele cu pensula si diluant, revopsite, garnituri, oringuri si ce s-a mai putut lua nou
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.