Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 v12, 550i, 300ps, BBS body kit
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Mihai_AMD
iata ca spoilerul BBS de fatza a ajuns pe masina,de sambata chiar,cu ajutorul lui Vladut 316 caruia ii multumesc smile.gif
ramane zilee astea cand am timp sa pun si pe cel de spate
cateva poze..
ionusunt
frumos si finut. bravo! uite un om cu gusturi bune, fara borbeturi a si alte tiganii tongue.gif bravo nene!
incet incet incep sa arate si astea ca ale nemtilor,cel putin pe dinafara...ca pana sa ajungem si noi sa lingem pe sub ele de curatenie mai avem muult laugh.gif
Ciupanezu
Borbet A sunt ţigănii? laugh.gif
Sportivu
Ma bucur ca pui in sfarsit kitul de la mine! Arata super spoilerul!

05aBi
Pe spate mai trebuie un eleron cum are Sportivu pe a lui si proiectul poate fi considerat finalizat. ok.gif
Cel din putin din punctul meu de vedere.

LE. Cred ca numai are rost sa-ti spun cat de misto arata cu spoilerul pus. biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 26 2009, 11:12 AM) *
Borbet A sunt ţigănii? laugh.gif

da.ca tricoul d&g sau HARMANI laugh.gif
316i
QUOTE (ionusunt @ Aug 26 2009, 02:13 PM) *

party.gif 'cati-as talentu tau de lautar la clape.
evildeath
devine un e12 din ce in ce mai deosebit prin raritatile care le are pe el tongue.gif... m-am rugat ceva de tine sa dai spoilerul fata + spate smile.gif)
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Aug 26 2009, 02:13 PM) *

Nu prea văd legătura. unsure.gif
haifisch
arata super cu spoilerul...e mai musculoasa smile.gif

cand mai vii in buc sau cand vin eu pe la tine sa le punem una langa alta ca eu am de M pe fatza smile.gif

P.S. borbet A nu sunt tiganii....mie unul mi se par cam prea peste tot....adik e prima janta la care s-ar gandi un proprietar de e30 sa isi puna smile.gif

ma rog....nu toti
Mihai_AMD
CITAT(haifisch @ Aug 27 2009, 04:13 PM) *
arata super cu spoilerul...e mai musculoasa smile.gif

cand mai vii in buc sau cand vin eu pe la tine sa le punem una langa alta ca eu am de M pe fatza smile.gif

P.S. borbet A nu sunt tiganii....mie unul mi se par cam prea peste tot....adik e prima janta la care s-ar gandi un proprietar de e30 sa isi puna smile.gif

ma rog....nu toti

cel mai probabil ajung sambata seara in Buc,sa ma mai vad si eu cu fratele Sportiv,si le facem poze atunci,apaat bun sa avem...app,poate ne vedem mai multi la o cafea,TiL,meHigh etc....si cu eugen ar tr sa ma vad sai dau ceva..vb
haifisch
super daca ajungi sambata....stam la un midnight chat

nu numai aparatu e problema.....mai e chestia si de niste bani la mine....dar sa vedem cum o rezolv

vorbim atunci
ionusunt
QUOTE (haifisch @ Aug 28 2009, 12:47 AM) *
super daca ajungi sambata....stam la un midnight chat

nu numai aparatu e problema.....mai e chestia si de niste bani la mine....dar sa vedem cum o rezolv

vorbim atunci

ma bag si eu .poate si vladut daca vrea. da i un tel lui vladut si poate ne anturam mai multi la o maslina tongue.gif

PS : vezi ca nu am inca banii de scaune.momentan sa termin ce am de facut la urs. vb sapt viitoare de scaune,ok ? smile.gif
haifisch
Va Rugam Sa Accesati Topicul De Intalniri Mai Precis "Intalnire La Circ" Pt Mai Multe Informatii biggrin.gif laugh.gif tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(ionusunt @ Aug 28 2009, 01:50 AM) *
ma bag si eu .poate si vladut daca vrea. da i un tel lui vladut si poate ne anturam mai multi la o maslina tongue.gif

PS : vezi ca nu am inca banii de scaune.momentan sa termin ce am de facut la urs. vb sapt viitoare de scaune,ok ? smile.gif

da papusa e ok ca oricum nu aveam unde sa le iau ca mai vin cu 2 amici :PPP
David
Arata intr-un fel acum... smile.gif Bravo, imi place! celb (4).gif
Mihai_AMD
CITAT(David @ Aug 28 2009, 08:03 PM) *
Arata intr-un fel acum... smile.gif Bravo, imi place! celb (4).gif

saru' -mana smile.gif
Mihai_AMD
azi noapte in jurul orei 3 am finalizat/montat farurile clare,cu angel eyes si cruci(smoked) la al meu e12....
poze nu am cu ce deocamdata...poate la intalnire:)
Mihai_AMD
poze din seara asta,rechinasul s-a facut baiat frumos,e pregatit de drum smile.gif
tomado e28 owner
Abia astept sa o vad live smile.gif
Ciupanezu
Cred că arăta mai bine fără angel eyes, sper să nu te superi.

Īn rest arată excepţional.
TiL
Arata cam scarry (demonic) cu farurile astea.
Isi mai pusese cineva sticla clara la E28 si tot asa arata.

Nu-s hotarat daca-mi plac mai mult cu sticla clara sau cu sticla originala.

Oricum... arata intr-un mare fel.
xander
frumos doar ca nu stiu cum lumineaza
eu la e28 am sticla clara dar sunt faruri cu lupa si nu afecteaza asa mult
sa ne zici si noua cum lumineaza farurile
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ Sep 11 2009, 10:19 PM) *
Cred că arăta mai bine fără angel eyes, sper să nu te superi.

Īn rest arată excepţional.

ah...nu am de ce sa ma supar,fiecare cu gusturile sale
in rest,ms de apreciere

xander-exista si lumina,nu ca inainte,dar nici cum auzeam la unu la altu,ca o sa fie jale....le-am si reglat si bat bine

una peste alta...eu acum decolez spre bucuresti,mehigh si sportivu get ready
va salut si sa avem drum bun si....fir intins la acceleratie wink.gif)
ionusunt
daca lasai sticla normala cred ca arata de 10x mai bine,iar cu angel eyes am eu o problema de nu mi plac deloc. oricum
ti a iesit bine treaba cu crucile smile.gif
tomado e28 owner
Am vazut masina pe viu, arata si merge foarte bine smile.gif
Ciupanezu
Acum parcă-mi place cum arată cu angel eyes. smile.gif

Chiar e frumoasă maşina!
INTERCEPTOR
e draguta
si ingrijita.
CRM112
foarte şucar 5'ul; felicitari! smile.gif
05aBi
La inceput eram cam rezervat in privinta farurilor, pentru ca nu prea imi place ideea de a avea o masina veche care sa aibe faruri noi ( angel-eyes mai precis ). Dar intr-un fel ma bucur ca mi-ai demonstrat contrariul, in schema actuala in care se prezinta masina ta farurile dau foarte bine. biggrin.gif
evildeath
felicitari db...arata masina per total intr-un fel...sa ai grija de ea ... si ea de tine:D
Mihai_AMD
Am selectat cateva poze de la intalnirea de la Cluj cu masina mea...
xander
ce tare e poza!!!!!!!!!!
posibil cea mai tare poza de pe forum ...parerea mea
superba
ionusunt
misto forma are bai nene tongue.gif si e si aranjata cum trebuie masina.cu jantele pe masura,intreaga stock ... bravo nene.
Mihai_AMD
CITAT(xander @ Sep 19 2009, 11:49 PM) *
ce tare e poza!!!!!!!!!!
posibil cea mai tare poza de pe forum ...parerea mea
superba

si mie imi place poza asta la nebunie..multumiri Ioanei,prietenei lui MeHigh,ca ea a facut-o,de fapt LE-A facut ca sunt 3-4 poze asemanatoare,cred ca au fost facute cu optiunea aia de poze sucesive,sau cum se zice smile.gif)
celelalte poze

Later Edit:ohhoooo,mii de scuze,acum am observa ca de fapt MeHigh era in fata mea cu E34,iar poza este facuta din Fiat-ul 1500,mii de multumiri Sportivuleeeee rolleyes.gif
Sportivu
Daca aveam io pe mana Canonul ala al Ioanei.... biggrin.gif

LE: Poza e facuta de mine, cu aparatul ala pe care l-ai uitat la mine o perioada buna din drum...
05aBi
Avem fotograf serios aici printre noi. biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Sep 20 2009, 09:44 AM) *
Poza e facuta de mine, cu aparatul ala pe care l-ai uitat la mine o perioada buna din drum...

ahaaa,deci...smile.gif) si chiar vroiam sa te lau ce poze misto face nokia al tau wink.gif)
banateanul
arata foarte bine, felicitari pentru masina.
ionusunt
QUOTE (banateanul @ Oct 1 2009, 06:24 PM) *
arata foarte bine, felicitari pentru masina.

daca e21 ul ala din poza de la avatar e al tau FA TOPIC CU DANSUL NEAPARAT !! biggrin.gif tongue.gif
Mihai_AMD
Desi unele poze,comune,sunt prezente si in topicul cu ''BABA'',nu puteam sa nu-mi imbogatesc si eu topicul cu Moshu' meu cu cateva dintre imagini...
evildeath
QUOTE (db85amd @ Oct 18 2009, 10:47 PM) *
Desi unele poze,comune,sunt prezente si in topicul cu ''BABA'',nu puteam sa nu-mi imbogatesc si eu topicul cu Moshu' meu cu cateva dintre imagini...

cam frumoasa sedinta foto.... brosura style smile.gif
Mihai_AMD
Dezgrop si eu topicul pe anul asta,cu niste poze de sezon smile.gif
Mihai_AMD
o poza din seara asta cu schimbatorul luminat si cassete-box-ul la fel luminat
scuzati cele 2 butoane de scuane incalzite,dar am zis sa pun ceva in cele doua gauri de acolo,si daca au fost luminate si mai bine,mai eliminam din monotonia bordului tongue.gif
MeHigh
bravo Mihai, ai pus casette-boxul pana la urma...iese treaba buna din mainile tale, nu cred ca poate contesta cineva asta. trec pe la tine cand mai merg acasa, ma atrag toate luminitele alea ca pe fluture smile.gif))
de schimbator nu stiam ca urmeaza sa ii schimbi capul, e home made sau l-ai cumparat din magazin?
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Feb 12 2010, 09:01 PM) *
bravo Mihai, ai pus casette-boxul pana la urma...iese treaba buna din mainile tale, nu cred ca poate contesta cineva asta. trec pe la tine cand mai merg acasa, ma atrag toate luminitele alea ca pe fluture smile.gif))
de schimbator nu stiam ca urmeaza sa ii schimbi capul, e home made sau l-ai cumparat din magazin?

schimbatorul e home made..de fapt home made night smile.gif)))) ca azi noapte l-am lucrat wink.gif)..am vrut sa fac de mult dar mai vazusem facute si erau naspa..am zis sa incerc,,si e cu mult peste ce ma asteptam sa iasa biggrin.gif:D...il vezi live wink.gif
manole74
Bravo Mihai!
lord halo
Super frumos ! cool.gif iti dai seama ca deja e pe drum cererea pt ducessa , nu ?!! rolleyes.gif
daman
ai o masina foarte frumoasa.felicitari.
MAD520
ce bine arata cu farurile si proiectoarele originale smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.